Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Carti care v-au influentat
OneDen.com > Relatia cu mine > Hobby-uri si timpul liber > Carti si filme
Pagini: 1, 2
Bubble
Sesiunea e aproape gata, mai am un examen si vara e in fata! yahoo.gif O sa calatoresc mult cu trenul si vreau sa citesc niste carti bune, dar nu stiu ce. Hai sa spunem aici ce carti ne-au impresionat, ne-au placut sau poate nu ne-au placut si asa avem de unde alege urmatoarea carte. smile.gif
Nessie
Prima carte care m-a impresionat a fost in liceu (cred ca eram a 9-a sau a 10-a): Liviu Rebreanu "Adam si Eva". Dupa nume pare crestina, dar este o carte filosofica despre iubirea dintre un barbat si o femeie dincolo de bariera timpului sau a statutului in care se gasesc de fiecare data cand se intalnesc.
judecatorul
Super carte Adam si Eva dar sa nu uitam ca nu toata lumea manaca literatura folisofica... Eu va recomand o carte care s-a reeditat de curand sub editura Curtea Veche ... intitulata .. Inteligenta Emotionala de Daniel Goleman o sa va schimbe intr-un fel placut perceptia vietii si a oamenilor din jurul vostru .....
El a fost cel care a demonstrat ca inteligenta nu e doar cea care ne ajuta sa calculam... Sunt 7 tipuri de inteligenta .. si va las sa le descoperiti .. merita trecut prin ea ..
tmanbone
Eram mai tanar pe vremea aia, dar mi-a placut mult Enigma Otiliei. Mi se pare o poveste extraordinara. smile.gif

Don't shoot!
Andreea-Rodica
Am terminat si cu examenul asta, de acum am timp sa citesc. Mi-am propus sa citesc "Suflete moarte" de Gogol. Nu-mi prea plac autorii rusi, dar vreau sa citesc cartea asta. Dupa ce o termin va spun cum a fost. Astept si alte propuneri. Intr-adevar "Adam si Eva" este o carte care te influenteaza. Voi ce mai cititi ?
alex25
Si eu tocmai ma gandeam ca as vrea sa citesc ceva pe metrou. Chiar asa, nu sunt si carti special pentru metrou? Carti super interesante, sa te faca sa tii ochii deschisi dimineata, abia sa astepti sa ajungi in metrou sa poti sa continui lectura de unde ai ramas. Imi amintesc ca asa am citit Pururi tanar, infasurat in pixeli (Mircea Cartarescu) - o carte de eseuri. Am avut o perioada in care citeam in fiecare luna cate o carte pe metrou. Apoi au aparut examenele si apoi ziarele. M-am plictisit de ziare. Vreau inca o carte de metrou.
Nessie
CITAT(Andreea-Rodica @ 18-07-2006, 09:43 AM) *
Am terminat si cu examenul asta, de acum am timp sa citesc. Mi-am propus sa citesc "Suflete moarte" de Gogol. Nu-mi prea plac autorii rusi, dar vreau sa citesc cartea asta. Dupa ce o termin va spun cum a fost. Astept si alte propuneri. Intr-adevar "Adam si Eva" este o carte care te influenteaza. Voi ce mai cititi ?
( blushing.gif Off topic: Andreea, am vazut la tv ca nu prea era multumita lumea de cum a fost examenul, dar sper ca a fost ok la tine! floare.gif )

O alta carte (de eseuri) care mi-a placut a fost "De ce iubim femeile" de Cartarescu. E cam trista totusi, dar te pune pe ganduri. smile.gif
DIAbolica
CITAT(Nessie @ 19-06-2006, 02:58 PM) *

Prima carte care m-a impresionat a fost in liceu (cred ca eram a 9-a sau a 10-a): Liviu Rebreanu "Adam si Eva". Dupa nume pare crestina, dar este o carte filosofica despre iubirea dintre un barbat si o femeie dincolo de bariera timpului sau a statutului in care se gasesc de fiecare data cand se intalnesc.

oao ! same feeling si la mine ! printr-a 9a am citit-o si am ramas f placut surprinsa..e printre cartile mele preferate....

CITAT(tmanbone @ 05-07-2006, 09:39 PM) *

Eram mai tanar pe vremea aia, dar mi-a placut mult Enigma Otiliei. Mi se pare o poveste extraordinara. smile.gif

Don't shoot!

chiar ieri am terminat de recitit cartea... biggrin.gif e super
subiectul,personajele (f hilare de altfel lol.gif ).....
ahahaha,n-o sa uit prea curand scena in care,neaflandu-se in deplinatatea facultatilor mentale, Simion s-a semnat pe cartea postala "Isus Cristos", unul din hobbyurile lui Titi-leganatul, disperarea de a se casatori a Auricai, felul de a fi al lui Stanica , etc...
aa..si... blushing.gif am gasit ceva trasaturi comune ...intre mine si Otilia
May
Si mie mi-a placut Enigma Otiliei pana cand la proba orala de la Bac am avut personalizarea lui Felix. Dupa ce mi-am batatut gura 10 min non-stop, sunt intrebata de comisi: dar ce a vb Felix la masa cu unchiul sau, exact dupa ce li s-a adus cafeaua blink.gif . Am luat 8,5 pt ca nu am raspuns la aceasta intrebare doh.gif ... nici in ziua de azi nu as stii ce sa raspund.. dry.gif

Prima carte citita a fost Coliba unchiului Tom care m-a impresionat profund si m-a facut sa apreciez oamenii de culoare.. am si plans rolleyes.gif

O alta carte dragutza este Jurnalul Laurei Palmer, practic fiind jurnalul adevarat al unei tinere care isi distruge viata cu sex, droguri si alcool... ceva de genul : asa nu!

Sa nu uit ultima noapte de dragoste, intaia noapte de razboi... nu dati prea tare ca am dat si eu Bac-ul anul trecut biggrin.gif
Tulip
Ador cartile lui Erich Maria Remarque... smile.gif
himere2005
mie imi placea cum scrie camil petrescu. imi este si rusine sa spun de cind nu am mai citit beletristica. in ultimii ani carti de specialitate (contabilitate, legislatie si toate porcarioarele posibile), acum cele legate de alimentatia copilului & stuff. poate imi fac curaj sa deschid cartea in format electronic data de ina "codul lui DV", sa fc si eu o paralela carte-film. daca mai aveti carti actuale in format electronic, dar sa aibe sare si piper. nu refuz.
tmanbone
Nu cred ca cititul in format electronic e chiar cea mai buna metoda. Pune mana pe carte, "aranjeaza-ti" corpul intr-o pozitie confortabila, pregatesti instrumentele necesare (ceai, cafea, tigari, etc), si da-i drumul...

salut.gif
Tulip
CITAT(tmanbone @ 17-08-2006, 10:12 PM) *

Nu cred ca cititul in format electronic e chiar cea mai buna metoda. Pune mana pe carte, "aranjeaza-ti" corpul intr-o pozitie confortabila, pregatesti instrumentele necesare (ceai, cafea, tigari, etc), si da-i drumul...

salut.gif

smile.gif de acord cu tine...ai uitat insa de ceva de rontait blushing.gif blushing.gif blushing.gif
himere2005
ma crezi daca iti spun ca nu am bani de carti iar la biblioteca nu am cum sa merg din cauza fetei? prietenii mai tot niste vechituri au...as vrea ceva mai actual
tmanbone
CITAT(Tulip @ 17-08-2006, 10:44 PM) *

smile.gif de acord cu tine...ai uitat insa de ceva de rontait blushing.gif blushing.gif blushing.gif

Am uitat ca am probleme cu pofta de mancare. biggrin.gif
himere2005
ma cam dor ochi de la cel electronic, desi am lcd (m-a convins sotul ca l-am luat la reducere 550ron) ca altfel nu pupam biggrin.gif
tmanbone
CITAT(himere2005 @ 17-08-2006, 10:45 PM) *

ma crezi daca iti spun ca nu am bani de carti iar la biblioteca nu am cum sa merg din cauza fetei? prietenii mai tot niste vechituri au...as vrea ceva mai actual

Pai sincer, biblioteca mi se pare cel mai inconfortabil loc pentru citit. Incearca mai degraba patul, un fotoliu (d'ala cere te da pe spate blum.gif ) sau umbra unui copac. Si carti se mai gasesc pe la altii iar vechiturile sunt uneori mai bune decat anumite noutati. Timp sa fie.

CITAT(himere2005 @ 17-08-2006, 10:47 PM) *

ma cam dor ochi de la cel electronic, desi am lcd (m-a convins sotul ca l-am luat la reducere 550ron) ca altfel nu pupam biggrin.gif

Pai LCD-ul la 550 nu e chiar cel mai LCD dar aici o dam in altele si voi fi off topic.

Cand zici ca citesti o carte inseamna ca ai cartea in mana. Daca e in format electronic inseamna ca belesti blink.gif ochii in monitor. Scuze pentru expresie.
Ella79
Cartea care m-a marcat pe mine in adolescenta a fost "Pe aripile vantului". M-a definit intr-o oarecare masura, m-a transformat.
Ulterior am fost in epoca "Indiferentii" - Alberto Moravia si acum cativa ani am fost innebunita dupa "De ce iubim femeile" - cartarescu.
Carti din ziua de azi, fara valoare literara, pe care insa le citesc cu mare placere fiind in vacanta: Sofie Kinsella, colectia "chic" - "I love shopping", "Goana dupa cumparaturi la New York", "Vreau sa fiu VIP" etc
Imi doresc insa de mult sa am timpul si dispozitia necesara pentru a citi (sau reciti) carti adevarate, lideratura rusa, clasicii romani.
ina_ceva
Cititul unei carti la calculator poate fi f obositor; himere, te-as sfatui sa printezi cartea.
Eu.
carti de capatai care m-au influentat foarte mult:
- G. Papini- Un om sfarsit
- J.P. Sartre - Cuvintele

altele care mi-au parut deosebite:
-J. Fowles - Magicianul
-H. Hesse- Narcis si Gura-de-Aur
-Amelie Nothomb - Igiena asasinului ; Antichrista
-Dostoievski - Demonii
-G.G. Marquez - Despre dragoste si alti demoni; A trai pentru a-ti povesti viata; Un veac de singuratate.
-V. Nabokov - Lolita (iar modul in care a jucat Jeremy Irons in film m-a dat gata)

crys
CITAT(Eu. @ 19-08-2006, 10:06 AM) *

carti de capatai care m-au influentat foarte mult:
- G. Papini- Un om sfarsit
- J.P. Sartre - Cuvintele

altele care mi-au parut deosebite:
-J. Fowles - Magicianul
-H. Hesse- Narcis si Gura-de-Aur
-Amelie Nothomb - Igiena asasinului ; Antichrista
-Dostoievski - Demonii
-G.G. Marquez - Despre dragoste si alti demoni; A trai pentru a-ti povesti viata; Un veac de singuratate.

La mine o gramada ar fi:
1- Fiica doctorului-Alex. Dumas
2-Calugarul
3-Dama cu camelii
4-Femeia scump platita
5-Lorelai
5-Drumul tupsanilor
etc.....
Amazoana
Mie mi-a placut la nebunie "Pe aripile vantului" Margaret Michell si continuarea ei.....nu mai stiu cum se numeste si toate romanele care mi-au picat in mana ale surorilor Bronte.
Mi-a mai placut o carte ffff mult, dar din pacate, nu-mi amintesc autorul. Se numea "Numai pentru fiica mea". Superba carte.
lliliana
Citadela lui Antoine de Saint Exupery
Mandrie si prejudecata - Jane Austen
Profetul - Kahlil Gibran
Un veac de singuratate - Garcia Marquez
Jurnalul de la Paltinis - Gabriel Liiceanu
Orice carte a lui Octavian Paller - pe care il admir chiar daca a imbatranit, e mai intelept
si mai sunt atat de multe...........................................am dat acest virus si fiicei mele...cei care nu citesc habar n-au ce pierd...sa ma ierte ii rog, nu-i judec, le propun sa citeasca wink1.gif .
Amazoana
Am uitat de Mandrie si prejudecata. Frumoasa carte.
Mi-a recomandat si mie cineva Garcia Marquez, insa nu am reusit inca sa gasesc o carte de-a lui....pe la prieteni, nu in librarie
lliliana
Eu. si mie imi place Fowles...e tare!
Tulip
Lliliana,cum ai reusit sa-i dai virusul cititului ficei tal? )).gif )).gif Atat eu,cat si sotul meu citim mult,dar mi-e groaza ca fetei nu ii va placea... sad.gif sad.gif
lliliana
CITAT(Tulip @ 31-08-2006, 04:21 PM) *

Lliliana,cum ai reusit sa-i dai virusul cititului ficei tal? )).gif )).gif Atat eu,cat si sotul meu citim mult,dar mi-e groaza ca fetei nu ii va placea... sad.gif sad.gif

Citindu-i de mica...Pe urma, cand a inceput sa citeasca i-am citit doar inceputul, care o facea curioasa (femeie...de biggrin.gif ). Am ales special povesti care o lasau in suspans. Ii citeam doar pana la punctul culminant si pe urma ma faceam ca am treaba smile.gif . Un fel de Seherezada wink1.gif. Apoi i-am recomandat carti. Am avut grija sa fie din acelea extrem de interesante pentru ea, eventual carti dupa care se facusera filme sau erau extrem de cunoscute. Statea pe burta in pat, balanganindu-si picioarele, citind cu zel, ca sa vada cum se termina ce-i incepusem eu. Acum, la 14 ani, citeste tot ce-i cade in mana. A savurat absolut toate cartile copilariei si acum citeste carti grele. E mai virusata ca mine. Boala grea.
Tulip
CITAT(lliliana @ 31-08-2006, 05:41 PM) *

Citindu-i de mica...Pe urma, cand a inceput sa citeasca i-am citit doar inceputul, care o facea curioasa (femeie...de biggrin.gif ). Am ales special povesti care o lasau in suspans. Ii citeam doar pana la punctul culminant si pe urma ma faceam ca am treaba smile.gif . Un fel de Seherezada wink1.gif. Apoi i-am recomandat carti. Am avut grija sa fie din acelea extrem de interesante pentru ea, eventual carti dupa care se facusera filme sau erau extrem de cunoscute. Statea pe burta in pat, balanganindu-si picioarele, citind cu zel, ca sa vada cum se termina ce-i incepusem eu. Acum, la 14 ani, citeste tot ce-i cade in mana. A savurat absolut toate cartile copilariei si acum citeste carti grele. E mai virusata ca mine. Boala grea.

Asa a procedat bunica cu mine )).gif )).gif ...credeam ca ai alta metoda... hug.gif
lliliana
CITAT(Tulip @ 31-08-2006, 10:02 PM) *

CITAT(lliliana @ 31-08-2006, 05:41 PM) *

Asa a procedat bunica cu mine )).gif )).gif ...credeam ca ai alta metoda... hug.gif

Ideea este sa-i placa, nu s-o considere o obligatie. smile.gif Tot metodele clasice dau rezultate. Pana la urma e un virus...se ia ca si gripa. Vreau sa-ti spun ca daca mergem in librarie, e jale mare de tot. Lasam tot salariul meu acolo. De aceea ne ducem tot mai rar...norocul nostru este ca avem carti multe acasa...pentru ca suntem genul care vor sa aiba cartile la indemana...nu sa le luam de la bibioteca.
amalia0701
Eu cred ca tot ce am citit pana acu m-a influentzat. Nu pot sa spun care dintre carti mai mult.
In fiecare etapa a vietii mi-a cate ceva.
Iar daca imi place o carte anume, caut sa citesc si altceva de acelasi autor.
Acu citesc Deepak Chopra.
Eu pe Ioana am virusat-o cu cartzile prin exemplu.
Daca ma vede pe mine posedata de o carte, a zis ca-i ceva normal )).gif
Performantza ei a fost cu Harry Potter.
Are 12 ani iar acum se chinuie cu Morometzii( e in lecturile scolare) si e revoltata de cum o trateaza Ilie pe nevasta-sa devil.gif
Amazoana
simpatica fetita ai Amalia!
Eu nu am auzit despre autorul pe care-l mentionezi tu. Ce gen de carti scrie?
danyhoney
CITAT(dulcikatty @ 30-08-2006, 12:09 PM) *

Mie mi-a placut la nebunie "Pe aripile vantului" Margaret Michell si continuarea ei.....nu mai stiu cum se numeste si toate romanele care mi-au picat in mana ale surorilor Bronte.
Mi-a mai placut o carte ffff mult, dar din pacate, nu-mi amintesc autorul. Se numea "Numai pentru fiica mea". Superba carte.

Si eu am citit cam tot ce au scris surorile Brönte !
Te referi cumva la "Numai cu fiica mea " ?????? E scrisa de Betty Mahmoody....mi-a placut si mie tare mult

Eu sunt adepta cartilor lui John Grisham si blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif Cartile despre Auschwitz.......Dar...sunt deschisa pentru orice altfel de carti.

Apropo de cartile electronice......cine imi trimite si mie cateva ??????????????????????????? Fiind inafara Romaniei...nu am acces la biblioteci....cand mai ajung prin tara mai cumpar cate ceva dar le devorez urgent !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citesc cu foarte mare placere !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Atunci cand am timp....

Va multumesc celor care ma puteti ajuta si va pup.
danyhoney
Amalia...respect pentru fetita ta !!!!! Eu am toate cartile Harry Potter ( in germana ,e adevarat ) si ...nu am reusit sa citesc nici macar un sfert dintr-una.
Amazoana
CITAT(danyhoney @ 01-09-2006, 11:04 PM) *

Si eu am citit cam tot ce au scris surorile Brönte !
Te referi cumva la "Numai cu fiica mea " ?????? E scrisa de Betty Mahmoody....mi-a placut si mie tare mult

Eu sunt adepta cartilor lui John Grisham si blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif Cartile despre Auschwitz.......Dar...sunt deschisa pentru orice altfel de carti.

Apropo de cartile electronice......cine imi trimite si mie cateva ??????????????????????????? Fiind inafara Romaniei...nu am acces la biblioteci....cand mai ajung prin tara mai cumpar cate ceva dar le devorez urgent !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citesc cu foarte mare placere !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Atunci cand am timp....

Da, Dany, despre Betty MAhmody era vorba. Cutremuratoare carte, nu? Ma gandesc ca si cartile despre auschwitz sunt la fel...dar sa citesti despre atata durere si chin...nu prea imi vine.
Nu te pot ajuta cu cartile electronice, deoarece nu stiu nici eu prea multe.
lliliana
CITAT(danyhoney @ 01-09-2006, 11:04 PM) *

Am o serie de carti in format electronic, din pacate am numai autori romani. Dar sunt autori romani de valoare. Daca doresti, iti trimit cu toata placerea. Un e-mail sa-mi spui si se rezolva. Era pe undeva pe net o pagina de unde se puteau descarca. Nu stiu daca mai functioneaza. O sa ma uit si te contactez.
lliliana
CITAT(dulcikatty @ 04-09-2006, 10:26 AM) *

Da, Dany, despre Betty MAhmody era vorba. Cutremuratoare carte, nu? Ma gandesc ca si cartile despre auschwitz sunt la fel...dar sa citesti despre atata durere si chin...nu prea imi vine.
Nu te pot ajuta cu cartile electronice, deoarece nu stiu nici eu prea multe.

Ai citit Am fost medic la Auschwitz? M-a durut rau de tot cartea aceea. Brrrr! E scrisa de un ungur din Oradea. Nyiszli parca il chema. Cred c-am scris bine numele. Cartea a fost tradusa in mai multe limbi. E cutrenuratoare.
Joaca de-a Diavolul

Uite...dintr-un articol...."Medicul trecea de la medicină la măcelărie după cum i se ordona. Alina suferinţele unor oameni pe care, câteva ore mai târziu, îi mai vedea aruncaţi în faţa crematoriilor. Odată, Mengele i-a trimis doi bărbaţi, tată şi fiu. Bătrânul era cocoşat, iar adolescentul de 15 ani şchiop. Câteva ore mai târziu, trupurile le erau fierte, oasele degresate în benzină, iar apoi ambalate şi trimise la muzeul din Berlin, cu specificaţia "Urgent. Material de război". La fel de şocant a fost că patru deţinuţi polonezi chemaţi să repare coşurile unuia din crematorii au mâncat din bucăţile desprinse de pe oase, crezând că în cazane fierbe hrana pentru "Sonderkomando"."
Amazoana
CITAT(lliliana @ 04-09-2006, 11:28 AM) *

Ai citit Am fost medic la Auschwitz? M-a durut rau de tot cartea aceea. Brrrr! E scrisa de un ungur din Oradea. Nyiszli parca il chema. Cred c-am scris bine numele. Cartea a fost tradusa in mai multe limbi. E cutrenuratoare.
Joaca de-a Diavolul

Uite...dintr-un articol...."Medicul trecea de la medicină la măcelărie după cum i se ordona. Alina suferinţele unor oameni pe care, câteva ore mai târziu, îi mai vedea aruncaţi în faţa crematoriilor. Odată, Mengele i-a trimis doi bărbaţi, tată şi fiu. Bătrânul era cocoşat, iar adolescentul de 15 ani şchiop. Câteva ore mai târziu, trupurile le erau fierte, oasele degresate în benzină, iar apoi ambalate şi trimise la muzeul din Berlin, cu specificaţia "Urgent. Material de război". La fel de şocant a fost că patru deţinuţi polonezi chemaţi să repare coşurile unuia din crematorii au mâncat din bucăţile desprinse de pe oase, crezând că în cazane fierbe hrana pentru "Sonderkomando"."

Brrrr.....
Liliana, imi poti trimite cartea pe mail? Si mai zi-mi ce altceva mai ai, ca as mai vrea si altele mai soft. De citit carti "normale" nu prea am in aceasta perioada...
lliliana
CITAT(dulcikatty @ 04-09-2006, 11:42 AM) *

CITAT(lliliana @ 04-09-2006, 11:28 AM) *

Joaca de-a Diavolul

Brrrr.....
Liliana, imi poti trimite cartea pe mail? Si mai zi-mi ce altceva mai ai, ca as mai vrea si altele mai soft. De citit carti "normale" nu prea am in aceasta perioada...

Autori romani...Balcescu, Calinescu, Alecsandri, Bacovia, Eminescu, Cantemir, Cantacuzino, Caragiale, Agarbiceanu, Blandiana, Delavrancea, Duiliu Zamfirescu, Bratescu-Voinesti, Creanga, Labis, Maiorescu, Rebreanu, Iorga, Ispirescu, Minulescu, Neculce, Slavici, Toparceanu, Vlahuta, Grigore Ureche, Negruzzi...si asa mai departe. Am sa caut pagina aceea de net dupa amiaza. Acum sunt la serviciu si...intelegi...ma strecor printre sefi biggrin.gif
Amazoana
he he he
si eu sunt in aceeasi situatie )).gif

ti-am trimis MP
danyhoney
Fetele ! Ma bucur ca nu sunt singura care citesc despre Auschwitz...Sunt intr-adevar cutremuratoare cartile dar...pline de adevar ! Din pacate...Eu am inceput sa le citesc de prin liceu...si culmea ironiei...acum sunt stabilita in Germania )).gif ...Dar,asa cum stim , Hitler a fost austriac... grin.gif
Da,Liliana ...am citit si "Am fost medic la Auschwitz".....Cartea care m-a impresionat pe mine cel mai mult a fost "Fabrica mortii"...Am editia scrisa in 1966....Adresa mea de mail o gasesti la profilul meu...M-as bucura sa-mi trimiti cate ceva...Acum citesc " La curtea lui Ceausescu" lol.gif ...am comandat-o pe net....e povestea bucataresei lui Ceausescu...de abia am inceput-o....

O noapte placuta va doresc si...spor la citit.
michelle
Pentru biblioteca de carti online puteti intra aici.
user: digibook
pass: cartionline
alex25
CITAT(michelle @ 04-09-2006, 10:53 PM) *

Pentru biblioteca de carti online puteti intra aici.
user: digibook
pass: cartionline

nice biggrin.gif danke!
danyhoney
Sarut-mana ,Miha !!!!!!!!!!!! Pup
Amazoana
Multumim Michelle pupic.gif
lliliana
Michelle blushing.gif TE IUBESC!Si nu sunt pe invers. dry.gif
Trebuie
Si eu multumesc...am gasit o groaza de carti pe care vroiam sa le citesc...este excelent...am ce face in tren in fiecare zi smile.gif
danyhoney
lol.gif lol.gif Cred ca va trebui sa ridicam o statuie MICHELLE-i ca ne-a ajutat !!!!!
amalia0701
CITAT(danyhoney @ 05-09-2006, 11:11 PM) *

lol.gif lol.gif Cred ca va trebui sa ridicam o statuie MICHELLE-i ca ne-a ajutat !!!!!

Michelle esti o dulce, dar statui nu se mai fac.
Acu se sapa o groapa, te baga in beton pana la mijloc si in sus te dau cu var )).gif lol.gif
Esti o dulce, iti multumim mult. floare.gif
buretel
CITAT(danyhoney @ 02-09-2006, 12:04 AM) *

http://www.liternet.ro/ my favorite wink1.gif (vezi sectiunea Editura)

http://auschwitz.siteuri.ro/ apropo de discutiile anterioare

http://asaltbooks.tripod.com/

http://www.romanianvoice.com/index.html in special in directorul Cultura

http://www.scriptorium.ro/index.html

enjoy salut.gif
danyhoney
Multumesc mult ,buretel !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Am gasit multe chestii interesante...exceptand cartile.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.