Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Casa de Piatra, Monic!
OneDen.com > Administratie > Motive de sarbatoare
michelle
Monic, CASA DE PIATRA!
Sa va fie viata presarata numai cu bucurii si realizari frumoase!
Imagine
ina_ceva
Casa de piatra Monic! Sa fiti fericiti si sa va iubiti pana la adanci batraneti wink1.gif
danyhoney
CASA DE PIATRA , MONIC !!!!! FERICIRE CAT CUPRINDE !!!

Imagine
nusarich
Casa de piatra Monic si multa fericire!
Eu.
Casa de piatra, Monic, sa fiti fericiti si sa va iubiti pe zi ce trece tot mai mult! give_rose.gif
Amazoana
Casa de piatra Monic! Viata lunga impreuna si mult noroc!
honey79
Monicut,CASA DE PIATRA !!! iti doresc .
Ti-am lasat mai multe mesaje pe messenger.
Pupici.
Andreea-Rodica
Casa de piatra, noroc, sanatate si fericire! Si, cand vreti voi, un copilas sanatos si frumos! hug.gif
floare.gif floare.gif floare.gif
emu
Monic, va doresc sa fiti, ca si pana acum, parteneri in viata... pana la adanci batraneti smile.gif give_rose.gif
aki
Dragoste multa va doresc si multa intelegere.Sa aveti grija unul de altul si sa va iubititi reciproc wink1.gif
_noni_
Casa de piatra! sa fiti fericiti si sanatosi si sa aveti parte de tot ce e mai bun! floare.gif

mi-e dor de tine!!!!!!!!

sper sa va bucurati din plin de zilele acestea speciale pentru voi! abia astept sa va vad in poze! hug.gif

}{
bubbles
Casa de Piatra !!!! Sa va iubiti si peste 50 de ani la fel de tare ca acum sau poate mai tare si mai puternic pupic.gif hug.gif
Monic
blushing.gif ma simt magulita si va multumesc pentru ca v-ati gandit la mine si ca ati fost alaturi de mine hug.gif
Imagine
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.