CITAT(danyhoney @ 31-10-2007, 12:36 PM)

Am avut 500 gr carne tocata de vita , am pus 1 ou , sare, piper , cartofi dati pe razitoarea mica ( am pus 2 mai mici ) , patrunjel , marar si 30 gr pesmet . Amestecat bine , facut chiftelutzele , pus in tava pe hartie de copt si dat la cuptor .
In poza se vad mari dar au fost mici-mici
).gif)
Pai sigur se fac romaneste si cu ceapa si cu usturoi, un coleg mai in varsta si f bun bucatar pune in loc de cartof, sau paine cum punem noi acasa morcov ras...si mai scazi putin la pcte....spor la mancat chiftele...

...daca nu mai poti vin eu cu o idee, cam tarziu de fapt...sa arunci in adversarii HSV la meci!!!
CITAT(danyhoney @ 31-10-2007, 12:53 PM)

Al meu sot nu le mananca ca sunt cu usturoi ( aaaaa, am uitat ca
am pus si usturoi in ele ) ... deci trebuie sa ma sacrific eu
).gif)
. Lui i-am facut separat cu ceapa .
Habar nu aveam ce "subtire" la gusturi e Dirk...al meu nu mananca ceapa cruda nici picat cu ceara...dar si usturoi rarutz...
CITAT(danyhoney @ 31-10-2007, 01:46 PM)

Neata ,
May
Eu n-am teflon asa ca ramane cuptorul
).gif)
. Aoleuuuuu...si ceapa si usturoi ?? O sa fac si eu
Da asa se fac reteta romaneasca neaosa conform Sanda Marin...
CITAT(danyhoney @ 31-10-2007, 03:53 PM)

Lavi .... pune si tu 1 p pentru cartofi si apoi ceva pentru unt si lapte . Nu stiu cum il faci tu ...Sau l-a facut mama ta ? As zice ca mai mult de 2 - 2,5 p nu are .
Salutari mamei tale !!!!!
Da , mai , ploua rau de tot

Azi o voi da in bara cu punctele ( cerbul ramane pe maine ) pentru ca sigur voi manca un carnat si voi bea o bere sau un vin fiert
).gif)
. Dar o iau maine de la capat si gata .
Am disparut . O dupa-amiaza si o seara frumoasa !
Piureul l-am mancat aseara...
Da-l in kilu meu de piure ca oricum am trecut peste subiect. L-am facut eu dar nu am cantarit unt si lapte ca-l facusem pt Alexia si am zis ca nu mananc....dar nu am rezistat...
O pelerina ceva?
Il mananci pe Bambi...sau pe tatal lui...?
E pacat sa te duci la meci si sa nu te relaxezi...hai HSV!!
CITAT(Deea @ 31-10-2007, 05:05 PM)

Pup fata frumoasa si tunsa

Ca sa vezi ca am citit dar nu am scris, de azi am zis ca macar 20 de minute poe zi sa ma plimb prin jurnale si la Neuroni....ca mai merit si eu cate o pauza nu numai munca.
Deci...vad ca Axe a mancat si ea azi piure si n-a stiut ce si cum

.... noroc cu tine ca esti ingaduitoare la puncte

Distractie placuta!
Pupici
Nu pot rezista...mai ales ca sunt maestra la piure...ca si Dany...o sa incerc si eu totusi sa-l fac cu supa ca ea...ce-o iesi...o iesi...