Incep eu.
Cateva "beneficii" pe care le am dar le consider mai degraba "non-beneficii":
- calculator performant - nu stiu, asta mi se pare natural sa il ai ca sa poti sa lucrezi optim; daca nu il ai oricum firma iese in minus, asa ca nu-l vad beneficiu
- acces la Internet non-stop - ca mai sus
- laptop - acesta e si nu e beneficiu; este pentru ca il poti folosi in scop personal si sa il iei tot timpul dupa tine si nu este pentru ca unii angajatori se asteapta sa-l folosesti din cand in cand de acasa pentru a indeplini diverse sarcini
- telefon de serviciu care poate fi folosit si in scop personal - aceeasi explicatie ca mai sus - il poti folosi in scop personal, dar cand te suna seful la ora 22:00 nu prea iti mai arde sa-l tii deschis
Beneficii pe care le am si pe care chiar le consider beneficii
- spatii de relaxare pentru angajati (mese de ping-pong, darts, tv, wii etc.)
- grila de bonificatii
- iesiri la bere/suc/friptura/activitati sportive doar pentru distractie
Beneficii pe care mi le-as dori si pe care le-am vazut prin alte firme:
- masina de serviciu pe care sa o pot folosi si in interes personal
- abonament la un club sportiv/fitness/altele (gen IDM, Marriott etc.)
- sofer
- o persoana care sa se ocupe in locul tau de plata utilitatilor (chiria, ratele etc.), sa iti duca masina la spalatorie, altele... in principiu un asistent care sa faca lucrurile acelea de rutina in locul tau ca tu sa ai mai mult timp personal; aceasta persoana este, de obicei, responsabila pentru indeplinirea acestor obligatii pentru mai multi angajati
- teambuildinguri full (de ex. 5 zile la munte cu toti angajatii, cheltuieli suportate de companie)
- program flexibil de munca
- asigurarea mesei de pranz
- posibilitatea transferarii de actiuni dupa cativa ani in companie - asta chiar e ceva ce mi-as dori cu adevarat si mi se pare cea mai buna metoda de a pastra un angajat
Pe la voi ce se poarta? Si ce v-ati dori sa "se poarte"?