Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Am nevoie de asta :eu si nebunelile mele ...
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171, 172, 173, 174, 175, 176, 177, 178, 179, 180
dany
Salutare !

Pe ziua de ieri rezerva de 2 p .

Aseara am gatit o ciulama "nemteasca " si am avut orez langa :

Imagine

A iesit cam deschisa poza ....

Sa aveti o zi buna !
buretel
w00t.gif Cum deschid pagina aici, stiu sigur ca ma asteapta ceva bun blum.gif Cu ce carne e ciulamaua?
Neatza Dany, rise and shine cheer.gif
dany
Neata , Buretelu` hug.gif

E facuta cu piept de pui fara pielita . Am luat reteta dintr-o revista de aici si erau trecute si toate valorile cheer.gif
daconst
Salutare si de la noi!
Vad ca esti cam plestita,sa zic asa.Au venit rushii?Cred ca si vremea de afara te ajuta putin la starea asta.
Nici la noi nu e mai frumos,dar macar mai iese soarele din cind in cind.
Acum ca sunt la cura si eu,vins a mai fur idei de la tine ca tare fain mai gatesti! give_rose.gif

Ce fel de salam ai luat de la Lidl?Ca am citit ca are putine puncte?Eu tot de la Aldi am o sunca putin afumata,ca daca nu are gust,parca nu pot manca.
buretel
Aaa, fain asa, nu te-ai mai complicat cu calcule blum.gif
dany
CITAT(daconst @ 07-11-2007, 11:09 AM) *

Salutare si de la noi!
Vad ca esti cam plestita,sa zic asa.Au venit rushii?Cred ca si vremea de afara te ajuta putin la starea asta.

Nu stiu cum ai ajuns la concluzia asta dar nu sunt deloc asa blum.gif

La Lidl au un raion cu produse light si acolo au cateva feluri de mezeluri de la LINESSA , scrie pe pachet mare ca au doar 3 % F ( 1 felie = 0,12 p ).
De la Aldi eu imi iau WEllness - Salami .... tot asa scrie pe pachet 17 5 F ( 3 felii = 0,5 p )

CITAT(buretel @ 07-11-2007, 11:10 AM) *

Aaa, fain asa, nu te-ai mai complicat cu calcule blum.gif

Tot mi-am batut un pic creierii ca nu stiam cam de cate puncte am mancat eu doh.gif dar am rezolvat-o pana la urma )).gif
daconst
Mersi mult,cred ca am si cumparat produsele,dar atunci nu calculam la sange. lol.gif
Pleostita am vrut sa scriu,dar am mancat o litera. doh.gif
Bine ca nu esti asa,era doar impresia care mi-ai lasat-o mie. wink1.gif
dany
Tocmai am mancat de pranz un castron de supa cu o felie toast ..... Pana acum am 6,5 p asa ca cred ca bag si un desert , adica o budinca de 1 p .
axe10
Ce ma enervati cu mezelurile astea ieftine.....
Am gasit si eu 2 feluri sunca(3 si 5% grasime) dar conform valorilor de pe pachet imi ies la 0.4p felia...deci mai mult de 2 sandwitch-uri subtirele nu pot baga dimineata...
Am auzit si eu de produsele Linea la un coleg care e in Franta acum....(nu Linesse)!
May
Neatzaaaaaaa cheer.gif pupic.gif

Ia sa ma uit si eu domne` in Lidl dupa astea ca eu mereu ocolesc mezelurile.

Nu pui si tu reteta de ciulama ca arata bine de tot naughty.gif
axe10
Alta absenta...eu am fost tare ocupata azi cu niste probleme la servici, am avut si o prezentare de la 13 pana la 14.30 cand imi chioraiau matzele...si tu tot nu ai aparut....stiu ca D e dupa masa acasa...dar macar dimineata da-ne si noua binete!

Ieri ,punct la ora 18 a cazut legatura iar azi nu am aut timp sa te sun....dar si maine e o zi.
Hai ca iar vorbesc ca o moara stricata(rau). sad.gif
pupic.gif
May
Hei, unde umblii? Iti trimite uka salutari, ii e dor de tine si pupici pupic.gif
dany
Neata !

Lavi , May hug.gif
Si pentru Uka o hug.gif

dany
Aseara am mancat tot ciulama ( ramasese multa de alaltaieri ) dar am facut piure de cartofi si am avut cativa castraveti murati langa :

Imagine

May , intrebasei de reteta :

E pentru 4 persoane ....
100gr ceapa
400 gr ciuperci mijlocii ca marime
480 gr piept de pui fara pielita
1/2 legatura de tarhon
1 lingura ulei
sare , piper
100 ml vin alb
350 gr supa de pui
2 linguri praf de ingrosat sosul
100 ml smantana
150 gr mazare congelata

Ceapa taiata mica , ciupercile taiate in jumatate , pieptul de pui taiat in patratele mai marisoare .
Ulei in tigaie , apoi ceapa , ciupercile si carnea pentru vreo 2 minute . sare si piper si se stinge cu 100 ml vin alb . Se lasa sa fiarba un pic apoi se adauga supa de pui ( cub knorr ) si se lasa la fiert pana e carnea gata . Se adauga praf de ingrosat sosul , smantana ( cam 2 linguri ) si 150 gr mazare congelata . Se pune capacul si se lasa 5 min . la sfarsit se adauga putin tarhon si se serveste cu ce vreti voi ( orez , paste , cartofi natur sau piure ) .

1 portie : 210 kcal , 9 gr F ( FARA orez ,cartofi , etc )
otilici
Buna Dany! floare.gif
Cum e vremea la voi?Ca la noi ninge inca de ieri dimineata...Dimineata e tare frumos afara,dar in 2 ore se face tare urat,ca se topeste zapada pe jos si e plin de apa sorry.gif

pupic.gif
dany
Oti , aici e vreme inchisa si frig . Mai ploua 2 ore , mai da soarele 5 minute ..... si tot asa . Te invidiez pentru zapada !
otilici
Dany,ciulamaua nu e scumpa la puncte?Eu cel putin o fac cu faina si smantana,aia nu tot ciulama e? blink.gif Aici ii zice altfel,e regionalism grin.gif eu mi-am facut tocanita din piept de pui cu suc de rosii si paste ca garnitura,e ieftina la puncte si...delicioasa.Ti-o recomand!Sa stii ca ma mai inspir si eu din meniurile tale pupic.gif
dany
Oti , asta , cica , e ciulama nemteasca . Daca faci calculul / portie ies 4,5 p . fiind pentru 4 persoane a iesit multa si noi am mancat de 2 ori .... Al meu a avut farfuria plina-plina si eu am avut mai mult ciuperci si sos decat carne ... Cam 4-5 bucatele de carne au fost de fiecare data care nici macar 100 gr nu cantareau . Asa ca eu am pus 3 p pentru mine + orez ( 1,5 p ) sau piure ( 2 p ) .
May
Mersi pt reteta pupic.gif Si eu fac ciulama de ciuperci cu pui dar reteta mea e cu margarina, smantana, faina asa ca o prestez din an in paste dry.gif

Mai pui, te rog, o data lista aceea care arata cum sa rotunjesti punctele? Stiu ca ai mai pus-o undeva de curand si am tot zis ca mi-o copiez in pc si am uitat iar acum nu stiu de unde sa o mai iau pupic.gif
dany
Nu mai stiu unde am pus-o ca sa o copiez asa ca o scriu acum din nou :

- 0 - 0,25 = 0 p
- 0,26 - 0,5 = 0,5 p
- 0,5 - 0,75 = 0,5 p
- 0,76 - 1 = 1 p
- 1 - 1,25 = 1 p
- 1,26 - 1,5 = 1,5 p
- 1,5 - 1,75 = 1,5 p
- 1,76 - 2 = 2 p

s.a.m.d.
May
Mersi pupic.gif
Amazoana
Buna Dany pupic.gif
dany
Cam scumpa la vedere zilele astea , Mada blum.gif
Amazoana
CITAT(danyhoney @ 08-11-2007, 11:44 PM) *

Cam scumpa la vedere zilele astea , Mada blum.gif

Hmmm....I need a hug!

Neata pupic.gif
buretel
Neatza Dany, ce-ti mai fac frunzele alea frumoase din gradina? smile.gif
dany
Salutari !

Uite un hug.gif de la mine , Mada !

E o vreme de tot rahatul aici ... vant puternic , ploaie , frig ....si eu trebuie sa ies imediat doh.gif

Aseara am facut carnita de porc cu piure ( iar ! ) si cu morcovi si broccoli caramelizati . Am mancat doar 1 bucata de carne ca eram deja satula si am ajuns la 5 p.

Imagine

Maine ma cantaresc doar de curiozitate pentru ca deja sunt balonata din cauza de rusi si nu cred ca se va vedea ceva la cantar asa ca merg inainte pana sambata viitoare . Deja ma incearca ceva pofte de dulce dar ieri m-am abtinut .... azi nu garantez .

Diseara imi voi face cartofi razuiti cu mujdei de usturoi ca mi-e pofta . Maine va gati al meu si saptamana viitoare sunt singura dupa-masa asa ca nu voi pune poze pentru ca , pentru mine singura , nu prea gatesc . ma arunc la o supa , la o pizza WW , la cartofi WW cu ou ochi ......

CITAT(buretel @ 09-11-2007, 09:47 AM) *

Neatza Dany, ce-ti mai fac frunzele alea frumoase din gradina? smile.gif

Neata ! Sunt plouate ca vai de ele si stranse toate intr-o parte a gradinii din cauza vantului )).gif
buretel
Arata tare bine papica ta drool.gif Cum ai facut legumele caramelizate, ai pus pur si simplu niste zahar brun la calit, odata cu ele, in tigaie?

Dany, hai ca te intreb aici, ca sa fiu pe deplin lamurita blushing.gif
Cand te referi la paste, respectiv cartofi (mai ales cartofi) pana la saturatie, ce se intelege prin asta? laugh.gif Ca de ex, eu am mancat doar intr-o singura zi 500gr cartofi pregatiti, si e mult, stiu tease.gif E corect sa punctez doar 2 puncte? Ca portia mea de saturatie e clar mai mare decat a oamenilor normali, is dusa crazy.gif La paste sunt mai rezonabila lol.gif Fierb fix 100gr, cate ies, le mananc oricum grin.gif
Deci intrebarea asta e: exista totusi o limita rezonabila a saturatiei pt punctaj? blushing.gif
Amazoana
Intrebare si din partea mea: cum se fac cartofii razuiti cu mujdei? Habar nu am cum sunt, dar poftesc al naibii blum.gif
Multu pt hug. pupic.gif
dany
1. da , le-am calit in putin ulei si cand au fost aproape gata am pus 2 lingurite de zahar ( 1 lingurita zahar e gratis - la 2 persoane nu a fost nevoie sa punctez ) si le-am mai ametit un pic si gata .

2. regula este de 2 p ( cartofi ) pana la saturatie la o masa !!!!! Deci nu pe zi !! Mananci de 2 ori cartofi / zi punctezi de 2 ori 2 p . Saturatie inseamna sa fii satula , nu sa simti ca pleznesti !!!

Nu stiu daca am explicat bine dar sper sa intelegi hug.gif
Amazoana
CITAT(danyhoney @ 09-11-2007, 12:22 PM) *

1. da , le-am calit in putin ulei si cand au fost aproape gata am pus 2 lingurite de zahar ( 1 lingurita zahar e gratis - la 2 persoane nu a fost nevoie sa punctez ) si le-am mai ametit un pic si gata .

2. regula este de 2 p ( cartofi ) pana la saturatie la o masa !!!!! Deci nu pe zi !! Mananci de 2 ori cartofi / zi punctezi de 2 ori 2 p . Saturatie inseamna sa fii satula ,[b] nu sa simti ca pleznesti !!! [/b]

Nu stiu daca am explicat bine dar sper sa intelegi hug.gif

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
buretel
Merci Dany pt explicatii floare.gif Da, si eu i-am mancat la 2 mese (ca fel principal, nu garnitura), altfel chiar ca eram balon lol.gif lol.gif Oricum, eu i-am punctat dupa caloriile cartofului, ca m-am gandit ca 2 pct/masa e prea putin )).gif
Acum am inteles wink1.gif

Si tu ce te razi Dulcico? box.gif Pai daca io sunt lacoma? doh.gif laugh.gif laugh.gif
dany
CITAT(dulcikatty @ 09-11-2007, 10:20 AM) *

Intrebare si din partea mea: cum se fac cartofii razuiti cu mujdei? Habar nu am cum sunt, dar poftesc al naibii blum.gif

Simplu : cartofi curatati de coaja , dati pe razitoarea mare , scursi de zeama , pusi in tigaie la prajit ( cu ulei ) . Cand s-au facut pe o parte ii intorci ( nu vor ramane legati ) si gata . Vor fii cam crocanti dar pui mujdei de usturoi peste ei si se inmoaie . Dupa ce ai pus mujdeiul ( si sare ) ii intorci putin prin farfurie ca sa se imbibe cat de cat .
Faci si o salata si .... pofta buna !
Punctaj : 2 p cartofi + ulei

Mai poti tranti un ou batut peste ei inainte sa fie gata sau ceva branza ....

CITAT(buretel @ 09-11-2007, 10:28 AM) *

Si tu ce te razi Dulcico? Pai daca io sunt lacoma? doh.gif laugh.gif laugh.gif

Si eu am ras la fel la inceput cand am auzit explicatia pentru ca si eu as manca cartofi non-stop )).gif . Dar acum stiu deja cantitatea de cartofi care imi e suficienta si slabe sanse sa pleznesc )).gif
Amazoana
CITAT(buretel @ 09-11-2007, 12:28 PM) *

Merci Dany pt explicatii floare.gif Da, si eu i-am mancat la 2 mese (ca fel principal, nu garnitura), altfel chiar ca eram balon lol.gif lol.gif Oricum, eu i-am punctat dupa caloriile cartofului, ca m-am gandit ca 2 pct/masa e prea putin )).gif
Acum am inteles wink1.gif

Si tu ce te razi Dulcico? box.gif Pai daca io sunt lacoma? doh.gif laugh.gif laugh.gif

RAZ ca proasta pt ca si eu sunt lacoma. RAAAAAAAU!!!!! lol.gif

CITAT(danyhoney @ 09-11-2007, 12:32 PM) *

CITAT(dulcikatty @ 09-11-2007, 10:20 AM) *

Simplu : cartofi curatati de coaja , dati pe razitoarea mare , scursi de zeama , pusi in tigaie la prajit ( cu ulei ) . Cand s-au facut pe o parte ii intorci ( nu vor ramane legati ) si gata . Vor fii cam crocanti dar pui mujdei de usturoi peste ei si se inmoaie . Dupa ce ai pus mujdeiul ( si sare ) ii intorci putin prin farfurie ca sa se imbibe cat de cat .
Faci si o salata si .... pofta buna !
Punctaj : 2 p cartofi + ulei

Mai poti tranti un ou batut peste ei inainte sa fie gata sau ceva branza ....

CITAT(buretel @ 09-11-2007, 10:28 AM) *

Si tu ce te razi Dulcico? Pai daca io sunt lacoma? doh.gif laugh.gif laugh.gif

Si eu am ras la fel la inceput cand am auzit explicatia pentru ca si eu as manca cartofi non-stop )).gif . Dar acum stiu deja cantitatea de cartofi care imi e suficienta si slabe sanse sa pleznesc )).gif

Oh, sa ma ajute Dumnezeu, ca de nu mananc pana pocnesc! blink.gif Deja am umplut tastatura de bale.Galc.
In general nu prea mananc cartofi prajiti, pt ca produc cancer (nu ma certati! Asta cred eu) dar imi plac de pic! Cu atat mai mult la ceaun - dar nu aaaaam. sorry.gif
nusarich
'Neata!

Dany, suna super delicios cartofii aia cu mujdei. Numai stomacul sa ne tina! Intrebare: cartofii astia nu se puncteaza ca si cartofii prajiti? Am vazut ca tu i-ai "punctat" cu 2p + uleiul. Intreb pentru ca eu ma cam feresc de prajeli in general, pentru ca sunt destul de "scumpe". pupic.gif
buretel
CITAT(danyhoney @ 09-11-2007, 11:32 AM) *
Care e, pt tine? unsure.gif Zi-mi, ca sa ma rusinez valea.gif
dany
CITAT(nusarich @ 09-11-2007, 10:51 AM) *

'Neata!

Dany, suna super delicios cartofii aia cu mujdei. Numai stomacul sa ne tina! Intrebare: cartofii astia nu se puncteaza ca si cartofii prajiti? Am vazut ca tu i-ai "punctat" cu 2p + uleiul. Intreb pentru ca eu ma cam feresc de prajeli in general, pentru ca sunt destul de "scumpe". pupic.gif

Pai , cartofii prajiti nu se puncteaza la fel : cartofi + ulei ? Cartofii prajiti trecuti in lista ( daca la aia te referi ) sunt cartofii congelati facuti in restaurante in friteuza .... adica inoata in ulei hug.gif
CITAT(buretel @ 09-11-2007, 10:51 AM) *

CITAT(danyhoney @ 09-11-2007, 11:32 AM) *
Care e, pt tine? unsure.gif Zi-mi, ca sa ma rusinez valea.gif

Cam 3-4 cartofi mijlocii tease.gif

CITAT(dulcikatty @ 09-11-2007, 10:49 AM) *

Oh, sa ma ajute Dumnezeu, ca de nu mananc pana pocnesc! blink.gif Deja am umplut tastatura de bale.Galc.
In general nu prea mananc cartofi prajiti, pt ca produc cancer (nu ma certati! Asta cred eu) dar imi plac de pic! Cu atat mai mult la ceaun - dar nu aaaaam. sorry.gif

lol.gif lol.gif lol.gif Vezi ca trebuie sa pui mai multe puncte daca pocnesti lol.gif

Si mie imi plac de mor si n-am mai mancat de muuuuuuuult drool.gif
luchi
Vorbiti de lucruri sfinte : cartofi, mujdei, uau!
Dany, arata taare bine mancarea, si-mi place mult masa/blatul cu aspect vintage floare.gif
dany
CITAT(luchi @ 09-11-2007, 11:51 AM) *

Vorbiti de lucruri sfinte : cartofi, mujdei, uau!
Dany, arata taare bine mancarea, si-mi place mult masa/blatul cu aspect vintage floare.gif

Multumesc , Luchi hug.gif E locul meu de munca si , in acelasi timp , bar )).gif . Uite , asa arata doar ca acum avem scaune adevatare de bar )).gif :

Imagine
nusarich
Aha, m-am luminat! Oricum aia congelati nu-mi plac, asa ca as putea... din cand in cand ... sa ... cartofi prajiti!!!!!!! yahoo.gif
dany
Ai putea sa ..... din cand in cand ....Nusa lol.gif

Sau faci cartofii WW la cuptor cand ti-e pofta ....nu ies ei chiar ca aia prajiti dar sunt tare buni !!! Si au doar 2 p !!
May
Vaiiiii!!!!!! am trait in minciuna 2 ani de zile!!!!! sorry.gif Pai de ce nu i-ati spus si cow.gif-utei ca in lista sunt cartofii prajiti inecati in ulei? M-ati lasat sa ma chinui in pofte draconice, sa ma deshidratez de la atata apa pieduta prin fenomenul de ``balire cumplita`` sorry.gif . Azi fac si eu cartofi devil.gif

Azi sunt f happy pt ca am fost sa iau paine si la magazin m-am intalnit cu o tipa de a carei fetita am avut grija pe la inceputul anului si a inceput sa se cruceasca in magazin de cat am slabit de cand nu m-a mai vazut lol.gif. Mai schimbam 2 vorbe, mai imi zicea ca am slabit, mai vorbeam 2 chestii, iar imi zicea ca am slabit lol.gif cool.gif.

De asemenea, dupa atata timp de mers la magazinul de mai sus, mai bine de 2 ani, m-a luminat Dumnezeu si mi-a dat minte sa nu mai trec cu nasul pe sus pe langa raionul cu minuni dietetice, ci sa ma uit printre zecile de porcarii de batoane de slabit si ceaiuri minune si sa observ niste apetisante turtite de orez acoperite cu cioco neagra sau cu iaurt si una iese la minunata valoare de 1,5 p drool.gif. M-am cam razboit cu constiinta daca sa le iau sau nu, pt ca faceau cat 2 cioco d-alea bune si scumpe blushing.gif dar am zis: fie! laugh.gif
dany
blink.gif wacko.gif Eu eram convinsa ca stii chestia legata de cartofii prajiti , May sorry.gif

Tie trebuie sa-ti spuna altii ca ai slabit , buey ? N-ai oglinda acasa ? blum.gif De fapt , daca ne spun altii ne simtim mult mai bine hug.gif
May
Eeeeee stii cum sunt femile astea sucite: daca se uita in oglinda se vad mai grase decat sunt, daca vad ca pica pantalonii de pe ele inseamna ca s-au largit, ca a fost materialul prost, daca le spun iubitii ca au slabit li se pare ca o fac pt ca le iubesc si mint frumos, daca vad pe cantar inseamna ca au eliminat apa....ehhhh dar altfel sta treaba cand iti spune un strain, mai ales de sex feminin devil.gif
dany
da , asa e cu fumeile naughty.gif
stardust
Dany, m-ai dat gata cu poza aia cu mancare!!!

May, si eu vreau sa te vaaaaaaaad w00t.gif tease.gif
Amazoana
CITAT(danyhoney @ 09-11-2007, 01:48 PM) *
lol.gif lol.gif lol.gif Vezi ca trebuie sa pui mai multe puncte daca pocnesti lol.gif

Gresealaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! tata.gif Daca pocnesti sar toti cartofii din tine si nu mai punctezi deloc! crazy.gif Ca moooooooooli Lighten.gif
axe10
CITAT(danyhoney @ 09-11-2007, 12:56 PM) *

Multumesc , Luchi hug.gif E locul meu de munca si , in acelasi timp , bar )).gif . Uite , asa arata doar ca acum avem scaune adevatare de bar )).gif :

A ruginit frunza in vieeee...si la tine in gradinaaaa....ce frumos era verde....si ce soare....

Te tzuc .
dany
CITAT(stardust @ 09-11-2007, 01:27 PM) *

Dany, m-ai dat gata cu poza aia cu mancare!!!

blushing.gif blushing.gif Multumesc , Soranutza si bine ai venit pe la mine prin casutza give_rose.gif

CITAT(dulcikatty @ 09-11-2007, 01:28 PM) *

CITAT(danyhoney @ 09-11-2007, 01:48 PM) *

Gresealaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! tata.gif Daca pocnesti sar toti cartofii din tine si nu mai punctezi deloc! crazy.gif Ca moooooooooli Lighten.gif

lol.gif lol.gif
CITAT(axe10 @ 09-11-2007, 01:33 PM) *

A ruginit frunza in vieeee...si la tine in gradinaaaa....ce frumos era verde....si ce soare....

Te tzuc .

Da .... era.....dar va mai fii iar peste cateva luni )).gif

Pup si eu pupic.gif
nusarich
CITAT(Maybeline @ 09-11-2007, 03:03 PM) *

Vaiiiii!!!!!! am trait in minciuna 2 ani de zile!!!!! sorry.gif Pai de ce nu i-ati spus si cow.gif-utei ca in lista sunt cartofii prajiti inecati in ulei? M-ati lasat sa ma chinui in pofte draconice, sa ma deshidratez de la atata apa pieduta prin fenomenul de ``balire cumplita`` sorry.gif . Azi fac si eu cartofi devil.gif

Macar tu ai o scuza, esti copchil. Da' io, baba batrana, unde-mi fu capu' bag.gif ?
buretel
Eu oricum am facut varza toate regulile, asa ca nu mai conteaza lol.gif lol.gif Pocnesc oricum tease.gif tease.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.