Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Am nevoie de asta :eu si nebunelile mele ...
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157
dany
CITAT(julyalina @ 16-11-2007, 07:29 AM) *

'neatza dany! floare.gif

Neata , fal-fal )).gif
CITAT(dulcikatty @ 16-11-2007, 08:36 AM) *

Neata Danny pupic.gif
Am recitit ce ai scris la semnatura si inseamna mult mai mult acum pt mine....

Neata ! Frumos avatar cheer.gif
Of , nu stiu daca sa ma bucur ca inseamna mai mult sau sa ma intristez ca te-ai lovit de asa ceva .......
CITAT(axe10 @ 16-11-2007, 10:26 AM) *

Moama ce de deplasari...daca stiam ca ajungi in Hamburg faceam figura cu pachetul... sad.gif ...
Distractie placuta oricum. La noi in Bucuresti e unul brazilian(restaurant) dar cica servesc mai mult carne...la greu adica...uite aici....

Mda , nici mie nu mi-a trecut prin cap doh.gif doh.gif doh.gif La naiba .... m-am gandit doar cand merge Dirk in Hamburg doh.gif

Si la brazilianul de acolo carne mult dar , cica , au si salate multe . Vad eu cate puncte balotez ( muuuullltteee doh.gif ) .
axe10
Am vorbit cu Anca si m-a invatat un truc...sa vedem daca reusesc....ii pacalesc eu pana la urma...

Ai si tu idee cam cat o insemna "cup"....cup=ceasca...dar de care?!

dany
Hm .... nu stiu ... parca e la retete era ceva cuasta .... nu mai stiu sigur ... Nu poti googali sa afli ? Sau intrebata Ganesha , ea sigur stie .

Eu as zice cup de cafea .... dar o fii de cafea normala sau de esspresso ? )).gif
axe10
CITAT(danyhoney @ 16-11-2007, 12:48 PM) *

Hm .... nu stiu ... parca e la retete era ceva cuasta .... nu mai stiu sigur ... Nu poti googali sa afli ? Sau intrebata Ganesha , ea sigur stie .

Eu as zice cup de cafea .... dar o fii de cafea normala sau de esspresso ? )).gif

O intreb pe ea/e o masura!
May
Neatza cow.gif
dany
Neata , te trezisi ? )).gif
May
axe un cup inseamna 250 ml dar nu la toate alimentele e la fel, mai bine cauti pe google ca exista conversia pt altele

dany ehhheee m-am trezit de mult dar intai imi fac treaba in casa grin.gif pupic.gif
axe10
Io mananc cartofi de la cantina:fierti si amestecati cu vegeta si patrunjel....

CITAT(Maybeline @ 16-11-2007, 12:53 PM) *

axe un cup inseamna 250 ml dar nu la toate alimentele e la fel, mai bine cauti pe google ca exista conversia pt altele

dany ehhheee m-am trezit de mult dar intai imi fac treaba in casa grin.gif pupic.gif

Am intrebat pe G....
dany
Buni ! Puncte putine cheer.gif

May , mi se pare mie sau nu mai dormi asa mult in ultimul timp ? tease.gif
axe10
Nu au tot timpul...erau colegii acolo si m-au anuntat ca a venit o tava...si am dat comanda...costa numai cat 2 kile de cartofi naughty.gif ...dar e buni!!
May
CITAT(danyhoney @ 16-11-2007, 11:55 AM) *

May , mi se pare mie sau nu mai dormi asa mult in ultimul timp ? tease.gif

Corect grin.gif

CITAT(axe10 @ 16-11-2007, 11:54 AM) *

Am intrebat pe G....

Sunt 2 posibilitati:

1. iti raspunde si explica
2. iti spune ca a scris la sucuri si ca nu mai explica pt a mia oara, sau ca poti da un simplu search pe google pt conversie

Sper sa fie prima wink1.gif
axe10
CITAT(Maybeline @ 16-11-2007, 01:01 PM) *

Sunt 2 posibilitati:

2. iti spune ca a scris la sucuri si ca nu mai explica pt a mia oara, sau ca poti da un simplu search pe google pt conversie

Problema e ca sunt "solide" nu lichide...gen :

2/3 cup low-fat (1%) cottage cheese
1/4 cup low-fat (1%) milk
1 tablespoon grated Parmesan cheese
1 garlic clove, minced
1/4 teaspoon salt
1/8 teaspoon freshly ground black pepper
20 ounces spinach leaves, steamed until tender and chopped...deci nu sunt numai sucuri...dar o sa ma uit si acolo!
May
Cred ca cel mai bine are fi sa iti iei instrumentul ( ma refer la cup) daca ai de gand sa faci mai multe retete d-astea unsure.gif

axe10
CITAT(Maybeline @ 16-11-2007, 01:17 PM) *

Cred ca cel mai bine are fi sa iti iei instrumentul ( ma refer la cup) daca ai de gand sa faci mai multe retete d-astea unsure.gif

De unde?...am eu o cana de masurat...
May
Pffff nu stiu... pe la d-astea cu cratiti si oale, instrumente de bucatarie... cred ca e imposibil sa nu aibe prin metro sau carrefour unsure.gif
axe10
CITAT(Maybeline @ 16-11-2007, 01:31 PM) *

Pffff nu stiu... pe la d-astea cu cratiti si oale, instrumente de bucatarie... cred ca e imposibil sa nu aibe prin metro sau carrefour unsure.gif

Ideea sa stiu cam cum e treaba ca pe urma adaptez!
bubbles
Hai sa ma bag si eu in vorba.Eu stiu ca la englezi cup este acea canuta mica de cafea a cup of coffee/tea .Stiti in ce canute mici beau ei ceaiul sau cafeaua .. dau si eu cu parerea wink1.gif .
azi fac si eu cartofi WW cheer.gif
axe10
In cazul asta...2/3 dintr-o cup ar fi f f putin...nu tine explicatia!
May
ganesha spunea ca 1 cup e cit incape intr-un volum de 250 ml. Ai putea masura asa cu o cana... ca branza cred ca oricum trebuie rasa nu?
dany
Mi-a murit tastatura sad.gif sad.gif D-zeu sa o odihneasca )).gif Maine cumparat tastaturi scrie pe noi ( la nici un comp nu mai avem )
Asa ca m-am mutat pe laptop
bubbles
D-zeu s-o hodineasca pope.gif .Bine ca ai laptop-ul .. ca la noi daca moare .. mor si eu pe langa ea pana apucam sa luam alta lol.gif
May
1 cup lapte = 60 ml

cheer.gif
bubbles
Dany cum de nu ai folosit aparatul de aburi? Al meu are 2 etaje wink1.gif Azi il folosesc si va zic apoi cum a iesit .
M-a sunat babu si a cumparat birou de calculator cheer.gif si...
POt sa ma destainui .. sunt din ce in ce mai .. suparata cred ca e cuvantul perfect. sad.gif
dany
Nu l-am folosit pentru ca ..... nu stiu de ce doh.gif

De ce esti tot mai suparata ?????
bubbles
Stiu ca poate vi se va parea o copilarie sau un moft .. dar ma doare sufletul ca nu ma pot angaja sa fac si eu ceva.Sa nu mai stau acasa ca simt ca mor si imi vine sa ma dau cu capul de pereti blink.gif blink.gif .Cand vad ca toate prietenele care le am aici au servici imi vine sa mor nu stiu daca de ciuda sau de suparare doh.gif bang.gif
dany
Si la mine e tot la fel .....Caut , caut si nu gasesc nimic . Stiu cum e sa stai acasa si sa nu produci nimic .

Lasa ca va veni si vremea noastra .
axe10
CITAT(bubbles @ 16-11-2007, 01:52 PM) *

Stiu ca poate vi se va parea o copilarie sau un moft .. dar ma doare sufletul ca nu ma pot angaja sa fac si eu ceva.Sa nu mai stau acasa ca simt ca mor si imi vine sa ma dau cu capul de pereti blink.gif blink.gif .Cand vad ca toate prietenele care le am aici au servici imi vine sa mor nu stiu daca de ciuda sau de suparare doh.gif bang.gif

O situatie....

CITAT(danyhoney @ 16-11-2007, 01:56 PM) *

Si la mine e tot la fel .....Caut , caut si nu gasesc nimic . Stiu cum e sa stai acasa si sa nu produci nimic .

Lasa ca va veni si vremea noastra .

O ALTA situatie!!!

Merci MAy.
bubbles
Saracul babu incearca sa ma protejeze si ma incurajeaza mereu si imi spune ca nu e de mine acum sa lucrez ca e frig si sa nu races dry.gif .Aici e si rau ca nu stiu maghiara deloc si ca sa ma angajez oriunde tb sa stiu maghiara .. in afara de scoala unde mai trebuie sa predai in romana ca altfel doh.gif .Este un post liber aici langa Gh la engl si ist ca suplinitor .. si duminica aflu daca ma pot duce eu .. Nu am zis nimic la nimeni ca nu vreau sa imi fac vise si sperante desarte iar apoi sa mi se naruie sorry.gif
dany
Ei , vezi ? Ai o speranta . Bafta !!!
buretel
Dany, Bubu, bafta multa fetelor, sa va gasiti jobul dorit! pupic.gif
Va tin pumnii stransi! cheer.gif
dany
hug.gif hug.gif

Ce mai face buretoiu` ? Tot bolnav ?
buretel
Da, a stat acasa 2 zile sad.gif Azi a venit, si l-am dotat cu pastile si spray pt nas si gat. Sper sa-i treaca, si sa scap si eu, sa nu ma molipsesc.
dany
Trebuie sa ies la cumparaturi si e un friiigggg ..... Si mai dau si cativa stropi din cand in cand sad.gif Uffffff !!!
ganesha
CITAT(Maybeline @ 16-11-2007, 01:01 PM) *

Sunt 2 posibilitati:

wacko.gif wacko.gif

Am explicat si la mine, si la sucuri, si la retete calculate, si ... cre'ca inca pe undeva. UN CUP E CIT INCAPE IN 250 ml!!! Se ia o cana gradata (de un litru, de 250 de.... oricit) si se pune alimentul respectiv pina ajunge la linia unde arata 250. Ce am explicat gresit sau de neinteles pina acum??? Iar la retete calculate am pus si poze sweating.gif

La mine in casa se foloseste cup-ul de cind ma stiu, nu numai... "americanii" au cup, toata lumea are cup, la romani se cheama "ceashca" (a se vedea celebrele retetei ale Sandei Marin, de ex), si tot restul popoarelor au si ele. Si inseamna acelasi lucru. Iei cana gradata (ca sint oameni care n-au avut in viata lor cintar de bucatarie - a se citit subsemnata) si umpli pina la linie. Si 1/3 cup umpli pina la... o treime.

Cit despre conversii... eu le caut pe google de fiecare data cind am nevoie, de ce e asa de grav cind zic si altora sa caute? Ca doar nu am calculator de conversii pe desktop si nici lista batuta in cuie in perete.... blush.gif

1 cup de lapte = 250 ml lapte. Conversiile se refera la relatia vloomu-grame (ml-g). Dar un cup o sa aiba intotdeauna 250 ml, indiferent daca inauntru este lapte, faina, sau zahar. Tot pina la liniuta umpli.
dany
Mi se pare mie sau esti cam iritata , A. ?? Nu toata lumea foloseste cup-ul si de aceea nu se stie cat inseamna .

Oricum , acum ai scris si aici asa ca voi stii unde sa indrum alte persoane care vor pune aceeasi intrebare ... candva .
Amazoana
Haide, haide dragelor, ca sincer nu-mi place sa vad si aici o mini, mini ironie. M-am saturat si am fugit de peste tot pe unde se simte asa ceva. Si acum si aici? sorry.gif Danny, A. vreau sa vad un hug!!!!Pls hug.gif
anca veselie
grin.gif am venit si eu cu colindatul. dati ceva? grin.gif
ganesha
Draga mea dany, nu ca ma astept la... multumiri )).gif , da' nici la "Mi se pare mie sau esti cam iritata , A. ??" nu am asteptam. Tot ce am facut a fost sa explic, pentru a x-a oara (TOCMAI pentru ca nu toata lumea stie) ca 1 cup (o ceasca) se refera la un volum de 250 ml. Atit. Si de fiecare data cind cineva a avut nevoie iar eu am putut, am oferit informatii. Stii si tu foaaarte bine ca am scris o gramada de chestii (pe moment) utile. Si am facut-o din draga inima.

Si de aceea nu prea inteleg intepaturi (impropriu zis, da' alt cuvint nu-mi vine in minte) de genu' celei de la May din mesaj sau de genu' intrebarii tale. crying.gif Daca vrei sa folosesti informatia, bine, daca nu... asta e. Dar dupa ce cineva o pune tocmai ca sa-si ajute aproapele... Daca eram iritata ignoram toata chestia si-mi vedeam de ale mele, ca la o adica nu eu am inventat cup=ul, nu sint responsabila de el lol.gif . Am vrut sa ajut, atita tot, pentru ca am vazut ca cineva avea nevoie. floare.gif
dany
blink.gif blink.gif wacko.gif wacko.gif A. , nu am vrut sa sune ca intepatura sau ca ironie , pe bune sad.gif Am avut impresia ca tonul tau a fost altul decat de obicei si m-am gandit ca , poate , te-a deranjat ca trebuie sa repeti ce ai spus deja de cateva ori .Si de aceea am intrebat .Nimic mai mult . give_rose.gif

Mada , stai linistita ca nimeni nu e ironic pe aici ca si-o ia de la mine hug.gif

CITAT(anca veselie @ 16-11-2007, 05:17 PM) *

grin.gif am venit si eu cu colindatul. dati ceva? grin.gif

Cere si ti se va da )).gif )).gif Ce-ti doreste sufletelul ?
ganesha
CITAT(danyhoney @ 16-11-2007, 07:09 PM) *

blink.gif blink.gif wacko.gif wacko.gif A. , nu am vrut sa sune ca intepatura sau ca ironie , pe bune sad.gif Am avut impresia ca tonul tau a fost altul decat de obicei si m-am gandit ca , poate , te-a deranjat ca trebuie sa repeti ce ai spus deja de cateva ori .Si de aceea am intrebat .Nimic mai mult . give_rose.gif

Mada , stai linistita ca nimeni nu e ironic pe aici ca si-o ia de la mine hug.gif

M-am chinuit sa explic cit mai bine, si poate de aia, am ales cuvintele mai... fortat, ca sa nu aiba sens cunfuzativ si sa se inteleaga... explicatia tehnica lol.gif Era o explicatie tehnica, fara urma de lugu-lugu, da' nu era... iritata lol.gif
dany
Ei , vezi ? Deci n-a fost tonul tau normal )).gif Nu te mai pune pe explicatii tehnice ca induci lumea in eroare si iti zice ca esti " iritata " lol.gif
ganesha
CITAT(danyhoney @ 16-11-2007, 07:16 PM) *

Ei , vezi ? Deci n-a fost tonul tau normal )).gif Nu te mai pune pe explicatii tehnice ca induci lumea in eroare si iti zice ca esti " iritata " lol.gif

Am sa incerc sa ma abtin, da' nu promit ca reusesc, ca e deformatie profesionala, ca eu am mereu de scris rapoarte iritate de jde pagini lol.gif Poate am sa incep sa pun smilies prin alea si am sa inserez cite-o floricea la cap de tabel lol.gif Poate ma premiaza astia pentru trend-setter-ul anului!
dany
Si le spui ca te-am tras eu de urechi si imi dai si mie ceva din premiul ala lol.gif lol.gif
May
Ceea ce am scris eu nu a fost cu intentie de intepatura si sper sa nu fiu inteleasa gresit wacko.gif. As fi fost chiar ipocrita sa fac asa ceva dupa cat m-ai ajutat ganesha, cel putin pe mine, nu mai spun de altii floare.gif
bpaula
salutare

am venit dupa ceva de mancare...nu vreau cu lapte, oua sau carne, sa nu contina faina (ca deja ma mananca picioarele), sa nu fie gras si nici dulce... doh.gif

crezi ca se gaseste ceva si pentru o pretentioasa ca mine? blushing.gif

amalia0701
CITAT(bpaula @ 16-11-2007, 08:52 PM) *

salutare

am venit dupa ceva de mancare...nu vreau cu lapte, oua sau carne, sa nu contina faina (ca deja ma mananca picioarele), sa nu fie gras si nici dulce... doh.gif

Un pahar cu apa, un fruct, lapte de soia, ceai de menta, etc........
Tare drag imi e sa te vad pe aici.
Nu iti faci si tu un jurnal?
give_rose.gif
Dani pupic.gif
axe10
CITAT(ganesha @ 16-11-2007, 06:19 PM) *

Draga mea dany, nu ca ma astept la... multumiri )).gif , da' nici la "Mi se pare mie sau esti cam iritata , A. ??" nu am asteptam. Tot ce am facut a fost sa explic, pentru a x-a oara (TOCMAI pentru ca nu toata lumea stie) ca 1 cup (o ceasca) se refera la un volum de 250 ml. Atit. Si de fiecare data cind cineva a avut nevoie iar eu am putut, am oferit informatii. Stii si tu foaaarte bine ca am scris o gramada de chestii (pe moment) utile. Si am facut-o din draga inima.

Si de aceea nu prea inteleg intepaturi (impropriu zis, da' alt cuvint nu-mi vine in minte) de genu' celei de la May din mesaj sau de genu' intrebarii tale. crying.gif Daca vrei sa folosesti informatia, bine, daca nu... asta e. Dar dupa ce cineva o pune tocmai ca sa-si ajute aproapele... Daca eram iritata ignoram toata chestia si-mi vedeam de ale mele, ca la o adica nu eu am inventat cup=ul, nu sint responsabila de el lol.gif . Am vrut sa ajut, atita tot, pentru ca am vazut ca cineva avea nevoie. floare.gif

Multumesc si aici G. Hai sa-ti spun ceva- eu nu citesc every day tot forumul ca nu am timp. Dupa ce mi-a atras atentia May ca info s-ar gasi pe undeva m-am dus si am cautat. Am gasit si ti-am pus mesaj la tine in jurnal. Daca nu ma intereseaza sucurile ca beau numai apa, ce sa-i faci.?..nu am citit subiectul cu pricina.

CITAT(bpaula @ 16-11-2007, 08:52 PM) *

salutare

Ia iesi tu la pascut de salata verde....oita dibace de trei zile-ncoace nica nu-ti mai place... lol.gif lol.gif ...ce poeta sunt!!!!

Mi-am adus aminte ca nu m-am adresat si gazdei....hai ca nu mai sunt poeta...ci doar spun "buna ziua doamna" si un we placut.
bubbles
Ziua Madam hug.gif .Pe unde umbli? pupic.gif
axe10
Madam cred ca a plecat in deplasari...

Dany ieri am mancat pizza aia care am preparat-o, am servit-o si pe mama care e la dieta si ea. E buna dar sigur era mai buna daca avea si ardei. Am mancat-o cu salata. Mai am un sfert ca si-a bagat si Florin nasul prin farfurie.
Azi execut din nou ciorba de loboda cu bors....hehhehe....cred ca o sa fie 0.5p per portie!!

Daca incerc ceva nou te anuntz.
May
WE placut hug.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.