Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Am nevoie de asta :eu si nebunelile mele ...
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162
dany
CITAT(Maybeline @ 12-11-2007, 11:13 AM) *

Eu mi-s happy azi ca aseara ma tot probam sa vad cu ce ma imbrac pt onomastica de sambata asta si am observat ca niste pantaloni de stofa care acum o luna imi venea super stransi, acum sunt larguti, fac cute, ma simt lejer in ei yahoo.gif.

cheer.gif clap.gif clap.gif

Bueyyyyy, voi v-ati tzacanit de tot ??? Ce Craciun ? Unde ? Deja ? grin.gif
stardust
CITAT(danyhoney @ 12-11-2007, 11:47 AM) *

CITAT(Maybeline @ 12-11-2007, 11:13 AM) *

Eu mi-s happy azi ca aseara ma tot probam sa vad cu ce ma imbrac pt onomastica de sambata asta si am observat ca niste pantaloni de stofa care acum o luna imi venea super stransi, acum sunt larguti, fac cute, ma simt lejer in ei yahoo.gif.

cheer.gif clap.gif clap.gif

Bueyyyyy, voi v-ati tzacanit de tot ??? Ce Craciun ? Unde ? Deja ? grin.gif

Eu astept cu nerabdare craciunul cheer.gif Cu toate ca-i cam devreme, deja prin magazine au aparut globuri si tot felul de ornamente. Sunt foarte tentata sa cumpar desi cred ca numai eu si tzacomegii deja cumpara chestii pt Craciun.
dany
CITAT(stardust @ 12-11-2007, 12:02 PM) *

Eu astept cu nerabdare craciunul cheer.gif Cu toate ca-i cam devreme, deja prin magazine au aparut globuri si tot felul de ornamente. Sunt foarte tentata sa cumpar desi cred ca numai eu si tzacomegii deja cumpara chestii pt Craciun.

Si aici au aparut de vreo 3 saptamani tot felul de chestii prin magazine . Noroc ca ma trage al meu de maneca ca altfel ..... Pana acum n-am luat decat cateva lumanari ... dar mai e timp destul sa mai achizitionez cate ceva naughty.gif Ce daca am cateva cutii mari pline cu decoratiuni de Craciun in pod )).gif )).gif In fiecare an apare ceva nou , nu ? doh.gif
dany
La inceputul secolului XX se duce Bula la ghicitoare. Aceasta ii spune:
- Mda... Din cauza ta vor muri multzi oameni si altzi vor ramane fara casa...
Pleaca Bula necajit, cand in drum spre casa vede un copil pe shinele de tramvai gata sa il calce tramvaiul.
Sare Bula, repede, il salveaza.
- Cum te cheama, puisor? a intrebat Bula.
-...Adolf...Adolf Hitler.

Vine Bula fericit de la inmormantarea lu soacra'sa, si cand da sa intre in casa, pac!, o tigla de la acoperis ii cade in cap, la care Bula, uitandu-se spre cer:
- Ai si ajuns, scarba?
May
Mersiiiii pt complimente biggrin.gif sunt f fericita mai ales din cauza ca am muncit f mult si am fost f cuminte si cand am vazut sambata ca nu am slabit deloc... m-am cam intristat. Dar uite ca se vede munca cheer.gif
May
Auzi, cum mai stai cu buzele? huh.gif
dany
Tot asa cum stii sad.gif Periuta n-a ajutat , mi-am luat si o crema care n-a avut rezultate .....
May
Ai putea sa mai incerci si cu un prosop umed cu care sa iti freci buzele... toate chestia e sa faci sangele sa circule smile.gif
dany
E si asta o idee hug.gif

Cine vine cu mine la plimbare mai tarziu ????????????????????????????????
May
As veni eu ca de cateva zile sunt prizoniera in casa mad.gif. Trebuie sa primeasca socrela un pachet important si trebuie sa fie cineva acasa si cum eu sunt cea libera.... de joi stau in casa toata ziua, nici macar sa cobor pana la paine nu pot ca daca vin aia cu pachetul si nu sunt ca sa il preiau; a trebuit sa imi programez bicicleta in asa fel incat sa pot sa imi fac dus imediat ce vine remy la pauza de masa, adica in loc sa stau mai mult cu el, eu stau in baie... sambata nici macar nu am putut merge la Doina ca a trebuit sa fiu acasa pana la 5 cand au venit ei de la munca dry.gif. Acum 5 min m-a sunat socrela sa imi spuna ca au promis aia ca sigur vin in dupa-amiaza asta... pt mine deja e seara dupa ora 6, nu mai e dupa-amiaza. Si colac peste pupaza, ii zic socrelei ca eu la 7 cand vine remy ies din casa ca am lucruri de cumparat si s-a cam suparat, dar doar nu il trimit pe remy sa imi ia tampoane!

Offf ce nervi am mad.gif
ganesha
CITAT(danyhoney @ 12-11-2007, 05:12 PM) *

Tot asa cum stii sad.gif Periuta n-a ajutat , mi-am luat si o crema care n-a avut rezultate .....

Vitamina A si /sau vitamina E. Caut-o in farmacii, daca nu e in sticlute, atunci poti lua capsule, le intepi cu cutitul, le scurgi pe degetel si te dai. Cremele obisnuite au o gramada de timpenii in ele, daca tot e o zona cu probleme incearca niste creme de la magazinele ogranice, fara parabeni si alte porcarii in ele. Eventual o crema de galbenele - face minuni. Dar e bun si ceaiul: il faci, scoti pliculetul infuzat si caldut si il tii peste buze (sau ochi, sau oricare parte ca nu numai pentru asta e bun) vreo 10 minute. floare.gif pupic.gif

Am citit si despre May si pantalonii ei. Misto senzatie, bravo tie!!! yahoo.gif
dany
May , la noi , daca vine un pachet si nu suntem acasa il putem ridica a 2-a zi de la posta sau vine postasul cu el inca o data . Banuiesc ca si la voi e la fel . Cum sa stai prizoniera in casa doar pentru un pachet sad.gif

Cum adica s-a suparat ca iesi din casa ??? Ce treaba are ea cu ce faci tu ????? doh.gif
May
Pai i-am zis eu pachet dar de fapt e un pat si alte chestii )).gif asa ca daca nu il preiau cand vin il duc la un depozit si trebuie sa il ia socrela apoi cum poate, eventual sa plateasca transportul care acum e gratis dry.gif. S-a suparat pt ca nu o sa mai fie nimeni acasa daca ies eu... dar ma doare fix in pix! mad.gif
dany
Daca iesi la 7 va fii Remy acasa , nu ?
May
CITAT(ganesha @ 12-11-2007, 05:52 PM) *

Am citit si despre May si pantalonii ei. Misto senzatie, bravo tie!!! yahoo.gif

Daaa f mistho. Mersi pupic.gif

dany nope ca merge si el sa se tunda in acelasi complex din care fac eu cumparaturile, asa ca mergem impreuna, nu stau sa merg pe rand din cauza ei dry.gif. Poate nu pare vina ei cu ``pachetul`` dar eu consider ca din moment ce ea e clientul poate sa ia masuri asupra faptului ca o tot prostesc si o duc cu vorba ca vine azi, ca vine maine...

heheheheheheh cine credeti ca tocmai a intrat pe usa? Socrelaaaa... vad ca se poate sa vina si mai devreme acasa daca e in interesul ei... ce bine e sa fii mai nesimtita wink1.gif
dany
CITAT(Maybeline @ 12-11-2007, 06:16 PM) *

heheheheheheh cine credeti ca tocmai a intrat pe usa? Socrelaaaa... vad ca se poate sa vina si mai devreme acasa daca e in interesul ei... ce bine e sa fii mai nesimtita wink1.gif

lol.gif lol.gif
dany
Multumesc pentru sfaturi , A.

Cred ca ar cam fii cazul sa se gandeasca Doamne-Doamne ca nu mai am chef de stat acasa , de plictiseala , de iesit doar la cate o plimbare scurta ..... si sa ma ajute sa gasesc un job .
Ma enervez din orice mai nou .... n-am chef de nimic .... ma trezesc ca ma uit minute intregi pe pereti .....nu mai am veselia pe care o aveam mereu ( acum o am din 2 in 3 ) .....Si mi-e teama ca asta ma va duce incet-incet la mancat aiurea ( iarna , frig , stat in casa , etc ) doh.gif
May
Nu i-a venit pachetul lol.gif a vazut si ea cum e sa astepti ca popandaul in salon si sa nu iti poti face treaba )).gif. E nervoasa rau, deja a luat pastile pt dureri de cap laugh.gif

dany cunosc sentimentul caci si eu ies si intru in stari d-astea... dar ce sa facem... asteptam sad.gif

Azi am luat cadoul pt onomastica ( e o tipa): un cos cu cosmetice, adica o trusa de farduri, un gloss, gel de dus, multe sapunele in forma de animale, sare de baie, esente si e ambalat superrr cu o funda mare din care ies o gramada de panglici carliontzate. Remy a zis ca pt altii cumpar numai lucruri frumoase si cand vine vb la mine ma uit la bani unsure.gif
bpaula
dany succes sa iti gasesti un job, sper sa ai noroc cat mai curand pray.gif clover.gif
dany
CITAT(bpaula @ 12-11-2007, 09:15 PM) *

dany succes sa iti gasesti un job, sper sa ai noroc cat mai curand pray.gif clover.gif

Hei , bine ai venit in vizita , Paula si multumesc ! give_rose.gif

CITAT(Maybeline @ 12-11-2007, 09:11 PM) *

Nu i-a venit pachetul lol.gif a vazut si ea cum e sa astepti ca popandaul in salon si sa nu iti poti face treaba )).gif. E nervoasa rau, deja a luat pastile pt dureri de cap laugh.gif

dany cunosc sentimentul caci si eu ies si intru in stari d-astea... dar ce sa facem... asteptam sad.gif

Azi am luat cadoul pt onomastica ( e o tipa): un cos cu cosmetice, adica o trusa de farduri, un gloss, gel de dus, multe sapunele in forma de animale, sare de baie, esente si e ambalat superrr cu o funda mare din care ies o gramada de panglici carliontzate. Remy a zis ca pt altii cumpar numai lucruri frumoase si cand vine vb la mine ma uit la bani unsure.gif

Eu am devenit cam zgarcita in ultimul timp .....Am avut atatea cheltuieli anul asta si cand ma gandesc ca doar Dirk aduce bani in casa nu prea imi vine sa dau bani pe ceva ..... chiar daca mi se scurg ochii cateodata ( doar a chestii scumpe doh.gif ) .

Eh , o veni si vremea noastra iarasi pray.gif plecaciune.gif
daconst
CITAT(danyhoney @ 13-11-2007, 12:04 AM) *

Multumesc pentru sfaturi , A.

Cred ca ar cam fii cazul sa se gandeasca Doamne-Doamne ca nu mai am chef de stat acasa , de plictiseala , de iesit doar la cate o plimbare scurta ..... si sa ma ajute sa gasesc un job .
Ma enervez din orice mai nou .... n-am chef de nimic .... ma trezesc ca ma uit minute intregi pe pereti .....nu mai am veselia pe care o aveam mereu ( acum o am din 2 in 3 ) .....Si mi-e teama ca asta ma va duce incet-incet la mancat aiurea ( iarna , frig , stat in casa , etc ) doh.gif

Sa nu mai spui ca mi se pare mie ca esti putin altfel. tease.gif
Apuca-te sa-ti cauti job ca e perioada buna,cica.Am inceput si eu sa-mi trimit cv-ul.Pina la urma tot o pica ceva si la mine.
Daca vrei iti dau citeva pagini pe care caut eu,poate gasesti mai usor.
Hai capul sus,ca ai imceput tare bine cu dieta si ne-ai tras pe toate dupa tine si acum ce faci? give_rose.gif
dany
Dana , habar nu ai de cand caut eu job !!!!! Caut doar aici , in imprejurimi , pentru ca trebuie sa am cum sa ma deplasez . O fii perioada buna la voi .... aici e pauza totala ( ce vrei la un orasel de 9000 locuitori ) sad.gif

Cu dieta .... ma bucur ca v-am tras dupa mine ... tot am facut ceva .
Si eu ma tin dar nu stiu cat timp .... De exemplu azi : am tras de puncte ca sa mananc orez cu lapte facut pentru Dirk . Am mancat 100 gr ( 2 p ) ..... si acum stau cu un pahar de Grasa de Cotnari in fata doh.gif doh.gif Mai aveam puncte dar n-ar fii trebuit sa le dau pe vin ..... Nu e mare scofala dar simt ca o iau pe aratura din toate pdv bang.gif bang.gif
daconst
Hai mai Dany,esti singurica?
Cred ca si vremea asta e de vina ca te ajuta sa te simti aiurea.Azi la noi a fost asa ca o raza de soare citeva ore si tare bine mi-a prins.
M-am mobilizat si eu sa trimit citeva cv-uri si simt ca trebuie sa apara ceva.

Uite linkurile de job-uri:

http://www4.jobomat.de/main?efproove=1&...a=100&day=0

http://www.meinestadt.de/deutschland/jobs/...jobwrds=hamburg

http://www.jobscout24.de/stellenangebote/detailsuche.asp

Trebuie sa-i dai criteriile de cautare si apoi iti apar mai multe.Hai ca se gaseste si ceva pentru tine.Nu te lasa! pupic.gif
dany
Multumesc pentru intentie , Dana , dar eu pot cauta doar pe cel de-al 2-lea link pentru ca dau exact numele oraselului meu si imi gaseste ce e mai aproape . Restul sunt mult prea departe si nu se merita sa dau banii pe tren pentru un teilzeit job . Vollzeit nu pot avea .Si nici nu vreau pentru ca atunci i-as strica salariul lui Dirk .
daconst
CITAT(danyhoney @ 13-11-2007, 12:46 AM) *

Multumesc pentru intentie , Dana , dar eu pot cauta doar pe cel de-al 2-lea link pentru ca dau exact numele oraselului meu si imi gaseste ce e mai aproape . Restul sunt mult prea departe si nu se merita sa dau banii pe tren pentru un teilzeit job . Vollzeit nu pot avea .Si nici nu vreau pentru ca atunci i-as strica salariul lui Dirk .

Dany sa stii ca eu sunt tot in situatia ta,adica Mihai cistiga foarte bine si eu ca sa nu-l dezavantajez pe el o sa castig mai putin decit in mod normal.
Mihai are clasa de impozitare 3 si eu implicit 5.Dar asta nu ma impiedica sa nu lucrez voll.O sa cistig mai putin,dar tot e mai mult decit aia 400 si in plus asta conteaza enorm la pensie.
Eu ma gindesc ca nu-mi strica sa am si eu o pensie la batranete,desi Mihai ar avea si pensie privata si cea de la stat.
Cred ca daca gasesti ceva cit de cit aproape sau sa mergi cu mijloace de transport in comun sa incerci.Merita,parerea mea.
dany
In ultima perioada de la fostul job am lucrat voll . Si..... din 1800 € primeam 560-580 € in mana !!!!!!!! Si munceam de la 7:30 la 19:30 sau mai mult . Nu se merita , in nici un caz !!!! La varsta mea oricum nu se aduna mult la pensie ..... Daca s-ar aduna si cat am muncit in Ro ar fii altceva dar asa .... no way . As avea o pensie de vreo 100 - 150 € / luna ...daca voi avea pensie ( stii discutiile cu anul nasterii ...se pare ca incepe din `64 ) doh.gif Voi sunteti mai tineri , e altceva .
daconst
Ma Dany,m-ai bagat in ceata.Cum asa putin?Pai eu aveam din 1700 brutto,860 in mana.Nu stiu ce sa zic,cam mare diferenta totusi.
Eu peste tot unde am lucrat am avut peste 700€,de asta ma mir,ca mereu am avut clasa 5. unsure.gif
dany
Mister !!!!!! Eu atat primeam .... tot la clasa 5 . La 700 - 800 € m-as baga urgent !!!!!

daconst
CITAT(danyhoney @ 13-11-2007, 01:12 AM) *

Mister !!!!!! Eu atat primeam .... tot la clasa 5 . La 700 - 800 € m-as baga urgent !!!!!

Dany,eu tot cred ca sefa aia a ta te-a cam tras in piept,serios acum.
Hai ca incerc caut pe net ca sunt tabele cit cistigi la fiecare clasa de impozitare.Daca nu vedeam pe fisa mea de plata diferenta,poate as fi crezut.Dar asa e imposibil s fie asa putin in mana. sad.gif
dany
Nu stiu daca ma putea trage in piept ......

Va hug.gif si va doresc o noapte linistita . Ma bag la TV si la tricotat ( ca babele ) )).gif
May
Noapte buna pupic.gif
daconst
Dany,hai ca eu nu pot sa dorm cind e vorba de bani. lol.gif
Uite aici link:
http://www.geldsparen.de/inhalt/rechner/ge...amp;opensub=339

Am dat conditiile mele la 1700brutto si mi-a dat 887,34€ in mana.Incearca sa-ti bagi datele tale si sa verifici.Eu cred ca nu trebuie sa fie mare diferenta.
Oricum,raman la parerea mea,ca merita sa lucrezi voll si in conditiile astea. wink1.gif
May
Ce-o fi cu axe de nu a aprut azi pe aici? unsure.gif
nusarich
'Neata!

Dany, spor la cautari si nu dispera, cand te astepti mai putin va aparea si ocazia pe care o astepti!.
julyalina
'neatza dany ! pupic.gif
imi pare rau ca nu gasesti serviciu hug.gif stiu si eu cum este sa stai numai acasa sad.gif
otilici
Neata Dany! Am trecut pe la tine sa-ti aduc floare.gif si hug.gif
pupic.gif
dany
Neata , fetele !!! hug.gif

Ma voi uita pe link , Dana . Mersi !

Nu renunt la cautat .... o aparea ceva de undeva . daca ar fii oras mai mare , daca n-ar fii atatia care au terminat scoala si cauta si ei , daca mi-ar fii fost recunoscute studiile de acasa , daca ..... daca

S-o rezolva si asta .
bubbles
Neata yahoo.gif .Dany nu stii .. cat are carnea de curcan la 100g ? blush.gif Eu am punctata ca pe cea de pui smile.gif
Gandestete ca eu caut sa ma angajez in Romania si nu gasesc angry2.gif din cauza ca stam in zona unde sunt maghiari si daca nu stii limba lor esti pierdut sad.gif
dany
125 gr = 2 p
bubbles
Multumesc.La fel are si la pulpe si la piept ?2p la 125 g negatita? Scuze daca deranjez flowers1.gif
dany
din cate stiu eu , da

Nu gasesc acum in lista ....pulpele ar trebui sa fie mai grase decat pieptul , nu ?
bubbles
Multumesc give_rose.gif .

Asa cred si eu .Eu punctasem ca cea de pui 2.5p la 100g carne gatita wink1.gif (pulpa)
dany
pulpa are 2,5 / 100 gr

negatita
bubbles
Uff scuze sad.gif .Eu punctam dupa lista vehe cry.gif .Tu ce mai faci azi bun de mancare? grin.gif .Eu mai am o pulpa de curcan de vreo 200g gatita deja si nu stiu cum sa o punctez doh.gif
Deea
Neata Dany!

Multumim pentru liste si adnotari!

Bubule, cauta pe net ca sunt multe liste cu informatii nutritionale despre alimente. Da-i un search pe google dupa "lista calorii" sau "calorii curcan " etc. si sigur gasesti tot ce vrei.
May
Neatzaaaa pupic.gif
dany
Am fost la o tura cu bicicleta cheer.gif cheer.gif cheer.gif Am prins , in sfarsit , o zi fara vant si am tulit-o )).gif . Azi dimineata era alb pe jos de la bruma si erau - 3° , acum avem 1 ° dar ... m-am echipat cu manusi , caciula , geaca groasa , cizme si am luat aer )).gif

Am papat o farfurie de supa si acum am o farfurie cu mandarine si kiwi in fata ( portia mea de fructe / zi ) .
dany
farfurie cu fructe

Imagine

Astazi imi fac cartofi WW cu 1 ou ochi si cu o salata mica de rosii cu ceapa verde
Deea
wow ce frumos arata farfuria ta...te invidiez ca ai timp sa-ti pregatesti mancarea. Cred ca problema noastra, a celor care mancam mesele principale la servici... ca nu avem timp sa mancam normal as spune...de asta ne e foame mai tot timpul.
May
Si noi avem programati azi cartofi WW, remy e un mare fan, mai bine ii fac d-astia decat prajiti laugh.gif. Te ajut sa termini farfuria aia? drool.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.