Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Am nevoie de asta :eu si nebunelile mele ...
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137
axe10
Mi s-a intamplat si de la servici.
danyhoney
CITAT(anca veselie @ 02-11-2007, 01:15 PM) *

blushing.gif dany, si eu am luat-o pe aratura

Offfffffff !!!!!! Ne revenim , da ??? pupic.gif
CITAT(axe10 @ 02-11-2007, 05:33 PM) *

Mi s-a intamplat si de la servici.

Scumpa ... e ceva care nu merge bine de la tine ......la mine merge super si stii ca facea figuri cand ai foat aici , nu ? pupic.gif

edit . pusesem un "o" unde nu trebuia )).gif
danyhoney
In ultimele zile v-am cam tras " clapa " cu poze cu papa pentru ca .... stiti voi ...

In seara asta am facut carne de cerb cu cartofi piure ( trebuia orez dar n-am avut chef ) , cu ciuperci ( peste piure ) si cu legume ...
Imagine

Portia mea avea 6,5 p .....dar n-am numarat ...saptamana s-a dus , oricum , pe apa sambetei doh.gif

May
drool.gifdrool.gifdrool.gif
danyhoney
Aici iti curg balele si dincolo te asociezi cu buretel ???? Tradare !!!!!!!! )).gif
buretel
CITAT(danyhoney @ 02-11-2007, 11:22 PM) *

Aici iti curg balele si dincolo te asociezi cu buretel ???? Tradare !!!!!!!! )).gif

Asa, asa )).gif Ca uite ce-mi face? crying.gif crying.gif crying.gif

w00t.gif w00t.gif Arata super mancarea!! Imi place cum ai asezat ciupercile wink1.gif
May
Pai trebuie sa mai si alimentez creierul ca sa produca prostiile ce-mi ies din taste lol.gif Da-mi Doamne minte, ca imi trebuie multa lol.gif
buretel
laugh.gif laugh.gif
May
Eu am fost mai mult pe drumuri azi, cumparaturile mi le-au adus de abia la 6 seara, la 7 si ceva am aterizat si eu si am facut cartofi taiati ca pt piure cu ceapa si bacon la ``tentativa de WOK`` cum numesc eu o cratita ce seamana mult... au fost super buni drool.gif
danyhoney
CITAT(Maybeline @ 02-11-2007, 10:26 PM) *

Pai trebuie sa mai si alimentez creierul ca sa produca prostiile ce-mi ies din taste lol.gif Da-mi Doamne minte, ca imi trebuie multa lol.gif

E ok dar se pare ca in ultimul timp creierul tau e setat sa scrie in alte parti ...numai aici nu blum.gif tease.gif lol.gif
buretel
CITAT(Maybeline @ 02-11-2007, 11:30 PM) *

Eu am fost mai mult pe drumuri azi, cumparaturile mi le-au adus de abia la 6 seara, la 7 si ceva am aterizat si eu si am facut cartofi taiati ca pt piure cu ceapa si bacon la ``tentativa de WOK`` cum numesc eu o cratita ce seamana mult... au fost super buni drool.gif

Un fel de taranesti? drool.gif
danyhoney
CITAT(Maybeline @ 02-11-2007, 10:30 PM) *

Bueyyyyyyy, tie ti se aduc cumparaturile ????? Moaaaaamaaaaa ce doamna esti !!!!!! )).gif
May
Da, ca un fel de taranesti drool.gif se repeta ca au fost super.

Trebuie sa resetez creierul )).gif

CITAT(danyhoney @ 02-11-2007, 10:33 PM) *

Bueyyyyyyy, tie ti se aduc cumparaturile ????? Moaaaaamaaaaa ce doamna esti !!!!!! )).gif

Da, o perioada am crezut ca mi le aduc gratuit daca depasesc suma de 70 € dar apoi am aflat ca de fapt am dreptul sa cer sa mi le aduca doar dupa suma de 70 € iar taxa de trasport este de 5 €... sa stii ca se merita pt ca merg doar 1 data pe luna si cumpar cate in luna si in stele, de la conserve, carne, legume, fructe, apa, suc.... pana la dero si tampoane. Peste luna nu mai cumpar decat legume, fructe si paine... sau daca mai imi pica pe ceva, in rest le am pe toate acasa. Gandeste-te numai ca noi consumam pe luna 6-7 baxuri de apa si vreo 5 de suc.... sa le car de la magazin pana la mine la 4... wacko.gif
ganesha
Piure cu ciupe vreau si eu (e una din slabiciunile mele)... miine am cheat day si aveam in plan piure (asta daca ma mai lasa inima la cheat day lol.gif )... dar mi-au ramas pe creier ce frumos shedeau ele-n farfurie la tine.... blushing.gif
danyhoney
cheer.gif A. se baga la cartofi piure .... cu ciupreci !!!!!! cheer.gif cheer.gif
ganesha
CITAT(danyhoney @ 02-11-2007, 11:55 PM) *

cheer.gif A. se baga la cartofi piure .... cu ciupreci !!!!!! cheer.gif cheer.gif

Daaa, din copilarie am boala asta, de cind mergeam la Varatec si stateam la maicutze si gateau din astea... mama, ce fain mai era. Tare bun! Imi mai fac pentru servici, sa mi se para pauza de prinz mai dulce lol.gif Dar acum zic pas. tease.gif Miine poate...
danyhoney
maine zic eu pass cheer.gif )).gif
ganesha
CITAT(danyhoney @ 02-11-2007, 11:59 PM) *

maine zic eu pass cheer.gif )).gif

Ce ti-e si cu sincronizarea asta... lol.gif
danyhoney
paiiiii...cand o iau pe aratura .....urmatorele zile incerc sa fiu fata " cuminte " )).gif )).gif
axe10
Dany, arata bineee mancarica, doresc s-o gust daca se poate....
Sosesc maine cu primul tren din tara natala Danemarca, asteapta-ma la gara!!

May E o doamna....numai tu te duci cu bicicleta la cumparaturi.... lol.gif
danyhoney
CITAT(axe10 @ 02-11-2007, 11:06 PM) *

Dany, arata bineee mancarica, doresc s-o gust daca se poate....
Sosesc maine cu primul tren din tara natala Danemarca, asteapta-ma la gara!!

May E o doamna....numai tu te duci cu bicicleta la cumparaturi.... lol.gif

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif Asa e .....May e o doamna !!!! eu cu bicicleta ...dar fac miscare , nu ? cheer.gif Fiecare cu ce poate lol.gif

Heyyyy, primul tren din Danemarca ajunge pe la 9:30 ...sa merg la gara ???????????????????? hug.gif pupic.gif

Noapte buna si somn usor , gagici !!!!!!!
axe10
Noapte buna Dany!

Vezi sa nu te duci dupa ora veche.Da?...Sa nu te bata vantul in gara....vezi ce grija am de tine?
pupic.gif
buretel
Noapte buna wink1.gif
May
CITAT(axe10 @ 02-11-2007, 11:25 PM) *

Sa nu te bata vantul in gara....

Am citit: sa nu te bata vantul in gura lol.gif

Noapte buna pupic.gif
danyhoney
Salutare !

Deci.....Lavi ma face sa ma duc la gara si imi trage teapa sad.gif Ce ti-e si cu prietenele astea lol.gif

Fost pe cantar si s-au dus 300 gr .... cam putin dar mai bine decat deloc cheer.gif

WE placut !
ganesha
Bravooo pentru alea 300g, mai ales ca aveai dubii si-ti faceai procese de constiinta cheer.gif

Mi-am luat ciupe. Azi ciupe cu sos de rosii naughty.gif Na ce mi-ai facut cu ciupele tale, ieri cind am intrat in magazin tinta la raionul de ciuperci m-am dus. lol.gif
axe10
Unde estiiiiiii?!
Sorry dar am pierdut trenul si nu am avut semnal la telefon ca sa te anunt!! sorry.gif
danyhoney
CITAT(ganesha @ 03-11-2007, 12:59 PM) *

Bravooo pentru alea 300g, mai ales ca aveai dubii si-ti faceai procese de constiinta cheer.gif

Mi-am luat ciupe. Azi ciupe cu sos de rosii naughty.gif Na ce mi-ai facut cu ciupele tale, ieri cind am intrat in magazin tinta la raionul de ciuperci m-am dus. lol.gif

Multumesc ! Chiar ca am avut emotii azi la cantar )).gif

Pofta buna la ciupercele hug.gif .
CITAT(axe10 @ 03-11-2007, 02:40 PM) *

Unde estiiiiiii?!
Sorry dar am pierdut trenul si nu am avut semnal la telefon ca sa te anunt!! sorry.gif

Am fost plecata sa ajut o amica la amenajarea standului ei pentru maine ( e un mic targ de Craciun ) .

N-ai avut semnal , ai ? DaŽ ce pe jos nu puteai veni ? Sunt doar 19 km lol.gif pupic.gif

Am uitat sa-ti spun , A. , ca eu am ciupe in cuptor acum .... cum am venit acasa m-am si aruncat la ele sa le fac )).gif
axe10
CITAT(danyhoney @ 03-11-2007, 03:53 PM) *

CITAT(ganesha @ 03-11-2007, 12:59 PM) *

Multumesc ! Chiar ca am avut emotii azi la cantar )).gif

Pofta buna la ciupercele hug.gif .
CITAT(axe10 @ 03-11-2007, 02:40 PM) *

Unde estiiiiiii?!

Am fost plecata sa ajut o amica la amenajarea standului ei pentru maine ( e un mic targ de Craciun ) .

N-ai avut semnal , ai ? DaŽ ce pe jos nu puteai veni ? Sunt doar 19 km lol.gif pupic.gif

Am uitat sa-ti spun , A. , ca eu am ciupe in cuptor acum .... cum am venit acasa m-am si aruncat la ele sa le fac )).gif

Nu, ca aveam sacul plin.. lol.gif

Uitai de kilele tale, bravo!
danyhoney
CITAT(axe10 @ 03-11-2007, 02:55 PM) *

lol.gif lol.gif

Saru-mana pupic.gif Tu esti la job , asa-i ? sad.gif

Papat ciupercutze , baut un pahar de bere ( ca doar e sambata si-mi fac de cap )).gif ) si ma duc imediat sa ma uit la fotbal . Asa ca revin mai tarziu .
axe10
CITAT(danyhoney @ 03-11-2007, 04:04 PM) *

CITAT(axe10 @ 03-11-2007, 02:55 PM) *

lol.gif lol.gif

Saru-mana pupic.gif Tu esti la job , asa-i ? sad.gif

Papat ciupercutze , baut un pahar de bere ( ca doar e sambata si-mi fac de cap )).gif ) si ma duc imediat sa ma uit la fotbal . Asa ca revin mai tarziu .

Da sunt.
Acum am terminat si eu tema pt luni la curs, noroc ca mi-au adus aminte colegii ca am de facut ceva. lol.gif ..

O seara placuta cu baiatu'......aici scrisesem o prostie...ca esti singurica de fapt...
May
Felicitari pt 300 de gr, mai bine in minus decat in plus cheer.gif
danyhoney
Asa am zis si eu , May hug.gif

Lavi , am vazut ca m-ai sunat .... N-am plecat cu al meu ci am fost la o vecina sa barfim un pic )).gif .

Azi a fost ziua mea de cheat si mi-am facut o pofta : slanina cu ceapa rosie )).gif )).gif Buuuuunaaaaaaa rau )).gif Siiiiii am papat cioco cu crema de tiramisu )).gif
May
Ia uite ce am mancat la micul dejun )).gif

Cioco aia e cumva Shogoten d-aia sau cum ii zice? naughty.gif
danyhoney
Moaamaaaa , ce bine arata !!!!!!! Gata , asta voi papa sambata viitoare )).gif

N-a fost Schoghetten ci Lindt . La cioco , de obicei , un patratel are 0,7 p ...asa ca poti pune 0,5 ( rotunjit ) . De care ai papat ?

Am uitat sa precizez ca de maine voi avea doar 18 p / zi sad.gif sad.gif sad.gif
May
Mai, e o cioco din Lidl dar nu are valorile pe ea, e una de duzina... a fost vreo 60 de centi.. iti zic numele daca vrei.

De ce alegi sa papi gaigana in zilele de cheat? ca nu e cu multe puncte mai ales daca sari peste carnat unsure.gif

Intrebam cat are un patratel ca mi-am luat una din Carrefour si avea nenorocita 1,7 p pe patratel mad.gif

CITAT(danyhoney @ 03-11-2007, 10:13 PM) *

Am uitat sa precizez ca de maine voi avea doar 18 p / zi sad.gif sad.gif sad.gif

Ai schimbat prefixul? cheer.gif
danyhoney
Poate o gasesc in liste ...chiar daca e de la Lidl .

1,7 p /patratel ?????? Ce scumpa , frate !!

Vreau sa-mi fac gaigana aia sau cum ii zice sambata ca sa nu imi bat capul ce pun in ea si cate puncte are ... poate pun ceva chorizo si atunci sar rau la puncte )).gif Pe saptamana mananc tarziu micul-dejun ( obisnuinta proasta dar asta e ) si sunt ffffff zgarcita la puncte )).gif

Da , mey , am schimbat prefixul si nu imi vor ajunge punctele , sigur doh.gif . DaŽ le mai lungesc eu cumva lol.gif
May
ii zice Fin caffe, edel bitter schokolade

Aaaa atunci fa gaigana cu chorizo si o sa ai orgasme multiple )).gif

Mi-am mai luat niste orez d-ala expandat din Lidl si are gust de scartaietoare, dar potoleste foamea intre mese, la 0,7 puncte ``felia``

Vai cate dulciuri erau acolo doh.gif
danyhoney
CITAT(Maybeline @ 03-11-2007, 10:34 PM) *

ii zice Fin caffe, edel bitter schokolade

Aaaa atunci fa gaigana cu chorizo si o sa ai orgasme multiple )).gif

Mi-am mai luat niste oirez d-ala expandat din Lidl si are gust de scartaietoare, dar potoleste foamea intre mese, la 0,7 puncte ``felia``

lol.gif lol.gif Ahaaaaa , deci asta era secretul :chorizo !!!!! lol.gif Asa mai invata baba ceva lol.gif

Hmmmmm , n-am gasit ciocolata ta in liste .... sad.gif
May
Eh, lasa, o sa pun 1 punct patratelul, mersi ca te-ai uitat pupic.gif

In rest? Toate bune?

Noi am fost azi pana unde trebuie sa mergem miercuri sa ne ridicam rezidenta ca e in afara Madridului si nu stiam sigur daca gasim adresa... de gasit am gasit-o dar facem 2 ore pana acolo si mergem si cu metroul si cu trenul sad.gif. Asta e, macar de ar fi asta singura problema smile.gif
danyhoney
CITAT(Maybeline @ 03-11-2007, 10:34 PM) *

Mi-am mai luat niste orez d-ala expandat din Lidl si are gust de scartaietoare, dar potoleste foamea intre mese, la 0,7 puncte ``felia``

Vai cate dulciuri erau acolo doh.gif

Daca are 0,7 ..... atunci pui 0,5 / felie ....daca papi doar una .Daca sunt mai multe inmultesti ... stii tu ca doar esti fata desteapta .
Eu nici nu ma uit la rafturile cu dulciuri din Aldi sau Lidl )).gif Mai ales ca acum au aparut dulciurile pentru Craciun doh.gif
May
Am pus-o 0,7 la socoteala, nu m-am mai gandit sa rotunjesc. Mersi pupic.gif Acum nu mai pot sa schimb in meniul de pe forum din motive de tehnica, iar in meniul de pe caiet nici nu ma gandesc, ca nu imi place sa am greseli, taieturi, corecturi lol.gif am buba pe creier, daca gresesc ceva rup foaia si o iau de la capat lol.gif. Oricum, e bine de stiu pe viitor pupic.gif

Eu ma uit la dulciuri pt ca imi place sa ma persecut singura lol.gif Imi zic: na!!!! tu nu poti sa mananci ca esti cat o fulga, slabeste daca vrei bomboane lol.gif
danyhoney
Daca ai vedea cum arata jurnalul meu te-ai speria )).gif Dar nu imi permit sa rup foi ca am dat 5 € pe el doh.gif Adevarul e ca ordinea in caiete n-a fost niciodata de partea mea :ori tineam caietele super curate ori le mazgaleam rau de tot ...deci eu eram cu extremele )).gif

CITAT(Maybeline @ 03-11-2007, 10:54 PM) *

Eu ma uit la dulciuri pt ca imi place sa ma persecut singura lol.gif Imi zic: na!!!! tu nu poti sa mananci ca esti cat o fulga, slabeste daca vrei bomboane lol.gif

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif Iubesc vocea ta interioara lol.gif
May
Aaaaaa, pai aia nu e vocea mea interioara, e filtrata, ca ea, vocea, vorbeste f porcos de fel si trebuie cenzurata blushing.gif

Eu pot sa rup cate foi vreau ca e un caiet de matematica de la chinezu` si pixurile colorate tot de la el )).gif
danyhoney
L-am sunat pe al meu sa vad de ce nu a ajuns inca acasa si ....cica in Hamburg , in gara n-a plecat trenul pentru ca seful de locomotiva a vrut ajutor de la politie cand a vazut cati fani fotbal urca in trenul lui lol.gif lol.gif saracul , era prima lui zi de munca )).gif )).gif

CITAT(Maybeline @ 03-11-2007, 11:01 PM) *

Aaaaaa, pai aia nu e vocea mea interioara, e filtrata, ca ea, vocea, vorbeste f porcos de fel si trebuie cenzurata blushing.gif

Eu pot sa rup cate foi vreau ca e un caiet de matematica de la chinezu` si pixurile colorate tot de la el )).gif

Cenzura ????? Ce e aia ???? Nu cunosc ! )).gif )).gif

Aa, pai atunci sa traiasca chinezu` )).gif
May
lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif Bine ca nu erau romani, ca ii trebuiau fortele speciale, nu doar politia lol.gif

Apropo, azi am vazut o baza militara de pe aici si o gramada de tancuri ``incarcate`` intr-un tren... m-au impresionat, mai ales ca se vedea ca nu erau d-alea obosite si retrase de pe piata... deja ne faceam scenarii despre locul unde vor fi trimise rolleyes.gif
danyhoney
Tampenia e ca eu sunam ca nebuna si el nu avea semnal asa ca imi intra mailbox-ul ....si imi mancam unghiile pe aici doh.gif Cica ajunge cam in 15 minute ...sper .

Eu cred ca m-as fii deprimat sa vad tancuri "incarcate " sad.gif ... nu stiu de ce ...

Bueyyyyyyy, mi-e pofta de ceva si nu stiu de ce doh.gif doh.gif Am facut inventarul frigiderului si .... nimic .

De ce imi e mie pofta acum ??????? Grea intrebare .... )).gif
May
Noah, eu nu m-am gandit la razboaie sau ceva... ma gandeam ca poate le trimit in locuri d-astea unde se restabileste pacea si mai stiu eu ce... dar daca stai sa te gandesti bine... tot razboi e si ala sad.gif. Eu m-am emotionat pt ca sunt asa impunatoare, le vezi la tv si nu te gandesti ca o sa le ai vreodata in fata...
danyhoney
Exact din acelasi motiv m-as fii deprimat eu . sa le vad asa " pe viu " si sa ma gandesc ca vor ajuta la pace sau la mai multe victime .....Nu se stie niciodata sad.gif

Uffffff, a ajuns al meu acasa !!!!! Sunt calma acum !!!
May
Bine ca a venit... si eu stau ca pe ace cand intarzie sad.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.