Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Am nevoie de asta :eu si nebunelile mele ...
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171, 172, 173, 174, 175, 176, 177, 178, 179, 180
bpaula
eu una o mai astept pe dany poate o fi mai darnica ca voi...auzi la ele, la pascut...pai numai cu iarba sa traiesc eu? blum.gif ...

si intre timp ma tin de sfaturile voastre, adica rod un morcov, ca a nins dimineata iar iarba e inghetata grin.gif
axe10
Tu intrebai de painea mea finlandeza?...
E ca Wasa, cu compozitie putin diferita dar mai scumpa putin la pcte....
dany
Salutari !!!

Am fost in deplasare ... in gradina la taiat / scurtat copaci cheer.gif Am terminat , in sfarsit cu treaba pe afara pe anul asta )).gif

Lavi , vreau si eu ciorba de loboda . La noi in casa nu s-a executat asa ceva niciodata ...doar ciorba de salata . E clar , va trebui sa fac si eu pizza aia .... saptamana viitoare probabil ca e si al meu acasa .
hug.gif

Paula , ce-ti doreste inimioarea ???? Hai la mine , frigiderul e plin , lada frigorifica la fel , barul ashishderea )).gif )).gif

May , si tie un WE placut !

Mai stau un pic cu voi .... intr-o ora plecam .Sa vad de ce ma lipesc pe acolo . Ma refer la decoratiuni de Craciun / Advent

CITAT(axe10 @ 17-11-2007, 12:35 PM) *

Nu eu am intrebat .....
axe10
Cumpar bors si execut ciorba dupa masa...dupa epilat!
Auuuuuuuuuuuuchhhhhiiiiiiiiiiii!!! mad.gif

CITAT(danyhoney @ 17-11-2007, 01:38 PM) *

Salutari !!!

Am fost in deplasare ... in gradina la taiat / scurtat copaci cheer.gif Am terminat , in sfarsit cu treaba pe afara pe anul asta )).gif

Lavi , vreau si eu ciorba de loboda . La noi in casa nu s-a executat asa ceva niciodata ...doar ciorba de salata . E clar , va trebui sa fac si eu pizza aia .... saptamana viitoare probabil ca e si al meu acasa .
hug.gif

Paula , ce-ti doreste inimioarea ???? Hai la mine , frigiderul e plin , lada frigorifica la fel , barul ashishderea )).gif )).gif

May , si tie un WE placut !

Mai stau un pic cu voi .... intr-o ora plecam .Sa vad de ce ma lipesc pe acolo . Ma refer la decoratiuni de Craciun / Advent

CITAT(axe10 @ 17-11-2007, 12:35 PM) *

Nu eu am intrebat .....

Pun raspunsul la neuroni atunci!!!
dany
Alelei , mama ... epilat ...brrrrrrrr..... )).gif

M-am cantarit azi si .... nimic nou sub soare ( adica nori ) : neschimbat doh.gif doh.gif
axe10
CITAT(danyhoney @ 17-11-2007, 01:41 PM) *

Alelei , mama ... epilat ...brrrrrrrr..... )).gif

M-am cantarit azi si .... nimic nou sub soare ( adica nori ) : neschimbat doh.gif doh.gif

Hmmm, ce sa zic?!

bataita.gif ...ca Dirk a fost la servici si tu...ce-ai facut?

Sau sa presupun ca ai stat prost cu sportu'! naughty.gif naughty.gif naughty.gif
dany
cu sportu` chiar ca am stat rau ca am avut rusii )).gif

o fii de la dulciurile alea balotate ca o nesimtita , de la pizza mancata acum cateva zile , de la un vin fiert baut cu al meu aseara ..... )).gif )).gif
axe10
CITAT(danyhoney @ 17-11-2007, 01:51 PM) *

cu sportu` chiar ca am stat rau ca am avut rusii )).gif

o fii de la dulciurile alea balotate ca o nesimtita , de la pizza mancata acum cateva zile , de la un vin fiert baut cu al meu aseara ..... )).gif )).gif

O fi...dar vorba semnaturii....maine e un mister...poate scazi 1 kil...de la umblat prin balci! hug.gif
dany
Bine ar fii )).gif )).gif Dau un lichior de capsuni daca e asa pupic.gif

V-am hug.gif si am disparut .

Sa aveti un WE superb !!
dany
Ne-am intors ....Anul trecut le-am golit tombola si anul asta n-am castigat nimic )).gif Mi-am cumparat o chestie pentru Craciun , un ingeras pazitor micut si 2 bratarele cheer.gif

Acum facem sa papam ceva ( file de vitel ) si apoi plecam la niste vecini care au chef de barfa si de baut doh.gif

Maine dimineata la 8:30 plecam spre Hamburg si ne intoarcem ... candva tarziu in noapte . Ne-am razgandit si nu mai mergem la expozitie de Craciun ci la o expozitie cu vanzare numita " tu si lumea ta ".
Au de toate acolo .... incepand de la cel mai mic ajutor in bucatarie pana la cabanutze pentru gradina . Chiar ca va fii lumea mea acolo lol.gif lol.gif

hug.gif si o seara frumoasa in continuare .
ganesha
CITAT(danyhoney @ 17-11-2007, 07:00 PM) *

Ne-am intors ....Anul trecut le-am golit tombola si anul asta n-am castigat nimic )).gif Mi-am cumparat o chestie pentru Craciun , un ingeras pazitor micut si 2 bratarele cheer.gif

Poate-i faci o poza si-l trimiti sa pazeasca si la gura sobei wink1.gif . Eu deocamdata doar admir, am sa mai iau una alta mai incolo, desi ma tin cu greu lol.gif Si abia astept sa respir putin printre proiecte si sa mai fac vreo citeva si cu minuta mea, ca tare-mi mai place.

Have fun miine. Suna bine naughty.gif
axe10
CITAT(danyhoney @ 17-11-2007, 02:27 PM) *

Bine ar fii )).gif )).gif Dau un lichior de capsuni daca e asa pupic.gif

Dar din ala cu frisca?! drool.gif drool.gif

Pai nu ati avut tinta sau ce?...mi te inchipui cu pusca la balci si tragi in niste rate si-ti cad cadourile... lol.gif

Sa fac o lista pt maine?

Pun intrebarea si la tine ca poate nu treci la neuroni la noapte: cate puncte au pastele de orez?????

scare.gif ca am mancat vreo 50g nefierte sweating.gif si pe urma m-am uitat pe pachet swoon.gif dar era o val absurda cheer.gif si pe calorieking ala zice altceva.. yahoo.gif ..poate ma salvezi tu ca ai carti si esti desteapta! wink1.gif
nusarich
CITAT(bpaula @ 17-11-2007, 03:11 PM) *

eu una o mai astept pe dany poate o fi mai darnica ca voi...auzi la ele, la pascut...pai numai cu iarba sa traiesc eu? blum.gif ...

si intre timp ma tin de sfaturile voastre, adica rod un morcov, ca a nins dimineata iar iarba e inghetata grin.gif

Paula, eu am facut supa crema de legume. Mi-a iesit la 1p toata oala (din cauza de ulei). Am pus doar 1 morcov, 1 ceapa mica, 1 ardei, o bucatica de telina si 1 dovlecel. Am fiert totul, am dat legumele prin blender si apoi le-am pus din nou in zeama in care au fiert. Am pus deasupra patrunjel si un pic de leustean tocate si gata. Poti pune cartofi (daca poti manca, iubi al meu nu poate si n-am pus). Mai poti face si supa crema de ciuperci daca iti place (din nou, iubi al meu nu e un mancator de ciupercute, mi le lasa numai mie pe toate grin.gif ).
Mai poti face o gramada de mancaruri la cuptor (pentru felul 2), cu legume (inca se mai gasesc unele vii pe piata).
Si mai zicea cineva, exista lapte (si alte produse) de soia. Eu folosesc destule acum, in post.

bpaula
mersi nusa de sfaturi, marturisesc ca supa crema nu am facut niciodata si nici nu am mancat dar trebuie sa fac pana la urma
astazi am mancat si eu cartofi facuti in cuptor pe hartie de copt cu gogosari in otet...iar seara am mancat pastrav prajit cu mamaliguta si mujdei ( nici asta nu imi face foarte bine dar nici rau grin.gif ).

am fost si la cumparaturi si iar am umplut cosul cu fructe de toate felurile, legume proaspete, legume congelate si rondele de orez...pana la urma nu o fi chiar imposibil fara fainoase dar cam greu cel putin pana te obisnuiesti unsure.gif

dany te salut si mersi de invitatia la frigiderul tau...distractie placuta maine, tare mi-ar place si mie unde mergi tu pupic.gif
nusarich
Paula, da, e mai greu sa te obisnuiesti.
Eu sunt pregatita la job cu rondele de orez (pentru orice tentativa de rontait) si cu niste biscuitei din faina de porumb, orez si hrisca, nu stiu cum le zice, dar sunt foarte gustosi si sunt si slab calorici. Si fara gluten, evident.
bpaula
Nusa te rog sa imi mai zici si mie ce mai mananci fara gluten (ma refer la produse ce normal ar putea fi cu faina de grau dar e facuta cu altele), eventual si niste nume de produse ca sa stiu ce sa caut...macar pana aflu despre ce e vorba sa nu mai mananc cu faina si apoi vad ce zice doctorita si ce e de facut

pupic.gif
nusarich
CITAT(bpaula @ 18-11-2007, 12:04 AM) *

Nusa te rog sa imi mai zici si mie ce mai mananci fara gluten (ma refer la produse ce normal ar putea fi cu faina de grau dar e facuta cu altele), eventual si niste nume de produse ca sa stiu ce sa caut...macar pana aflu despre ce e vorba sa nu mai mananc cu faina si apoi vad ce zice doctorita si ce e de facut

pupic.gif

Am raspuns si la Neuroni, dar o fac si aici: in Bucuresti exista o firma Medalim care produce si comercializeaza produse fara gluten. Am testat si sunt foarte bune. Mai ales dulciurile grin.gif .
nusarich
Dany, pe unde umbli?
Amazoana
Neata Danny! pupic.gif
bubbles
Neata yahoo.gif .Cum a fost in deplasare?
dany
Neata tuturor hug.gif

Ieri a fost fain dar si obositor . Am umblat vreo 7 ore ca nebunii si tot n-am vazut toate standurile din expozitie doh.gif . N-a fosat chiar asa cum ne asteptam dar tot ne-am lipit de niste chestii : o valiza mare pentru mine ( redusa de la 79 € la 25 € ) , jdemii de condimente , o lumanare colorata inalta , dreptunghiulara si subtire , un aparat mic de masaj , jdemii de ceaiuri , un servici de ceai cu paharele .....
Apoi am fost la restaurantul brazilian de unde am plecat umflati doh.gif . N-a fost multa mancare dar nu aveai timp sa respiri ca deja aparea urmatorul chelner cu frigaruie imensa din diferite feluri de carne si iti si taia din ea pe farfurie si o chelnerita cu diferite legume )).gif . Ca si cantitate n-a fost mult dar a fost prea repede.....Apoi am facut un mini-jogging-lejer ( cu valiza dupa noi )).gif ) ca sa prindem metroul catre gara si la ora 22:30 am ajuns acasa .

Cred ca joi ma duc iar la expozitie cu o amica ... sa vedem standurile care nu le-am vazut ieri )).gif

De azi WW scrie iar pe mine !
anca veselie
spor la numarat cheer.gif
bubbles
CITAT(danyhoney @ 19-11-2007, 12:53 PM) *

si o chelnerita cu diferite legume din carne si iti si taia din ea pe farfurie )).gif .

Dany cum arata legumele astea din carne? )).gif Am fost aseara si am discutat si ... exsta 90% sanse ca de pe 1 Dec sa lucrez ca suplinitoare la engleza si istorie pray.gif .Macar bien ca nu mai stau acasa toata ziua si sa ma plictisesc .
dany
Multumesc , Anca , per sa am si sa nu mai dau mananc aiurea hug.gif

Ca ma enerveaza mouse-ul asta nou .... aluneca ca nebunul . Trebuie sa-l folosesc mai mult ca sa se toceasca )).gif

CITAT(bubbles @ 19-11-2007, 10:02 AM) *

CITAT(danyhoney @ 19-11-2007, 12:53 PM) *

si o chelnerita cu diferite legume din carne si iti si taia din ea pe farfurie )).gif .

Dany cum arata legumele astea din carne? )).gif Am fost aseara si am discutat si ... exsta 90% sanse ca de pe 1 Dec sa lucrez ca suplinitoare la engleza si istorie pray.gif .Macar bien ca nu mai stau acasa toata ziua si sa ma plictisesc .

Am modificat postarea ca scrisesem aiurea doh.gif doh.gif Auzi la mine : legume din carne lol.gif lol.gif

Felicitari , Andreea !!! floare.gif
anca veselie
ma, ce ma enerveaza mancarea asta sad.gif de ce trebuie sa ne vina asa din senin cate-o pofta cretina? si de ce ne produce atata placere?
eu in momentul asta nu am nici un chef de dieta sad.gif incerc sa ajung la sala, dar in ultimul timp am chiulit si de acolo, sa vad poate reusesc sapt asta sa fiu mai harnica.
dany
Anca , parerea mea e ca tu nu ai nevoie de dieta ! Sa mananci sanatos , da .... dar nu dieta . Poftele le putem neglija .... cateodata . Cand nu , asta e . Doar nu ai pofte nebune-nebune in fiecare zi de 10 ori , nu ?
Cu sportul ... hai ca-ti revii ! hug.gif Tragi chiulul o zi , 2 , 3 dar apoi ceva te va face sa-ti reiei obiceiul give_rose.gif
anca veselie
adevarul e ca nu am pofte de 10 ori/ zi, o data este de ajuns )).gif
multu dany dulce pupic.gif
May
Neatza pupic.gif

Ce culoare e valiza? naughty.gif

Sambata i-a venit pachetul lui socrela.... eram doar eu cu remy acasa.... nesimtitul care a adus pachetul ( care de fapt erau 3 enorme si grele) le-a lasat in scara, nu a vrut sa le urce w00t.gif asa ca le-am carat eu cu remy 4 etaje ... am zis ca si sufletul mi-l dau pe scari. Una peste alta... ti-am zis ca patul are un sistem de masaj incorporat? Ei bine, azi stau si ma relaxez in minunata inventie ca si asa sunt singura pana diseara naughty.gif

Hai, WW ca lumea de azi cheer.gif
dany
Neata !

E un gri petrol ...asa ceva . Am vrut rosie dar m-am gandit ca se va murdari repede Imagine

Ce maaaaaa ? Masaj ??? Vin si eu ! Mi-am luat ieri o portie mica de masaj ca am incercat toate fotoliile cu masaj de la expozitie dar mai vreau )).gif
Pisik
Hello!
Misto valijoara, sa o sta[anesti sanatoasa. Si eu duc lipsa de asa ceva, ar trebui sa actionez dry.gif
Anca, ne luam de mana. Eu pur si simplu nu mai am motivatie sa tin dieta: exact ca data trecuta, tin 2-3 sapt dupa ce ma duc la nutritionist si apoi pauza, bag in mine toate tampeniile, nu mai am nici un chef....eu zic ca vine de la cap, dar nici ca am putere sa fac ceva.... sad.gif
May
E frumoasa geanta.... ar trebui sa nu te mai gandesti ca se murdareste si d-astea.... o viata avem, meritam o geanta rosie! wink1.gif

Daaaaaa face masajjjjj, 5 tipuri de masaj mai exact, cu 3 intensitati, in orice parte a corpului pe rand sau grupate sau toate odata si emana si caldura in zona lombara daca vrei yahoo.gif esti invitata mea naughty.gif
dany
Intai plec cu Anca in tarile calde si apoi vin la tine la masaj lol.gif
May
dry.gif bine mai, pe mine sa nu ma luati dry.gif
dany
CITAT(Maybeline @ 19-11-2007, 12:56 PM) *

dry.gif bine mai, pe mine sa nu ma luati dry.gif

Pai , n-ai zis ca vrei si tu ..... Vezi in jurnal la Anca ce bagaj isi face ea si ......tu ma iei pe mine si apoi o luam si pe ea .... din zbor lol.gif
amalia0701
pupic.gif
Ce misto patul cu masaje, vreau si io )).gif
Frumos trolerul, sa-l stapanesti sanatoasa pupic.gif si sa ai spor la numarat puncte.
May
Haideti ca incapem toate in pat, ca dany face cinste cu vacanta naughty.gif )).gif
dany
CITAT(Maybeline @ 19-11-2007, 01:07 PM) *

Haideti ca incapem toate in pat, ca dany face cinste cu vacanta naughty.gif )).gif

Halt , stop , stai !!!! Cu ce vacanta fac cinste ? Unde , cum ? Cine a zis ? lol.gif

CITAT(amalia0701 @ 19-11-2007, 01:05 PM) *

pupic.gif
Frumos trolerul, sa-l stapanesti sanatoasa pupic.gif si sa ai spor la numarat puncte.

Multumesc , Amelie give_rose.gif
anca veselie
)).gif )).gif may, nu am mai auzit de pat cu masaj. foarte tare!
dany, hai sa mergem intai la may sa ne dam cu patul si apoi plecam in tarile calde naughty.gif fain trolerul, sa-l stapanesti iubita!
bubbles
Fain trolerul .Sa il folosesti cu placere si la cat mai multe concedii si plimbari cheer.gif
Nici eu nu am nici un chef de WW .. parca mi s-a pus o pata pe creier doh.gif .Ziua e usor dar seara ... imi vine pofta de dulce mereu grin.gif
Amazoana
CITAT(anca veselie @ 19-11-2007, 04:22 PM) *

)).gif )).gif may, nu am mai auzit de pat cu masaj. foarte tare!
dany, hai sa mergem intai la may sa ne dam cu patul si apoi plecam in tarile calde naughty.gif fain trolerul, sa-l stapanesti iubita!

FARA MINJE NU SE POATE FACE NIMIC! Clar. Adica ce, voi vacanta, voi pat cu masaj (uau!!!!! blink.gif ), voi trolere (Sa-l stapanesti cu placere Danny, e suuuper). Eu ce am, pureci pe...patine? Vreau si eu cu voi. Daca nu ma luati, ma bag in geanta lui Danny si-o...rup cu greutatea mea.
dany
CITAT(anca veselie @ 19-11-2007, 01:22 PM) *

Aaaa, buna idee.....Inati masaj apoi concediu si .... iar masaj la intoarcere
CITAT(bubbles @ 19-11-2007, 01:34 PM) *

Fain trolerul .Sa il folosesti cu placere si la cat mai multe concedii si plimbari cheer.gif

Mersi . Deja ne facem ganduri pentru concediul viitor cheer.gif
CITAT(dulcikatty @ 19-11-2007, 02:03 PM) *

FARA MINJE NU SE POATE FACE NIMIC! Clar. Adica ce, voi vacanta, voi pat cu masaj (uau!!!!! blink.gif ), voi trolere (Sa-l stapanesti cu placere Danny, e suuuper). Eu ce am, pureci pe...patine? Vreau si eu cu voi. Daca nu ma luati, ma bag in geanta lui Danny si-o...rup cu greutatea mea.

GaTA ,GATA , ca te luam si pe tine ... doar sa nu-mi rupi valiza lol.gif lol.gif
anca veselie
bun bun, acum tre sa vedem unde si cand plecam!
dany
Eu vreau sa plec imediat ..... destinatia : Egipt cheer.gif

Cine e pentru ? Cine impotriva ? )).gif
dany
CITAT(Pisik @ 19-11-2007, 12:43 PM) *

Hello!
Misto valijoara, sa o sta[anesti sanatoasa. Si eu duc lipsa de asa ceva, ar trebui sa actionez dry.gif
Anca, ne luam de mana. Eu pur si simplu nu mai am motivatie sa tin dieta: exact ca data trecuta, tin 2-3 sapt dupa ce ma duc la nutritionist si apoi pauza, bag in mine toate tampeniile, nu mai am nici un chef....eu zic ca vine de la cap, dar nici ca am putere sa fac ceva.... sad.gif

Mersi , Pisi hug.gif

Hey , iar ai dat-o in bara ? Nu e bine deloc !! Si nici faptul ca te plangi , din nou , ca nu poti tine dieta nu e bine !! Gandeste pozitiv ( trebuie sa mearga ) si sper sa mearga mai bine . Eu zic ca daca te tot gandesti la dieta ... ti se ia de ea si n-ai nici un chef sa o tii ca lumea ...

Zic si eu !

anca veselie
ok, acceptam egipt! yahoo.gif cheer.gif
dany
CITAT(anca veselie @ 19-11-2007, 02:52 PM) *

cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Ce concediu super ar iesi )).gif

O gasca de nebune ( sa n-o uitam pe Lavi ca ne omoara ) la All Inclusive , la soare , mare , leneveala cheer.gif )).gif )).gif
Amazoana
CITAT(danyhoney @ 19-11-2007, 05:29 PM) *

Eu vreau sa plec imediat ..... destinatia : Egipt cheer.gif

Cine e pentru ? Cine impotriva ? )).gif

EGIPT? Allways! De acolo pot sa trag o fuga rapid la FEZ, destinatia la care poftesc de muuuult. grin.gif
axe10
CITAT(danyhoney @ 19-11-2007, 04:01 PM) *

CITAT(anca veselie @ 19-11-2007, 02:52 PM) *

cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Ce concediu super ar iesi )).gif

O gasca de nebune ( sa n-o uitam pe Lavi ca ne omoara ) la All Inclusive , la soare , mare , leneveala cheer.gif )).gif )).gif

Ahaaaaa.....poate ma uitati ca va smulgeam eu fulgii.... tease.gif blum.gif blum.gif

Nice valiza...da', sic nu e rosie ca a mea!!!....dar mult mai ieftina (da si mie sa-ti traiasca familia!).

Eu azi gata cursul...mai intru eu pe la pranz in pauza pe mess ca de altceva nu am timp....azi m-am conversat 2 vorbe cu Anca.
Cu greutatea stau prost...desi am fost sub puncte, mai putin duminica, arata mai mult cantarul...adica azi dimineata arata...dar de abia miercuri e "oficialul"....oricum rusii e pe drum, nu-i bai de greutate!

Azi am fost bine...nu ma omor dupa pranzul de acolo dar macar am avut cum sa aleg...sper ca maine sa fie mai bine!

Revin dupa chinuiala amanata de sambata(...epilat!!!)

pupic.gif
axe10
Hai ca mi-am adus aminte...si tie la multe luni ...ca facusi o luna 2 days ago!!

Nu ma nimeresc deloc cu tine pe aici...uf.
Pisik
CITAT(danyhoney @ 19-11-2007, 05:44 PM) *

CITAT(Pisik @ 19-11-2007, 12:43 PM) *

Hello!

Mersi , Pisi hug.gif

Hey , iar ai dat-o in bara ? Nu e bine deloc !! Si nici faptul ca te plangi , din nou , ca nu poti tine dieta nu e bine !! Gandeste pozitiv ( trebuie sa mearga ) si sper sa mearga mai bine . Eu zic ca daca te tot gandesti la dieta ... ti se ia de ea si n-ai nici un chef sa o tii ca lumea ...

Zic si eu !

Zici tu bine ce zici si ai dreptate.... sorry.gif
Azi nu am dat-o in bara, dar tot nu am dispozitie de dieta... blushing.gif

Vin si eu la Egipt, vin si eu grin.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.