Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Am nevoie de asta :eu si nebunelile mele ...
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171, 172, 173, 174, 175, 176, 177, 178, 179, 180
axe10
CITAT(danyhoney @ 15-11-2007, 01:32 PM) *
sorry.gif sorry.gif Merit !

Aoleu...mi-a cazut fata cand am vazut ce ai halit....ce-o fi fost cu tine!!?
dany
Pe bune ca nu stiu doh.gif Stii doar ca la mine stau dulciurile pe masa si nu ma atrag .....O fii fost de la rusi , de la vreme ( wacko.gif ) .... o fii fost doar o pofta nebuna de dulce ....Asta e, am balotat si gata . Imi ajunge pe urmatoarele 6 luni ( sper ) )).gif Oricum saptamana asta am can dat-o in bara cu numaratul , parca am fost cazuta in cap .
May
dany te rog frumos sa imi spui si mie cam cate puncte sa pun pt o bagheta fix ca a ta (75 g) dar integrala pupic.gif . Ghici ce pap diseara? naughty.gif
dany
Buey, nu sunt prea buna la ghicit .... habar nu am ce papi diseara :grin Ce sa fie , ce sa fie ? ? eusa_think.gif eusa_think.gif

2,5 p bagheta
May
mersi, o sa o trec in lista ca nu e, nici in cea la care ai mai adaugat tu cate ceva pupic.gif. Oare ce pap daca m-am echipat cu o bagheta ca a ta? laugh.gif
dany
Paiiiiiii..... poate faci bagheta prajita unsa cu usturoi blum.gif tease.gif

Pofta buna diseara si sper sa-ti placa floare.gif
buretel
CITAT(danyhoney @ 15-11-2007, 03:09 PM) *
Paiiiiiii..... poate faci bagheta prajita unsa cu usturoi blum.gif tease.gif
w00t.gif w00t.gif Mamaaaa, ce idee!!
dany
lol.gif lol.gif lol.gif

E mai buna decat savarina si ieftina la puncte tease.gif
buretel
Claaar lol.gif lol.gif lol.gif
May
Conversatie cu remy:
eu: vrei bagheta cu d-aia, d-aia si aialalta?
El: nuuuu... mie fa-mi cartofi WW ( a se citi veve laugh.gif ) cu pulpe la cuptor.
eu: ok, dar nu atentezi la bagheta mea.
El: aaaa pai musc si eu o data
eu: daaaa tu musti juma` din toata cina mea si raman nemancata
El: atunci fa-mi si bagheta si ce ti-am zis

doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
buretel
Io zic sa-i faci ce ti-a spus, ca daca nu, stiu eu ca are un patent ascuns undeva lol.gif lol.gif
dany
CITAT(Maybeline @ 15-11-2007, 03:02 PM) *

Conversatie cu remy:
eu: vrei bagheta cu d-aia, d-aia si aialalta?
El: nuuuu... mie fa-mi cartofi WW ( a se citi veve laugh.gif ) cu pulpe la cuptor.
eu: ok, dar nu atentezi la bagheta mea.
El: aaaa pai musc si eu o data
eu: daaaa tu musti juma` din toata cina mea si raman nemancata
El: atunci fa-mi si bagheta si ce ti-am zis

doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif

lol.gif lol.gif lol.gif ce nebun e dupa cartofi veve lol.gif

fa-i baiatului si bagheta , asa esti sigura ca rizi si tu ceva de mancare lol.gif
May
Numai radeti mai... bine ca nu e scumpa mancarea ca dadeam faliment lol.gif

buretel ma gandeam sa inluiesc patentul cu o drujba devil.gif

Ia uitati ce mi-a dat Milka pe mess http://www.ziza.es/2007/09/28/Bienvenidos_...a_39_fotos.html sad.gif nici nu e de mirare ca ma intrebau spaniolii daca noi avem copaci in Romania sau electricitate dry.gif

Cititi si comentariile dry.gif
dany
CITAT(Maybeline @ 15-11-2007, 03:24 PM) *

Ia uitati ce mi-a dat Milka pe mess http://www.ziza.es/2007/09/28/Bienvenidos_...a_39_fotos.html sad.gif nici nu e de mirare ca ma intrebau spaniolii daca noi avem copaci in Romania sau electricitate dry.gif

Cititi si comentariile dry.gif

blink.gif wacko.gif blink.gif
ganesha
Dany, place avatarul tau wink1.gif

Conversatia lu' May mi-e cunsocuta rolleyes.gif

Va pupic.gif pe toatele!
axe10
In primul rand despre link-ul dat de May...nu stiu al cui e dar e de tot kktul...eu am vazut aievea in Bulgaria asa ceva...dar daca asa ne vad...e vina tot a reprezentantilor nostri peste hotare...si aici vorbesc de ambasade si lucratorii lor, care in loc sa ne expuna tara frumos tac din gura si merg pe burta...
Asta e...
Eu personal nu am cum sa fac lobby pt tara!!

In al doilea rand vreau sa va expun o poza a unei mancari care mi-am facut-o...cica pt asta seara dar cred ca maine o sa mananc din ea ...o sa vedeti si de ce...sa vedem ghiciti ce e?
Are 10p toata si o sa fie cam 4 portii...cool nu?
Am adaptat o reteta dintr-o revista la ww.

Imagine

Sa nu uit....muuuuuuuuuuuullllllllllttttttttttt mai bine avatarul asta.... pupic.gif
dany
abar nu am ce e aia , Lavi doh.gif . Arata ca o pizza ....
Ma bucur ca iti place avatarul ( si tie , A. ) hug.gif

Eu a facut azi papa de 2 p cheer.gif cheer.gif Incerc sa mai scot ceva din dezmatul de saptamana asta ( oricum sambata va fii dezastru la cantar ) )).gif

Imagine
axe10
Mai las si pe altele sa incerce...e ceva allemaine...asa s-o scrie?

Ciumperci...yummy....
luchi
CITAT(axe10 @ 15-11-2007, 08:53 PM) *

Mai las si pe altele sa incerce...e ceva allemaine...asa s-o scrie?

hmm..si eu care ma pregateam sa spun varza a la Cluj unsure.gif
Oricum, arata foarte fain..si ciupercile lu' Dany..miamiam..

Ne mai tii mult in suspans? grin.gif
dany
Dap ...ciumperci cu mamaligutza ...yamyyyy . Am vrut sa-mi fac mamaliguta cu branza si smantana dar m-am gandit la puncte si mi-a trecut )).gif

CITAT(luchi @ 15-11-2007, 08:01 PM) *

varza a la Cluj ..... balesc deja doh.gif
luchi
laugh.gif Stresez mausu' cat dau refresh la pagina, asteptand sa raspunda Axe
dany
Bueyyy, eu am vorbit si la telefon , am dat si refresh-uri de ma doare deshtu` si Lavi tot mai scrie ..... )).gif
axe10
Hai ca va zic: am adaptat de fapt o reteta care se numeste pizza allemana(ce tampa sunt doh.gif ..auzi allemaine...) dintr-o revista cumparata ieri.
Ingrediente originale(in paranteza ce am pus eu)
-1 chifla veche(40g paine)
-5 rosii(vreo 3)
-2 ardei grasi galbeni(nu am avutca mi-a fost lene de dus la piata pe ploaia asta, asa ca am inlocuit cu ciuperci)
-2 cepe(la fel)
-2 catei de usturoi(idem)
-2 linguri ulei masline (3 lingurite ulei de floare)
sare, piper
-700 g carne tocata mixta(270g piept de pui tocat)
-1 linguritza cimbru
-1 linguritza oregano
-2 oua(1 albush)
-4 felii br. gouda(nu am pus)...in plus am adaugat 1 morcov ras, praf de usturoi, marar

Se taie felii rosiile, ardeiul, ceapa,usturoiul si se calesc in ulei in tigaie (eu le-am inmuiat in putinul ulei...), se sareaza, se pipereaza. Se incalzeste cuptorul la 220 grade.
Carnea tocata, morcovul, albushul, mirodeniile si ceva marar le-am amestecat cu painea inmuiata(ca la chiftele). Se modeleaza sub forma de lipie...adica se intinde intr-o tava unsa cu o linguritza ulei si deasupra pui legumele alea calite....se baga la cuptor 25-30 min.
Atat...simplu ,simplu...nu mai stiu cum sa fac carnea sa nu repet gusturile...

CITAT(danyhoney @ 15-11-2007, 09:03 PM) *

Dap ...ciumperci cu mamaligutza ...yamyyyy . Am vrut sa-mi fac mamaliguta cu branza si smantana dar m-am gandit la puncte si mi-a trecut )).gif

CITAT(luchi @ 15-11-2007, 08:01 PM) *

varza a la Cluj ..... balesc deja doh.gif

Eu am zis ca e piure!!!!

Varza bun si pt mine....s-o face si cu carne de pui...ieftina adica?!

Ce vreti ma?...sunt inginer nu secretara sa scriu cu viteza vantului..... blum.gif blum.gif
luchi
CITAT(axe10 @ 15-11-2007, 09:14 PM) *

Hai ca va zic: am adaptat de fapt o reteta care se numeste pizza allemana(ce tampa

Unde dai si unde..crapa! Ce-are pizza cu varza nu stiu, da' un lucru e sigur: subconstientu' meu lucreaza lol.gif
Foarte interesanta reteta, Lavi. floare.gif
dany
ha ha ha , deci eu am fost pe aproape cand am zis " pizza "

Saru-mana pentru reteta !!!!!! pupic.gif pupic.gif Se va gati cat mai curand cheer.gif
axe10
Acum ma uit in revista si nu prea seamana din lipsa de ardei pe deasupra...promit sa fac poza cand fac si cu ardei....si am mai gasit una interesanta....

Am zis deja ca e 10.7p?...toata?
dany
Luchi , probabil ai vazut ceapa si ai zis ca e varza )).gif Aaaaaa , varza ..... am varza , am taietei ....poate maine pap taietei cu varza ( n-are multe puncte ) cheer.gif

Uite cum ne vin noua ideile ...
axe10
De mult de mult de tot imi doresc paste cu ceva, nu stiu cum...spanac...si am gasit o reteta in revista....se va executa in we...dar are la puncte...mi-e rau!
dany
CITAT(axe10 @ 15-11-2007, 08:18 PM) *

Acum ma uit in revista si nu prea seamana din lipsa de ardei pe deasupra...promit sa fac poza cand fac si cu ardei....si am mai gasit una interesanta....

Da , ai zis smile.gif

Ce reteta ???? Zi-ne si noua
axe10
CITAT(danyhoney @ 15-11-2007, 09:19 PM) *

Luchi , probabil ai vazut ceapa si ai zis ca e varza )).gif Aaaaaa , varza ..... am varza , am taietei ....poate maine pap taietei cu varza ( n-are multe puncte ) cheer.gif

Uite cum ne vin noua ideile ...

Soacra-mea a facut in we trecut, ne-a dat si noua, buna rau, am luat o gura dar era si cu afumatura si m-am dat deoparte!
dany
CITAT(axe10 @ 15-11-2007, 08:19 PM) *

De mult de mult de tot imi doresc paste cu ceva, nu stiu cum...spanac...si am gasit o reteta in revista....se va executa in we...dar are la puncte...mi-e rau!

O adaptare , ceva nu merge ?
axe10
CITAT(danyhoney @ 15-11-2007, 09:20 PM) *

CITAT(axe10 @ 15-11-2007, 08:18 PM) *

Da , ai zis smile.gif

Ce reteta ???? Zi-ne si noua

Aia cu spanac sau aia care mi s-a parut interesanta?

CITAT(danyhoney @ 15-11-2007, 09:21 PM) *

CITAT(axe10 @ 15-11-2007, 08:19 PM) *

O adaptare , ceva nu merge ?

Trebuie sa ma gandesc...cred ca ar merge...dar nu stiu daca iese buna...dar incercarea moarte nu are, nu?...ca si asa barbatul mananca ce-i pun in farfurie!!! yahoo.gif
dany
CITAT(axe10 @ 15-11-2007, 08:20 PM) *

Soacra-mea a facut in we trecut, ne-a dat si noua, buna rau, am luat o gura dar era si cu afumatura si m-am dat deoparte!

Faci doar cu paste , varza , sare , piper si chimen si ai doar 4 p tease.gif ( sau 3 p daca o faci cu paste integrale )
axe10
Nu place la mine chimen.....brrrrrrrr.

Stai ca gupilu cere masa de seara....

Deci ce reteta vroiai?
dany
Aia de care ziceai ca ai gasit-o in revista , cu paste si cu multe puncte )).gif

Chimenul pus in varza ajuta sa nu te balonezi naughty.gif
axe10
CITAT(danyhoney @ 15-11-2007, 09:30 PM) *

Aia de care ziceai ca ai gasit-o in revista , cu paste si cu multe puncte )).gif

Chimenul pus in varza ajuta sa nu te balonezi naughty.gif

Sa mor daca pot manca chimen....nici pe covrigei nu-l suport....
Acum beau o beutura de soia cu aroma de fructe de padure....din Spania mancaia-r cainii de imputiti(pe spanioli...ce m-a enervat site-ul ala)...150g=2p
dany
Bautura de soia ? Bleah .... pentru mine ! De fapt , ca sa fiu sincera , n-am incercat niciodata dar doar cuvantul " soia " ma face sa .......
Cand eram in tara , pe vremea lui Ceasca , facea maica-mea snitele si chiftele din soia si cred ca mi s-a cam acrit ( dar atunci aveam 55 kg ..... o fii ajutat soia aia ? )).gif ) .
axe10
Paste cu sos de spanac si porumb:(e la pag de rapide si usor de preparat)
Ingrediente 4 portii:
-150g spanac congelat
350g paste scoici
sare
-1 ceapa
-3 linguri ulei masline
-200 g porumb(conserva)
-2 ardei copti(de la borcan)
-2 ardei iuti(murati)
-50g unt
-100ml smantana
-piper
-2 linguritze suc de lamaie
-1 linguritza patrunjel tocat
-1 lingura rondele de ceapa verde (poate gasesc la supermarket)

Se incinge uleiul in tigaie si se calesc ceapa tocata, spanacul si porumbul scurse de zeama. Se prajesc la foc mijlociu amestecand cam 2 minute. Se scurg adreii copti si cei iuti si se taie bucati. Se amesteca cu legumele, se adauga unt si smantana si se mai lasa sa fiarba 5 min. Se pune sare, piper si sucul de lamaie.
Se scurg pastele fierte conform pachet si se amesteca cu sosul de spanac si verdeata.

O fi buna?

crying.gif shock.gif shock.gif shock.gif Stii cat zice ca are pe portie?....675 calorii

Nici eu nu ma omor cu "carnea" din soia....am mai luat lapte de soia dar numai cu arome ca simplu nu-mi place si-l beau rece rece de la frigider!!!

Vine Craciunul...poate reusesc si eu sa tin o saptamana...
In retetele de-ti ziceam aseara am selectat si unele care au in compozitie tofu...mai incercam si noi noutati!!
Am un coleg care e foarte strict cu postul, dar si un mare bucatar...baga asta niste retete de post....o minune!
dany
CITAT(axe10 @ 15-11-2007, 08:51 PM) *

Paste cu sos de spanac si porumb:(e la pag de rapide si usor de preparat)
Ingrediente 4 portii:
-150g spanac congelat
350g paste scoici
sare
-1 ceapa
-3 linguri ulei masline
-200 g porumb(conserva)
-2 ardei copti(de la borcan)
-2 ardei iuti(murati)
-50g unt
-100ml smantana
-piper
-2 linguritze suc de lamaie
-1 linguritza patrunjel tocat
-1 lingura rondele de ceapa verde (poate gasesc la supermarket)

Se incinge uleiul in tigaie si se calesc ceapa tocata, spanacul si porumbul scurse de zeama. Se prajesc la foc mijlociu amestecand cam 2 minute. Se scurg adreii copti si cei iuti si se taie bucati. Se amesteca cu legumele, se adauga unt si smantana si se mai lasa sa fiarba 5 min. Se pune sare, piper si sucul de lamaie.
Se scurg pastele fierte conform pachet si se amesteca cu sosul de spanac si verdeata.

O fi buna?

crying.gif shock.gif shock.gif shock.gif Stii cat zice ca are pe portie?....675 calorii

Nici eu nu ma omor cu "carnea" din soia....am mai luat lapte de soia dar numai cu arome ca simplu nu-mi place si-l beau rece rece de la frigider!!!

Vine Craciunul...poate reusesc si eu sa tin o saptamana...
In retetele de-ti ziceam aseara am selectat si unele care au in compozitie tofu...mai incercam si noi noutati!!
Am un coleg care e foarte strict cu postul, dar si un mare bucatar...baga asta niste retete de post....o minune!

Ce o fii pasta de scoici ??? In loc de ulei de masline punem ulei de floarea soarelui . O merge margarina cu fff putzina grasime in loc de unt ??

Scrie si cat are grasime ??Ca sa calculam . Si pentru cate portii e reteta ?

Eu n-am sanse sa tin post ( din cauza de sotz ) ...asta e. Colegul ala poate iti da si tie cateva retete naughty.gif
axe10
In forma de scoici...din alea mai mici...merg de oricare da'le in kilu meu....

E pt 4 portii...
Nu scrie ca asa era usor de calculat...ca nu avem reviste d'alea cum ai tu calculate!!
Colegul imi da...dar el nu tine cura!!!
dany
Aha , deci merg si scoicile alea care le-am mancat cand ai fost aici ......Super ! Au gust de usturoi dar cred ca nu conteaza .

Colegul nu tine cura dar sa ne dea retetele ca le facem noi cumva de cura )).gif
axe10
CITAT(danyhoney @ 15-11-2007, 10:01 PM) *

Aha , deci merg si scoicile alea care le-am mancat cand ai fost aici ......Super ! Au gust de usturoi dar cred ca nu conteaza .

Colegul nu tine cura dar sa ne dea retetele ca le facem noi cumva de cura )).gif

Ok...o sa intreb!

Ma duc s-o culc pe fi-mea ca asta daca o las sta pana termina tac-su sa-si monteze noua masa de tv. Nu ti-am zis ca a venit si dulapul...si masa saptamana asta
Copilu a declarat ca daca acum are tv la ea in dormitor se culca acolo cu usa deschisa....sa DD!! plecaciune.gif

Mai vorbim maine...
Vine mama pe la noi, o sa o ia pe Alexia la pranz de la gradi, mergem dupa masa sa cautam undeva de inramat goblene, cumparaturi putin...asa ca dupa masa super busy. Doar dimineata daca apuc sa mai intru pe aici cu toate ca si la servici se anunta destul de busy ca termin treaba si ma apuc sa citesc pt examenul de luni!
Bun inceput de saptamana mai am cu examenele astea!!

Noapte buna!
dany
Hey , super !!! Acum vei avea destul loc pentru tot ce aveai ingramadit ! hug.gif

Daca nu ne vedem maine pe aici .....atunci doar luni ( bafta la examen !!!! ) ... Sambata voi intra doar putin ....mergem la o expozitie cu vanzare de Craciun la o amica ( unde am golit premiile de la tombola anul trecut )).gif ) iar duminica suntem toata ziua in Hamburg la o alta expozitie si seara la restaurant brazilian ( vai de punctele mele ) .

Noapte buna si tie si copilei !! pupic.gif
julyalina
'neatza dany! floare.gif
Amazoana
Neata Danny pupic.gif
Am recitit ce ai scris la semnatura si inseamna mult mai mult acum pt mine....
bubbles
Neata Dany yahoo.gif .Cartofii WW sunt cei cu mirodenii din retete WW? hug.gif Si eu am o gramada de retete de prin reviste pe care incerc sa le adaptez la WW wink1.gif
axe10
CITAT(danyhoney @ 15-11-2007, 10:16 PM) *

...mergem la o expozitie cu vanzare de Craciun la o amica ( unde am golit premiile de la tombola anul trecut )).gif ) iar duminica suntem toata ziua in Hamburg la o alta expozitie si seara la restaurant brazilian ( vai de punctele mele ) .

Moama ce de deplasari...daca stiam ca ajungi in Hamburg faceam figura cu pachetul... sad.gif ...
Distractie placuta oricum. La noi in Bucuresti e unul brazilian(restaurant) dar cica servesc mai mult carne...la greu adica...uite aici....

CITAT(dulcikatty @ 16-11-2007, 09:36 AM) *

Neata Danny pupic.gif
Am recitit ce ai scris la semnatura si inseamna mult mai mult acum pt mine....

Aia albastra?
Nasol daca e asa...

CITAT(bubbles @ 16-11-2007, 09:41 AM) *

Neata Dany yahoo.gif .Cartofii WW sunt cei cu mirodenii din retete WW? hug.gif Si eu am o gramada de retete de prin reviste pe care incerc sa le adaptez la WW wink1.gif

Si de ce nu o faci?
Mor cand va aud ca nu aveti timp cand nu aveti nici copii , nici servici...
Amazoana
CITAT(axe10 @ 16-11-2007, 01:26 PM) *

Aia albastra?
Nasol daca e asa...

Da.
Invat inca, asa ca.....ma maturizez. Yet.
axe10
CITAT(dulcikatty @ 16-11-2007, 11:31 AM) *

CITAT(axe10 @ 16-11-2007, 01:26 PM) *

Aia albastra?
Nasol daca e asa...

Da.
Invat inca, asa ca.....ma maturizez. Yet.

Bravo ca inveti! Tot e bine.
bubbles
Axe am mai adaptat.Sapt trecuta am facut niste cartofi taranesti beton drool.gif .
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.