Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 14
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
himere2005
salut fetelor, o cafeluta? grin.gif
in sfarsit am reusit sa intru pe forum. azi avem invitati. trebuie sa soseasca, asa ca am pregatit cate ceva bun.
la servici e ok pana acum, partea cam aiurea e ca sefa, directoarea de filiala e cam perversa, e un om periculos. sper totusi sa nu am prea mari tangente cu ea, o s-o evit pe cat posibil. in rest, de luni raman singura pe post, fata care ma supraveghea incepand noul job. am un morcov de ma doare )).gif dar n-am ce face...toate inceputurile sunt grele ...acum eu sunt capul familiei, asa ca nu-mi mai scoate nimeni ochii ca, castiga mai bine tease.gif
bia e tare fericita in prezenta bonei, a fost mai greu cu bonele "surogat", pana la intoarcerea in galati a bonei pe care am ales-o de la inceput. s-ar putea sa reuseasca sa o invete si la olita ca in prezenta ei vrea sa stea chiar si 20 de minute rolleyes.gif
may, de abia astept pozele din turcia yahoo.gif
pisik, sa ai parte de o familie implinita si de multi oameni de bun simt in jurul tau care sa te aprecieze pentru ceea ce esti...La multi ani!
miha, tare finute bijuteriile, la tine totul e la superlativ, de abia astept sa vad nunta. o sa fie pe masura asteptarilor si stradaniei tale floare.gif
dana, ti-am vazut piciul, e haios rau si chiar ma gandeam ca e mult mai usor cu o astfel de jucarie ca nu mai trebuie sa stai cocosata. iar tu esti o slabuta si jumatate, chiar mi s-a parut ca ai muschiii de la maini bine lucrati
ina, ti-am vazut ochisorii in pozele din amsterdam si cat de fericiti sunteti impreuna. sa puneti de-o nunta in curand grin.gif
blue, felicitari pentru master
legat de romania, cred ca partea pozitiva ar fi ca in tara poti sa-ti gasesti un job pe masura pregatirii tale, ceea ce e cam greu in strainatate, dar partea aiurea e ca oricat de mult ai munci nu prea reusesti sa-ti realizezi visurile (dpdv financiar) si ca nu suntem suficient de civilizati, asta-i adevarul suntem cam din topor grin.gif ....sa fim fericite oriunde ne-am afla, asta conteaza cel mai mult
n-am iesit din tara si tare as fi curioasa ce sentimente ma incearca blum.gif
alice, esti tare voluptoasa in poza de la avatar, ce mai ai pe vino-'ncoa
o sa incerc sa vad cand mai reusesc sa intru ca de obicei in we recuperez somnul pierdut in timpul saptamanii...trece al naibii de repede we

un we superb si nu fiti cuminti

salutare danuta, vad ca esti pe baricade grin.gif
BLUELIFE
Bine v-am gasit!
Himere cafeaua pica la tanc.Ma duc sa vad ce ati mai facut pe aici ca ,desi acum am acces la internet mai ieftin si de acasa ,acum numai prea am timp sa intru sad.gif
Susannah
CITAT(daconst @ 30-09-2007, 04:01 PM) *

Susannah,tu esti un fel de Gica contra ca de obicei,nu te supara.Unde ai vazut ca a scris cineva ceva rau de Romania sau ca e de 2 lei?
De ce nu poti intelege ca "acasa" e acolo unde simti asta si unde ai familia de fapt?Trebuie sa ma simt vinovata ca nu mai simt asta in Romania???sau ca unora nu le convine?
Cred ca ar trebui sa-ti tii pentru tine parerile,mai ales daca nu ti le cere nimeni si nici macar nu intelegi care e ideea! sad.gif

Daconst, am o parere diferita, da, probabil un Gica Contra sunt daca vrei sa imi zici asa. Am adresat si eu o intrebare, e o crima? Cum adica ar trebui sa imi tin pentru mine parerile, cand toata lumea e libera sa si le exprime? Nu inteleg...

Multumesc de raspuns, May, acum am inteles mai bine.
Sexymom
Susannah si eu sunt in Spania de 4 ani.
Merg in tara an de an, dar cand ma intorc aici ( asa cum a spus si May) ma simt acasa. Si aici nu am nimic din situatia pe care o am in Romania, stau cu chirie, nu muncesc si imi e greu sa ma cred o incuiata si o limitata.Ma mandresc ca sunt romanca, ca avem multi oameni valorosi si pregatiti, de scoala noastra diferita de a lor,insa acasa sunt trista cand vad mizeria, coruptia, pilele, spaga,saracia, salariile mici, diferentele intre paturile sociale, infrastructura ( implicit strazile) ...vara asta am avut un soc, eu sunt din Bucuresti, si nu am reusit sa ma descurc in el ( zona Bucur Obor)...iar la mama in Bereni era o varza totala....
Eu nu mai vreau acasa, si lupt ca sa imi fac un rost aici.
Poate castig la loterie floare.gif ca alte sanse nu am sa scap de chirie.
Anna
Pisik LA MULTI ANI cu o mareee intarziere, mea culpa blushing.gif blushing.gif
Tot ce iti doresti si multa sanatate! pupic.gif hug.gif

va pup pe toate. O seara de duminica placuta pupic.gif
BLUELIFE
La multi ani Pisik!
Susannah
CITAT(Sexymom @ 30-09-2007, 08:25 PM) *

Susannah si eu sunt in Spania de 4 ani.
Merg in tara an de an, dar cand ma intorc aici ( asa cum a spus si May) ma simt acasa. Si aici nu am nimic din situatia pe care o am in Romania, stau cu chirie, nu muncesc si imi e greu sa ma cred o incuiata si o limitata.Ma mandresc ca sunt romanca, ca avem multi oameni valorosi si pregatiti, de scoala noastra diferita de a lor,insa acasa sunt trista cand vad mizeria, coruptia, pilele, spaga,saracia, salariile mici, diferentele intre paturile sociale, infrastructura ( implicit strazile) ...vara asta am avut un soc, eu sunt din Bucuresti, si nu am reusit sa ma descurc in el ( zona Bucur Obor)...iar la mama in Bereni era o varza totala....
Eu nu mai vreau acasa, si lupt ca sa imi fac un rost aici.
Poate castig la loterie floare.gif ca alte sanse nu am sa scap de chirie.

F frumos, Sexymom, si va felicit pe toate cele care v-ati facut un rost intr-o lume cu mai multe sanse. Singura chestiune care ma deranja era modul in care de multe ori se exagereaza si se uita decenta cu care ar trebui sa privim pamantul de unde am plecat. Atat.
Mult succes in continuare!
Deea
LA MULTI ANI PISIK! Ce-ti doresti tu cel mai mult sa ti se indeplineasca!
Dumbo
Sexymom si eu sunt din Berceni dar am "fugit" numai pana in Timisoara.
Pisik
Fetelor, va multumesc din suflet pt toate urarile.
M-ati impresionat cu mesajele voastre, dupa cum v-am spus, am fost in Bulgaria, iar maine incep cosmarul cu alergatura, asa ca nu siu cat o sa pot scrie.
Pe scurt, in Bulgaria a fost oribil (mancare - am facut indigestie, servicii, prostia lor imensa, team building-ul a fost f prost facut, etc) , dar am avut parte de multe chestii frumoase, deci s-a compensat oarecum ca am fost plecata de ziua mea: joi am primit niste cadouri super misto de la doi colaboratori (firme, nu va ganditi la prostii blum.gif , o cutie superba de bijuterii, mare, vintage si un colier cu pandantiv amandoua de aur de 18k w00t.gif ) colegii mi-au cantat vineri la 00:00 La Multi Ani, mi-au adus tort, mi-au luat cadou un calculator imens de birou, rosu si tare haios, iar asta seara (dupa amiaza) ma asteptau toti prietenii mei cu clasicul "surprise" din filme, costumati cu palarii, cu trompete, afise cu Happy Birthday si toate cele. Capul rautatilor a fost evident "pisoiu" biggrin.gif Si am primit f multe cadouri f frumoase (m-am pozat cu toate, dar nu va aste[tati la poze f curand sorry.gif

Asa ca pana la urma se spune bine ca "tot raul spre bine", ca sa ma consoleze, toti mi-au facut ziua mult mai frumoasa decat daca as fi stat acasa si as fi dat o petrecere

Doresc sa ii multumesc in mod deosebit unei persoane (se stie ea rolleyes.gif ) care mi-a dat telefon sa imi ureze personal La Multi Ani! hug.gif

Va pup pupic.gif
May
pisik bine ai revenit si ma bucur ca pana la urma a fost totul bine, asteptam poze cand poti si sa porti cadourile cu placere pupic.gif

ganesha zici ceva de parabeni sau ma culc? )).gif

Eu am incarcat jumatate din poze dar , doamne iarta-ma, infect mai e flickr mad.gif sper sa le pun pe toate maine si sa vii le arat... sunt cam multicele pt ca am pus o gramada cu peisaje ca sa ii bucur ochii lui himere )).gif

Parca o aud cum striga: culca-te!!!! lol.gif

Noapte buna fetele floare.gif
ganesha
May, nu mai zic de ni'ca acuma grin.gif , incep IAR o saptamina cit se poate de normala: 2 examene si citeva deadline-uri... si dus copil de colo-colo, si aia si aialalta.... asa ca imi cam piere piuitul pina la sfirsitul lui decembrie... Da' in schimb astept poze naughty.gif tease.gif
Lasa-l flicku' ala, pune-le si tu pe Picasa ca merge uns floare.gif
michelle
Neata!
O saptamana surprinzator de faina va doresc!

Dj Ryno fat. Sylvia - Feel yeah.gif

Multa bafta in noul an universitar, fetelor wink1.gif
peach
Neatea fetili

La multi ani Pisic! Fie ca toate dorintele tale sa devina realitate!

Declar cu multa rusine ca azi dimineata aveam nici mai mult nici mai putin de 68 sorry.gif DAR m-am hotarit sa iau taurul de coarne macar pina unde eram azi primavara adica 63.
Cine mai tine dieta sau cine incepe cu mine?

dimineata: 2 wasa, unt, gem, cafea, suc
pranz: spagetti cu shrimps poate o salata de rosii cu feta
seara: ma mai gandesc
michelle
Sorina, multa bafta! cheer.gif Asteptam meniurile zilnice sa te tragem de urechi daca e cazul tease.gif

Cine mai merge cu mine la sala diseara? naughty.gif
peach
CITAT(michelle @ 01-10-2007, 09:30 AM) *

Sorina, multa bafta! cheer.gif Asteptam meniurile zilnice sa te tragem de urechi daca e cazul tease.gif

ia pune tu linkurile ale cu gimnastica: fund, pulpe, burta, brate sa nu am motiv de scuza si poate mai sunt si alte doritoare grin.gif
peach
CITAT(michelle @ 01-10-2007, 09:53 AM) *

Sarutmana yahoo.gif

off topic: Danuta ti-am trimis docmentele pe email
michelle
Alooo, feteleeeee shout.gif
Unde ati plecat toate? valea.gif
nusarich
CITAT(michelle @ 01-10-2007, 10:30 AM) *

As merge eu Miha, dar trebuie sa vad daca ma tin muschii (am facut febra de mers la sala 2 zile consecutiv la aceeasi tipa, care cand m-a vazut a zis sa traga de mine cat mai mult si cat mai tare...)
Monic
La multi ani Pisik cheer.gif , cu intarziere e drept, dar am profitat si noi de vremea faina si am iesit putin pe-afara in we.
Azi dimineata Paul a plecat la Paris sas ca sunt singurica-cuc pana la sf saptamanii, si am de gand sa ii fac o surpriza si sa ma vopsesc, sa ma fac roscata wink1.gif Vreau un roscat de-ala deschis la culoare rolleyes.gif Vad eu ce iese pana la urma.
Legat de tara... hmm, eu sunt dusa rau in legatura cu acest subiect.
Din cauza jobului sunt de 3 ani in Ungaria, Budapesta, si sincer: eu urasc sa stau aici. Poate vi se pare aiurea ce va spun, dar nu as vrea sa ma judecati in vreun fel: asta simt si cu asta basta! Da, o duc bine, am un job bun, sunt apreciata, castig bine, Paul la fel... dar eu vreau acasa. Cred ca nu trece o zi sa nu imi fie dor sa ma duc acasa. Poate din cauza ca am crescut intr-o familie unita, sau poate pentru ca am multe lucruri care ma leaga de casa. Mi-e dor de obiceiurile noastre, de parcul din fata casei, de curtea pe care am schimbat-o cu 4 pereti de bloc si astia inchiriati. Practic am inceput sa idilizez absolut tot ce tine de acasa si ma cam simt fara radacini aici. Asta poate pentru ca tot pe drumuri fiind am inceput sa apreciez tot ce nu am putut aprecia in anii cat am fost acasa...
In fine dry.gif noroc cu Paul care, cand vede ca iar ma apuca melancolia ma cearta si imi mai da cate o doza de realitate(gen: vrei sa lasam totul balta si sa ajungem sa castigam din nou 20% din salarul de acum? wacko.gif / cum iti mai permiti sa iti cumperi de toate cu un salar mizer din Ro? wacko.gif )... Asa ca ma adun si incerc sa nu ma gandesc prea mult la faptul ca sunt rupta de `acasa`
Bine, sunt mai multe lucruri, cum zicea si May, care m-au facut sa ajung sa gandesc asa.
Himere, felicitari pentru noul job!
Noni azi e prima ta zi la noul servici cheer.gif Iti urez sa ai parte de multe succese profesionale(si cat mai putine greturi baby.gif wink1.gif )
Monic
Peach, asta da surpriza sad.gif Te stiam la 64 unsure.gif
Acum ce dieta te-ai hotarat sa tii? WW? sau altceva?
peach
CITAT(Monic @ 01-10-2007, 03:16 PM) *

Peach, asta da surpriza sad.gif Te stiam la 64 unsure.gif
Acum ce dieta te-ai hotarat sa tii? WW? sau altceva?

mda..stiu sorry.gif de asta sunt aici

WW ca sa pot minca din toate, eu de felul meu sunt gurmanda si daca ma tai de la cevacu atit mai mult poftesc. WWe ideala pt mine. Plus sport in limita ambitiei si a suturilor in fund.

Motiv principal ..ma string blugii de inebunesc crying.gif
Monic
vrei sa zici ca ne-ai neglijat din simplul motiv ca nu ai tinut ww? Si eu care credeam ca te-ai saturat de noi... blum.gif
peach
CITAT(Monic @ 01-10-2007, 03:56 PM) *

vrei sa zici ca ne-ai neglijat din simplul motiv ca nu ai tinut ww? Si eu care credeam ca te-ai saturat de noi... blum.gif

cum sa va neglijez..nu am scris dar la citit am fost activa floare.gif
daconst
Povestea lui Darius,in seara asta la Observator pe Antena 1! cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Poate acum se va strange si suma de bani necesara operatiei de inimioara!
daconst
Acum am apucat sa va si citesc,ca scrisesem pe fuga si eram tare bucuroasa pentru Darius!

Sorina,pai eu sunt cu tine pe baricade,doar stii.Acum sunt cu rushii,dar maine sunt la sala si pina la Revelion suntem manechine. cheer.gif
Saru`mana de email.Sper sa fie cu noroc,ca la tine. pupic.gif

Monic,te inteleg perfect,ca simti asa.Si mi se pare normal sa respecti dorinta sau sentimentele unui om,daca si le scrie aici pe forum.Dar nu toata lumea poate pricepe asta. sad.gif

Himere,ma bucur pentru tine,dar mi-e dor de mesajele tale.Poate-ti mai faci timp sa ne povestesti de noua slujba si de zgripturoaica. devil.gif

Pisik,ce frumoasa surpriza ai avut de ziua ta.Eu imi imaginam asa ceva doar in filme,dar uite ca sunt si persoane care au parte de asa ceva. floare.gif

Miha,ma intrebai de Banateana,asta e un dans mai ritmat ceva genul doi si doi si la refren te invarti cit te tine. grin.gif
nusarich
Am revenit de la sala (inca pe picioarele mele, cat m-or mai tine). Frate, trag fatutzele astea de mine de zici ca-s puse pe rupt, nu alta. cand ma uit la ele ca sunt de 22-23 de ani si eu baba de pe urma, abia ma misc cand ies din sala. ce sa mai urc scarile catre vestiar, ca ma scurg incet si sigur... Nu mai zic ca doar trec strada si pana reusesc sa fac asta ma ia batzul printre masini...
Deci: Miha, am fost la sala. hug.gif

Pisik, frumoasa surpriza, intr-adevar. Am incercat si noi ceva de genul, de ziua directorului nostru, acum cativa ani. Ziua dumnealui e pe 22 decembrie si de obicei atunci ne anunta cine si cum lucreaza pana anul viitor. Ei, ne zisese ca nu-si serbeaza ziua si cum sa-l facem sa vina la petrecere, i-am zis ca s-au luat la bataie doi colegi de-ai nostri, ca unul din ei s-a imbatat si ca seful lui nu mai are cum sa-l scoata din ale lui si l-a luat la pumni. Noi toti eram stransi la astia doi in birou si asteptam cu masa intinsa, un tortalau de vreo 6 kg, deh, petrecere mare. Vine saracul directorul nostru, nici nu-si incuiase usa, era tot o apa de nervi si stres, deschide usa si... surpriza, trona tortul pe masa. Si aglomeratie maxima, eram veo 60 de oameni acolo. S-a schimbat la fata, a zis sa nu-i mai facem de-astea ca ori ne da afara pe toti ori face atac de cord. Dar a iesit super pana la urma. Noua ne era frica sa nu se supere, dar a fost ok pana la urma. Radem in fiecare an de farsa asta si ne-a zis ca o sa-si aduca aminte mereu de cat de ticniti suntem.
michelle
Neata! cheer.gif
Aseara am fost si eu la sala, Nusa. O sa vezi, cu timpul nu o sa mai simti oboseala de dupa sala, ci muschii cum se tonifiaza naughty.gif Apoi ne-am uitat la un film pe HBO, dragutel..
Azi avem program de dansuri dance2.gif
nusarich
Neata!

De tonifiat se tonifiaza ei, saracii, ce sa zic, obosita sunt si nu prea, marea mea problema este ca atunci cand se termina si ies din sala tremur din toti muschii picioarelor, abia ma misc, zici ca-s impaiata. Dar cu timpul sper sa treaca. Eu ma bucur ca m-am urnit si ca imi place.
Frumos la dansuri, poate prinde Cata dragul de dans si continuati si dupa nunta...
peach
mh credeanm ca sunt bau-bau ..acum sunt sigura cry.gif

inainte se umpleau 10 pagini de la o poza cu fat-frumos cu pieptul bengos

daca nu merge dialogul ..facem monolg blum.gif

Dana iti tin pumnii sa se indeplineasca cit mai repede pupic.gif

Aseara am mincat supa la plic (greu fara mama) cu doua felii de paine.
Azi dimineata la fel ca ieri, la pranz mincare de dovleci pobabil cu paine sau mamaliga
oh am uitat .. ieri intre mese am mai rontait mango si ananas confiat blush.gif

sport ioc ..pote azi grin.gif

am si eu o intrebare de 2 lei

daca fac sport se mai ridica posteriorul sau tot plat si cazut ramane? adica ceva sanse sa se rotunjeasca cit de cit?
axe10
Buna dimineata la doamne
Ufff, am avut ieri o zi...teribila. M-am simtit super slabita, am dus copilul la gradi si dupa aceea am stat intinsa pe canapea si m-am uitat la 2 filme pe DVD (inregistrari de la TV) dupa care de abia m-am tarat la baie sa-mi spal podoaba capilara....si am avut un soc- mia- cazut o gramada de par si la spalat si la clatit si la uscat....aveti vreo solutie pt mine? M-am gandit sa merg la farmacie sa-mi cumpar ceva sampon special...nu stiu de care...
Am facut ceva plati la banci, cablu...ca dehhh...ca omul muncitor si dator, dupa care am venit acasa si am dormit vreo ora. Barbatul meu a facut niste cartofi prajiti (curatati de mine) si niste pui care era semipreparat, asta in vreo 2 ore. Eu nu am mancat decat pui ca nu mananc cartofi, am desenat cu Alexia, a venit ora de culcare si m-am pravalit cu o carte in mana sa adoarma copilul. Numai pt ca am dormit dupa-masa am reusit sa stau pana la sfarsitul episodului de aseara al "prison break"...si azi am luat-o de la capat cu munca.

CITAT(buretel @ 29-09-2007, 09:49 PM) *

Axe, asa multe ore trebuie sa lucrezi? doh.gif Daca nu te superi, ce lucrezi? Oricum, e bine ca maine ai timp pt tine si familie pupic.gif

Lucrez la "telefoane", cum zic unii si am program de turant....numai ca acum nu fac de noapte...sunt inginer de telecomunicatii.

Caut de vreo 3 zile un club unde s-o inscriu pe Alexia la dansuri, balet , ceva ca a auzit o fetita la gradi si m-a inebunit ca vrea si ea. Am cautat pe forumurile de copii, am gasit ceva maine mergem sa vedem daca ii place...e putin cam departe de casa, la Palatul copiilor au zis ca e prea mica, sa vedem cum ajungem cu traficul din Bucuresti..

In leg cu discutia despre Romania sa-mi dau si eu cu parerea: felicitari fetelor care au plecat si si-au facut un rost. Nu ii inteleg pe astia care pleaca si-si lasa copii pe acasa si despre care aud numai nenorociri. Eu urasc traiul aici, nu din cauza de lipsa de bani ci din cauza urateniei peisajului bucurestean, a mizeriei, a birocratiei si coruptiei. Nu am curaj sa plec in alta parte asa ca ma multumesc cu putinul timp de concediu care il petrec in afara tarii. Asta e sunt "chicken"...stau aici, incerc sa votez cat mai bine atunci cand mi se cere parerea la urne....mai mult nu am ce face.

CITAT(peach @ 02-10-2007, 10:13 AM) *

am si eu o intrebare de 2 lei

daca fac sport se mai ridica posteriorul sau tot plat si cazut ramane? adica ceva sanse sa se rotunjeasca cit de cit?

lol.gif lol.gif lol.gif ...fata, ca la 15 ani nu se mai face decat sport in draci sau bisturiu.....ce sa-i faci?
peach
am vazut la tv un documentar in care spuneau ca indiferent cit sport faci daca te-ai nascut cu fundul plat ..plat sta

si ma gandeam si eu ca poate este cineva sa-mi infirme asta
axe10
CITAT(peach @ 02-10-2007, 10:33 AM) *

am vazut la tv un documentar in care spuneau ca indiferent cit sport faci daca te-ai nascut cu fundul plat ..plat sta

si ma gandeam si eu ca poate este cineva sa-mi infirme asta

Si al meu e la fel....si nu ma agit deloc....noroc ca nu e asa mare...
Stii ca se aplatizeaza si de la statul pe scaun, eu stau de 17 ani la munca....asa ca...
Pisik
Pup fetele,

Eu sunt pe fuga tare, aseara am plecat la 20:00 din stand, astazi cred ca fac noapte alba.
In alta ordine de idei, trebuie sa fac ceva, asa ca va rog sa ma ajutati, sa ma trageti de urechi cand o sa incep sa tin regim, pt ca nu ma mai incape masura 44 ohmy.gif , am facut un soc si o criza de plans aseara, mi-am luat pantaloni masura 44 ca sa ma motivez, dar cu toata gitatia asta nu reusesc sa tin ca la carte.
Ieri am mancat de post si am reusit sa ma temperez, doar ca seara pe la zece am mancat paine prajita suedeza, mi-era f foame si nu aveam altceva...
Pana dupa salon incerc fara dulce sau macar sa reduc...

Daca cumva aveti drum pe la siab, intrebati si de mine; cine nu stie ce si unde sa intrebe sa imi dea pm

Pupici
axe10
CITAT(Pisik @ 02-10-2007, 10:53 AM) *

Pup fetele,

Eu sunt pe fuga tare, aseara am plecat la 20:00 din stand, astazi cred ca fac noapte alba.
In alta ordine de idei, trebuie sa fac ceva, asa ca va rog sa ma ajutati, sa ma trageti de urechi cand o sa incep sa tin regim, pt ca nu ma mai incape masura 44 ohmy.gif , am facut un soc si o criza de plans aseara, mi-am luat pantaloni masura 44 ca sa ma motivez, dar cu toata gitatia asta nu reusesc sa tin ca la carte.
Ieri am mancat de post si am reusit sa ma temperez, doar ca seara pe la zece am mancat paine prajita suedeza, mi-era f foame si nu aveam altceva...
Pana dupa salon incerc fara dulce sau macar sa reduc...

Daca cumva aveti drum pe la siab, intrebati si de mine; cine nu stie ce si unde sa intrebe sa imi dea pm

Pupici

Ti-am zis deja ca te vizitez...numai sa ma hotarasc in ce zi ca in we cred ca e omor pe drum....
Pisik
Axe, te invit la o cafea naughty.gif sa vezi ce bar frumos avem
daconst
Neatza bunicica si de la noi! cheer.gif
Noaptea trecuta am bagat doar o trezire si cica tot de foame. blum.gif

Sorina,ce probleme ai si tu...
Eu zic ca doar cu tras de fiare adica aparate de fitness speciale sa reusesti sa modelezi ceva.la mine sa schimbat forma cind am bagat fitness in Ro,dar eram ambitioasa rau pe vremea aia.Aveam fundul asa mai lasat,si mare.S-au format ceva muschi si s-a schimbat forma...pacat ca acum nu se mai vede de grasime. lol.gif
Eu zic ca-ti trebuie sala speciala si antrenor bun. tease.gif

Miha,cum lucrezi fata de 17 ani?Ca mie nu-mi iese ceva la calcul. w00t.gif

Pisik,hai mai ca trebuie sa faca si la tine click,ca e pacat de trasaturile tale frumoase. wink1.gif

Nusa,bravo pentru sala,azi urmez si eu exemplul si bag o tura de step. salut.gif
peach
CITAT(daconst @ 02-10-2007, 10:24 AM) *

Sorina,ce probleme ai si tu...

dupa principiul omul isi face daca nu are grin.gif
michelle
CITAT(daconst @ 02-10-2007, 11:24 AM) *

Nu eu, ci Axe grin.gif
Io sunt boboc, am abia 3 ani in campul muncii

Colegii lui Cata voiau sa vina si ma gandeam daca sa merg si eu, dar e obositor..

In alta ordine de idei, trebuie sa fac ceva, asa ca va rog sa ma ajutati, sa ma trageti de urechi cand o sa incep sa tin regim, pt ca nu ma mai incape masura 44 ohmy.gif

Pai eu de ce crezi ca stau aici? devil.gif
Tocmai mi-am lustruit nuiaua tease.gif
May
Neatza... dupa lupte seculare grin.gif

Poze Turcia

Poze Sinaia

Poze din avion

Diverse

nusarich
Asa e, e omor pe drum la Otopeni. Eu fac drumul asta la 7-8 dimineata si 16-19 seara. Cam asta e intervalul de stat in masina la orele astea...
peach
http://www.flickr.com/photos/8835224@N06/1...57602236727725/

May vrei sa ne anunti ceva?? cheer.gif

hai ca eu sunt in urma cu stirile blushing.gif

Sa fie intr-un ceas bun!!!

Pe cind nunta?
nusarich
Frumoase pozele, May! Foarte frumos v-ati distrat!
May
)).gif Pai va anunt ca mi-a luat inelul, sau ma rog, mi l-am luat lol.gif ca ceruta eram de mult timp grin.gif

Multumec give_rose.gif

Nunta.... peste multi ani banuiesc... minim 2 ca avem alte prioritati acum decat sa scriu pe hartie dragostea noastra smile.gif

Nu ca nu as vrea nunta... grin.gif
axe10
CITAT(Pisik @ 02-10-2007, 11:09 AM) *

Axe, te invit la o cafea naughty.gif sa vezi ce bar frumos avem

Probabil o sa-mi trebuiasca loc de joaca pt copil.... lol.gif lol.gif lol.gif ....dar merge si o cafea...sigur te caut!!!

CITAT(daconst @ 02-10-2007, 11:24 AM) *

Eu sunt aia batraioara....de la 19 pana la 35 si jumate....fac 17 in decembrie...

michelle
May, v-ati intalnit cu ursul?
Felicitari pt inel! naughty.gif
Wow, super hotelul la care ati stat! w00t.gif

Sorina, cum ai vacut dovleceii?

May, cum a fost la Disneyland? A meritat sa mearga?
May
Multumesc floare.gif

Cum a fost la Disneyland? Pai cred ca e de ajuns sa iti spun ca tata, om serios la 44 de ani, parca avea 5 ani cand a inceput sa povesteasca ce a vazut pe acolo... iti venea sa-i dai o acadea lol.gif. Au fost mai mult decat incantati )).gif

Ah, uitasem de urs.... da, coboram de la cota 1400 si el era pe marginea strazi biggrin.gif
peach
CITAT(michelle @ 02-10-2007, 01:18 PM) *

Sorina, cum ai vacut dovleceii?

ceapa, usturoi calite, dovleceii cu vegeta, putina apa si pasta de tomate si putin zahar ca la noi e pasta acra rau. lasat sa fiarba la foc mic...si mincati a doua zi
cu paine ca nu mi-a fost pofta de mamaliga...poti pune smaintina peste daca vrei.

May super pozele din turcia..cit despre urs )).gif lui barbata-miu era sa-i cada paharul din mina cind l-a vazut. In elvetia exista un singur urs si ala sarcaul super monitorizat si dat la stiri de cite ori maninca cite o oaie
May
CITAT(peach @ 02-10-2007, 01:43 PM) *

May super pozele din turcia..cit despre urs )).gif lui barbata-miu era sa-i cada paharul din mina cind l-a vazut. In elvetia exista un singur urs si ala sarcaul super monitorizat si dat la stiri de cite ori maninca cite o oaie

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif

Cred ca mi-e foame, ca am mancat un ``i`` dry.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.