Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 14
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
dany
Hey , Lavi , te omooooorrrr ce poze ai pus !!!!! Fii sigura ca imi voi schimba in curand avatarul cu una din pozele puse de tine cu muntii nostrii frumosi ( stau la mare dar sunt nebuna dupa munte ) ! Multumesc !!! Excelente pozele !!! Si voi toti niste frumusei ) . Apropo : nu puteai pune la avatar o poza care te arata de mai de aproape ? blum.gif Stii tu ca am eu un fix cu avatarul tau hug.gif

Mai , fata , bine ca nu ati coborat pe jos de la Babele ....e crima si pedeapsa ....mai ales daca nu ai conditie fizica . Eu am avut febra 3 zile dupa o coborare din aia acum cativa ani )).gif

De luni te pui iar pe slabeala ?? Bravo tie ! Pe mine m-a tinut 4 zile si azi am dat-o rau de tot in bara doh.gif . asta e ! Plec in concediu dar poze nu veti vedea .....nu de alta dar voi umple poza doar cu mine sad.gif ( fac si eu ca Danutza : pana nu arat cum vreau eu ...nu vedeti poze tease.gif ) .
ganesha
CITAT(axe10 @ 15-09-2007, 10:30 PM) *

CITAT(ganesha @ 15-09-2007, 10:20 PM) *

Superbe poze, axe, te duc cu gindul si cu visul departeeeee... Multumesc ca nu le-ai tinut numai pentru tine wink1.gif

Ma gandeam eu ca va fac "pofta" de Romania...

Nu e pofta de "Romania", e pofta de departe si coclauri... oriunde ar fi ele, ca de superbe sint superbe toate peste tot.
dany
A, eu cred ca tu ai pleca peste tot , oricand ...fara destinatie ...doar pentru hoinarit undeva in natura ....Gresesc ?

Ce cauti la ora asta pe aici ? Cat e ora la tine ?

Zambilici , multumesc ! Am facut puiul fara punga magica ....L-am pus pe gratar in cuptor ( ca avem si functiunea de gratar ) si a iesit tare bun . Si s-a facut fff repede : pe instructiunile cuptorului scria intre 40 - 60 min pentru un pui de 1 kg ....Al nostru a avut 1,4 kg si s-a facut in 35 de minute cheer.gif
dany

Noapte buna si o duminica placuta !!!!!!
axe10
CITAT(danyhoney @ 15-09-2007, 11:54 PM) *

Hey , Lavi , te omooooorrrr ce poze ai pus !!!!! Fii sigura ca imi voi schimba in curand avatarul cu una din pozele puse de tine cu muntii nostrii frumosi ( stau la mare dar sunt nebuna dupa munte ) ! Multumesc !!! Excelente pozele !!! Si voi toti niste frumusei ) . Apropo : nu puteai pune la avatar o poza care te arata de mai de aproape ? blum.gif Stii tu ca am eu un fix cu avatarul tau hug.gif

Mai , fata , bine ca nu ati coborat pe jos de la Babele ....e crima si pedeapsa ....mai ales daca nu ai conditie fizica . Eu am avut febra 3 zile dupa o coborare din aia acum cativa ani )).gif

De luni te pui iar pe slabeala ?? Bravo tie ! Pe mine m-a tinut 4 zile si azi am dat-o rau de tot in bara doh.gif . asta e ! Plec in concediu dar poze nu veti vedea .....nu de alta dar voi umple poza doar cu mine sad.gif ( fac si eu ca Danutza : pana nu arat cum vreau eu ...nu vedeti poze tease.gif ) .

Pai ce sa fac....pun si eu de-alea unde arat cat de cat omeneste....stii ca portretul nu e prea frumos....parerea mea. Noroc ca l-am pacalit pe Florin si m-a luat grin.gif ....ca stramba cum sunt. ....Da' lasa ca sunt altele mai "frumoase"....vezi in jurul tau....urate mai sunt nemtoaicele alea...noroc ca se mai amesteca nemtii cu cate o romanca oachesa ca altfel....ajungeau mai urate femeile....
Pai, de coborat zicea si barbatul meu, mare "taberist" in copilarie ca e mult....no way cu copil dupa noi....dar poate intr-o zi, cine stie?!....cand veniti voi acasa....ca sa ma puneti pe targa sau sa sunati la salvamar sa ma care de la jumate! lol.gif lol.gif

La avatar...pt tine o sa scotocesc ca poate gasesc poza de buletin!!! blum.gif blum.gif grin.gif grin.gif ...asa e bine?!....nu garantez insa.

Ei, ce sa-ti spun...nu pune poze draga cu tine ca esti "esuata" din cauza mareei....du-te ma de aici ca nu esti grasa. Ca ai de unde da jos se poate zice, ca ai fost mai slaba, de acord....dar eu vreau sa te vaz la Marea Rosie (cred!?)...sa fie clar!
michelle
Neata!
Axe, frumos we tau.. Un pic obositor, dar cred ca a meritat, nu? Frumoase plaiurile noastre mioritice

Noi am fost vineri intr-un club unde am baut coktailuri, am dansat, ne-am distrat, just us, girls.. A fost un preview la petrecerea burlacitelor )).gif
Sambata am fost sa ne uitam dupa wedding stuff. Cata a probat un costum, dar a zis ca se mai uita. Ii era foarte bun, dar mai vrea sa studieze piata, nu sa il ia pe primul chiar. grin.gif Ne-am luat in sfarsit verighete. Apropos, voi le-ati gravat?
Ieri am facut mancare: ciorba radauteana, salata de vinete, mancare de varza si mancare de mazare.
Si azi din nou la sala! cheer.gif Sunt bucuroasa ca nu mai am febra musculara

Va pup, o saptamana neasteptat de buna! give_rose.gif

Anna
Neatza fetelor!

Ce faceti, cum o duceti, cum a fost in we?
Eu am lenevit, m-am uitat la o multime de filme, a fost un weekend linistit. wink1.gif
Miha zici ca ti-ai facut de cap in we ai? blum.gif )).gif )).gif

CITAT(axe10 @ 16-09-2007, 11:52 AM) *

ca sa ma puneti pe targa sau sa sunati la salvamar sa ma care de la jumate! lol.gif lol.gif

Cred ca ai vrut sa zici salvamont tease.gif
sau cred ca iti era gandul la babuini misto de pe plaja giggle.gif

oricum suuuper pozele si mi-ai facut si mie un dor de Busteni...mama mama blum.gif
michelle
CITAT(annaiss_derrian @ 17-09-2007, 10:42 AM) *

Eu am lenevit, m-am uitat la o multime de filme, a fost un weekend linistit. wink1.gif

Ce ne recomanzi? naughty.gif
Eu am vazut Ratatouille we trecut, mi-a placut, daca va plac filmele de animatie nu ezitati grin.gif
honey79
Miha, noi ne-am gravat verighetele.In Bucuresti,undeva pe langa magazinul Unirea. Ni le-a facut cam intr-o jumatate de ora si nici scump nu a fost.Noi am trecut data casatoriei si numele noastre.
dany
Buna dimineata !!!

Sa aveti o saptamana frumoasa si fara papa aiurea smile.gif

Si noi ne-am gravat verighetele , Miha . Cu data casatoriei si cu numele meu pe verigheta lui si invers . Bafta in continuare la cumparaturi .
Tulip
Buna,fetelor!!!

A inceput scoala/gradinita cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Miha,si noi avem verighetele gravate wink1.gif
axe10
CITAT(michelle @ 17-09-2007, 10:34 AM) *

Neata!
Axe, frumos we tau.. Un pic obositor, dar cred ca a meritat, nu? Frumoase plaiurile noastre mioritice

Noi am fost vineri intr-un club unde am baut coktailuri, am dansat, ne-am distrat, just us, girls.. A fost un preview la petrecerea burlacitelor )).gif
Sambata am fost sa ne uitam dupa wedding stuff. Cata a probat un costum, dar a zis ca se mai uita. Ii era foarte bun, dar mai vrea sa studieze piata, nu sa il ia pe primul chiar. grin.gif Ne-am luat in sfarsit verighete. Apropos, voi le-ati gravat?
Ieri am facut mancare: ciorba radauteana, salata de vinete, mancare de varza si mancare de mazare.
Si azi din nou la sala! cheer.gif Sunt bucuroasa ca nu mai am febra musculara

Va pup, o saptamana neasteptat de buna! give_rose.gif

We a fost partial la servici si cu pregatirea de incepere a noului an la gradinita,ne-am dus vineri special ca sa nu prindem aglomeratie la intoarcere. A fost f frumos intr-adevar!
Verighetele le avem si noi gravate, fiecare cu numele celuilalt si data casatoriei...am facut-o intr0o zi sa scapam rapid!
Succes la cumparaturi in continuare!
Cum e ciorba aia radauteana?...eu am vazut la Metro la conserva dar nu am avut curaj sa cumpar!

Neatza fetelor!
CITAT(axe10 @ 16-09-2007, 11:52 AM) *

ca sa ma puneti pe targa sau sa sunati la salvamar sa ma care de la jumate! lol.gif lol.gif

Cred ca ai vrut sa zici salvamont tease.gif
sau cred ca iti era gandul la babuini misto de pe plaja giggle.gif

oricum suuuper pozele si mi-ai facut si mie un dor de Busteni...mama mama blum.gif

Da, da..greseala...salvamont!...mereu ii zic asa...probabil pt ca imi place tareeee mult la mare!

michelle
Multumesc pt raspunsuri! O sa cautam si noi sa le gravam..

CITAT(axe10 @ 17-09-2007, 01:55 PM) *

Cum e ciorba aia radauteana?...eu am vazut la Metro la conserva dar nu am avut curaj sa cumpar!

Ciorba radauteana e fix ca cea de burta, dar cu piept de pui.
Se fierbe pieptul, se fierb radacinoase (morcov, telina, patrunjel etc), se scot cand sunt fierte (noi le pastram ca ne plac), pieptul se taie fasii si se trateaza cu ou, smantana, otet si usturoi. Noi am pus si bors acru, dar nu se pune.
Anna
CITAT(michelle @ 17-09-2007, 10:47 AM) *

Ce ne recomanzi? naughty.gif
Eu am vazut Ratatouille we trecut, mi-a placut, daca va plac filmele de animatie nu ezitati grin.gif

Pai va recomand asa..ca oe astea l-am vz si mi-au placut
Camera 1408 nu te sperii chiar asa rau blum.gif
- Dupa ea -frumos, tare interesant, pacat de finalul tipic romanesc care te lasa cu ochii in soare

Stardust - tare romantic, mi-a amintit de povesti cu zane si printi.

Si eu as vrea sa vad astea

4 luni, 3 saptamani si 2 zile - filmul lui Mungiu pe care tot aman sa il vad de frica sa nu ma dezamageasca si sa fie numai un film despre avort si comunism.

Va declar sot si... sotie? - e o comedie faina.

The Brave One - e cu Jodie Foster, Naveen Andrews si traileru arata bine blum.gif

Cam atat cu pagina de filme azi blum.gif blum.gif
ady_raluk
buna ziua la toata lumea si o sapt frumoasa tuturor pupic.gif
intru si eu cu chef de vb...si nu e nimeni prin zona sad.gif
referitor la filme: va declar sot si sotie- vazut ...super placut, nu am mai ras atata de fffff mult timp
camera 1408- vazut aseara...enervat la culme mad.gif
28 weeks later- vazut....nu placut prea tare
the marine- supe rtare filmul.....
gata cu filmele.....am vrut sa raportez ce am mancat azi, dar nu stiu sa spun si punctele aferente ( normal dry.gif ):
1 iaurt de baut activia
1 corn cu cascaval ( cum este la billa)
8 linguri de salata de beuf facuta cu maioneza light( si aia destul de putzina)
si mi-am pregatit pt mai tarziu niste strugurashi....cam asta e!

dacxa cumva vrea cineva sa ma ajute sa imi zica in mare cam cate pct am ingerat eu azi..raman profund datoare pupic.gif pupic.gif
dany
Raluk , nu te prea pot ajuta , scuze ! Activia natur , 100 gr = 1,55 P...activia 0,1 % grasime , 100 gr = 0,79 p ......habar nu am cum e cornul ala ....la salata de boeuf depinde ce si cat ai pus in ea .....Struguri , 100 gr = 1 p
ady_raluk
danyhoney pupic.gif ...nici eu nu stiu activia ce grasime avea..ca de toanta ce sunt am aruncat ambalajul si nu am scris ...dar strugurii 100 gr 1 pct??? si mie imi plac strugurii de mor..as putea manca 2 kg.... sad.gif sad.gif

vad ca nu am luat bataitza de la nimeni ca iau reductil...asta e bine.. dry.gif
sunt super curioasa la 2 sapt de cura combinata cu reductil ce rezultate o sa am!
dany
Da , din pacate strugurii sunt scumpi la puncte .

Data viitoare macar sa scrii undeva gramajul si procentul de grasime daca tot arunci ambalajul blum.gif
Sexymom
Axe superbe poze, tara noastra e minunata, nu se compara cu muntii de aici, ce e frumos in Spania este Coasta, in rest desert si munti stancosi.La noi e altfel....miros de cetina si mult verde.
Frumoase poze.
ady_raluk
a calculat dr endocrinolog cate kg am..si cica tre sa am 68 ca sa fie perfect.....eu vreau din suflet sa ajung la 70 de kg...as fi mai mult decat fericita...sper sa reusesc..ma tin tare...la ziua mea am mancat doar o felie de pizza si 1 bucatzica mica de placinta...si tinand cont ca erau si rushii in vizita , deci poftele erau acsa la ele...este chiar o mare reusita )).gif
dany
CITAT(ady_raluk @ 17-09-2007, 06:10 PM) *

vad ca nu am luat bataitza de la nimeni ca iau reductil...asta e bine.. dry.gif
sunt super curioasa la 2 sapt de cura combinata cu reductil ce rezultate o sa am!

Uite AICI despre reductil . Dar am inteles ca ti-a fost dat de medic , nu ? Poate stie el ce stie ...
Sexymom
Axe uita-i sa iti scriu de Alexia. E frumoasa si pufoasa, si imi plac coditele ei blondutze si falcutele pupic.gif
ady_raluk
dap asa e...dr mi l-a recomandat..bine eu am mai luat regenon acuma 3 ani..si am slabit fff mult si nu am avut nici un fel de probleme chit ca e un medicam fff controversat..dar eu am tensiune mica de obicei, aceste medicam o ridica un pic deci no problem..consum in general multa cafea..regenon contine fff multa cofeina....dar nu am mai vrut sa iau iarasi regenon fara avizul medicului..asa ca..daca a zis reductil..reductil sa fie..chit ca eu vad diferenta dintre regenon si reductil pt ca le-am folosit pe ambele...nush ce sa zic...daca stii cand sa te opresti e oky...o sa iau reductil oricum 3 luni asa cum a zis..si tin si ww..in masura in care nu sunt o tampa si ce mananc peste zi uit sa calculez )).gif
dany
Din cate stiu eu , pentru tensiune mica e bine sa bei cafea , sa mananci fripturi in sange ( bleah ! -parerea mea ) si sa bei vin rosu . Nu stiu daca chiar ajuta ...si eu am tensiunea mica si nu mananc /beau nici una din astea smile.gif
axe10
CITAT(michelle @ 17-09-2007, 02:32 PM) *

Multumesc pt raspunsuri! O sa cautam si noi sa le gravam..

CITAT(axe10 @ 17-09-2007, 01:55 PM) *

Se fierbe pieptul, se fierb radacinoase (morcov, telina, patrunjel etc), se scot cand sunt fierte (noi le pastram ca ne plac), pieptul se taie fasii si se trateaza cu ou, smantana, otet si usturoi. Noi am pus si bors acru, dar nu se pune.

Ei, suna chiar interesant si chiar Monti....o sa incerc!

CITAT(Sexymom @ 17-09-2007, 07:26 PM) *

Axe uita-i sa iti scriu de Alexia. E frumoasa si pufoasa, si imi plac coditele ei blondutze si falcutele pupic.gif

Merci....fetitele astea te omoara cu zile....sunt o scumpete!....ale tale sunt mai "domnisoare"....a mea de abia acum incepe! pupic.gif

Sa zic si ce am mancat azi(de MOnti)...
dimineata:ou fiert, branza telemea, muschi file, rosie, castravete, ardei portocaliu....
pranz: sunca Praga, dovlecei cu sos de smantana si usturoi (wow aproape am reusit sa ii fac cum am mancat in Grecia)....
seara:2 felii grosute cascaval, ardei gras
Fara fructe azi....ca de abia mi-am cumparat!
Cam subtire stiu....dar chiar nu am avut timp.....
Acum ma duc sa spal copilu si trec la pat!!
Noapte buna.
dany
CITAT(michelle @ 17-09-2007, 01:32 PM) *

Cred ca o voi incerca si eu !!!!! Sper ca ii va placea si sotului meu ( care e innebunit dupa ciorba de burta ) smile.gif .Pur si simplu voi face ciorba fara sa-i spun si voi vedea reactia )).gif

CITAT(axe10 @ 17-09-2007, 09:30 PM) *

ale tale sunt mai "domnisoare"....a mea de abia acum incepe! pupic.gif

he hehehe. de acum sa vezi batai de cap pe tine )).gif )).gif
emu
Ady_Raluk stiu ca erau fete care consumau Activia, poate iti va da cineva un raspuns exact. Daca nu, cumpara altul si uita-te pe ambalaj smile.gif Sau... mai simplu... uite un link - Activia.ro, da click pe Detalii si-ti arata valorile.

Raport azi - mai mai ca am stat in puncte 18.7p (fata de 18 cat trebuie) si cardio 1 ora plus greutati.

Duminica (pt ca am incurcat orarul de sambata si n-am apucat sa fac nimic) am facut 1.5 ore cardio si greutati )).gif Sunt pusa pe treaba!

Ne auzim curand... hug.gif
axe10
CITAT(emu @ 18-09-2007, 06:44 AM) *

Raport azi - mai mai ca am stat in puncte 18.7p (fata de 18 cat trebuie) si cardio 1 ora plus greutati.

Duminica (pt ca am incurcat orarul de sambata si n-am apucat sa fac nimic) am facut 1.5 ore cardio si greutati )).gif Sunt pusa pe treaba!

Ne auzim curand... hug.gif

Ce imi plac fetele astea care se tin de sport...numai eu stau la tv si ma uit la altii....nici o sansa sa ma misc....

CITAT(danyhoney @ 17-09-2007, 10:56 PM) *

he hehehe. de acum sa vezi batai de cap pe tine )).gif )).gif

Pai am dureri de cap cateodata!....
Ii fac observatie cand sta cu ochii in oglinda si a inceput si ea cand se "surprinde" ca se uita sa zica:"iar stai cu ochii in oglinda?!"....deci tragi concluzia. A zis ta-su ca desfiinteaza oglinzile casei....
michelle
Neata!

Monic, azi e marti.. ne-ai promis ceva naughty.gif grin.gif give_rose.gif
Monic
CITAT(michelle @ 18-09-2007, 09:31 AM) *

Neata!

Monic, azi e marti.. ne-ai promis ceva naughty.gif grin.gif give_rose.gif

grin.gif abia acum le descarc pupic.gif
Mi-a fost dor de voi rolleyes.gif vad ca ati fost cam lenese la scris saptamanile astea blushing.gif
dany
Neata !

Asteptam , Monic , asteptam smile.gif
daconst
Neatza si de la noi!
Suntem mereu ocupati,dar de citit tot mai citesc asa pe sestache.Pacat ca nu mai scrieti asa mult,dar vor veni si vremuri mai bune. wink1.gif

Monic,las deschis sa te vad,ca mor de curioasa...desi stiu ca ai fost superba! pupic.gif
michelle
A aparut noul episod din Prison Break! cheer.gif
michelle
O melodie antrenanta yahoo.gif Timberland - The Way i Are
dany
Danutza , acum mi-am dat seama ca azi Lucas implineste 8 luni cheer.gif cheer.gif cheer.gif . Sa va traiasca !!!!!
michelle
Avem flacau mare de acum! La multi ani pupic.gif baby.gif
Monic
Imagine

Imagine

Imagine
dany
Wow , Monic !!! swoon.gif swoon.gif Ce bine arati !!!! Frumusica rau mireasa ! give_rose.gif
Deea
Monic ai fost superba!!!!!!!!! Sa fie intr-un ceas bun!
Sexymom
Monic esti superba pe bune, ma bucur enorm sa te vad asa de fericita.
Daconst Lucas sta in picioare la 8 luni??? sigur e baiatul tau? nu e mai mare?? ale mele dupa 10 luni au stat in picioare.
Anna
Monic arati suuper bine. give_rose.gif Sa fiti fericiti! hug.gif
Eu.
Monic, un singur cuvant : SUPERBA give_rose.gif
Monic
wink1.gif blushing.gif va multumesc pt laude, ma bucur tare mult ca a iesit totul bine floare.gif
acum asteptam sa o vedem si pe Miha cheer.gif wink1.gif ca doar e randul ei
honey79
Monic.... ai fost o mireasa superba,plina de elegantza.O finutza,exact asa cum te stiam.Iar rochia, este extraordinara.
Casa de Piatra !!! iti doresc din nou ,si o viata plina de fericire si iubire,impliniri si realizari..alaturi de sotul tau.
Sexymom
Monic esti si slaba, pe bune, vad ca scrie ca ai 67 de kile dar nu cred, ori esti mai inalta ca mine, eu am numai 65 de kile si nu mi se vad oasele asa cum ti se vad tie, si am aceiasi conformatie.
Anna
Fetelor am si eu un anunt de facut blum.gif

Am o prietena care a termiant conservatorul, e profesoara de vioara la Școala de Muzică și Arte Plastice nr. 4, insa e pusa in situatia de a isi gasi singura elevi. Cei de la scoala i-au spus ca are post numai daca vine ea cu copii.
Cursurile sunt gratuite si se adreseaza copiilor de 7 -9 ani.
Asa ca daca aveti cunostiinte cu copilasi care vor sa invete sa cante la vioara astept PM.
Multumesc.
axe10

In primul rand, da, Monic ai fost o mireasa f frumoasa....si rochia si manusile....pantofii nu i-am vazut....simplu si elegant!

CITAT(michelle @ 18-09-2007, 11:54 AM) *

A aparut noul episod din Prison Break! cheer.gif

Unde, unde?....ca eu am adormit aseara la PROtv....cred ca tot de pe net o sa-l vad pana la urma....deh.Am cazut la datorie!

CITAT(danyhoney @ 18-09-2007, 12:32 PM) *

Danutza , acum mi-am dat seama ca azi Lucas implineste 8 luni cheer.gif cheer.gif cheer.gif . Sa va traiasca !!!!!

8 luni?...wow....si e in picioare deja....a mea pe la 10 a inceput sa faca primii pasi tinuta de manutze....pe la 11 jumate a luat-o singura la goana....

CITAT(Sexymom @ 18-09-2007, 12:53 PM) *

Monic esti superba pe bune, ma bucur enorm sa te vad asa de fericita.
Daconst Lucas sta in picioare la 8 luni??? sigur e baiatul tau? nu e mai mare?? ale mele dupa 10 luni au stat in picioare.

Mi-ai luat vorba din gura cu Lucas....

Sa fie sanatos si voinic!
daconst
Monic, w00t.gif w00t.gif
Nu pot sa spun decit:stiam eu ca ai fost superba! wink1.gif
Asteptam si restul de poze cu sala si restul.Tare mi-a placut rochita!

Dany,mersi,tu nu uiti niciodata de ziua lui Lucas.Meriti un pupic.gif mare de la amandoi!

Sexy,Axe,Miha,multumim de urari.asa e,are mama flacau mare.Cu statul in picioare sa va spun ca s-a ridicat la 6 luni jumate deja? yahoo.gif
Acum deja e toata casa a lui,se tine da pat,de mobila si merge.Iar in 4 labe are o viteza de abia-l mai prind.A inceput sa bata din palme si sa faca pa cind plecam.Ei ce ziceti? wink1.gif
Gata nu ma mai laud,dar v-am mai spus eu ca sunt ca cioara. lol.gif
otilici
Monic w00t.gif Superba mireasa! Mi-a luat Miha vorba din gura: simplu si elegant!
Mult noroc si fericire va doresc give_rose.gif
axe10
CITAT(daconst @ 18-09-2007, 02:17 PM) *

Sexy,Axe,Miha,multumim de urari.asa e,are mama flacau mare.Cu statul in picioare sa va spun ca s-a ridicat la 6 luni jumate deja? yahoo.gif
Acum deja e toata casa a lui,se tine da pat,de mobila si merge.Iar in 4 labe are o viteza de abia-l mai prind.A inceput sa bata din palme si sa faca pa cind plecam.Ei ce ziceti? wink1.gif
Gata nu ma mai laud,dar v-am mai spus eu ca sunt ca cioara. lol.gif

Ciorile noastre sunt cele mai frumoase!
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.