Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Am nevoie de asta :eu si nebunelile mele ...
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171, 172, 173, 174, 175, 176, 177, 178, 179, 180
dany
Deea , pe mine m-a initiat Luchi sa aranjez mancarea . Am vazut pozele puse de ea si de atunci am dat si eu in boala asta )).gif

CITAT(Maybeline @ 13-11-2007, 04:26 PM) *

Si noi avem programati azi cartofi WW, remy e un mare fan, mai bine ii fac d-astia decat prajiti laugh.gif. Te ajut sa termini farfuria aia? drool.gif

cheer.gif cheer.gif iar e seara catofilor pe aici )).gif )).gif

Hai sa o terminam pe asta ca fac alta naughty.gif
May
Hai ca mai aduc eu niste mandarine ca am, dar kiwi pap de la tine biggrin.gif dau o para la schimb
dany
Buna si para ca eu le-am terminat pe cele din recolta proprie )).gif
dany
Aseara am facut atmosfera romantica in living ..... ce daca eram singura )).gif .Am facut si poze dar au iesit aiurea : cu blitz se vedea camera normal , fara blitz se vedeau doar lumanarile si lampile )).gif )).gif

Imagine

Imagine

Aiurea , nu ?
May
Un pic aiurea dar se intelege naughty.gif
dany
N-au vrut nicicum sa iasa cum trebuie sad.gif
May
Am uitat sa iti spun ca am inceput sa ma ingrozesc eu de mine... cred ca sunt vreun pui de ``gura aurita`` ca ce zic eu, aia se intampla, de la porcarii fara importanta pana la lucruri majore. Bine, asta nu e nimic nou, asa a fost dintotdeauna dar am zis mereu ca sunt coincidente... Chestia e ca ma gandesc un lucru care este putin probabil sa se intample, iar la scurt timp se intampla. Luand asa niste exemple... anul trecut remy era ajutor de vopsitor si nu avea nicio sansa sa fie vopsitor ca nu avea loc de celalalt. Cand a plecat ala in concediu i-am zis in gluma lui remy: ce ar fi sa nu se mai intoarca asta din tara si sa il dea afara? Si asa a fost... a stat cu 2 saptamani mai mult peste concediu si l-au dat afara si remy a ramas in locul lui.

In dimineata zilei in care a venit remy cu scrisorile care ne anuntau ca am primit rezidenta... m-am gandit intens la asta. De asemenea, in timp ce biciclesc ma uit la un film care ruleaza de o luna la aceeasi ora si care imi place mult. Ieri ma gandeam cum ar fi sa ii schimbe ora si sa bage altul in locul lui? Si azi s-a intamplat.... si tot asa, sunt o mie de exemple... Macar daca as putea sa ma gandesc ca o sa castig la loto si sa se si intample.. )).gif

Oare numai mie mi se intampla? unsure.gif
dany
Ia gandeste-te si la mine .... un castig la loto( ai si tu ceva procente )).gif ) , un job super bine platit , ceva ..... lol.gif
May
Poftiti la Mama Omida sa va faca viitorul, care mai doreste, care mai pofteste lol.gif
dany
Prezent !!

Ia , zii , matusa .... ce-mi arata viitorul ? lol.gif lol.gif
May
Vai, maica, stai sa imi caut globul de cristal.... vad reusite neasteptate in viata ta w00t.gif

Acum scoate banul ca sa nu te blestem! lol.gif
dany
lol.gif lol.gif lol.gif pentru 3 vorbe mai vrei si bani ??? ptiuuu )).gif Asa face unii afaceri in ziua de azi doh.gif
May
Cica vor astia sa le impozite banii matusilor )).gif
dany
lol.gif lol.gif de unde stiu ei cat castiga matusile ca sa stie cat impozit le ia ? Sau au devenit legale intre timp in Ro ?
May
Habar n-am )).gif
dany
Cartofii mei sunt in cuptor....yammmyyy... asa ca in curand ma duc sa pap cheer.gif
May
cheer.gif Si ei ii pun curand pupic.gif
dany
Ce papi pe langa ei , May ?
luchi
CITAT(danyhoney @ 13-11-2007, 05:30 PM) *

Deea , pe mine m-a initiat Luchi sa aranjez mancarea . Am vazut pozele puse de ea si de atunci am dat si eu in boala asta )).gif

Am creat un trend? lol.gif

Dany, poti sa pozezi, te rog, cartofii? Macar in poze sa-i vad laugh.gif .

Tin pumnii sa se adevereasca ce spune mama Omida laugh.gif .

p.s. De Axe stie cineva ceva?
dany
Fac poza cand sunt gata , Luchi )).gif Da , mey , tu m-ai facut sa aranjez mancarea pe farfurii ( cat de cat ) hug.gif

I-am trimis un sms lui Lavi dar nici un raspuns pana acum sad.gif

Luchi , uite-i ce frumos stau la soare in cuptor )).gif

Imagine

Cum adica " macar in poze sa-i vezi " ?? Nu papi deloc cartofi ?
luchi
CITAT(danyhoney @ 13-11-2007, 07:36 PM) *

Cum adica " macar in poze sa-i vezi " ?? Nu papi deloc cartofi ?

eat.gif Arata fain rau! Pai..am intr-o zi in meniu cartofi natur (sau copti)...Da' de-astia de-ai tai m-ar tenta rau..da' rau laugh.gif
nusarich
CITAT(Maybeline @ 13-11-2007, 08:07 PM) *

Am uitat sa iti spun ca am inceput sa ma ingrozesc eu de mine... cred ca sunt vreun pui de ``gura aurita`` ca ce zic eu, aia se intampla, de la porcarii fara importanta pana la lucruri majore. Bine, asta nu e nimic nou, asa a fost dintotdeauna dar am zis mereu ca sunt coincidente... Chestia e ca ma gandesc un lucru care este putin probabil sa se intample, iar la scurt timp se intampla. Luand asa niste exemple... anul trecut remy era ajutor de vopsitor si nu avea nicio sansa sa fie vopsitor ca nu avea loc de celalalt. Cand a plecat ala in concediu i-am zis in gluma lui remy: ce ar fi sa nu se mai intoarca asta din tara si sa il dea afara? Si asa a fost... a stat cu 2 saptamani mai mult peste concediu si l-au dat afara si remy a ramas in locul lui.

In dimineata zilei in care a venit remy cu scrisorile care ne anuntau ca am primit rezidenta... m-am gandit intens la asta. De asemenea, in timp ce biciclesc ma uit la un film care ruleaza de o luna la aceeasi ora si care imi place mult. Ieri ma gandeam cum ar fi sa ii schimbe ora si sa bage altul in locul lui? Si azi s-a intamplat.... si tot asa, sunt o mie de exemple... Macar daca as putea sa ma gandesc ca o sa castig la loto si sa se si intample.. )).gif

Oare numai mie mi se intampla? unsure.gif

Mie mi se intampla numai alea rele, alea bune niciodata, indiferent cat m-as gandi la ele, chiar zilele astea ma gandeam ca mai bine nu ma mai gandesc la nimic, ca daca gandesc de bine se intampla pe dos, daca gandesc de rau se intampla intocmai raul... sad.gif
May
Pap o aripioara si salata pe langa ei. Banuiesc ca aia e doar portia ta de cartofi..... daca vezi ce batalion trebuie sa fac eu ca sa se sature remy... hai ca poate pozez sa vezi cat trag cu fomila )).gif

CITAT(luchi @ 13-11-2007, 06:49 PM) *

eat.gif Arata fain rau! Pai..am intr-o zi in meniu cartofi natur (sau copti)...Da' de-astia de-ai tai m-ar tenta rau..da' rau laugh.gif

Pai astia sunt copti asa ca te asteptam sa ingrosi randurile blum.gif

nusha... aiurea... sad.gif. Si la mine se intampla si de rau, dar nu numai de rau sad.gif
dany
Da , aia erau portia mea ( Dirk nu e acasa ) si nici pe aia nu i-am putut manca )).gif Mi-am pus o parte din ei pe farfurie si restul au ramas in cuptor - ma gandeam ca mai vreau dar ... pauza

Imagine
nusarich
CITAT(danyhoney @ 13-11-2007, 10:28 PM) *

Da , aia erau portia mea ( Dirk nu e acasa ) si nici pe aia nu i-am putut manca )).gif Mi-am pus o parte din ei pe farfurie si restul au ramas in cuptor - ma gandeam ca mai vreau dar ... pauza

Imagine

timite-i la mine, ca azi sunt fomista rau... ma paste o cadere de calciu (pe iubi l-a tot pascut azi, s-a intors de la job vrand-nevrand)...
Amazoana
Aloooooooooooooooooooooooooooooooooo, ce-i aici, dezmat?
Eu doar ce am mancat si iar balesc aici. pfiiiii...pai e corect? mad.gif
Cu alte cuvinte, buna seara.
Danny, beton atmosfera ta romantica. Asa parea de cald si primitor....
bpaula
ptiiiiiiiiiiii...deci nu imi era de ajuns luchi cu meniurile ei, vii si tu sa ma simt eu prost ca mananc dupa cum apuc

arata super farfuriile tale cu mancare w00t.gif
May
Uite cati a trebuit sa fac eu, inca nu sunt gata )).gif

Imagine

Si eu mananc tot cam cat ai si tu in farfurie, restul remy, iti dai seama? w00t.gif si mai are si carne pe deasupra si maioneza cu usturoi w00t.gif
bubbles
Buna seara. Dany trimite si la mine o portie drool.gif Trebuie sa citesc si eu neaparat sa vad cum se fac ca sa ii incerc wink1.gif .
dany
CITAT(nusarich @ 13-11-2007, 07:31 PM) *

timite-i la mine, ca azi sunt fomista rau... ma paste o cadere de calciu (pe iubi l-a tot pascut azi, s-a intors de la job vrand-nevrand)...

Of , acuma spui ? Nu mai sunt .... i-am dus in gradina pentru pisicile care isi fac plimbarea de seara prin gradina mea )).gif Sanatate lui iubi tau . Si tie !
CITAT(dulcikatty @ 13-11-2007, 07:37 PM) *

Aloooooooooooooooooooooooooooooooooo, ce-i aici, dezmat?
Eu doar ce am mancat si iar balesc aici. pfiiiii...pai e corect? mad.gif
Cu alte cuvinte, buna seara.
Danny, beton atmosfera ta romantica. Asa parea de cald si primitor....

Heyyy, ai aparut ? Poftesti la papa mea ? N-ai destula facuta de mami a ta ? Si e mai muuuult mai buna blum.gif
CITAT(bpaula @ 13-11-2007, 07:46 PM) *

ptiiiiiiiiiiii...deci nu imi era de ajuns luchi cu meniurile ei, vii si tu sa ma simt eu prost ca mananc dupa cum apuc

arata super farfuriile tale cu mancare w00t.gif

lol.gif lol.gif Tot Luchi e de vina si pentru ca pun poze cu papa lol.gif Ce m-am scos , nu ? )).gif

CITAT(Maybeline @ 13-11-2007, 07:51 PM) *

Imagine

Si eu mananc tot cam cat ai si tu in farfurie, restul remy, iti dai seama? w00t.gif si mai are si carne pe deasupra si maioneza cu usturoi w00t.gif

Moama , ce haplea ai la masa )).gif De parca al meu sot ar fii altfel tease.gif
Amazoana
Ba da, am mancare. Azi a venit iar si m-a dus in oras sa mancam! cheer.gif
dany
CITAT(bubbles @ 13-11-2007, 08:03 PM) *

Buna seara. Dany trimite si la mine o portie drool.gif Trebuie sa citesc si eu neaparat sa vad cum se fac ca sa ii incerc wink1.gif .

Uite AICI la mesajul 44

CITAT(dulcikatty @ 13-11-2007, 08:08 PM) *

Ce-ti pasa tie ..... iti face papa , te duce in oras la papa .... Vreau si euuuuuuuuuuuuuu
Amazoana
CITAT(danyhoney @ 13-11-2007, 11:12 PM) *

CITAT(bubbles @ 13-11-2007, 08:03 PM) *

Uite AICI la mesajul 44

CITAT(dulcikatty @ 13-11-2007, 08:08 PM) *

Ce-ti pasa tie ..... iti face papa , te duce in oras la papa .... Vreau si euuuuuuuuuuuuuu

Hai! biggrin.gif
nusarich
CITAT(Maybeline @ 13-11-2007, 10:51 PM) *

Imagine

Si e tot slab, da? Mai, poate ar trebui sa mancam ca ei ca sa slabim, v-ati gandit vreodata?

Dany, daca i-ai dat la pisuce e super ok, macar stiu ca sunt in burticutze bune. Sa le fie de bine! Merci pentru urari pupic.gif .
daconst
Moama Dany,stii ce halesc maine,nu? w00t.gif
Azi am burta plina de la conopida facuta cu smantana in loc de majo.Tare buna a iesit cu usturoi.
Maine am cartofi cu ou. blum.gif
May
CITAT(nusarich @ 13-11-2007, 08:44 PM) *

Si e tot slab, da? Mai, poate ar trebui sa mancam ca ei ca sa slabim, v-ati gandit vreodata?

Daaaaa tot slab )).gif. Pana la urma a mancat 3 sferturi din tava aia de cartofi, nu ca nu ar fi mancat-o pe toata dar trebuia sa mai mananc si eu, plus o pulpa intreaga marisoara si 3 aripi, acompaniate de un castronel de maioneza cu usturoi ( adica vreo 200 ml ca o prepar intr-un recipient gradat) si a mancat totul cu paine, integrala ce-i drept ca sa nu se ingrase lol.gif. Dupa aceea s-a mangaiat pe burta satisfacut si a zis ca ii rup sufletul cu mancarea asta... probabil a fost un compliment lol.gif
Amazoana
Imagine
Amazoana
Heeeiiii, neata! cafea.gif cafea.gif cafea.gif
buretel
Neata pupic.gif
Papa bun, casuta romantica, m-am binedispus la tine aici smile.gif
Uff, daca mi-ar trece si durerea asta de cap, ar fi totul perfect sad.gif
dany
CITAT(dulcikatty @ 13-11-2007, 09:24 PM) *

Imagine

cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif Neata ! hug.gif

CITAT(buretel @ 14-11-2007, 08:17 AM) *

Neata pupic.gif
Papa bun, casuta romantica, m-am binedispus la tine aici smile.gif
Uff, daca mi-ar trece si durerea asta de cap, ar fi totul perfect sad.gif

pupic.gif sa-ti treaca capsorul ! hug.gif
buretel
sad.gif Nu trece deloc. Sunt la al doilea ceai doh.gif
Astazi ce papi bun? Vad ca s-a declansat cartofiada, pai eu in we tot la cuptor am facut, doar ca i-am taiat cuburi mai mari. Si fara ulei, fara nimic, doar copti. Cu parmezan peste, si patrunjel w00t.gif
dany
O cafea tare cu lamaie ai incercat ?

Nu stiu ce pap azi . Plecam imediat la cumparaturi si vad pe ce-mi cad ochii , ce idei imi vin .

Traiasca cartofii !!! cheer.gif lol.gif
nusarich
Felicitari pentru pagina 100! La cat mai multe!
daconst
CITAT(danyhoney @ 14-11-2007, 12:33 PM) *

O cafea tare cu lamaie ai incercat ?

Nu stiu ce pap azi . Plecam imediat la cumparaturi si vad pe ce-mi cad ochii , ce idei imi vin .

Traiasca cartofii !!! cheer.gif lol.gif

Vezi sa nu-ti cada ochii pe blätterteig ca e scump tare la puncte. )).gif
May
Neatza cheer.gif la cat mai multe pagini pupic.gif
bubbles
Ziua .La cat mai multe pajini yahoo.gif yahoo.gif cheer.gif .May si al meu mananca mult si .. acum a slabit .. vreo 5 kg doh.gif .Mai tare cand a avut probleme cu maselutele si a luat antibiotic si nu a putut baga berula la ghiozdan.Ma gandesc ca si din cauza ca a lipsit alcoolul eusa_think.gif si nu mai are bulta si nu imi place doh.gif .
May
remy nu bea alcool deloc... oricum, prefer sa fie asa cum e decat sa se ingrase ca e mai rau ca o muiere doh.gif. S-a ingrasat in Turcia 5 kile caci a mancat ca spartul si a stat cu burta la soare, iar in penultima zi a descoperit taica-meu ( alt obsedat w00t.gif ) ca au aia cantar la sala de fitness si sa vezi cum se cantareau amandoi de enspe ori pe zi sa vada cat s-au mai ingrasat lol.gif. In ultima zi, remy a sarit pragul de 70 si a inceput: dar sunt kg false nu? ca nu am cum sa ma ingras atat in doar 5 zile... si apoi se duc repede nu? nu raman cu burta nu?... ma tampise la creieri doh.gif si nici nu a mai mancat in utima zi, si-a pus numai salate si orez lol.gif
bubbles
Al meu e frate cu berea lol.gif .Ii place foarte mult dar un pahara,doua si i-am zis ca de la asta se ingrasase si nu ma credea iar cand a lasat-o a slabit in vreo 2 saptamani 5 kg w00t.gif .As vrea sa am si eu metabolismul lui doh.gif
otilici
Iuhuuuu,pagina 100!! cheer.gif cheer.gif
Ce harnicute am fost! Vezi Dany cat esti de iubita si ce de vizitatori ai?Din astia rai de gura )).gif
dany
CITAT(daconst @ 14-11-2007, 10:35 AM) *

Vezi sa nu-ti cada ochii pe blätterteig ca e scump tare la puncte. )).gif

Am uitat sa ma uit de blätterteig doh.gif . Mi-am luat zuchini ( sa vad cum ii fac zilele astea ca habar nu am ) , rosii , ciuperci , sunca si ce imi mai trebuie pentru La Flute ....Carne de vitel proaspata pentru WE . Asa ca nu m-am aruncat la ingrasacioase )).gif

CITAT(otilici @ 14-11-2007, 10:58 AM) *

Iuhuuuu,pagina 100!! cheer.gif cheer.gif
Ce harnicute am fost! Vezi Dany cat esti de iubita si ce de vizitatori ai?Din astia rai de gura )).gif

Pai astia rai de gura sunt buni aici , la mine lol.gif hug.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.