Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Lac de unghii
OneDen.com > Societatea > Moda & Lifestyle > Frumusete
B81YUB
Salutare dragelor,
va rog mult spuneti-mi si mie un lac de unghii care nu se matuieste si ramane mai multe zile stralucitor ca si cum l-ai fi dat atunci, am incercat mai multe si O mad.gif

Va multumesc floare.gif !
Nessie
Bine ai venit in comunitatea noastra! floare.gif

Eu folosesc lac de unghii de la Seventeen si sunt multumita daca il dau doar in 2 straturi. arata ok 5 zile, dar merge si 7 daca nu am de spalat multe. grin.gif
B81YUB
w00t.gif o sa il incerc si eu w00t.gif ; nu am incercat niciodata produse seventeen

Multumesc mult floare.gif
amalia0701
CITAT(Nessie @ 07-09-2007, 12:46 PM) *

Eu folosesc lac de unghii de la Seventeen si sunt multumita daca il dau doar in 2 straturi. arata ok 5 zile, dar merge si 7 daca nu am de spalat multe. grin.gif

Au si neagra?
Am mari probleme. )).gif
Didi
CITAT(amalia0701 @ 13-09-2007, 12:42 PM) *

CITAT(Nessie @ 07-09-2007, 12:46 PM) *

Au si neagra?
Am mari probleme. )).gif

Amalia, esti o figura... lol.gif

Nu stiu daca au si neagra )).gif , dar pot confirma si eu ca e buna oja de la seventeen, in conditiile descrise de Nessie.
amalia0701
Am luat ieri o joja No name de 2,5 lei ,dar e tare proasta.
Io nu ma dau cu oja de felul meu caci nu suport sa fie sarita, e ca si cu firul dus la ciorap( buba la cap). Pentru ca timpul nu imi permite sa imi refac oja la 2 zile ma dau maxim cu lac incolor.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.