Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 14
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
bubbles
Casuta noua cheer.gif
otilici
Ai mare dreptate Dylly.Pe mine m-a ingrozit.

A propos de Romanica noastra draga:
Acum vreo 2 saptamani ma deplasam cu autobuzul si in apopiere de mine o duamna bine,care se gasea ea tare desteapta si critica pe toata lumea blink.gif .Urca langa ea o bunicuta cu un baietel si duamna de colo: "vai de mine draga,nu te sterge cu maneca la nas!!!" si se foieste in toate partile sa ceara o batista de unica folosinta de la oamenii din jur blink.gif .O inmaneaza incruntata baietelului (nu avea mai mult de 5 anisori),care de emotie scapa batista pe pantalon.Sare repede duamna:"vai draga doar n-o sa o mai folosesti acum!e murdara!"La care o ia si se uita in jur ce sa faca,unde sa o arunce.Dar taxatoarea din spatele ei:"aruncati-o doamna pe geam!" Si duamna a aruncat-o! blink.gif blink.gif blink.gif am ramas interzisa.Nu m-am rabdat si am facut niste comentarii sa fiu sigura ca ma aud amandoua blum.gif ,dupa care duamna a tacut malc tot drumul .
May
Dans de casa noua cow.gifcow.gifcow.gif
Tulip
yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
party.gif party.gif party.gif
cri
casa noua yahoo.gif cheer.gif

cu toate ca saptamana trecuta am tinut ww asa de antrenament sa ma reobisnuiesc cu numaratul, va anunt cu deosebita placere, si de necrezut pentru mine, ca am dat jos un kilogram
fug sa-mi schimb ticker-ul biggrin.gif
otilici
Felicitari Cri! cheer.gif cheer.gif Tine-o tot asa! smile.gif
nusarich
Bine v-am gasit in casuta noua!
cri
CITAT(otilici @ 27-08-2007, 06:47 PM) *

Felicitari Cri! cheer.gif cheer.gif Tine-o tot asa! smile.gif

merci pupic.gif

apropo stie cineva cate puncte are o cana de sana?
michelle
Yupiii casuta noua! cheer.gif cheer.gif
Let's dance

PS: Mi-am luat bridal shoes yahoo.gif

CITAT(cri @ 27-08-2007, 06:41 PM) *

fug sa-mi schimb ticker-ul biggrin.gif

Brava! pupic.gif give_rose.gif
Dumbo
Buna seara,
am reinceput numaratoarea. Asa nu mai merge. GATA!
Cam asta am mancat azi si asa am punctat:
2 pere 0
2 nectarine 1
2 cafele 2
legume+carne vita+sos 5
salata varza 1
paine+branza+cascaval 7
Total: 16pct.

Cred ca am pus cam putine puncte la carne.
Voi cum va descurcati cand mancati in deplasare?
Eu iau masa de pranz la cantina, asa ca nu prea stiu ce pun ei in mancare, mai mult aproximez. De exemplu azi la pranz am ales legume la cuptor cu carne de vita. Legumele aveau ceva ulei, am luat o jumatate de portie, deci cam 100-150gr si carnea era fiarta si cu ceva sos - tot circa 100-150 de grame de carne.
uka
yuhuuu
si eu cu prezentza pe aici
pup
Tulip
CITAT(michelle @ 27-08-2007, 09:03 PM) *

Yupiii casuta noua! cheer.gif cheer.gif
Let's dance

PS: Mi-am luat bridal shoes yahoo.gif

[

pozeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
michelle
CITAT(Tulip @ 27-08-2007, 09:41 PM) *

pozeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Imagine Imagine
ina_ceva
Himere, pe 11 ma duc in amsterdam, abia astept grin.gif

CITAT(otilici @ 27-08-2007, 05:44 PM) *

Nu m-am rabdat si am facut niste comentarii sa fiu sigura ca ma aud amandoua blum.gif ,dupa care duamna a tacut malc tot drumul .

Cred ca si-a inghitzit limba laugh.gif

Super frumosi, imi plac genul asta de pantofi wink1.gif Sa-i porti cu placere si sa fie comozi, miha!
nusarich
Buna dimineata!

Foarte frumusei, Miha, sa-i porti cu placere si sa dantuiesti cu drag in ei!
Pisik
Neatza,

Miha, sa porti sanatoasa pantofii, sunt f frumosi wink1.gif

Fetele, eu nu reusesc sa ma tin de nimic, asa ca am zis sa incerc sa numar, nu stiu daca reusesc, cat ma tine, etc., dar macar sa incerc. Asa ca o sa va sacai cu intrebari, ca nu mai retin chiar tot. O sa incerc sa nu deranjez. Astazi vreau sa stiu cam cat credeti ca face un snitel de porc, de 100 gr (96 mai exact blum.gif ), facut cu ou si faina, nu cu pesmet. Eu nu mananc deobicei asa ceva (stiti ca la mine dulciurile "e" buba ca sa zic asa), dar a facut mami si mi-a dat si altceva carnita nu aveam. Credeti ca 5 p sunt ok?

Va pupic si va doresc o zi frumusica hug.gif
michelle
Neata!
Multumesc, fetelor hug.gif

Pisik, 100g sunt gatite sau negatite?
Pisik
CITAT(michelle @ 28-08-2007, 09:18 AM) *

Neata!
Multumesc, fetelor hug.gif

Pisik, 100g sunt gatite sau negatite?

gatit, gatit, atata cantarese snitelul cu totul
Amazoana
Neata in casuta nouaaaaaaaaaa cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif
michelle
Cafeaua - energizant sau drog?

Pisik, cred ca 5p sunt ok daca nu e f gras
danyhoney
Pisi ....un snitel de 100 gr NEGATIT are 1,97 P !! 107 kcal si 1,90 fett

Bine v-am gasit in casuta noua !!
Amazoana
CITAT(danyhoney @ 28-08-2007, 09:52 AM) *

Pisi ....un snitel de 100 gr NEGATIT are 1,97 P !! 107 kcal si 1,90 fett

Bine v-am gasit in casuta noua !!

Te-am prins la o pupacealaaaa )).gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
danyhoney
)).gif )).gif )).gif hug.gif
Didi
Wow, casuta noua! Bine v-am gasit! cheer.gif

Eu, pentru porc am gasit urmatoarele valori, in tabel:

Cotlet de porc, 1 bucata, 150g negatita - 4 Points
Snitel din cotlet de porc, 1 bucata, 150g negatita - 7,5 Points

danyhoney
Uite aici : http://www.fettrechner.de/cgi-bin/fettrechner.pl

Si in cartea mea scrie : snitel negatit , 150 gr = 3 P
otilici
Buna dimineata! cheer.gif
La mine azi e zi de cantar,asa ca dupa o saptamana de mancat foarte aiurea raportez acelasi nr. de kilograme.Sincera sa fiu,sunt multumita ca nu am pus nimic in plus,dar saptamana ce urmeaza ma pun iar pe treaba si mai alung un kilogram wink1.gif
Buna Dany!Ce matinala esti blum.gif

Si eu stiam la faza cu snitelul tot 7,5p. Dar daca e 1,97p ma apuc de mancat snitele,ca mereu le-am evitat si imi era o pofta... blum.gif
Didi
CITAT(otilici @ 28-08-2007, 10:19 AM) *

Si eu stiam la faza cu snitelul tot 7,5p. Dar daca e 1,97p ma apuc de mancat snitele,ca mereu le-am evitat si imi era o pofta... blum.gif

Si eu! Deja ma gandesc in ce raft din congelator e porcul ala... blum.gif
Dumbo
Ok, si pentru cel gatit cate puncte adaugi pentru ulei? sau ce mai adaugi?
Pisik
Multumesc mult fetele, eu o sa il pun 5 pcte, oricum cred ca se duce naibii numaratu chiar din prima zi, ca diseara suntem invitati la mama si plus ca nu stiu, nu gasesc motive, nu am nici o scuza, dar pur si simplu, ma simt lipsita de orice vointa, sunt o vaca nesimtita, in capul careia nu s-a produs inca declick-ul sad.gif
O sa incerc totusi sa mai pun la mine in jurnal cate un meniu-doua, tentative de numarat, etc., doar doar mi-o veni iar chefu
michelle
Pisik, nu mai fi asa dura cu tine, iti distrugi psihicul hug.gif Arati foarte bine, faptul ca te vezi grasa e in imaginatia ta. Poate ai cateva kg in plus, si eu am. Multi au. Nu te mai stresa din cauza asta, aratam uman, suntem frumoase si destepte give_rose.gif
Fa multa miscare, mergi pe jos daca nu te tenteaza vreun sport, mananca echilibrat si nu mai pierde timp pretios cu astfel de framantari inutile. pupic.gif

CITAT(Dumbo @ 28-08-2007, 11:52 AM) *

Ok, si pentru cel gatit cate puncte adaugi pentru ulei? sau ce mai adaugi?

Tare bine ar fi daca am sti cat ulei trage un snitel.. Cred ca s-ar putea cantari vasul/tigaia cu ulei inainte de prajire, apoi dupa prajire, iar diferenta e uleiul inghitit. Ok, acum cine face experimentul? grin.gif
Anna
pupic.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif
M-am intors !!!!!!!!!!!!!!
Neatzaaaaa pupic.gif hug.gif si va aduc si un cadou de casutza noua give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif
Amazoana
Ana, bine ai revenit. Si care e cadoul de casa noua? tease.gif Poze ai?
May
Neatza smile.gif

Eu fac ``experimentul`` de fiecare data cand fac snitele pt ca niciodata nu trage la fel de mult ulei. Cel mai putin a tras 3 lingurite, facut cu faina, ou si pesmet... ma rog, in medie, un snitel de 100 gr carne de pui ( cantarita negatita) trage cam 3-4 lingurite de ulei.

ana bine ai venit, diseara te caut de paduchi )).gif

Apropo, s-au aliniat planetele sau ceva? Ca se poarta cam frumos socrela, ptiu ptiu sa nu o deochi. Ieri s-a oferit sa imi vopseasca radacinile si a facut-o de nota 10, apoi imi spune sa salvez pe pc pozele pe care le-au facut ei in tara si sa le sterg de pe cardul aparatului ca sa fie pregatit pt cand plecam noi... adica ne da noua in tara aparatul ei foto nou nout w00t.gif citez ``ca sa nu mai cheltuiti bani sa va luati alt aparat ca aveti tot timpul sa va luati altul cand va intoarceti`` w00t.gif si in general, comportamentul ei este unul nederanjant zilele astea. Care mi-ati furat mai soacra si pe cine mi-ati dat in locul ei? lol.gif

Pupici pt toate pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Pisik
CITAT(Maybeline @ 28-08-2007, 12:53 PM) *

Neatza smile.gif

Eu fac ``experimentul`` de fiecare data cand fac snitele pt ca niciodata nu trage la fel de mult ulei. Cel mai putin a tras 3 lingurite, facut cu faina, ou si pesmet... ma rog, in medie, un snitel de 100 gr carne de pui ( cantarita negatita) trage cam 3-4 lingurite de ulei.

ana bine ai venit, diseara te caut de paduchi )).gif

Apropo, s-au aliniat planetele sau ceva? Ca se poarta cam frumos socrela, ptiu ptiu sa nu o deochi. Ieri s-a oferit sa imi vopseasca radacinile si a facut-o de nota 10, apoi imi spune sa salvez pe pc pozele pe care le-au facut ei in tara si sa le sterg de pe cardul aparatului ca sa fie pregatit pt cand plecam noi... adica ne da noua in tara aparatul ei foto nou nout w00t.gif citez ``ca sa nu mai cheltuiti bani sa va luati alt aparat ca aveti tot timpul sa va luati altul cand va intoarceti`` w00t.gif si in general, comportamentul ei este unul nederanjant zilele astea. Care mi-ati furat mai soacra si pe cine mi-ati dat in locul ei? lol.gif

Pupici pt toate pupic.gif pupic.gif pupic.gif

Bravo May, ce ma bucur, poate i-a venit mintea la cap, ptiu ptiu sa n-o deochi! blum.gif

CITAT(michelle @ 28-08-2007, 12:22 PM) *

Pisik, nu mai fi asa dura cu tine, iti distrugi psihicul hug.gif Arati foarte bine, faptul ca te vezi grasa e in imaginatia ta. Poate ai cateva kg in plus, si eu am. Multi au. Nu te mai stresa din cauza asta, aratam uman, suntem frumoase si destepte give_rose.gif
Fa multa miscare, mergi pe jos daca nu te tenteaza vreun sport, mananca echilibrat si nu mai pierde timp pretios cu astfel de framantari inutile. pupic.gif

Miha, tu ai dreptate dar mi-e asa ciuda cand vad ca am pus iarasi solduri si nu mai vine bine nimic pe mine si ma enerveaza ca nu ma pot mobiliza....

May
pisik sa dea domnu` dar e ceva temporar, sper doar sa nu isi revina pana plecam noi ca deja sunt destul de stresata. A mai zis ea ca incepe sa renoveze apartamentul din tara ca tot la copii le ramane si Remy a spus, citez : `` cred ca a mancat stricat`` lol.gif ca sa vedeti cat de rar se poarta ca un parinte normal lol.gif
michelle
CITAT(Maybeline @ 28-08-2007, 01:02 PM) *

pisik sa dea domnu` dar e ceva temporar, sper doar sa nu isi revina pana plecam noi ca deja sunt destul de stresata. A mai zis ea ca incepe sa renoveze apartamentul din tara ca tot la copii le ramane si Remy a spus, citez : `` cred ca a mancat stricat`` lol.gif ca sa vedeti cat de rar se poarta ca un parinte normal lol.gif

Ai intrebat ce vrea in schimb? What's the trade?
Cu alte cuvinte ptiu ptiu sa n-o deochi laugh.gif
axe10
Buna ziua,
Ptiu in sfarsit o pauza la servici. De azi dimineata nu m-am ridicat de pe scaun decat doar ca sa merg la tigara.
Am venit si eu sa semnez condica in casa noua...care deja ati inaugurat-o.

Miha, simpaticuti pantofiorii, dar nu sunt cam decoltati pt noiembrie (na ca am venit eu aici sa dau cu paru'....) ?..nu zic sa iei mocasini dar daca e ud pe drum poate iei apa la picioare!

Pisi
, eu ti-am mai zis si ma repet....nu te mai stresa. Adevarul e ca e f greu cand esti tot timpul in compania oamenilor care nu au retineri la mancare....tu sa mesteci un morcov si altii sa bage, sa zicem snitele!

Ina, cred ca esti in cloud no.9....nu mai e mult pana pe 11....

Carnea de porc are multe grasimi ea singura....e de evitat mai ales cand se fac snitele....si multe puncte.
nusarich
Axe, daca va fi ud pe jos, pe Miha o s-o tina sotiorul pe brate, nu te-ai prins? E cu efect...

P.S. Ai grija, Miha, cred ca ar trebui sa-i spui si lui Cata, sa stie ce-l asteapta...
michelle
CITAT(nusarich @ 28-08-2007, 01:23 PM) *

Axe, daca va fi ud pe jos, pe Miha o s-o tina sotiorul pe brate, nu te-ai prins? E cu efect...

P.S. Ai grija, Miha, cred ca ar trebui sa-i spui si lui Cata, sa stie ce-l asteapta...

He he, multumesc ca va ganditi la mine pupic.gif
Adevarul e ca sunt decoltati si sper sa nu congelez prea mult. Iar de ploaie.. Doamne ajuta!
Oricum prea mult nu o sa merg pe jos.. sper totusi sa tina vremea cu mine.
Din cate am cercetat temperatura variaza intre 5-15 grade in noiembrie, eu sper sa am noroc cu vreme buna grin.gif

PS: o sa il trimit pe Cata la sala sa ma poate duce in brate pt orice eventualitate grin.gif
Anna
CITAT(dulcikatty @ 28-08-2007, 12:47 PM) *

Florile erau cadoul mai biggrin.gif

am si poze ..da acasa, acu sunt la munca.
inca nu am ajuns acasa, aseara am dormit in deplasare lol.gif devil.gif

Fetelooorrr m-am dat in roata aia mare de te invarte si te tine cu capul in jos...mi-au facut film cand am coborat de acolo sa vedeti ce dezorientata eram lol.gif

Cred ca am racit sorry.gif sad.gif

May pupic.gif hug.gif bine te-am gasit!
nu te mai mira atata de socrela ca e posibil sa o deochi. devil.gif

Diseara sa nu te prind ca nu te infiintezi pe mess tease.gif
michelle
CITAT(annaiss_derrian @ 28-08-2007, 01:33 PM) *

Fetelooorrr m-am dat in roata aia mare de te invarte si te tine cu capul in jos...mi-au facut film cand am coborat de acolo sa vedeti ce dezorientata eram lol.gif

Unde ziceai ca ai fost? Am pierdut firul...
Pt raceala recomand cu mare incredere NEO ANGIN hug.gif
axe10
CITAT(michelle @ 28-08-2007, 01:26 PM) *

CITAT(nusarich @ 28-08-2007, 01:23 PM) *

He he, multumesc ca va ganditi la mine pupic.gif
Adevarul e ca sunt decoltati si sper sa nu congelez prea mult. Iar de ploaie.. Doamne ajuta!
Oricum prea mult nu o sa merg pe jos.. sper totusi sa tina vremea cu mine.
Din cate am cercetat temperatura variaza intre 5-15 grade in noiembrie, eu sper sa am noroc cu vreme buna grin.gif

PS: o sa il trimit pe Cata la sala sa ma poate duce in brate pt orice eventualitate grin.gif

Tu asigura-te ca are muschi....

Nu mergi mult dar e de ajuns sa te uzi....si daca ploua e f bine...nu ai auzit ca e bogatie?!....la mine a plouat toata ziua si era 17 aug....de aia castig la loto mereu....experienta! lol.gif
May
ana ai dormit in deplasare? devil.gif ma infiintez dar dupa 10-11 incolo pupic.gif

Vai, e de abia marti sorry.gif
Pisik
CITAT(axe10 @ 28-08-2007, 01:16 PM) *

Pisi
, eu ti-am mai zis si ma repet....nu te mai stresa. Adevarul e ca e f greu cand esti tot timpul in compania oamenilor care nu au retineri la mancare....tu sa mesteci un morcov si altii sa bage, sa zicem snitele!

Asa e, Axe, dar eu ma abtineam. Manca lumea prajituri langa mine si eu mancam salata mad.gif de asta ma enervez, ca nu stiu cine mi-a luat-o pe Ioana aia buna, vorba lui May, si mi-a dat-o p-asta mancatoare de tampenii si care nu se mai mobilizeaza sad.gif

Snitele nu mananc,le evit, dar acum a fost o exceptie, ca a facut mami, nu a fost cine stie ce dar altceva nu am avut de papa...si tot mi-e foame ca a fost mic si mai mult crusta pe care nu am papat-o decat putin
May
lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif A zis ceva dulci la ea in jurnal care m-a facut sa imi amintesc de inca o chestie care demostreaza ca socrela a fost rapita de extraterestrii si e altcineva in locul ei. A zis catre noi: ``chiar v-am simtit lipsa`` w00t.gif w00t.gif w00t.gif
Anna
CITAT(michelle @ 28-08-2007, 01:38 PM) *

CITAT(annaiss_derrian @ 28-08-2007, 01:33 PM) *

Unde ziceai ca ai fost? Am pierdut firul...
Pt raceala recomand cu mare incredere NEO ANGIN hug.gif

In Costinesti cheer.gif
Am fost de vineri pana aseara blum.gif
Amazoana
CITAT(Maybeline @ 28-08-2007, 02:00 PM) *

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif A zis ceva dulci la ea in jurnal care m-a facut sa imi amintesc de inca o chestie care demostreaza ca socrela a fost rapita de extraterestrii si e altcineva in locul ei. A zis catre noi: ``chiar v-am simtit lipsa`` w00t.gif w00t.gif w00t.gif

Mai.."v-am simtit lipsa" e cu dus si intors: poate nu avea pe cine sa mai bata la cap )).gif valea.gif
May
Corect )).gif
Dumbo
Uf, nici nu imi mai vine sa ma ating de snitele cand ma gandesc ca intra cam 3 lingurite de ulei la unul. Grrrrr...

Azi am mancat la pranz o sana si un corn. Si la gustari o nectarina si acum un strugure. Diseara fac calculele sa vad daca mai am puncte si pentru cina sau pap rabdari prajite.
A propos, cat era o cana de sana?
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.