Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 14
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
honey79
Fetele!!!!!! Plecam in SUA. Mai exact in TEXAS!!!!!!
Am niste emotii de morImi tremura mainile si picioarele de mor.
Yupy!!!!!!
May
Felicitari honey cheer.gif

Nu stiu de ce scriu chestia asta caci este destul de logica, dar na... cred ca o scriu doar asa ca sa fiu eu sigura ca nu fac magarii )).gif. Am in lista urmatoarele:

Carne de porc, proaspata 150g negatita 3 Points
Carne tocata de porc 1 lingura, 30g negatita 2 Points

Avand in vedere ca, la mine, carnea tocata de porc o obtin prin cumpararea unei bucati de carne proaspata, macra, fara nicio grasime pe care mi-o toaca macelarul in fata ochilor.... nu e normal ca aceasta carne tocata sa o punctez ca pe cea proaspata de porc? Banuiesc ca punctajul pt carnea tocata se refera la acea carne pe care o cumparam gata tocata si care are si grasime in ea unsure.gif
Ella79
May, am vazut pozele din Turcia. Suuuuuuuper!! Am admirat baclavalele din poze si mi-am adus aminte de vacanta mea. Ce dor imi e, zici ca a fost acum mult timp, desi a fost doar luna trecuta... sad.gif

Eu am venit acasa mai devreme pt ca mi-e rau. Uneori imi vine sa ma ascund sub o piatra si sa stau acolo vreo 1000 de ani. O sa mananc ceva si o sa zac, maine ma asteapta o zi urata si grea.
Ella79
Ramona, te vad on, ce mai faci?
Ella79

Am descoperit un ton la 1 p cutia!!!! cheer.gif
Se numeste PALMERA, scrie pe el tonno al Naturale, are 95 kcal si 0,6 grasime pt 100 grame de prosus. O cutie are 56 grame de produs.

Aici poza cutiei: http://www.palmera.it/index.swf

Eu l-am gasit la un non-stop de pe Nerva Traian, dar sunt convinsa ca e si pe la super-market-uri

nusarich
CITAT(Ella79 @ 02-10-2007, 07:38 PM) *

Am descoperit un ton la 1 p cutia!!!! cheer.gif
Se numeste PALMERA, scrie pe el tonno al Naturale, are 95 kcal si 0,6 grasime pt 100 grame de prosus. O cutie are 56 grame de produs.

Aici poza cutiei: http://www.palmera.it/index.swf

Eu l-am gasit la un non-stop de pe Nerva Traian, dar sunt convinsa ca e si pe la super-market-uri

De-asta mananc si eu destul de des, eu am luat din Cora acum ceva vreme.
May
Nu imi aminti de baclavale drool.gif
ramonavlas
CITAT(Ella79 @ 02-10-2007, 06:57 PM) *

Ramona, te vad on, ce mai faci?

Binisor, multumesc de intrebare. Cu f multa treaba, am fost cam fara chef zilele astea, dar sper sa imi revin cat de repede.
May
Mai fetelor, care era site-ul de la jocul conquistador sau cum ii zicea? unsure.gif
honey79
CITAT(Maybeline @ 02-10-2007, 08:56 PM) *
Mai fetelor, care era site-ul de la jocul conquistador sau cum ii zicea? unsure.gif

www.conquiztador.ro

michelle
CITAT(honey79 @ 02-10-2007, 03:18 PM) *

Fetele!!!!!! Plecam in SUA. Mai exact in TEXAS!!!!!!
Am niste emotii de morImi tremura mainile si picioarele de mor.
Yupy!!!!!!

Multa bafta, Honey! Cand plecati?

May, eu zic sa punctezi dupa cum ai zis si tu. Daca nu are grasime, nu punctezi ca pe carnea tocata.
peach
Neata fetele

afara e ceata de abea vezi casa vecinilor ..iar nu mai vedem soarele pina in martie batista.gif

aseara am mincat o felioaie cu sunca si struguri ..sport..iar am dat-o la coteala bag.gif

azi: dimineata: 2 wasa, gem, unt, cafea, suc
prinz: caprese (mozarela si rosii), paste cu sos (sos la borcan)

primim soare la pachet
michelle
Noi avem cateva firicele de soare, dar sper sa se faca mai frumos sa iti trimit si tie naughty.gif

Cum arata caprese?

Eu am luat aseara din Kauf. leguminoase pt lasagna: vinete, dovlecei, rosii.. A incercat cineva vreodata sa faca fara carne?
axe10
CITAT(michelle @ 03-10-2007, 10:05 AM) *

Noi avem cateva firicele de soare, dar sper sa se faca mai frumos sa iti trimit si tie naughty.gif

Cum arata caprese?

Eu am luat aseara din Kauf. leguminoase pt lasagna: vinete, dovlecei, rosii.. A incercat cineva vreodata sa faca fara carne?

Pai atunci nu se mai numeste lasagna....eu fac un rand de vinete, unul dovlecei, unul rosii, printre ele mai pun usturoi taiat mic si cate un pic de ulei masline, sare piper....bagi la cuptor si iese o bunatate....eu o folosesc ca garnitura la un gratar de piept de pui.
peach
Imagine

planta verde este basilicum(busuioc) se serveste cu ulei de masline si otet balsamico alb, sare, piper
axe10
Yummmy.....mi s-a facut foame.....

Peach, ce faci?
Te apuci sa-ti "ridici" popoul?
peach
CITAT(axe10 @ 03-10-2007, 09:18 AM) *

Peach, ce faci?

pai nu mai am televizor ca s-a stricat si ma gindeam sa inlocuiesc activitatea asta cu ceva folositor grin.gif

michelle
CITAT(axe10 @ 03-10-2007, 10:09 AM) *

Pai atunci nu se mai numeste lasagna....

Posibil, dar am gasit retete de lasagna vegetala. Am facut o data cu carne si avea gust de sarmale lol.gif
Ella79
CITAT(michelle @ 03-10-2007, 10:05 AM) *

Cum arata caprese?

Da, eu am facut lasagna cu legume. Diferite legume calite putin, foi de lasagna de cumparat, totul asezat in straturi, putin parmezan deasupra si dat la cuptor 30 de minute. Neaparat trebuie si putin suc de rosii ca sa aiba foile ce absorbi. Reteta am luat-o de pe culinar, era data de Adriana Nicoleta. wink1.gif
daconst
Ce fac fetili?
Eu am fost ieri la sala si am tras de mine ca nebuna,iar seara am scapat la seminte ca doar a fost meci.Noroc ca de la bere m-am abtinut. blum.gif

Sorina,la voi nu-i sarbatoare?Ca aici e tot inchis si lumea e libera.Va trimitem noi soare ca vad ca inca ni se mai arata. naughty.gif

May,super pozele!oare ai mai spus unde ai fost in Turcia?Ca iar am ratat mesajul.tare bine arata totul acolo.Vreau si io! blum.gif

Ella,de ce te simteai rau ieri?Cum mai e la servici?E mai bine ca in locul de unde ai plecat?
Ce fain ca ai timp de gatit,ca asa ma apuca si pe mine poftele de diverse,dar am un marait cu gingii umflate care nu ma prea lasa sa fac ce vreau. sorry.gif
Ella79
CITAT(daconst @ 03-10-2007, 12:23 PM) *

Ella,de ce te simteai rau ieri?Cum mai e la servici?E mai bine ca in locul de unde ai plecat?
Ce fain ca ai timp de gatit,ca asa ma apuca si pe mine poftele de diverse,dar am un marait cu gingii umflate care nu ma prea lasa sa fac ce vreau. sorry.gif

Danuta, nu stiu sa-ti zic de ce ma simteam rau. Probabil de la oboseala, nu stiu... La job e ok. E la fel de multa munca, doar ca aici trebuie sa plec mai des in strainatate. E si o parte buna si o parte rea in treaba asta. E frumos ca ma duc in locuri pe care altfel poate ca nu le-as vedea, dar e rau ca trebuie sa ma trezesc adesea foarte devreme (pe la 3 - 4 dimineata) si ca orice calatorie in sine e obositoare.

Timp de gatit am destul de putin, dar am descoperit ca gatitul e una din activitatile care ma relaxeaza. Mi-am propus ca in fiecare vineri seara sa gatesc impreuna cu iubitul meu. Fac in prealabil o cercetare pe culinar, trecem prin piata si apoi... punem in practica. )).gif E amuzant ca uneori produsul final, desi comestibil, nu mai seamana deloc cu reteta. )).gif
Lukas ce mai face? Ce inaltime are ?
May
Neatza floare.gif

dana am fost in Lara, langa Antalya pupic.gif

Eu nu mi-am facut somnul deloc caci remy s-a fatait toata noaptea, s-a trezit de esnpe ori... ii era teama sa nu cumva sa nu auda ceasul si sa intarzie la munca... azi e prima zi )).gif

Afara ploua toata ziua, cu mici pauze... cred ca i-a binecuvantat Dumnezeu pe astia, ca nu au mai vazut asa ploaie de multi ani.... si trebuie sa ies pe timpul asta ca am treaba doh.gif

axe10
CITAT(peach @ 03-10-2007, 10:37 AM) *

CITAT(axe10 @ 03-10-2007, 09:18 AM) *

Peach, ce faci?

pai nu mai am televizor ca s-a stricat si ma gindeam sa inlocuiesc activitatea asta cu ceva folositor grin.gif

Buna solutie, eu nici macar la tv nu am timp sa stau....

CITAT(michelle @ 03-10-2007, 11:17 AM) *

CITAT(axe10 @ 03-10-2007, 10:09 AM) *

Pai atunci nu se mai numeste lasagna....

Posibil, dar am gasit retete de lasagna vegetala. Am facut o data cu carne si avea gust de sarmale lol.gif

blink.gif ...sarmale?....ciudat.
Retela Ellei suna tentant dar cum sunt la Monti merg pe aia a mea...
Ia sa ma duc si eu pe culinar sa ma mai inspir, e o idee buna....cu toate ca am vreo 5 carti de bucate si reviste, dar nu mai am chef sa ma apuc de lecturat. Asa cand ma duc acasa deja am idee ce sa fac nu mai stau sa-mi storc creierii. blink.gif
Deea
Feteleor am nevoie URGENT de o persoana care sa stea cu Alexia in cursul zilei; de la 8.00-17.00. In cazul in care programul e prea lung poate sa stea si pana dupa masa de pranz (aprox. ora 14.00)
Va rog din suflet daca stiti persoane care se pot ocupa de un copil de 1 an si 2 luni lasati-mi tel pe PM, eventual si cat ar vrea salariu.

Eu stau pe Brancoveanu.
peach
nu Danuta e ziua nationala a Germaniei de aceea aveti liber cheer.gif

Ella daca gatitul te relaxeaza treci si pe la mine smile.gif pe mine ma streseaza sorry.gif
michelle
CITAT(axe10 @ 03-10-2007, 12:41 PM) *

Care e reteta ta? grin.gif
A postat si ganesha cum face ea lasagna vegetala
axe10
CITAT(michelle @ 03-10-2007, 12:46 PM) *

CITAT(axe10 @ 03-10-2007, 12:41 PM) *

Care e reteta ta? grin.gif
A postat si ganesha cum face ea lasagna vegetala

Pai am zis acum o pagina sau doua....
May
Deea dar ce s-a intamplat? Nu mai stau socrii tai cu ea? unsure.gif
Deea
CITAT(Maybeline @ 03-10-2007, 12:49 PM) *

Deea dar ce s-a intamplat? Nu mai stau socrii tai cu ea? unsure.gif

Nu, nu mai pot (eventual mai pot sa o las la ei 2-3 ore dupa pranz pana ajungem noi sa o luam), or sa mai stea pana gasim pe cineva, dar e urgent. La crese s-au terminat inscrierile si nu se mai primesc copii peste nr. admis in fiecare grupa.... si ... sunt disperata.
Ella79
CITAT(peach @ 03-10-2007, 12:44 PM) *

Ella daca gatitul te relaxeaza treci si pe la mine smile.gif pe mine ma streseaza sorry.gif

Ai curaj? Te risti? grin.gif
buretel
CITAT(axe10 @ 02-10-2007, 10:24 AM) *
Lucrez la "telefoane", cum zic unii si am program de turant....numai ca acum nu fac de noapte...sunt inginer de telecomunicatii.

Caut de vreo 3 zile un club unde s-o inscriu pe Alexia la dansuri, balet , ceva ca a auzit o fetita la gradi si m-a inebunit ca vrea si ea. Am cautat pe forumurile de copii, am gasit ceva maine mergem sa vedem daca ii place...e putin cam departe de casa, la Palatul copiilor au zis ca e prea mica, sa vedem cum ajungem cu traficul din Bucuresti..

Mi se pare f interesant jobul tau wink1.gif
Uite si aici niste sugestii de Cluburi de dans, balet pt copii, poate te ajuta pupic.gif

CITAT(peach @ 03-10-2007, 10:15 AM) *

planta verde este basilicum(busuioc) se serveste cu ulei de masline si otet balsamico alb, sare, piper

Salata asta e preferata mea w00t.gif

Deea ai incercat sa postezi anunt pt bone si pe forumurile de copii? Multa bafta, sper sa gasesti repede pe cineva de incredere pupic.gif

May am vazut si eu pozele tale, tare faine floare.gif

Si apropo de gatit, pt mine n-ar putea fi niciodata relaxant blushing.gif Poate pt ca nici nu ma stradui, si de cele mai multe ori, desi ma pregatesc intens, la sfarsit reusesc fie sa ard mancarea, fie sa uit sa adaug cel mai important ingredient lol.gif
axe10
CITAT(buretel @ 03-10-2007, 02:20 PM) *

Mi se pare f interesant jobul tau wink1.gif
Uite si aici niste sugestii de Cluburi de dans, balet pt copii, poate te ajuta pupic.gif

Si mie imi place....

Am gasit un salon, cu chiu cu vai primesc copii asa mici...dar azi mergem sa vedem daca e impresionata si daca vrea o inscriu o luna.

Deea e greu mai ales cand esti in criza, am patit-o si eu cand m-a lasat bona cu fundul in balta....o sa incerc sa vorbesc cu cea care statea cu Alexia mea dar e cam departe si nu stiu daca ii convine....incerc si-ti dau de veste.

Deea ai PM

May, am salvat ieri linkul tau dar nu-mi merge decat vreo 3 poze sa vad...mai incerc. Si eu am fost in Lara in luna de miere....frumoase aminti....
May
Mersi buretel floare.gif

Axe, doar 3 poze? oare de ce? unsure.gif
Deea
Axe am primt mesajul, multumesc! Cum ma eliberez putin o sun...te tin la curent cu evenimentele.
axe10
CITAT(Maybeline @ 03-10-2007, 02:32 PM) *

Mersi buretel floare.gif

Axe, doar 3 poze? oare de ce? unsure.gif

nu stiu....lasa ca mai incerc

CITAT(Deea @ 03-10-2007, 02:35 PM) *

Axe am primt mesajul, multumesc! Cum ma eliberez putin o sun...te tin la curent cu evenimentele.

ok...sper sa va intelegeti...
peach
CITAT(Ella79 @ 03-10-2007, 11:58 AM) *

CITAT(peach @ 03-10-2007, 12:44 PM) *

Ai curaj? Te risti? grin.gif

daaaa eat.gif sunt flexibila practic 2 legume (dovleac si fenicul) nu pot sa maninc si carne de oaie/miel

chiar si melci maninc )).gif
ina_ceva
Si pe mine ma relaxeaza gatitul.

Chiar daca nu am pt cine incerca "talentele" )).gif , m-am gandit ca macar de doua ori pe saptamana sa gatesc ceva. Cand se va putea, il voi implica si pe el; pana acum l-am ocolit din pctul asta de vedere.
peach
)).gif )).gif )).gif Imagine

cu scortisoara )).gif

dar voi ce credati? tata.gif
peach
CITAT(ina_ceva @ 03-10-2007, 04:51 PM) *

Si pe mine ma relaxeaza gatitul.

Chiar daca nu am pt cine incerca "talentele" )).gif , m-am gandit ca macar de doua ori pe saptamana sa gatesc ceva. Cand se va putea, il voi implica si pe el; pana acum l-am ocolit din pctul asta de vedere.

eu trebuie sa gatesc in fiecare zi la prinz ..ca la elvetieni le sta ciorba in git a doua zi wacko.gif

Ramona te vad online..mai povesteste si tu ceva ca pe mine ma dor buricele degetelor de atita strigat pe aici si tot nimic
May
Pfoaiii... de abia am terminat curatenia in casa... sa ma ierte Dumnezeu dar cred ca socrela nu a mai facut curat in casa, ca doar a facut nora-sa pana sa plece si mai face si cand se intoarce dry.gif

Mi-am pus noua lenjerie de pat luata de la turci, e neagra cu multe, multe inimioare rosii wub.gif

Astazi am apucat sa fac mancare inainte sa vad reteta asta dar cred ca e urmatoarea la rand caci mi-ati facut pofta cu lasagna voastra drool.gif
peach
CITAT(Maybeline @ 03-10-2007, 05:39 PM) *

Pfoaiii... de abia am terminat curatenia in casa... sa ma ierte Dumnezeu dar cred ca socrela nu a mai facut curat in casa, ca doar a facut nora-sa pana sa plece si mai face si cand se intoarce dry.gif

Mi-am pus noua lenjerie de pat luata de la turci, e neagra cu multe, multe inimioare rosii wub.gif

Astazi am apucat sa fac mancare inainte sa vad reteta asta dar cred ca e urmatoarea la rand caci mi-ati facut pofta cu lasagna voastra drool.gif

hm coca...nuuu prea riscant pt mine
May
Iti dai seama ca fac cu foi cumparate blush.gif

Inca o reteta super este asta blum.gif
buretel
CITAT(Maybeline @ 03-10-2007, 06:51 PM) *

Eu n-am mai mancat lasagna din 2002 sorry.gif Parca mi-e pofta, dar nu fac in casa nici picata cu ceara devil.gif
peach
CITAT(Maybeline @ 03-10-2007, 05:51 PM) *

misto reteta
eu am mincat combinatia asta de paine, parmezan si patrunjel cu scoici..super buna

aseara: un sandwish mic, jumatate de iaurt cu fructe si 5-6 tortelini cu sos

azi: dmineata..wasa, sunca, gem, unt, cafea, suc
prinz: poate chili con carne

dar diseara SPORT..o ora tenis yahoo.gif
axe10
Eu azi am niste fileuri de cod alb...dar cred ca nu pun paine ci doar parmezan si patrunjel...ca sa fie si Monti...
michelle
Neata!
Aseara trebuia sa merg la masaj, era gratuit pentru membrii clubului si am fost programata cu 1 zi inainte. Ieri seara imi spun ca nu mai e valabila oferta wacko.gif Cata neseriozitate dom'le. Am facut stanga-mprejur si am plecat.
Azi am dansuri cheer.gif Un' doi trei, un' doi trei dance2.gif

Vorbim mai tarziu.. trebuie sa tin un training cu noii angajati. salut.gif
axe10
offtopic.gif
Pt cine e interesat de cum a fost ieri la "balet":

Va ziceam ca fi-mea mi-a cerut insistent s-o duc la balet. Buuun, am cautat, am gasit un salon la care primesc si copii asa mici si ieri ne-am prezentat acolo inainte de ora 17 cand incepea ora. Nu am avut echipamentul obligatoriu (fiind prima ora), am achitat taxa 10ron si am introdus copilul in sala. Salonul dragutz, curat, cu vestiare, nu se intra incaltat la clasa, ne-au imprumutat o pereche de "flexibili"(botosii de pus in picioare). Dupa 50 minute intreb copilul:ei, cum a fost, ti-a placut?...Da- a venit raspunsul....Vrei sa mai vii aici?...NU!!!!!!- a raspuns promt. w00t.gif w00t.gif w00t.gif lol.gif lol.gif lol.gif ...deci am terminat si cu baletul. Prima ora a fost cam de gimnastica, flexibilitate...ce am apucat sa vad eu....Alexia a zis ca e prea greu.
Asa ca am scapat de o grija...si trecem la ce o sa mai doreasca. In schimb am fost laudate la gradinita pt "jurnalul toamnei"- adica un caietel in care am lipit frunze sub diferite forme (ba am folosit-o ca si coroana unui copac, ba coronitza unei printese desenata de ea), ace de brad (am facut din ele trunchiul copacului de mai sus, un pod peste un rau) si pe langa astea, eu am desenat si ea a colorat ca Alexia nu deseneaza decat fete...atata stie ea. In schimb a colorat ce am desenat eu:fructe de toamna, legume de toamna, o umbrela si a desenat "ploaia"....ne chinuie talentul , ce mai....
Avem in program sa culegem castane si capacele de ghinde nu stiu pentru ce le trebuie la gradinita....

Sa nu uit...aseara a cazut lata cand am pus-o in pat!!!!
Ella79

Neata!
Dupa 2 sedinte si vreo 10 km facuti pe jos pe tocuri, ieri am vrut sa merg cu metroul (recunosc, n-am mai fost de mult), dar la Universitate m-am trezit ca un pustan de vreo 20 de ani era cu mana la mine in poseta. N-a apucat sa-mi fure nimic, dar m-am speriat atat de tare si m-a socat atat de mult indiferenta oamenilor din jur care nici nu se uitau la mine desi eu tipam ca din gura de sarpe, incat am inceput sa plang singura pe strada.
Asa ca am renuntat la metrou si am plecat de la universitate la Victoria, pe jos, la dentist.
Dentista, o tanti de 50 de ani mi-a zis ca vrea sa imi scoata o masea (stricata), sa imi scoata o masea de portelan (bun) si sa-mi gaureasca o masea (perfect sanatoasa), ca sa imi faca ea nu stiu ce lucrare... blink.gif Aaaaaaaa, si toate astea din vina mea, ca n-am intalnit-o pe ea, dentista dentistilor, pana acum. Ca ea cica m-ar fi salvat de la aceasta lucrare. blink.gif

Asa ca azi iarasi as vrea sa ma strecor intr-o gaura mica de sarpe si sa zac acolo vreo alta mie de ani.
axe10
CITAT(Ella79 @ 04-10-2007, 11:12 AM) *

Neata!
Dupa 2 sedinte si vreo 10 km facuti pe jos pe tocuri, ieri am vrut sa merg cu metroul (recunosc, n-am mai fost de mult), dar la Universitate m-am trezit ca un pustan de vreo 20 de ani era cu mana la mine in poseta. N-a apucat sa-mi fure nimic, dar m-am speriat atat de tare si m-a socat atat de mult indiferenta oamenilor din jur care nici nu se uitau la mine desi eu tipam ca din gura de sarpe, incat am inceput sa plang singura pe strada.
Asa ca am renuntat la metrou si am plecat de la universitate la Victoria, pe jos, la dentist.
Dentista, o tanti de 50 de ani mi-a zis ca vrea sa imi scoata o masea (stricata), sa imi scoata o masea de portelan (bun) si sa-mi gaureasca o masea (perfect sanatoasa), ca sa imi faca ea nu stiu ce lucrare... blink.gif Aaaaaaaa, si toate astea din vina mea, ca n-am intalnit-o pe ea, dentista dentistilor, pana acum. Ca ea cica m-ar fi salvat de la aceasta lucrare. blink.gif

Asa ca azi iarasi as vrea sa ma strecor intr-o gaura mica de sarpe si sa zac acolo vreo alta mie de ani.

Tipic romanesc....

Si la coafor e la fel...

Si la instalatori.....toti sunt mai buni decat altii!!!

De ce naiba nu sunt in stare sa faca o lucrare buna ca sa nu mai ai nevoie de "reparatii" dupa aia...?
Ella79
CITAT(axe10 @ 04-10-2007, 11:57 AM) *

[
Tipic romanesc....

Si la coafor e la fel...

Si la instalatori.....toti sunt mai buni decat altii!!!

De ce naiba nu sunt in stare sa faca o lucrare buna ca sa nu mai ai nevoie de "reparatii" dupa aia...?

Ce-mi place mie e ca toate astea se intampla, cica, din vina noastra. De parca plombele alea din gura mi le-am pus eu singura, acasa, in fata oglinzii, nu vreun alt dentist smecher si priceput ca ea.
Acum alerg la alti dentisti, azi la 2, maine la unul, sa imi mai dea si alte opinii. Nu pot sa accept ca-mi scoata cineva o masea asa usor, ca alta in loc nu-mi mai creste.

Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.