Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Bonuri de masa
OneDen.com > Relatia cu colegii > Locul de munca
alex25
Ca tot vorbeam la un alt subiect de bonuri de masa si despre cat de absurde le consider eu... Hai sa incercam sa facem o lista cu ce iti poti cumpara cu un bon de masa de 75.000 lei vechi (7.5 RON)... astfel incat sa te saturi la pranz. (eu incerc o lista, dar nu cred ca m-as satura orice as lua din urmatoarele, decat daca mai adaug niste bani din buzunar)

- cred ca iti poti lua o ciorba (clar nu poti manca doar o semi-farfurie de ciorba la pranz si sa te saturi)
- o portie si jumatate de cartofi prajiti (iarasi, mini)
- cred ca daca te chinui un pic gasesti o shaorma la 75.000
- doi hamburgeri
- o pizza Bon Ton (din-aia semifacuta care ti se lipseste pe dinti)
- daca mai pui vreo 30-40.000 cred ca iti poti lua o salata de ton
- un kilogram de rosii (stiu ca e cam exagerat dar la piata Floreasca unde lucrez eu kg. de rosii e 7 RON - in august)
- 400 g branza sarata de oaie (yum-yum)... well cu doua bonuri de masa cred ca poti lua un kg de rosii si niste branza si doi castraveti + un ardei ceea ce se transforma rapid intr-un pranz pe cinste, in ceea ce ma priveste biggrin.gif

Alte idei?
Nessie
Valoarea bonurilor de masa e stabilita prin lege la fel pentru toata lumea. Dezavantajul tau ca lucrezi in Floreasca, unde sunt cred ca cele mai mari preturi.

Eu de exemplu am fost la masa in restaurantul-cantina din complexul unde are si firma mea biroul si am mancat asa:

- ciorba de pui - 4 lei
- sufleu de cartofi cu branza - 4 lei.

Suficient sa ma satur!

Eu.
Eu lucrez in Pta Victoriei si de curand s-a deschis pe Str. Dr. Felix, langa pizzeria mica de acolo (nu-mi amintesc acum numele), o alimentara unde au si mancare gatita. Ce am mancat de la ei:

Miercuri:
- o portie de pilaf de orez
- 3 bucatele de piept de pui la gratar
- un iaurt activia mic
total: 8.5RON

Joi:
- o portie de varza calita (2.7RON)
- 4 bucati marisoare de pui shanghai (4.5RON)
- 1 baton Fitness (la 1.3RON)
total: 8.5RON

singura problema e ca au acolo un frigider cu praji blushing.gif foarte bune, mari si ieftine (2 RON bucata). mi-am luat intr-o zi una "Cartof" si n-am putut manca decat jumatate din ea, atat de mare era. dar ispita exista sorry.gif
himere2005
eu as gandi pe termen lung. de ex. iau 3 bonuri de masa si cumpar piept de pui, paine si rosii . si poti manca puiul la gratar, snitel si zic ca e mult mai sanatos si mai satios un astfel de meniu si sa spunem ca te tine cam 3 zile. daca mai pui un bon, iti iei si lipii, cartofi si iti faci shaorma in fiecare zi blum.gif
Nessie
Asta daca poti sa iti aduci de acasa mancarea. biggrin.gif
axe10
Eu la cantina unitatii....nu pot manca cu un bon decat un fel 2....asta ca sa-mi ajunga banii....si aici nu intra gratare...ci numai mancare gatita. Buna si aia...daca vreau mai mult, mai scot un bon sau bani!
Eu bonurile de obicei le cheltui in supermarket....pot sa-mi aduc mancare de acasa asa ca la cantina numai cand trag colegii de mine sau daca mi-a fost lene sa-mi pun pachet!
Dumbo
Si noi avem masa pe baza de bonuri de masa.
Acum un an de zile puteai sa iei un pranz destul de bun cu un bon, acum mai vii cu bani de acasa daca vrei sa mananci ceva.
O supa e cam 2 RON dar daca te apropii de ceva carne deja un fel 2 e cam 6 RON.
De desert, nici nu incape vorba.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.