in sfarsit am reusit sa intru pe forum. azi avem invitati. trebuie sa soseasca, asa ca am pregatit cate ceva bun.
la servici e ok pana acum, partea cam aiurea e ca sefa, directoarea de filiala e cam perversa, e un om periculos. sper totusi sa nu am prea mari tangente cu ea, o s-o evit pe cat posibil. in rest, de luni raman singura pe post, fata care ma supraveghea incepand noul job. am un morcov de ma doare
bia e tare fericita in prezenta bonei, a fost mai greu cu bonele "surogat", pana la intoarcerea in galati a bonei pe care am ales-o de la inceput. s-ar putea sa reuseasca sa o invete si la olita ca in prezenta ei vrea sa stea chiar si 20 de minute
may, de abia astept pozele din turcia
pisik, sa ai parte de o familie implinita si de multi oameni de bun simt in jurul tau care sa te aprecieze pentru ceea ce esti...La multi ani!
miha, tare finute bijuteriile, la tine totul e la superlativ, de abia astept sa vad nunta. o sa fie pe masura asteptarilor si stradaniei tale
dana, ti-am vazut piciul, e haios rau si chiar ma gandeam ca e mult mai usor cu o astfel de jucarie ca nu mai trebuie sa stai cocosata. iar tu esti o slabuta si jumatate, chiar mi s-a parut ca ai muschiii de la maini bine lucrati
ina, ti-am vazut ochisorii in pozele din amsterdam si cat de fericiti sunteti impreuna. sa puneti de-o nunta in curand
blue, felicitari pentru master
legat de romania, cred ca partea pozitiva ar fi ca in tara poti sa-ti gasesti un job pe masura pregatirii tale, ceea ce e cam greu in strainatate, dar partea aiurea e ca oricat de mult ai munci nu prea reusesti sa-ti realizezi visurile (dpdv financiar) si ca nu suntem suficient de civilizati, asta-i adevarul suntem cam din topor
n-am iesit din tara si tare as fi curioasa ce sentimente ma incearca
alice, esti tare voluptoasa in poza de la avatar, ce mai ai pe vino-'ncoa
o sa incerc sa vad cand mai reusesc sa intru ca de obicei in we recuperez somnul pierdut in timpul saptamanii...trece al naibii de repede we
un we superb si nu fiti cuminti
salutare danuta, vad ca esti pe baricade