Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 14
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
dany
lol.gif lol.gif Stiam ca Danutza va spune ceva in legatura cu meciul de fotbal !!!!! Suntem 2 microbiste , ce mai ! )).gif )).gif

Miha , asa mi-a explicat si Lavi . Eu habar nu aveam de asta . Pe vremea cand mai eram in tara nu se auzise de asa ceva . De unde a venit acest obicei ? V-ati hotarat care o veti face ?? Cat timp mai aveti , de fapt , pentru a va hotara ?
daconst
Super,super Miha! cheer.gif
Cu marturiiile,mie mi se pare cam pierdere de bani,dar daca asta e obiceiul,na...sa fie si astea. grin.gif

Hai ca va mai pun o poza de azi cu Lucas,ca poate le fac pofta la Deea si la Oti. blum.gif
ca eu daca n-am jurnal,ma bag aici in seama. lol.gif

Imagine
dany
ACUM am vazut ultimul model pus de tine , Miha si ......parca s-ar potrivi mai bine decat celelate 2 ....PAREREA MEA!!!!!!
michelle
CITAT(danyhoney @ 21-09-2007, 12:06 AM) *

De unde a venit acest obicei ? V-ati hotarat care o veti face ?? Cat timp mai aveti , de fapt , pentru a va hotara ?

Nu stiu exact de unde este preluat...
Avand in vedere ca noi le facem, ar trebui sa ne decidem cat mai repede )).gif Se gasesc si de cumparat, dar ne ajunge mai ieftin daca le facem noi

CITAT(daconst @ 21-09-2007, 12:07 AM) *

Cu marturiiile,mie mi se pare cam pierdere de bani,dar daca asta e obiceiul,na...sa fie si astea. grin.gif

Hai ca va mai pun o poza de azi cu Lucas,ca poate le fac pofta la Deea si la Oti. blum.gif

Tocmai vazusem si poza de la avatar, tare mare s-a facut ptiu ptiu sa nu-l deochi pupic.gif , ce i-ai dat sa manance? )).gif

Marturiile nu sunt o pierdere de bani in cazul nostru, ci de timp lol.gif
dany
CITAT(daconst @ 20-09-2007, 11:07 PM) *

Imagine

Deciiiiiii....eu nu am vrut sa zic chestia cu pierderea de bani in legatura cu marturiile ca am zis sa nu fiu IARASI EU cea care zice ceva aiurea ....dar cam asa am gandit si eu . Sorry !

Danutza ...te omor daca mai pui poze din astea cu Lucas!!!!!!!!!! Pur si simplu imi vine sa/l mananc !!!!!!! Nu ai jurnal??????? Hai la mine in jurnal si pune cate poze vrei tu !!!! Pe bune !!!! hug.gif

Later edit ... ma omoara tastatura asta pe laptop .....imi pune literele unde vrea ea doh.gif

INTREBARE FFFFF IMPORTANTA PENTRU DANUTZA . ... Cand vine bb 2 ??????? Te/am prins la stramtoare ??? lol.gif
otilici
Dana,ai un baiat de nota 10*! Frumos,destept,ambitios si mancacios pe deasupra.Chiar ai cu ce te lauda naughty.gif
Eu din pacate nu prea i-am mai facut poze in ultima vreme,am sa-i fac saptamana viitoare ca am mai mult timp si atunci le pun sa le vedeti si voi smile.gif
Ma bate gandul sa-mi fac si eu jurnal,nu mai stiu unde si ce sa scriu,sa nu cumva sa deranjez doh.gif .
dany
Cum , puii mei , de la ora 7 azi dimineata pana la ora 8 seara s/a scris doar o jumatate de pagina aici ....si de la ora 8 seara pana acum s/a scris deja 1 pagina si aproape jumatate ??????? Vedeti de ce mi/am facut jurnal ?

OTI , de ce vrei jurnal ??? Puteti face un jurnal comun , voi mamicile ....daca chiar vreti ceva al vostru ....si va inteleg . NU ? Zic si eu ...
otilici
Mamicile nu sunt interesate pt.ca sunt site-uri de copii unde sa discute.Dar eu nu apuc sa intru si prin alte parti,doar aici cu voi...Daca mi-as face jurnal as putea vb despre orice,imi mai scriu si eu pasurile...Ca despre dieta nu prea am ce,nu am cu ce ma lauda doh.gif In fine...ma mai gandesc...
ganesha
CITAT(otilici @ 20-09-2007, 11:34 PM) *

Mamicile nu sunt interesate pt.ca sunt site-uri de copii unde sa discute.Dar eu nu apuc sa intru si prin alte parti,doar aici cu voi...Daca mi-as face jurnal as putea vb despre orice,imi mai scriu si eu pasurile...Ca despre dieta nu prea am ce,nu am cu ce ma lauda doh.gif In fine...ma mai gandesc...

Mamicile ar fi interesate, ca nu toate intra pe site-uri de copii grin.gif ca se enerveaza subit la anumite chestiuni si mai bine o lasa moarta. Asa ca.... go for it, ma aliez cu tine daca vrei, desi noi sintem oleaca alta generatie, facem 8 ani acusha naughty.gif
dany
Oti , poti scrie la mine in jurnal ce te doare ....pana te hotarasti DACA vrei sa-ti faci jurnalul propriu ! Si ....Duamna A ...sunteti , de asemenea , binevenite la mine ...chiar daca sunteti mai mare blum.gif

Eu nu voi scrie niciodata ceva despre copiii proprii in jurnalul meu asa ca aveti cale libera !!! CAND vreti si CUM vreti !! hug.gif
otilici
Mai stau nitel pe ganduri blum.gif .Ma retrag ca ne chinuie dintii mad.gif
Noapte buna tuturor!
himere2005
neata fetelor, am pus de cafea
va multumesc din suflet la toate pentru mesajele de bine
de la servici am inteles ca nu se prea poate intra ca ne monitorizeaza cei de la Bucuresti
cu dieta nu stiu cum o sa fie ca apuc sa mananc putin si prost, putin pe apucate si prost ca punem mai multi mancarea laolalta, asa am vazut ca e obiceiul si nu stiu cum sa fac sa le spun ca eu nu mananc. macar eu sa aduc mancare degresata, nu? )).gif
miha, mie la forma mi-a placut cea bej ca era mai bombata )).gif
dany, am vazut ca iubesti mult copilasii. nu ai posibilitatea sa infiezi unul?
dana, am o ciuda ca ai asa un copil mancacios. eu zic sa le facem cunostinta piticilor
mai intru in we sa scriu mai multe naughty.gif acum am apucat sa scriu ptr ca fiind in per de proba mi-au zis sa vin de la 9, dar de pe 1 oct voi avea program 8-18.00 si chiar ca nu mai apuc sa scriu
axe10
Buna dimineata!
Dany, ieri dupa masa de la servici am tot fost logata, am citit vrute si nevrute, am deschis un subiect nou...dar pe aici a fost liniste totala. Nush ce se intampla ca desi e lumea "on" nu scrie nimeni. Eu m-am plictisit sa vorbesc de una singura!

CITAT(danyhoney @ 20-09-2007, 11:35 PM) *

E cineva fan Rapid Bucuresti pe aici ?????? Tocmai joaca in cupa UEFA contra unei echipe germane si e 0 -0 ....si se cam termina meciul . Va cam avea de luptat Rapid in jocul urmator

CITAT(uka @ 20-09-2007, 10:33 PM) *

NU nu, nu esti singura...sunt si eu cu tine biggrin.gif

Vezi ? ASTA vroiam sa spun !!!!! Ce bine e sa ai prieteni care nu te lasa la nevoie lol.gif

Eu sunt rapidista!!!....si ma bucur tare. Am auzit vestea la cafea, ca aici se discuta sport si barfe la cafea....cu Nurenberg a jucat, nu?

Dana, sa nu-mi spui ca te-ai apucat de lucru intens pt bebe2.... naughty.gif naughty.gif

Himere, succes la job!

Uka, nu o asculta pe Dany....ca ea nu slabeste prea bine pt ca mananca tarziu seara....nu pt ca baga dulciuri sau prostii....nu-i asa Dany? Ia zi la cat ai luat cina?

emu
Buna dimineata floare.gif

Azi stau rau la puncte, inca n-am verificat sa vad cat are o bere Guinness... stiu sigur ca am depasit... si oricum maine la sala o sa trag tare.

Sala azi: 35 min cardio si apoi forta.

Himere felicitari. Uite ca nu a durat foarte mult sa-ti gasesti un job pe plac wink1.gif Bravo si la cat mai multe reusite in ceea ce-ti propui.

Miha, si mie tot al doilea model imi place ca-i mai simplu (recunosc ca nu-s fan culoarea roz, dar rosu-grena e bun )).gif )

Fetelor, nu inteleg care-i faza cu deranjatul celor care citesc la subiectul asta? Nu am remarcat sa fie cineva ofensat(a) de discutii offtopic, pt ca nu exista discutii offtopic aici din start )).gif

p.s. m-am documentat intre timp si paharul ala de bere m-a costat 5 puncte in plus, de recuperat pana la sfarsitul saptamanii doh.gif

p.s.2 eu sunt tot timpul logata si aici si pe messenger si pe alte siteuri pe care le frecventez (sau administrez), dar asta nu inseamna ca sunt tot timpul atenta. Ar trebui sa ma deloghez sa nu duc lumea in eroare?

edit iar: mananc litere... prea multa bere )).gif
axe10
CITAT(emu @ 21-09-2007, 08:07 AM) *

p.s. m-am documentat intre timp si paharul ala de bere m-a costat 5 puncte in plus, de recuperat pana la sfarsitul saptamanii doh.gif

Mult, mult....da lasa ca ai unde sa le consumi! clap.gif
michelle
Neata!
Diseara plecam la mama ca a fost ziua ei ieri. naughty.gif

Emu, nu ai de ce sa iti faci griji, mai ales ca poti consuma din sport inca 12 p maxim wink1.gif
peach
CITAT(ramonavlas @ 20-09-2007, 08:00 PM) *

Am mancat alaltaieri multa varza si pana azi dimineata am fost ff balonata. Stiu ca varza e f buna la dieta.....dar nu mai mananc in veci atata.

Ramona poti pune seminte de chimen in varza daca nu te deranjeaza gustul nu vei mai avea nici o problema cu balonarea

Imagine

pupic.gif ce demential arata ..sa nu mai vorbim de adidasi biggrin.gif

Dana nu-l dai la imprumut?
Deea
Neata pupic.gif

Am gasit branza telemea dietetica..ma rog, cat se poate de dietetica smile.gif respectuv 260kcal/100g si 21% procent grasime, se numeste Talia, de la firma Olympus. ( eu am cumparat din metro si e chair comestibila)

Dana e super haios Lucas...sa-ti traiasca, asteptam si bb2....Eu ma opresc la bb1 smile.gif
peach
CITAT(Deea @ 21-09-2007, 09:06 AM) *

Neata pupic.gif

Am gasit branza telemea dietetica..ma rog, cat se poate de dietetica smile.gif respectuv 260kcal/100g si 21% procent grasime, se numeste Talia, de la firma Olympus. ( eu am cumparat din metro si e chair comestibila)

Dana e super haios Lucas...sa-ti traiasca, asteptam si bb2....Eu ma opresc la bb1 smile.gif

De ce Deea? Crezi ca Alexiei nu i-ar place un fratior sau o surioara?
Iti va fi si tie mai usor, se vor juca impreuna.

Mie mi-ar fi placut sa nu cresc singura la parinti sad.gif
daconst
Neatza!
Mey ce v-a apucat pe toate?De unde atata deranj?Auzi la ele ca nu scriu ca deranjeaza. doh.gif
pai de aia nu se mai scrie ca toata lumea are o problema,dar eu chiar sincer nu stiu de unde a venit.S-a plins cineva?Daca pe cineva deranjeaza vreun mesaj exista scroll si cu asta basta.Hai ma nu ma mai suparati.Scrieti aici tot ce ati scrie intr-un jurnal ca doar asta este si subiectul asta,un jurnal comun.
Eu una nu va mai citesc la jurnale,punct.Ei,ca deja nu ne mai intelegem. )).gif

Dany,inca nu proiectam nimic,mai stau un an pe tusa si apoi vedem.As vrea parca sa lucrez un an si apioi sa raman iar gravi.Sa vedem ca planuri avem multe. wink1.gif

Deea,pai de ce doar 1?Asa tare te-ai speriat? lol.gif

Sorina,il mai dau si cu imprumut,mai ales in we sa ma destrabalez si eu daca se poate. )).gif

Emu,ce bere fu aia fata asa scumpa la puncte?

Himere,cred ca daca eu am mancat bine cind eram gravi,s-a transmis si la fi-miu ca e tot cu gura cascata dupa mancare.
peach
CITAT(daconst @ 21-09-2007, 10:17 AM) *

Sorina,il mai dau si cu imprumut,mai ales in we sa ma destrabalez si eu daca se poate. )).gif

asa cam vre-o 18 ani floare.gif

are cineva idee ce inseamna cind visezi cioburi?
dany
Sorina , am cautat pe google sa gasesc talmacirea viselor dar nu am gasit nimic despre cioburi .
peach
CITAT(danyhoney @ 21-09-2007, 12:55 PM) *

Sorina , am cautat pe google sa gasesc talmacirea viselor dar nu am gasit nimic despre cioburi .

mi-a gasit Miha, dar mai bine nu gasea sad.gif

ce liniste este unsure.gif

am eu impresia sau cum scriu eu ceva nu mai scrie nimeni dupa..cred ca sunt bau-bau cry.gif

bau
dany
CITAT(peach @ 21-09-2007, 01:17 PM) *

am eu impresia sau cum scriu eu ceva nu mai scrie nimeni dupa..cred ca sunt bau-bau cry.gif

bau

E doar impresia ta !

bau
michelle
Eu sunt bau bau

Le-am speriat pe fete cu povestile mele despre nunta. Acum am alta preocupare: honey week )).gif
dany
WE placut tuturor !!!!

Distractie placuta la mama ta ( La multi ani pentru ziua de ieri ! ) , Miha !
Monic

Imagine

hmmm ce pofta mi-ai facut )).gif
Vreau si eu blushing.gif
E un dulce, manca-l-ar mama de baiat mare
mai ai putin si fuge prin casa rolleyes.gif

Miha la subiectul asta ma bag si eu, ca eu nu am avut inca honeymoon.
Ma tot intreaba colega cand agatam si noi cearsaful insangerat in geam(asta legat de noaptea nuntii)... dar momentam sunt fara replica blushing.gif I-am spus doar ca am s-o anunt... wacko.gif
Deea
Peach si eu sunt singura la parinti...cateodata mi-ar fi placut un frate...dar mai mare daca se putea smile.gif; Dana nu m-am speriat de Alexia, imi place tare mult sa stau cu ea chiar si cand ravaseste tot si cand e uracioasa sau smiorcaita....dar am facut eu niste preconizari pentru urmatorii ani si nu ne mai permitem un bebe...apoi sa fie diferenta f. mare iar nu-mi place.
Monic
Deea, si eu cam la fel cu planurile, ca doar de bebe nu e loc in urmatorii 20 de ani
Dar pana la urma tot va trebui sa ma sacrific ca daca nu raman femeie batrana cu 25 de pisici la purtator. Bine, la tine nu e cazul ca tu ai deja o scumpete de fata baby.gif
michelle
CITAT(danyhoney @ 21-09-2007, 03:03 PM) *

Distractie placuta la mama ta ( La multi ani pentru ziua de ieri ! ) , Miha !

Multumesc, Dany

Week-end placut tuturor! Cat mai putine abateri smile.gif
buretel
Week-end placut neuronashilor pupic.gif

Si felicitari fetelor pt nunti, burtici si joburi noi give_rose.gif
Chiar daca nu scriu, va citesc cu drag de fiecare data pe toate hug.gif
floare.gif
BLUELIFE
CITAT(michelle @ 20-09-2007, 12:32 PM) *

Uitat aici talent la desen )).gif

Ceau ,fetele! yahoo.gif

clap.gif clap.gif clap.gif lol.gif lol.gif lol.gif geniala faza!

Daconst sa-ti traiasca "barbatul" ca e mare deja. pupic.gif si frumusel foc.Ganesha te anunt cu mandrie ca si eu sunt mamica veterana ,noi avem 10 ani blum.gif Deci biggrin.gif ma primiti si pe mine in categoria voastra
emu
Apropo de berea cu bucluc - a fost mare cica (20 de oz care la transformare imi ies aproape 600 ml); mie nu mi s-a parut asa de mare blushing.gif , dar acum ma iau dupa meniu si zic ca ei; am mai si asteptat berea aia o juma de ora, ca deh trebuia verificat ID-ul rolleyes.gif si-apoi preparata berea pe loc (judecand dupa cat i-a luat omului sa o aduca la masa) ca doar se respecta barmanii... nici ca ne mai prind pe acolo )).gif Insa... m-am simtit flatata la faza cu verificarea si reverificarea ID-ului, ca doar am 16 ani inca, ce naiba lol.gif

)).gif Ce glumeata e colega ta, Monic. In caz ca nu stie, spune-i ca de-aia s-a inventat cerneala rosie )).gif

Va spun si eu weekend placut... acum ma duc la sala si-apoi la o tura prin magazine, poate-mi gasesc o rochie de toamna.
dany
Neata !

Bine ai revenit , Ina ! give_rose.gif Frumoase pozele !!! Ce ai zis cand ai vazut cat de mult se circula cu bicicleta in Amsterdam ? )).gif Ce mi-au placut vacile alea de pe tavan , haioase rau )).gif
ina_ceva
E plin de biciclete pe acolo, masini sunt f putine si nu prea circula; de vreo cateva ori era sa fiu luata in plin de biciclisti, asta pana m-am obisnuit sa ma uit dupa ei si nu dupa masini wink1.gif

Oricum, pot spune ca m-am indragostit de oras, e superb. Canalele si verdeatza m-au dat gata, este exact cum imi place. Pur si simplu nu pot raspunde la intrebari decat:

"I: Cum e orasul? R: Pitoresc
I: Cum e atmosfera? R: Pitoreasca
I: Cum sunt oamenii? R: Se integreaza in acest peisaj pitoresc" grin.gif

dany
Si acum imagineaza-ti cum eram noi acum vreo 5 ani cautand loc de parcare pentru masina si negasind pentru ca toate erau pline de biciclete )).gif .Cred ca toata lumea a ras de noi )).gif
ganesha
CITAT(BLUELIFE @ 21-09-2007, 06:50 PM) *
Ganesha te anunt cu mandrie ca si eu sunt mamica veterana ,noi avem 10 ani blum.gif Deci biggrin.gif ma primiti si pe mine in categoria voastra

Mo(N)stra de copil inainte de culcare, cu patul vraiste si gura pina la urechi lol.gif lol.gif (asta ca sa se stie ca distractia nu se termina la virste asa inaintate lol.gif lol.gif )

Imagine
axe10
Buna seara, neuroni!
Azi am venit la servici cu copilul bang.gif bang.gif asa ca sunt terminata!
Dimineata am fost si am semnat acordul cu ING pt pilonul 2 la pensie...asa ca am mai rezolvat o problema! Pt pilonul 3 probabil o sa alegem cand o sa fim "in bani" o alta societate ca sa nu punem banii in aceeasi oala.
Declar pe propria raspundere ca am mancat chiar si 1/2 pizza din lipsa de mancare gatita acsa ca sa-mi pun la pachet si de locatii pe langa servici de unde puteam sa cumpar ceva Monti...asta e abaterea lunii cred.
Maine sunt tot la servici dupa masa si dimineata am o gramada de treaba acasa:pregatit haine pt toata saptamana de gradinita si de servici pt mine si sot, de spalat gresia, de sters praful...poate F se indura si da si cu aspiratorul....
va urez o seara linistita alturi de cei dragi!
dany
A , haioasa poza !!!! Oare noi de ce nu suntem mai des atat de bine dispuse cand mergem la nani ?????

Lavi , asa deci : o inveti pe Alexia de pe acum cu serviciul ? lol.gif lol.gif Ai mancat pizza ????? Ntz.ntz,ntz !!! blum.gif blum.gif lasa ca , macar jumatate din portie , o dai jos maine la curatenie & co .
Lacry
CITAT(axe10 @ 22-09-2007, 06:56 PM) *

Buna seara, neuroni!
Azi am venit la servici cu copilul bang.gif bang.gif asa ca sunt terminata!
Dimineata am fost si am semnat acordul cu ING pt pilonul 2 la pensie...asa ca am mai rezolvat o problema! Pt pilonul 3 probabil o sa alegem cand o sa fim "in bani" o alta societate ca sa nu punem banii in aceeasi oala.
Declar pe propria raspundere ca am mancat chiar si 1/2 pizza din lipsa de mancare gatita acsa ca sa-mi pun la pachet si de locatii pe langa servici de unde puteam sa cumpar ceva Monti...asta e abaterea lunii cred.
Maine sunt tot la servici dupa masa si dimineata am o gramada de treaba acasa:pregatit haine pt toata saptamana de gradinita si de servici pt mine si sot, de spalat gresia, de sters praful...poate F se indura si da si cu aspiratorul....
va urez o seara linistita alturi de cei dragi!

Merge cu Monti? Grozav!

Ghici cine-i nascuta in acelasi an cu tine si doar cu 8 zile mai devreme...
dany
CITAT(Lacry @ 22-09-2007, 10:00 PM) *

Ghici ciuperca , ce e ?? lol.gif
daconst
Fetili,multumim de complimente! pupic.gif
Maine va pregatesc o poza surpriza,sper sa-mi iasa planurile. naughty.gif

Ina,super pozele,mi-ai trezit si mie amintiri. blum.gif
Dar nu vad poze de pe strada rosie sau sa inteleg ca n-ati fost acolo? blushing.gif

Monic,nu le mai calcula atat cu bb ca nu iese cind vrei tu.Iti spun din experienta,dar e asa frumos dupa ce ai bb ca te gindesti cum ai putut sta atat fara. grin.gif

Miha,La multi ani mamei tale si sa fie sanatoasa sa-i creasca si nepotii! give_rose.gif

Dany,ce mai face Digi?ca eu abia astept sa aud ca merge. wink1.gif

Deea,planuri marete avem si noi,dar parca bb2 tot incape si el cumva in ele.
Nu ma mai fenta cu pozele alea,ca se marita fata si tu nu ne-o mai arati. tease.gif

Emu,na ca m-am scapat si eu la o bere,dar nu asa mare ca a ta,dupa ce te-am auzit pe tine. blum.gif

We placut la gagici!
dany
CITAT(daconst @ 22-09-2007, 10:52 PM) *

Dany,ce mai face Digi?ca eu abia astept sa aud ca merge. wink1.gif

lol.gif Digi asteapta sa taiem copacul din fata casei lol.gif lol.gif Nu stiu daca reusim inainte de concediu . Si maica-mea m-a sunat ieri si m-a intrebat ce e , daca merge ....Habar nu ai cat imi lipsesc programele romanesti !!!!!! Cel mai mult m-a suparat ca nu le aveam cand au fost fetele aici ...dar au inteles ( sper ) .

Astept surpriza !!!!!!!!! Cu sufletul la gura !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dar de ce doar maine ?????????? sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif

Eu am incercat sa fiu " viteaza " in seara asta dar nu mi-a mers doh.gif . Detalii in jurnalul meu grin.gif blum.gif
daconst
FETELE AM UN FILMULET CU DARIUS PENTRU CINE VREA SA-L VADA! give_rose.gif
Nu va suparati pe mine ca insist cu subiectul asta,dar v-as ruga pe cele care sunteti si pe alte forumuri sa faceti cunoscuta povestea lui.Pentru ca doar asa va avea sansa SA TRAIASCA!Sa speram ca va reusi sa adune banutii pentru operatie.
Dupa toate probabilitatile va ajunge in Germania la München si acolo o sa am ocazia sa-i cunosc personal.Povestea lui a fost in Jurnalul National si va aparea si pe Prima la tv.
dany
Danutza , te admir pentru ce incerci sa faci pentru Darius !!!!!!! Imi scot palaria !!!!!! Sa speram ca va avea noroc si va avea o viata normala !!!
Dumbo
buna dimineata,
am ajuns si eu din concediu, inca mai rumeg la amintiri. Am mers cu masina, am strabatut 5 tari, 4000 de km, si vre-o mie de poze.
Am vazut un pic din Viena, cu promisiunea ca vom reveni sa o vedem in toata splendoarea ei, Luxemburg-ul, Bruxelles, Brugge, am fost la ocean in Oostende, apoi am poposit in Salzburg si intr-un tur de forta dupa o zi de condus ne-am intors in Timisoara.

Nu mi-am impus deloc limite la mancare, era si pacat sa nu incerc tot felul de nebunii si se pare ca nu am luat decat un kilogram, desi si cu ala am eu ceva indoieli. Cred ca o sa imi iau un cantar digital, cu toate riscurile incluse.
ina_ceva
CITAT(ghemotoc @ 08-09-2007, 03:31 PM) *

In Canada suntem in Toronto, unde altundeva, si e ok, Vremea e ok, e cam clima de la mare/ocean, adica bate vantul cam tare si e umiditatea cam mare (parul meu o dovedeste) dar cam dupa 3 luni nu prea mai bagi in seama chestiile astea.

Ghemotoc, niste poze de pe acolo nu pui? Sunt curioasa cum arata imprejurimile wink1.gif

Pisik, Pozele din Croatia sunt superbe. Imi place cum arati, faptul ca esti inalta mai ascunde din kg in plus wink1.gif (pe care eu oricum nu le vad)

CITAT(michelle @ 11-09-2007, 04:05 PM) *

Mie imi place compotul de visine sa il mananc cu mamaliga rece grin.gif eat.gif

Mai facea mama acasa chisalitza: amestec cu visine, cirese amare si mai punea si ceva malai, sa-l mai lege si papam tot cu mamaliga rece...yummy...

Acum am vazut si eu pozele cu dany si lavinia. Sunt superbe si fetele si peisajele si mancarurile grin.gif . Mai multe info despre papa sper sa aflu de la Lavinia.

May, cum a fost la turci?

CITAT(Eu. @ 18-09-2007, 12:58 PM) *

Monic, un singur cuvant : SUPERBA give_rose.gif

Sunt de acord cu Crengutza wink1.gif

Himere, felicitari pt job! clap.gif

La multi ani si sanatate mamei tale, Miha!

Amazoana
CITAT(ganesha @ 22-09-2007, 03:24 PM) *

Mo(N)stra de copil inainte de culcare, cu patul vraiste si gura pina la urechi lol.gif lol.gif (asta ca sa se stie ca distractia nu se termina la virste asa inaintate lol.gif lol.gif )

Imagine

Vesel tare puiul tau pupic.gif Dihanel unde era? Mi-ar fi placut maxim sa-l vad in foto. tease.gif

CITAT(danyhoney @ 22-09-2007, 11:59 PM) *

Detalii in jurnalul meu grin.gif blum.gif

blink.gif nu stiam ca ai jurnal
axe10
CITAT(danyhoney @ 22-09-2007, 10:55 PM) *

Lavi , asa deci : o inveti pe Alexia de pe acum cu serviciul ? lol.gif lol.gif Ai mancat pizza ????? Ntz.ntz,ntz !!! blum.gif blum.gif lasa ca , macar jumatate din portie , o dai jos maine la curatenie & co .

Pai trebuie sa vada si ea de unde vin banii....un coleg de al meu (de vreo 50 de ani) e indragostit de ea (el are numai un baiat mare de vreo 20 de ani) si sta de vorba cu ea, se joaca...numai ca el a venit pe la 5 si am fost chiaunita!

CITAT(Lacry @ 22-09-2007, 11:00 PM) *

Merge cu Monti? Grozav!

Pe bune?...habar nu aveam...deci tot berbec!
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.