Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 14
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
daconst
Si acum surpriza: cheer.gif

Imagine

Si inca o poza:

Imagine
Amazoana
Doamneeeee, ce dulcel esteeeeeeeeeeee pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif ! Mor dupa el grin.gif
Iar tu, mamicuto, arati foarteeeeee bine!
ganesha
CITAT(dulcikatty @ 23-09-2007, 12:18 PM) *

CITAT(ganesha @ 22-09-2007, 03:24 PM) *

Mo(N)stra de copil inainte de culcare, cu patul vraiste si gura pina la urechi lol.gif lol.gif (asta ca sa se stie ca distractia nu se termina la virste asa inaintate lol.gif lol.gif )

Imagine

Vesel tare puiul tau pupic.gif Dihanel unde era? Mi-ar fi placut maxim sa-l vad in foto. tease.gif

Dulci, camera lu' cupil e cam tarim de fantezie pentru Dihanel, nu prea are voie acolo pentru ca mereu inhata ceva si fuge cu respectiva chestie in gura (ori o soseta, ori o masinuta), sau se ascunde in cortul din camera lui si rontaie cite ceva pe acolo lol.gif Da' am ceva poze cu ei amindoi, una criminala cu ei sub birou.

Daconst, ai PM floare.gif Super fat-frumos-ul tau cel mic, mi-aduce nitel aminte de al meu cind era asa baby.gif
Tulip
Dana, w00t.gif ,ce baiat mare are mami!!!!
Felicitari,sunteti tare frumosi amandoi! floare.gif
Amazoana
CITAT(ganesha @ 23-09-2007, 11:01 PM) *

Dulci, camera lu' cupil e cam tarim de fantezie pentru Dihanel, nu prea are voie acolo pentru ca mereu inhata ceva si fuge cu respectiva chestie in gura (ori o soseta, ori o masinuta), sau se ascunde in cortul din camera lui si rontaie cite ceva pe acolo lol.gif Da' am ceva poze cu ei amindoi, una criminala cu ei sub birou.

Vreau sa vaaaaaaaaaaaaaaaaaaad biggrin.gif
May
Neatza biggrin.gif sunteti de groaza bueiiii )).gif nici nu mai stie omul cand trece timpul atunci cand va citeste. Eu de abia aseara m-am intors de la turci ca, asa cum va spuneam, au vrut ai mei sa mai ramane in Istambul. Faza a fost ca sambata, inainte de masa de pranz, toti isi faceau siesta si eu bantuiam prin camera... asa ca am coborat si mi-am luat o ora la net. Am citit eu cate ceva, vazut poze si ras mult de se uita lumea la mine ca rad singura la monitor, iar apoi am vrut sa va scriu ceva. Compun eu mesajul cu ardoare, eram pe la jumate' si mi se stinge calculatorul. Normal ca ma duc cocos direct la tipul ala sa ii spun ca e defect calculatorul iar tipul imi zice intrigat ca mi-am terminat timpul blink.gif pai cand a trecut mai frate timpul? )).gif

Vacanta e pe sfarsite, inca mai am o mie de lucruri de rezolvat, dar in mare am facut aproape tot ce mi-am propus... cu mici excepti care ma cam macina dar nu au intrat anii in sac rolleyes.gif. Poze o sa va pun cand ajung acasa pupic.gif
BLUELIFE
CITAT(daconst @ 23-09-2007, 09:49 PM) *

Si acum surpriza: cheer.gif

Imagine

Si inca o poza:

Imagine

Buna dimineata!
draga mea micutul tau mi-a luminat ziua,care e luni si nu prea imi place in general,dar cu acest zambet cine poate rezista?M-a cucerit definitiv.Iar tu draga mea arati ...exact cum mi-as dori eu sa arat w00t.gif
danyhoney
Frumosi sunteti , Danutza ! Si sportivi !!! hug.gif
ALICE
Acum pun poze de la nunta surorii mele ocose.N-a mai fost una ca ea pe lumea asta. wink1.gif.Dimineata ma intreba:"Sunt frumoasa?".Da,esti nemaipomenita, extraordinara,esti cea mai frumoasa mireasa din cate am vazut. lol.gif
http://flickr.com/photos/10131816@N04/sets...57602138918383/

Dana ce mama zmeului faci de slabesti ?Ca mie azi iar mi s-a pus pata.Cred ca esti facuta din alt aluat.Ori aluat care slabeste, ori unul mai ambitios.
michelle
Neata!
Multumesc pentru urarile pt mama pupic.gif

Dana w00t.gif ce baiat mare avem! baby.gif E un scump foc, ma face sa vreau si eu unul grin.gif
Alice, casa de piatra surorii! give_rose.gif Si tu si ea aratati superb.
Ina, am vazut primul album, cel cu Amsterdam. Pe restul le-am salvat sa le vad mai incolo. Am vazut si ochisorii tai albastri naughty.gif Multumim pt poze, intr-adevar e pitoresc hug.gif

Ganesha, ce vesel se duce la culcare copilasul tau grin.gif E tare simpatic pupic.gif
Deea
Neata! pupic.gif

wow Dana ce sportivi sunteti smile.gif ... mai fata, vorba lui Alice...ce mama zmeului faci de slabesti asa! Zicei tu ca kg. puse in primele 3 luni raman mult timp si bine... sad.gif( ... exact cu alea am ramas eu; si am niste nervi de numa ca nu am ambitie sa le dau jos.

Alice....f. frumoasa sora ta, rochiata super si ea e tare slabuta!

May bine ai revenit. Am primit mesajul tau, ma suni tu cand ai timp, nici o problema! pupic.gif
ALICE
Sa stii ca nu e slabuta.Dar rochia asta i s-a potrivit de minune.Are 1,55 si 54 kg.E slabuta la talie.Dar in rochia asta nu s-a vazut ca e plinuta.
michelle
May, asteptam poze din concediu!
bubbles
Neata salut.gif .
Dana pupic.gif pupic.gif tie si frumosului tau hug.gif Sunteti superbi.
Alice foarte frumoase ati fost amandoua.Iti sta ff bine in rochita aia hug.gif si nu mai zic ca ai cu ce sa umplii decolteul ala naughty.gif
May hug.gif
Miha cum ami stai cu pregatirile? pupic.gif

Monic acum am vazut si eu pozele.Ai fost SUPEBA !!!! hug.gif
ALICE
Bubbles ,chiar ca dupa nunta am ascuns-o in dulap.Ca ma arata de parca as avea 100 kg.N-o mai iau pana nu slabesc.E frumoasa, dar.............. crying.gif
Miha stiu ca tu aveai modele de rochite de ocazie.Te rog pui un link ceva ca sa imi aleg una?
michelle
CITAT(ALICE @ 24-09-2007, 11:27 AM) *

Miha stiu ca tu aveai modele de rochite de ocazie.Te rog pui un link ceva ca sa imi aleg una?

Uite aici, Alice

Bubbles, cu pregatirile suntem ok. Tre sa dam comanda de invitatii zilele astea. Voi cate ati avut?
bubbles
Noi am avut 120 )).gif .70 cu confirmare si 50 fara wink1.gif .Alice mie imi place cum iti sta cu rochita si mai ales ca ai ce sa PUI in decolteu .. nu ca la mine placa de surf lol.gif

Fetele am luat de la magazin Rulada de pui dietetica(am intrebat ce contine si a zis piept de pui si pulpa de pui) .Oare cum sa punctez 100g?
axe10
CITAT(ALICE @ 24-09-2007, 11:27 AM) *

Da' la ce-ti trebuie dragutza?...Ca sa stim si noi!

Bubbles, bine ai revenit!...
bubbles
Bine te`am regasit Lavinia.Ce mai faci?Cum a fost prima saptamana de scoala?
axe10
CITAT(bubbles @ 24-09-2007, 12:59 PM) *

Bine te`am regasit Lavinia.Ce mai faci?Cum a fost prima saptamana de scoala?

EEEEEEEEE, nu suntem asa mari....doar la gradinita!
A fost bine, Alexiei ii place tare mult la gradi si se trezeste usor dimineata (mai putin vinerea cand e cam obosita), vine acasa si povesteste tot ce face, cine a venit, cine a lipsit, ce a mancat...si e fericita ca isi alege singura cu ce sa se imbrace a doua zi la gradinita.
Aseara dintr-o punga intreaga de bentite nu mai gaseam nici una. Am zis ca ii fac codite...pana la urma a cotrobait si a gasit una...unde le-o fi pus oare?...ca a venit cu ele inapoi de la gradi cand le-a avut. Deh, copii astia!

Tu nu ai zis ce ai facut cat ai disparut....sau ai scris la tine acasa si nu am ajuns eu sa citesc....
bubbles
Am scris la mine blum.gif .Inca nu s`a rezolvat nimic.Astept ca cica se da iar examen blink.gif
axe10
CITAT(bubbles @ 24-09-2007, 01:15 PM) *

Am scris la mine blum.gif .Inca nu s`a rezolvat nimic.Astept ca cica se da iar examen blink.gif

Acum am citit!
Lasa ca poate se rezolva...daca nu, poate in primavara!

Nu ne-ai zis, cu e maritata? naughty.gif
ALICE
CITAT(axe10 @ 24-09-2007, 12:57 PM) *

Pai vreau una neagra.Ca mai am o nunta la Iasi in 6 octombrie.Si sa ma arate mai slaba. mad.gif
bubbles
Mai intreb o data blum.gif
Fetele am luat de la magazin Rulada de pui dietetica(am intrebat ce contine si a zis piept de pui si pulpa de pui) .Oare cum sa punctez 100g?
axe10
CITAT(ALICE @ 24-09-2007, 01:45 PM) *

CITAT(axe10 @ 24-09-2007, 12:57 PM) *

Pai vreau una neagra.Ca mai am o nunta la Iasi in 6 octombrie.Si sa ma arate mai slaba. mad.gif

Am inteles. Sa stii ca negrul nu subtiaza neaparat!...Poti sa incerci sa-ti iei una care sa ascunda mai degraba decat neagra!
Adica o croiala potrivita taliei tale. Ascunde ce nu-ti place, daca de ex esti lata in solduri puna o croiala in clini, sau mai lejera in partea aia...nu are rost sa-ti pui una neagra care plesneste pe tine, fara spate sau mai stiu eu cum cand se vede ca de abia ai incaput in ea... blink.gif Rochia de la nunta sorei, pe care o felicit de altfel, foarte draguta, a fost potrivita ca si croiala. Dar cum e mai de vara...nush daca merge in octombrie...cine stie cum o sa mai fie atunci!
Poti sa-ti acoperi umerii cu ceva, un sal o estarfa lata in contrast cu culoarea rochiei...
ce sa-ti zic...asi recomanda mai bine un costum taior cu fusta putin evazata, lungimea pana la mijlocul genunchiului, iar sacoul poate fi unul usor cambrat(ca deh, ai sanii proeminenti...) pe sub care pui o bluza fara maneci cu un decolteu care sa arate cam ce ai tu acolo! sacoul sa nu fie prea scurt!!!
A, acum mi-a mai nazarit o idee...dar esti cam micutza de inaltime....fusta dreapta...cu lungime eleganta si sacoul lung...gen pardesiu...intelegi?....si pantofi cu toc...sau cizme subtiri...tot cu toc!

Sper ca te-am ajutat!

CITAT(bubbles @ 24-09-2007, 01:55 PM) *

Mai intreb o data blum.gif

Cred ca poti sa o punctezi ca pe pieptul de pui afumat....nu gasesc tabelele acum...vreo 2 puncte, sau 2.5p la 100 g..
bubbles
Petitie pentru oprirea torturarii si uciderii animalelor nevinovate

Mersi Axe.Am punctat ca o sunca de pui 2.5p la 100g pupic.gif
axe10
CITAT(bubbles @ 24-09-2007, 02:12 PM) *

Petitie pentru oprirea torturarii si uciderii animalelor nevinovate

Mersi Axe.Am punctat ca o sunca de pui 2.5p la 100g pupic.gif

Vreau sa vad mai multa salata in meniul tau!
axe10
Merg sa mananc ca am muncit destul pe ziua de azi...fira-r el sa fie de aragaz, ma omoara nu alta. M-a pus naiba sa-mi iau plita din inox si acu freaca sa-i dai luciu!...asa imi trebuie, am curatat si fiarele alea ca nu mi se pareau destul de degresate doar cu praf de curatat....;pe langa asta, am bagat 2 masini de rufe, cred ca deja trec la calcat, am spalat baile....alta chestie care ma dispera. Am 2 barbati in casa dar sa de-a naiba daca pune vreunul mana pe o laveta si ceva de curatat sa dea si ei pe chiuvetele alea care le folosesc in fiecare zi....
Am de gand sa merg la un magazin si sa-mi cumpar o gramada de recipiente de plastic, inalte in care sa-mi tin faina, orezul, pesmetul...etc...ca le tin in pungi si tot timpul se face mizerie in dulapuri....are cineva idee unde gasesc?
Pe urma am sa merg, canva la IKEA si am sa-mi cumpar cosuri, cosuletze, cutii....in care sa bag toate c...aturile care se gasesc intr-o casa...la mine stau claie peste gramada in spatele usilor de la dulapuri....si sa nu vrei ceva la repezeala....

Pofta buna tuturor!
michelle
CITAT(ALICE @ 24-09-2007, 01:45 PM) *

Poate ne vedem daca sunt in we ala in Iasi naughty.gif
ALICE
Pai nunta va fi la Casa Lux.Daca tin eu bine minte
emu
Buna dimineata cheer.gif S-au intors Ina si May )).gif

Ina, super poze... cand te muti acolo? lol.gif

Dana, frumoasa surpiza smile.gif Ce repede creste Lucas. Ma uit si la fetita unei vecine, la fel, parca s-a lungit dintr-o data )).gif

Mie mi-a luat 3 zile sa caut rochie... si sa nu gasesc )).gif Simt ca parca numai mie mi se intampla de-astea... Cum e posibil sa fie toate facute pt femei fara sani?! Mai, parca numai ele isi cumpara imbracaminte... in fine de-atata frustrare acumulata in fiecare zi mi-am varsat nervii pe masinile alea la sala )).gif Sper ca weekendul viitor sa am mai mult succes. Vreau rochie! )).gif

Sunt de acord cu ce-a spus Lavinia, Alice - negrul nu subtiaza neaparat. La recomandari nu ma pricep smile.gif

CITAT(axe10 @ 24-09-2007, 07:39 AM) *

M-a pus naiba sa-mi iau plita din inox si acu freaca sa-i dai luciu!
lol.gif Chiar ca te-a pus )).gif
danyhoney
Lavi , nu te-a ajutat ce ai cumparat de aici pentru curatat chestiile de inox ??

Danutza , ia zi matale repejor cate grade aveti acolo ???? In pantaloni 3/4 si in tricou fara maneci n-am mai umblat aici de vreo 2 luni sad.gif . Si ce zice Lucas de mersul pe bicicleta ? Dupa cat de ranjit e in poza banuiesc ca-i place . Lui ii placea si cand era mai mic si tu impingeai carutul fiind pe role , nu ? daca imi mai aduc bine aminte doh.gif

M-am tuns cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif Grea decizie dar ... am facut-o si pe asta )).gif

ina_ceva
Dana, ce baietel sportiv ai grin.gif . Te pregatesti sa iesi si cu rolele in parc pe viitor?

CITAT(emu @ 24-09-2007, 05:16 PM) *

Ina, super poze... cand te muti acolo? lol.gif

secret.gif m-a batut si pe mine gandul...
axe10
CITAT(danyhoney @ 24-09-2007, 07:33 PM) *

Lavi , nu te-a ajutat ce ai cumparat de aici pentru curatat chestiile de inox ??
M-am tuns cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif Grea decizie dar ... am facut-o si pe asta )).gif

Nu suprafata de inox mi-a dat de furca neaparat. Fiarele alea pe care pui oalele au fost mai dificile....habar daca au o denumire specifica. Pe inox in schimb am avut cateva picaturi de ceara depilatoare de cand a venit Petruta sa ma defriseze...au picat, s-au intarit acolo, mama, mama, le-am luat cu cutitul!

Am facut gris integral cu lapte si am pus dulceata pe deasupra....o nebunie...au mancat si F si Alexia....sa ma lase fara cina nu alta!
bubbles
Am intrbat`o si pe Ness azi dar as vrea sa stiu si parerea voastra.Vrem sa luam si o masina auto noua si nu stim de care.Daca aveti c eva pareri si sa ne incadram in 15000E
Pisik
Buna seara!

Am pus poze de la botezul nepotelului aici - http://www.flickr.com/photos/9462424@N07/s...57602146335535/

Scuzati imensitatea, am incercat sa pun poze decente, ma mai umfla si rochia ca special am lust-o sa nu se vada cata sunt, dar asa ma intreba toata lumea daca sunt gravida si trebuiia sa raspund politicos "inca nu" si sa suport apoi tirul de intrebari "dar voi cand, dar voi de ce nu, etc...

Oricum, la programul pe care il am greutatea e ultima preocupare si din pacate se vede...sper sa ma trezesc la realitate...candva...

Pupici
bubbles
Pisik superbe pozele hug.gif Nu stiu unde te "vezi" tu grasa blink.gif sincer!!!!!!!!!!!!Femeie esti slabaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!! Este o poze care e superba (sau asa mi se pare mie) mai ales pe fundal negru(cum apare cand dai pe slideshow) .Asta Pisik
Pisik
CITAT(bubbles @ 24-09-2007, 11:02 PM) *

Pisik superbe pozele hug.gif Nu stiu unde te "vezi" tu grasa blink.gif sincer!!!!!!!!!!!!Femeie esti slabaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!! Este o poze care e superba (sau asa mi se pare mie) mai ales pe fundal negru(cum apare cand dai pe slideshow) .Asta Pisik

pupic.gif Esti tu scumpa, dar crede-ma ca sunt umflata bine, nu mai am nici macar alea 5 kile de diferenta intre greutate si inaltime pe care le aveam...dar imi revin eu...candva...

E frumoasa poza aia, bebe David e asa de dulce si cuminte, e exact opusul sora-sii cand era mica si daca urmeaza exemplul o sa fie un drac mai incolo, ca Dara pe cat de nelinistita a fost ca bb, pe atat de cuminte si intelegatoare e acum
danyhoney
Pisi...nici nu stiu ce sa spun !!! Tu arati tare bine ( te avantajeaza inaltimea ) dar te si inteleg in legatura cu kilogramele . Offfffffff !!!!!! Eu zic ca pana cand nu va face creierasul tau un " click " ( ca si la mine ) in legatura cu greutatea ....te vei supara in continuare sad.gif sad.gif sad.gif
Hai , lasa-ti un timp de pauza si apoi pune-ti o data precisa de cand te apuci iar de numarat si ....vei reusi !!! Probabil nu din prima dar .....va veni din nou acel sentiment ca trebuie sa numeri , in capsorul tau , si totul va fii ok !!!!
buretel
pupic.gif Buna seara!
Pisik, arati w00t.gif Eu cred ca tu nu ai oglinzi bune acasa blum.gif
Dana, sa-ti traiasca piticul pupic.gif
Ina, superbe pozele din Olanda...vreau si eu sa locuiesc intr-o tara in care bicicleta nu e optionala, ci chiar prioritara printre mijloacele de transport wink1.gif

Va hug.gif si va urez Noapte buna tuturor!
danyhoney
CITAT(buretel @ 24-09-2007, 11:01 PM) *

vreau si eu sa locuiesc intr-o tara in care bicicleta nu e optionala, ci chiar prioritara printre mijloacele de transport wink1.gif

lol.gif lol.gif Ai la alegere : Amsterdam sau Germania de nord ! lol.gif lol.gif
buretel
CITAT(danyhoney @ 25-09-2007, 12:06 AM) *

CITAT(buretel @ 24-09-2007, 11:01 PM) *

vreau si eu sa locuiesc intr-o tara in care bicicleta nu e optionala, ci chiar prioritara printre mijloacele de transport wink1.gif

lol.gif lol.gif Ai la alegere : Amsterdam sau Germania de nord ! lol.gif lol.gif

Nici Danemarca nu-mi displace grin.gif pot sa-mi iau si una decapotabila, pentru fitzele de vara? lol.gif
danyhoney
lol.gif lol.gif Ai drepate : Danemarca nu e rea !!!!! DECIIIIII pe cant te astept cu vesti ca imi esti vecina ???? lol.gif lol.gif
bubbles
Neata yahoo.gif .Il astept pe babu sa vina sa mergem la banca .Nu mai am rabdare roll2.gif .Oricum primul lucru pe care il vom face cand ne von muta vor fi fursecurile sex.gif ca cica poarta noroc sa te fursecaiesti de casa noua lol.gif
Pisik
CITAT(danyhoney @ 24-09-2007, 11:34 PM) *

Pisi...nici nu stiu ce sa spun !!! Tu arati tare bine ( te avantajeaza inaltimea ) dar te si inteleg in legatura cu kilogramele . Offfffffff !!!!!! Eu zic ca pana cand nu va face creierasul tau un " click " ( ca si la mine ) in legatura cu greutatea ....te vei supara in continuare sad.gif sad.gif sad.gif
Hai , lasa-ti un timp de pauza si apoi pune-ti o data precisa de cand te apuci iar de numarat si ....vei reusi !!! Probabil nu din prima dar .....va veni din nou acel sentiment ca trebuie sa numeri , in capsorul tau , si totul va fii ok !!!!

Pai hai, sa termin si eu cu salonul si tu cu vacanta si poate facem click impreuna pupic.gif
Amazoana
CITAT(bubbles @ 24-09-2007, 10:16 PM) *

Am intrbat`o si pe Ness azi dar as vrea sa stiu si parerea voastra.Vrem sa luam si o masina auto noua si nu stim de care.Daca aveti c eva pareri si sa ne incadram in 15000E

Noi ne luam Suzuki SX4. Te incadrezi la fix in banii astia si ai si toate optiunile pe ea.
Multa bafta!
bubbles
Mersi Dulci dar sincer imi place si asta tare mai ales ca are 4X4 si aspect de SUV Suzuki Ignis
Pisik
Bubbles, daca as fi partinitoare, te-as indemna sa iti iei Toyota blum.gif
Daca nu, pot sa te sfatuiesc sa iti iei o masina potrivita cu nevoile voastre, care sa consume rezonabil, sa iti placa ca si design, sa fie accesibila si ca preturi de service si piese de schimb si sa fie fiabila. Mie in afara de Toyota imi mi-ar placea Opel Corsa sau Astra, Kia Ceed. Ce pot sa iti spun ca si feeling din piata ca nu as opta pt o frantuzoaica (Renault, Citroen, Peugeot), dar stii cum e, pana la urma masinile sunt masini, au patru roti, un volan si trebuie sa iti placa si sa ti se potriveasca. Succes!

bubbles
Pisik stiam ca tu ai Corrola si ne`am uitat si la Toyota.Apoi ne-am mai holbat si la Hyunday Noul accent doh.gif .Noi avem un opel din 2002 astra caravan dar babu vrea sa il schimbe cry.gif si sincer deabia ce ma obisuisem si eu cu masina.

Apropo de piese...Logan-ul de la Dacia are piese mai scumpe decat ale noastre la Opel si asta fiindca sunt de Renault .Mie imi plac tare Toyota mai ales astea noi BigSmall grin.gif
Pisik
CITAT(bubbles @ 25-09-2007, 09:57 AM) *

Pisik stiam ca tu ai Corrola si ne`am uitat si la Toyota.Apoi ne-am mai holbat si la Hyunday Noul accent doh.gif .Noi avem un opel din 2002 astra caravan dar babu vrea sa il schimbe cry.gif si sincer deabia ce ma obisuisem si eu cu masina.

Apropo de piese...Logan-ul de la Dacia are piese mai scumpe decat ale noastre la Opel si asta fiindca sunt de Renault .Mie imi plac tare Toyota mai ales astea noi BigSmall grin.gif

Da, din pacate Corolla ca a noastra nu se mai face, este in schimb Noua Corolla care mie imi place maxim si e si super super ca si finisaje, fiabilitate, etc.. Nu acelasi lucru il pot spune despre Auris, parere personala, deh, chestiune de gust. Cat despre BigSmall cum ii spui tu este vorba de Yaris, dar, sincer, de la Caravan la Yaris e o cale cam lunga, Yaris e cam micuta.
Daca vrei sa iti dau liste de preturi sau ceva, da-mi mailul pe pm. si spune-mi exact in ce zona esti tu, ce oras ti-e cel mai aproape
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.