Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Am nevoie de asta :eu si nebunelile mele ...
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137
daconst
CITAT(Deea @ 28-11-2007, 11:00 AM) *

CITAT(danyhoney @ 28-11-2007, 02:54 AM) *

Deea , fiind ultima care si-a facut jurnal ( restul il au de multe luni de zile ) ...si asta fiind motivul discutiei de la neuroni ( deschis de Peach ) ..... chiar crezi ca nu trebuia sa o iau " persoal " ?

Dana a spus de n ori ca nu i se pare o idee buna cu jurnalele....asta inainte sa-ti faci tu jurnal....

Deea,mersi ca tu ai inteles ideea! give_rose.gif

CITAT(danyhoney @ 28-11-2007, 04:54 AM) *

Dana , pana acum intrai pe aici .....dintr-o data te deranjeaza " jurnalele "

Intram ca nu aveam unde sa scriu in alta parte,parca am explicat.Si am mai spus ca respect decizia fiecareia,care si-a facut jurnal.Mi-am spus punctul de vedere referitor la toate jurnalele si nu la al tau in mod special.
Ce ma deranja cel mai tare erau intepaturile,tonul acid si certurile de la neuroni.Si fata de chestia asta m-am decis sa protestez.Restul sa faca fiecare ce vrea.
Nu stiu de ce te-ai simtit tu atacata,dar asta iar e decizia ta.Faci cum crezi.
Eu intru pe forum sa ma relaxez nu sa vad certuri ca la piata si tzatzisme.De asta cred ca nu are nimeni nevoie,dar poate alte fete nu au avut curaj sa o spuna.
Sper ca macar acum sa intelegi ideea si sa revii la sentimente mai bune,acum ca vin si sarbatorile! wink1.gif
peach
CITAT(danyhoney @ 28-11-2007, 01:54 AM) *

Peach , sunt jucariile mele , nu ? Cand tu ai lipsit de pe forum eu am fost acolo ....acum facem schimb .

Eu nu ma refeream la tine in special ci la toate care au jurnal..poti sa te uiti si tu sa vezi ca procentual scriu la neuroni mult mai putin decit inainte.
era mai frumos cind eram toate intr-un loc ..daca tot spui ca forumul nu mai este ca inainte ..pai hai sa-l facem atunci! pupic.gif
Amazoana
Bine ai revenit Honney. pupic.gif
buretel
CITAT(daconst @ 28-11-2007, 09:58 AM) *

Intram ca nu aveam unde sa scriu in alta parte,parca am explicat.Si am mai spus ca respect decizia fiecareia,care si-a facut jurnal.Mi-am spus punctul de vedere referitor la toate jurnalele si nu la al tau in mod special.
Ce ma deranja cel mai tare erau intepaturile,tonul acid si certurile de la neuroni.Si fata de chestia asta m-am decis sa protestez.Restul sa faca fiecare ce vrea.
Nu stiu de ce te-ai simtit tu atacata,dar asta iar e decizia ta.Faci cum crezi.
Eu intru pe forum sa ma relaxez nu sa vad certuri ca la piata si tzatzisme.De asta cred ca nu are nimeni nevoie,dar poate alte fete nu au avut curaj sa o spuna.
Sper ca macar acum sa intelegi ideea si sa revii la sentimente mai bune,acum ca vin si sarbatorile! wink1.gif

Danutza, si eu intru pt acelasi motiv hug.gif Si sincer, si pe mine ma deranjeaza uneori diverse atitudini transante...Chiar nu avem nevoie de asta, sa ne certam, degenerand in alte cele.
Eu simt ca aici este a doua mea casa, si de asemenea, nu intru doar pt dieta. Ar fi stupid sa ma limitez la asta, si doar pt motivul asta nici n-as intra, de fapt. Eu inca mai cred ca suntem o comunitate virtuala, si daca azi mi s-a desfacut un tiv, sau am spart un ghiveci, sau am gatit un tort, vin si impartasesc cu voi.
Sincer, slabim, slabim, dar in primul rand comunicam. Sau ma insel?
Doar sa dau rapoarte de mancare mi se pare deplasat.
Daca pt asta este forumul, atunci imi cer scuze, nu am nimerit eu unde trebuie, si mai bine ma retrag blushing.gif
axe10
CITAT(danyhoney @ 28-11-2007, 02:42 AM) *

Ce de-a lume ....... nu sunt chiar una care sparge forumurile ...

Cinedva mi-a spus sa ma uit ce s.a scris pe aici de cand am disparut ( NU E AXE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ) si .....de aceea am intrat ....
Va mulTtumesc !!

Cine a zis de mine....?!

Am vrut sa mai zic ceva dar ma abtin....sunt acra rau!
otilici
Dany,ne e dor de tine sad.gif
Amazoana
Tare dor....
bubbles
Dany unde esti telephone.gif scare.gif batista.gif
danyhoney
Si mie imi e dor de voi , fetelor pupic.gif pupic.gif Dar ....sper sa ma intelegeti ! Voi reveni .....

Am intrat doar ca sa zic : LA MULTI ANI ROMANIA !!!!!!!!!!!!!Imagine
Amazoana
Neata Danny Imagine
ina_ceva
CITAT(danyhoney @ 02-12-2007, 12:19 AM) *

Si mie imi e dor de voi , fetelor pupic.gif pupic.gif Dar ....sper sa ma intelegeti ! Voi reveni .....

Imi place cum suna pupic.gif pupic.gif pupic.gif
otilici
Abia asteptam sa revii ! cheer.gif cheer.gif
pupic.gif
danyhoney
Voi mai scrie din cand doar hug.gif .... Nu vreau sa deranjez " retina " cuiva )).gif )).gif
ina_ceva
CITAT(danyhoney @ 03-12-2007, 10:05 PM) *

.... Nu vreau sa deranjez " retina " cuiva )).gif )).gif

blum.gif blum.gif
danyhoney
)).gif )).gif Am zis ceva gresit , Ina , ca imi scoti limba ? lol.gif

Mi-a facut bine pauza asta de net , pe bune ......Am realizat ca multe persoane sunt altfel decat am crezut eu , ca am avut mai mult timp de a face una-alta , ca NU sunt dependenta de forum si pot sta cateva zile bune fara sa il deschid .....

Asa ca ......voi mai scrie pe aici ( in jurnalul meu ) dar nu voi mai incepe fiecare dimineata cu deschiderea calculatorului !!! Viata mea inseamna si ALTCEVA !!!!!!! Nu doar forum !!!! Am realizat cam tarziu asta dar ... e ok si acum.
Ce daca nu am romani langa mine ???? Ce daca mi-e doar de acasa ( pardon , de Ro ) in perioada asta ?? POT trece peste asta !!!

pupic.gif pupic.gif cu drag fetele care s-au gandit la mine si au scris pe aici !!!!!!
ina_ceva
CITAT(danyhoney @ 03-12-2007, 11:29 PM) *

Ce daca nu am romani langa mine ???? Ce daca mi-e doar de acasa ( pardon , de Ro ) in perioada asta ?? POT trece peste asta !!!

Stiu ca poti wink1.gif

Cum nu ai romani langa tine devil.gif pupic.gif
danyhoney
Paiiiii.....nu am ...sunt singura romanca pe aici ...........Daca te referi la " altceva " ... pupic.gif pupic.gif pupic.gif

Am uitat .anul asta am avut drapel romanesc de 1 decembrie !!!!!!!!! M-am simtit mai mult decat super-bine !
ina_ceva
A reusit pana la urma Lavinia sa il trimita?
danyhoney
DAAAA !!!!!!! Exact pe 30 noiembrie l-am primit !!!! La fix !!!!! A fost o super senzatie cand am deschis pachetul , crede-ma !

Si ..... acum o parasc : a pus o scrissoare in pachet ....I-am promis ca o alerg rau daca mai scrie asa ceva ( in sensul bun , normal ) )).gif )).gif
danyhoney
Deci , anul viitor la Campionatul European de Fotbal vom avea de lucru aici : cand steagul Germaniei , cand al Romaniei va flutura ....... Siiiii......poate Romania va trece cu bine de grupa grea pe care o are si ......poate ... va juca contra Germaniei intr-o semifinala ( sau chiar finala , cine stie ) siiii atunci vor flutura ambele drapele )).gif

Multa munca , frate , cu drepelurile astea lol.gif
Amazoana
Neata pupic.gif
Traiasca ambele drapele! Adica sper sa fie arborate ambele wacko.gif la tine. Vreau si poze, stii tu.
Si eu am observat ca pot trai fara net atunci cand invatam pt examen. Si chiar mi-a prins bine. Nu mi se parea ok faptul ca imediat ce ajungeam acasa, nu mancam, nu beam - direct la calculator ma protapeam. Asa ca.....schimbare!
axe10
In primul rand bine ai trecut pe aici!

In al doilea rand...imi place de mor semnatura ta...sarmanul Mosh!

Am aratat la toata lumea poza cu steagul inaltat ca oricum ii inebunisem ca nu reusesc sa trimit pachetul intr-un mod "eficient"...noroc cu profu ...Michael Schultz...sa traiasca!

CITAT(danyhoney @ 04-12-2007, 12:16 AM) *

Deci , anul viitor la Campionatul European de Fotbal vom avea de lucru aici : cand steagul Germaniei , cand al Romaniei va flutura ....... Siiiii......poate Romania va trece cu bine de grupa grea pe care o are si ......poate ... va juca contra Germaniei intr-o semifinala ( sau chiar finala , cine stie ) siiii atunci vor flutura ambele drapele )).gif

Multa munca , frate , cu drepelurile astea lol.gif

Sa vezi ce "brate" faci. Sa-l dai deoparte pe Dirk si sa faci tu miscare!
bubbles
BUna ziua hug.gif .Mi-a fost dor de tine sorry.gif .Te pupic.gif si iti urez o saptamana frumoasa hug.gif
Eu.
buey, pai ce e asta? vii scurt, dai de stire si dispari? dry.gif
ia misca-ti funduletul incoace si treci la raport ca de nu, o iau pe axe pe sus, ne suim in primul avion si venim sa te luam la smotoceala naughty.gif lol.gif
pup pupic.gif si o seara faina
amalia0701
give_rose.gif
Pup gazda, sa-i vina cheful sa ne scrie pupic.gif
otilici
Buna dimineata! floare.gif
Sper ca ai fost fetita cuminte,in seara asta vine Mosul wink1.gif
santa2.gif
danyhoney
Neata !

Ma fac ca nu am vazut ce s-a scris pe aici wink1.gif

Multumesc fetelor care au venit sa ma viziteze , chiar daca nu eram " acasa " give_rose.gif ORICINE e bine venit aici !!!

La mine / noi a venit deja si Mos Nicolae ( trebuia sa vina cu nuiele multe la mine , de fapt ) si Mos Craciun asa ca .... gata pe anul asta )).gif

Ieri ne-am luat un nou dulap de incaltaminte ca cel vechi era prea mic . Si ... ca sa-l inauguram , am dat peste un magazin de papuci unde erau reduceri de 70% cheer.gif de unde ne-am achizitionat fiecare cate 2 perechi . Eu mi-am luat 2 perechi de cizme-ghetutze pentru blugi cu 9,95 € in loc de 39,95€ grin.gif
Am dat comanda pentru usa la cabina de dus de la etaj ( si acolo am iesit mai ieftin cu vreo 300 € ) . Asa ca , gata cu , cadourile . casa o consideram cadou de Iepurash ( am luat-o in perioada Pastelui ) si de Moas Craciun ( e prea mare doar pentru unul dintre ei )).gif ) .

Sunt un pic suparici ca Dirk are niste dureri la umar si acum e dus sa il bage la Röntgen si sa vada daca e vorba de operatie sau nu . Dar trecem noi si peste asta smile.gif

Sa va aduca Mos Nicolae ce va doriti voi !!!

Va hug.gif
amalia0701
Sanatate lui Dirk si sa va bucuratzi de cadouri.
danyhoney
Saru-mana , Amelie give_rose.gif

Dana , mai ai ceva vesti despre Darius ? Parca pe 3 a venit in München , nu ? Sper ca e totul bine si se va face bine repede-repede !
buretel
Dany pupic.gif
Frumoase cadouri, sa le folositi cu drag give_rose.gif
Si tinem pumnii pt Dirk, poate ca nu e nevoie de operatie. Bafta multa hug.gif

PS: nu-mi mai aduci vesti/poze, cu gradina? M-ai uitat? blum.gif
danyhoney
Buretelu` pupic.gif

Nu te-am uitat cu gradina dar .... acum e urata : ploua , nu mai sunt flori .... Vesti : am reusit sa taiem ( scurtam ) niste copaci ( mai multi ) care ne enervau si , uite asa , avem mai multa lumina acum .

Uite , un copacel pentru tine ( luminitele le voi schimba azi cu unele mai late si mai multe ) :

Imagine

Sa aveti o zi buna si ne mai vedem !
Pisik
Dany, ma bucur ca ai revenit! Sa stapaniti sanatosi cadourile, le meritati! pupic.gif
Happy Mos Nicolae in casa noua as putea sa iti spun!
Sanatate multa sotului tau si sa dea Dumnezeu sa nu fie ceva grav!

Pupici pupic.gif
buretel
Multumesc give_rose.gif , ce-mi place cum se catara Mos Craciunii w00t.gif
daconst
Dany,ma crezi ca muream de curioasa sa-ti vad decoratiile de Craciun,anul asta? grin.gif
Stiam ca acum cu casuta te poti desfasura in voie. naughty.gif
Mai vrem poze. cheer.gif

Sanatate lui Dirk,sa se faca repede bine si sa te poata tine mult in brate. blum.gif

Cu Darius o sa scriu la Neuroni sa vada si restul fetelor. pupic.gif
May
Doar atattttttttttttttttt? sorry.gif Vreau sa vad tooooate decoratiuniiileeee )).gif pupic.gif Sper sa nu aibe nimic grav Dirk pupic.gif
Nessie
Mesajele au fost mutate la "Off topic", forum ce nu poate fi citit decat de catre utilizatorii logati.

Dany, asteptam sa vedem mai multe decoratiuni de Craciun! give_rose.gif
danyhoney
Multumesc mult , Nessie ca ai facut curat pe aici give_rose.gif

O sa pun poze dar nu cred ca azi sorry.gif . Sau ...poate ... mai pe seara .

Ne bagam la un film acum ... sub patura si cu o cana de vin fiert in brate tease.gif
otilici
Ce pofta-mi faci cu vinul ala fiert,neaparat sa-mi fac si eu intr-o seara tease.gif .Parca am vazut si la noi in comert exact combinatia ce trebuie adaugata in vin wink1.gif
axe10
A sosit camera video cu hardisk comandata in state! yahoo.gif

Sarbatorile vin, sarbatorile vin.....
emu
Dany sa ai spor la decorat smile.gif Sanatate lui Dirk, sper ca nu e nimic serios.

Axe, cat te-au taxat la vama pt camera aia? E un procent din valoarea totala sau valoarea declarata pe pachet, sau o suma fixa?
nusarich
Dany, frumoase decoratiuni. Asteptam si restul de beculete.
Sanatate multa lui Dirk!
Si sa purtati sanatosi cadourile!
danyhoney
CITAT(otilici @ 05-12-2007, 03:52 PM) *

Ce pofta-mi faci cu vinul ala fiert,neaparat sa-mi fac si eu intr-o seara tease.gif .Parca am vazut si la noi in comert exact combinatia ce trebuie adaugata in vin wink1.gif

cheer.gif Pofta buna , atunci , la vin fiert !!! Aici gasesc vinul cu toate condimentele , doar trebuie sa il incalzesc bine ( nu sa-l fierb ) dar .... stiu ca , atunci cand eram in Ro , puneam doar putin zahar ( daca era nevoie ) si scortisoara . hug.gif

CITAT(axe10 @ 05-12-2007, 05:34 PM) *

A sosit camera video cu hardisk comandata in state! yahoo.gif

Sarbatorile vin, sarbatorile vin.....

Super !!!! sa o folositi cu mareeeeeee placere !!!!!!! hug.gif
CITAT(emu @ 05-12-2007, 07:39 PM) *

Dany sa ai spor la decorat smile.gif Sanatate lui Dirk, sper ca nu e nimic serios.

Saru-mana , Emi , dar anul asta ( curios doh.gif ) n-am prea avut chef de decorat sad.gif
Dirk va trebui sa mai mearga si in ianuarie la control , intre timp va primi un aparat care il va ajuta sa-si mentina umarul in stare ok hug.gif
CITAT(nusarich @ 05-12-2007, 07:44 PM) *

Dany, frumoase decoratiuni. Asteptam si restul de beculete.
Sanatate multa lui Dirk!
Si sa purtati sanatosi cadourile!

Saru-mana , Nusa !!! Am facut cateva poze azi .....le pun zilele urmatoare ( acum sunt pe laptop si le-am salvat pe calculator si ...n-am chef sa le mut la ora asta ....Sorry ! hug.gif
axe10
CITAT(emu @ 05-12-2007, 08:39 PM) *

Axe, cat te-au taxat la vama pt camera aia? E un procent din valoarea totala sau valoarea declarata pe pachet, sau o suma fixa?

Nimicutza...e o combinatie cu un prieten de acolo, noi i-am dat banii, a comandat-o, a primit-o (evident ca sotul meu a mai comandat si alte marafeturi ajutatoare...as usual) si ne-a trimis-o intr-un transport al unor "frati"....adica din astia care trimit cu vasul peste ocean ....nu stiu daca intelegi!...bine, nici eu nu am inteles prea clar. Ideea e ca am platit exact ca acolo, nimic in plus.

asta este...

La noi pretul e mult mai mare ca la voi acolo. Noroc cu prietenii!

La noi deja a venit moshu pt ca tati trebuia sa se duca de noapte:mami o noua tastatura la pc si un mouse wireless laser, tati un harddisk extern de 500G, Alexia care a fost cea mai cuminte, a primit o gramada de dulciuri si jucarii.
Moshu a fost tare darnic.. blushing.gif ..ca urmare i-a adus si lui mami o cutie de trufe belgiene (the best dupa parerea mea)...care nu stiu daca rezist sa stau cu ele la sertarul interzis! doh.gif

Lui tati niste bomboane "gheisha" naughty.gif ....o fi vreun apropos?....si unele cu crema de wiskey...

Ce sa mai vorbim, toata lumea e multumita si asteapta cu nerabdare venirea moshului al mare. Nu va mai zic ca uitase si geamul deschis.....
danyhoney
A uitat geamul deschis ??????? E clar : Mos Craciun are cale libera sa bage cat de mult poate in casa !!!!! La cat mai multe cadouri !!!!!!!!
amalia0701
pupic.gif
Ce fain film si vin fiert. Imi place si mie sportul asta )).gif
Io pun in vin rosu cuisoare, scortisoara si zahar. cheers.gif
Axe cumintzi tare ati fost voi )).gif hug.gif
axe10
Pai cam asa e!
Cuminti,cuminti.
Amazoana
Neata, neata pupic.gif
Ce faceti?
L-ai dibuit pe Mos? Eu daaaaaaaaaaaaaaa )).gif
buretel
CITAT(axe10 @ 06-12-2007, 09:28 AM) *

Pai cam asa e!
Cuminti,cuminti.

Chiar asa, va invidiez hug.gif

Dany, trezireaaaaaa...astept raportul de afara naughty.gif
michelle
Sa stapaniti sanatoase cadouasele de la mos pupic.gif

Sanatate multa lui Dirk! hug.gif
danyhoney
Salutari si hug.gif fetele care m-au vizitat !

CITAT(buretel @ 06-12-2007, 08:39 AM) *

Dany, trezireaaaaaa...astept raportul de afara naughty.gif

Buey , m-am trezit de muuuuuuulllttt blum.gif Raport : cica azi vom avea 2 ore de soare ( au zis la radio ) .... le-am avut deja : de la 8 - 10 doh.gif Acum nori & co pe aici sad.gif

Uite ce v-am adus azi tease.gif

Imagine
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.