Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: ati fost vreodata tentate sa va inselati partenerul?
OneDen.com > Relatia cu mine > Gargauni de femeie
zambilici
hmmmmm.....mi-a fost greu pana sa deschid topicul acesta,insa dupa ce am citit nenumarate discutii de-ale voastre mi-am dat seama ca poate gasesc si eu raspunsuri la intrebarile care ma framanta,deoarece sunteti ca o familie.pai.....intrebarea daca ati fost vreodata tentate sa va inselati partenerul ma macina.....deoarece am impresia ca daca un altul si-ar manifesta interesul fata de mine....poate as calca stramb.asta pt k sotul meu munceste enorm.....si pleaca de multe ori in strainatate.deseori ma simt neglijata......parca nu-mi mai acorda atentia de care aveam parte la inceput......sunt disperata.......pe deasupra,ma simt inutila,pentru ca deocamdata nu am serviciu,pentru a avea grija de copil,si toata ziua imi trec tot felul de ganduri prin cap.nu pot spune ca nu-mi iubesc sotul,il ador,....insa sunt femeie si am nevoie de dragoste,tandrete,gingasie.....ati trecut prin asa ceva???as avea nevoie de ceva sfaturi,daca se poate...multumesc anticipat
Andreea-Rodica
N-am fost niciodata tentata, desi am avut o relatie la distanta (pentru 3 ani). Dar nu bag mana in foc ca n-am sa fiu tentata vreodata. Vorba aia: sa nu spui niciodata, niciodata. Dar cred ca daca s-ar intampla ar ramane la stadiul de tentatie. wink1.gif
cristi
Hei ! ... n-am mai scris intr-adevar de mult pe forum .. dar sunt de ceva timp si citesc topicurile. M-a impresionat intrebarea. ...

Ai spus ca tii enorm la sotul tau .. poate nu ar fi normal sa discuti cu el problema .. incearca sa-i spui framantarile tale si de ceea ce ai nevoie. Eu cred ca e important sa nu ne chinuim. Explica-i ca pentru tine viata nu are farmec asa. Spune-i ca suferi mult. Daca te iubeste va incerca sa te ajute smile.gif. De fiecare data e bine sa discuti problema.

Pentru mine s-ar schimba cu totul viata daca as afla ca sotia mea m-a inselat. As considera ca am ratat viata. smile.gif Din punctul meu de vedere e inutil sa strici o casatorie. Este o boala grea pe care va trebui s-o duci toata viata. ... Mi-aduc aminte de bunicul meu ... spunea ca femeia e ca noua daca o speli dupa ce te-a inselat. )).gif
SERIOS ? dar sufletul ? Oricine pe lumea asta simte la fel. chiar daca nu exteriorizeaza sentimentele.
Afla care este problema sotului tau ... nu te canaliza doar pe problemele tale .. probabil ca este si el stresat de ceva .. se gandeste ca trebuie sa asigure familiei cele necesare ... e un stres mare pentru un barbat .. crede-ma wink1.gif

Sunt momente cand avem impresia ca persoana de langa noi ne neglijeaza. Dar e posibil doar sa aiba alte prioritati momentan. Oare nu trebuie sa se concentreze pe venituri? aveti din ce trai daca el nu munceste si-ti ofera dragoste si tandrete? Ce-ai scrie atunci pe forum ? smile.gif ca ai un sot lenes.. care te iubeste dar pentru care nu mai ai interes. Sau poate nici n-ai scrie pe forum ca nu ti-ai mai permite sa ai internet acasa:) Nu va trebuie un viitor pentru copilul vostru ? Sunt sigur ca te iubeste. Gandeste-te doar cum sa pui pe roti relatia pe care o ai. Asa o sa ai cele mai multe satsfactii. Atunci cand vin copiii suntem oarecum sacrificati.

Solutiile oricum nu se gasesc decat in tine. Incearca sa rupi tiparele. Incearca sa te impaci cu tine insati.
( poate ti se pare "teorie" dar este adevarat, daca nu ai complexe nu actionezi gresit, ai incredere in tine )
Incearca sa fii vie, si sa fii atragatoare. Nu te culca pe-o ureche ca esti casatorita. Suntem mereu pusi in situatia de a ne cuceri partenerul. Putem foarte usor s-o facem daca ramanem imaginea pe care ne-am creat-o prima data. Daca ne alteram, se altereaza si interesul lor fata de noi.

Citisem undeva anii trecuti, ca "Oamenii iubesc oamenii carora de pasa de ei."
Si pana la urma intrebarea e ... cum te-ai simti daca el s-ar gandi la aceleasi lucruri? cum te-ai simti daca ai sti ca se gandeste sa te insele ? ce-ai face daca te-ar insela ? Sunt temeri pe care le suportam toata viata.
Raspunsul este din punctul meu de vedere, sa uitam de tot, sa ne respectam alegerea si sa ne respectam pe noi. Oamenii ne iubesc doar daca au nevoie de asta si doar atat. sorry.gif

Asa ca zambilici ... zambeste si mergi inainte.. si fii altruista ... ca se va intoarce la tine inzecit ! Ai grija de sotul tau si te va pretui.

Parerea mea smile.gif
alex25
Eu cred ca trebuie neaparat sa-i explici ca te afecteaza plecarile lui in strainatate.

Consider ca acest caz, in care unul dintre parteneri pleaca des in strainatate, reprezinta o situatie aparte si poate merge bine doar in unele cazuri: atunci cand sotia (sau sotul) e in totalitate de acord cu asta. In caz contrar, cred ca sotul ar trebui sa faca tot posibilul sa evite plecarea in afara. Daca vrea familie smile.gif.

1. De-asta cred ca e f important sa-i explici sentimentele tale, sa-i spui ca faptul ca el e plecat mult timp te face sa te simti izolata si singura si ca situatia asta trebuie rezolvata. Repede. Si trebuie s-o spui in asa fel incat sa inteleaga clar pericolul la care se expune.

2. Pe de alta parte, cred ca tu ar trebui sa-ti gasesti o ocupatie suplimentara pe langa cea de a avea grija de copil, o activitate care sa implice si alti oameni dar in mod special de sex feminin (nu ma refer la serviciu, nu ma refer la ceva care sa aduca bani, ci ma refer la o pasiune sau la un lucru pentru care DOAR acum ai avea timp). Imagineaza-ti ca acum este, poate, singurul moment in care ai timp sa faci acea activitate pe care mereu ai evitat-o din lipsa timpului. In loc sa te lamentezi cred ca ar trebui sa cauti oportunitatile pe care ti le ofera acest timp. Si acum nu ma refer la oportunitatea de a-ti insela sotul smile.gif. Cred ca ai nevoie sa comunici mult si sa-ti ocupi timpul cat mai solicitant si constructiv, astfel incat sa nu ai senzatia de plictiseala. Pentru ca plictiseala mi se pare mie cea mai mare boala. smile.gif

Dar daca se va intampla sa-ti inseli sotul, mai ales daca o vei face si "planificat", iti spun 100% ca VA AFLA. Si este impardonabil. Asa ceva nu se iarta. Nu se uita. Si iti va distruge toata viata. Mai mult, va distruge viata copilului (copiilor) tai. Crede-ma, e foarte dificil sa cresti fara tata. O spun din experienta. Nu-ti distruge familia. Consolideaz-o.
Sexymom
Zambilici scoate-ti prostiile din cap. daca sotul tau munceste mult si este plecat inseamna ca o face pt. voi, pentru ca familia care a format-o sa nu duca lipsa de nimic, crezi ca lui ii este usor departe de casa , de sotie si copil,Si dormind prin nu stiu cate camere de hotel, motel sau cine stie pe unde??Sigur se simte fatal, si eu am ramas singura in tara cu 2 copii mici, timp de 7 luni, dar nu mi-a dat prin cap sa fac ceva care sa il raneasca, si in primul rand sa ma murdareasca pe mine.
Imagineaza-i cum te-ai simti atinsa de altul , cand te intorci acasa la copil, cand inchizi ochii seara, YACHHHH...de neconceput.
Parerea mea: iesi din carapace, bucurate-te de viata, de copil, de prieteni, de rude, gasete-ti o ocupatie, plimbate prin parc, fa excursii, organizeaza-ti timpul in asa fel incat sa nu te mai gandesti la nimic.Familia este cea mai importanta.
ALICE
Da, normal ca am fost.O singura data.Noroc ca a trebuit sa plec a doua zi, ca daca nu........................cine stie???????Omul este supus tentatiilor
BLUELIFE
Am intrat si eu pe aici si va spun bine v-am gasit.Iata si parerea mea in legatura cu subiectul.
Chiar daca as fi vreodata m-as gandi cum m-as simti tradata eu de sotul meu si cred ca as renunta subit la orice tentatie.Uneori e greu sa renunti la tentantii dar trebuiesc dramuite si avantajele si repercursiunile. pupic.gif
himere2005
zambilici, eu cred ca de vina pentru gandurile astea "negre" sunt singuratatea si monotonia din viata de zi cu zi. nu stiu cat are copilul tau, dar ai sa vezi ca lucrurile se regleaza pe parcurs. poate, daca e prea mic copilul nu mai ai timp de tine, dar dupa 1 an, daca incepi sa te ingrijesti si sa iti acorzi un pic de timp, o sa te simti mult mai atragatoare si te vei simti foarte bine. si, fie vorba intre noi blum.gif , un mic flirt nu strica, daca te face sa te simti apreciata. conditia este sa nu fie mai mult ca dupa aia lucrurile se complica si...nu se merita...mai mult problema cred ca este legata de afectivitate decat de altceva. si pe parcurs copilul o sa umple un gol daca el exista.
x3me46
Femeia este un mecanism precis, minunat.Este programata sa ocroteasca, sa-i pese de cei din jurul ei.Sa-i pese atat de mult de altii, de prioritatile lor , incat sa uite de prioritatile ei. Ordinea ar fi : copii, sotul , casa si , undeva , in coada listei, ea. Observa tarziu ceea ce se intampla in jurul ei , de obicei dupa o neasteptata cadere psihica , cauzata de munca, de prea multa munca....Intre timp , copii au crescut, au viata lor, sotul este preocupat de serviciu, de cariera si nu vede cum ea, femeia puternica de alta data, are nevoie de ajutor.Nu vede ca sunt doi, dar fiecare singur.Femeia se ridica in picioare, sovaielnic, dar acum are ochii larg deschisi.
Vede ca din viata ei au disparut tandretea, comunicarea...Se simte singura, striga, cere ajutor partenerului, care o priveste mirat, neintelegand ce se intampla.Doar el a muncit si munceste pentru familie ! Dar si ea are serviciu, de fapt servicii . Si daca la orizont apare un barbat care-i umple golul din viata , se cheama ca a cedat tentatiei ?

sadaf
salut.gif niciodata ,nici cu gandul dar cu fapta nici atat:floare:si sti de ce exista deagoste,prietenie,smd.te pup mult norok
carlos
cineva mai ...cu experienta mi-a spus la un moment dat ca o casnicie se poate salva cu cativa centi...adica un telefon inainte sa spui ca vii acasa
sirafir
Cat de tare e asta! )).gif (nu m-am putut abtine)
Sexymom
CITAT(carlos @ 18-09-2007, 12:15 AM) *

cineva mai ...cu experienta mi-a spus la un moment dat ca o casnicie se poate salva cu cativa centi...adica un telefon inainte sa spui ca vii acasa

Asta in cazul in care nu ai suficient de mult spatiu in sifonier sau stai la un etaj mult prea inalt pt. puterile lui.

CITAT(x3me46 @ 07-09-2007, 07:51 PM) *

Femeia este un mecanism precis, minunat.Este programata sa ocroteasca, sa-i pese de cei din jurul ei.Sa-i pese atat de mult de altii, de prioritatile lor , incat sa uite de prioritatile ei. Ordinea ar fi : copii, sotul , casa si , undeva , in coada listei, ea. Observa tarziu ceea ce se intampla in jurul ei , de obicei dupa o neasteptata cadere psihica , cauzata de munca, de prea multa munca....Intre timp , copii au crescut, au viata lor, sotul este preocupat de serviciu, de cariera si nu vede cum ea, femeia puternica de alta data, are nevoie de ajutor.Nu vede ca sunt doi, dar fiecare singur.Femeia se ridica in picioare, sovaielnic, dar acum are ochii larg deschisi.
Vede ca din viata ei au disparut tandretea, comunicarea...Se simte singura, striga, cere ajutor partenerului, care o priveste mirat, neintelegand ce se intampla.Doar el a muncit si munceste pentru familie ! Dar si ea are serviciu, de fapt servicii . Si daca la orizont apare un barbat care-i umple golul din viata , se cheama ca a cedat tentatiei ?

Superb punctul asta de vedere.
carlos
cred ca trebuie sa recunoastem toti am fost sau suntem tentati sa ne inselam partenerul, asta mai ales dupa un anumit timp cand apar si unele nemultumiri si uneori poate chiar avem nevoie si de anumite comparatii
CITAT(Sexymom @ 18-09-2007, 12:45 PM) *

CITAT(carlos @ 18-09-2007, 12:15 AM) *

Asta in cazul in care nu ai suficient de mult spatiu in sifonier sau stai la un etaj mult prea inalt pt. puterile lui.

CITAT(x3me46 @ 07-09-2007, 07:51 PM) *

Superb punctul asta de vedere.

carlos
Un tip si o tipa faceau sex intr un apartament si la un moment dat suna cineva la usa.speriata tipa ii arunca barbatului hainele in brate si el sare pe fereastra. Dupa cinci minute tipul se intoarce, intra in casa la loc si zice: auzi mai nevasta ,ce stresati mai suntem!
Andra
Ca sa primesti afectiune si tandrete trebuie sa dai si tu la randul tau... nu astepta sa faca sotul tau primul pas arata-i ce bine e langa tine fa-l sa-si doreasca sa petreaca timp cu tine fii "smechera" si cucereste-l din nou poate are nevoie de asta. e normal ca dupa cativa ani de casatorie sa fie si momente in care el sa nu mai fie atat de interesat, sa fie mai distant si aici trebuie sa intervi tu si sa-ti pui in valoare calitatile sa-i amintesti cum era la inceput. mai mult decat atat eu cred ca e mai bine sa nu dai pasarea din mana pe cea de pe gard... ce folos sa-ti inseli sotul cu cineva care poate nu te iubeste, iar tu de asta ai nevoie sa te simti iubita. trebuie sa exploatezi din plin ceea ce ai si sa reaprinzi flacara de la inceput... rabdarea e foarte importanta pentru ca nu se va intampla pe atat de repede pe cat ti-ai dori, din pacate depinde foarte mult si de sotul tau, cat de receptiv e el la tine. gaseste-ti si tu activitati nu mai face din el centrul universului tau, tu esti cea care conteaza si invata sa te respecti pe tine ca femeie... traieste pentru tine fii independenta pe cat poti si vei vedea cum va incepe el sa vina la tine si sa te admire. Sper sa-ti foloseasca sfaturile mele dar in final tu decizi pentru tine si nu-ti face griji ca viata le rezolva pe toate vei vedea.
Sexymom
Inca o opinie: un barbat foarte ocupat cu munca nu mai da asa de multa importanta detaliilor.
B81YUB
asta e cel mai mare defect al meu...mereu sunt tentata sa insel...dar stau cateva minute si ma gandesc (merita sa il fac sa sufere) si din experienta mea de pana acum, nu am avut pe cineva care sa ma faca sa sufar, nu de alta da fug inainte sa apuce. Eu zic ca toti suntem tentati, ne trece prin minte, dar nu ne lasam purtati de val...uneori si inselatul are o parte frumoasa, dar pana la un anumit punct ( sa nu fi casatorit etc etc)
last word
parerea mea este ca oricine inseala la un moment dat...ca insel acum sau peste tspe zile e tot aia....eu recunosc k imi place sa insel...mi se pare ca imi refuz un drept dak nu o fac...e dreptul meu sa mai schimb ,,meniul" nu???atata vreme cat nu ma prinde???smile.gif)eu kiar sunt super de acord cu inselatu asta(in limita bunului simt) wink1.gif
Nessie
CITAT(last word @ 03-12-2007, 07:24 PM) *
eu kiar sunt super de acord cu inselatu asta(in limita bunului simt) wink1.gif
huh.gif Pai a insela pe cineva in seamna din start a-ti bate joc de sentimentele celuilalt, a-l calca in picioare si nu stiu cum poti injosi pe cineva "cu bun simt". blink.gif

Zici ca "oricine inseala la un moment dat"...eu inca traiesc intr-o lume in care cel care ti-e dat sa fie, nu te insala. Te-a inselat, nu mai e al tau; e al tau si al inca unei persoane.
ganesha
CITAT(last word @ 03-12-2007, 07:24 PM) *

e dreptul meu sa mai schimb ,,meniul" nu???atata vreme cat nu ma prinde???)).gif

Pai daca e un drept, atunci nu se pune vorba de prins, nu? Ca doar esti indraptatit/a sa-ti exerciti drepturile in vazul lumii si toti sa fie de acord. naughty.gif
last word
poate pentru ca tu i ai gasit deja pe cineva care sa simti k merita sa fii a lui, nessie,dar nu toti sunt asa...am fost de principiul tau pana am fost inselata...stii care a fost replica pe care am primit-o cand am cerut o explicatie??? :,,vinovat nu sunt eu k te-am inselat,vinovata esti tu pentru ca nu ai fost in stare sa ma tii langa tine,sa ma tii numai pentru tine..."....mi-am dat seama k poate are dreptatea lui...pentru ca asta inseamna ca respectiva fata cu care m-a inselat a avut ceva ce eu nu aveam....ceva ce poate nu gasea la mine...si da...mi s-a intamplat si mie...inca nu am gasit barbatul care sa fie asa cum imi doresc...si nu visez la printul din poveste,dar atata timp cat am dreptul sa imi aleg singura pe cine sa iubesc si sa respect si pe cine sa nu....cred k pot sa insel pana voi gasi pe acel ,,EL ESTE"....

cat despre drept,qanesha,este un drept pe care mi-l acord singura,nu mi l-a dat nimeni...este un drept din punctul meu de vedere(trebuia sa pun cuvantul intre ghilimele),iti dai seama ca el numai un drept nu l-ar considera...
Nessie
Eu cred ca daca accepti pe cineva sa iti fie mai mult decat prieten, dar consideri ca nu te merita, inseamna ca nu te respecti, iar daca tu nu te respecti, nu astepta ca altul sa te respecte.
Andra
A insela pe cineva e departe de a fi un drept, e mai mult o incercare de a cauta la altcineva ceea ce nu gasesti la actualul partener. Eu n am inselat niciodata nu pentru ca nu am putut sau n au fost ocazii, ci pentru ca prefer sa pun capat unei relatii decat sa traiesc in minciuna. Ma simt mult mai implinita atunci cand pot sa spun din tot sufletul "te iubesc", iar pe de alta parte... hotul de hot se teme n as putea sa pretind cuiva sa fie doar cu mine o data ce eu la randul meu insel. Asa ca ma port cu cel de langa mine asa cum doresc ca el sa se poarte cu mine...
elena_elena
Buna,
Eu sunt noua aici in la voi, dar sincer vreau sa vb cu cineva sau sa primiesc sfaturi!
Ideea este ca sunt casatorita de 1 an si sunt impreuna cu el de 2 ani, dar am o mare dilema sad.gif
Sotul meu este mai tot timpul plecat din tara, ne intelegem fffff. bine imi face toate poftele orice imi doresc imi cumpara, e deajuns sa pronut ca imi doresc si ma surprinde mereu, jur ca am o relatie pe care multi ar a vrea s-o aibe.Ies cu fetele de fiecare data , nu-mi interzice absolut nimic iar uneori ma supar ca-mi da atata libertate, fara sa-mi impuna ceva. Deci in final e ok totul in casnicia mea.....dar...............!!!! ma simit atrasa de un coleg de munca ffff mult. Am vb pe mess cu el,are si el o relatie de 3 ani, insa niciodata nu am ajuns la nimic concret, ne vedem la munca 1 sau de 2 ori pe sapt. cam 30 de min, mai vb la tel. este o atractie intre noi, dar de fiecare data cand este vb sa ne intalnim, vb, suntem deacord, dar ori el ori eu, ne gasim motive sa nu ne mai vedem.
Sincer nu asi vrea sa mai continui aceasta "idila" dar nu stiu cum sa fac pt ca azi spun "gata" maine o luam de la cap.
Vreau un sfat, pt ca sincer am impresia ca sunt o MARE IDIOATA!!!
Sexymom
Elena nu vb asa, e ceva normal sa iti placa un tip, mai ales ca esti mult timp singura acasa, dar incearca sa te opresti numai la relatia strict colegiala, nu merita sa dai vrabia din mana pt. cioara dupa gard.
Mai bine iesi cu prietenele, gaseste alta ocupatie sa nu te simti singura si vezi-ti de casnicia ta frumoasa, cine stie, poate va hotarati sa faceti un bebe , si atunci te vei simti mult mai implinita si fericita.
Nessie
Tentatiile vor exista cat traim, Elena! Ce ar fi sa le dai curs tutror tentatiilor din viata? De asta suntem animale rationale si nu actionam la impuls (cei mai multi dintre noi).

Imi spunea o femeie trecuta prin viata, cu copii de varsta mea, ca mici tentatii apar anual, iar cel putin o data in viata ai o MARE tentatie, moment in care daca nu esti suficient de puternic, vei avea impresia ca ti-ai ratat viata, ca abia atunci ti-ai gasit sufletul pereche, ca e tot ce ti-ai dorit.

Cand pleci "la drum" alaturi de cineva, nu trebuie sa pleci cu gandul ca mereu va fi asa frumos cum este la inceput, ci ca impreuna veti trece mai usor peste toate problemele care vor aparea.

Stiu ca ti-ai dat seama ca nu e normal ce se intampla si ca vrei sa iesi din situatia asta, dar sunt de parere ca foarte greu vei reusi singura. Cea mai buna solutie ar fi sa discuti cu sotul tau. Spune-i cat de greu iti este singura si fa-l sa inteleaga gravitatea situatiei (posibile), dar fara sa ii spui de coleg. Nu sunt de acord cu secrete intre soti/parteneri, dar in cazul tau spui ca nu s-a intamplat absolut nimic, deci relatia ta cu sotul tau este "nepatata".

Iti doresc intelepciune multa! give_rose.gif
elena_elena
Buna, va multumesc pentru sinceritate si ma bucur ca v-am gasit si ca pot discuta cu voi biggrin.gif
Am si eu o intrebare: eu nu vreau sa am decat o aventura ( o data doar), imi doresc enorm, si am flururi in stomac de fiecare data cand ma gandesc.
Aseara i-am trimis mesaj ca nu are rost sa mai continuam asa si am sperat sa nu mai ma sune, dar...ma sunat si am luat-o de la cap si sincer imi doresc enorm si petrec o seara cu el, doar una!
Sper sa ma intelegeti si sa ma sfatuiti.
Va pup
aki
Draga ,Elena nu te supara pe mine dar parca ai fi un copil.Odata asta nu inseamna nimic.Tu ai vrea ca sotul tau sa te insele doar o data?O data si gata,cum te vei simti?Dupa o data crede- ma ca va fi de inca multe-multe ori.Pentru prima data o faci ca sa-ti treaca fluturii din stomac,a doua oara din neavind ce face ca ramii iarasi singura acasa si ti-i urit.A treia simti ca ti-i dor de el,a patra te pomenesti ca nu poti fara el.Si gata...S-a dus [*****] casnicia devil.gif .Oare merita sotul tau asa ceva?Gindeste-te bine.Imi pare rau de el.O femeie nu trebuie sa gindeasca asa ca tine.Faceti un bbe ca sa ai cu ce te ocupa give_rose.gif
elena_elena
Stiu ca ma port ca un copil dar sincer imi doresc, ai dreptate in tot ce spui, dar punete in situatia mea...e groaznic sa traiesti ce traiesc eu acum.
Imi iubesc sotul si nu mai vede despartita de el niciodata, e singurul om care ma intelege asa cum sunt siimi face toate poftele iar un bebe nu vreau sa fac acum pt, ca reprezinta o mare responsabilitate, o educatie buna, conditii f. bune de a trai si atunci cand o sa fac o sa-i ofer absolut totul, pentru a invata si a se bucura de viata. Asa ca mai astept sa ne punem la punct si apoi o sa fac, iubesc copii enorm si botez tot ce intalnesc fara sa stau pe ganduri.
Sper sa-mi treaca, sper sa pot evita situatia asta poate mai bine ar fi sa-mi schimb locul de munca ca sa nu mai am contact cu el.
aki
Pentru a nu-ti pierde familia merita sa-ti schimbi locul de munca.Il vreai nu mai ca esti mereu singura si o femeie vrea mereu sa fie luata in seama,mingiiata si consolata.Deaceia ai gasit alinarea in coleg.El are sotie?
Si in legatura cu bbe...Bbe trebuie facut cind ti-l da Dumnezeu nu cind vrem noi.asa ca discuta cu sotul problema data.Mai bine ingrijeste un copil de cit un coleg.Si discuta serios cu sotul hug.gif
alex25
Eu zic ca esti pe o panta FOOOOAAARTE alunecoasa. Si ceea ce pare a fi un nimic sper sa nu fie cazul, dar daca "o dai in bara" vei descoperi ca nimicul asta n-a fost deloc nimic, ci s-a transformat in cel mai groaznic cosmar al tau.

Eu zic "sa-ti bagi repede mintile-n cap" mai popular vorbind si sa ai mare grija la faza asta, pentru ca mai mult ca sigur va duce la finalul casatoriei tale daca nu stii sa-ti tii sentimentele in frau.
elena_elena
Nu are legatura cu casnicia mea, nu mai desparti de sotul meu pentru nimic in lume, dar imi doresc aceasta aventura, acum gandesc cu inima si nu cu creiurul,. Elnu are sotie dar are o relatie de 3 ani.
Pot spune ca inte noi este o atractie fffff. mare si chiar imi place, am mai spus asta, dar nu asi stica casnicia mea pe o astfel de relatie.
Pur si simplu vreau doar o aventura,nici nu ma gandesc sa-mi stric casnicia.
alex25
Nu, nu cred ca ai inteles ce-am vrut sa spun. Nu e vb despre ce vrei, odata ce ai dat drumul la bulgare (sau mai bine zis Cutia Pandorei) fereste-te smile.gif. Pentru ca "doar o aventura" ... nu exista... e doar in filme. In realitate, in cazul tau, "doar o aventura" inseamna (fie ca tu constientizezi sau nu asta) de fapt terminarea casatoriei.

Te inseli singura crezand ca aici e vorba doar de o aventura, crede-ma, "doar o aventura" de care vorbesti inseamna finalul casatoriei.

P.S. Ciudat smile.gif tu spui ca gandesti "cu inima" si cred ca asa spun femeile in general intr-o asemenea situatie; daca in locul tau ar fi un barbat cred ca toata lumea ar spune "gandesti cu ... al doilea cap".
elena_elena
O sa va tin la curent cu ce se mai intampla cu viata mea fff agitata
Maine o sa ma vad cu el, adica o sa-l vad pt ca vine la sediu la sedinta, sper sa-l evit cat pot de mult.
Sincer e groaznic sa traiesti ce traiesc eu.
Va pup
Sexymom
Elena pune-te in locul tau, cum te-ai simti??? numai odata, sa vezi ce rau este, ce iti doresti sa dispari dupa fata pamantului, eu cred ca te joci cu folul, nu ai probleme si ti le creezi singura.
Pe urma gandeste-te cum te vede colegul??? stiind ca esti maritata sad.gif cred ca daca te culci cu el o sa spuna ca esti o femeie usoara si sotul tau un mare papagal.
Suna naspha rau, dar aici trebuie sa vb . sincer nu sa nbe ascundem dupa deget.
elena_elena
Probabil ai dreptate, dar sincer nu ma cred o femeie usoara si nu accept sa cred ca alti ar crede asta despre mine. Sunt o persoana foarte rasfatata de parinti si de sot, dar asta nu inseama ca nu sunt recunoscatoare!!!! Ati satisface un moft sau un capriciu, de orice natura nu inseama sa decazi, eu sunt o persoana cu frica de Dumnezeu si daca cineva mi-ar fi spus acum o luna ca am sa ajung intr-o astfel de situatue, probabil asi fi ras!! Nu am credut niciodata in zicala"sa nu spui niciodata, niciodata", crezand ca daca nu vrei si ai vointa, poti spune "nicodata", dar poate situatia asta este un semn sa vad daca pot rezista la o astfel de tentatie.
Dar vreau sa va spun ca mai m-am gandit sa nu cred o sa se intample nimic, pt ca azi m-am trezit cu un dor nebun de sotul meu wub.gif , si deja am mari indoieli, mai ales ca ne pregatim sa plecam in vacanta de sarbatori.
O sa va tin la curent si va pup pe toti!!! Ati contribuit f. mult la decizia mea.
P.S Si nu ma ascund dupa deget sunt f. sincera.
Sexymom
Elena ma bucur sa citesc asta, e decizia cea mai buna.Nu am vrut sa te jignesc spunand ca esti o femeie usoara, dar eu asa m-as simtii, eu, mama a 2 copii, casatorita de 12 ani de zile cu cel mai minunat om din lume , sa ma culc cu colegul de serviciu si sa sustin ca imi iubesc la nebunie sotul. Cum suna asta? )).gif
Besos.
aki
cheer.gif cheer.gif cheer.gif Asa te vreau ELENA cheer.gif cheer.gif
Bravo floare.gif
A fost doar o ispita.Sa te tii tare,ca sa fii o femeie curata in fata Domnului si in fata sotului tau.Si,Doamne, nu ai putut sa te gindesti la asa ceva dupa post?Tine post macar o saptamina si du-te la preot sa te spovedesti.Si nu-ti mai baga in cap ginduri negre.
elena_elena
VA PUP huglove.gif
alex25
smile.gif Sper sa reusesti sa-ti tii in frau sentimentele/hormonii ... smile.gif pentru ca "un moft sau un capriciu" inseamna sa decazi, atunci cand moftul este de fapt .... adulter.
lliliana
blush.gif eusa_think.gif pleasantry.gif Nu... naughty.gif cool.gif laugh.gif biggrin.gif )).gif cred... blum.gif wink1.gif Precis blum.gif naughty.gif

Elena...asculta-ma pe mine. Nu merita. Chiar nu merita.
sadaf
lol.gif da-o incolo de aventura si refati casnicia smile.gif
elena_elena
Dar cine a zis ca eu am o casnicie distrusa!!!!!!
Eu am o casnicie foarte ok asa ca nu imi pare rau de nimic pentru ca nu am facut nimic si sunt super bine.
Daca faceam ceva,cu siguranta ma sinteam vinovata dar asa nu..... cheer.gif give_rose.gif floare.gif
axe10
Bine ca ai iesit din dilema....

wink1.gif
Mariana
Era o vreme cand "idolatrizam" pe cineva, imi parea omul perfect, iar cand ma privea parca ma topeam, a inceput sa imi arate tot mai multa atentie si am cazut in plasa lui (eram obsedata de el), iar dupa.....brusc a inceput sa fie distant si opusul la ce fusese pana atunci. Cu mare durere am realizat exact ce s-a intamplat si am revenit la realitate.
Multumesc lui dumnezeu ca nu a aflat sotul meu nimic si casnicia mea merge bine in continuare.
Atunci nu realizam ce pierd, acum da si regret enorm tot ce s-a intamplat.
Sfatul meu cel mai mare: nu cadeti in plasa tentatiei ca veti regreta enorm, toata viata voi avea constiinta incarcata si marele regret in suflet.
sadaf
CITAT(Mariana @ 30-04-2008, 11:20 AM) *

Era o vreme cand "idolatrizam" pe cineva, imi parea omul perfect, iar cand ma privea parca ma topeam, a inceput sa imi arate tot mai multa atentie si am cazut in plasa lui (eram obsedata de el), iar dupa.....brusc a inceput sa fie distant si opusul la ce fusese pana atunci. Cu mare durere am realizat exact ce s-a intamplat si am revenit la realitate.
Multumesc lui dumnezeu ca nu a aflat sotul meu nimic si casnicia mea merge bine in continuare.
Atunci nu realizam ce pierd, acum da si regret enorm tot ce s-a intamplat.
Sfatul meu cel mai mare: nu cadeti in plasa tentatiei ca veti regreta enorm, toata viata voi avea constiinta incarcata si marele regret in suflet.
sant deacord cu tine mult norok
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.