CITAT(Maybeline @ 28-08-2007, 12:53 PM)

Neatza
Eu fac ``experimentul`` de fiecare data cand fac snitele pt ca niciodata nu trage la fel de mult ulei. Cel mai putin a tras 3 lingurite, facut cu faina, ou si pesmet... ma rog, in medie, un snitel de 100 gr carne de pui ( cantarita negatita) trage cam 3-4 lingurite de ulei.
ana bine ai venit, diseara te caut de paduchi
Apropo, s-au aliniat planetele sau ceva? Ca se poarta cam frumos socrela, ptiu ptiu sa nu o deochi. Ieri s-a oferit sa imi vopseasca radacinile si a facut-o de nota 10, apoi imi spune sa salvez pe pc pozele pe care le-au facut ei in tara si sa le sterg de pe cardul aparatului ca sa fie pregatit pt cand plecam noi... adica ne da noua in tara aparatul ei foto nou nout

citez ``ca sa nu mai cheltuiti bani sa va luati alt aparat ca aveti tot timpul sa va luati altul cand va intoarceti``

si in general, comportamentul ei este unul nederanjant zilele astea. Care mi-ati furat mai soacra si pe cine mi-ati dat in locul ei?
Pupici pt toate

Bravo May, ce ma bucur, poate i-a venit mintea la cap, ptiu ptiu sa n-o deochi!
CITAT(michelle @ 28-08-2007, 12:22 PM)

Pisik, nu mai fi asa dura cu tine, iti distrugi psihicul

Arati foarte bine, faptul ca te vezi grasa e in imaginatia ta. Poate ai cateva kg in plus, si eu am. Multi au. Nu te mai stresa din cauza asta, aratam uman, suntem frumoase si destepte
Fa multa miscare, mergi pe jos daca nu te tenteaza vreun sport, mananca echilibrat si nu mai pierde timp pretios cu astfel de framantari inutile.

Miha, tu ai dreptate dar mi-e asa ciuda cand vad ca am pus iarasi solduri si nu mai vine bine nimic pe mine si ma enerveaza ca nu ma pot mobiliza....