Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: PRO SAU CONTRA SEX ORAL??
OneDen.com > Relatia cu familia > Partenerul de viata > Sex
zambilici
Am tot citit pe net diverse articole despre sexul oral.In unele era blamat,in unele ,dimpotriva,acceptat.Sincer,nici nu am putut sa-mi fac o parere despre acest tip de sex.As dori sa stiu mai multe...Iar voi,care aveti pentru toate un raspuns,poate ma veti lamuri.VA pup!!!
amalia0701
CITAT(zambilici @ 14-09-2007, 10:35 AM) *

Iar voi,care aveti pentru toate un raspuns,poate ma veti lamuri.VA pup!!!

lol.gif lol.gif lol.gif
Uite ca la asta nu vrea sa raspunda nimeni, s-ar zice ca ni s-a inchis gura lol.gif lol.gif
zambilici
pai nu ar trebui sa fie un subiect tabu....sad.gif
Nessie
Ok, poate ca n-ar trebui, dar uite ca este si fetele ocolesc subiectul, ca de.. majoritatea ne cunoastem si intre noi si partenerii fiecareia! )).gif

In primul rand nu inteleg de ce anume te-ai lovit si nu ti-ai putut forma o parere proprie? unsure.gif Eu cred ca indiferent ce ar spune ceilalti, cel mai mult conteaza parerea ta si a partenerului, asa ca stati de vorba, intreba, spune-i temerile tale si vezi ce zice. grin.gif
B81YUB
zambilici draga, sexul oral este sa vb porcos, obscenitati etc etc lol.gif
peach
CITAT(zambilici @ 14-09-2007, 09:35 AM) *

Am tot citit pe net diverse articole despre sexul oral.In unele era blamat,in unele ,dimpotriva,acceptat.Sincer,nici nu am putut sa-mi fac o parere despre acest tip de sex.As dori sa stiu mai multe...Iar voi,care aveti pentru toate un raspuns,poate ma veti lamuri.VA pup!!!

mai zambilici tu chiar ai 32 ani? nu de alta dar mie mi.e greu sa cred )).gif )).gif

si cam ce ai vrea tu sa-ti spunem incearca-l sau nu?? blink.gif
zambilici
CITAT(peach @ 14-09-2007, 05:59 PM) *

CITAT(zambilici @ 14-09-2007, 09:35 AM) *

mai zambilici tu chiar ai 32 ani? nu de alta dar mie mi.e greu sa cred )).gif )).gif

si cam ce ai vrea tu sa-ti spunem incearca-l sau nu?? blink.gif

nu era vb daca sa-l incerc sau nu.......daca nu l-am incercat pana acum...slabe sperante sa-l incerc de acum incolo.Dar nu vad nimic rau in a ma informa........smile.gif Nu cred ca daca ai 32 de ani trebuie sa-l fi incercat deja.
uka
huh.gif huh.gif huh.gif huh.gif huh.gif huh.gif
fiecare face ce vrea
axe10
Ha, ha....acum am vazut si eu subiectul!
Eu sunt de parere ca o faci sau nu o faci in functie de legatura dintre parteneri. Daca nu vrei sau nu vrea nu trebuie sa o faci doar pt celalalt. Daca o faci si nu-ti place atunci nu o mai faci. Daca nu te deranjeaza...nu vad ce te impiedica s-o faci in continuare. Intr-o relatie "libera" se poate incerca orice....cu limite desigur , impuse de ambii!
Succes....si sa ne spui cum ti s-a parut naughty.gif naughty.gif , daca te hotarasti ca ....da....

Mie una mi se pare mult mai "porcos" chestiile sado-maso ....am vazut pe "explorer" niste faze care m-au pus in fund!
axe10
CITAT(Sexymom @ 17-09-2007, 07:51 PM) *

CITAT(B81YUB @ 14-09-2007, 03:24 PM) *

zambilici draga, sexul oral este sa vb porcos, obscenitati etc etc lol.gif

Tu esti fata sau baiat, iarta-ma ca te interb asta, dar un barbat nu ar fii de acord cu tine lol.gif blum.gif

E fata, ma Sexy....ca daca era baiat le facea de-a dreptul....

Sexymom
Ma miram sa fie baiat, ca astia isi desfac repede slitul cand vine vb de sex oral lol.gif
axe10
CITAT(Sexymom @ 18-09-2007, 12:16 PM) *

Ma miram sa fie baiat, ca astia isi desfac repede slitul cand vine vb de sex oral lol.gif

Eu am zis...nush daca e...sper sa nu gresim...
Da, e nebunie pt astia...ce sa-i faci ma/!...asa sunt barbatii...
amalia0701
CITAT(Sexymom @ 17-09-2007, 07:51 PM) *

Dadu pudoarea peste toate lol.gif .
PRO sex oral , si daca nu ai incercat pana acum incearca, nu sti ce pierzi naughty.gif naughty.gif .
Intr-o relatie nu trebuie sa existe retineri, daca exista inseamna ca nu exista comunicare deplina.Noi 2, ca pereche, mereu ne exprimam dorintele, de multe ori ele vin de la sine si stim ce vrem, la ori ce ora din zi si din noapte, pt. ca avem in spate multi ani de casnicie si de prietenie.Asta ne face atat de fericiti si apropiati, iar legatura dintre noi este unica.
Sa sti sa iti satisfaci partenerul in cele mai ascunse locuri este minunat, el se simte bine, barbat, implinit, satisfacut ca poate oferii ceea ce isi doreste o femeie cel mai mult, o mangaiere la timpul ei e mare lucru, chiar si pe san, pe fesa, pe frunte, poate avea o semnificatie erotica, si un masaj pe talpi la fel, si gustarea unei bucati de mancare poate fii erotica daca o oferi cum trebuie si cu privirea potrivita......
Practica si ai sa vezi ca am dreptate.
Si acum pup si eu fetele pudice lol.gif pupic.gif

Sexi salut.gif
Io nu sunt asa buna la ca tine la "texte" dar subscriu 100.
Cred ca in pat si la razboi e permis orice blum.gif
B81YUB

acu fară suparare dar şi femeia ...daca vine unu ( dragut ) la ea şi îi zice " ia hai dragă să iţi cânt la muzicuţă" ea nu sta prea mult pe ganduri ...bine nu ca un barbat, dar cu o intarziere de 2 minute si asta ca se gandeste unde s-o faca si cum sa nu afle JUPANU daca exista blum.gif
axe10
CITAT(B81YUB @ 27-09-2007, 12:41 PM) *

acu fară suparare dar și femeia ...daca vine unu ( dragut ) la ea și îi zice " ia hai dragă să iți cânt la muzicuță" ea nu sta prea mult pe ganduri ...bine nu ca un barbat, dar cu o intarziere de 2 minute si asta ca se gandeste unde s-o faca si cum sa nu afle JUPANU daca exista blum.gif

Expresia asta nu am mai auzit-o....chiar asa se zice ?!
uka
lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
Am mai auzit-o pe asta..... lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
B81YUB
dam un partytime2.gif si va mai povestesc . da ce nu suna frumos? haha.gif
peach
CITAT(B81YUB @ 27-09-2007, 11:41 AM) *

acu fară suparare dar și femeia ...daca vine unu ( dragut ) la ea și îi zice " ia hai dragă să iți cânt la muzicuță" ea nu sta prea mult pe ganduri ...bine nu ca un barbat, dar cu o intarziere de 2 minute si asta ca se gandeste unde s-o faca si cum sa nu afle JUPANU daca exista blum.gif

dar de ce trebuie sa vina unul din afara si frumos pe deasupra?? eusa_think.gif internii ce au? naughty.gif
B81YUB
CITAT(peach @ 01-10-2007, 06:48 PM) *

CITAT(B81YUB @ 27-09-2007, 11:41 AM) *

dar de ce trebuie sa vina unul din afara si frumos pe deasupra?? eusa_think.gif internii ce au? naughty.gif

unde am mentionat ca e din afara? ma refeream altu inafara de iubit w00t.gif
last word
zambilici cum sa fie mama blamat sexu oral ca ar trebui binecuvantat:))...incearca cat mai repede k nu o sa iti para rau!!!mai ales sa ti se faca sex oral....mie una imi place la nebunie wink1.gif
lulu
asta vine de la sine,unii barbati refuza cu altii nu vrei tu,la fel si la femei.daca simti nevoia incearca si vezi cum reactioneaza partenerul. floare.gif hug.gif
silviuMarian
stiti cum e faza pe bune i-as injura dar gura mea e prea ocupata cu altceva =))
Al3x4andra
hmm... interesante raspunsuri pe aici blum.gif nici eu nu ma prea pricep la texte lungi... dar oricum conteaza dorintele ambilor parteneri intr`o relatie. dak e o relatie in care se comunica, se pot incerca tot felul de lucruri, de pozitii, de stiluri... cati dintre voi ati incercat faimoasa noapte de dragoste cu petale multe de trandafiri, multe lumanari si inghetata sau frisca? smile.gif e ceva de neuitat pupic.gif te lasi cuprins de val... si totul e posibil.. si ce daca fetele sunt mai pudice.. poate ele gandesc mai bine decat unii baieti. no offence
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.