CITAT(Maybeline @ 09-11-2007, 06:11 PM)

Vroiam sa te intreb care-i smecheria cu raderea cartofilor? Adica asa ai vazut in revista, asa ti-a venit tie sau au un altfel de gust, sau ce?
).gif)
Ca ma gandeam daca sa ii rad sau sa ii fac cubulete mici ca mie imi place sa fie mai carnosi cand e vorba de mancat cu usturoi. Chiar imi amintesc de bunica mea, Dumnezeu s-o ierte, ne facea cartofi prajiti si cand erau aproape gata turna peste ei, in tigaie, mujdeiul si ii mai lasa putin sa intre ca lumea in ei... si asa mirosea toata bucataria a bunatate si mancam ca fomistii... eh, ce vremuri
Si vroiam sa te mai intreb cam cate lgt de ulei pui la cati cartofi, daca poti sa aproximezi

Buey , reteta asta o am de la o batrana din Ro . Mi-a spus-o acum vreooooooo 20 de ani ...habar nu am daca o fii vreo smecherie sau nu
).gif)
. Nici nu stiu cum ar iesi cubuletze mici ....incearca .
In legatura cu uleiul .... nu mai stiu

Am zis ca n-am mai facut de muuuuuult timp si atunci era pe vremea cand nu mai numaram . Eu fac din vreo 3-4 cartofi mijlocii .
Imi pare rau ca nu te pot lamuri

Voi vedea in seara asta cat ulei intra . Chestia e ca eu mai am cam 8 p deci nu prea imi bat capul .
CITAT(dulcikatty @ 09-11-2007, 06:13 PM)

Mi-e doar foame, d'aia "fac urat". Dar eu am salata de vinete
Acum
EU te omor !!!!!!!!!!!!!!!!! De cand suntem la casuta n-am mai facut vinete pentru ca nu stiu cum sa le coc la cuptor

CITAT(Maybeline @ 09-11-2007, 06:16 PM)

cu miez pufos de paine alba aburinda si rosii

Gata , ma fac
killer si va termin pe amandoua
Ma duc sa fac papa ( al meu are camembert umplut cu branza ) si apoi la TV . Nu stiu daca mai intru mai tarziu ... daca nu , pe maine . Va astept cu impresii despre papa ( care faceti )