CITAT(ALICE @ 24-09-2007, 01:45 PM)

CITAT(axe10 @ 24-09-2007, 12:57 PM)

Da' la ce-ti trebuie dragutza?...Ca sa stim si noi!
Pai vreau una neagra.Ca mai am o nunta la Iasi in 6 octombrie.Si sa ma arate mai slaba.

Am inteles. Sa stii ca negrul nu subtiaza neaparat!...Poti sa incerci sa-ti iei una care sa ascunda mai degraba decat neagra!
Adica o croiala potrivita taliei tale. Ascunde ce nu-ti place, daca de ex esti lata in solduri puna o croiala in clini, sau mai lejera in partea aia...nu are rost sa-ti pui una neagra care plesneste pe tine, fara spate sau mai stiu eu cum cand se vede ca de abia ai incaput in ea...

Rochia de la nunta sorei, pe care o felicit de altfel, foarte draguta, a fost potrivita ca si croiala. Dar cum e mai de vara...nush daca merge in octombrie...cine stie cum o sa mai fie atunci!
Poti sa-ti acoperi umerii cu ceva, un sal o estarfa lata in contrast cu culoarea rochiei...
ce sa-ti zic...asi recomanda mai bine un costum taior cu fusta putin evazata, lungimea pana la mijlocul genunchiului, iar sacoul poate fi unul usor cambrat(ca deh, ai sanii proeminenti...) pe sub care pui o bluza fara maneci cu un decolteu care sa arate cam ce ai tu acolo! sacoul sa nu fie prea scurt!!!
A, acum mi-a mai nazarit o idee...dar esti cam micutza de inaltime....fusta dreapta...cu lungime eleganta si sacoul lung...gen pardesiu...intelegi?....si pantofi cu toc...sau cizme subtiri...tot cu toc!
Sper ca te-am ajutat!
CITAT(bubbles @ 24-09-2007, 01:55 PM)

Mai intreb o data
Fetele am luat de la magazin Rulada de pui dietetica(am intrebat ce contine si a zis piept de pui si pulpa de pui) .Oare cum sa punctez 100g?
Cred ca poti sa o punctezi ca pe pieptul de pui afumat....nu gasesc tabelele acum...vreo 2 puncte, sau 2.5p la 100 g..