Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Am nevoie de asta :eu si nebunelile mele ...
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171, 172, 173, 174, 175, 176, 177, 178, 179, 180
dany
Ma bucur ca va vedeti asa de des hug.gif

cheer.gif cheer.gif cheer.gif Plecam in Hamburg intr-o ora cheer.gif cheer.gif

Dirk are liber maine si azi e fotbal pentru nu-stiu-ce cupa asa ca ...... in masina si valea.gif )).gif
axe10
Mi-e foameeeeeeeeeeeeeeeeee....nu e drept..ca nu stiu cum sa punctez piureul...mai ales ca nu era facut dietetic....dar era doar 3 linguri fara prea mult varf...
Hai ca citesc in amanunt acasa ca acum sunt la mama la tara...
Ne intoarcem diseara!!
Mai ploua?
Aici e soare si cald (afara) ca in casa e mai racoare.
dany
Lavi .... pune si tu 1 p pentru cartofi si apoi ceva pentru unt si lapte . Nu stiu cum il faci tu ...Sau l-a facut mama ta ? As zice ca mai mult de 2 - 2,5 p nu are . hug.gif

Salutari mamei tale !!!!!

Da , mai , ploua rau de tot sad.gif

Azi o voi da in bara cu punctele ( cerbul ramane pe maine ) pentru ca sigur voi manca un carnat si voi bea o bere sau un vin fiert )).gif . Dar o iau maine de la capat si gata .

Am disparut . O dupa-amiaza si o seara frumoasa !
May
Multumesc, de abia am mancat supa, ca sunt racita si nu se duce nimic pe gat dry.gif ( supa, vezi dany, da???)

Meniul il pun diseara cand termin cu tot smile.gif
dany
Supa ?????? Ptiu-ptiu sa nu te deochi )).gif Deci gata cu ciorbele cu multa carne si cu smantana )).gif

Acum chiar plec hug.gif
Deea
Pup fata frumoasa si tunsa smile.gif

Ca sa vezi ca am citit dar nu am scris, de azi am zis ca macar 20 de minute poe zi sa ma plimb prin jurnale si la Neuroni....ca mai merit si eu cate o pauza nu numai munca.

Deci...vad ca Axe a mancat si ea azi piure si n-a stiut ce si cum smile.gif .... noroc cu tine ca esti ingaduitoare la puncte smile.gif

Distractie placuta!

Pupici
buretel
N-am citit tot, dar am vazut ca mi-ai adus frunzele )).gif give_rose.gif

cheer.gif cheer.gif Mergi la fotbal, ce-mi place!
ina_ceva
Super Dany-dulce! Va duceti pe stadion? Poate vii cu poze wink1.gif
axe10
CITAT(danyhoney @ 31-10-2007, 12:36 PM) *

Am avut 500 gr carne tocata de vita , am pus 1 ou , sare, piper , cartofi dati pe razitoarea mica ( am pus 2 mai mici ) , patrunjel , marar si 30 gr pesmet . Amestecat bine , facut chiftelutzele , pus in tava pe hartie de copt si dat la cuptor .

In poza se vad mari dar au fost mici-mici )).gif

Pai sigur se fac romaneste si cu ceapa si cu usturoi, un coleg mai in varsta si f bun bucatar pune in loc de cartof, sau paine cum punem noi acasa morcov ras...si mai scazi putin la pcte....spor la mancat chiftele... lol.gif lol.gif ...daca nu mai poti vin eu cu o idee, cam tarziu de fapt...sa arunci in adversarii HSV la meci!!! blum.gif

CITAT(danyhoney @ 31-10-2007, 12:53 PM) *

Al meu sot nu le mananca ca sunt cu usturoi ( aaaaa, am uitat ca am pus si usturoi in ele ) ... deci trebuie sa ma sacrific eu )).gif . Lui i-am facut separat cu ceapa .

Habar nu aveam ce "subtire" la gusturi e Dirk...al meu nu mananca ceapa cruda nici picat cu ceara...dar si usturoi rarutz...

CITAT(danyhoney @ 31-10-2007, 01:46 PM) *

Neata , May hug.gif

Eu n-am teflon asa ca ramane cuptorul )).gif . Aoleuuuuu...si ceapa si usturoi ?? O sa fac si eu

Da asa se fac reteta romaneasca neaosa conform Sanda Marin...

CITAT(danyhoney @ 31-10-2007, 03:53 PM) *

Lavi .... pune si tu 1 p pentru cartofi si apoi ceva pentru unt si lapte . Nu stiu cum il faci tu ...Sau l-a facut mama ta ? As zice ca mai mult de 2 - 2,5 p nu are . hug.gif

Salutari mamei tale !!!!!

Da , mai , ploua rau de tot sad.gif

Azi o voi da in bara cu punctele ( cerbul ramane pe maine ) pentru ca sigur voi manca un carnat si voi bea o bere sau un vin fiert )).gif . Dar o iau maine de la capat si gata .

Am disparut . O dupa-amiaza si o seara frumoasa !

Piureul l-am mancat aseara... grin.gif
Da-l in kilu meu de piure ca oricum am trecut peste subiect. L-am facut eu dar nu am cantarit unt si lapte ca-l facusem pt Alexia si am zis ca nu mananc....dar nu am rezistat...

O pelerina ceva?

Il mananci pe Bambi...sau pe tatal lui...?
E pacat sa te duci la meci si sa nu te relaxezi...hai HSV!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif

CITAT(Deea @ 31-10-2007, 05:05 PM) *

Pup fata frumoasa si tunsa smile.gif

Ca sa vezi ca am citit dar nu am scris, de azi am zis ca macar 20 de minute poe zi sa ma plimb prin jurnale si la Neuroni....ca mai merit si eu cate o pauza nu numai munca.

Deci...vad ca Axe a mancat si ea azi piure si n-a stiut ce si cum smile.gif .... noroc cu tine ca esti ingaduitoare la puncte smile.gif

Distractie placuta!

Pupici

Nu pot rezista...mai ales ca sunt maestra la piure...ca si Dany...o sa incerc si eu totusi sa-l fac cu supa ca ea...ce-o iesi...o iesi...
axe10
Buna dimineata,soare!
Cum a fost la meci?
Dar dupa?
anca veselie
neatzaaaa pupic.gif
Amazoana
Bau!Imagine
dany
Neata fetele !

A fost super !!! Am gasit bilete exact in galerie ( unde stam de obicei ) , am cantat , am tipat ( au castigat cu 3-1 cheer.gif ) , am mancat carnat ( care n-a fost prea bun ca dupa aceea imi tot venea grasimea inapoi in gat doh.gif ) , am baut 1 bere , 1 sprite siiiiii 2 cani de vin fiert wacko.gif asa ca WW pe ziua de ieri il uit )).gif

Va pun vre 2 poze imediat ( uitasem camera acasa si ne.am intors - ca sa vedeti ca m-am gandit la voi blum.gif ) .

Deea pupic.gif , ma bucur ca ai trecut pe aici si te mai astept .
dany
Am uitat sa va spun ca in hala de langa stadion ( e hala pentru handbal , concerte si hochei pe gheata ) avea TAKE THAT concert ...

Inainte de a intra pe stadion ....era un frig si batea un vant , mama-mama . Aveam jpemii de haine pe mine dar si vinul fiert in mana )).gif

Imagine

o parte din galeria noastra

Imagine

inainte de inceperea meciului

Imagine

Amazoana
Frumoase fotoooo! cheer.gif
julyalina
mamaaaa ce distractie smile.gif super ! hug.gif
dany
Ar fii trebuit sa filmez un pic sa auziti atmosfera ....
Parca am innebunit cu fotbalul )).gif . Daca imi spunea cineva acum vreo 7 ani si un pic ca voi merge pe stadioane si ca mi se va face pielea cucurigu de fiecare data l-as fii trimis direct la nebuni lol.gif
buretel
w00t.gif w00t.gif Ce poze, ce atmosfera, ce faaaain!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Ce pofta mi-ai facut de vin fiert naughty.gif
dany
Daca ai stii ce bun a fost vinul blum.gif .... si ce ma incalzea pe interior )).gif
May
Neatza pupic.gif
Pisik
Te pup Dany pupic.gif Cat de frumos parea pe stadion! Nu am fost niciodata la un meci dry.gif Se vede ca v-ati simtit bine
dany
CITAT(Maybeline @ 01-11-2007, 12:27 PM) *

Neatza pupic.gif

Neata , sexoaso ( avatar ) cheer.gif
CITAT(Pisik @ 01-11-2007, 12:35 PM) *

Te pup Dany pupic.gif Cat de frumos parea pe stadion! Nu am fost niciodata la un meci dry.gif Se vede ca v-ati simtit bine

Pup back hug.gif chiar e frumos pe stadion , cel putin aici . Nu stiu cum e in Ro dar banuiesc ca nu e mare diferenta .
axe10
Ce faci fata nu mai apari?

dany
Am aparut ...... sa imi pun cenusa in cap si sa ma bat singura bang.gif Imagine

S-a dus saptamana mea de WW ...... am comandat mancare de la greci azi ...am fost ocupati amandoi si ... n-am avut chef de gatit Imagine

Sa va arat cu ce am fost ocupati .....

ganesha
Trebuie neaparat sa ma leg de frunzele tale: sint bestiale, de ce le tot stringi? rolleyes.gif Pe mine nu m-a lasat inima niciodata sa string frunze (decit raaar la bunica, o mai lasam sa le stringa - mama, ce gradinoi imens avea - doar daca imi promitea solemn ca le arde - oricum le ardea - iar eu stateam la afumat acolo si adulmecam, si tare magic mai era)

Tu cu fotbalul, eu cu hockeyul )).gif ... daca mi-ar fi zis cineva, i-as fi zis ca e nebun. Dar cum e sport patriotic aici, copilu' trebuie dus... ca de', mai si socializeaza pe acolo. La inceput mai greu, apoi a inceput sa-mi placa, desi cind ma uit in jus si ma gindesc cita risipa de resurse... iar altii n-au ce le trebuie... eternele mele probleme...

Urez de spor floare.gif
axe10
CITAT(danyhoney @ 01-11-2007, 09:51 PM) *

S-a dus saptamana mea de WW ...... am comandat mancare de la greci azi ...am fost ocupati amandoi si ... n-am avut chef de gatit Imagine

Normal ca trebuie sa ne arati....ca altfel nu te credem...
Si ce, de la greci nu puteai alege? blum.gif
dany
Dirk a izolat un perete din beci ( peretele comun cu holul ) ... venea aer rece in hol ...

Imagine

eu m-am bagat la strans frunzele din gradina .....n-am terminat pentru ca a venit ploaia doh.gif

Imagine

Lavi , sper ca vezi ca am cizme de cauciuc , da ? lol.gif lol.gif Nu mai pot merge in gradina cu pupuci aia care ii stii tu )).gif N-am gasit pe roz cum are Alexia sad.gif sad.gif

Imagine

CITAT(ganesha @ 01-11-2007, 08:52 PM) *

Trebuie neaparat sa ma leg de frunzele tale: sint bestiale, de ce le tot stringi? rolleyes.gif Pe mine nu m-a lasat inima niciodata sa string frunze (decit raaar la bunica, o mai lasam sa le stringa - mama, ce gradinoi imens avea - doar daca imi promitea solemn ca le arde - oricum le ardea - iar eu stateam la afumat acolo si adulmecam, si tare magic mai era)

Scumpa ....aici daca ai gradina plina de frunze uscate esti categorisit ca lenes doh.gif doh.gif doh.gif Si eu le-as fii lasat dar .....
CITAT(axe10 @ 01-11-2007, 08:53 PM) *

CITAT(danyhoney @ 01-11-2007, 09:51 PM) *

Normal ca trebuie sa ne arati....ca altfel nu te credem...
Si ce, de la greci nu puteai alege? blum.gif

Ba puteam dar .... am avut chef de creveti ca prea am vazut in fiecare seara ( aproape ) la " Cina perfecta " la TV ..... Asta e.....am dat-o in bara rau ...... reiau de duminica : mergem la popice si apoi la greci DAR voi papa doar salata ca e tareeeeeee buna .

Ma bateti rau ??????????????????? sorry.gif
axe10
Ce oameni harnic.... rolleyes.gif ...
Cred ca erai leoarca cand ai intrat in casa....

Ce ai bagat de la greci de te dadusi peste cap?
Ouzo?
dany
Si ouzo )).gif )).gif Toata papa are multe puncte pentru ca acei creveti sunt facuti ca un snitzel . Dati prin faina ( sau pesmet - habar nu am ) si prajiti in ulei .....apoi cartofii prajiti + tzatziki .... Of , mama mea , ce am dat-o in bara saptamana asta doh.gif doh.gif . Macar de nu s-ar duce cantarul in sus sambata ....

Buey , tu ai o problema in ultimele zile cu postarile : apare postarea ta dubla ! dai click de 2 ori sau nu iti ia postarea din prima si atunci mai dai o data " go " ????

Daaaaa, eram leoarca ... dar ce conteaza sad.gif sad.gif doh.gif
buretel
yeah.gif Ce frumoase sunt curtea si gradina ta. Tare harnici ati fost astazi, eu cred ca esti iertata pt "greci", n-ai puncte bonus de la adunat frunzele? grin.gif
dany
Saru-mana , buretel !!!! si mie imi place ...cu toate ca atunci cand am cumparat casa ( in aprilie ... eu nu stiam ce inseamna gradinaritul ) habar nu aveam ce inseamna sa ingrijesti 800 mp de gradina )).gif

Ba as avea puncte bonus , darrrrrrrr si ieri am pecit-o asa ca ......pun saptamana asta in cui ( mai e doar maine ) si de duminica o iau de la capat . DAR ma oftic ca am fost asa de p.r.o.a.s.t.a. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
buretel
800mp? w00t.gif Super, ce de iarba....
Poate il stiai, poate nu, dar eu ti-l pun aici, poate gasesti ceva informatii http://www.egradini.ro wink1.gif

Nu ai fost p sad.gif , sa nu mai spui asta! Lasa, duminica restartezi hug.gif
dany
Saru-mana pentru link !!!!!!! hug.gif

Avem iarba destula ( in fata casei si in spate ) dar asta inseamna multa munca toamna ..... Primavara incep altele in gradina lol.gif

Asa am zis si eu : de duminica inapoi pe cai . Dar ma oftic ca am dat-o in bara din a 2-a saptamana de WW doh.gif doh.gif
buretel
cheer.gif cheer.gif Uita de ce a fost pana acum, gandeste pozitiv si spune-ti tie insati ca de duminica incepe o noua etapa smile.gif
ganesha
CITAT(danyhoney @ 01-11-2007, 10:36 PM) *

DAR ma oftic ca am fost asa de p.r.o.a.s.t.a. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Don't be so hard on yourself wink1.gif Omu' din greseli invata, important e ca mergi inainte, un impiedicat acolo nu e mare bai. Eu fac galerie cheer.gif
dany
A. , buretel , multumesc ! Acum 2 ani cand am mai tinut WW a mers totul super bine ...fara abateri , fara ganduri de abateri ... Acum .... s-a intamplat si sper sa nu se mai repete !
dany
Va hug.gif si va doresc un somn usor si linistit !
May
Buei, cel mai important este ca ti-ai dat seama ca nu ai facut alegerea cea mai buna, lasa ca nu te-a vazut cantarul cand ai mancat, poate nu isi da seama wink1.gif
ina_ceva
CITAT(danyhoney @ 01-11-2007, 11:39 AM) *

Hopa .... marea este rosie ???? Cum , unde ???

E rosie mai mult la mal, de la alge grin.gif
Amazoana
CITAT(ina_ceva @ 02-11-2007, 10:25 AM) *

CITAT(danyhoney @ 01-11-2007, 11:39 AM) *

Hopa .... marea este rosie ???? Cum , unde ???

E rosie mai mult la mal, de la alge grin.gif

Really? dry.gif
ina_ceva
De fapt, din ce am vazut, e grena grin.gif
Pisik
Dany, nu iti mai face atatea probl de constinta ca nu mi se pare ca ai day-o chiar atat de rau in bara. Si eu am papat aseara o groaza de bunatati, dar sincer nu ma simt asa vinovata dry.gif nu's de ce, poate fiindca a fost f bun blum.gif
Hai, pup fata si spor in continuare hug.gif
ina_ceva
CITAT(danyhoney @ 01-11-2007, 01:41 PM) *

Pup back hug.gif chiar e frumos pe stadion , cel putin aici . Nu stiu cum e in Ro dar banuiesc ca nu e mare diferenta .

Cred ca e mai frumos la tine, mai multa civilizatie.

Nu te da batuta doar pt ca ai calcat gresit hug.gif pupic.gif
anca veselie
dany dulce, nu fii trista pupic.gif !!! o iei de la capat, asta este pupic.gif
axe10
CITAT(danyhoney @ 01-11-2007, 10:19 PM) *

Buey , tu ai o problema in ultimele zile cu postarile : apare postarea ta dubla ! dai click de 2 ori sau nu iti ia postarea din prima si atunci mai dai o data " go " ????

Daaaaa, eram leoarca ... dar ce conteaza sad.gif sad.gif doh.gif

Pai nu am zis ca merge ca un c.u.r. site-ul...sau la internetul meu. Nu dau dublu click...dar naiba stie ce se intampla.
Poate mi s-a "infundat" teava de internet cine stie...

Pai daca erai leoarca trebuie sa consideri puncte bonus,clar!

Credeam ca ai mancat friptura ceva de la grec, nu ma gandeam la creveti pane....

Te pup si don't worry...revin-o azi in puncte si nu o sa ai surprize neplacute..

Ma duc la copil ca ma solicita!!
O zi buna. cheer.gif
dany
Neata !

pupic.gif fetele si va multumesc hug.gif

N-am rezistat si m-am urcat azi dimineata pe cantar si .... arata aceeasi greutate ca si sambata trecuta sad.gif . Bine macar ca nu a luat-o in sus ... vedem si maine ce zice .
buretel
Dany, ce-am zis mai sus? De duminica grin.gif
Nu te mai cantari sapt asta deloc si nu te intrista. Hai, curaj cheer.gif cheer.gif
dany
Da , buretel , de duminica , stiu . Dar curiozitatea m-a facut sa vizitez cantarul azi .
Stiu ca nu e un capat de lume ca am luat-o pe aratura ( doar nu m-a impins nimeni de la spate )).gif ) si mai stiu ca pot sa fiu cuminte doar ca ma oftic ca n-am gandit inainte doh.gif
Nu ma mai gandesc si gata )).gif
anca veselie
blushing.gif dany, si eu am luat-o pe aratura
Nessie
CITAT(axe10 @ 02-11-2007, 11:01 AM) *
Pai nu am zis ca merge ca un c.u.r. site-ul...sau la internetul meu. Nu dau dublu click...dar naiba stie ce se intampla.
Poate mi s-a "infundat" teava de internet cine stie...
Siteul merge normal pentru restul, deci de la tine e problema. Ai observat diferente intre casa si serviciu? Merge mai bine de undeva?
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.