Buna! Scuze ca deschid un subiect nou, dar nu am gasit unul deja creat pt astfel de lamentari... Sunt Ana, am 18 ani, vreo 1.62- 1.63m inaltime (de fiecare data cand ma masor se pare ca am mai putin decat credeam

) si 55 kg.

In urma cu o luna am inceput sa ma preocup serios de modul in care arat si am inceput sa tin o dieta. Acum nu stiu cat de mult poate fi numita dieta, pentru ca nu am luat reteta de undeva, ci pur si simplu am incercat sa o adaptez dupa propriile gusturi si obisnuinte... Dieta era cam asa: dimineata devreme: un castron de muessli(cu fructe si de toate) cu lapte (cand nu mancam muessli mamaliguta cu branza sau lapte), apoi in timpul zilei cateva fructe (nu mai mult de 3-4), apa, cateodata ceai, iar la ora 17.oo mancare de legume..fara paine si fara ulei. In mare, cam asta a fost. In fiecare zi faceam cate 200 de abdomene(nu chiar abdomene adevarate, pt ca din acelea nu pot sa fac.. n-am conditie fizica, dar stateam cu picioarele pe marginea de lemn a patului si faceam un fel de abdomene, tot era efort fizic), apoi ridicari de genunchi la piept si exercitii pt partea laterala a picioarelor, unde am probleme). Nu am gustat deloc dulciuri, iar paine am consumat farte rar, iar atunci neagra. Si..cu toate astea,cand m-am cantarit, acum cateva zile, am constatat cu stupoare ca nu am slabit niciun kilogram. Frustrarea este foarte mare, mai ales ca nu am vazut vreun rezultat si simt ca tot efortul depus a fost degeaba. Acum ma gandesc ca mai bine nu ma apucam si mi-e frica s anu cumva sa ma ingras si mai mult cand o sa incep sa mananc relativ normal, pt ca in curand va incepe scoala si nu voi mai putea sa-mi fac propriul program.
Va rog sa ma ajutati cu sfaturi, insa as prefera sa fie retete la indemana oricui si nu alimente costisitoare sau care mai de care mai "exotice".
Multumesc pt rabdarea de a-mi citi mesajul si astept raspunsuri.