Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Carti care v-au influentat
OneDen.com > Relatia cu mine > Hobby-uri si timpul liber > Carti si filme
Pagini: 1, 2
buretel
CITAT(danyhoney @ 03-11-2006, 12:05 AM) *

Multumesc mult ,buretel !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Am gasit multe chestii interesante...exceptand cartile.

nu ai gasit cartile pe care le cauti sau nu ai gasit cum sa le descarci? unsure.gif scuze daca nu am fost prea explicita sorry.gif

in editura liternet http://editura.liternet.ro/ sunt instructiuni de descarcare in format pdf, dar exista si modalitatea de a le citi online.

aici http://www.scriptorium.ro/listacartilor.html sunt cam putine, e drept. autori romani, in mare parte.

aici http://auschwitz.siteuri.ro/ siteul insasi este o carte wink1.gif

pe http://www.romanianvoice.com/ nu sunt carti, doar basme si povesti, teatru, muzica, umor, colinde, poezii, dar m-am gandit ca fiind departe de tara iti vor face placere.
dany
Oh,buretel !! EU m-am exprimat gresit ...Am vrut sa spun ca inafara de cartile gasite ( care sunt pe placul meu )am mai gasit si alte chestii interesante. Tu ai explicat foarte bine.....eu am gresit.Inca o data :multumesc. pupic.gif
_noni_
ca autori incercati Sylvie Germain si David Lodge!

eu sunt innebunita dupa Dostoievski!!!!!! blushing.gif

}{
buretel
CITAT(danyhoney @ 05-11-2006, 12:59 PM) *

Oh,buretel !! EU m-am exprimat gresit ...Am vrut sa spun ca inafara de cartile gasite ( care sunt pe placul meu )am mai gasit si alte chestii interesante. Tu ai explicat foarte bine.....eu am gresit.Inca o data :multumesc. pupic.gif

pupic.gif pupic.gif
scuze de neintelegere. am recitit si mi-am dat seama ca tu ai scris corect, eu aveam ochelari de cal lol.gif lol.gif
spor la lectura! salut.gif
dany
Mersi,buretel !!! Pe unde ai umblat ????????? Inca putin si te dadeam la disparuti lol.gif
buretel
CITAT(danyhoney @ 21-11-2006, 10:28 PM) *

Mersi,buretel !!! Pe unde ai umblat ????????? Inca putin si te dadeam la disparuti lol.gif

pupic.gif pupic.gif pupic.gif pe ici, pe colo sorry.gif acum am revenit cheer.gif
michelle
Atasez aici seria Shopaholic a Sophiei Kinsella (din pacate doar versiunea in lb. engleza) wink1.gif
PS: in denumire apare si ordinea in care trebuie citite
michelle
Tot o carte a lui Sophie Kinsella (nu face parte din seria Shopaholic..). Tocmai am terminat-o aseara si mie mi-a placut la nebunie cheer.gif
PS: e tot in lb engleza
irinaforeign
Cine vrea carti online cautati aici: dupa downloadati neaparat sa scanati sa nu aiba virusi.

carti-online@yahoogroups.com..e un grup pe yahoo inscrieti-va intaii
si la fel cautati "Venusyana"... e tot group pe yahoo...la fel inscrieti-va...au ffffmulte carti

Bafta la citit!
bubbles
uitati aici un site cu foarte multe carti...

Nota moderatorului:multumim, dar linkul a fost dat cu cateva pagini in urma.
michelle
Noua carte a Sophiei Kinsella: The Undomestic Goddess cheer.gif
PS: La noi se gaseste sub denumirea Supermenajera
emu
Am terminat de citit o carte pe care vreau sa o recomand tuturor celor care n-au citit-o inca: Illusions, The Adventures of a Reluctant Messiah - Richard Bach... , datorita mesajului pe care-l transmite; laitmotivul cartii - eliberarea de limitele autoimpuse, citat reprezentativ "Argue for your limitations, and sure enough, they're yours"

In romana Iluzii - Aventurile unui Mesia capricios
amalia0701
Am terminat Pacientul englez, apoi am revazut filmul, acu citesc Durabila iubire de Ian McEwan( din colectia de cartzi moka de miercuri a ziarului Cotidianul).
Am reusit sa le cumpar pe toate.
Oare as putea citi si sultan sa vad cate un film?
Eventual sa mai bantui si pe aici?
)).gif
axe10
CITAT(michelle @ 19-02-2007, 03:54 PM) *

Noua carte a Sophiei Kinsella: The Undomestic Goddess cheer.gif
PS: La noi se gaseste sub denumirea Supermenajera

Am terminat-o saptamana trecuta....mi-a placut mult. ...si se intampla pe urma tragedia cu fata aia care a murit la 30 de ani de oboseala...

O sa continui cu "can you keep a secret"..printre picaturi, cand nu ma vede Alexia.
michelle
"Can you keep a secret" va fi si ecranizata.. naughty.gif Mi-a placut mult, ca de altfel toate cartile Sophiei.
Abia astept urmatorul volum, "Shopaholic & Baby"
axe10
CITAT(michelle @ 27-04-2007, 12:50 PM) *

"Can you keep a secret" va fi si ecranizata.. naughty.gif Mi-a placut mult, ca de altfel toate cartile Sophiei.
Abia astept urmatorul volum, "Shopaholic & Baby"

Da?...mie mi se pare ca seamana ca stil cu Jurnalul lui Bridget Jones....ma duc sa citesc ca numai in zilele libere la servici mai apuc sa-mi continui periplul ca acasa...deh...copii ----responsabilitati!
lilianab
E clar:sunt dusa cu capul!!! doh.gif .acum vreo 3 saptamani am facut o comanda online (intr-o doara) pe www.raft.ro...Am comandat atunci :
Helen Fielding(autoarea jurnalului lui Bridget Jones): La limita ratiunii
Olivia Joules si imaginatia hiperactiva

S.Kinsella: Ma dau in vant dupa cumparaturi
Goana dupa cumparaturi la New York

...iar azi chiar le-am primit. w00t.gif ...Le pastrez(desi crapa inima in mine de pofta sa ma apuc,dar raman in urma cu cursurile) pentru concediu/vacanta,ca sa le pot savura.
PS:oricum ,de atunci am citit "la limita ratiunii" de pe net!deh:ciubucul meu! blum.gif
axe10
Am terminat Can you keep a secret....dragutza, usoara...de vacanta mai mult. Scrie usor Sophie asta...chiar si pt cei care nu stiu asa bine l engleza.
axe10
Am nespusa bucurie sa va zic, ca dupa ce de vreo 5 ani caut sa cumpar/recitesc Torente am gasit-o in biblioteca lui Dany....mi-a cazut fata....si evident am achizitionat-o in vederea scanarii, citirii, incantarii...
Multumesc Dany!
dany
He,he ...cu multa placere !!! Acum stii de ce te-ai hotarat sa vii la mine , nu ? Presimtirea , nene ! )).gif
axe10
CITAT(danyhoney @ 16-09-2007, 12:17 AM) *

He,he ...cu multa placere !!! Acum stii de ce te-ai hotarat sa vii la mine , nu ? Presimtirea , nene ! )).gif

Da, ma...buey daca ai sti ce de am intrebat, la anticariat, la librarie...bine, puteam sa ma duc la biblioteca dar parca nu are farmec sa citesc pe fuga;plus ca acum cu copilul acasa nici nu am timp asa de stat la citeala....sper insa ca pana la Craciun sa o termin!
Cum intram intr-o casa, imediam intrebam daca exista cartea ....mai ales daca vedeam ca exista o biblioteca "bine dotata"....multumesc!
_noni_
fetelor, ati dat de ultima carte a Sophiei Kinsella - SHOPAHOLIC & BABY? stiu ca in engleza a aparut si ma gandeam daca a gasit-o cineva in format electronic. eu am cautat-o in romaneste, pe hartie, prin librarii dar se pare ca inca n-a aparut la noi.

daca dati de ea, spuneti-mi si mie, va rog, e genul de lectura pe care eu il savurez in timpul calatoriilor cu metroul! blushing.gif

}{

michelle
Am gasit Shopaholic & Baby - Sophie Kinsella! Enjoy! wink1.gif
ganesha
Na ca nu ma pot tzine, trebuie sa zic - am avut azi o experienta naughty.gif Se facea pe cind eram la biblioteca in cautarea unui vraf de carti - pe care l-am gasit. Dar m-am abatut din drum, am ajuns la sectiunea de reviste si jurnale. Ma jenez ca n-am ajuns pina acum acolo, probabil ramasesem fascinata de alte sectiuni.

Am gasit, printre altele, toata colectia de National Geographic. Sint mare devoratoare de National Geographic, am si eu fiecare numar incepind cu acum x ani; de fapt sint mare devoratoare de tot ce e sursa de invatat, cunoastere, etc. Ce mi s-a parut fascinant e ca aveau acolo absolut toate numerele, mi s-a parut o adevarata experienta sa citesc numere din 1892, 1916 sau alti ani ca astia alesi aleatoriu.. hirtia, tiparul, pozele, reclamele.... pur si simplu fascinant.

Nu e chiar despre carti, dar totusi e despre ceva ce e citibil (si cum sint numere asa vechi, erau legate sub forma de carti blum.gif si nici nu pot zice ca am fost influentata, da' cu siguranta stiu ca am fost fascinata!
amalia0701
CITAT(ganesha @ 19-09-2007, 04:47 AM) *

Na ca nu ma pot tzine, trebuie sa zic - am avut azi o experienta naughty.gif Se facea pe cind eram la biblioteca in cautarea unui vraf de carti - pe care l-am gasit. Dar m-am abatut din drum, am ajuns la sectiunea de reviste si jurnale. Ma jenez ca n-am ajuns pina acum acolo, probabil ramasesem fascinata de alte sectiuni.

Am gasit, printre altele, toata colectia de National Geographic. Sint mare devoratoare de National Geographic, am si eu fiecare numar incepind cu acum x ani; de fapt sint mare devoratoare de tot ce e sursa de invatat, cunoastere, etc. Ce mi s-a parut fascinant e ca aveau acolo absolut toate numerele, mi s-a parut o adevarata experienta sa citesc numere din 1892, 1916 sau alti ani ca astia alesi aleatoriu.. hirtia, tiparul, pozele, reclamele.... pur si simplu fascinant.

Nu e chiar despre carti, dar totusi e despre ceva ce e citibil (si cum sint numere asa vechi, erau legate sub forma de carti blum.gif si nici nu pot zice ca am fost influentata, da' cu siguranta stiu ca am fost fascinata!

Vezi de ce te iubesc io pe tine?
Si io am colectia de la NG de vreo 2 ani pupic.gif , e lectura mea de pe tron blushing.gif , alaturi de sudoku )).gif
_noni_
CITAT(michelle @ 18-09-2007, 02:35 PM) *

Am gasit Shopaholic & Baby - Sophie Kinsella! Enjoy! wink1.gif

multumesc din suflet! give_rose.gif

}[
ambrapet
CITAT(michelle @ 04-09-2006, 10:53 PM) *

Pentru biblioteca de carti online puteti intra aici.
user: digibook
pass: cartionline

yahoo.gif
muuuuuullllteeeeeeeeeeeeeeeeee carti!
multumim cheer.gif roll2.gif
ambrapet
stapanul inelelor
asta am inceput azi sa citesc.
greu de citit, scrisul mic si stufoseniii blink.gif
o sa incerc sa termin ce am inceput.
ar fi fost altfel daca nu as fi vz filmul? naughty.gif
maine ma duc sa schimb cartile si o sa va spun ce am luat yahoo.gif
_noni_
a aparut o noua carte a sophiei kinsella w00t.gif - "REMEMBER ME?"

michelle, help rolleyes.gif , ca n-am gasit-o inca de downloadat! doh.gif give_rose.gif

}{
Monic
incercati The memoirs of a geisha de Arthur Golden, o carte pe care nu o poti lasa din mana. Este la fel de buna ca si filmul dar parca degajeaza o atmosfera diferita fata de film. Oricum, a trebuit sa raman treaza cateva nopti doar pt ca nu puteam lasa cartea din mana
Andreea-Rodica
Mie mi s-a parut chiar mai buna decat filmul. Cand o citesti, esti acolo si nu te poti desprinde.
ambrapet
nici o adresa noua?

voi merge in continuare la biblioteca...sa iau la intamplare ce-mi iese in cale rolleyes.gif
CavoParadisi
Buna!
Mie mi-a placut foarte tare o carte de DALE CARNEGIE "Lasa grijile incepe se traiesti"....

Dale Carnegiel este unul dintre cei mai cititi autori de literatura motivationala,in care ne ofera solutii pentru a deveni stpani pe viata noastra ,de a trai fericiti si senini in ciuda greutatilor de care ne lovim!
Aceasta carte a devenit ca o biblie a mea in momente de cumpana...
I-am cititdin aceasta carte, alaturi de Biblie in fiecare zi mamei mele cand ea cra paralizata si in coma...nu stiu cat a inteles ea ceea ce am citit dar pe mine m-a ajutat enorm in acele momente(mama mea a murit de tumoare pe creier)....
E o carte care iti explica lucruri pe care majoritatea dintre noi le stiu deja dar nu stiu cum sa le aplicam...eu o recitesc lunar....
ambrapet
anne rice
ora vrajitoarelor
lasher
taltos

in aceasta ordine

descrieri cuceritoare,personaje complexe
genul il cunoaste-ti din cartile ei cu vampiri??

multiplicare
spirite... w00t.gif
viata fara de moarte
Cory
Va recomand "Tiranul" de Valerio Massimo Manfredi. E un fel de roman istoric, care te tine su sufletul la gura. Eu am stat 18 ore nedeslipita de carte pana am terminat-o, lucru care mi se intampla extrem de rar. Tipul e profesor de arheologie parca, la ceva universitate, si scrie foarte fain. Chiar daca acesta este un roman istoric, a stiut sa creeze suspansul, intrigile, si a presarat cartea cu toate picanteriile ce fac un roman bun. Tot de el am citit "Faraonul nisipurilor", care are putin mai multa fictiune, dar e o carte la fel de buna. Va doresc lectura placuta.
ambrapet
vesti surprinzatoare....inventar la biblioteca w00t.gif
2-3 luni ............nu mai mult! timp in care nu poti imprumuta nimic.
_noni_
ultima carte a sophiei kinsela - remember me?
Sexymom
Eu citesc acum Cruel Asedio de Miranda Lee.O carte captivanta in care o femeie cu un caracter puternic , rece si neiertatoare isi arata si cealalta parte a sufletului.
crissu84
CITAT(judecatorul @ 05-07-2006, 08:09 PM) *

Super carte Adam si Eva dar sa nu uitam ca nu toata lumea manaca literatura folisofica... Eu va recomand o carte care s-a reeditat de curand sub editura Curtea Veche ... intitulata .. Inteligenta Emotionala de Daniel Goleman o sa va schimbe intr-un fel placut perceptia vietii si a oamenilor din jurul vostru .....
El a fost cel care a demonstrat ca inteligenta nu e doar cea care ne ajuta sa calculam... Sunt 7 tipuri de inteligenta .. si va las sa le descoperiti .. merita trecut prin ea ..

Buna...cum as putea face rost de carte??
am auzit de ink una, tot de aceleasi autor...emotii vindecatoare??o are cineva???
Nessie
CITAT(crissu84 @ 02-10-2008, 02:23 PM) *
am auzit de ink una, tot de aceleasi autor...emotii vindecatoare??o are cineva???
Curtea Veche are magazin online cu plata ramburs:
Inteligența emoțională
Emotii vindecatoare
crissu84
CITAT(Nessie @ 02-10-2008, 02:43 PM) *

CITAT(crissu84 @ 02-10-2008, 02:23 PM) *
Curtea Veche are magazin online cu plata ramburs:
Inteligenţa emoţională
Emotii vindecatoare

Multumesc Nessie floare.gif
o sa mai caut prin magazine si dak nu gasesc o iau de pe net...nu am cumparat nimic pana acum de pe net si nu stiu prea bine cum se procedeaza...
Blanchen
CITAT(lliliana @ 04-09-2006, 11:28 AM) *

CITAT(dulcikatty @ 04-09-2006, 10:26 AM) *

Da, Dany, despre Betty MAhmody era vorba. Cutremuratoare carte, nu? Ma gandesc ca si cartile despre auschwitz sunt la fel...dar sa citesti despre atata durere si chin...nu prea imi vine.
Nu te pot ajuta cu cartile electronice, deoarece nu stiu nici eu prea multe.

Ai citit Am fost medic la Auschwitz? M-a durut rau de tot cartea aceea. Brrrr!

De ce marea finanță internațională îl aduce pe Hitler la putere în Germania, îi susține efortul de înarmare și, mai cu seamă, nici până la finele războiului (adică fără întrerupere – ceea ce înseamnă inclusiv pe toată vremea Holocaustului) nu încetează să sprijine mașina de război germană?
crissu84

Super carte Adam si Eva dar sa nu uitam ca nu toata lumea manaca literatura folisofica... Eu va recomand o carte care s-a reeditat de curand sub editura Curtea Veche ... intitulata .. Inteligenta Emotionala de Daniel Goleman o sa va schimbe intr-un fel placut perceptia vietii si a oamenilor din jurul vostru .....
El a fost cel care a demonstrat ca inteligenta nu e doar cea care ne ajuta sa calculam... Sunt 7 tipuri de inteligenta .. si va las sa le descoperiti .. merita trecut prin ea ..

Buna salut.gif
ai cumva aceasta carte si in format electronic??/
buretel
CITAT(crissu84 @ 22-10-2008, 11:43 AM) *

Buna salut.gif

Poate iti place si asta smile.gif Scrisa de sotia lui, in aceeasi linie...

din pacate nu o pot atasa dry.gif
Vad ca exista o limitare de atasament de 500k sad.gif
crissu84
CITAT(buretel @ 22-10-2008, 10:19 PM) *

CITAT(crissu84 @ 22-10-2008, 11:43 AM) *

Buna salut.gif

Poate iti place si asta smile.gif Scrisa de sotia lui, in aceeasi linie...

din pacate nu o pot atasa dry.gif
Vad ca exista o limitare de atasament de 500k sad.gif

uof....stii de cand tot vreau sa citesc inteligenta emotionala??
ma gand k poate ma ajuta si pe mine....in viata asha....
tinka
viata cea noua. Orhan Pamuk
Zapada. Orhan Pamuk.
si ceva mai usurele - orice carte de Arturo Reverte Perez. de la Tabloul Flamand, la Clubul Dumas, Conspiratia din Sevillia etc..

astept o recomandare care sa-mi schimbe viata....o carte serioasa desigur! (fara siroparii si fara carti cu trucuri ieftine de psihologie). Multumesc
Becky
CITAT(tinka @ 25-10-2008, 10:08 PM) *

viata cea noua. Orhan Pamuk
Zapada. Orhan Pamuk.

Eu nu stiu ce am cu acest Pamuk....De cel putin 20 de ori am pus mana pe cartile lui, in librarii, hotarata sa cumpar...Si de tot atatea ori am lasat cartea la loc in raft dupa ce am rasfoit-o. Nu ma atrage nimic, nicio fraza. Sunt defecta?

Sau poate evit tendintele? Pentru ca in ultima vreme toata lumea citeste Pamuk...asa cum a fost o vreme cand toata lumea citea Coelho...Iar eu n-am citit nici pana in ziua de azi Coelho. unsure.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.