Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 14
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
michelle
Monic, am asteptat cu sufletul la gura pozele. Arati fenomenal! give_rose.gif pupic.gif Simpla, eleganta, frumoasa.. Sper sa am si eu cu ce ma lauda peste 2 luni blushing.gif
Tulip
Monic,felicitari!!!!Ai fost minunata!!!! floare.gif
nusarich
Monic, ai fost o mireasa absolut superba!
Pisik
Monic, felicitari, ai fost foarte frumusica si finuta!Arati excelent hug.gif
Ella79
Felicitari Monic!
Monic
sunt toata blushing.gif blushing.gif blushing.gif
va multumesc pupic.gif hug.gif floare.gif
daconst
Monic,de acum asteptam si vestea cea mare,ca si la Noni! baby.gif
Monic
CITAT(daconst @ 18-09-2007, 09:19 PM) *

Monic,de acum asteptam si vestea cea mare,ca si la Noni! baby.gif

)).gif pey stai un pic ca inca nici nu s-a uscat cerneala pe certificatul de casatorie ohmy.gif laugh.gif
emu
Hola!

Iar la raport... ca astfel neglijez dieta - azi am mancat de 17 puncte clap.gif clap.gif mai ca nu-mi vine a crede )).gif 1pct pus de-o parte nu-i de colo lol.gif Si-n plus am reusit sa mananc din toate: fructe, legume, lactate si grasimi bune.
La sala - greutati/forta si 35 minute cardio. De maine trec la 3 seturi/lucrat muschi. Hahaha ce termeni de specialitate folosesc... dar stiu eu ca se-ntelege mesajul )).gif

Monic am vazut pozele - ai fost o mireasa superba! Felicitari wink1.gif
daconst
Monic,la voi nu se pune cerneala ca aveti vechime in campul muncii. lol.gif

Emu,bravo tie ca stai in puncte.Eu nu prea mai reusesc.Aseara m-am tinut bine pina la meci cind m-am scapat la un radler(bere cu sprite).Asa ca am depasit putin,dar mai bine decit sa fi scapat la cioco. blum.gif
dany
Neata !

Danutza , 250 ml de Radler = 1,5 p asa ca nu-i prea grav smile.gif
dany
La multi ani , Alice !!!! Sanatate multa si multe impliniri !!! give_rose.gif
Anna
pupic.gif cheer.gif cheer.gif
La multi ani Alice! pupic.gif Tot ce iti doresti! hug.gif
Tulip
Alice,la multi ani!!!! floare.gif floare.gif floare.gif
Monic
CITAT(daconst @ 06-09-2007, 09:28 PM) *

Am pus poze de prin Ro aici .
Sper sa se si vada. grin.gif

Dana, acum am apucat sa vad pozele cu voi floare.gif
Lucas e un frumos, vad ca ati dat cam tot ce-i mai bun de a iesit asa wink1.gif O sa aveti voi probleme mai tarziu cand o sa-l haituiasca fetele grin.gif
De tine nu mai zic nimic w00t.gif , ca iar te-ai facut scobitoare smile.gif si mi-e ciuda ca ai asa o vointa la slabit smile.gif
Monic
CITAT(axe10 @ 07-09-2007, 10:12 PM) *

Si uite o diva....pe bicicleta.....

Imagine

intr-adevar diva, Dany areti atat de bine... frumoasa ... e o placere sa ma uit la tine pupic.gif
Monic
CITAT(michelle @ 12-09-2007, 11:20 AM) *

CITAT(bubbles @ 12-09-2007, 12:18 PM) *

Miha cum mai merg pregatirile?
Mi`am luat boletinul cu noul nume de familie cheer.gif

Care e noul tau nume?
Mie imi place mai mult al meu ..sad.gif
Cu pregatirile, nimic nou. Ar trebui sa mergem sa luam lectii de dans, sa vedem cand insa. A, si verighetele sunt pe lista.. tre sa mergem sa ne cautam.

Miha, eu nu mi-am schimbat numele, am ramas tot cu numele de fata. NPur si simplu nu am avut chef sa imi schimb acum buletin, pasaport si toate cele. Cand imi va expira buletinul in 2013 mi-l voi schimba, dar pana atunci e cale lunga. Eu sunt ff multumita ca Paul a fost de acord sa mi-l pastrez, si asa nu am avut bataie de cap si stres cu schimbatul... Si oricum imi place numele meu, ca doar cu asta am trait 29 de ani smile.gif
dany
CITAT(Monic @ 19-09-2007, 02:34 PM) *

intr-adevar diva, Dany areti atat de bine... frumoasa ... e o placere sa ma uit la tine pupic.gif

blushing.gif blushing.gif blushing.gif Multumesc , Monic ! hug.gif
daconst
Alice,La multi ani! floare.gif

Monic, blushing.gif
Pacat ca nu ma tine ambitia prea mult. sad.gif
axe10
CITAT(Monic @ 19-09-2007, 04:42 PM) *

Miha, eu nu mi-am schimbat numele, am ramas tot cu numele de fata. NPur si simplu nu am avut chef sa imi schimb acum buletin, pasaport si toate cele. Cand imi va expira buletinul in 2013 mi-l voi schimba, dar pana atunci e cale lunga. Eu sunt ff multumita ca Paul a fost de acord sa mi-l pastrez, si asa nu am avut bataie de cap si stres cu schimbatul... Si oricum imi place numele meu, ca doar cu asta am trait 29 de ani smile.gif

Nu stiam ca poti sa ti-l schimbi peste cativa ani....stii ca ai stipulat in cererea de casatorie numele dupa casatorie al tau.... blink.gif

CITAT(danyhoney @ 19-09-2007, 05:02 PM) *

CITAT(Monic @ 19-09-2007, 02:34 PM) *

blushing.gif blushing.gif blushing.gif Multumesc , Monic ! hug.gif

Vezi, buey ,ce poza ti-am tras!!! ?yahoo.gif yahoo.gif ....de coperta nu alta!....bine, evident modelul e "de vina"...dar si fotografu'... blum.gif blum.gif
BLUELIFE
Buna seara ,fetelor! yahoo.gif N-am mai fost de mult pe la voi ca am la treaba de mor doh.gif
In primul rand "La multi ani Alice!"Sa ai parte de tot ce e mai frumos pe lume!
Si acum sa ma laud:mi-am instalat net-ul acasa prin adsl deci mai mult timp de navigare ca de la servici nu mai prea pot intra ca n-am timp nici sa respir:ba vin manuale,ba situatii,ba cercuri pedagogice,copii,fax-uri doh.gif
E cam tarziu si sunt singurica pe aici dar am sa mai intru sa vad ce mai faceti si sper ca pana la urma sa reusesc sa parcurg toate paginile din urma ca ati fost harnice foc. w00t.gif
M-am apucat deregim ca am cam pus in concediu dar las' ca trece blink.gif sau cel putin asa sper. lol.gif
Va pup ,noapte buna pupic.gif
daconst
Fetele,vin cu un subiect nu tocmai placut,dar este vorba de nepotelul unei mamici din generatia mea,ca sa zic asa si matusa lui se ocupa de campania pentru salvarea micutului Darius.
Ma gindeam ca daca-i cititi povestea poate o veti face si voi la randul vostru cunoscuta,la prieteni,cunostinte si poate asa se vor aduna suma de banuti de care are el nevoie pentru a putea fi operat in Germania.
Suma este pentru unii mare,pentru altii nesemnificativa,dar pentru Darius e vitala!
Sper sa reusesc cu mesajul meu sa ajung la inimile mamicilor si a persoanelor care cred ca in ciuda tuturor bolilor si a problemelor,fiecare om are dreptul la o sansa in viata!
Haideti sa-i oferim o sansa si micutului Darius!
dany
Ai prins momentul sa te lauzi un pic , Lavi blum.gif

Citit povestea , Danutza si m-am ingrozit !!!!
emu
Am citit si eu povestea lui Darius, m-a intristat din anumite motive... totusi, n-am inteles daca au reusit sa-l trateze de klebsiella sau nu sad.gif

Revenind la lucruri marunte - azi am stat in puncte iar si la sala am inceput 3 seturi la fiecare aparat si am mai adaugat leg curl si leg extension. Dana, demult nu ma mai simteam bine cu kg-le extra si era si timpul sa fac ceva; daca tot merg la sala de ce sa nu incerc sa ma tin si de dieta smile.gif
himere2005
neata fetelor
foarte frumoasa ai fost monic, ca din basme w00t.gif
imi pare rau ca nu pot sta mult ca am ff multa treaba. mi-am gasit job de 10 ore ca si contabila cu un salariu bun pentru galati, anturajul imi place, sper sa nu se schimbe pe parcurs prea mult. acum sunt in perioada de proba, dar de la 1. incep treaba. bia nu a suportat prea bine plecarea mea, dar asta e. eu, chiar daca sunt obosita, totusi sunt multumita de mine, ma simt utila, iar seara parca am mai multa rabdare cu fata, daca nu stau non-stop cu ea. va mai dau amanunte in we ca tre' sa plec curand
pupici si spor la slabit floare.gif

la multi ani alice, sa ai parte de un bb cat mai curand give_rose.gif
a...noni FELICITARI cheer.gif , tare m-am bucurat ptr tine pupic.gif
Deea
Buna dimineata!

Himere felicitari pentru job! Sa ai parte numai de lucruri bune, sa inveti cat mai multe, sa ai un colectiv frumos si la cat mai multe mariri de salariu smile.gif!

O zi buna!
axe10
Buna dimineata!
Azi e zi de infrumusetare la mine, inainte de servici evident:epilat (auch!),pensat...etc
De dieta ma tin cu dintii...si deja se vad rezultatele. Nu m-am ingrasat eu la Dany dar am si pus un kil cand am ajuns acasa....ca deh...relash fara miscare! Dar, am reusit sa-l dau jos.
Afara ploua si e urat, dus copilul la gradi cu umbrela, adica in dublul timpului alocat ca ea se uita in sus la umbrela si nu pe unde calca! Aseara a tusit putin (ca doar a inceput gradinitza....) si evident a venit si voma. Asa ca a dormit cu mine, l-am exilat pe tati la Alexia in dormitor. Daca facea si temperatura cred ca faceam un scandal monstru la Directoare....desi scrie ca nu primeste "mucosi" la gradinita, chiar eu am stat luni, in prima zi, langa unul care ii sufla Alexiei in nas....si stranuta de zor!
De ce naiba mai cer exudate si avize epidemiologice daca sunt aduse pe bani dati la doctori?! trei luni cat a fost vacanta nu a avut nimic copilul si acum dupa 3 zile e deja "afectata"...

Va urez o zi buna... salut.gif
BLUELIFE
CITAT(himere2005 @ 20-09-2007, 07:13 AM) *

neata fetelor
foarte frumoasa ai fost monic, ca din basme w00t.gif
imi pare rau ca nu pot sta mult ca am ff multa treaba. mi-am gasit job de 10 ore ca si contabila cu un salariu bun pentru galati, anturajul imi place, sper sa nu se schimbe pe parcurs prea mult. acum sunt in perioada de proba, dar de la 1. incep treaba. bia nu a suportat prea bine plecarea mea, dar asta e. eu, chiar daca sunt obosita, totusi sunt multumita de mine, ma simt utila, iar seara parca am mai multa rabdare cu fata, daca nu stau non-stop cu ea. va mai dau amanunte in we ca tre' sa plec curand
pupici si spor la slabit floare.gif

la multi ani alice, sa ai parte de un bb cat mai curand give_rose.gif
a...noni FELICITARI cheer.gif , tare m-am bucurat ptr tine pupic.gif

Buna dimineata! Va poftesc la cafea cafea.gif cafea.gif cafea.gif
Felicitari pentru noul loc de munca,sa ai parte de satisfactii si colegi super de treaba. pupic.gif

Daconst nu puteti sa faceti ,nu stiu ce anume,care e procedura dar sa se primeasca cate un cent pentru fiecare e-mail trimis pentru acest copil,ar fi o varianta la indemana mai multor oameni si s-ar mai aduna niste bani. floare.gif
michelle
Neata!

Am citit si eu povestea baietelului, ce trist sad.gif

Himere, sa fie intr-un ceas bun pupic.gif La cat mai multe mariri!
daconst
Blue,nu ma pricep cum sta faza cu cite un cent,dar ma gindeam ca facandu-i cunoascuta povestea e totusi un pas spre inainte! sad.gif

Emu,ma interesez si iti spun,ca nu sunt sigura daca a scapat.

Himere,felicitari pentru job si sa ne mai dai veti despre tine! give_rose.gif
dany
Buna dimineata !

Felicitari pentru job , Himere ! Sa fie fara stres prea mult si sa-ti aduca implinirea pe care o doreai !
Pisik
Neatza!

la Multi Ani, Alice give_rose.gif

Himere, multe multe zile frumoase si pline de realizari la job!

Pupici si o zi frumoasa pupic.gif
michelle
Uitat aici talent la desen )).gif
michelle
Emu, iti admir perseverenta, jos palaria! pupic.gif

Eu ieri nu am mai ajuns la sala.. din motiv ca am fost sa ne interesam pt marturii, la o firma. Pana la urma nu ne poate ajuta si trebuie sa ni le facem noi. Aseara am stat si am decupat cu Cata modele de marturii dar tot nu ne-am hotarat, sunt mai multe finaliste. Hai sa va arat si voua modelele castigatoare. La noi vor fi pe grena (mai deschis de fapt, spre rosu smile.gif )
axe10
dry.gif Tacere, tacere...doarme lumea pe vremea asta....ca daca bani nu sunt si mai lipseste si partenerul de acasa, mai bine te bagi in pat la un pui de somn si ceva vise exotice!!!

Brrrr, se apropie toamna se vede.
Fetele nu deveniti melancolice si nu va lasati pe tanjala.... cheer.gif cheer.gif cheer.gif ...uitati-va ca eu va tin tonul!

Shefu mare tocmai m-a vazut la masa si-mi zice...pai ce faci ma ?... dimineata te vad chinuidu-te cu iaurt degresat si tarate de alea si acum mananci ditamai gratarul cu un castron de salata?...deh, nu ma intelege nimeni!

Ramo
Alice, la multi, multi ani sanatosi si plini de bucurii.
Himere, felicitari pt job si multa bafta.
Michelle, din cele doua finaliste mie imi place mult de tot cea cu roz (merge bine si cu restul salii, dupa cum ai spus), eu pe asta o declar castigatoare. Acum sa vedem ce pareri mai au si fetele.
Vad ca sunteti in toi cu pregatirile asa ca va doresc multa bafta si noroc.... pupic.gif

Am mancat alaltaieri multa varza si pana azi dimineata am fost ff balonata. Stiu ca varza e f buna la dieta.....dar nu mai mananc in veci atata. Acum am facut iar de mancare, iar ca salata....castraveti, ca varza nici nu vreau sa o mai vad.....
Dar e cam liniste pe aici......
De Uka mai stie cineva ceva?
uka
CITAT(ramonavlas @ 20-09-2007, 09:00 PM) *

De Uka mai stie cineva ceva?

Sunt si eu pe aici, citesc, cam odata la cateva zile, dar nu scriu, nu ma intrebati de ce k nu stiu....pur si simplu nu scriu aici, ca la alte subiecte am mai scris.
pentru tine: floare.gif floare.gif floare.gif sper ca esti bine

Si daca tot am scris acum, hai sa o felicit pe dana pentru bebe mergator si pe himere pentru job, sper sa iti aduca satisfactiile dorite

Ramo
Uka pupic.gif
Mmmm, destul de multa lume pe aici la ora asta....ca in vremurile bune cheer.gif
lyra
buna seara pupic.gif
pup toate fetele
n-am mai scris de multa vreme. vad ca sunt multe fete noi. eu sunt bine. ne-am terminat apartamentul, ne-am mutat de 1 luna. a fost o adevarata aventura.dar am scapat cu viata. )).gif

Himere felicitari pentru job. ma bucur mult pentru tine. floare.gif
Alice La multi ani. cheer.gif

Ramona m-am bucurat sa te vad.
dany
Ramona , buna hotararea in legatura cu varza !!! Nu face bine . Si ...daca , totusi , vei vrea sa mai faci ceva cu varza pune si ceva chimen in ea - ajuta impotriva balonarii .

Bine ai revenit , Lyra si felicitari pentru apartament !!!
daconst
Uka,mersi mult. pupic.gif
Hai mai spune-ne de tine,cum iti mai merge,cum stai cu kg?Tot acolo lucrezi?

Miha,eu habar nu am la ce se folosesc marturiile alea. sorry.gif

Emu,am intrebat-o pe matusa lui darius si spunea ca bacteria asta citeodata iese la analize,citeodata nu.Cica acum n-o mai are,dar am inteles ca se scapa greu de ea.

Deea,nu ne mai pui poze cu Alexia?Otilici si tu esti secretoasa tare. naughty.gif

Lyra,felicitari pentru apartament si asteptam poze neaparat.Sa nu crezi ca scapi. pupic.gif

Ramona,pacat ca nu mai ai asa mult timp pentru noi,ca in vremurile bune. sad.gif

Alice,vad ca nu mai scrie deloc.oare ce-a facut cu apartamentul sau mansarda?
uka
DANA eu nu mai lucrez acolo intrucat din august m-am mutat la Brasov, aveam job ul asigurat aici dinainte de a ma muta, tot legat de telecomunicatii este, doar ca acum sunt product manager, adica ce facea fosta mea sefa, m-am angajat la o firma concurenta, ca sa zic asa, desi serviciul inca nu functioneaza inca. serviciul oferit este tot telefonie ptr romanii din usa dar inca nu i-am dat drumul, abia saptamana viitoare incep sa chem lumea la interviuri pentru customer support si ne intarzie f mult cei cu RDS ul care nu mai vin odata sa ne bage net si telefoane, k fara ei nu putem afce nimic. INtre timp, dupa 25 august eu am inceput sa lucrez insa, de acasa, mi-au dat un laptop, cu card vodafone ptr net, un teelf de serviciu si am tot facut una alta.

IN rest eu si teo suntem bine, am scris mai multe la dany in jurnal....si anume k mi-am luat si motanul cu mine la bv, neintentionat, trebuia sa stea doar o sapt cat a fost tata plecat de acasa insa teo s-a decis k nu mai vrea sa-l dea inapoi asa ca ne-am pricopsit si cu el pe cap....
ALtecva....toate bune si frumoase....cate kg am....habar nu am...nu am tinut nici o cura de slabire spre nesimtirea mea si nici nu stiu daca ma voi apuca de una, poate cand am sa incep serviciul, ca asa.... stand acasa mereu ma tot tenteaza una alta si nu ma abztin....asa ca sunt grasuna in continuare...
puuuuuuuuuuuuuup
dany
Miha , si eu ca si Danutza , habar nu aveam ce sunt acele marturii . Am intrebat-o pe Lavi si mi-a explicat .Dar sfaturi tot nu prea pot da .....Cred , totusi , ca cele pe roz ar arata bine . Ziceai ceva de grena spre rosu , nu ? S-ar potrivi , zic eu . DAR neavand habar cum ar trebui sa arate .....e doar o parere de nestiutoare .

CITAT(uka @ 20-09-2007, 10:17 PM) *

stand acasa mereu ma tot tenteaza una alta si nu ma abztin....asa ca sunt grasuna in continuare...

Esti de a mea !!!!!!!!!! hug.gif
uka
CITAT(danyhoney @ 20-09-2007, 11:21 PM) *

CITAT(uka @ 20-09-2007, 10:17 PM) *

stand acasa mereu ma tot tenteaza una alta si nu ma abztin....asa ca sunt grasuna in continuare...

Esti de a mea !!!!!!!!!! hug.gif

i shoul be proud??? ca stau acasa si bag in mine intr-una... sad.gif(
dany
Proud ?????? NOOOOOO WAYYYY !!!! Ca nici eu nu sunt sad.gif . Dar , macar nu sunt singura care se simte asa tease.gif
uka
CITAT(danyhoney @ 20-09-2007, 11:32 PM) *

Proud ?????? NOOOOOO WAYYYY !!!! Ca nici eu nu sunt sad.gif . Dar , macar nu sunt singura care se simte asa tease.gif

NU nu, nu esti singura...sunt si eu cu tine biggrin.gif
salut.gif
dany

E cineva fan Rapid Bucuresti pe aici ?????? Tocmai joaca in cupa UEFA contra unei echipe germane si e 0 -0 ....si se cam termina meciul . Va cam avea de luptat Rapid in jocul urmator

CITAT(uka @ 20-09-2007, 10:33 PM) *

Vezi ? ASTA vroiam sa spun !!!!! Ce bine e sa ai prieteni care nu te lasa la nevoie lol.gif
uka
CITAT(danyhoney @ 20-09-2007, 11:35 PM) *

E cineva fan Rapid Bucuresti pe aici ?????? Tocmai joaca in cupa UEFA contra unei echipe germane si e 0 -0 ....si se cam termina meciul . Va cam avea de luptat Rapid in jocul urmator

CITAT(uka @ 20-09-2007, 10:33 PM) *

Vezi ? ASTA vroiam sa spun !!!!! Ce bine e sa ai prieteni care nu te lasa la nevoie lol.gif

Eyu nu sunt Rapidista, si nici teo, dar s-a uitat si el la meci si intr-un final a adormit, ca el asa face mereu la meciuri...
e tot e bine 0-0 fata de o bataie cu 2-1 pe care a luat-o si steaua si dinamo....macar ei au facut egal..
Am fugit la nani, gata
NB
mai vb maine

daconst
Dany,eu m-am uitat la meci si m-am bucurat pentru Rapid,desi nu sunt rapidista.Au avut bafta,fata de Dinamo sau Steaua. )).gif

Uka,bine ca ai mai scris ca eu traiam in trecut. lol.gif
Ca eu te credeam tot la Bucuresti cu job-ul ala de noapte...dar acum m-am prins si de ce nu mai scri asa mult. doh.gif
michelle
Marturiile sunt cadouri pe care mirii le fac invitatilor in semn de multumire pentru ca au fost langa cuplul proaspat casatorit si pentru a le "intoarce" urarile de bine.
Marturiile contin e regula cinci bombonele ce simbolizeaza sanatate, fericire, fertilitate, prosperitate si iubire.
Fiecare este personalizata cu un cartonas cu prenumele miresei si al mirelui, si data nuntii. Se pot aseza pe mese inainte de sosirea invitatilor sau se pot inmana personal la sfarsitul evenimentului.
Se mai pot pune in loc de bombonele potpouri, lumanari parfumate etc. Sau trabuc pt domni, evantaie pt doamne, betisoare de scortisoara sau in functie de buget fel si fel de cadouase grin.gif

Va intrebati ce caut la ora asta pe aici? Ei bine, am stat cateva ceasuri bune cautand informatii pe net despre Paris cheer.gif Se pare ca asta va fi destinatia noastra pentru honey week cool.gif

Model de marturie..
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.