Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Am nevoie de asta :eu si nebunelile mele ...
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163
emu
Am trecut sa-ti urez drum bun si distractie maxima in vacanta smile.gif

p.s. Imi place cum iti sta cu noua tunsoare.

N-am reusit sa fac rulada de vita, dar poate pana te intorci o sa am si poze drept dovada de reusita... sau nereusita lol.gif
axe10
CITAT(buretel @ 25-09-2007, 03:11 PM) *

CITAT(danyhoney @ 25-09-2007, 02:43 PM) *

Ooooo, am vazut unde e Skagen : in nordul Danemarcei . Cam lung drumul pana la mine , Buretel

cu bicla il fac repede lol.gif o tunez si gata yahoo.gif

Super tare frate....daca o vad si pe asta...sa faci poza neaparat!!!

Mai bine te duci cu trenul , Buretel...
axe10
Ultima zi inainte de concediu!!!!!!!!!!!!!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif

otilici
Buna dimineata! floare.gif
Eu nu prea mai apuc sa intru ca e vreme frumoasa si suntem mai mult la plimbare.Dar am venit sa iti urez un concediu cat mai placut,sa te distrezi si relaxezi cat mai mult,ba chiar sa faci plaja si pt.noi smile.gif
Abia astept sa te intorci si cu ceva poze naughty.gif .
Te hug.gif si te pupic.gif
dany
Neata !! Ce de-a lume a trecut pe la mine cheer.gif cheer.gif

Buretel - puneti , mama , motor la bicla si ajungi un-doi aici )).gif

Anca - neagra nu cred ca ma voi face ( la caldurile de acolo nu voi sta prea mult la soare ) dar macar voi avea si eu vara cheer.gif pupic.gif

Nusa - si eu am par zburlit la spate ( cica am bicle - de unde le-oi avea , habar nu am ) dar ...cica e la moda )).gif

Emi - stii ca astept cu nerabdare sa vad daca ti-a iesit rulada , nu ? Nu are , de fapt , cum sa nu iasa . Spor la bucatarit smile.gif

Multumesc, Oti ! Vad eu cum fac cu pozele blum.gif

Da, mai , Lavi ...maine la ora asta sunt pe drum spre aeroport cheer.gif

Doi ardeleni se intorc cu trenul de la Bucuresti. La un moment dat, in
apropiere de Cluj, Ion catre Gheorghe:
-Mai Gheo, cum crezi tu ca se zice corect: Cluj sau Cluuuuj?
-D-apoi, eu cred ca Cluuuuj.
-Da` de ce, ma?
-Da` cine dracu te grabeste?

Maria da divort de Ion. Si la proces intreaba judecatorul:
- De ce vrei tu Marie sa te desparti de Ion?
- Pai dom' judecator, ne-am casatorit de 3 ani si nu mi-o facut nimic!
- I-auzi Ioane, cum vine asta?
- Pai dom' judecator, n-am crezut ca-i ase graba!

Un bãrbat merge cu liftul. La un moment dat, intrã o femeie. Dupã douã
etaje, femeia opreste liftul, se uitã cochet la el, īsi dezbracã bluza si
sutienul si le aruncã pe jos.
- Hai, fã-mã ca sã mã simt ca o femeie.
Bãrbatul se gandeste putin, īsi dezbracã cãmasa, o aruncã pe jos si spune:
- Hai, spal-o si calc-o.

Inmormantarea unui cardiolog.
Toate erau in forma de inima: florile, coroanele, jerbele, groapa,
sicriul.Cand sa bage mortul in groapa, un tip din multime incepe sa rada in
hohote. Preotul se opreste din cantat si il intreaba: Bine domnule, acum
te-a gasit si pe dumneata rasul, tocmai in acest moment?
Tipul ii raspunde:
Nu va suparati dar ma gandeam la propria mea inmormantare, pentru ca eu sunt
ginecolog!

Tu nevasta, este adevarat ca ai avut mai multi barbati inainte sa te mariti
cu mine ?
- Mai barbate ! Mancare buna ai ?
- Am !
- Haine curate ai ?
- Am !
- Aseara ti-a placut ?
- Mi-a placut !
- Da' alalta-seara ti-a placut ?
- Si inca cum !...
- Pai cum crezi tu ca se invata toate astea, la fara frecventa ?!

- Mai Gheo, gasit-ai tu vreodata barbati straini la tine in sifonier?
- Mai Ioane , n-am gasit nici un strain, toti erau romani.

Ion si Gheorghe se intalnesc la un colt de strada.
Ion il intreaba pe Gheorghe:
- Unde meri, ma?
- Nu stiu! Da' tu unde meri, ma?
- Nu stiu!
- No, atunci hai p-aci ca-i mai aproape.

Ion iese din casa si il vede peste gard pe vecina-su Gheorghe, care isi
batea temeinic nevasta.
- Gheorghe, ce faci, ma?
- Iote, imi repar masina de spalat.
otilici
lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
michelle
Otilici, super avatarul pupic.gif

Dany, gata bagajele? )).gif
Amazoana
Neata Dany pupic.gif
lol.gif lol.gif lol.gif
Super tari bancurile cu ardeleni. Cam asa e iubi al meu.
sorry.gif
dany
Dupa -masa le facem , Miha !

Va las acum ....vorbim mai tarziu hug.gif

CITAT(dulcikatty @ 26-09-2007, 08:50 AM) *

Neata Dany pupic.gif
lol.gif lol.gif lol.gif
Super tari bancurile cu ardeleni. Cam asa e iubi al meu.
sorry.gif

lol.gif lol.gif
Amazoana
Razi tu, razi, dar eu tre sa-l suport cand suntem pe ultima suta, alergand dupa tren, iar el spune "No lasa iubita, ca eeeeeste tiiimp" mad.gif
amalia0701
CITAT(dulcikatty @ 26-09-2007, 09:55 AM) *

Razi tu, razi, dar eu tre sa-l suport cand suntem pe ultima suta, alergand dupa tren, iar el spune "No lasa iubita, ca eeeeeste tiiimp" mad.gif

tease.gif tease.gif tease.gif
axe10
CITAT(amalia0701 @ 26-09-2007, 11:35 AM) *

Se trezi ardeleanca din tine..... blum.gif blum.gif
dany
CITAT(dulcikatty @ 26-09-2007, 08:55 AM) *

Calmul ardelenesc lol.gif lol.gif

amalia0701
CITAT(axe10 @ 26-09-2007, 11:38 AM) *

CITAT(amalia0701 @ 26-09-2007, 11:35 AM) *

Se trezi ardeleanca din tine..... blum.gif blum.gif

Daca omul bate oceanele lumii mancar io sa ii ioau apararea hug.gif
Amazoana
CITAT(amalia0701 @ 26-09-2007, 12:59 PM) *

Iote la eaaaaaaaaa. )).gif )).gif )).gif Ii spun ca are o aliata de nadejde in Suceava. Cand trecem pe acolo, venim in vizita wink1.gif Si poate ne nasesti blum.gif
axe10
CITAT(dulcikatty @ 26-09-2007, 01:08 PM) *

CITAT(amalia0701 @ 26-09-2007, 12:59 PM) *

Iote la eaaaaaaaaa. )).gif )).gif )).gif Ii spun ca are o aliata de nadejde in Suceava. Cand trecem pe acolo, venim in vizita wink1.gif Si poate ne nasesti blum.gif

Amalia e chiar ardeleanca din Craiova...nascuta Deva!!! lol.gif
ganesha
Am trecut sa las o floare.gif . Tari bancuri!
dany
Va hug.gif si ma duc sa fac bagajul ca ar cam fii timpul )).gif

Soare , mare , balaceala , leneveala , cocktailuri .... pazea ca viiiiiiiiiiiiiinnnnnn !

Sa fiti cuminti ! tease.gif tease.gif

CITAT(ganesha @ 26-09-2007, 01:11 PM) *

Am trecut sa las o floare.gif .

hug.gif
ganesha
CITAT(danyhoney @ 26-09-2007, 01:13 PM) *

Va hug.gif si ma duc sa fac bagajul ca ar cam fii timpul )).gif

Tocmai acuma pleci, cind am pus poze? sorry.gif lol.gif Incercam sa fim cuminti, da' sa incerci si tu naughty.gif Promiti? grin.gif
daconst
Dany,concediu placut!Sa faceti multe scufundari,plaja si multe,multe poze sa avem si noi ce vedea! pupic.gif
dany
A ,cred ca am simtit ca trebuie sa mai intru azi pe aici ....vazut pozele si-mi vine sa te bat ce bine arati blum.gif . Lasa ca imi revin si eu ....candva ....Doar la inaintasi nu te pot ajunge )).gif

Danutza - multumesc mult ! hug.gif Scufundari , plaja vom face ....Poze vor fii mai multe de la cele 2 familii de prieteni care au plecat inaintea noastra si au vazut mai multe ( e, lasa ... candva vom face si noi croaziera ..... nu le putem avea pe toate , nu ? ) - marti aveau 400 poze facute doh.gif . Facem si noi poze dar ...cu mine mai putine ....Asta e ! hug.gif
michelle
Concediu placut, Dany!
Distractie maxima pupic.gif
dany

Facut bagaje , fost la greci sa mancam ( ca sa nu avem vase de spalat )).gif )).gif ) , pus unghii artificiale ( de unde unghii lungi proprii ? de la munca in gradina ? )).gif ) , udat flori , facut un pic de ordine , spalat par , facut dus ....acum putin TV si ...la nani . Da , Doamne sa pot dormi ca am niste emotiiiiiiiiii doh.gif

CITAT(michelle @ 26-09-2007, 09:18 PM) *

Concediu placut, Dany!
Distractie maxima pupic.gif

Saru-mana ! Cand ma intorc sper sa gasesc poze cu tot ce ti-ai gasit pentru nunta si sa fii lipsita de stres !
dany
Gata , am batut destul campii pe aici ...ar fii cazul sa merg la nani ....
Tare as vrea sa fie acum deja maine , ora 5:30 si sa trebuiasca sa ma trezesc doh.gif

Va...... ce vreti voi si .... ne revedem curand !
Anna
Distractie placuta Dany pupic.gif !
ganesha
CITAT(danyhoney @ 26-09-2007, 09:15 PM) *

A ,cred ca am simtit ca trebuie sa mai intru azi pe aici ....vazut pozele si-mi vine sa te bat ce bine arati blum.gif .

Hai tu nu ma bateeeee! Ca doar n-a picat din cer... asta-mi mai lipseste, sa ma mai bati si tu! Sa stii ca alergatul doare, trasul de fiare citeodata doare si el, repetitiile la dans... nu mai zic cit dor si alea, mai ales cind tot ce vreau sa vad in fata ochilor e un pat. Iar sutu-n fund ca sa ma urnesc sa le fac doare si ala mai tare ca toate. Asa ca... simte-te razbunata hug.gif

Distractie placuta cheer.gif
amalia0701
CITAT(ganesha @ 27-09-2007, 05:00 AM) *

CITAT(danyhoney @ 26-09-2007, 09:15 PM) *

A ,cred ca am simtit ca trebuie sa mai intru azi pe aici ....vazut pozele si-mi vine sa te bat ce bine arati blum.gif .

Hai tu nu ma bateeeee! Ca doar n-a picat din cer... asta-mi mai lipseste, sa ma mai bati si tu! Sa stii ca alergatul doare, trasul de fiare citeodata doare si el, repetitiile la dans... nu mai zic cit dor si alea, mai ales cind tot ce vreau sa vad in fata ochilor e un pat. Iar sutu-n fund ca sa ma urnesc sa le fac doare si ala mai tare ca toate. Asa ca... simte-te razbunata hug.gif

Distractie placuta cheer.gif

hug.gif
In primavara cand mergeam la acupunctura si la amsaj am invatzat ca si-n durere e o placere w00t.gif
ina_ceva
devil.gif masochisto devil.gif
axe10
CITAT(ina_ceva @ 27-09-2007, 06:44 PM) *

devil.gif masochisto devil.gif

Am vrut si eu sa-i zic....dar am zis ca poate-i place femeii si sa nu o dau de gol.... giggle.gif
May
Concediu placut hug.gif te astept cu dor floare.gif
buretel
Dany pupic.gif pupic.gif Sper ca petreci minunat in concediu hug.gif
axe10
Buey, ajunsesi in fundu' curtii...te ridic mai sus. Am vazut aseara ca sunt inundatii in nordul Germaniei la greu, ziceau ca la Hamburg e pericol....lucreaza oamenii pe acolo sa stavileasca apele!!!
May
CITAT(axe10 @ 02-10-2007, 09:36 AM) *

Buey, ajunsesi in fundu' curtii...te ridic mai sus. Am vazut aseara ca sunt inundatii in nordul Germaniei la greu, ziceau ca la Hamburg e pericol....lucreaza oamenii pe acolo sa stavileasca apele!!!

w00t.gif Sper sa o ocoleasca pe Dany w00t.gif
buretel
party.gif haninoroc.gif Partyyyy...la Dani acasa naughty.gif band.gif
Da' eu una, la curatenie nu ma bag bag.gif grin.gif
May
Nici eu ca de abia am terminat la mine bag.gif
buretel
pai atunci ne uschim rapid dupe haninoroc.gif valea.gif
si io am muncit in we la curatenie...nu vreti sa stiti cum arata casa mea shock.gif shock.gif pai 2 ore am stat numai sa curat balustrada balconului si frunzele cazute lol.gif lol.gif se vedea praful si din avion tease.gif
axe10
Daca nu ploua mai bine in gradina ca e mai usor de strans....

Dany...cum te intorci sa ne vizitezi, da?
Maine astept sa te vad pe aici cu detalii...bine...dupa masa ca poate dormi si tu mai tarziu!
pupic.gif pupic.gif
May
Si pozeeeeee cheer.gif cheer.gif cheer.gif
dany
M-am intors sad.gif sad.gif As mai fii stat !!!! Am plecat de la 33 - 35 ° C acolo si am venit la 9 ° C aici sad.gif

Povesti , impresii , etc ....zilele urmatoare . Maine avem zi de dormit si de vazut poze + DVD ... de dus la developat pozele facute sub apa ...

ina_ceva
Bine ai revenit!

Poze facute sub apa? clap.gif abia astept sa le vad.

pupic.gif
axe10
CITAT(danyhoney @ 05-10-2007, 02:48 AM) *

M-am intors sad.gif sad.gif As mai fii stat !!!! Am plecat de la 33 - 35 ° C acolo si am venit la 9 ° C aici sad.gif

Povesti , impresii , etc ....zilele urmatoare . Maine avem zi de dormit si de vazut poze + DVD ... de dus la developat pozele facute sub apa ...

Ahaaaaaaaa, scufundari.....nu am incercat..dar nu-i timpul pierdut!
Bine ai venit!!
michelle
CITAT(ina_ceva @ 05-10-2007, 06:36 AM) *

Bine ai revenit!

Poze facute sub apa? clap.gif abia astept sa le vad.

pupic.gif

WOW si eu! Si eu! w00t.gif
dany
Neata !

Dupa ce am mers la somn la ora 4 azi-dimineata , m-am trezit la 9:30 doh.gif

Savurez un cappuccino ( acolo aveau un fel de cacao+lapte+apa fiarta si o numeau cappuccino sad.gif ) ca tare mi-a lipsit smile.gif

Inca sunt un pic ametita dupa drum si dupa caldurile de acolo ...

Ina , Lavi hug.gif . Nu am facut scufundari ... doar snorkeling in Marea Rosie ( la inceput o intreaga aventura dar apoi a fost ceva extraordinar de frumos ) .
anca veselie
neatza si bine te-ai intors pupic.gif
dany
hug.gif Anca
axe10
CITAT(danyhoney @ 05-10-2007, 11:11 AM) *

Ina , Lavi hug.gif . Nu am facut scufundari ... doar snorkeling in Marea Rosie ( la inceput o intreaga aventura dar apoi a fost ceva extraordinar de frumos ) .

Habar nu am care e diferenta .... blink.gif
dany
Scufundari - ca si scafandrii , te scufunzi cativa metri sub apa

Snorkeling - ai ochelari , tub pentru respiratie si labe - nu esti de tot sub apa ( adica spatele si capul ( o parte ) sunt deasupra apei

cheer.gif cheer.gif cheer.gif Am slabit 200 gr in concediu )).gif )).gif )).gif
axe10
CITAT(danyhoney @ 05-10-2007, 12:20 PM) *

Scufundari - ca si scafandrii , te scufunzi cativa metri sub apa

Snorkeling - ai ochelari , tub pentru respiratie si labe - nu esti de tot sub apa ( adica spatele si capul ( o parte ) sunt deasupra apei

cheer.gif cheer.gif cheer.gif Am slabit 200 gr in concediu )).gif )).gif )).gif

Aha...deci cum ma "scufund" eu.... lol.gif lol.gif ...numai ca e cu echipament!

De la mancarea de acolo sau ai patit ce ti-era frica? rolleyes.gif
Amazoana
Bine ai revenit!!!!!!!!! hug.gif
dany
CITAT(axe10 @ 05-10-2007, 11:22 AM) *

De la mancarea de acolo sau ai patit ce ti-era frica? rolleyes.gif

" Ce mi-era frica " m-a apucat ieri dimineata dar nu rau - doar un pic - am luat 2 pastile de la farmacia lor si e ok . O amica din grupul nostru nu a iesit 2 zile din casa , asa de rau a fost acel " ceva " .
Chestia e ca am avut grija cam ce am mancat : doar carne de pui in fiecare zi , rosii , castraveti , sfecla rosie , cartofi ( vreo 2 zile ) , paste ( 2 zile ) , pizza facuta in fata mea .... din fructe am mancat doar pepene galben ( cateva felii ) si minibanane . Nu m-am aruncat la inghetata , budinca , praji pentru ca mi-a fost teama . Am baut doar suc de mere indoit cu apa minerala ( intr-o seara am baut vin rosu si in 2 dupa-amieze m-am delectat cu cocktail care nu prea avea gust )).gif ) ...
Daca as fii si aici asa de cuminte ce bine ar fii )).gif

Mada hug.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.