Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Am nevoie de asta :eu si nebunelile mele ...
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138
bubbles
CITAT(danyhoney @ 10-12-2007, 03:52 PM) *

lol.gif De unde zapada ??? Nu se ieczista pe aici asa ca ma poti vizita linistita blum.gif

Daca iti spun ca am dat 3 € pe chestia aia ? Tu nu le ai cu serviettentechnik ??? Ca asa e facuta ..

Sa aveti o saptamana frumoasa si linistita !

Noi plecam sa ne mai cumparam niste oale pentru aragazul nostru . Tare greu mai gasim si sunt si scumpe rau ( daca i-a trebuit la al meu aragaz cu pretentii doh.gif ) dar ...... cica azi sunt la reducere la un magazin de langa noi cheer.gif

Dany am reusit si eu si mi-am luat tigaie Tefal .. si mi-am luat-o prea lata blink.gif .Uff ca nu stii niciodata cum se va potrivi.Acum ma bate gandul la un set tot tefal Ingenio grin.gif .Asteptam poze.Si vreau si o poza cu aragazul vostru smecher tease.gif
axe10
Cum vine Tefal asta lata?...ca eu am multe tefal, dar lata...si wok tot tefal e..dar greu al dreacu'!

Fac poza dar nu pe mine...o sa vedeti ioc!
axe10
Partea de sus...are si 2 buc de material care cred ca trebuie sa fac o funda....

Imagine

Intreaga:

Imagine

Si detaliu la material:
Imagine

Si in rochia maro de acum o luna...promod la ziua prietenei mele cele mai bune...

Imagine

ganesha
Faina rochia lu' axe, din cite m-am zgiit la poza cu detaliu' de material mi se pare ca asa e fusta mea de mi-am luat-o simbata pentru Christmas dinner-ul din w/e. Da' a mea e asa, de baba cum se zice mai sus tease.gif tease.gif ca e cam pin'la jumatea pulpei. Da' jur ca alt model n-aveau lol.gif lol.gif

Dany, iei visc? Unde-l pui? Eu in viata mea n-am luat, si nici la noi in casa nu s-a luat, pe aici e mare nebunie cu pupatu' sub visc. Se atirna de undeva de sus, asa-i?

Va pupic.gif
Dumbo
Secsy tare fata asta, domn'le.
Frumusica si rochita.
dany
Eu n-am incercat niciodata , Sorina , dar cred ca ma voi incumeta . Se pot face multe chestii faine ...Daca am nevoie de ajutor te strig , da ? )).gif

Andreea , n-am facut poza cu oalele pentru ca ..... sunt oale obisnuite doar ca au fund magnetic ! Aragazul nostru e pe inductie si de aceea e mai pretentios ....

Lavi , pe bune ca nu-mi pot da seama cum arata rochia doh.gif doh.gif Si nu vad poza cu partea de sus sad.gif . In schimb m-a bucurat poza cu prietena ta : asa ti-am revazut zambetul hug.gif Nu stiu de ce dar mi-am amintit de Danemarca .... cand am ras de m-am cocosat )).gif

A. , am luat anul asta vasc pentru prima data de cand sunt aici . In Ro aveam in fiecare an . Cica se atarna de lampa si acolo te pupi . E , al meu domn a luat vascul in mana , l-a ridicat deasupra capului si m-a luat la pupaceala ( ce daca asta e valabil , de fapt , pentru noaptea de Revelion ? ) )).gif )).gif

Bine ai venit pe la mine , Dumbo ! give_rose.gif
bubbles
Axe tigaia mea are 30 cm adancime si acopera un ochi si jumatate )).gif (sper sa intelegi ce vreau sa spun) .E mai rau ca aragazul e prins intre 2 bucati de mobila de la bucatarie( un dlap si masa de la chiuveta) si tot timpul tb sa am grija sa nu stea lipita de margini ca sa nu ia foc marginile doh.gif .Daca era simplu macar intro parte ,putea sa stea foarte simplu o parte in aer(mnu ma refer la fund ca ala sta pe foc doar partea de sus care se lateste) bang.gif .Sper ca intelegi explicatia smile.gif
dany
Am uitat sa va spun ceva .... ce mi s-a intamplat cand am fost sambata in Hamburg ..... Am intalnit 2 cersetori ..... amandoi romani sad.gif sad.gif . Tare m-am mai intristat .
otilici
Poate nu erau romani,dar au invatat romaneste saracii ca da bine la cersit lol.gif lol.gif .
dany
Erau romani ca am vorbit cu ei ......
bubbles
Dany din pacate multi romania care ajung in alte tari .. nu isi gasesc loc de munca si se apuca de cersit sorry.gif .Fara suparare .. in multe tari din afara .. poate castiga din cersit cat castiga un om normal la noi in tara cu un salar minim pe economie sad.gif
dany
De acord , Andreea , dar .... prima persoana avea si un copil langa ea si zicea ca acel copil are nevoie de operatie ca nu poate vorbi ( avea o pancarda scrisa in germana ) si .... eu am vorbit cu acel copil wacko.gif Asta ma doare : minciuna !
otilici
Am glumit,chiar nu incerc sa-i scot din r...t,astia sunt romanii din pacate sad.gif
dany
Am inteles ca ai glumit , Oti give_rose.gif
bubbles
Dany am patit-o si eu .Avea la fel scris pe o bucata de carton ca nu are un picior .. si am pus bani si apoi la cateva zile l-am vazut pe acelasi cersetor cand s-a ridicat si si-a lasat piciorul in jos de dupa pantalonii facuti in asa fel incat sa poata pacali oamenii. wacko.gif
Stiu ca sunt multi romani care au reusit sa demonstreze ca sunt mandrii ca sunt romani si au facut ceva in viata chiar daca sunt plecati in afara dar .. in acelasi timp vin cei care au reusit sa denigreze imaginea poporului roman si astfel se nasc tot felul de vorbe si de rautati impotriva romanilor.Si cumoamenii sunt rai .. de ce sa vada lucrurile bune facute de roani cand mia bine se axeaza pe relele facute doar de cativa din cetatenii Roamaniei ,iar asta mi se pare foarte nedrept.Sa acuzi o natie intreaga pt un om fara minte care nu isi da seama ca faptele lui ii afecteaza de fapt pe toti si nu numai pe el.
Sper ca nu v-am plictisit give_rose.gif
dany
Nu plictisesti , Andreea , si ai dreptate !!!! Tipa cu , care am vorbit a zis ca a venit de 2 saptamani in Germania , sta intr-un locas cu 20 de persoane in aceeasi camera dar nu gaseste de lucru .....Sa ma ierte D-zeu dar ....ai bani sa vii in Germania ? Ca nu gasesti imediat de munca e CLAR !!!!!!! Nu ?
ganesha
CITAT(danyhoney @ 10-12-2007, 11:04 PM) *

A. , am luat anul asta vasc pentru prima data de cand sunt aici . In Ro aveam in fiecare an . Cica se atarna de lampa si acolo te pupi . E , al meu domn a luat vascul in mana , l-a ridicat deasupra capului si m-a luat la pupaceala ( ce daca asta e valabil , de fapt , pentru noaptea de Revelion ? ) )).gif )).gif

Eu in RO vazusem visc numai in ....filmele americane lol.gif Daca as lua ar trebui sa-l tiu siu eu in mina, ca lustra/bec din ala de iese din tavan pe aici nu se iegzista in living room - oare de becu' din alta camera are efect? lol.gif
dany
Eu cred ca si becul / lustra din beci are efect !!!!! E o chestie traditionala ...nimic mai mult .....Cel putin pentru mine ....
ganesha
CITAT(danyhoney @ 11-12-2007, 02:53 AM) *

Eu cred ca si becul / lustra din beci are efect !!!!! E o chestie traditionala ...nimic mai mult .....Cel putin pentru mine ....

Ma glumeam si io, ma giucam... sper ca nu te-ai suparat floare.gif
nusarich
'Neata!

Eu agat vascul undeva langa usa, aproape de tavan. Eu stiam ca se pune chiar deasupra usii, de-asta i-am si gasit locul ala...

Ganesha, pana acum cativa ani nici eu nu stiam ce si cum cu vascul, pana cand am vazut si eu in piata si... am luat.
peach
hm am scris ieri un masaj aici dar nu a aparut. Rideam de Axe ca in poza unde poarta rochia vezi orice mai putin rochia )).gif blum.gif si o intrebam daca materialul este elastic?

Dany nu te mai amari pt 2 cesetori, tata se chinuie sa angajeze in germania un roman corect de mai bine de un an..in afara de mincinosi, perfizi si profitori nu a gasit. La noi pestele se impute de la cap mad.gif
axe10
CITAT(bubbles @ 10-12-2007, 11:14 PM) *

Axe tigaia mea are 30 cm adancime si acopera un ochi si jumatate )).gif (sper sa intelegi ce vreau sa spun) .E mai rau ca aragazul e prins intre 2 bucati de mobila de la bucatarie( un dlap si masa de la chiuveta) si tot timpul tb sa am grija sa nu stea lipita de margini ca sa nu ia foc marginile doh.gif .Daca era simplu macar intro parte ,putea sa stea foarte simplu o parte in aer(mnu ma refer la fund ca ala sta pe foc doar partea de sus care se lateste) bang.gif .Sper ca intelegi explicatia smile.gif

Am inteles dilema ta...ai primit-o cadou?...ca altfel nu inteleg de ce ai luat-o asa mare!!! doh.gif

CITAT(ganesha @ 11-12-2007, 01:23 AM) *

Eu in RO vazusem visc numai in ....filmele americane lol.gif Daca as lua ar trebui sa-l tiu siu eu in mina, ca lustra/bec din ala de iese din tavan pe aici nu se iegzista in living room - oare de becu' din alta camera are efect? lol.gif

Puteti sa il agatati si de tocul usii...adica deasupra. E acelasi lucru!!
De pupat sa va pupati...asta e important.
E buna si ideea cu atarnatul in beci. grin.gif

CITAT(peach @ 11-12-2007, 12:52 PM) *

hm am scris ieri un masaj aici dar nu a aparut. Rideam de Axe ca in poza unde poarta rochia vezi orice mai putin rochia )).gif blum.gif si o intrebam daca materialul este elastic?

Pai nu e aia rochia...aia e alta, maro de la promod (care se gaseste si la Germanika)...aia e din tricot si are un guler ca de helanca dar larg!!!!
Deh imi pusesem si eu ciorapi de 60 den ca cica asa se poarta....

Asa sunt eu...craci.
otilici
Dany,unde esti? wave.gif Azi n-ai dat raportul...nu ai terminat curatenia?
Hai zi-ne ce ai mai gatit bun...am nevoie de idei noi wink1.gif
Dumbo
Danyhoney bine te-am gasit acasa.
Amazoana
Neata Danny! pupic.gif
amalia0701
CITAT(axe10 @ 11-12-2007, 06:50 PM) *

Asa sunt eu...craci.

Modesta si craci!
lol.gif lol.gif lol.gif
Miss ciorapi 60 den ce zici te vad maine?
pupic.gif
Pupam gazda. Io era sa ma parui cu niste tiganci la Paris la Sacre Quore lol.gif lol.gif lol.gif
Nu te mai intrista degeba, unii sunt milionari in euro de pe urma lor. Ii aduc la cersit si le iau banii seara.

axe10
Categoric...macar rapid si ne vedem...deoareshce trebuie sa fac si pontajul...ca altfel nu-si iau colegii si eu banii si iese cu paruiala! lol.gif

amalia0701
CITAT(axe10 @ 12-12-2007, 12:04 PM) *

Categoric...macar rapid si ne vedem...deoareshce trebuie sa fac si pontajul...ca altfel nu-si iau colegii si eu banii si iese cu paruiala! lol.gif

pupic.gif
axe10
Bine, bine, dar stapana unde umbla?...ca azi am trecut prin zona si dimineata si la pranz...si acum...
Noapte buna!
michelle
Dany, sper ca ti-a trecut durerea de cap.. Te asteptam cu forte proaspete! hug.gif
May
eusa_think.gif daca nu apari pana maine, iti pun poza pe cutiile cu lapte grin.gif
dany
santa2.gif Neata !

Va multumesc de vizite give_rose.gif

Pe mine m-au palit luni seara tarziu rusii si de marti seara pana aseara am fost cu migrenele dupa mine ( acum se pare ca e mai bine ) si nu m-am prea ridicat din pat .

CITAT(ganesha @ 11-12-2007, 01:55 AM) *

CITAT(danyhoney @ 11-12-2007, 02:53 AM) *

Ma glumeam si io, ma giucam... sper ca nu te-ai suparat floare.gif

Hai , mai , cum sa ma supar ?? give_rose.gif

CITAT(axe10 @ 12-12-2007, 09:45 PM) *

Bine, bine, dar stapana unde umbla?...ca azi am trecut prin zona si dimineata si la pranz...si acum...
Noapte buna!

Ai vazut unde am umblat ... prin pat sad.gif hug.gif

CITAT(michelle @ 12-12-2007, 10:07 PM) *

Dany, sper ca ti-a trecut durerea de cap.. Te asteptam cu forte proaspete! hug.gif

Da , e mai bine acum , Miha hug.gif

CITAT(Maybeline @ 12-12-2007, 11:46 PM) *

eusa_think.gif daca nu apari pana maine, iti pun poza pe cutiile cu lapte grin.gif

lol.gif lol.gif hug.gif

Acum ma duc sa ma apuc sa fac ce aveam de facut pe aici si n-am reusit .

O zi buna tuturor!
dany
CITAT(otilici @ 11-12-2007, 10:28 PM) *

Hai zi-ne ce ai mai gatit bun...am nevoie de idei noi wink1.gif

Iti dai seama ca n-am gatit nimic la cat de rau m-am simtit : marti seara am mancat 1 felie de paine cu unt si apoi o para si ieri o supa de la doza ( toata ziua sad.gif ) .

Mi-am terminat cafeaua asa ca fug la treaba !
otilici
Spor la treaba Dany!Cand termini,hai si pe la noi grin.gif .Vad ca iese soarele,asa ca nu stau in casa la treburi,ies la o plimbare luuunga wink1.gif
axe10
Bine. Dar da si tu un mesaj offline macar ca sa stiu ce e cu tine!
dany
Lavi,am intrat pe mess doar sa vad mail-urile .....si aveam cateva ofline-messages de la cateva fete si am simtit ca trebuie sa le raspund . Scuze ca nu ti-am scris si tie .....imi bubuia capul .

Bueyyy...la mine se vede tare aiurea forumul si nu-mi place .....poate revin mai tarziu .Nici macar emoticoane nu pot pune , hmmmmmm
May
Poate, totusi, revii naughty.gif
dany
Hmmmm...aiurea rau ....Pe laptop se vedea forumul total nasol si aici ( pe PC normal ) se vede bine !!!!!! Oare de ce ?????????????
Ma oftic ca asa scriam si aici si ma si uitam la programe Tv .....Asa ...sunt " inchisa " in camera cu Pc-uri sad.gif sad.gif
May
Cum adica se vedea aiurea? ai umblat pe la setari? unsure.gif
dany
Ce setari ??? N-am umblat pe nicaieri , parol !!
Vedeam forumul normal si pe laptop si aici .... habar nu am ce o fii .....E, poate isi revine !
May
Parca i s-a mai intamplat cuiva si si-a revenit dupa un timp blink.gif
dany
Bueyyy....era o emisiune pe B1TV cu Andreea / Marin /Banica jr si vroiam sa o vad pana la final dar ....pana m-am invartit si sucit ...am pierdut mult din ea . Habar nu am ce a mai facut fiinta asta in ultimul timp ( am fost rupta de lume ) se de aceea eram curioasa sa vad finalul ! Mie , personal , mi s-a parut o tipa OK .....Dar ... nefiind la curent cu ultimele noutati .... nu comnetez ,mai mult grin.gif
May
Andreea Marin? bad.gif dar na, gusturile nu se discuta blum.gif

Iti vine sa crezi sau nu... eu ma duc sa ma culc... de fapt cica ne bagam la film ca suntem amandoi rupti dar eu sigur adorm tease.gif

Noapte buna pupic.gif
dany
Noapte buna !!!!!

Heyyyy...n-am zis ca o plac pe Andreea Marin !!!!!!!! Am spus doar ca eram curioasa ce mai zice in legatura cu viata ei din ultimul timp ( de care oricum nu am habar ....neavand programe romanesti pana acum ) !!!!!

E adevarat ca gusturile difera dar ....la asta ne asemanam ...din cat se pare ... )).gif
ganesha
CITAT(danyhoney @ 14-12-2007, 12:30 AM) *

Bueyyy....era o emisiune pe B1TV cu Andreea / Marin /Banica jr si vroiam sa o vad pana la final dar ....pana m-am invartit si sucit ...am pierdut mult din ea . Habar nu am ce a mai facut fiinta asta in ultimul timp ( am fost rupta de lume ) se de aceea eram curioasa sa vad finalul ! Mie , personal , mi s-a parut o tipa OK .....Dar ... nefiind la curent cu ultimele noutati .... nu comnetez ,mai mult grin.gif

Nici eu nu stiu ni'ca de Andreaa lu' Marin, pardon, Banica... da' eu-s izolata-n sechestru la teme din astea. Eu atita stiu: ca Britney face al treilea copil si ca a ramas fara cei 2 dinainte, si ca Angelica, pardon, Angelina e slaba si se cearta cu barba'su - asta pentru ca e ziaru' de scandal saptaminal la casa la alimentara. A, si mai stiam ca inca una se plinge ca lumea comenteaza pe net ca e grasa, si pe ea o enerveaza. Da' nu mai stiu cine era asta... iar pina ajung iar se schimba ziarele lol.gif

O zi de vineri minunata sa ai!!! pupic.gif
michelle
CITAT(danyhoney @ 13-12-2007, 11:39 PM) *

Hmmmm...aiurea rau ....Pe laptop se vedea forumul total nasol si aici ( pe PC normal ) se vede bine !!!!!! Oare de ce ?????????????

Cum se vede aiurea? Fa un screen shot sa vedem si noi..
Ce mai trebaluiesti azi?
dany
Si tu sa ai o zi frumoasa , A. give_rose.gif

Miha , ma uit mai tarziu pe laptop sa vad daca tot asa se vede si iti spun hug.gif

Azi am calcat ( mai am dar mi-a pierit cheful ) am facut ordine in cateva sertare din bucatarie .....Acum astept sa se trezeasca Dirk sa ma bot baga in restul de sertare care sunt mai zgomotoase )).gif .... Sper sa iesim si la o plimbare ...

Am strans si crengile din gradina din spate , cazute din cauza vantului .
bubbles
BUna ziua salut.gif .Mie mi se vedea rau forumul blink.gif si am intrat la optiuni (se gasesc pe forum sus in dreapta) si am dat acolo la mod de afisaj - standard si si-a revenit wink1.gif .
dany
Tot nu merge .... I-am scris lui Nessie ca parca am mai avut o problema din asta acum ceva timp si ea m-a ajutat . Stiu ca era ceva cu un " - " si un " + " in dreapta paginii....La mine e " - " dar nu ma lasa sa-l schimb . Offffff

Azi am facut ardei umpluti ...Am avut o pofta cum nu mi se prea intampla mie , asa ca .... am dat fuga si am cumparat ce mi-a trebuit si ... gata papa
May
Ardei umpluti drool.gif trebuie sa fac si eu cat de curand, nu am facut niciodata...ba, parca am facut o data si nu mi-au iesit grozavi dar acum stiu ce am gresit grin.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.