Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Am nevoie de asta :eu si nebunelile mele ...
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137
nusarich
CITAT(danyhoney @ 14-11-2007, 02:34 PM) *

Pai astia rai de gura sunt buni aici , la mine lol.gif hug.gif

Si eu care aveam o alta impresie despre mine... tease.gif
danyhoney
lol.gif lol.gif ma refeream la cei rai de gura in sensul bun tease.gif naughty.gif
axe10
Buna, sunt ok. Vorbim .
danyhoney
CITAT(axe10 @ 14-11-2007, 12:42 PM) *

Buna, sunt ok. Vorbim .

Ok hug.gif
Amazoana
Buna dupa amiaza.
danyhoney
Buna ! Cum te simti azi ? naughty.gif
danyhoney
Ce " multa " lume a trecut pe aici in dupa -masa asta )).gif )).gif

Papa din seara asta :

Imagine

Si fara capac , cu un pic de ketchup

Imagine
Pisik
Yummy, ce bine arata )).gif

Lavi, chiar ma intrebam ce e cu tine, de ce ai disparut pupic.gif
danyhoney
Dupa cum stiti , ma uit seara la " Das perfekte Dinner ".... Azi a fost o tipa ( cica model ) care e nascuta in Polonia si a facut mancare traditionala poloneza : salata de boeuf si sarmale cu varza acra blink.gif wacko.gif
axe10
Am facut niste selectii din zecile de retete care le aveam ww...si pe care cred ca le are toata lumea...poate dupa traducere ma ajuti sa le recalculez daca e cazul. Bine eu am selectat in principal pe cele cu puncte mai putine si mai ales pe cele cu produse care se gasesc in Romania....ca ce vad eu ca au americanii astia si stau sa faca c.urul mare...nu-i inteleg frate!!!!

Eu sunt cuminte....nu stiu daca ati observat schimbarea tickerului asa ca va trag eu de maneca.
De aceea azi mi-am permis sa-mi pun o rochie noua, tricotata cum se poarta, scurta...toata am fost in maro...am facut senzatie la servici..... naughty.gif

bubbles
Poate au si ei aceleasi obiceiuri ca ale noastre )).gif .Arata bine ce ai mancat tu acolo ... dar sub mustar mai exact ce se afla sorry.gif
axe10
Buna treaba Dany...cum or fi sarmalele alea poloneze? lol.gif lol.gif

CITAT(bubbles @ 14-11-2007, 09:30 PM) *

Poate au si ei aceleasi obiceiuri ca ale noastre )).gif .Arata bine ce ai mancat tu acolo ... dar sub mustar mai exact ce se afla sorry.gif

Cred ca stiu eu.... cheer.gif cheer.gif cheer.gif
bubbles
Felicitari Axe cheer.gif .Ceva poze naughty.gif cu rokia sexy blum.gif
Pisik
CITAT(axe10 @ 14-11-2007, 11:30 PM) *

Am facut niste selectii din zecile de retete care le aveam ww...si pe care cred ca le are toata lumea...poate dupa traducere ma ajuti sa le recalculez daca e cazul. Bine eu am selectat in principal pe cele cu puncte mai putine si mai ales pe cele cu produse care se gasesc in Romania....ca ce vad eu ca au americanii astia si stau sa faca c.urul mare...nu-i inteleg frate!!!!

Eu sunt cuminte....nu stiu daca ati observat schimbarea tickerului asa ca va trag eu de maneca.
De aceea azi mi-am permis sa-mi pun o rochie noua, tricotata cum se poarta, scurta...toata am fost in maro...am facut senzatie la servici..... naughty.gif

Bravo, barvo, bravo cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Arunca ceva vointa si la mine, ca s-a cam dus pe apa sambetei si am luat un kil (sunt si cu rusii), ca de dat jos, nema... sorry.gif
Am si eu hainute pe care vreau sa le pooort!

La cat mai multe kile date jos
axe10
Saru-mana...
E noua rochia...de la Promod
Am si poza dar eu stiu....va mai tin in "tensiune" lol.gif lol.gif ...oricum poza e de acum 2 saptamani cand am cumparat-o!

Pisi....nu iti zic nimik blum.gif blum.gif ...sa vedem te mobilizezi singura?....pe mine nu ma impinge nimeni de la spate.... blum.gif blum.gif
danyhoney
CITAT(axe10 @ 14-11-2007, 08:31 PM) *

CITAT(bubbles @ 14-11-2007, 09:30 PM) *

Cred ca stiu eu.... cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Pai sigur ca stii ca doar ai papat si tu pupic.gif MA BUCUR CA TE VAD !!!! pupic.gif

Heyyy, felicitari pentru ticker si pentru rochita cheer.gif cheer.gif

Eu imi pun cenusa-n cap ....Rusii sunt pe duca si pe mine m-au apucat poftele de dulce doh.gif doh.gif doh.gif
Pisik
CITAT(axe10 @ 14-11-2007, 11:36 PM) *

Saru-mana...
Am si poza dar eu stiu....va mai tin in "tensiune" lol.gif lol.gif ...oricum poza e de acum 2 saptamani cand am cumparat-o!

Pisi....nu iti zic nimik blum.gif blum.gif ...sa vedem te mobilizezi singura?....pe mine nu ma impinge nimeni de la spate.... blum.gif blum.gif

poze! poze! poze!

Incerc sa ma mobilizez singura, mai taras, mai grabis, momentan sunt la taras laugh.gif

Noapte buna, gagici, ma bag la un film pupic.gif
danyhoney
CITAT(axe10 @ 14-11-2007, 08:36 PM) *

Saru-mana...

Vin la tine si-ti dau cateva dupa ceafa daca nu pui poza )).gif

Noapte buna si vizionare placuta , Pisi ! Hai ca ajungi si la grapis ... depinde doar de tine hug.gif

CITAT(bubbles @ 14-11-2007, 08:30 PM) *

Arata bine ce ai mancat tu acolo ... dar sub mustar mai exact ce se afla sorry.gif

Nu e mustar )).gif )).gif E branza topita in tipla blum.gif

Deci : bagheta ( 75 gr a avut a mea ) , taiata partea de sus , pusa o felie de sunca de Praga ( taiata in 2 ) , felii de rosii si de ceapa , sare , piper si 2 felii de branza topita . bagate la cuptor pana se rumeneste bagheta si se inmoaie putin branza .

CITAT(axe10 @ 14-11-2007, 08:30 PM) *

Sunt retete de la americani ? Eu am cam 1000 de retete WW in germana pe calculator . Daca vrei iti traduc cateva . Sa-mi spui doar cu ce fel de alimente sa fie ca sa stiu cum sa caut .

Lavi , ma uit pe site-ul de la Promod si caut rochia .....care e ??? M-ai facut curioasa )).gif
axe10
Da.Alea sunt dar am selectat mult....ce mi-a facut cu ochiul. Mai diversificam
Am convins-o si pe o buna prietena sa numere...i-am dat si tracker-ul meu sa vada cam cum mananc si se uita crucis cand a vazut ca mananc bine!
Asa ca am zis sa imbunatatesc meniul....

Nu am ce sa-ti zic ca as vrea sa fac...imi vin ideile citind retetele...

Unde e site-ul...?
danyhoney
http://www.promod.de/kleider/pulloverkleider Ai zis ca e rochie tricotata , nu ? De aceea m-am uitat aici . Arata bine ... unele chiar imi plac ...dar ....Scumpe, dom`le !

Cand voi avea timp si chef ( mai mult chef ca timp as avea ) iti traduc cateva retete de la mine .....Vezi tu ce iti place si ce nu .
axe10
Am probat-o si pe asta...dar era vreo 180 ron...
asta una

Cam asa dar cu gulerul mai larg...si fara buzunare...

Am dat 100 ron pe ea...poza o am in picioare si nu stiu sa o pun pe image intoarsa...deci apar culcata...

Dar la noi nu au toate modelele astea! sad.gif

CITAT(danyhoney @ 14-11-2007, 09:56 PM) *

http://www.promod.de/kleider/pulloverkleider Ai zis ca e rochie tricotata , nu ? De aceea m-am uitat aici . Arata bine ... unele chiar imi plac ...dar ....Scumpe, dom`le !

Cand voi avea timp si chef ( mai mult chef ca timp as avea ) iti traduc cateva retete de la mine .....Vezi tu ce iti place si ce nu .

Asta tot tu trebuie sa ti-l recapeti....
danyhoney
CITAT(axe10 @ 14-11-2007, 09:01 PM) *

Am probat-o si pe asta...dar era vreo 180 ron...
asta una

Cam asa dar cu gulerul mai larg...si fara buzunare...

Am dat 100 ron pe ea...poza o am in picioare si nu stiu sa o pun pe image intoarsa...deci apar culcata...

Dar la noi nu au toate modelele astea! sad.gif

Moamaaaa , arata super !!!! Pe bune !!!!! Superba !!! Oare mi-o aduce Moshu` daca il rog ?? Trebuie sa ma dau bine pe langa el lol.gif

Poza o modifici cand o pui pe calculator .... ai undeva , jos , o optiune de schimbat pozitia .

Mie mi-a placut si asta

CITAT(axe10 @ 14-11-2007, 09:02 PM) *

CITAT(danyhoney @ 14-11-2007, 09:56 PM) *

Asta tot tu trebuie sati-l recapeti....

Stiu sad.gif
axe10
Si mie imi place aia...dar tocmai iti ziceam ca la noi nu sunt toate!
Am probat vreo 10 rochii si am ales ce mi-a venit cel mai bine.
Poza e deja pusa, am vrut sa va arat la vremea respectiva(am scris ca am fost la cumparaturi...) dar nimeni nu m-a intrebat ce am cumparat...asa ca nu am insistat!

In aceeasi zi mi-am luat si cizme...negre...ca sunt plina de marouri!
danyhoney
Daca ai scris la neuroni ..... imi pare tare rau !!!! Pe acolo mai citesc doar din cand in cand si atunci ma uit doar la meniuri .... Iertare ca am sarit peste acea postare !!!! N-a fost cu intentie , sper ca stii .

CITAT(axe10 @ 14-11-2007, 09:09 PM) *

In sfarsit o alta ... culoare )).gif
axe10
CITAT(danyhoney @ 14-11-2007, 10:12 PM) *

Daca ai scris la neuroni ..... imi pare tare rau !!!! Pe acolo mai citesc doar din cand in cand si atunci ma uit doar la meniuri .... Iertare ca am sarit peste acea postare !!!! N-a fost cu intentie , sper ca stii .

CITAT(axe10 @ 14-11-2007, 09:09 PM) *

In sfarsit o alta ... culoare )).gif

Aveam fusta neagra si nu aveam cum s-o pun cu cizme maro....am si ciclam dar trebuia sa pun numai bluze in acelasi ton...adica rasberry, ciclam, roz....si ma plictisisem...

Daca si tu l-ai sarit....
danyhoney
CITAT(axe10 @ 14-11-2007, 09:17 PM) *

Daca si tu l-ai sarit....

sorry.gif sorry.gif
axe10
Suflet albastru....
danyhoney
CITAT(danyhoney @ 14-11-2007, 08:37 PM) *

Eu imi pun cenusa-n cap ....Rusii sunt pe duca si pe mine m-au apucat poftele de dulce doh.gif doh.gif doh.gif

Cum de nu sare nimeni pe mine ?? )).gif )).gif Trebuia sa spun ce am ingurgitat ? Am zis ca nu e nevoie )).gif )).gif

axe10
In leg cu dulcele nu-mi fac griji...nu esti o mare consumatoare...

May
Puteai sa ma lasi pana imi crestea barba si nu imi dadeam seama ca aia e branza topita de pe bagheta... arata delicios, se executa drool.gif

Ce ai mancat dulce? ca eu de abia astept onomastica asta de sambata sa mananc o prajitura naughty.gif

Am 2 vesti bune: prima este ca nu am mai rezistat pana sambata si m-am cantarit si nu numai ca am recuperat kg de vacanta dar sunt si putin sub ele cheer.gif si a doua este ca remy mai are o sedinta la dentist si a terminat cu totul... era si timpul ca ne-a mancat de bani chestia asta sorry.gif

axe pe unde ai umblat? e super rochia, sa o porti sanatoasa.... mi-ar placea si mie sa pot purta asa ceva rolleyes.gif
danyhoney
Nu cred ca vrei sa stii ce am balotat dulce doh.gif doh.gif 1 snickers , 2 twix si vreo 6 biscuiti danezi ( care au 1 p / buc )

Heyy, super !! Si pentru kg si pentru Remy cheer.gif
axe10
Am umblat prin vecini...ma documentez pt ceva deosebit pt Craciun de mancare...adica pe culinar...dar mi-e lene sa-mi fac cont ca sa mai intreb cate ceva pe acolo...alea sunt nebune cu mancare....cam cum or arata?!

Si de ce nu porti?...rochie...

Si felicitari...deci asteptam in viitor modificare la ticker....
May
dany atunci te bat direct? grin.gif

axe nu ca nu pot sa port rochie, ci nu pot sa port genul acela. In primul rand pt ca mi se pare ca tot ce este pe gat nu ma avantajeaza din cauza sanilor, sau cel putin nu imi place mie cum imi sta cu ceva pe gat, rar port. In al doilea rand, din cauza ca am solduri proeminente si ceva atat de mulat le-ar scoate in evidenta doh.gif

Da, acum astept schimbari la ticker rolleyes.gif cat despre fetele de pe culinar am fost si eu surpinsa sa vad ca cele mai talentate dintre ele au o greutate normala ( au pus ele la un moment dat poze la un subiect ceva de genul: asta sunt eu sau cam asa ceva... nu mai stiu sigur)
Amazoana
CITAT(danyhoney @ 14-11-2007, 04:03 PM) *

Buna ! Cum te simti azi ? naughty.gif

Je????
Oarecum..... dry.gif

Adica buna dimineata Danny, fetelor. pupic.gif
bubbles
Neata .Si eu am calcat stramb ieri cu niste Sana cu paine prajita. sorry.gif Si imi pastrasem punctele pentru week poate poate ma scoate babu la o savaroasca doh.gif .
Axe sa porti cu placere rochia. Eu nu cred ca eram prin zona cand ai zis ca ti-ai luat ceva nou rolleyes.gif
May felicitari pt ticker cheer.gif
Dany cred ca imi cumpar si eu bagheta sa imi fac ce ai tu acolo ( iar pt dulce bataita.gif dar se scuza ca esti cu rusii pe cap wink1.gif )
otilici
Neata Dany! cheer.gif
Vroiam sa-ti multumesc ca ieri am reusit si eu sa schimb tickerul wink1.gif )).gif
pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif stii tu pt ce.... blum.gif
hug.gif
axe10
CITAT(Maybeline @ 14-11-2007, 10:56 PM) *

dany atunci te bat direct? grin.gif

axe nu ca nu pot sa port rochie, ci nu pot sa port genul acela. In primul rand pt ca mi se pare ca tot ce este pe gat nu ma avantajeaza din cauza sanilor, sau cel putin nu imi place mie cum imi sta cu ceva pe gat, rar port. In al doilea rand, din cauza ca am solduri proeminente si ceva atat de mulat le-ar scoate in evidenta doh.gif

Da, acum astept schimbari la ticker rolleyes.gif cat despre fetele de pe culinar am fost si eu surpinsa sa vad ca cele mai talentate dintre ele au o greutate normala ( au pus ele la un moment dat poze la un subiect ceva de genul: asta sunt eu sau cam asa ceva... nu mai stiu sigur)

Pai nu e asa stransa ca o helanca...e lejera ca eu nu suport sa ma stranga ceva de gat!

Daca le stii atunci bravo lor. Adevarul e ca daca as avea mai mult timp ,timp de gatit mai mult si nu pe fuga eu pot obtine o gramada de chestii gustoase si nu cu multe puncte. Dar cand vii acasa cu copilul, sau apare cu Fl dupa 30 min si iti sta in coasta sa-i dai atentie, fac ceva mai la rapid ca sa scap repede sa stau cu ea. O sa observati in meniurile mele, atunci cand spun ca sunt libera am mult mai multe chestii "gatite" decat in celelalte zile....

otilici
CITAT(axe10 @ 15-11-2007, 10:32 AM) *

Adevarul e ca daca as avea mai mult timp ,timp de gatit mai mult si nu pe fuga eu pot obtine o gramada de chestii gustoase si nu cu multe puncte. Dar cand vii acasa cu copilul, sau apare cu Fl dupa 30 min si iti sta in coasta sa-i dai atentie, fac ceva mai la rapid ca sa scap repede sa stau cu ea. O sa observati in meniurile mele, atunci cand spun ca sunt libera am mult mai multe chestii "gatite" decat in celelalte zile....

Oare de ce te inteleg atat de bine? )).gif Doar ca la mine e invers,cand e sotul liber si mai poate sta cate un pic cu copilul gatesc mai elaborat.Ca altfel,Norbi tot printre picioarele mele se invarte...
axe10
CITAT(otilici @ 15-11-2007, 10:39 AM) *

Oare de ce te inteleg atat de bine? )).gif Doar ca la mine e invers,cand e sotul liber si mai poate sta cate un pic cu copilul gatesc mai elaborat.Ca altfel,Norbi tot printre picioarele mele se invarte...

De gatit gatesc oricum ca nu am incotro....dar eu raman aia cu lipsuri....ei mananca orice (sau cu mici exceptii).

De ex azi trebuie sa gatesc. Nu stiu inca ce, nu am carnita acasa...deci mai trebuie sa fac si cumparaturi in sensul asta. Si mai vreau si ceva diet pt mine...
Idei ceva?

Ieri am facut si eu cartofi ww din aia de-ai vostri ....2p fac ?
buretel
CITAT(axe10 @ 15-11-2007, 10:43 AM) *
De ex azi trebuie sa gatesc. Nu stiu inca ce, nu am carnita acasa...deci mai trebuie sa fac si cumparaturi in sensul asta. Si mai vreau si ceva diet pt mine...
Idei ceva?

Eu astazi imi fac paste integrale 100gr nefierte, peste care torn un sos de rosii home made: 3 rosii mari, le bag la chopper, le maruntesc, le arunc pe foc, cu mirodenii (oregano, busuioc, sare, chilli peppers maruntit, sare, piper etc - poti pune o lingurita de ulei masline), si gata. Asta pap. Daca razi deasupra niste parmezan, 50gr, nu iesi la multe puncte. 3 p pastele, 1 pt uleiul (eu nu-l pun), si parmezanul 3.5. Total de 7.5 pt.

Neata Dany pupic.gif
Amazoana
IMI DATI, VA ROG UN LINK DE LA "LA GURA SOBEI"? SCUZATI CAPS LOCK.
buretel
CITAT(dulcikatty @ 15-11-2007, 11:21 AM) *

IMI DATI, VA ROG UN LINK DE LA "LA GURA SOBEI"? SCUZATI CAPS LOCK.

Este chiar la sectiunea jurnale blum.gif

http://forum.oneden.com/La-gura-sobei-t1478.html
Amazoana
Heheee, am cautat peste tot, la jurnale insa nu. doh.gif multumesc frumos.
axe10
Dar totusi...ce ai balotat dulce?

Ti-am zis ca am gasit si aici knopers....Alexiei nu-i plac!
nusarich
CITAT(axe10 @ 15-11-2007, 01:55 PM) *

Axe, Dany a scris cu alta culoare, de-asta nu vezi ce anume a balotat ...
axe10
CITAT(nusarich @ 15-11-2007, 12:40 PM) *

CITAT(axe10 @ 15-11-2007, 01:55 PM) *

M-ai scos din ceata...chiar nu vazusem....
Danyyyyyyyyyy box.gif cuplu.gif bataita.gif bataita.gif bataita.gif bataita.gif
May
Neatza biggrin.gif

axe mi se pare ca orice este pe gat imi arata sanii lasati din cauza ca spatiul dintre sani si gat este mai mare decat spatiul dintre sani si betelia pantalonului/fustei... probabil ca e doar in mintea mea dar asa vad eu... ca sa nu mai spun ca orice ma atinge pe gat simt ca ma strange si ca ma sufoc, dar am vazut ca ai zis ca nu e asa de ``pe gat``... wacko.gif

bubule mersi dar inca nu am miscat tickerl grin.gif

otilici tu nu mai vrei 14 kg? ca eu cu tine ma luam la intrecere )).gif. Cate kg ai tu acum? Felicitari pt cel in minus cheer.gif

Stapana pe unde umbla? rolleyes.gif
otilici
May,eu din pacate am pus niste kg inapoi blushing.gif blushing.gif ,ca am avut o droaie de evenimente in familie,plus o problema ce m-a redus f tare la sedentarism,asa ca am luat alt start doh.gif .Si o iau din 10 in 10kg grin.gif ,cand reusesc sa dau jos 10 am sa tind spre alte 10 sorry.gif
danyhoney
CITAT(otilici @ 15-11-2007, 08:51 AM) *

Neata Dany! cheer.gif
Vroiam sa-ti multumesc ca ieri am reusit si eu sa schimb tickerul wink1.gif )).gif
pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif stii tu pt ce.... blum.gif
hug.gif

Eu doar ti-am spus ce credeam eu ... tu ai facut restul asa ca e doar meritul tau . Felicitari !!!!!! cheer.gif

CITAT(axe10 @ 15-11-2007, 09:43 AM) *

Ieri am facut si eu cartofi ww din aia de-ai vostri ....2p fac ?

Daca nu ai pus ulei in ei ( cum e reteta WW ) atunci sunt 2 p . Eu pun 1 lingurita de ulei in castron si ii amestec si apoi ii pun in cuptor .
CITAT(axe10 @ 15-11-2007, 11:42 AM) *

CITAT(nusarich @ 15-11-2007, 12:40 PM) *

M-ai scos din ceata...chiar nu vazusem....
Danyyyyyyyyyy box.gif cuplu.gif bataita.gif bataita.gif bataita.gif bataita.gif

sorry.gif sorry.gif Merit !

Mada , buretelu` , neata ! hug.gif

Neata si tie , May hug.gif . Stapana n-a avut chef de intrat pe aici pana acum ....se mai intampla...
May
oti si eu am luat 4 kile inapoi sorry.gif dar tocmai le-am recuperat biggrin.gif

dany si eu pun ulei in castron cand ii amestec, ies mai crocanti drool.gif pupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.