Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Am nevoie de asta :eu si nebunelile mele ...
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162
dany
Ce ai gresit ?? smile.gif

pun si eu emoticoane cum le stiu de pe mess )).gif
May
Am gresit ca nu am pus putin orez in compozitia de carne si mi-a iesit cam tare, adica nu era ``pufoasa`` ci era prea ``indesata``mai ales ca eu folosesc carne macra. O alta greseala a fost ca nu am adaugat bulion la sos.... nu au iesit rai dar nu au avut gustul ``ala``. Saptamana trecuta m-am nimerit cu treaba in bucatarie ( imi rearanjam dulapurile) fix cand facea socrela ardei umpluti si am tras cu ochilul. Evit sa o intreb cum se face un anume lucru pt ca se pune sa imi dea intreaga istorie, detaliu cu detaliu, plus povesti din tinerete de cum facea ea mancare pt enspe persoane la nunti ( a lucrat la cantina in tara) si imi face capul patrat wacko.gif. Prefer sa ma uit pe net sau sa o intreb pe mama, dar si pe ea mai rarut ca si ea are limbarita blushing.gif
dany
Daca folosesti carne macra ar fii bine sa pui niste supa de oase ( pe langa orez , normal blum.gif ) si va iesi compozitia tare faina .
dany
Hai sa mai pun cateva poze cu , casutza , facute pe intuneric ....Sper sa se vada ceva

Imagine

Fac un test intai )).gif

Imagine

Imagine

Imagine
bubbles
Ce frumos give_rose.gif .De saptamana viitoare ma apuc si eu de decorat grin.gif
Ma gandeam sa incerc sa fac ardei umpluti cu carne de pui tocata .. ce ziceti? )).gif
dany
Poti face , Andreea ! Dar ... ai grija sa nu iti iasa si tie ( ca lui May ) compozitia prea fada , prea tare . Bafta !!!

Pui poze cu ce decoratiuni faci , da ?????
bubbles
Pun ,pun numai sa ne hotaram odata sa le punem.Amluat deja clopotei,instalatii )).gif .Mai tb luate inca vreo 2 instalatii interesante pe care le-am vazut si sa iau dulciuri pt brad grin.gif .Sunt foarte frumoase si interesante felinarele smile.gif
dany
Aaaa, dulciuri pentru brad ??? Sa le agati ?? N-am mai facut asta de cand sunt aici ...Cand eram mica , ascundeau ai mei bomboanele de pom de mine ...dar ...normal ca le gaseam , mancam din ele si impachetam hartia la loc , asa cum fusese )).gif Si ... la impodobitul bradului dadeau ai mei in damblageala cand gaseau doar hartii goale lol.gif
bubbles
Si la noi .. pana si babuinul o face .. se mananca bomboana din pom si apoi incearca sa faca hartia la loc ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic lol.gif .Anul trecut capiasa maicasa de cate bomboane pleasantry.gif de astea false gasise laugh.gif .Anul asta vreau sa iau si ciocoltai si mosi craciuni ca are cine sa la mananace grin.gif .Ma refer la copii nasilor .. la cine va gandeati lol.gif nana.gif nono.gif .Sper ca nu la mine lol.gif .Ca la cate dulciuri vreau sa iau .. pot sa pedalez in continuu pana la Craciunul viitor si tot nu as arde toate caloriile lol.gif lol.gif lol.gif
dany
Pai , da ....si noi sa te credem ca nu sunt si pentru tine ? tease.gif

Aici nu se pun dulciuri in pom ....doar globuri , instalatie si ceva beteala .... Chiar imi place cand nu vad pomul asa de incarcat . Dar ....parca l-as face intr-un an asa ca acasa . Ghinionul meu e ca Dirk face bradul in fiecare an , eu pun doar varful lol.gif
ina_ceva
Buna seara, buna seara..am venit cu sanioara...

hug.gif
bubbles
Si noi ne gandeam anul asta sa punem toate dulciurile sub brad .. iar pomul sa il umplem cu globuri si beteala si instalatii .Sa vad ce ii mai trece babuinului prin cap .. La noi depinde cat de inalt va fi bradul ca la cat suntem de inalti pleasantry.gif amandoi exista speranta sa nu ajungem nici daca ne suim unul in carca celuilalt ca sa punem varful lol.gif lol.gif lol.gif .
Nu zic . poate o bomboana de pom voi lua si eu tease.gif dar daca gasesc cu jeleu nu promit ca ma voi oprii swoon.gif decat cand va fi gata punga lol.gif
May
Cine nu a mancat bomboana din brad si nu a lasat hartia impachetata ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic.... ala nu a fost copil! lol.gif
bubbles
Ina si cu mai ce tease.gif .Ceva sarmale,ardei umpluti tease.gif
otilici
Buna seara si noapte buna! )).gif
Tare frumos arata casuta cu luminitele in geam,gatita de sarbatoare rolleyes.gif
Am intrat sa vad ce faci si fug iute la somn,ca pic gramada,iar dimineata devreme mergem la tara la taiat de porc naughty.gif
pupic.gif
dany
CITAT(ina_ceva @ 14-12-2007, 11:23 PM) *

Buna seara, buna seara..am venit cu sanioara...

hug.gif

Heyyyyyy, mai traiesti ???? Zii tot : pe unde ai umblat ???

Multi pupic.gif pupic.gif pupic.gif
ganesha
CITAT(Maybeline @ 15-12-2007, 12:26 AM) *

Cine nu a mancat bomboana din brad si nu a lasat hartia impachetata ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic.... ala nu a fost copil! lol.gif

Ala eu! Tot citesc in ultima vreme si ma simt de parc-as fi trait pe luna lol.gif N-am pus (si nu s-a pus vreodata cind eram eu mica, nici la parinti si nici la bunici) bomboane in pom! Noroc cu voi ca mai aflu ce e prin casele oamenilor lol.gif
otilici
Deci nici eu nu-s normala lol.gif ,ca si la noi se puneau bomboane in pom,dar niciodata nu le mancam,le gaseam anul urmator in cutia cu globuri,expirate normal )).gif doh.gif
bubbles
Oti ce ai facut azi? grin.gif Zii repede ce cadouri ai primit )).gif .
otilici
Au fost nasii de cununie in vizita,nasa fiind prietena mea din copilarie smile.gif .Am palavragit cu toii pana tarziu smile.gif .Am primit o floare din aceea rosie cum are si Lavinia,un set de cani taare frumos(il admniram de multa vreme in magazin),un vin rosu bun de tot naughty.gif ,dulciuri,fructe etc...iar din partea sotului o pereche de cercei wink1.gif ,am zis sa nu strice banii blum.gif

Acum chiar fug la somn,mi se inchid ochii.
ina_ceva
Super impodobita casutza ta! w00t.gif

Am avut concediu o saptamana si am fost acasa, unde am papat de toate (de post). Nimeni nu face mancare mai buna ca mama naughty.gif

In noaptea asta sunt la serviciu, asa ca am timp sa mai dau o tura pe aici, sa aflu noutatile wink1.gif
bubbles
Sa folosesti cu placere cadourile flowers1.gif
Ina ai ramasa aplecata???? scare.gif
dany
CITAT(otilici @ 14-12-2007, 11:34 PM) *

Buna seara si noapte buna! )).gif
Tare frumos arata casuta cu luminitele in geam,gatita de sarbatoare rolleyes.gif
Am intrat sa vad ce faci si fug iute la somn,ca pic gramada,iar dimineata devreme mergem la tara la taiat de porc naughty.gif
pupic.gif

Taiat de porc ???? Pomana porcului pentru mine ieste ? lol.gif

CITAT(ganesha @ 14-12-2007, 11:35 PM) *

Ala eu! Tot citesc in ultima vreme si ma simt de parc-as fi trait pe luna lol.gif N-am pus (si nu s-a pus vreodata cind eram eu mica, nici la parinti si nici la bunici) bomboane in pom! Noroc cu voi ca mai aflu ce e prin casele oamenilor lol.gif

Vezi ?? Ce bine ca existam noi )).gif . Cum a fost bradul la voi daca a fost fara bomboane ?
CITAT(otilici @ 14-12-2007, 11:38 PM) *

Deci nici eu nu-s normala lol.gif ,ca si la noi se puneau bomboane in pom,dar niciodata nu le mancam,le gaseam anul urmator in cutia cu globuri,expirate normal )).gif doh.gif

lol.gif lol.gif
CITAT(otilici @ 15-12-2007, 12:04 AM) *

Au fost nasii de cununie in vizita,nasa fiind prietena mea din copilarie smile.gif .Am palavragit cu toii pana tarziu smile.gif .Am primit o floare din aceea rosie cum are si Lavinia,un set de cani taare frumos(il admniram de multa vreme in magazin),un vin rosu bun de tot naughty.gif ,dulciuri,fructe etc...iar din partea sotului o pereche de cercei wink1.gif ,am zis sa nu strice banii blum.gif

Acum chiar fug la somn,mi se inchid ochii.

Ceva poze cu cerceii ??? naughty.gif naughty.gif
CITAT(ina_ceva @ 15-12-2007, 12:09 AM) *

Super impodobita casutza ta! w00t.gif

Am avut concediu o saptamana si am fost acasa, unde am papat de toate (de post). Nimeni nu face mancare mai buna ca mama naughty.gif

In noaptea asta sunt la serviciu, asa ca am timp sa mai dau o tura pe aici, sa aflu noutatile wink1.gif

Aha ...deci te vedem mai mult in seara asta cheer.gif

May
Doooooamneeeeeee feresteeeeeee cine a mai pomenit sa nu mananci bomboanele de Craciun pope.gif Eu deja am dat comanda sa imi trimita ai mei din tara, numai ``din cauza voastra``! )).gif
ina_ceva
Lavi, abia astept poze imbracata cu rochia respectiva si cu accesorii rosii naughty.gif sexoaso

CITAT(bubbles @ 15-12-2007, 12:27 AM) *

Ina si cu mai ce tease.gif .Ceva sarmale,ardei umpluti tease.gif

...ei, prea grele pt mine...
May
Pt ina trebuie sa comandam o portie de sarmale pt micul dejun de maine )).gif
ganesha
CITAT(danyhoney @ 15-12-2007, 01:33 AM) *

Vezi ?? Ce bine ca existam noi )).gif . Cum a fost bradul la voi daca a fost fara bomboane ?

Superb, cum sa fie blum.gif Dar SUB el naughty.gif erau intotdeauna cosuri (da, cosuri, dar de alea mari, nu chishcirele ca ale mele de am exemplificat unul la gura sobei) PLINE cu cioco... cioco de toate felurile (neaparat cu lapte, cind eram mica nu suportam alta, nici macar cu alune) si cu portocale.
dany
CITAT(Maybeline @ 15-12-2007, 12:35 AM) *

Doooooamneeeeeee feresteeeeeee cine a mai pomenit sa nu mananci bomboanele de Craciun pope.gif Eu deja am dat comanda sa imi trimita ai mei din tara, numai ``din cauza voastra``! )).gif

Tu esti kilarita deja , stii , nu ??? )).gif )).gif

CITAT(Maybeline @ 15-12-2007, 12:45 AM) *

Pt ina trebuie sa comandam o portie de sarmale pt micul dejun de maine )).gif

Daaa, corect !!!! Sau poate vrei ardei umpluti , Ina ? I-am facut azi hug.gif hug.gif
CITAT(ganesha @ 15-12-2007, 12:46 AM) *

CITAT(danyhoney @ 15-12-2007, 01:33 AM) *

Superb, cum sa fie blum.gif Dar SUB el naughty.gif erau intotdeauna cosuri (da, cosuri, dar de alea mari, nu chishcirele ca ale mele de am exemplificat unul la gura sobei) PLINE cu cioco... cioco de toate felurile (neaparat cu lapte, cind eram mica nu suportam alta, nici macar cu alune) si cu portocale.

E , vezi ? Eu acum cunosc chestia cu pusul SUB brad !! Cate bordeie , atatea obicee ....Adevarata vorba !

Aa, si eu sunt cu ciocolata cu lapte ...... si cu cea cu alune intregi in ea ....yamyyy
ganesha
CITAT
E , vezi ? Eu acum cunosc chestia cu pusul SUB brad !! Cate bordeie , atatea obicee ....Adevarata vorba !

Asa-i! Va dati seama ce plictiseala ar fi sa fie la toti la fel? lol.gif

Eu va pupic.gif de noapte buna si plec la treburi salut.gif
dany
Spor la treburi !!!!! Tot uit : ce diferenta de fus orar e intre noi si tine ????
May
6 ore diferenta grin.gif

Na ca eu sunt mai smechera, noi punem si sub brad si in brad laugh.gif
ina_ceva
Ardei umpluti as papa, ca au aroma wink1.gif

Sper sa fac si eu cat de curand...dar cu mai mult orez, ca mie asa imi plac.

Acasa la mama am papat din doua in doua ore blushing.gif , saraca a trebuit sa gateasca in fiecare zi aproape
May
Esti paguba la casa omului, dam faliment cu tine laugh.gif
ina_ceva
blum.gif blum.gif

Ei, asta doar la mama si doar 3 zile wink1.gif ...paguba...auzi la ea...cred ca ai vrut sa zici podoaba naughty.gif
May
da, da, podoaba blushing.gif laugh.gif
emu
E timpul sa ma minunez lol.gif
CITAT(ganesha @ 14-12-2007, 06:35 PM) *

w00t.gif w00t.gif )).gif
CITAT(otilici @ 14-12-2007, 06:38 PM) *

w00t.gif w00t.gif )).gif

Whoa! Ce copii cuminti smile.gif La noi nu ajungeau pana la pom; regula era sa fie toate dulciurile in castroane in camera cu pomul, ca altfel nu rezista bradul la atata calarit )).gif Mie alea tari imi placeau, nu bomboanele cu jeleuri. Sa completez - cateva bomboane ajungeau in pom, dar restul, grosul, ramaneau pe masa, la indemana fiecaruia smile.gif

Ina, de cand nu te-am mai vazut smile.gif

CITAT(ina_ceva @ 14-12-2007, 07:09 PM) *
Nimeni nu face mancare mai buna ca mama naughty.gif
Adevar graiesti (ma refer la mama mea, ca a ta nu stiu cum gateste, dar te cred pe cuvant blum.gif)

CITAT(otilici @ 14-12-2007, 11:34 PM) *
iar dimineata devreme mergem la tara la taiat de porc naughty.gif pupic.gif
La mine din bunici si strabunici (pe care nu i-am prins in viata) s-au taiat porci la tara, dar eu niciodata n-am fost martora la eveniment )).gif si doar eram prezenta la ei din prima pana-n ultima zi a fiecarei vacante sad.gif
ina_ceva
CITAT(emu @ 15-12-2007, 02:30 AM) *

Ina, de cand nu te-am mai vazut smile.gif

pupic.gif hug.gif

Astept poze cu decoratiunile tale de Craciun wink1.gif
dany
CITAT(Maybeline @ 15-12-2007, 01:10 AM) *

6 ore diferenta grin.gif

Na ca eu sunt mai smechera, noi punem si sub brad si in brad laugh.gif

blum.gif blum.gif Pai , da ...tu esti mai cu motz lol.gif
CITAT(ina_ceva @ 15-12-2007, 01:13 AM) *

Ardei umpluti as papa, ca au aroma wink1.gif

Sper sa fac si eu cat de curand...dar cu mai mult orez, ca mie asa imi plac.

Acasa la mama am papat din doua in doua ore blushing.gif , saraca a trebuit sa gateasca in fiecare zi aproape
Si nu ne spui si CE ai papat ?????? doara sa ...ca sa ne faci pofta blum.gif ...si sa ne dai idei de papa bun si ingrasacios )).gif

CITAT(Maybeline @ 15-12-2007, 01:17 AM) *

da, da, podoaba blushing.gif laugh.gif

Podoaba , pai cum altfel ? )).gif

CITAT(emu @ 15-12-2007, 01:30 AM) *

La mine din bunici si strabunici (pe care nu i-am prins in viata) s-au taiat porci la tara, dar eu niciodata n-am fost martora la eveniment )).gif si doar eram prezenta la ei din prima pana-n ultima zi a fiecarei vacante sad.gif

Si eu am fost " martora " la evniment dar cu urechile astupate si ochii inchisi : nu suportam sa aud plansetul porcului si nici sa vad cand curgea sangele . Ma uitam doar cand era pus la " gratar " lol.gif

Decoratiuni ceva , Emi ??? Pe cand vedem si noi ?
ina_ceva
Pai am dat cu peste prajit in crusta de malai, bors cu peste si orez, mancare din varza murata cu orez, salata de vinete, fasole fiarta si frecata cu usturoi, acoperita cu ceapa calita si putin bulion, tocana de vinete cu gogosari si sos, multa salata de fructe, bors de fasole (sunt innebunita dupa el)...cam atat...e destul )).gif ?
dany
)).gif )).gif )).gif Da , cred ca e destul )).gif )).gif
Mie mi-ai facut pofta de ....bors de peste !!!!!! N-am mai mancat din 2000 decembrie cand am fost in tara cu Dirk sad.gif sad.gif Ai o reteta , ceva ????
ina_ceva
Promit sa ma interesez in cele mai mici detalii si te anunt...

...am uitat de halva luata de la rusi wink1.gif
May
MOR INECATA IN PROPRIA-MI SALIVA drool.gif
emu
CITAT(ina_ceva @ 14-12-2007, 08:49 PM) *
tocana de vinete cu gogosari si sos
Am impresia ca asta e buna tare, desi nu cred ca am mancat vreodata drool.gif si nici fasolea nu-i mai prejos drool.gif )).gif drool.gif Si mai imi e si foame de mor )).gif
Sa te intreb de reteta la tocana, Ina blum.gif O ai?
Hai ca tot as manca eu ceva bun, ca la mama acasa, poate imi reuseste si mie o mancare de-asta )).gif

Dany cu decoratul sunt la nivelul 1 incepatori )).gif ... o sa incerc sa termin saptamana asta, desi nu prea ma atrage ca in zona noastra e o vreme mai mult de mers la picnic decat de stat in casa la o cana de cioco calda huh.gif

Sa vezi ce sarbatori cu mancare traditionala romaneasca o sa fac... n-o sa uite J niciodata (n-are scapare, micul dictator intra-n actiune) lol.gif Visez de pe-acum )).gif
dany
CITAT(ina_ceva @ 15-12-2007, 01:59 AM) *

Promit sa ma interesez in cele mai mici detalii si te anunt...

...am uitat de halva luata de la rusi wink1.gif

Astept reteta !! Aoleu , halva !!! Si tu ??? Te omor sau astept sa te sinucizi tu singura )).gif
CITAT(Maybeline @ 15-12-2007, 02:02 AM) *

MOR INECATA IN PROPRIA-MI SALIVA drool.gif

Subscriu .....
CITAT(emu @ 15-12-2007, 02:11 AM) *

CITAT(ina_ceva @ 14-12-2007, 08:49 PM) *
tocana de vinete cu gogosari si sos
Am impresia ca asta e buna tare, desi nu cred ca am mancat vreodata drool.gif si nici fasolea nu-i mai prejos drool.gif )).gif drool.gif Si mai imi e si foame de mor )).gif
Sa te intreb de reteta la tocana, Ina blum.gif O ai?
Hai ca tot as manca eu ceva bun, ca la mama acasa, poate imi reuseste si mie o mancare de-asta )).gif

Dany cu decoratul sunt la nivelul 1 incepatori )).gif ... o sa incerc sa termin saptamana asta, desi nu prea ma atrage ca in zona noastra e o vreme mai mult de mers la picnic decat de stat in casa la o cana de cioco calda huh.gif

Bueyyy...eu n-am zis nimic de fasole si restul si vii tu sa mai scrii inca o data ??? )).gif )).gif

Sa vezi ce sarbatori cu mancare traditionala romaneasca o sa fac... n-o sa uite J niciodata (n-are scapare, micul dictator intra-n actiune) lol.gif Visez de pe-acum )).gif

Hai ca ceva tot trebuie sa faci la casutza de Craciun , nu ? Avem rabdare ! hug.gif

lol.gif lol.gif Saracul J !!!! Asa ii trebuie daca i-a trebuit romanca ! lol.gif
ina_ceva
CITAT(emu @ 15-12-2007, 03:11 AM) *

Saracu', ce-l asteapta...
emu
)).gif ne si vad: el cu sandvisuri si eu cu mancarea "romaneasca" dupa el lol.gif
dany
De unde sandwich-uri ???? Doar daca si le face el singur ...ca de la tine nu primeste )).gif )).gif

N-a mancat niciodata ceva romanesc ?
ina_ceva
Imposibil sa nu fi mancat, dar probabil nu asa de mult cum va face Craciunul acesta )).gif
dany
Dragul de J !!!! Suntem alaturi de el cand va prinde gustul mancarurilor romanesti lol.gif
ina_ceva
CITAT(danyhoney @ 15-12-2007, 04:28 AM) *

Dragul de J !!!! Suntem alaturi de el cand va prinde gustul mancarurilor romanesti lol.gif

Saraca de ea, va trebui sa-i gateasca in fiecare zi blum.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.