Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Am nevoie de asta :eu si nebunelile mele ...
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164
Pisik
Dany, sa stii ca te inteleg perfect, desi cred ca am avut situatii un pic diferite, nici eu nu am avut o copilarie indestulata: mai mereu am avut lipsuri, dar am o mama extraordinara care s-a luptat in permanenta sa nu simt eu asta. Nu zic, cand am crescut, a avut noroc si cu mine, ca de la 16 ani, cum am putut, mi-am castigat singura macar banii de haine si alte prostioare, pt ca o vedeam cat se chinuie sa imi plateasca meditatii si cele pt scoala...

May, ai intr-adevar niste parinti super! pupic.gif
daconst
Neatza,neatza!
Noroc ca mai dau pe aici sa nu ma mai simt asa prost cu dieta mea.Ca parca la Neuroni toata lumea e cuminte si mi-e jena de poftele mele,care din pacate mi le si satisfac. sad.gif
Vad ca toata lumea e in ton cu mine,asa ca mi-au trecut mustrarile de constiinta! cheer.gif

Dany,sa-ti fie de bine slaninuta! wink1.gif
Cu legumele eu stiam alta vorba:"cea mai buna leguma e cartoful...dupa ce o mananca porcul!" lol.gif

O zi faina sa aveti! floare.gif
Amazoana
Neata lume pupic.gif
Am recuperat tot.
Ia lasati voi slana la o parte, ati uitat de concediile cu bikini? devil.gif

CITAT(daconst @ 21-11-2007, 11:36 AM) *

Neatza,neatza!
Noroc ca mai dau pe aici sa nu ma mai simt asa prost cu dieta mea.Ca parca la Neuroni toata lumea e cuminte si mi-e jena de poftele mele,care din pacate mi le si satisfac. sad.gif Vad ca toata lumea e in ton cu mine,asa ca mi-au trecut mustrarile de constiinta! cheer.gif

Dany,sa-ti fie de bine slaninuta! wink1.gif
Cu legumele eu stiam alta vorba:"cea mai buna leguma e cartoful...dupa ce o mananca porcul!" lol.gif

O zi faina sa aveti! floare.gif

Daconst si eu imi satisfac poftele sad.gif Dar parca nici nu pot rabda....
May
CITAT(danyhoney @ 21-11-2007, 01:43 AM) *

Hmmmmm....eu scriu de zor in gradina noastra si ....nici un raspuns ....Acum pricep ! Dar nu stiu ce se intampla sad.gif sad.gif sad.gif
Somn usor !!!

Mie nu imi mai aparea nimic, nici macar ca scrii un mesaj si eu scriam de zor si te strigam... la inceput am crezut ca ai mers la toaleta sau ceva (desi tu zici cand pleci) dar apoi mi-am dat seama ca are ceva mess-ul. Nu am mai putut sa stau ca trebuia sa se culce remy pupic.gif
axe10

Buna seara...iata vin cu inspectarea ....si ce imi vad ochii?

Nu numai slanini, paini calde, cepe ci iar vad pofte de eugenii pe care acum o luna le injurai ca nu se mai termina....
blink.gif

Te-a apucat dorul rau de casa...apropos cand ai fost ultima oara?...

otilici
Dany,daca bubbles iti trimite slaninuta,eu iti trimit eugeniile,sa-ti treaca odata de pofta.Ce zici? naughty.gif Pe bune,daca asta te ajuta sa scapi de problema...Ma mai bag daca vrei la faza cu tzuica... wink1.gif
Mai zi-ne ce alte pofte ai,macar ti se rezolva naughty.gif ,iar noi facem fapte bune in postul Craciunului tease.gif
May
Am cerut slaninuta de acasa lol.gif

Pe unde umblii? unsure.gif
Amazoana
Neata
Ati vazut fetelor ce meeeci?
daconst
E cineva acasa???? huh.gif
Anna
Danyyyy pupic.gif
Ce mai faci? Uite trec si eu in viteza pe la tine. M-am servit si cu niste apa plata hug.gif
Te pup si o zi frumoasa sa ai hug.gif
dany
Bine v-am gasit , fetelor ! Multumesc pentru vizite hug.gif

Andreea , Oti
, v-ati tacanit ?? Cum sa-mi trimiteti voi pachet ? Cer la maica-mea daca am nevoie de ceva . Multumesc mult pentru intentie hug.gif , sunteti dragute !

Lavi , acum 2 ani am fost acasa si atunci a fost doar 1 saptamana ca am fost cu toata familia de aici hug.gif

Dana , Mada , Anna , May va hug.gif !!!

Eu nu prea am chef de forum si am zis sa mai iau cate o pauza .

Ieri am fost 2 ture la cumparaturi : papa , cate ceva pentru decorat casa de Sarbatori si ne-am cumparat si cadoul de Mosh` : o lampa inalta care se potriveste tare bine la culoare cu mobila din living .

Sa aveti o zi superba !

Mi-am tras singura cateva palme in fata oglinzii si de azi sunt iar pe cai cu papa : am o ciorbita de legume pe foc , zarzavaturi pentru salata boeuf ( am gasit ieri Miracle Whip cu doar 4,9 % F ) , diseara avem peste si cartofi ....
Aseara am facut paste cu legume de tot felul si cu pui ... Eu am mancat doar paste si legume .
May
pupic.gif esti back? grin.gif
axe10
CITAT(danyhoney @ 22-11-2007, 11:50 AM) *

Lavi , acum 2 ani am fost acasa si atunci a fost doar 1 saptamana ca am fost cu toata familia de aici hug.gif

Ieri am fost 2 ture la cumparaturi : papa , cate ceva pentru decorat casa de Sarbatori si ne-am cumparat si cadoul de Mosh` : o lampa inalta care se potriveste tare bine la culoare cu mobila din living .

Sa aveti o zi superba !

Mi-am tras singura cateva palme in fata oglinzii si de azi sunt iar pe cai cu papa : am o ciorbita de legume pe foc , zarzavaturi pentru salata boeuf ( am gasit ieri Miracle Whip cu doar 4,9 % F ) , diseara avem peste si cartofi ....
Aseara am facut paste cu legume de tot felul si cu pui ... Eu am mancat doar paste si legume .

AAAAAAA...pai data viitoare sa stai mai mult! ca de aia te-a apucat amocul... hug.gif

Ce lampa, nu aveai lampa?...sau o inlocuiesti pe aia?

Sper ca ti-ai tras si un sut in partea dorsala din partea mea!! blum.gif
luchi

diseara avem peste si cartofi ....

Ce va poze? laugh.gif
Pup fetele in fuga, si las o floricica floare.gif pentru axe, ca am vazut ca a intrebat de mine; tare mi-s ocupata, si de buretoasa nu stiu nimic de ieri, astept sa treaca 24 de ore sa o dau in urmarire lol.gif
axe10
CITAT(luchi @ 22-11-2007, 08:17 PM) *

Ce va poze? laugh.gif
Pup fetele in fuga, si las o floricica floare.gif pentru axe, ca am vazut ca a intrebat de mine; tare mi-s ocupata, si de buretoasa nu stiu nimic de ieri, astept sa treaca 24 de ore sa o dau in urmarire lol.gif

Sa lasi ceva de mancare nu puteai...ca cred ca m-am ingrasat saptamana asta cu dezordinea alimentara....ca barbatul meu e bata la gatit!
O ia pana la urma...ca daca stia si el sa invarta ceva in oala...ce bine era!

Deci mancare nu flori... pupic.gif ....

"Mananc si plang....mananc"...ar fi buna asta pt pisik...acu mi-a trecut prin minte!
dany
CITAT(axe10 @ 22-11-2007, 07:11 PM) *

Sa aveti o zi superba !

AAAAAAA...pai data viitoare sa stai mai mult! ca de aia te-a apucat amocul... hug.gif

Ce lampa, nu aveai lampa?...sau o inlocuiesti pe aia?

Sper ca ti-ai tras si un sut in partea dorsala din partea mea!! blum.gif

As fii vrut sa stau mai mult dar .....ala a fost cadoul nostru pentru socrii la aniversarea a 40 de ani de casnicie .....asa ca .....am facut economie la finante sad.gif

Aveam lampa . dar ...al meu sotz ( stii cum e ) a ochit una super faina si ......ne apartine acum .

Alelelei , din partea ta mi-am tras mai multe suturi in fund sad.gif( sad.gif( pupic.gif
CITAT(luchi @ 22-11-2007, 07:17 PM) *

Ce va poze? laugh.gif

Nu am poze ....din pacate .........

Ma bucur ca te vad , Luchisor si te mai astept !!!!

CITAT(Maybeline @ 22-11-2007, 04:06 PM) *

pupic.gif esti back? grin.gif

SPER !!!!!!!!
May
Hai la dans cow.gif
axe10
Credeam ca te-a suit pe lampa aia si a rupt-o.... lol.gif naughty.gif
dany
CITAT(axe10 @ 22-11-2007, 10:11 PM) *

Credeam ca te-a suit pe lampa aia si a rupt-o.... lol.gif naughty.gif

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif Zapacila !!!!!!

CITAT(Maybeline @ 22-11-2007, 09:49 PM) *

Hai la dans cow.gif

Ce dansam ???? hug.gif
axe10
Dansati voi....ca eu va urmaresc in somn....

May
Hai pe mess wink1.gif
Pisik
Axe, iti multumesc ca esti alaturi de mine si te gandesti la mine cand e cu "mancat"....sunt destul de debusolata si aiurita, sper sa reusesc sa ma pun back on track, sa imi dau si eu un sut in dorsal....pana atunci...pang sad.gif
axe10
CITAT(Pisik @ 22-11-2007, 11:39 PM) *

Axe, iti multumesc ca esti alaturi de mine si te gandesti la mine cand e cu "mancat"....sunt destul de debusolata si aiurita, sper sa reusesc sa ma pun back on track, sa imi dau si eu un sut in dorsal....pana atunci...pang sad.gif

Sper ca nu te-ai suparat....mi-am adus aminte de scoala si de Labis si de "Moartea caprioarei..."....nu stiu cum mi-a venit....
Amazoana
Neata
Ma bucur ca esti back hug.gif
Pisik
CITAT(axe10 @ 23-11-2007, 01:40 AM) *

CITAT(Pisik @ 22-11-2007, 11:39 PM) *

Sper ca nu te-ai suparat....mi-am adus aminte de scoala si de Labis si de "Moartea caprioarei..."....nu stiu cum mi-a venit....

Ba daaaaaa, m-am suparat foarte tare mad.gif blum.gif
Hai ma Lavi, ma, asa ma stii tu pe mine? Nu ma supar eu asa usor, dar ma necajesc ca sunt asa batuta in cap si nu mai pot sa ma adun....
dany
Neata , fetele !!!!

CITAT(dulcikatty @ 23-11-2007, 08:04 AM) *

Neata
Ma bucur ca esti back hug.gif

Mai incetisor ca sa nu ma impiedic iar )).gif
May
Neatza pupic.gif
dany
" neata " a fost cand m-am trezit eu , bueyyy hug.gif

Facut curat , spalat geamurile de la etaj , cele de la living si birou ..... Acum fac o pauza si apoi ma apuc de bucatarie .... dar m-a luat o leneeeeee )).gif Cine ma ajuta ?
nusarich
Te-as ajuta eu, daca ai o picatica de rabdare sa termin programul. S-a facut asa de frumos la noi, macar a iesit soarele...
dany
Astept , astept cheer.gif hug.gif

Si la noi e soare si de aia ma apucase harnicia . Cand e timp urat n-am chef de facut nimic asa ca azi am zis sa scot parleala pentru ultimele zile cand a fost urat .
Mai vine saptamana viitoare o tura de harnicie inainte sa decorez casa si gata .... pana la Craciun .
dany
WE placut tuturor !!!!
amalia0701
CITAT(danyhoney @ 23-11-2007, 02:30 PM) *

WE placut tuturor !!!!

La fel draga mea harnicutza.
asteptam cu inters poze cu casa decorata.
axe10
CITAT(danyhoney @ 23-11-2007, 02:30 PM) *

WE placut tuturor !!!!

Ce? Ai inebunit?
Nu mai vii pe aici?
dany
N-am innebunit dar ... mi s-a acrit !!! Nu stiu cum se face dar mereu pic de proasta , mereu spun ceva gresit si deranjez..... parca as fii dat in cap cuiva doh.gif Asa ca iau o pauza de pe aici ..... mai lunga , mai scurta ... nu stiu !

Noi doua oricum mai vorbim . pupic.gif

hug.gif restul fetelor !
May
Te asteptam pupic.gif
otilici
CITAT(danyhoney @ 24-11-2007, 10:39 AM) *

hug.gif restul fetelor !

Si pentru restul e cu semnul intrebarii? tease.gif
Si noi te hug.gif si pupic.gif
axe10
CITAT(danyhoney @ 24-11-2007, 10:39 AM) *

N-am innebunit dar ... mi s-a acrit !!! Nu stiu cum se face dar mereu pic de proasta , mereu spun ceva gresit si deranjez..... parca as fii dat in cap cuiva doh.gif Asa ca iau o pauza de pe aici ..... mai lunga , mai scurta ... nu stiu !

hug.gif restul fetelor !

Nu te stresa de atata lucru...nu ai auzit de scroll?....
pupic.gif

Eu nu o sa ma mai agit cu meniuri, sfaturi....sa faca ce le trece prin cap. Am crezut ca fac bine.
ina_ceva
CITAT(danyhoney @ 19-11-2007, 04:01 PM) *

O gasca de nebune ( sa n-o uitam pe Lavi ca ne omoara ) la All Inclusive , la soare , mare , leneveala cheer.gif )).gif )).gif

...cu mana pe rosu ca sunt si eu nebuna...ma luati si pe mine? Sunt mica si incap intr-o valijoara (Apropo, sa folosesti cu placere valijoara Dany-dulce)

Sper ca perioada in care vei fi departe de noi sa fie cat mai scurta pupic.gif hug.gif
bubbles
Dany crying.gif unde ai disparut? hug.gif pupic.gif
Pisik
Danidulcica, nu merita iubita sa te superi si sa te enervezi, chiar nu ti-ai dat seama? Hai vino inapoi, noi te asteptam pupic.gif
Deea
Imi pare rau ca ai luat o asemenea decizie.... daca asa crezi tu ca e mai bine, ce sa zic, faci cum iti e tie mai bine. De data aceasta cred ca ai luat totul prea personal si nu era cazul...oricum nu vad de ce sa nu mai intri nici la tine in jurnal, aici nu te deranjeaza nimeni din cine nu ai vrea.

pupic.gif
axe10
Cioc cioc....anybody in the house?!

Las un post-it:am trecut pe aici.... pupic.gif
ina_ceva
Si eu las niste Imagine
otilici
Dany,te asteptam... floare.gif
pupic.gif
emu
Salutare floare.gif A nins in zona ta? Eu am admirat zapada din avion "zilele" trecute... nici o sansa sa fulguiasca pe la noi cat de curand.
peach
iar ti-ai luat jucariile si ai plecat? Imagine
Sexymom
Besitos si de la mine si iti las si un PM pupic.gif
dany
Ce de-a lume ....... nu sunt chiar una care sparge forumurile ...

Cinedva mi-a spus sa ma uit ce s.a scris pe aici de cand am disparut ( NU E AXE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ) si .....de aceea am intrat ....
Va mulTtumesc !!
dany
Deea , fiind ultima care si-a facut jurnal ( restul il au de multe luni de zile ) ...si asta fiind motivul discutiei de la neuroni ( deschis de Peach ) ..... chiar crezi ca nu trebuia sa o iau " persoal " ?

Peach , sunt jucariile mele , nu ? Cand tu ai lipsit de pe forum eu am fost acolo ....acum facem schimb .

Dana , pana acum intrai pe aici .....dintr-o data te deranjeaza " jurnalele "

Nu va speriati ..... a fost DOAR o scurta intrerupere a " jurnalului " .... nimic altceva !!!!

Numai bine !!
Deea
CITAT(danyhoney @ 28-11-2007, 02:54 AM) *

Deea , fiind ultima care si-a facut jurnal ( restul il au de multe luni de zile ) ...si asta fiind motivul discutiei de la neuroni ( deschis de Peach ) ..... chiar crezi ca nu trebuia sa o iau " persoal " ?

Dana a spus de n ori ca nu i se pare o idee buna cu jurnalele....asta inainte sa-ti faci tu jurnal....
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.