Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Am nevoie de asta :eu si nebunelile mele ...
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138
dany
CITAT(axe10 @ 19-11-2007, 07:47 PM) *

Hai ca mi-am adus aminte...si tie la multe luni ...ca facusi o luna 2 days ago!!

Nu ma nimeresc deloc cu tine pe aici...uf.

1 luna acu` 2 zile ???? sa mor daca stiu ce vrei sa spui doh.gif )).gif Te referi la inceperea WW-ului ? Aoleuuuu , maammmaaaa....vai de capul meu doh.gif . Crezi ca am tinut WW azi ?? Nope ....sa dea naiba daca stiu ce e cu mine de cateva zile : as balota intr-una ! Ma tin de alimente cu puncte putine dar .... tot sar sorry.gif bang.gif bang.gif bang.gif
CITAT(Pisik @ 19-11-2007, 07:55 PM) *

Azi nu am dat-o in bara, dar tot nu am dispozitie de dieta... blushing.gif

Vin si eu la Egipt, vin si eu grin.gif

Lasa ca am dat-o eu in bara si pentru tine sad.gif Se pare ca acum incep eu cu mancatul aiurea si cu foamea non-stop doh.gif doh.gif

Plecam in Egipt , da ???? Supeeeeerrrrr !!!! Dar nu in Hurghada ....in Makady ca e mult mai fain . Fa bagajele !! hug.gif
dany
Imagine

Mi-as dori ca acesti fulgi de nea sa fie mereu in miscare in jurnalul meu ......
Amazoana
Neata pupic.gif
Te-ai trezit?
Fulgi? Ninge la tine? Poze ai? biggrin.gif
axe10
CITAT(danyhoney @ 19-11-2007, 11:03 PM) *

CITAT(axe10 @ 19-11-2007, 07:47 PM) *

Hai ca mi-am adus aminte...si tie la multe luni ...ca facusi o luna 2 days ago!!

Nu ma nimeresc deloc cu tine pe aici...uf.

1 luna acu` 2 zile ???? sa mor daca stiu ce vrei sa spui doh.gif )).gif Te referi la inceperea WW-ului ? Aoleuuuu , maammmaaaa....vai de capul meu doh.gif . Crezi ca am tinut WW azi ?? Nope ....sa dea naiba daca stiu ce e cu mine de cateva zile : as balota intr-una ! Ma tin de alimente cu puncte putine dar .... tot sar sorry.gif bang.gif bang.gif bang.gif
CITAT(Pisik @ 19-11-2007, 07:55 PM) *

Azi nu am dat-o in bara, dar tot nu am dispozitie de dieta... blushing.gif

Vin si eu la Egipt, vin si eu grin.gif

Lasa ca am dat-o eu in bara si pentru tine sad.gif Se pare ca acum incep eu cu mancatul aiurea si cu foamea non-stop doh.gif doh.gif

Plecam in Egipt , da ???? Supeeeeerrrrr !!!! Dar nu in Hurghada ....in Makady ca e mult mai fain . Fa bagajele !! hug.gif

Da,de dieta ce alceva....

Hai ca ne apuca pe toate acum...
Sunt in 5 min break si am zis sa bat la usa la tine sa vad daca esti prin zona...

Ma duc sa caut de aici ce am incercat sa caut aseara....o si mai destinatie de vacanta!!!

Revin in pauza de pranz.

Hai ca am gasit:
unica plaja roz...si o melodie de belea
amalia0701
Egipt, soare, allinclusiv,mmmmmmm
Asta la mine inseamna 10 kg in plus in 10 zile blushing.gif
As vrea si io in tzarile calde, sa inot pana uit sa mai merg..........
dany
Salutari !

CITAT(dulcikatty @ 20-11-2007, 08:36 AM) *

Neata pupic.gif
Te-ai trezit?
Fulgi? Ninge la tine? Poze ai? biggrin.gif

Nu ninge sad.gif sad.gif sad.gif E soare cu 3 ° C . Fulgii aia i-am pus ca macar aici sa-i vad ... daca live n-am sanse )).gif
CITAT(axe10 @ 20-11-2007, 09:04 AM) *

Mergem si acolo .... hug.gif
CITAT(amalia0701 @ 20-11-2007, 09:09 AM) *

Egipt, soare, allinclusiv,mmmmmmm
Asta la mine inseamna 10 kg in plus in 10 zile blushing.gif
As vrea si io in tzarile calde, sa inot pana uit sa mai merg..........

Te luam si pe tine Amelie . Cu papa ... ma tin eu de tine si nu te ingrasi asa mult ( eu am slabit 200 gr in 7 zile de Egipt )).gif ) hug.gif
axe10
Aruba,Bahamas..com' on pretty mama....nananannaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Ce vise "erotice" am....

Lunch break!! yahoo.gif yahoo.gif
May
Neatza pupic.gif
axe10
wink1.gif
dany
CITAT(Maybeline @ 20-11-2007, 06:31 PM) *

Neatza pupic.gif

" Neata " )).gif hug.gif
CITAT(axe10 @ 20-11-2007, 06:39 PM) *

wink1.gif

m
Ma cauti ????? Sunt aici , acum ..... hug.gif pupic.gif
bubbles
Buna seara ,buna seara .Ati venit duamna hug.gif pupic.gif .Pe unde ati umblat si ce ati mancat?
dany
Am umblat .... prin casa cu treburi si fara chef de forum )).gif . Am papat WW dar nu se pune pentru ca la pranz am halit ceva primit azi in pachet din Ro .....Asta e ! doh.gif doh.gif Nu zic ce tease.gif
otilici
Hello Dany! floare.gif pupic.gif
Eu trec pe-aici mai rarut,ca-i mai dragut )).gif
dany
CITAT(otilici @ 20-11-2007, 10:33 PM) *

Hello Dany! floare.gif pupic.gif
Eu trec pe-aici mai rarut,ca-i mai dragut )).gif

M-as bucura sa treci mai des pupic.gif Si cu vesti bune !
otilici
Poti sa zici ce e,ca daca e din Ro,putem papa si noi tease.gif grin.gif

Hmmm...vesti bune nu prea sunt,eventual: criza de fiara,daca nu,atunci dureri de sale,daca ni de-astea,atunci dureri de picioare...etc...dar de-alea de nu te lasa sa te dai jos din pat,mai ales sa mergi la calc sa stai pe forum lol.gif
bubbles
Si eu vreau sa stiu drool.gif .Deja imaginatia imi zboara departe la .. munti de ... tease.gif
otilici
Si ma mai gandesc uneori daca am cumva peste 60 de ani,sau inca n-am facut nici jumatate din ei? grin.gif
lol.gif lol.gif
dany
CITAT(otilici @ 20-11-2007, 10:35 PM) *

Poti sa zici ce e,ca daca e din Ro,putem papa si noi tease.gif grin.gif

lol.gif lol.gif pai.... e papa buna din Ro .....pentru mine e specialitate : slanina afumata ( de acasa ) cu ceapa rosie( am gasit la un magazin de aici acum cateva zile ) si cu paine proaspata ( se terminase masina de paine cand am primit pachetul ) !!!!!!!
Buuunaaa !!!! Dar cu multe puncte doh.gif Asa ca .... nu papati si voi !!!!!!!
otilici
Hai Dany...ca daca nu vii repede,enumar eu ce-mi trece prin minte si nu cred ca vrei asta... tease.gif
dany
CITAT(otilici @ 20-11-2007, 10:38 PM) *

Si ma mai gandesc uneori daca am cumva peste 60 de ani,sau inca n-am facut nici jumatate din ei? grin.gif
lol.gif lol.gif

Sor`mea , unde ai fost pana acum ???????? )).gif

CITAT(otilici @ 20-11-2007, 10:39 PM) *

Hai Dany...ca daca nu vii repede,enumar eu ce-mi trece prin minte si nu cred ca vrei asta... tease.gif

Pun pariu ca nu te gandeai la ce am scris eu ca am papat lol.gif
otilici
Deci...eu clar nu pap la cat de rau mi-a fost azi...o las pe bubbles daca pofteste grin.gif
bubbles
Deja imi ploua in gura sorry.gif .Dany daca mai vrei iti trimit eu ca noi avem o gramada si .. mai si tb sa taiem inca 2 porci doh.gif .Sper sa ma abtin de la pomana porcului ca pe miercuri se preconizeaza taierea lui Ghita sorry.gif
dany
CITAT(otilici @ 20-11-2007, 10:40 PM) *

Deci...eu clar nu pap la cat de rau mi-a fost azi...o las pe bubbles daca pofteste grin.gif

De ce ti-a fost rau ??????????????????????
otilici
Numai dulciuri imi zburau prin fata ochilor,chiar ca la asta nu ma gandisem... doh.gif
bubbles
Uff am si eu cateodata pofta de slanina cu ceapa si coaja de paine drool.gif .De aia refuz sa iau de la socrii slanina sa o tin in frigider nana.gif ca daca era dupa ei aveam o tona acum lol.gif

Eu sincer m-am gandit la amandine,savarine ceva de genul asta tease.gif
dany
CITAT(bubbles @ 20-11-2007, 10:41 PM) *

Deja imi ploua in gura sorry.gif .Dany daca mai vrei iti trimit eu ca noi avem o gramada si .. mai si tb sa taiem inca 2 porci doh.gif .Sper sa ma abtin de la pomana porcului ca pe miercuri se preconizeaza taierea lui Ghita sorry.gif

Mai primesc si luna viitoare putin ( nu se poate pune mult la posta ) . Multumesc pentru intentie !
TE OMOR cu pomana porcului !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! N-am mai mancat de , cel putin , 25 de ani sad.gif sad.gif sad.gif
otilici
Pai de la fiere mi-a fost rau,azi m-a chinuit toata ziua,spre seara m-a mai lasat sa respir linistita mad.gif .
Sper ca nu te-ai gandit la bb lol.gif

Iti trimit eu pomana porcului Dany )).gif .Cate putin,ca numai asa se poate trimite prin posta tease.gif ,plus ca nu mananci multe puncte deodata lol.gif
dany
CITAT(otilici @ 20-11-2007, 10:42 PM) *

Numai dulciuri imi zburau prin fata ochilor,chiar ca la asta nu ma gandisem... doh.gif

Ohhhhh, si ce ai facut ??? N-ai avut ceva oin casa , fara multe puncte ????
Cum merge cu supa ?? hug.gif

CITAT(bubbles @ 20-11-2007, 10:43 PM) *

Uff am si eu cateodata pofta de slanina cu ceapa si coaja de paine drool.gif .De aia refuz sa iau de la socrii slanina sa o tin in frigider nana.gif ca daca era dupa ei aveam o tona acum lol.gif

Eu sincer m-am gandit la amandine,savarine ceva de genul asta tease.gif

Amandine , savarine ...... lol.gif lol.gif lol.gif Mie nu-mi e pofta de astea ci de alte " chestii" romanesti lol.gif
Te invidiez ca poti avea totdeauna in frigider !!!!

CITAT(otilici @ 20-11-2007, 10:46 PM) *

Pai de la fiere mi-a fost rau,azi m-a chinuit toata ziua,spre seara m-a mai lasat sa respir linistita mad.gif .
Sper ca nu te-ai gandit la bb lol.gif

Iti trimit eu pomana porcului Dany )).gif .Cate putin,ca numai asa se poate trimite prin posta tease.gif ,plus ca nu mananci multe puncte deodata lol.gif

NUUUUU , nu m-am gandit la bb !!!! Nu inca )).gif

Si tu cu pomana porcului ???? vVeti sa ma omorati sau ce ? doh.gif grin.gif
bubbles
CITAT(danyhoney @ 21-11-2007, 01:44 AM) *

Mai primesc si luna viitoare putin ( nu se poate pune mult la posta ) . Multumesc pentru intentie !
TE OMOR cu pomana porcului !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! N-am mai mancat de , cel putin , 25 de ani sad.gif sad.gif sad.gif

Uff nu am stiut sorry.gif .Promit ca in semn de solidaritate cu tine nu ma ating de nici o bucatica de carne de la pomana secret.gif good.gif dar poate am sa gust putin alcool grin.gif

Ce "chestii" poate reusim sa iti facem un mic cadou de Craciun wink1.gif .Si daca ma invidezi atat am sa aduc o bucata sa fie mereu in frigider desi stiu ca daca ma enervez vreodata o dau gata laugh.gif
otilici
Saptamana asta n-am mai facut supa din aia ca am numarat din 2 in 3 la cat de rau m-am simtit.Dar si asa am dat jos 500grame naughty.gif . Si acum nu m-am apucat sa pap dulciuri blum.gif ,ca oricum e mancarea pe foc )).gif
Dar vad ca nici la tine nu prea se misca acul cantarului,nu suntem la fel de constiente ca si vara,cand scoatem silueta la iveala... sorry.gif
dany
CITAT(bubbles @ 20-11-2007, 10:51 PM) *

CITAT(danyhoney @ 21-11-2007, 01:44 AM) *

Uff nu am stiut sorry.gif .Promit ca in semn de solidaritate cu tine nu ma ating de nici o bucatica de carne de la pomana secret.gif good.gif dar poate am sa gust putin alcool grin.gif

Ce "chestii" poate reusim sa iti facem un mic cadou de Craciun wink1.gif .Si daca ma invidezi atat am sa aduc o bucata sa fie mereu in frigider desi stiu ca daca ma enervez vreodata o dau gata laugh.gif

ca si " chestii " ar fii.....slanina afumata , tuica buuunnnaaaaaa , carne pentru ciorba de burta .....eugenii .... lol.gif lol.gif Aaaaaaaa, si tigari din Ro ca sunt muuuuuuuuuulllttttt mai ieftine ca aici lol.gif lol.gif
CITAT(otilici @ 20-11-2007, 10:52 PM) *

Saptamana asta n-am mai facut supa din aia ca am numarat din 2 in 3 la cat de rau m-am simtit.Dar si asa am dat jos 500grame naughty.gif . Si acum nu m-am apucat sa pap dulciuri blum.gif ,ca oricum e mancarea pe foc )).gif
Dar vad ca nici la tine nu prea se misca acul cantarului,nu suntem la fel de constiente ca si vara,cand scoatem silueta la iveala... sorry.gif

Heyyyy, 500 gr e super bine !!!!!!!!!!! hug.gif

la mine nu se misca cantarul pentru ca .... nu poate lol.gif Cu papa de la restaurantul brazilian , cu slanina buna romaneasca ...... doh.gif

Asta vara eu chiar nu am tinut dieta si am vazut cum arat in pozele din concediu sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif
bubbles
Eugeniile sunt extraordinar de bune.Imi aduc aminte de zilele cand eram eleva smile.gif .Tu pachetele cum le primesti?Prin posta sau prin curierat rapid? grin.gif
Am uitat sa va spun cat sunt de masochista devil.gif .Imi cumpar borcane cu tot felul de creme de cioco si le tin in frig si de fiecare data cand imi vine cineva care stiu ca mananca dulce .. i le pasez .Si stau si ma uit la persoana respectiva si am o placere nebuna in adancul sufletului ca am rezistat sa nu dau eu gata borcanul respectiv devil.gif lol.gif
dany
CITAT(bubbles @ 20-11-2007, 11:04 PM) *

Eugeniile sunt extraordinar de bune.Imi aduc aminte de zilele cand eram eleva smile.gif .Tu pachetele cum le primesti?Prin posta sau prin curierat rapid? grin.gif
Am uitat sa va spun cat sunt de masochista devil.gif .Imi cumpar borcane cu tot felul de crema de cioco si le tin in frig si de fiecare data cand imi vine cineva care stiu ca mananca dulce .. i-l pasez .Si stau sima uit la persoana respectiva si am o placere nebuna in adancul sufletului ca am rezistat sa nu dau eu gata borcanul respectiv devil.gif lol.gif

Chiar ca esti masochista !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Eu n-as rezista ... cred ....n-am incercat !
De fapt .... cand stiu ca tin strict WW nu ma deranjeaza ca al meu mananca ciocolata langa mine ......Sunt si eu masochista ?????? lol.gif

Eu primesc pachetele normal .....si am realizat ca " posta romana " nu se mai uita ce e pus in pachet de cand Ro e in UE cheer.gif cheer.gif
Cand imi trimiteau ai mei pachet ....trebuiau sa mearga cu tot ce vroiau sa trimita la posta si acolo sa puna totul in cutie doh.gif Sa vada cei de la posta ce se trimite !!! Acum nu mai e asa cheer.gif cheer.gif cheer.gif

later edit : mancasem cateva litere lol.gif
bubbles
PAi tot masochista esti si tu daca nu te deranjeaza tease.gif .Eu am mare noroc ca broscoiul meu nu e cu dulcele dar .. din toate legume el prefera carnea si mai ales prajita doh.gif
dany
CITAT(bubbles @ 20-11-2007, 11:15 PM) *

PAi tot masochista esti si tu daca nu te deranjeaza tease.gif .Eu am mare noroc ca broscoiul meu nu e cu dulcele dar .. din toate legume el prefera carnea si mai ales prajita doh.gif

Stii cum se zice , nu ? Cea mai buna leguma e .... carnea lol.gif
May
Slanina drool.gif
dany
Heiiiii , fetele ......May , Soranutza , Anca va vad pe aici ...ziceti si voi ceva ???? lol.gif

Emi , ma bucur ca te mai " vedem " pe aici !!!!

CITAT(Maybeline @ 20-11-2007, 11:18 PM) *

Slanina drool.gif

Nu primesti de acasa ???? Eu mai am ceva in congelator si mai primesc luna viitore .... Sa iti trimit un pic ???? Nu e gluma , e fffffffffff serios !!!!!! hug.gif

Nu e asa de scump de trimis ca din Ro....
May
Nu primesc pt ca nu am cerut... nici nu m-am gandit la asta pt ca stiu ca nu am voie sa mananc..... poate o sa le cer ca oricum trebuie sa imi trimita un pachet cat de curand drool.gif

oricum mersi de intentie pupic.gif
dany
CITAT(Maybeline @ 20-11-2007, 11:24 PM) *

Nu primesc pt ca nu am cerut... nici nu m-am gandit la asta pt ca stiu ca nu am voie sa mananc..... poate o sa le cer ca oricum trebuie sa imi trimita un pachet cat de curand drool.gif

oricum mersi de intentie pupic.gif

Cu multa placere !!!!! DACA , totusi , nu primesti de acasa ...imi spui , da ????????

Sa o ambaleze in multa hartie de ziar si apoi in folie !!!!! Asa nu miroase in pachet si se mentine proaspata .
emu
)).gif Ce ochi ai mama!! Nu poa' sa spioneze omu' un pic ca tzop, tre' sa trec la apel. blum.gif

Am o lene la scris, sper sa nu deranjeze limbajul de mai sus wink1.gif

Ca sa fiu in ton cu voi (sau cu tine Dany, daca am intels bine din ce-am mai citit pe aici) nici eu sapt asta n-am nici o sansa sa ma tin cum trebuie de ww. Acum se imparte sentimentul de vina la mai multe, e mai usor de dus )).gif
dany
CITAT(emu @ 20-11-2007, 11:26 PM) *

)).gif Ce ochi ai mama!! Nu poa' sa spioneze omu' un pic ca tzop, tre' sa trec la apel. blum.gif

Am o lene la scris, sper sa nu deranjeze limbajul de mai sus wink1.gif

Ca sa fiu in ton cu voi (sau cu tine Dany, daca am intels bine din ce-am mai citit pe aici) nici eu sapt asta n-am nici o sansa sa ma tin cum trebuie de ww. Acum se imparte sentimentul de vina la mai multe, e mai usor de dus )).gif

Ochi de soacra lol.gif lol.gif lol.gif

Mda .... nici eu nu ma tin de WW in ultimele zile si imi vine sa-mi trag singura palme ....dar ....CUM , PUII MEI , SA MA TIN DE PUNCTE CU SLANINA BUUUUNNNAAAAAA RAUUUU ???? lol.gif lol.gif
May
CITAT(danyhoney @ 20-11-2007, 11:25 PM) *

Cu multa placere !!!!! DACA , totusi , nu primesti de acasa ...imi spui , da ????????
Sa o ambaleze in multa hartie de ziar si apoi in folie !!!!! Asa nu miroase in pachet si se mentine proaspata .

Alor mei chiar nu le e greu sa imi trimita.... oricum imi trimit cate in luna si in stele, doamne ca mi-a trimis mama si gel de dus si altele lol.gif ca se simte vinovata cand isi cumpara ceva si mie nu imi ia.... o inteleg ca poate si eu as fi asa cu copilul meu dar uneori exagereaza )).gif. Cred ca o sa ii spun sa imi trimita si niste slaninuta, macar sa avem pt sarbatori. O sa ii spun sa o impacheteze in ziar si apoi in folie de aluminiu pupic.gif
dany
CITAT(Maybeline @ 20-11-2007, 11:30 PM) *

Alor mei chiar nu le e greu sa imi trimita.... oricum imi trimit cate in luna si in stele , doamne ca mi-a trimis mama si gel de dus si altele lol.gif ca se simte vinovata cand isi cumpara ceva si mie nu imi ia.... o inteleg ca poate si eu as fi asa cu copilul meu dar uneori exagereaza )).gif. Cred ca o sa ii spun sa imi trimita si niste slaninuta, macar sa avem pt sarbatori. O sa ii spun sa o impacheteze in ziar si apoi in folie de aluminiu pupic.gif

FERICITO !!!!!!!!

Ai mei imi trimit pachet cand le permite " scorul " .... sad.gif Asta e :nu toti avem parinti care au salarii / pensii mari !
NU E UN APROPO LA TINE , MAY !!!!
otilici
CITAT(danyhoney @ 21-11-2007, 12:33 AM) *

CITAT(Maybeline @ 20-11-2007, 11:30 PM) *

Alor mei chiar nu le e greu sa imi trimita.... oricum imi trimit cate in luna si in stele , doamne ca mi-a trimis mama si gel de dus si altele lol.gif ca se simte vinovata cand isi cumpara ceva si mie nu imi ia.... o inteleg ca poate si eu as fi asa cu copilul meu dar uneori exagereaza )).gif. Cred ca o sa ii spun sa imi trimita si niste slaninuta, macar sa avem pt sarbatori. O sa ii spun sa o impacheteze in ziar si apoi in folie de aluminiu pupic.gif

FERICITO !!!!!!!!

Ai mei imi trimit pachet cand le permite " scorul " .... sad.gif Asta e :nu toti avem parinti care au salarii / pensii mari !
NU E UN APROPO LA TINE , MAY !!!!

Sau pensii mici,da mai multi porci in cotet )).gif
dany
lol.gif lol.gif Oti ....parca o vad pe maica-mea crescand un porc pe balcon lol.gif lol.gif
May
CITAT(danyhoney @ 20-11-2007, 11:31 PM) *

FERICITO !!!!!!!!

Chiar ca...... Cat am stat in tara a fost de ajuns sa mentionez ca as manca X lucru sau ca as vrea X lucru si deja il aveam... nu m-au lasat sa cheltui niciun ban in prezenta lor, pe deasupra imi mai dadeau si bani de buzunar... am ramas perplexa.

Oricum, mi-am dat seama ca ei se simt un pic vinovati pt ca frate-meu primeste de la ei mult mai multe lucruri decat primesc eu. Mereu au fost genul de oameni care nu fac diferente intre copii, mereu am fost egala cu frate.meu si acum ii simt putin frustrati de faptul ca nu ne mai trateaza egal. Si nu din cauza ca nu vor ei, ci din cauza ca nu vreau eu... le-am zis sa nu imi mai trimita bani sau lucruri pt ca ma descurc singura acum si le e tare greu.... accept rar sa imi trimita pachete si atunci imi trimit o gramada de lucruri. Cea mai tare faza a fost cand i-au luat masina lui frate-meu si au vrut sa imi ia si mie... normal ca i-am refuzat, numai masina nu imi trebuie acum... am niste parinti super rolleyes.gif
dany
CITAT(Maybeline @ 20-11-2007, 11:42 PM) *

CITAT(danyhoney @ 20-11-2007, 11:31 PM) *

FERICITO !!!!!!!!

Chiar ca...... Cat am stat in tara a fost de ajuns sa mentionez ca as manca X lucru sau ca as vrea X lucru si deja il aveam... nu m-au lasat sa cheltui niciun ban in prezenta lor, pe deasupra imi mai dadeau si bani de buzunar... am ramas perplexa.

Chiar ca esti o fericita !!!! Eu nu am sora sau frate si tot nu am avut o viata buna .....
May
Nu stiu unde ai disparut din ``gradina fermecata`` (mai tii minte? laugh.gif )ca nu imi mai apare nimic din ce scrii, daca scrii ceva... eu trebuie sa merg la somn. Noapte buna pupic.gif
dany
Hmmmmm....eu scriu de zor in gradina noastra si ....nici un raspuns ....Acum pricep ! Dar nu stiu ce se intampla sad.gif sad.gif sad.gif

Somn usor !!!
bubbles
Neata yahoo.gif .Dany trimite pe MP adresa ta si .. slanina va veni spre tine cand taiem acusica porcul naughty.gif Pana in Craciun o vei primi ca dupa ce il taie dureaza o saptamana sa o afume si apoi iti trimit wink1.gif
May si eu am fost singura la parinti iar mama acum incearca sa isi ia revansa cum ar veni .. ca m-a lasat sa cresc la bunici, probleme cu banii au avut mere.Abia acum pot spune ca se descurca foarte bine si ca imi da si mie sau imi ia orice rolleyes.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.