Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Am nevoie de asta :eu si nebunelile mele ...
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164
dany
Nusa , macar stii de acum incolo floare.gif

buretelu` , nu pocni , mama , ca ramane buretoi fara tine .....

Sa va zic ce vreme e aici ? La radio se avertizeaza la fiecare 30 minute ca va fii furtuna mare ( mai ales Hamburg si aproape de mare ) doh.gif doh.gif
Noi , curiosi , am vrut sa mergem la mare sa vedem ce-si-cum si ... nu ne-au lasat . Totul e evacuat pana la noi ordine sad.gif
buretel
CITAT(danyhoney @ 09-11-2007, 04:55 PM) *
Sa va zic ce vreme e aici ? La radio se avertizeaza la fiecare 30 minute ca va fii furtuna mare ( mai ales Hamburg si aproape de mare ) doh.gif doh.gif
Noi , curiosi , am vrut sa mergem la mare sa vedem ce-si-cum si ... nu ne-au lasat . Totul e evacuat pana la noi ordine sad.gif

shock.gif shock.gif swoon.gif swoon.gif Stati in casa mai bine unsure.gif
dany
Aici nu e pericol ... suntem la 15 km de mare si au diguri si tot ce le trebuie sa nu dea navala apa .
Dar vantul asta aiurit mi-a daramat 2 ghivece cu flori si s-au spart doh.gif sad.gif Bine ca am destule kg ca m-ar lua pe sus altfel )).gif
axe10
CITAT(danyhoney @ 09-11-2007, 04:55 PM) *

Tocmai m-am logat sa-ti zic ca am vazut la BBC news ca UK e in pericol de inundatii...iar la Rotherdam s-au inchis pt prima oara portile alea minunate care le-au facut....e jale. Nivelul marii e crescut cu 3 metri pe acolo....

Stai in casa ca nu ai ce face.
dany
Aici se anunta un vant de pana la 140 km/h ..... Stai sa vezi o poza facuta azi la pranz in Dagebüll ( ca stii unde e ) :

Imagine

Si in Hamburg cam tot pe la vreo 3 m se anunta sad.gif
axe10
CITAT(danyhoney @ 09-11-2007, 05:18 PM) *

Aici se anunta un vant de pana la 140 km/h ..... Stai sa vezi o poza facuta azi la pranz in Dagebüll ( ca stii unde e ) :

Imagine

Si in Hamburg cam tot pe la vreo 3 m se anunta sad.gif

Si proastele astea ce asteptau...sau de unde veneau?

Se cer cizme de cauciuc d'alea de pescari ...pina la sold!!
dany
Se pare ca mergeau spre vapor( or fii fost ceva navetiste ) .... asa se vede ...Dar nici vapoarele n-au mai circulat .
Amazoana
CITAT(danyhoney @ 09-11-2007, 06:55 PM) *

Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!Ce nasol. blink.gif
bubbles
Seara.Vroiam sa zic ca mi-ai dat o idee minuntata acum vreo cateva zile cand ai zis ca ai facut salata boeuf asa ca am facut si eu .Si am facut si am mancat 4 zile din ea grin.gif
May
CITAT(bubbles @ 09-11-2007, 05:31 PM) *

Seara.Vroiam sa zic ca mi-ai dat o idee minuntata acum vreo cateva zile cand ai zis ca ai facut salata boeuf asa ca am facut si eu .Si am facut si am mancat 4 zile din ea grin.gif

Dar ideea minunata de azi ai vazut-o? ma intreb oare cate mancam acelasi lucru in seara asta lol.gif
dany
Mada , hug.gif E o vreme de ... baut vin fiert la gura caloriferului lol.gif

Ma bucur , Andreea .

May , chiar sunt curioasa cate dau maine raportul ca au mancat cartofi razuiti lol.gif lol.gif Va e clar ca maine nu aveti poza cu papa , nu ? tease.gif
bubbles
Nu am vazut May si oricum nu am cum sa fac in seara asta ca-s bolnava doh.gif dar saptamana viitoare promit ca ma reapuc de WW si fac mancare de a lui Dany grin.gif
May
dany apropo de intrebarea cu ce faci prima data dimineata, eu prima data ma uit la ceas, de parca trebuie sa ajung undeva grin.gif
dany
lol.gif lol.gif si eu la fel dar am uitat doh.gif wacko.gif
May
CITAT(danyhoney @ 09-11-2007, 05:48 PM) *

lol.gif lol.gif si eu la fel dar am uitat doh.gif wacko.gif

Pai intarziem la scarbici draga lol.gif
dany
Corect lol.gif Dar ce bine e cand ma uit la ceas , vad ca e 6 -7 si ...ma intorc pe partea cealalta ( de cele mai multe ori ) lol.gif

Apropo de asta ....zilele trecute s-a implinit 1 an de la povestea cu job-ul meu si , implicit , de cand stau acasa .
May
Eu ma trezesc mereu la 7 cand suna ceasul pt remy si, de cateva luni, ma simt vinovata ca el merge sa munceasca si eu raman sa dorm sorry.gif si ma mai si cocoloseste si ma pupa si imi zice sa dorm pana nu mai pot sad.gif

Si eu mai am un pic si fac iar anul de cand stau acasa shucks.gif
dany
Iar da cu grindina la noi sad.gif sad.gif E clar : maine vin fiert scrie pe mine cheer.gif cheer.gif Al meu e Imagine maine ... va gati papa de iarna : varza verde ( grünkohl ) cu muschi de porc si cartofi ( fierti , taiati rondele si pusi la prajit cu ceapa si cu sunculitza afumata ) Imagine
May
Eu fac lasagna biggrin.gif. Suna delicios ce faci tu maine drool.gif, hai sa facem schimb de portii sa mancam din fiecare )).gif
dany
CITAT(Maybeline @ 09-11-2007, 05:56 PM) *

Eu ma trezesc mereu la 7 cand suna ceasul pt remy si, de cateva luni, ma simt vinovata ca el merge sa munceasca si eu raman sa dorm sorry.gif si ma mai si cocoloseste si ma pupa si imi zice sa dorm pana nu mai pot sad.gif

Si eu mai am un pic si fac iar anul de cand stau acasa shucks.gif

O fii frate cu al meu ??? )).gif )).gif

Eu am muncit destul de cand ma stiu asa ca nu ma prea sacaie constiinta smile.gif . DAR tot as vrea sa gasesc ceva ... pe timp de vara am destula munca acasa si in gradina ....dar acum ...pauza sad.gif

CITAT(Maybeline @ 09-11-2007, 05:58 PM) *

Eu fac lasagna biggrin.gif. Suna delicios ce faci tu maine drool.gif, hai sa facem schimb de portii sa mancam din fiecare )).gif

Nope .... nu ma omor dupa lasagna . Dar tie iti trimit o portie de papa cand e gata hug.gif
May
Or fi, mai stii unsure.gif )).gif

CITAT(danyhoney @ 09-11-2007, 06:00 PM) *

Nope .... nu ma omor dupa lasagna . Dar tie iti trimit o portie de papa cand e gata hug.gif

Atunci iti dau la schimb niste chorizo lol.gif
dany

M-am razgandit : nu-ti mai dau papa ca tu vrei pufarine doh.gif Si mai faci si la altii pofta cuplu.gif

CITAT(Maybeline @ 09-11-2007, 06:02 PM) *

Atunci iti dau la schimb niste chorizo lol.gif

Aaaaaaa, bun !!!!! De cand cu WW n-am mai cumparat dar il am pe lista pentru un cheat-we )).gif
May
CITAT(danyhoney @ 09-11-2007, 06:02 PM) *

M-am razgandit : nu-ti mai dau papa ca tu vrei pufarine doh.gif Si mai faci si la altii pofta cuplu.gif

Fata, ma apuca niste pofte d-astea de copil de 2 ani... pufarine, pufuleti, acadele neaprat d-alea care coloreaza limba.... de abia m-am abtinut cand am fost in Lidl sa nu imi iau ursuleti d-aia din jeleu doh.gif

CITAT(danyhoney @ 09-11-2007, 06:03 PM) *

Aaaaaaa, bun !!!!! De cand cu WW n-am mai cumparat dar il am pe lista pentru un cheat-we )).gif

Si eu am in frigider, sub forma de mezel, il pastrez pt cand o sa fac pizza... adica peste 2 saptamani cred )).gif ca saptamana asta la cheat am lasagna, sap viitoare am o aniversare a unei cunostinte... vai de viata mea )).gif
Amazoana
CITAT(danyhoney @ 09-11-2007, 08:57 PM) *

Iar da cu grindina la noi sad.gif sad.gif E clar : maine vin fiert scrie pe mine cheer.gif cheer.gif Al meu e Imagine maine ... va gati papa de iarna : varza verde ( grünkohl ) cu muschi de porc si cartofi ( fierti , taiati rondele si pusi la prajit cu ceapa si cu sunculitza afumata ) Imagine

Omoara-ma, hai!
Lasa, lasa, ca vine ea mami mea si sa vezi ce ma mai laud si eu. Sac! mad.gif
May
Vroiam sa te intreb care-i smecheria cu raderea cartofilor? Adica asa ai vazut in revista, asa ti-a venit tie sau au un altfel de gust, sau ce? )).gif Ca ma gandeam daca sa ii rad sau sa ii fac cubulete mici ca mie imi place sa fie mai carnosi cand e vorba de mancat cu usturoi. Chiar imi amintesc de bunica mea, Dumnezeu s-o ierte, ne facea cartofi prajiti si cand erau aproape gata turna peste ei, in tigaie, mujdeiul si ii mai lasa putin sa intre ca lumea in ei... si asa mirosea toata bucataria a bunatate si mancam ca fomistii... eh, ce vremuri biggrin.gif

Si vroiam sa te mai intreb cam cate lgt de ulei pui la cati cartofi, daca poti sa aproximezi smile.gif
dany
Ce ma distrezi cu poftele tale lol.gif lol.gif lol.gif

Asa e , mai , viata grea avem cu cheat-we-urile astea wacko.gif grin.gif

CITAT(dulcikatty @ 09-11-2007, 06:10 PM) *

Omoara-ma, hai!
Lasa, lasa, ca vine ea mami mea si sa vezi ce ma mai laud si eu. Sac! mad.gif

lol.gif lol.gif lol.gif iarta-ma , n-am vrut hug.gif
Amazoana
Mi-e doar foame, d'aia "fac urat". Dar eu am salata de vinete cheer.gif
May
CITAT(dulcikatty @ 09-11-2007, 06:13 PM) *

drool.gif cu miez pufos de paine alba aburinda si rosii drool.gif

Astept sa-mi zica dany care e faza cu rasul cartofilor si ma duc sa imi fac pt ca mor de foame din cauza voastra, m-ati umplut de pofte nebune )).gif
dany
CITAT(Maybeline @ 09-11-2007, 06:11 PM) *

Vroiam sa te intreb care-i smecheria cu raderea cartofilor? Adica asa ai vazut in revista, asa ti-a venit tie sau au un altfel de gust, sau ce? )).gif Ca ma gandeam daca sa ii rad sau sa ii fac cubulete mici ca mie imi place sa fie mai carnosi cand e vorba de mancat cu usturoi. Chiar imi amintesc de bunica mea, Dumnezeu s-o ierte, ne facea cartofi prajiti si cand erau aproape gata turna peste ei, in tigaie, mujdeiul si ii mai lasa putin sa intre ca lumea in ei... si asa mirosea toata bucataria a bunatate si mancam ca fomistii... eh, ce vremuri biggrin.gif

Si vroiam sa te mai intreb cam cate lgt de ulei pui la cati cartofi, daca poti sa aproximezi smile.gif

Buey , reteta asta o am de la o batrana din Ro . Mi-a spus-o acum vreooooooo 20 de ani ...habar nu am daca o fii vreo smecherie sau nu )).gif . Nici nu stiu cum ar iesi cubuletze mici ....incearca .
In legatura cu uleiul .... nu mai stiu doh.gif doh.gif Am zis ca n-am mai facut de muuuuuult timp si atunci era pe vremea cand nu mai numaram . Eu fac din vreo 3-4 cartofi mijlocii .
Imi pare rau ca nu te pot lamuri sorry.gif sorry.gif Voi vedea in seara asta cat ulei intra . Chestia e ca eu mai am cam 8 p deci nu prea imi bat capul .

CITAT(dulcikatty @ 09-11-2007, 06:13 PM) *

Acum EU te omor !!!!!!!!!!!!!!!!! De cand suntem la casuta n-am mai facut vinete pentru ca nu stiu cum sa le coc la cuptor sad.gif doh.gif

CITAT(Maybeline @ 09-11-2007, 06:16 PM) *

drool.gif cu miez pufos de paine alba aburinda si rosii drool.gif

Gata , ma fac killer si va termin pe amandoua doh.gif

Ma duc sa fac papa ( al meu are camembert umplut cu branza ) si apoi la TV . Nu stiu daca mai intru mai tarziu ... daca nu , pe maine . Va astept cu impresii despre papa ( care faceti ) )).gif

hug.gif
May
Eu mai am 9, deci tot e bine )).gif

Eu coc vinetele direct in tava de la cuptor pe care o acoper cu hartie de aluminiu, d-aia de impachetat, sau cu hartie de copt
dany
Pai sti bine si tu la puncte cheer.gif . Pofta buna !

Si nu se inmoaie prea tare vinetele , cat timp le lasi ? Le pui intregi sau taiate pe jumatate ?
Eu le faceam pe aragaz dar acum nu mai pot sad.gif

Va hug.gif si am iesit .
May
Nu se inmoaie, se coc... le pun intregi si le las pana consider ca sunt facute... oricum se simte diferenta de gust fata de cum se fac pe aragaz dar daca nu ai alta solutie... pupic.gif
Amazoana
CITAT(Maybeline @ 09-11-2007, 09:22 PM) *

Eu mai am 9, deci tot e bine )).gif

Eu coc vinetele direct in tava de la cuptor pe care o acoper cu hartie de aluminiu, d-aia de impachetat, sau cu hartie de copt

Eu le coc tot in cuptor, dar asa fara nimic pe ele.Cand mi se pare ca ar putea exploda le intep cu o furculita si gata. Am facut de doua ori. Astea sunt coapte de mama blum.gif
Killareste-ma cat vrei, ca si eu poftesc la cartoafele tale. Bine ca nu mi-am facut azi.
Sa aveti pofta amandoua! pupic.gif Noapte buna
axe10
Din ciclul :"surprize ,surprize "sau cine a gatit cu spor asta seara...va prezint....tanaaaaaaaaaaaaaa:
axe10
CITAT(danyhoney @ 09-11-2007, 06:52 PM) *

Corect lol.gif Dar ce bine e cand ma uit la ceas , vad ca e 6 -7 si ...ma intorc pe partea cealalta ( de cele mai multe ori ) lol.gif

Apropo de asta ....zilele trecute s-a implinit 1 an de la povestea cu job-ul meu si , implicit , de cand stau acasa .

Deci si asta e un motiv de suparare....

CITAT(danyhoney @ 09-11-2007, 06:57 PM) *

Moama....bun barbat....

CITAT(Maybeline @ 09-11-2007, 07:11 PM) *

Mie imi facea un gagiu de al meu dar el ii punea in prosop inainte sa traga apa si ieseau crocanti ,se lipeau intre ei si ieseau ca o pizza....ii intorcea pe urma pe partea cealalta si cand ii scotea tot cu usturoi ii stropeam...

dany
CITAT(axe10 @ 09-11-2007, 07:50 PM) *

CITAT(danyhoney @ 09-11-2007, 06:52 PM) *

Deci si asta e un motiv de suparare....

Cred ca da ...... inca mai visez in legatura cu finalul suspect de atunci . Ori sunt eu proasta ca ma agit atat de mult dupa ce a trecut atat timp ......ori sunt dusa cu nervii !!!! Chiar si azi-noapte am visat cum a decurs toata scena acum 1 an de zile la firma ....Visez asta ffffffdes ....O fii cazul sa merg la un psiholog ? NU VREAU !!!
May
Am facut cartofii taiati cubulete si au iesit super, data viitoare ii fac rasi caci am eu impresia ca scap mai ieftin cu uleiul blum.gif

dulci eu nu pun nimic pe vinete, ci pun folie pe tava ca sa nu o fac varza )).gif
dany
CITAT(axe10 @ 09-11-2007, 07:26 PM) *

Din ciclul :"surprize ,surprize "sau cine a gatit cu spor asta seara...va prezint....tanaaaaaaaaaaaaaa:

hehe ...ai facut ciulamaua mea ? Ti-a placut ?
May
CITAT(danyhoney @ 09-11-2007, 10:45 PM) *

Chiar si azi-noapte am visat cum a decurs toata scena acum 1 an de zile la firma ....Visez asta ffffffdes ....O fii cazul sa merg la un psiholog ? NU VREAU !!!

Atunci sa ne luam de mana si sa mergem la doctor caci si eu am trecut si trec prin asta Dupa ce am pierdut primul job din viata mea pe motive de ``nu mai avem nevoie de tine`` m-am macinat la greu sa aflu adevaratul motiv. Preferam sa mi se spuna ca am gresit ceva decat un motiv atat de vag si, dupa parerea mea, neadevarat. Am visat luni intregi aproape seara de seara acele momente in care m-am despartit de fetite si de cate ori ma gandesc la ele nu pot sa le vad fericite ci numai plangand, tinundu-se de picioarele mele si agatandu-se de haine si de ce apucau ca sa nu plec. Acum, dupa 1 an jumate`, inca mai visez de 2-3 ori pe luna ca ma cheama inapoi sa am grija de ele...
dany
CITAT(Maybeline @ 09-11-2007, 10:45 PM) *

Am facut cartofii taiati cubulete si au iesit super, data viitoare ii fac rasi caci am eu impresia ca scap mai ieftin cu uleiul blum.gif

Deci ..... am pus 5 lingurite de ulei ( 5 p ) dar se poate si cu mai putin ulei ....mie mi-a ramas ulei in tigaie cheer.gif

Ti-au placut , May ???? Data viitoare cand ii faci rasi sa-mi spui daca simti vreo diferenta hug.gif

Eu am dat-o in bara in seara asta doh.gif doh.gif Or fii rusii care sunt pe drum ?????? Asta e ...... sorry.gif
May
Da, mi-au placut f mult. Am avut 3 cartofi medii spre marisori si am pus 4 lingurite si au ajuns la perfectie, nu a ramas nimic in tigaie iar cartofii au iesit super bine facuti. O sa ii fac rasi si pun pariu ca mai mult de 2 lingurite nu trebuie sa pun caci, fiind rasi, se fac mult mai repede decat cubulete asa ca nu au timp sa traga mult ulei.
otilici
Hop si eu in miez de noapte langa fetele fara somn lol.gif .May,ce e cu tine de poftesti atat la cartofii aia? Ha-ha,ca si mie numai la aia mi-e gandul de cand a scris Dany de ei lol.gif .Sa-mi ziceti cum vreti daca nu mananc maine cartofi cu mujdei )).gif blum.gif
May
CITAT(otilici @ 09-11-2007, 11:00 PM) *

May,ce e cu tine de poftesti atat la cartofii aia? Ha-ha,ca si mie numai la aia mi-e gandul de cand a scris Dany de ei lol.gif .Sa-mi ziceti cum vreti daca nu mananc maine cartofi cu mujdei )).gif blum.gif

Ce sa fie cu mine? ce e si cu tine! fa-i ca sunt beton, dar fa-i rasi drool.gif
dany
CITAT(Maybeline @ 09-11-2007, 10:55 PM) *

Da, mi-au placut f mult. Am avut 3 cartofi medii spre marisori si am pus 4 lingurite si au ajuns la perfectie, nu a ramas nimic in tigaie iar cartofii au iesit super bine facuti. O sa ii fac rasi si pun pariu ca mai mult de 2 lingurite nu trebuie sa pun caci, fiind rasi, se fac mult mai repede decat cubulete asa ca nu au timp sa traga mult ulei.

Exact !!!!!!! depinde decati cartofi pui ..... Eu am facut si o salat de rosii langa si ...Doamneeeee ce bine mi-a picat !!!! Imi era si pofta ...dupa atata timp ... Mi-e mila de al meu sot din cauza de miros in noaptea asta in dormitor lol.gif lol.gif
CITAT(otilici @ 09-11-2007, 11:00 PM) *

Hop si eu in miez de noapte langa fetele fara somn lol.gif .May,ce e cu tine de poftesti atat la cartofii aia? Ha-ha,ca si mie numai la aia mi-e gandul de cand a scris Dany de ei lol.gif .Sa-mi ziceti cum vreti daca nu mananc maine cartofi cu mujdei )).gif blum.gif

cheer.gif cheer.gif cheer.gif Inca una tipa corupta !!!!!!!! Pofta buna , Oti lol.gif

CITAT(Maybeline @ 09-11-2007, 11:06 PM) *

Ce sa fie cu mine? ce e si cu tine! fa-i ca sunt beton, dar fa-i rasi drool.gif

lol.gif Daaa, rasi ..

Ce ma distreaza ca v-am innebunit cu o reteta care , pentru mine , era ceva obisnuit ....deci nu ceva iesit din comun ....
Ma bucur ca v-a placut !!!
otilici
Glumeam May,sa nu te superi. pupic.gif
Fetelor,numai rasi,prajiti si cu mujdei ii vad/miros lol.gif lol.gif Azi cu imaginea asta am supravietuit lol.gif
Dany,pt. zilele urmatoare ce chestii ucigatoare in masa mai pregatesti? lol.gif

Dany,nu stii ca tot ce e mai simplu e mai bun?Mancarurile de pe vremea bunicii,care le redescoperim uneori,is cele mai bune naughty.gif
May
Ba sa stii ca m-am suparat, nu mai vb cu tine nana.gif )).gif
otilici
May plecaciune.gif
lol.gif
May
nana.gif uita ca ma cunosti nana.gif
dany
CITAT(otilici @ 09-11-2007, 11:10 PM) *

Dany,pt. zilele urmatoare ce chestii ucigatoare in masa mai pregatesti? lol.gif

Va trebui sa te dezamagesc , Oti ...maine gateste al meu si eu nu numar puncte ....
Saptamaana viitoare sunt singura la cina asa ca .....sa vad de ce am chef sa gatesc ..Precis nu va fii ceva neobisnuit .....Sunt singura asa ca ..... sorry.gif
May
dany ai citit postul meu de pe pagina cealalta in legatura cu job-ul si visele? Nu de alta, dar sa stii ca nu esti singura sad.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.