Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Atentie la cumparaturi !
OneDen.com > Relatia cu mine > Bucataria noastra
julyalina
Am primit un email cu urmatorul continut :

CITAT
Stiai ca laptele care se vinde la cutii este reprocesat (de pina la 5 ori!) in cazul in care nu se vinde inainte de termenul de expirare? Laptele e trimis la fabrica si pasteurizat din nou...
Cind cumperi lapte la cutii, uite-te pe fundul cutiei. Daca vrei sa cumperi lapte ne-reprocesat, nu cumpara lapte care are cifra 2, 3, 4 sau 5 in locul indicat in fotografia de mai jos.

inca nu am verificat dare daca ea adevarat e tare trist sad.gif si trebuie sa fim atente.

Imagine
amalia0701
CITAT(julyalina @ 06-09-2007, 08:47 AM) *

Am primit un email cu urmatorul continut :

CITAT
Stiai ca laptele care se vinde la cutii este reprocesat (de pina la 5 ori!) in cazul in care nu se vinde inainte de termenul de expirare? Laptele e trimis la fabrica si pasteurizat din nou...
Cind cumperi lapte la cutii, uite-te pe fundul cutiei. Daca vrei sa cumperi lapte ne-reprocesat, nu cumpara lapte care are cifra 2, 3, 4 sau 5 in locul indicat in fotografia de mai jos.

inca nu am verificat dare daca ea adevarat e tare trist sad.gif si trebuie sa fim atente.

Stiam ca fac asa cu bulionul, dar nu ma gandeam la lapte sad.gif
Eu.
Din pacate e adevarat si chestia asta se face si de 7 ori mad.gif
Ama.ro
Acum am verificat laptele din frigider..2 cutii d marci diferite..nu scrie nimic..nici un numar. sad.gif
Ce inseamna asta?
himere2005
noi am fost in we la supermarket si am inceput sa intoarcem toate marcile de lapte UHT cu fundul in sus. cu chiu cu vai am gasit una pe care scria 1 si alta pe care scria 2. in rest, pe celelalte erau trecute numere pana la 5 inclusiv mad.gif asa ca de aflat am aflat, dar e cam greu sa gasesti cutii de lapte cu 1 pe ele. si la branza am vazut ca e la fel.
Nessie
Cred ca solutia ar fi sa trecem pe lapte la punga. biggrin.gif Sau si mai bine, de la tarani din piata, care aveti in apropiere.
michelle
Mie mi s-a parut un pic absurda aceasta teorie. Am cautat un pic pe google si am gasit aici raspunsul celor de la protectia consumatorului:

From: "Alimentare" <alimentare@bucuresti.opc.ro> Add to Address BookAdd to Address Book Add Mobile Alert
To:
Subject: raspuns adresa nr.8664/25.07.2007
Date: Tue, 14 Aug 2007 08:51:21 +0300

Referitor la adresa dumneavoastra privind datele inscriptionate pe partea inferioara a cutiilor Tetra Pak,utilizate la ambalarea laptelui pasteurizat va comunicam:
Ambalajul la care face referire sesizarea este un ambalaj aseptic pentru lapte UHT ,produs de Tetra Pak.Acel numar se refera la numarul rolei pe care se tipareste ambalajul.Echipamentul pentru tiparirea ambalajului are 5 role.Numarul (1,2,3,4,,5)se tipareste pentru ca,in cazul in care exista reclamatii la materialul de ambalat sa se identifice rola pe care s-a tiparit materialul cu defect.Acel numar se tipareste la fiecare secunda,de aceea unele pachete au numarul inscriptionat altele nu.(deoarece viteza de tiparire,in echipamentul pentru tiparit este mai mare de 1 pachet/secunda)
Cu stima
SEF SERVICIU
Constantin Duchin
alex25
)).gif Super tare. Thanks! Chiar m-am infuriat cand n-am gasit nici o cutie pe care sa scrie "1". smile.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.