Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 14
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
michelle
CITAT(cri @ 27-09-2007, 01:53 PM) *

Am venit si eu cu o intrebare, nah ca doar asa scriu blushing.gif si sa nu va fie cu suparare ca e cam offtopic. A comandat cineva ceva de la quelle? Ce-mi puteti spune despre ei? Am vazut niste costumase dragute si ma cam bate gandul....

Nu esti deloc offtopic, aici se discuta despre orice grin.gif
Cat despre quelle, eu nu am comandat dar erau fete care isi comanda frecvent. Daca nu iti convine produsul am inteles ca il poti returna si primesti banii inapoi.
ina_ceva
Lavinia stiu ca si-a comandat . Daca nu-ti place produsul, il porti returna, dar nu-tzi dau inapoi taxele pstale (100 de mii).
emu
Cata energie are Lucas in el... "Detzi,detzi..." lol.gif m-am mai uitat la cateva videoclipuri daca tot eram numai un ranjet de la primul videoclip )).gif

Va anunt ca azi am luat decizia sa mananc ca pt mentinere (22p). Nu-mi place cand am senzatia de foame mai tot timpul, plus ca fac sport si ar trebui sa se vada la silueta chiar si in situatia asta. La calorii mi-ar iesi in jur 1500 pe zi, iar la sala ard cel putin 250 cal/zi.

Mi-am adus aminte sa intreb. Ca am facut-o inainte si nu erai aici, Dana. Cum mancai cand erai insarcinata? Din ce-am mai citit se recomanda in jur de 300cal max/zi in plus. Incerc sa ma documentez pt cand va fi cazul smile.gif

Miha in cazul asta n-o sa mai ai batai de cap cu "," coafura la nunta, iti iese mohawk by default lol.gif (glumesc si eu, nu te supara)
axe10
CITAT(cri @ 27-09-2007, 01:53 PM) *

Ziua buna!
Ce fac fetele?
Am venit si eu cu o intrebare, nah ca doar asa scriu blushing.gif si sa nu va fie cu suparare ca e cam offtopic. A comandat cineva ceva de la quelle? Ce-mi puteti spune despre ei? Am vazut niste costumase dragute si ma cam bate gandul....

Da, eu am comandat. Aici nu-mi gasesc pantaloni pe nicaieri asa ca am ales metoda asta. Daca te masori corect si consulti tabelele de la sf. catalogului si alegi marimea potrivita iti vin. Eu nu am trimis inapoi decat cand nu mi-a placut produsul nu pt masura. Mi-au trimis si banii, fara taxa postala evident...pe care de altfel nici nu o incaseaza ei. Poti comanda sa vina si prin curier ca e mai comod si nu stai la coada la posta.

Vad cu stupoare ca azi s-au scris 10 sau 11 mesaje....unde sunteti?? Eu am fost f ocupata la servici azi (stiti si voi de incendiul dintr-un sediu al Romtelecom din Timisoara si a fost o mare nebunie la servici....) deci am o scuza....

Noapte buna!!
cri
Axe pupic.gif pentru raspuns, o sa-mi comand, o sa incep cu ceva mai mic, daca ar fi dupa mine as cumpara jumatate din produse wink1.gif
michelle
Neata!
Aseara am fost la dansuri: am inceput cu vals vienez, tango si sarba )).gif
In seara asta aerobic, iar maine iar dansuri cheer.gif

Si eu am vazut ceva dragut in quelle, cred ca o sa imi comand si eu cate ceva
axe10
Azi sunt libera, am mancat, am baut cafelutza asa ca ma arunc in masina si ma duc sa-mi cumpar un ghiveci sa mut bambusul din vaza, sa-mi cumpar un vas in care sa fac un aranjament pt casa cu pietricele, frunzulite luate din deplasare....si apoi la supermarket sa cumpar carnitza pt we.
De nu asi uita sa iau pamant de flori....

Michelle te pregatesti de primul dans de casatoriti cu samba?!....

michelle
CITAT(axe10 @ 28-09-2007, 10:32 AM) *

Michelle te pregatesti de primul dans de casatoriti cu samba?!....

He he nu.. cu vals vienez.
Am zis ca am invatat si sarba/sirba, nu samba. )).gif
axe10
Hai ca am citit.... bang.gif bang.gif ...scuze....pai la cate nunti ai fost nu ai invatat pana acum?...eu am vazut ca se poarta sa se danseze "brasoveanca"...dar nu am prins inca miscarile...! blink.gif
michelle
CITAT(axe10 @ 28-09-2007, 10:39 AM) *

Hai ca am citit.... bang.gif bang.gif ...scuze....pai la cate nunti ai fost nu ai invatat pana acum?...eu am vazut ca se poarta sa se danseze "brasoveanca"...dar nu am prins inca miscarile...! blink.gif

Aaa, de dansat, dansez in legea mea, dar pasii nu ii stiam blushing.gif
Brasoveanca stim de cativa ani grin.gif Asta se danseaza si prin pub-uri/discoteci )).gif
Amazoana
CITAT(michelle @ 28-09-2007, 10:44 AM) *

Aaa, de dansat, dansez in legea mea, dar pasii nu ii stiam blushing.gif
Brasoveanca stim de cativa ani grin.gif Asta se danseaza si prin pub-uri/discoteci )).gif

Seriooooooos? blink.gif Ce tareeeeeee! Vreau si eu in cluburile alea. Unde mai pui ca este unul dintre putinele dansuri care ii place si lui B. )).gif

MAY mi-era dor de tine. Ai ajuns acasa?
Cum fu drumul?
May
Neatzaaaaaaaaa, i`m homeeeeee cheer.gif

Am realizat cu stupoare ca, atunci cand am ajuns in tara, in casa in care traisem toata viata, nu am avut un sentiment atat de puternic de ``sunt acasa`` cum l-am avut ieri cand am ajuns in Spania. Poate sunt eu sucita la cap dar, desi m-am simtiti extraordinar in tara, cand am intrat ieri in casa m-a cuprins un sentiment de liniste... ca si cum tii se confirma ca ai facut o alegere potrivita.

Poze o sa pun azi sau maine, sper sa am chef sa ma bat in sabii cu flickr pe care am inceput sa il urasc. Am revazut pozele aseara cu scorela si nu cred ca am 10 poze adunate cu mine ca, deh, eu am fost fotograful dry.gif . A fost super in tara, chiar m-am simtit bine si m-am distrat, nu am avut surprize neplacute f importante.

Am recuperat ce ati scris citind mai pe diagonala dar am prins ideile principale. Va felicit pt succesele din ultimul timp si la cat mai multe.

Eu mai stau putin si ma pun pe treaba ca am gasit praful de un deget in casa si am frigiderul gol... Remy zice sa mergem doar la cumparaturi si sa facem curat maine... sa o luam incet ca dupa atata leneveala facem febra musculara la cel mai mic efort lol.gif

CITAT(dulcikatty @ 28-09-2007, 09:55 AM) *

MAY mi-era dor de tine. Ai ajuns acasa?
Cum fu drumul?

Si mie mi-a fost dor sa vb cu voi floare.gif. Drumul a fost cu emotii caci, in apropiere de Italia, a fost vremea super naspa, nu vedeai absolut nimic, cred ca era furtuna sau ceva ca ne-a zgudit groznic, toata lumea era speriata, eu ii trageam cu rugaciuni si promisiuni pray.gif plecaciune.gif ... chiar m-am speriat wacko.gif
ALICE
CITAT(axe10 @ 28-09-2007, 10:39 AM) *

Asta e super.Pacat ca aici in Ardeal nu prea stie lumea
michelle
May, bine ai revenit! Abia astept poze si impresii wink1.gif
peach
mai tare liniste este pe forum blink.gif ce s-a imtimplat?
nu mai tine nimeni dieta? nu mai are nimeni probleme cu soacra(o donez pe a mea)?
Himere unde ai disparut nu mai faci topuri? May bine ai venit!
nimeni nu mai are idei noi de gatit sau ce?!
va dau eu una: mincare de mazare cu ardei iute

Imagine
pentru vegetarieni

pentru restul
Imagine
peach
unsure.gif deja ma simt penibila
Tulip
gata,stiu ce o sa pap maine! cheer.gif )).gif )).gif
crissy
CITAT(peach @ 28-09-2007, 04:54 PM) *

mai tare liniste este pe forum blink.gif ce s-a imtimplat?
nu mai tine nimeni dieta? nu mai are nimeni probleme cu soacra(o donez pe a mea)?
Himere unde ai disparut nu mai faci topuri? May bine ai venit!
nimeni nu mai are idei noi de gatit sau ce?!
va dau eu una: mincare de mazare cu ardei iute

Imagine
pentru vegetarieni

peach, w00t.gif
may, bine ai revenit.
brasoveanca - dansam cu placere la fiecare petrecere la care mergem.
axe, cum mai merge cu monti? se cunoaste la cantar?
michelle
CITAT(Tulip @ 28-09-2007, 06:25 PM) *

gata,stiu ce o sa pap maine! cheer.gif )).gif )).gif

Si eu blushing.gif grin.gif

Fetele, un meniu ceva? In afara de mazare si ardei iute tease.gif
May
Multumesc fetelor pupic.gif

Nu prea am ce impresii sa va povestesc, nu mi s-a parut ca s-au schimbat multe in tara de cand am plecat. La turci a fost super, nu am ce sa reprosez decat ca e anti-dieta orice concediu facut la ei, dar merita )).gif. M-am jurat ca nu mai merg cu masina pana acolo caci e groaznic mad.gif ca sa nu mai spun ca e f periculos, cred ca ati auzit si voi ce s-a intamplat zilele trecute si in Bulgaria si in Turcia ( ma refer la ce s-a spus la stiri ca au fost orpiti turistii de niste tipi imbracati in politisti si mascati si i-au jefuit si le-au dat si foc la masini lasandu-i in mijlocul drumului, una din chestiile astea intamplandu-se in Stara Zagora prin care am trecut si noi).

Am patit si noi o mare tampenie pe drum, adica am setat GPS-ul sa ne duca pe ruta cea mai rapida in loc sa o luam frumos dupa harta prin orasele mari si ne-a bagat nenorocitul pe drumuri nationale care treceau si prin diverse sate de ti-era teama si sa te opresti sa te duci la toaleta. Erau numai indivizi dubiosi pe acolo si satele alea aratau ca dupa razboi dry.gif. Ca sa nu mai spun ca, la un moment dat, am observat cateva masini trase pe stanga si o tipa care arata ca o tiganca a iesit in mijlocul strazii si dadea disperata din maini sa ne oprim. Va dati seama ca nu ne-am oprit mai ales la cate povesti am auzit de ``minunata`` Bulgaria asa ca am mers mai departe si nici nu am facut curba bine ca am dat nas in nas cu o masina in flacari si cand spun in flacari ma refer ca ardea in totalitate. Doar am avut timp sa reactionam si sa dam cativa metrii inapoi ca a explodat ca in filme de ramasesem toti paralizati. O sa vedeti 1-2 poze cu incidentul dar le-am facut dupa ce pompierii au stins focul caci nu am mai fost in stare sa fac vreo poza dupa ce a explodat. Ca sa nu mai spun ca la 100-200 de m de ea era o benzinarie dar cred ca au fost si aia destul de inteligenti incat sa inchida pompele. wacko.gif
May
- Unu` evadeaza de la inchisoare. Intra intr-o casa si da peste un cuplu in pat. Ii cere tipului sa se ridice si il leaga de un scaun, apoi, in timp ce o lega pe femeie de pat, se apropie de ea, si o saruta pe gat, apoi se ridica si merge la toaleta. Barbatul ii spune femeii:
-"Uita-te la infractor! a stat multi ani la inchisoare si n-a mai vazut demult o femeie. Am vazut cum te-a sarutat pe gat. Daca vrea sex, sa nu te opui, sa nu tipi, da-i satisfactie, chiar daca iti este sila de el! e periculos, iar daca o sa se infurie, ne va ucide. Sa fii tare, iubita mea! Te iubesc!"
-Femeia: "Nu ma saruta pe gat, ci imi soptea la ureche. Mi-a spus ca e homosexual si crede ca esti dragut, apoi m-a intrebat daca avem vaselina in casa. Eu i-am spus ca este in baie. Fii tare, iubitule! Si eu te iubesc! "
daconst
N`seara! salut.gif
Cam tarziu pe aici,dar cred ca mi-a schimbat cineva gupilu. sorry.gif
De 3 nopti nu mai doarme ca pina acum,se trezeste plingind si abia il potolesc cind iar o ia de la capat.Azi am fost la doctor,dar nu stim exact ce are.Cica poate e de la dinti.Of,ca m-a terminat zilele astea!Macar exista si o parte buna ca am slabit 1kg asa rapid fara sa fac nimic chiar. cheer.gif

May,bine ai revenit! give_rose.gif
Cam asa ma simt si eu cind vin din tara.Adica simt ca aici sunt acasa. unsure.gif

Sorina,ai avut chef de babuini azi sau de retete de mancare? lol.gif

Alice,cum e Brasoveanca?

Miha,cum se descurca Cata la dansuri?Oricum e de apreciat ca-si da silinta sa invete. wink1.gif

We placut la gagici!
axe10
Buna dimineata si we placut.
Azi lucrez toata ziua (tura mea si a colegului) ca sa stau maine acasa cu familia. M-am pregatit cu o sacosa de mancare ca sa nu atac frigiderul de la birou in care sunt tot felul de gustarici: batoane fitness, eugenii, banane....

CITAT(crissy @ 28-09-2007, 07:07 PM) *

axe, cum mai merge cu monti? se cunoaste la cantar?

Merge, merge, incet dar sigur...saptamana asta doar 200g (poate e si de la imbucat ceva dulce din cauza de musafiri rosii!!!). Eu nu ma plictisesc asa repede. In total de pa 17.09 am dat jos 2.5 kg.

Am baut o cafea, am mancat 3 perisoare(pere mai mici) dulcege luate direct din pom si o sa-mi pregatesc pt mai tarziu gris integral la microunde cu fructoza si lapte degresat.

Peach, am facut si eu mazare joi....dar nu m-am gandit sa-i pun si ardei iute bang.gif bang.gif ....ca arata tare bine. Multumesc pt idee... naughty.gif naughty.gif

Dana, se mai intampla si de astea cu copii. Nu te speria, probabil ca intr-adevar e de la dinti. O sa-i treaca. Zi merci ca nu face temperatura sau alte alea...cu scaunul cum sta?

May, mare curaj sa mergeti cu masina pana la turci. Poti sa ai sau sa nu ai noroc. Noi am fost de 2 ori pana la greci cu masina si am traversat Bulgaria numai in timpul zilei si pe trasee batute de toata lumea....Aceeasi parere o am despre dieta la turci...
crissy
CITAT(daconst @ 29-09-2007, 12:12 AM) *

De 3 nopti nu mai doarme ca pina acum,se trezeste plingind si abia il potolesc cind iar o ia de la capat.Azi am fost la doctor,dar nu stim exact ce are.Cica poate e de la dinti.Of,ca m-a terminat zilele astea!Macar exista si o parte buna ca am slabit 1kg asa rapid fara sa fac nimic chiar. cheer.gif

daconst, si Elise se tot trezeste noaptea de la 6 luni, de cand i-a aparut prima perlutza. Acum are 1 an si 10 luni si ii ies maselutele din spate. Nu-ti zic cum am fost sapt. asta la servici wacko.gif . Ti-am vazut si eu piticul mergand. Un scumpel.
axe, te felicit pentru ambitie.
ina_ceva
May, abia astept sa vad pozele facute de tine. A inceput sa sa ma enerveze si pe mine flickr dry.gif

Peach, sexos tipul. E acelasi in ambele poze, depinde de noi ce regim tinem, nu?

Dana, felicitari pt kg acela. Mai apuci sa te odihnesti acum, cand Lucas e asa agitat? Te mai ajuta soacra?
Sexymom
Pisik drag si frumos, iti doresc sa ti se indeplineasca un vis frumos, sa ai parte de sanatate , bucurii, impliniri langa dragutul tau sot.
LA MULTI ANI DIN TOATA INIMA
bubbles
[size=4][color=#FF0000]Pisik la multi ani !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Buna seara !!!! Sunt happy tare ca am luat apartamentul, am luat si electrocasnicele dance2.gif
Dana felicitari pentru kg pupic.gif
Eu nu am cantarul la mine si astfel nu ma stresez prea tare cheer.gif .Sper numai sa nu iau prea tare in greutate ca mi`am luat blugi mar 27 si cam pocnesc pe mine secret.gif giggle.gif dar poate reusesc sa ii fac sa stea largi in jumatate de an .. adica sa mai slabesc grin.gif
ina_ceva
Ei oricum se mai largesc dupa trei patru purtari, asa ca nu o sa pocneasca wink1.gif
michelle
Intr-o padure se deschide un supermarket. Toate animalele se aseaza la coada lupul, vulpea ursul ajung mai la urma. Deodata apare iepurele si vrea sa treaca de urs, care era ultimul. Ursul suparat il ia pe iepure la bataie, in cele din urma iepurele scapa si vrea sa treaca mai departe dar da de vulpe care suparata ca iepurele vrea sa o ia inaintea ei il ia la bataie. Iepurele scapa si de vulpe si ambitionat vrea sa treaca si mai in fata dar da de lup care vrea si el sa-l ia la bataie. Atunci iepurele suparat incepe sa strige: - Sa mor daca mai deschid magazinul astazi!
buretel
La Multi Ani Pisik! give_rose.gif

Bubbles, felicitari pt apartament! Asta da veste buna cheer.gif
May, bine te-ai intors acasa wink1.gif
Axe, asa multe ore trebuie sa lucrezi? doh.gif Daca nu te superi, ce lucrezi? Oricum, e bine ca maine ai timp pt tine si familie pupic.gif
michelle
Vai, May, ma ingrozesc povestirile tale blink.gif
Danuta, crissy pupici puisorilor vostri, sa fie mai linistiti si sa nu aiba dureri cu cresterea dintisorilor pupic.gif
Bubbles, felicitari pt apartament! Poze ceva? wink1.gif
Ina, incearca sa pui pozele pe picasa.

Dana, Cata isi da silinta la dansuri.. Era transpirat saracul de zici ca trasese la fiare. Sa vezi ce crispat danseaza, e f concentrat lol.gif Mai mergem marti.
Uite aici cum se danseaza Brasoveanca.

Azi am mers toata ziua la iarba verde, tare fain a fost, o zi superba, cu soare.. Am fost sa imi cos voalul dar nu imi place cum a iesit, e prea incretit, cred ca o sa il descos blushing.gif
Cu kg sunt in regula, m-am cantarit azi, dupa 2-3 saptamani si am tot 53 kg blum.gif
buretel
CITAT(michelle @ 29-09-2007, 10:23 PM) *

Dana, Cata isi da silinta la dansuri.. Era transpirat saracul de zici ca trasese la fiare. Sa vezi ce crispat danseaza, e f concentrat lol.gif Mai mergem marti.

lol.gif Ce fain ca l-ai convins, totusi pupic.gif

Azi am mers toata ziua la iarba verde, tare fain a fost, o zi superba, cu soare.. Am fost sa imi cos voalul dar nu imi place cum a iesit, e prea incretit, cred ca o sa il descos blushing.gif
Cu kg sunt in regula, m-am cantarit azi, dupa 2-3 saptamani si am tot 53 kg blum.gif

cheer.gif Bravo, tu mereu ai grija de tine, imi place floare.gif
Nunta ta e in noiembrie, nu?
michelle
CITAT(buretel @ 29-09-2007, 10:25 PM) *

Multumesc, dar nu e chiar asa.. Am vrut sa ma mentin intre 50 si 53 de kg, dar culmea m-am oprit la limita superioara )).gif
Da, pe 10 noiembrie.. acus acus grin.gif
buretel
CITAT(michelle @ 29-09-2007, 10:29 PM) *

CITAT(buretel @ 29-09-2007, 10:25 PM) *

Multumesc, dar nu e chiar asa.. Am vrut sa ma mentin intre 50 si 53 de kg, dar culmea m-am oprit la limita superioara )).gif
Da, pe 10 noiembrie.. acus acus grin.gif

Ba arati f bine floare.gif
Dap, chiar ca acus-acus blum.gif
pupic.gif
michelle
CITAT(buretel @ 29-09-2007, 10:31 PM) *

Ba arati f bine floare.gif
Dap, chiar ca acus-acus blum.gif
pupic.gif

Multumesc pupic.gif Oricum, e loc si de mai bine. Mai am de muncit nitel..

Cerceii si pandativul:
Imagine
buretel
w00t.gif Sunt superbe bijuteriile, michelle. Sunt perlutze cumva? Si pietrele ce sunt? Arata de milioane, imi plac f f mult
michelle
CITAT(buretel @ 29-09-2007, 10:38 PM) *

w00t.gif Sunt superbe bijuteriile, michelle. Sunt perlutze cumva? Si pietrele ce sunt? Arata de milioane, imi plac f f mult

Da, sunt perlute.. Sincer nu cred ca sunt pietre pretioase, nu au costat f f mult..
Multumesc pupic.gif
buretel
CITAT(michelle @ 29-09-2007, 10:40 PM) *
Da, sunt perlute.. Sincer nu cred ca sunt pietre pretioase, nu au costat f f mult..
Multumesc pupic.gif

Deci perlele sunt preferate mele absolute! Finute, simple dar de mare efect.
Si nu conteaza pretul, important e ca sunt cu adevarat tare frumoase. Si ti se potrivesc wink1.gif
daconst
floare.gif floare.gif floare.gif Pisik,La multi,multi ani fericiti!!! floare.gif floare.gif floare.gif

Axe,Crissy,multumesc mult de incurajari.ieri tocmai a dormit si el fara sa se trezeasca,dar sa va spun ca l-am culcat la 12 noaptea sa fiu sigura ca doarme.Era saracul chiaun de cap. lol.gif

Ina,socrela e plecata de mult,ca sigur imi era mai usor ca as fi dormit ziua.Asa a trebuit iar sa ma apuc de baut cafea desi ma lasasem.Dar de luni o luam de la cap fara cafea,sa vedem daca merge. naughty.gif

Miha,mersi de Brasoveanca,dar mie una mi se pare plictisitore,adica n-as da-o pe o Banateana. tease.gif
Despre ce perlute e vorba ca le-am ratat?
buretel
CITAT(daconst @ 29-09-2007, 11:00 PM) *

Miha,mersi de Brasoveanca,dar mie una mi se pare plictisitore,adica n-as da-o pe o Banateana. tease.gif
Despre ce perlute e vorba ca le-am ratat?

uite aici bijuterii pupic.gif
daconst
Buretel,mersi mult,esti o draguta. pupic.gif
Se vede ca sunt inca obosita! huh.gif
Susannah
CITAT(daconst @ 29-09-2007, 01:12 AM) *

Cam asa ma simt si eu cind vin din tara.Adica simt ca aici sunt acasa. unsure.gif

Va mai intoarceti doar pentru familie, nu? Si totusi vad ca faceti si concedii,nu stati doar o saptamana din obligatie...Ma doare cand vad ca nu mai simtiti nimic placut pentru Romania, nush, poate sunt eu mai patrioata, dar chiar am sentimentul acesta de durere cand aud romani (sau fosti romani, parca asa imi vine sa ii numesc) care spun ca Romania e de 2 lei. NU zic ca e cea mai buna tara din lume, dar parca ar fi bine sa pastram o anumita decenta cand vorbim de ea. Ca si fatza de o bunica care nu e la curent cu tot ce e nou in lume, dar pe care o respectam [pentru ca ne=a spus povesti in copilarie....
Imi cer scuze daca am deranjat pe cineva, dar chiar nu inteleg...
buretel
CITAT(daconst @ 29-09-2007, 11:05 PM) *

Buretel,mersi mult,esti o draguta. pupic.gif
Se vede ca sunt inca obosita! huh.gif

Cu placere pupic.gif

ps: n-am avut ocazia pana acum sa-ti spun, dar imi place tare mult voinicul tau wink1.gif

CITAT(Susannah @ 29-09-2007, 11:08 PM) *

Va mai intoarceti doar pentru familie, nu? Si totusi vad ca faceti si concedii,nu stati doar o saptamana din obligatie...Ma doare cand vad ca nu mai simtiti nimic placut pentru Romania, nush, poate sunt eu mai patrioata, dar chiar am sentimentul acesta de durere cand aud romani (sau fosti romani, parca asa imi vine sa ii numesc) care spun ca Romania e de 2 lei. NU zic ca e cea mai buna tara din lume, dar parca ar fi bine sa pastram o anumita decenta cand vorbim de ea. Ca si fatza de o bunica care nu e la curent cu tot ce e nou in lume, dar pe care o respectam [pentru ca ne=a spus povesti in copilarie....

Poate ca May se refera la oameni, nu la locuri. Pana la urma, Home is where your heart is wink1.gif
michelle
CITAT(buretel @ 29-09-2007, 10:42 PM) *

Deci perlele sunt preferate mele absolute! Finute, simple dar de mare efect.
Si nu conteaza pretul, important e ca sunt cu adevarat tare frumoase. Si ti se potrivesc wink1.gif

Multumesc mult, esti o draguta!

Dana, cum e Banateana?
ina_ceva
Miha, mi-am pus deja cateva poze pe picassa si-mi place f mult; am sa uit de flickr grin.gif
Sunt superbe bijuteriile, sa le porti cu placere pupic.gif

Dana, va fi greu fara cafea, la inceput, dar trebuie sa mearga. Multa rabdare iti doresc smile.gif
crissy
CITAT(Susannah @ 29-09-2007, 11:08 PM) *

Eu am fost plecata din tara, doar 10 zile, intr-un schimb de experienta cu elevi / profesori din Luxemburg. La intoarcerea in tara am avut un soc. Si ma refer la "frumoasa" Romanie, nu la oameni. Avem o tara cu locuri frumoase, dar nu stim sa o ingrijim.
May
CITAT(Susannah @ 29-09-2007, 10:08 PM) *

smile.gif Nu sunt de parere ca Romania este de 2 lei sau ca nu mai simt nimic placut pt ea, chiar am subliniat faptul ca m-am simtit f bine cat am stat in tara. Am spus doar ca am avut un sentiment mai puternic de ``acasa`` pt casuta mea din Spania decat pt cea in care am stat toata viata cu parintii si, ca sa inteleaga cineva acest sentiment, ar trebui sa sape f adanc, nu sa il ia ca atare.

Am sa ma explic pt ca vad ca am fost inteleasa gresit smile.gif. Pana sa plec in tara aveam o stare de anxietate, de abia asteptam sa ajung in locurile pe care le-am stiut dintotdeauna si printre oamenii care m-au inconjurat toata viata. Mi-era chiar teama ca, odata ajunsa acolo, nu voi mai dori sa ma intorc in Spania sau, cel putin, nu ma va mai atrage cu nimic, ma voi simti singura daca ma intorc, imi voi da seama ca am facut o alegere gresita. A fost super in tara si mi-as fi dorit sa stau mai mult decat am stat, am fost trista ca a trebuit sa plec dar... am intrat in casa de aici si am simtit acea liniste sufleteasca, acel sentiment de bine pe care il ai cand vezi ceva facut cu mana ta, cand vezi obiecte cumparate de tine si iti amintesti povestea fiecaruia. Pur si simplu am realizat ca m-am maturizat mult in ultimii 2 ani, ca ma simt mai implinita la vederea casei pe care am ``construit-o``eu cu Remy caci suntem o familie acum, indiferent unde ar fi aceasta casa, in orice tara, chiar si in Romania.

Susannah cred ca tu ai inteles ca ma simt mai ``acasa`` in Spania decat in Romania.... e un pic dus la extrem dar nu f departe de adevar. In sufletul meu, Romania mereu va fi originea mea si locul in care se afla toti ai mei pe care ii iubesc din tot sufletul si la care o sa ma intorc cu drag, dar, in viata de zi cu zi, Spania este casa mea. Aici mi-am intemeiat familia si incerc sa imi construiesc un viitor, nu sunt in trecere ci raman si cel mai intelept lucru ar fi sa inteleg ca asta este tara mea acum, dupa legile ei ma ghidez si trebuie sa ma gandesc la prezent si viitor, nu sa ma tot ancorez in trecut.

Pentru mine, deocamdata, este mai bine aici decat in Romania dar nu o sa fiu niciodata atat de ipocrita incat sa strig sus si tare ca Romania este de kkt din moment ce familia mea se descurca destul de bine acolo si nu are niciun gand sa plece. Aceasta decizie tine de fiecare si trebuie sa ne respectam reciproc.

Neatza fetele floare.gif

Si ca un banc cu aceeasi tema:

Conversatie intre Sf Petru si Dumnezeu:

Sf Petru:- Doamne, de ce ai dat atatea bogatii Romaniei? Munti, campii, ape, sol fertil? Cu ce a fost atat de binecuvantata aceasta tara de a primit de toate?

Dumnezeu:- Da, dar stai sa vezi ce popor ii dau!

lol.gif
cri

Dansul asta eu l-am aflat aici sub numele de Taraselul, pasii sunt indentici, difera ritmul, imi place tare, din pacate doar sa ma uit, ca in rest.... sorry.gif
daconst
Susannah,tu esti un fel de Gica contra ca de obicei,nu te supara.Unde ai vazut ca a scris cineva ceva rau de Romania sau ca e de 2 lei?
De ce nu poti intelege ca "acasa" e acolo unde simti asta si unde ai familia de fapt?Trebuie sa ma simt vinovata ca nu mai simt asta in Romania???sau ca unora nu le convine?
Cred ca ar trebui sa-ti tii pentru tine parerile,mai ales daca nu ti le cere nimeni si nici macar nu intelegi care e ideea! sad.gif
May
Sunt disperata! mad.gif O auzisem pe ganesha de parabeni dar nu credeam ca este asa de serioasa treaba... pai frate, sunt peste tot! w00t.gif. In toate cremele mele, in demachiant,in deodorante, probabil ca si in parfumuri dar nu pot sa verific pt ca eu nu pastrez cutiile blink.gif. Cum sa ma mai dau eu cu deodorant cand s-a descoperit ca parabenul continut de el se gaseste in tumorile canceroase extrase din sanii femeilor bolnave? doh.gif

Am gasit articolul asta si asta .... sunt o multime de articole despre parabeni si despre nocivitatea lor dar ce masuri sa luam cand 90% din cosmetice contin acesti parabeni iar cele care nu ii contin sunt greu de procurat sau sunt scumpe? sorry.gif

Ce sentiment idiot este acela cand realizezi ca toate eforturile tale de a te ingrijii si de a te infrumuseta sunt in defavoarea sanatatii mad.gif. Astia nu sunt normali la cap! mad.gif

Mi-am luat din tara o crema de fata, un gel de curatare a fetei, o crema si un ulei anticelulitic, toate de la Elmiplant, formula fara parabeni. Dar restul? Si cand se termina ce fac? Sa ma vezi acum cum ma duc la parfumerie ca la biblioteca si ies cu mana goala dry.gif

Oh, am uitat de farduri! Si alea au! w00t.gif

I-am gasit si in gelul de barbierit al lui Remy si aftershave-ul lui de firma cu pretentii dry.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.