Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Am nevoie de asta :eu si nebunelile mele ...
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171, 172, 173, 174, 175, 176, 177, 178, 179, 180
bubbles
Am vrut si eu sa ma fac culoarea asta, dar mi`a fost lene ca mai intai sa ma decolorez si apoi sa ma vopsesc .
ganesha
Si eu m-am tuns!!! Arati super!
dany
CITAT(bubbles @ 24-09-2007, 07:09 PM) *

Hello Beautifull naughty.gif Foarte misto culoarea.Ce e?Visina putreda? wink1.gif

Da , exact asta e culoarea . Am vrut sa-mi fac suvite blonde dar nu am avut rabdare sa stau atat la coafor asa ca am recurs la culoarea mea ( al meu sot m-a vopsit blum.gif )

CITAT(ganesha @ 24-09-2007, 07:09 PM) *

Si eu m-am tuns!!! Arati super!

blushing.gif Multumesc !

Pozeeeeeeeeeeeeee cu noua ta tunsoare !!!!

CITAT(bubbles @ 24-09-2007, 07:09 PM) *

Am vrut si eu sa ma fac culoarea asta, dar mi`a fost lene ca mai intai sa ma decolorez si apoi sa ma vopsesc .

De ce trebuie sa te decolorezi intai ??

Eu sunt saten deschis , de fapt ( nu punem milioanele de fire albe la socoteala ) si am pus doar vopseaua si gata .

Va hug.gif si merg la masa ... a gatit al meu sot cheer.gif cheer.gif . Apoi am pedichiura in program . sa vad daca mai intru azi .....
Oricum ne vedem maine . Profit de timpul care il mai petrece cu voi , fete frumoase !
michelle
Iti sade tare bine, Dany pupic.gif
axe10
sad.gif blum.gif Mie imi placeau coditele... blum.gif blum.gif blum.gif ...adoram coditele...
Dupa ce te "aranjezi" trage o poza....ca aici inteleg ca ai breton si altceva...nu inteleg. Vreau sa vad linia.
Na, ca te pun la munca!
Mie imi placeau coditeleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee@!
bubbles
Trebuie sa ma decolorez pentru ca sunt bruneta si nu iese nici o culoare bine numai prin vopsire .Doar sa ma fac tot brunet dar cu nuante albastrui wink1.gif
dany
CITAT(michelle @ 24-09-2007, 07:41 PM) *

Iti sade tare bine, Dany pupic.gif

Multumesc !!! Eu inca ma mai uit de 100 de ori in oglinda si incerc sa-mi explic mie insami ca e ok tunsoarea )).gif )).gif )).gif

CITAT(axe10 @ 24-09-2007, 08:16 PM) *

sad.gif blum.gif Mie imi placeau coditele... blum.gif blum.gif blum.gif ...adoram coditele...
Dupa ce te "aranjezi" trage o poza....ca aici inteleg ca ai breton si altceva...nu inteleg. Vreau sa vad linia.
Na, ca te pun la munca!
Mie imi placeau coditeleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee@!

Bueyyyyyy , daŽ multe pretentii ai blum.gif Am breton ( un pic ) ...la spate e scurt rau si merge crescator spre barbie . Ai inteles ceva ?? Chestia e ca ar trebui sa il tin peste urechi si asta nu imi place ....de aceea il dau dupa urechi tease.gif

Hai , nu plange , imi creste repede si fac iar codite ( LA CEI APROAPE 42 DE ANI AI MEI E CHIAR FFFF IMPORTANT SA FAC CODITE ; NU ? ) lol.gif lol.gif

CITAT(bubbles @ 24-09-2007, 08:53 PM) *

Trebuie sa ma decolorez pentru ca sunt bruneta si nu iese nici o culoare bine numai prin vopsire .Doar sa ma fac tot brunet dar cu nuante albastrui wink1.gif

Pai ....eu m-am facut intai bruneta si apoi roscata ...la interval de cateva luni . Si nu a trebuit sa ma decolorez.....
buretel
CITAT(danyhoney @ 21-09-2007, 11:25 PM) *

Bine ati venit fetelor !!!!!
Buretzel , pe unde umbli , mai ?? Nu te-am mai vazut de un car de vreme hug.gif

Iaca, pe aici blushing.gif Citesc des, dar am putin timp pentru scris sad.gif
Imi place tare noua ta tunsoare pupic.gif , cam asa sunt si eu, doar ca fara breton. Adica-s castron biggrin.gif

Dany, iti urez de pe acum sa ai un concediu superb hug.gif si sa ne aduci povesti frumoase smile.gif
Vacantaaaaaa cheer.gif
dany
Of , mai , Buretel sad.gif sad.gif Sper ca in viitorul apropiat sa ai mai mult timp pentrui noi , prietenele / amicele tale virtuale !!! Mi-e tare dor de tine !!!

Multumesc mult pentru urari !! Sper sa fie hug.gif
buretel
CITAT(danyhoney @ 25-09-2007, 12:11 AM) *

Of , mai , Buretel sad.gif sad.gif Sper ca in viitorul apropiat sa ai mai mult timp pentrui noi , prietenele / amicele tale virtuale !!! Mi-e tare dor de tine !!!

Multumesc mult pentru urari !! Sper sa fie hug.gif

hug.gif Am sa incerc..poate de prin octombrie wink1.gif

Nu mai stiu daca ti-am spus, dar ai o casuta SUPERBA give_rose.gif
dany
blushing.gif blushing.gif blushing.gif Nu mi-ai scris dar .....m-ai dat pe spate !!! Chestia cu , casutza e cam veche ( zic eu doh.gif - chiar daca INCA nu cred ca ne apartine ..... ) asa ca asemenea laude pica tare bine hug.gif hug.gif hug.gif

Ziceti si voi ....sunt eu anormala sau e normal sa nu realizez ( inca ) ca aceasta casa ne apartine ?????????????????????????????? Cateodata am impresia ca sunt un pic paranoica ... sad.gif

CITAT(buretel @ 24-09-2007, 11:13 PM) *

Am sa incerc..poate de prin octombrie wink1.gif

Te astept cu mult drag !!!!!! Siiiiiiiii.....te rog eu , din suflet , sa te rogi sa gasesc un job !!!!! Chiar si un mini-job ( pentru 400 € ) ar fii perfect !!!! NU mai pot sta acasa !!!!! Si.....iar ma gandesc la fostul job si la toata povestea si iar ma enervez si iar imi vine sa dau apa la soareci doh.gif doh.gif doh.gif
buretel
CITAT(danyhoney @ 25-09-2007, 12:17 AM) *

blushing.gif blushing.gif blushing.gif Nu mi-ai scris dar .....m-ai dat pe spate !!! Chestia cu , casutza e cam veche ( zic eu doh.gif - chiar daca INCA nu cred ca ne apartine ..... ) asa ca asemenea laude pica tare bine hug.gif hug.gif hug.gif

Ziceti si voi ....sunt eu anormala sau e normal sa nu realizez ( inca ) ca aceasta casa ne apartine ?????????????????????????????? Cateodata am impresia ca sunt un pic paranoica ... sad.gif

Nu, nu esti anormala, dar e un sentiment firesc hug.gif E o mare realizare, nu numai pt ca e atat de frumoasa, ci pt ca este a TA, e cuibul tau pupic.gif Eu sper sa va bucurati tot restul vietii de ea floare.gif
dany
Da , Buretzel , tocmai asta era ideea : e a noastra DAR inca nu realizez ca ne apartine !! Probabil pentru ca este cea mai mare realizare a mea pana acum ( lasand la o parte gasirea sotului meu , care nu se compara cu nici o alta descoperire a istoriei ) ... In trecut norocul meu a fost plecat in concediu ...

NU am avut NIMIC in viata pana l-am intalnit pe el ! Probabil de aceea tot ce realizam impreuna mi se pare fantastic

Saru-mana pentru urari !!!! hug.gif hug.gif
buretel
CITAT(danyhoney @ 25-09-2007, 12:30 AM) *

Da , Buretzel , tocmai asta era ideea : e a noastra DAR inca nu realizez ca ne apartine !! Probabil pentru ca este cea mai mare realizare a mea pana acum ( lasand la o parte gasirea sotului meu , care nu se compara cu nici o alta descoperire a istoriei ) ... In trecut norocul meu a fost plecat in concediu ...

NU am avut NIMIC in viata pana l-am intalnit pe el ! Probabil de aceea tot ce realizam impreuna mi se pare fantastic

Saru-mana pentru urari !!!! hug.gif hug.gif

Ce frumos ai spus floare.gif iti doresc sa aveti cat mai multe realizari si impliniri impreuna pupic.gif

Off-topic putin: mi-am adus aminte, ca si tine am trait sentimentul asta, cand mi-am luat masina. Masinuta mea, Dacia mea draga. Coboram seara de 3 ori sa ma uit la ea, in garaj, si nu imi venea sa cred ca e doar a mea lol.gif lol.gif In primele saptamani o spalam la 2 zile, parca era un bibelou )).gif Asta pana cand m-am trezit cu un ou aruncat pe parbriz, care s-a pietrificat acolo, si de atunci am renuntat sa o mai bibilesc asa biggrin.gif Dar mi-a fost tare draga cat a fost alaturi de mine. Sigur, o masina nu e o casa, dar sa stii ca te inteleg cat te simti de bucuroasa si implinita pupic.gif

Noapte buna!
dany
Oh , Buretzel !!!! Habar nu ai CAT DE BINE te inteleg eu !!!!!!! A fost un sentiment nemaipomenit , nu ??????
Cam asa a fost si la mine cand am preluat cheile ....apoi au fost acele 3 luni de munca si de schimbat si de adus nou ......Si cand a fost totul gata ...ma gandeam : bueyyy , am luat cheile de aniversarea casatoriei noastre darrrrrr nu credeam ca vom avea atat de mult de munca aici .....A fost groaznic !!!!! dar am reusit ( mai ales al meu sotz care e un super - hero pentru mine ) si ......uite asa , suntem acum in casuta noastra si ...tot nu realizam ca ne apartine ! Asta e !!! Noi nu suntem normali , oricum , asa ca ...ne mai trebuie ceva timp pana vom ajunge la normalitate lol.gif lol.gif tease.gif tease.gif

oricum : multumesc pentru cuvintele frumoase !!!!!!!!! hug.gif hug.gif

Noapte buna tuturor !!!!!!!!!! Somn usor si vise placute !!!!
amalia0701
pupic.gif
Numai azi nu-i maine si pleci in concediu hug.gif
Super fain te-ai tuns hug.gif
bubbles
Neata salut.gif .Ce faci?Noi avem noroc cat de cat ca apartamentul care l-am gasit este facut .Mai trebuie foarte putin amenajat la el.Cred ca voi plange cand imi voi vedea numele trecut pe acte secret.gif .La fel a fost si cu masina .Am plans de fericire cand am luat-o sorry.gif
luchi
Si mie imi place cum te-ai tuns, iti sta fain! floare.gif
Amazoana
Sa-ti fie de bine, Dany! pupic.gif
dany
Imagine

Amelie , Luchi , Mada ... multumesc ! floare.gif
daconst
Tare-mi place cum te-ai tuns,te intinereste.sa stii ca se poarta acum freza a la Andrea Esca. )).gif
Deci esti si in trend,daca nu stiai! wink1.gif
dany
Chiar ????? Si eu habar nu aveam cheer.gif cheer.gif cheer.gif .Nici macar nu stiu cum e tunsa Esca )).gif

CITAT(amalia0701 @ 25-09-2007, 07:31 AM) *

Numai azi nu-i maine si pleci in concediu hug.gif

Joi dimineata plec ....De abia astept . Cica sunt 34 ° acolo cheer.gif cheer.gif
axe10
CITAT(danyhoney @ 25-09-2007, 12:07 PM) *

Chiar ????? Si eu habar nu aveam cheer.gif cheer.gif cheer.gif .Nici macar nu stiu cum e tunsa Esca )).gif
Joi dimineata plec ....De abia astept . Cica sunt 34 ° acolo cheer.gif cheer.gif

Draga, daca nu ai programe romanesti, ce sa-ti fac!!! blum.gif ...tunde stejaru' sa vezi trendu' la vedete. lol.gif ..in felul asta(dar fara breton) sunt tunse:Esca, Marin, Raicu, Topeasca si Gabriela Firea...deci asa se poarta.
De ce zici ca trebuie peste urechi?...si eu tot dupa l-as da daca asi fi tunsa asa....si chiar am fost (tot fara breton) pana acum vreo 2 ani!

34 de grade e o temperatura foarte placuta la plaja daca nu-ti amintesti...
book.gif Iti reamintesc eu prima sa folosesti crema cu factor de protectie, sa nu stai la soare intre ora 11.30 si 17, sa iti protejezi scafarlia cu o palarie cu boruri largi....vezi ce mama buna sunt?...te invat ...

pray.gif
plecaciune.gif
Ma iei si pe mine din zbor?...hai ca nu-mi iau decat costumul de baie si un cearceaf....ca la egipteni merge!!!
beach.gif dance2.gif
dany
Saru-mana pentru sfaturi , mami )).gif Asa voi face . Ca un copil cuminte ce sunt ( cica ) blum.gif

Nu te iau din zbor ca tu ai avut vara anul asta . Eu nu . Asa ca mai pune-ti pofta`n cui tease.gif

Si....am taiat o parte din teiul care deranja dar al meu sot a zis ca se va uita in legatura cu satelitii dupa concediu .

CITAT(axe10 @ 25-09-2007, 11:19 AM) *

De ce zici ca trebuie peste urechi?.

Pai daca e peste urechi se vede ca nu e aceeasi lungime peste tot . Asa , dat dupa urechi nu se vede blum.gif
axe10
Auzi...dar daca vin sa tin lumanarea?... naughty.gif naughty.gif ...stii bancul?
Macar atata, pleeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaasssssssssssssseeeeeeeeeeeeeee!
dany
lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif Dar iti aduci lumanarea de acasa , ok ? lol.gif
axe10
CITAT(danyhoney @ 25-09-2007, 12:28 PM) *

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif Dar iti aduci lumanarea de acasa , ok ? lol.gif

Cu ce aroma vrei?...care e preferata.?..ca sa primesc si un colt de paine pt servicii.... giggle.gif
Sexymom
CITAT(daconst @ 25-09-2007, 01:02 PM) *

Tare-mi place cum te-ai tuns,te intinereste.sa stii ca se poarta acum freza a la Andrea Esca. )).gif

Cine-i Andreea Esca?? lol.gif lol.gif lol.gif aia din manualul de istorie de a 4-a????de langa Andreea Marin?? lol.gif

Fata , esti frumoasa tunsa, sa iti fie de bine. pupic.gif

Sa ai un concediu de vis. pupic.gif naughty.gif
dany
Ce tare esti cu manualul de istorie , sexy lol.gif lol.gif lol.gif

Multumesc mult hug.gif
dany

Va hug.gif si ma duc la treaba . Ce daca mi-e lene , nu ? sad.gif
axe10
Te-ai apucat de bagaje?...
dany
Maine seara fac bagajul ...

Ce vreme aiurita : in fata casei e soare , in spate e innorat rau de tot si tuna )).gif
axe10
Aha, curatenie ai facut...de grija soacrei?!
Ai udat florile?
Medicamente ti-ai selectat ce sa-ti iei?
Si sa nu cari tot dulapul de creme...ca nu o sa ai timp sa te dai!

CITAT(danyhoney @ 25-09-2007, 12:14 PM) *

Maine seara fac bagajul ...

Ce vreme aiurita : in fata casei e soare , in spate e innorat rau de tot si tuna )).gif

Parca imi amintesc...deschid usa soare...ma uit pe geam...ploua...cam asa ceva.... blink.gif
dany
Curatenie am facut pentru ca trebuia tease.gif
Florile le ud maine .
Medicamente nu luam decat antinevralgic si aspirina ...
Creme nu luam decat 4 : una de protectie , 2 de corp ( fiecare cu crema lui ) si una apres soare .

vezi ce raspunsuri precise si la obiect ti-am dat ? lol.gif
axe10
CITAT(danyhoney @ 25-09-2007, 12:47 PM) *

Curatenie am facut pentru ca trebuia tease.gif
Florile le ud maine .
Medicamente nu luam decat antinevralgic si aspirina ...
Creme nu luam decat 4 : una de protectie , 2 de corp ( fiecare cu crema lui ) si una apres soare .

vezi ce raspunsuri precise si la obiect ti-am dat ? lol.gif

Fooooaaarteee...
Ziceai ieri ceva de soacra de aia intrebam!
Si va ungeti unul pe altul...sau "apres"? naughty.gif naughty.gif
dany
soacra oricum isi va baga nasul pe peste tot chiar daca i-am spus ca nu e nevoie sa vina cand suntem plecati )).gif . Dar a gasit repede ca trebuie sa vina sa ne ia corespondenta din cutia postala grin.gif

CITAT(axe10 @ 25-09-2007, 12:51 PM) *

paiiiiii..... vedem noi ... in functie de imprejurari blum.gif
axe10
CITAT(danyhoney @ 25-09-2007, 12:55 PM) *

soacra oricum isi va baga nasul pe peste tot chiar daca i-am spus ca nu e nevoie sa vina cand suntem plecati )).gif . Dar a gasit repede ca trebuie sa vina sa ne ia corespondenta din cutia postala grin.gif

CITAT(axe10 @ 25-09-2007, 12:51 PM) *

paiiiiii..... vedem noi ... in functie de imprejurari blum.gif

Ce chitroasa esti cu info-urile.... tease.gif
Cutia postala ti-o golesc eu blum.gif ...ca stii ca-mi place...sa stea linistita acasa sa nu mai consume benzina de la bicicleta!!! laugh.gif
dany
Chiar la tine m-am gandit cand am auzit-o )).gif )).gif Ce frumos luai tu corespondenta si o aduceai in casa .... harnicutza rau tease.gif
axe10
Da...si te sun sa-ti zic ofertele!!
dany
lol.gif lol.gif
buretel
Danyyyyy, n-ai facut bagajele? ohmy.gif laugh.gif laugh.gif
vezi ca de la Skagen (unde visez sa locuiesc) pana la tine nu e mult, asa ca vin calare pe tzoagla mea cu spoiler sa te cert blum.gif

pupic.gif pupic.gif

w00t.gif axe, ce harnicuta ai fost smile.gif eu de atata elan, aseara am luat toate plicurile din cutia mea postala; si in timp ce urcam cu liftul ma si gandeam bucuroasa cine mi-a scris mie 4 scrisori lol.gif cand colo, constat sus ca erau pt vecinii de dedesubt, gresise postasul cutia devil.gif
axe10
Mie imi place sa primesc multa corespondenta!!!!
Sa deschid cutia si sa cada plicurili pe mine...ma distreaza astea de reclame, cataloage....numai ca la noi imi trimit numai aia de la Readers Digest (oare am scris bine?)...si facturile de plata...care pe urma le bag in geanta pt placerea deosebita de a le cara la posta, a sta la coada cel putin 30 min si a le achita....
dany
Nu ma certa , Buretel sorry.gif . Pe bune ca la cate toale luam cu noi nu se merita sa le bag deja in geamantan ....Intr-un sfert de ora sunt gata asa ca ....maine .

Unde e Skagen ???? De ce visezi sa locuiesti acolo ?
axe10
Eu plec s-o ridic pe mama de la vreo 20 de km de Bucuresti...nu asta ar fi problema, trebuie sa traversez Bucurestiul minunat ca sa ies din el....asa ca ureaza-mi succese!

Cred ca e in patria Danemarca...cauta-i cu google si intelesei tot, doar ma stii!! lol.gif lol.gif

Skagen
dany
Pai sigur ca ai inteles tot , danezo hug.gif

Mult , mult succes la traversarea Bucuresti-ului !!
axe10
pupic.gif pupic.gif pupic.gif
dany

Ooooo, am vazut unde e Skagen : in nordul Danemarcei . Cam lung drumul pana la mine , Buretel
buretel
CITAT(danyhoney @ 25-09-2007, 02:43 PM) *

Ooooo, am vazut unde e Skagen : in nordul Danemarcei . Cam lung drumul pana la mine , Buretel

cu bicla il fac repede lol.gif o tunez si gata yahoo.gif
anca veselie
mamaaaa, dar ce limbarita e pe la tine pe aici!
iti urez super concediu si sa te intorci neagra inapoi! pup u hug.gif
nusarich
Sa-ti fie de bine, Dany! Imi place tunsoarea, desi eu niciodata nu voi ajunge sa ma tund nici pe aproape asa, din cauza de par zbarlit de la mama lui (de fapt a mea cred, nu a lui).
Concediu placut si sa vii cu mute poze.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.