Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Am nevoie de asta :eu si nebunelile mele ...
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137
danyhoney
Am citit si ... hug.gif pupic.gif

CITAT(Maybeline @ 09-11-2007, 11:12 PM) *

Ba sa stii ca m-am suparat, nu mai vb cu tine nana.gif )).gif

May face pe nebuna lol.gif lol.gif Ca de obicei )).gif
May
Azi am primit cartea pe luna asta de la Cercul lecturilor. Se numeste Autostima, forta noastra secreta si promite ca ma invata cum sa controlez aceasta putere ca sa fiu mereu optimista smile.gif. In curand trebuie sa dau comanda de urmatoarea carte si vroiam sa imi iau ``Povestile tarfelor mele triste`` de Marquez caci am auzit azi pe forum ca e buna si oricum ma invarteam de mult sa o iau, dar nu mai apare in revista de oferte mad.gif ori nu m-am uitat eu bine, ori au scos-o. O sa mai rasfoiesc maine inca o data revista si, daca nu e, o sa comand o carte cu retete pt aperitive naughty.gif
danyhoney
m-ai bagat in ceata cu ... cartile tale ..May .... Nu pot comenta ( ai habar ce inseamna sa nu poti comenta ... ca femee ...??? lol.gif lol.gif )... lol.gif
May
Pai cu ce te-am bagat in ceata? blink.gif
otilici
CITAT(Maybeline @ 10-11-2007, 12:15 AM) *

nana.gif uita ca ma cunosti nana.gif

Nu pot! Pt.ca nu te cunosc! lol.gif tease.gif
Plec sa-mi fac cartofi prajiti,na! )).gif
May
CITAT(otilici @ 09-11-2007, 11:30 PM) *

daca vrei sa ma cunosti, mai ales cu joarda in mana, mananca la ora asta wink1.gif lol.gif
danyhoney
CITAT(Maybeline @ 09-11-2007, 11:28 PM) *

Pai cu ce te-am bagat in ceata? blink.gif

Cu Marquez si cu " chestiile " care ne promit ca ne ajuta sa fi optimiste .... Eu nu cred in chestiile astea ... SORRY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
otilici
Am glumit,mey,lasa joarda )).gif .Dar numai pt. ca mi-e lene )).gif
danyhoney
CITAT(Maybeline @ 09-11-2007, 11:31 PM) *

CITAT(otilici @ 09-11-2007, 11:30 PM) *

daca vrei sa ma cunosti, mai ales cu joarda in mana, mananca la ora asta wink1.gif lol.gif

Moooaammaaaaa , ce tartor ai devenit !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bueyyyyyy, la WW fiecare poate papa la orice ora vrea ... Asa ca ...lasa Otiliciul sa pape ce vrea )).gif
May
Pai cu Marquez si eu sunt in ceata caci nu i-am citit nicio carte dar suna interesant titlul si azi am aflat ca e o carte buna. Cu optimismul si cum se invata nici eu nu cred ca exista vreo formula magica in practica, dar zic ca nu strica sa mai intaresti teoria )).gif.

Cartea cu aperitive ne mai salveaza pe noi 2 lol.gif

oti offff... si eu care de abia asteptam sa te cunosc )).gif pupic.gif
danyhoney
Eu stiam ca esti dusa rau cu pluta , May , dar se pare ca imaginatia mea batrana nu are sanse sa inteleaga ce vreti voi , alea tinerele )).gif )).gif

va hug.gif si plec la nani !!
otilici
Si eu vreau sa te cunosc May,dar arunca joarda aia ce o tii la spate naughty.gif
Asa Dany, batista.gif macar tu ia-mi apararea,ca is fata buna si cuminte angel.gif
May
)).gif Ma bag si eu la film. Noapte buna fetele pupic.gif
danyhoney
Sunt langa tine , Oti , ......ne aparam de dracusofrul care zace in sexoasa May lol.gif lol.gif

otilici
Noapte buna Dany!
Noapte buna May!
May
Am fugit ca simt coalitia ingerilor impotriva raului cum imi sufla in ceafa devil.gif pupic.gif
otilici
CITAT(danyhoney @ 10-11-2007, 12:43 AM) *

Sunt langa tine , Oti , ......ne aparam de dracusofrul care zace in sexoasa May lol.gif lol.gif

hug.gif hug.gif swordfight.gif
)).gif
danyhoney

Si eu la nani .....

Somn usor si vise placute tuturor !!!! hug.gif
otilici
Nebunicilor! pupic.gif pupic.gif
Noapte buna,am fugit si eu smile.gif
danyhoney
CITAT(otilici @ 09-11-2007, 11:43 PM) *

Noapte buna Dany!
Noapte buna May!

Ma bucur ca mai apari pe aici !!!!! hug.gif

Vise placute !!!
otilici
Am avut niste probleme,de aia eam mai tacuta in ultima vreme.Dar am revenit pe baricade! pupic.gif Am fugit!
ina_ceva
CITAT(Maybeline @ 09-11-2007, 07:05 PM) *

Fata, ma apuca niste pofte d-astea de copil de 2 ani... pufarine, pufuleti, acadele neaprat d-alea care coloreaza limba.... de abia m-am abtinut cand am fost in Lidl sa nu imi iau ursuleti d-aia din jeleu doh.gif

Eu ma abtin de la pufuleti si jeleurile in afara de o zi pe luna, imi fac prea tare cu ochiul si dupa aia devin agitata pe acasa, cu gandul tot la ele blushing.gif

Dany-dulce, abia am pus cartofii rasi in tigaie si astept sa se faca, sa-i pap cu mujdei. Babuinul doarme dus, nu stie ce mirosuri il asteapta )).gif
ina_ceva
Au iesit super, crocantzei pupic.gif merci de idee grin.gif !

...avantaj ca se fac repede...
axe10
CITAT(danyhoney @ 09-11-2007, 11:45 PM) *

Cred ca da ...... inca mai visez in legatura cu finalul suspect de atunci . Ori sunt eu proasta ca ma agit atat de mult dupa ce a trecut atat timp ......ori sunt dusa cu nervii !!!! Chiar si azi-noapte am visat cum a decurs toata scena acum 1 an de zile la firma ....Visez asta ffffffdes ....O fii cazul sa merg la un psiholog ? NU VREAU !!!

Eu habar nu am ce s-a intamplat ca nu eram in zona pe atunci...dar nici nu intreb ca sa nu trezesc amintiri neplacute. Dar recomand sa treci peste ca nu are sens sa te pleostesti din aceasta cauza.
hug.gif

CITAT(danyhoney @ 09-11-2007, 11:47 PM) *

hehe ...ai facut ciulamaua mea ? Ti-a placut ?

Nu numai mie...si Cosmin si Florin au apreciat-o!! Alexia sigur nu va manca din cauza de ciuperci. Data viitoare punpe ochiul mai mic ca nu avea asa multa "zama" si a iesit un pic mai sarata din cauza de vegeta...
Am mancat simpla aseara ca mi-era tare foame dar azi poate imi fierb niste orez gol langa.

CITAT(danyhoney @ 09-11-2007, 11:53 PM) *

Eu am dat-o in bara in seara asta doh.gif doh.gif Or fii rusii care sunt pe drum ?????? Asta e ...... sorry.gif

Azi e zi de cantar... :-?

CITAT(ina_ceva @ 10-11-2007, 08:01 AM) *

Dany-dulce, abia am pus cartofii rasi in tigaie si astept sa se faca, sa-i pap cu mujdei. Babuinul doarme dus, nu stie ce mirosuri il asteapta )).gif

Numai tu si Michelle puteti manca gatit de dimineata...
bubbles
CITAT(Maybeline @ 09-11-2007, 09:05 PM) *

Fata, ma apuca niste pofte d-astea de copil de 2 ani... pufarine, pufuleti, acadele neaprat d-alea care coloreaza limba.... de abia m-am abtinut cand am fost in Lidl sa nu imi iau ursuleti d-aia din jeleu doh.gif

Neata smile.gif .May asa fac si eu .. la un moment dat gasisem acadele ciupa-ciups care iti coloreaza limba si aveam cate 2 din ficare culoare.Nu-ti mai zic ce era la gura mea si imi parea atat de bine.Iar pufarine drool.gif E mai rau ca daca ma apuc de ele nu ma las pana nu le termin )).gif
axe10
Si afara ploua,ploua..si-i trecut de ora noua...si eu nu ti-am vazut ochisorii pe aici...
luchi

Cred ca da ...... inca mai visez in legatura cu finalul suspect de atunci . Ori sunt eu proasta ca ma agit atat de mult dupa ce a trecut atat timp ......ori sunt dusa cu nervii !!!! !!

hug.gif E normal sa fie asa, Dany, pentru ca a fost ceva ce te-a afectat foarte tare si probabil nu ai trecut inca peste asta (in totalitate). Apropo de finalul "suspect", asa sunt unii, decat sa-ti spuna ceva verde-b fata prefera alte metode, nu tocmai ortodoxe.
Insa sper ca ti-ai recapatat increderea in tine, pentru ca cei care te cunosc (chiar si numai din cele scrise) te apreciaza, fii sigura de asta. floare.gif
danyhoney
Neata !

Aseara m-am dus mult mai tarziu la somn asa ca azi am dormit ceva mai multicel...

CITAT(ina_ceva @ 10-11-2007, 07:37 AM) *

Au iesit super, crocantzei pupic.gif merci de idee grin.gif !

...avantaj ca se fac repede...

cheer.gif Alta cu , cartofii mei cheer.gif Ma bucur ca ti-au placut hug.gif
CITAT(axe10 @ 10-11-2007, 09:47 AM) *

Si afara ploua,ploua..si-i trecut de ora noua...si eu nu ti-am vazut ochisorii pe aici...

Buey , am dormit mai mult dar am si facut deja ceva treaba .l-am ajutat pe al meu la pregatit cartofii si varza verde pentru diseara .
hug.gif

CITAT(luchi @ 10-11-2007, 10:42 AM) *

Cred ca da ...... inca mai visez in legatura cu finalul suspect de atunci . Ori sunt eu proasta ca ma agit atat de mult dupa ce a trecut atat timp ......ori sunt dusa cu nervii !!!! !!

hug.gif E normal sa fie asa, Dany, pentru ca a fost ceva ce te-a afectat foarte tare si probabil nu ai trecut inca peste asta (in totalitate). Apropo de finalul "suspect", asa sunt unii, decat sa-ti spuna ceva verde-b fata prefera alte metode, nu tocmai ortodoxe.
Insa sper ca ti-ai recapatat increderea in tine, pentru ca cei care te cunosc (chiar si numai din cele scrise) te apreciaza, fii sigura de asta. floare.gif

Luchi hug.gif Cred ca va mai trece ceva timp pana voi uita de tot . In legatura cu increderea ... nu mi-am recapatatat-o total dar sunt pe drumul cel bun . Multumesc mult ! give_rose.gif
May
Neatzaaaaaa cheer.gif
danyhoney
CITAT(Maybeline @ 10-11-2007, 11:03 AM) *

Neatzaaaaaa cheer.gif

te-ai trezit , dracushorule cheer.gif hug.gif
May
M-am trezit de mai devreme dar m-am dragalasit in pat cu al meu si eu stau mult in baie dimineata, pana imi fac ritualul )).gif
otilici
'Neata Dany! floare.gif
Nu intri putin pe mess pls?
May
Tocmai am descoperit ca am pe mouse 2 butoane de back si forward si am mouse-ul de peste 1 an lol.gif
danyhoney
Vezi poate mai descoperi ceva , May lol.gif

Neata , Oti , si tu la post prezenta ? hug.gif

Buey , sunt suparata rau !! M-am cantarit si ..... am cu 200 gr mai mult ca sambata trecuta doh.gif bang.gif cuplu.gif
danyhoney
Modificat si ticker-ul sad.gif
stardust
Am crezut ca nu mai termin veci de citit )).gif S-a scris ieri mai mult aici decat la Neuroni, asta da record (sau asa era pe vremea mea smile.gif )

Dany, si eu ma alatur fan-clubului. Faceam si eu de ieri cartofii aia doar ca eu n-am priceput faza cu razuitul. Care e razatoarea mare? )).gif Am tot sperat ca va intreba una din fete ce vrei sa spui cu asta dar vad ca-s singura care nu pricepe. Nu-i bai, pentru o cauza asa nobila (pofta) am intrebat si prostia asta )).gif

N-are sens sa adaug ca de cand ma tot framanta intrebarea asta deja nu mai stiu la ce pagina ai dat reteta, nu? baby.gif

May, in ce club de lectura esti? E ceva local acolo in Spania sau pe un forum romanesc? Si pe mine ma bate gandul sa ma inscriu la asa un club. Imi place mult sa citesc dar in ultima vreme n-am mai prea citit. Vin acasa si parca ma simt vinovata ca nu stau destul si cu hombre si-atunci las cititul si alte cele pe alta data.

Axe, ciulamaua aia merita facuta si daca numeri? Arata bestial dar sunt sigura ca daca o fac nu reusesc sa ma abtin sa nu mananc. Am ceva ciuperci in frigider...

Dany, cum e cu furtuna?
danyhoney
Si pe vremea mea se scria mai mult la neuroni , Soranuta , acum s-au cam lenevit fetele )).gif
Razatoarea mare e aceea cu zimtii mari .....Eu am una dreptunghiulara si pe fiecare parte sunt altfel zimtii .... Sper ca ai inteles cum am explicat )).gif Pofta buna la cartofi !

Ciulamaua facuta de Axe e ciulama WW ..... am pus eu reteta aici zilele trecute ....

Cu furtuna e ok ....n-a fost chiar asa de rau , din fericire

Uite AICI reteta de ciulama , Soranuta
stardust
CITAT(danyhoney @ 10-11-2007, 12:40 PM) *

Si pe vremea mea se scria mai mult la neuroni , Soranuta , acum s-au cam lenevit fetele )).gif
Razatoarea mare e aceea cu zimtii mari .....Eu am una dreptunghiulara si pe fiecare parte sunt altfel zimtii .... Sper ca ai inteles cum am explicat )).gif Pofta buna la cartofi !

Ciulamaua facuta de Axe e ciulama WW ..... am pus eu reteta aici zilele trecute ....

Cu furtuna e ok ....n-a fost chiar asa de rau , din fericire

Uite AICI reteta de ciulama , Soranuta

Danke naughty.gif

Gramele-n plus zic eu ca sunt de la rusi, refuz sa cred ca sunt de la cartofii cu mujdei grin.gif
otilici
Nuuuuu,de la cartofi precis nu sunt )).gif .
danyhoney
Nu sunt de la cartofi ..... si chiar daca ar fii tot as mai manca ca tare buni sunt )).gif
buretel
laugh.gif Neatza cheer.gif
Muaaaa, cat am citit aici biggrin.gif
Am numai cartoafe, razatori, mujdeiuri, ciuperci, pufarine, eugenii si ciulamale in cap lol.gif lol.gif

Dany, nici eu nu stiu povestea de anul trecut, dar iti doresc multa putere sa treci peste! Un sut e un pas inainte, stii doar pupic.gif floare.gif

May, ca te vaz pe aici tata.gif tata.gif tata.gif lol.gif

PS: Eu ma duc sa vad cum imi calculez punctele mancate la Ikea devil.gif
May
dany sigur sunt de la rusi pt ca incepi sa retii apa, nu te ingrijora. Si mie trebuie sa imi vina asa ca la cantarirea de dimineata nu am abservat nici o schimbare fata de sambata trecuta sad.gif

sorana da... e un Club numai pt Spania. Cumpar de la ei cartile cu 4-5 euro mai ieftine decat din magazine si mi le si aduc acasa grin.gif. Cand m-am inscris am primit o geanta de voiaj superba si apoi, la primele 3 carti, cate un pandantiv: unul din argint simplu, unul suflat cu aur galben si un smarald micut, unul din argint cu sirconita ( piatra semipretioasa care imita briliantul)

CITAT(buretel @ 10-11-2007, 01:33 PM) *

May, ca te vaz pe aici tata.gif tata.gif tata.gif lol.gif

tata.gif blum.gif crazy.gif nana.gif ar trebui sa iti faci jurnal ca sa scot limba la tine zilnic )).gif huglove.gif
buretel
CITAT(Maybeline @ 10-11-2007, 02:38 PM) *
tata.gif blum.gif crazy.gif nana.gif ar trebui sa iti faci jurnal ca sa scot limba la tine zilnic )).gif huglove.gif
giggle.gif give_heart.gif

Buretoiul e bolnav sorry.gif A racit, il doare gatul, si eu nu stiu sa-l doftoricesc crying.gif crying.gif crying.gif batista.gifI-am dat Vitamina C, niste drajeuri, ceai cu miere si lamaie crying.gif crying.gif
danyhoney
Buretelu` , aseara am avut chef de vorbareala asa ca nu ne-am gandit la saracutele de voi cat veti avea de citit tease.gif
Nu te pot ajuta cu papa de la Ikea dar banuiesc ca e scumpa la puncte blum.gif blum.gif

Si eu zic ca e de la rusi , May , dar tot am schimbat ticker-ul ....Sper sa arate mai bine sambata viitoare wacko.gif
May
Multa sanatate pt buretoi si da-i mult sex.gif ca sa iasa raceala din el... daca nu ii trace in maxim 2 zile cu tratamente ``naturiste`` ar trebui sa inceapa cu paracetamol smile.gif
danyhoney
CITAT(buretel @ 10-11-2007, 01:44 PM) *

Buretoiul e bolnav sorry.gif A racit, il doare gatul, si eu nu stiu sa-l doftoricesc crying.gif crying.gif crying.gif batista.gifI-am dat Vitamina C, niste drajeuri, ceai cu miere si lamaie crying.gif crying.gif

Eu zic ca e bine ce i-ai dat . Daca face febra sa-i faci sosetele cu otet diseara cand se baga in pat . O baie fierbinte la picioare cu sare mare ar mai fii o idee.....Sanatate buretoiului hug.gif

CITAT(Maybeline @ 10-11-2007, 01:49 PM) *

Multa sanatate pt buretoi si da-i mult sex.gif ca sa iasa raceala din el... daca nu ii trace in maxim 2 zile cu tratamente ``naturiste`` ar trebui sa inceapa cu paracetamol smile.gif

doh.gif lol.gif lol.gif
buretel
Multu Dany pt sfaturi, o sa incerc, chiar am sare grunjoasa. Sa vedem daca-i trece crying.gif
May bataita.gif Ce sfat e ala? mad.gif Eu sunt cuminte, nu vorbesc prostii, stii doar blushing.gif laugh.gif
danyhoney
CITAT(buretel @ 10-11-2007, 01:54 PM) *

Multu Dany pt sfaturi, o sa incerc, chiar am sare grunjoasa. Sa vedem daca-i trece crying.gif
May bataita.gif Ce sfat e ala? mad.gif Eu sunt cuminte, nu vorbesc prostii, stii doar blushing.gif laugh.gif

Tu doar le faci )).gif tease.gif
May
CITAT(buretel @ 10-11-2007, 01:54 PM) *

- daca erai ``cuminte`` nu mai aveai buretoi;
- tu nu vorbesti prostii, tu le faci direct )).gif
- propune-i tratamentul lui buretoi si instantaneu se va simtii mai bine doar gandindu-se )).gif
buretel
tease.gif devil.gif grin.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.