CITAT(daconst @ 06-12-2007, 10:36 PM)

Wow
Dany,ce frumos arata totul!!!!
Stiam eu.
Am vrut sa iau si eu huse pentru scaune de la Penny...dar noi avem doar 2 scaune,la bucatarie.
Clar nu se potriveau.Dar arata tare bine.
Tu tot intrebi de cadourile noastre,dar ale voastre unde-s?Oare ai scris si n-am vazut eu?
De multa vreme vreau sa te intreb daca tu ai facut rata de Craciun si daca-ti iese?As face si eu anul asta,dar imi cam trebuie multe explicatii ca nu ma prea pricep.

Ma bucur ca iti place ,
Danutza , dar nu e mult prea diferit fata de anul trecut .....Cu ocazia asta multumesc si celorlalte fete carora le-au placut pozele :
Buretelu` , Oti , Deea
Cadourile noastre ....am scris ieri ( cred ) ce ne-am cumparat .... + casa adusa de Iepurash si toti Mosii care exista ( grea tare
).gif)
)
Dar tu ????? Nu zici nimic de ce ti-a adus Mosul !!!!!! Treci la raport !!!
In legatura cu rata ....sunt cam in ceata ! NU AM FACUT niciodata ...Noi , pe 24 decembrie suntem la socrii ....si fiind multe persoane ( 8 ) nu ne ajunge o rata ....asa ca in fiecare an se face curcan !!!!
DAR stiu ca daca faci pulpe sau piept de rata ...il prajesti intai pe partea cu pielea .....ca sa iasa crocanta si apoi il bagi la cuptor pentru vreo ......15 minute ! Depinde cum vrei sa fie carnea : prajita bine , putin " rosa " sau " durch" ....E o smecherie ...la fel ca si file-ul de vaca !!!! Deci atentie mare !!!! Mai vorbim pe PM daca vrei alte informatii !!!! Te ajut cu placere .....am dat sfoara in "familie " in legatura cu , cum se face rata
).gif)
Va mai pun cateva popze ..... Am mai multe dar am zis sa pun aici doar cele care sunt mai " aratoase "

Emi , am facut si eu ce am putut ..... as fii vrut mai mult ...dar e ok si asa !!!
Astept pozele tale cu decoratiunile !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!