Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Am nevoie de asta :eu si nebunelile mele ...
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138
dany
Bueyyyy.... s-au scris cam 4 pagini in seara asta pe aici cheer.gif S afii fost ardeii mei umpluti de vina sau poftele de bomboane de Craciun ? )).gif )).gif

Nu conteaza !!! S-au scris si va multumesc !!!!

Noapte buna !!!! Si .... multumesc , May !!! Nu am apucat sa te intreb daca am voie sa scriu aici dar sper sa nu te superi hug.gif Am avut o seara de manele cu May pe mess lol.gif lol.gif Amintiri , amintiri !!!! Nu ne mai plac manelele dar ...ca amintiri ....merge !

Somn usor !!

CITAT(ina_ceva @ 15-12-2007, 03:37 AM) *

CITAT(danyhoney @ 15-12-2007, 04:28 AM) *

Dragul de J !!!! Suntem alaturi de el cand va prinde gustul mancarurilor romanesti lol.gif

Saraca de ea, va trebui sa-i gateasca in fiecare zi blum.gif

Ghinionul " meseriei " , nu ? )).gif

Ina , toata noaptea esti la job ???? sad.gif In fiecare seara ?
ina_ceva
in seara asta, maine si poimaine noapte

Somn usor!
dany

Servici usor !!!!

Ma duc incetisor spre pat !! Maine ma asteapta o zi de calcat restul ce nu am avut chef azi( ma ajuta careva ?????? ) , de dat cu aspiratorul ( sper ca al meu sot sa se trezeasca mai devreme ) apoi uitat la fotbal cu prieteni si seara la restaurantul thailandez !

WE superb tuturor !!!
ina_ceva
Merci!

Maine dorm si dupa amiaza ma duc la expozitie Grigorescu cu niste prieteni.

La calcat te-as ajuta, ca-mi place wink1.gif
dany
CITAT(ina_ceva @ 15-12-2007, 03:46 AM) *

Somn usor!

Offff !! Sa ai nopti linistite !!!! Stiu cum e sa muncesti de noapte hug.gif
ina_ceva
Ma dai gata cu restaurantul thailandez, mi-e o pofta de mor blushing.gif

CITAT(danyhoney @ 15-12-2007, 04:49 AM) *

CITAT(ina_ceva @ 15-12-2007, 03:46 AM) *

Somn usor!

Offff !! Sa ai nopti linistite !!!! Stiu cum e sa muncesti de noapte hug.gif

pupic.gif pupic.gif
dany
CITAT(ina_ceva @ 15-12-2007, 03:49 AM) *

Supeeerrrr !!!! Cand ajungi aici ????? Ma sutesti de o treaba maine cheer.gif
ina_ceva
CITAT(danyhoney @ 15-12-2007, 04:51 AM) *

Maine poate online blum.gif sau doar sa ma teleportez, dar pt asta trebuie sa am insigna in piept naughty.gif
dany
)).gif )).gif Am vrut sa scriu ca ma scutesti de o treaba si a iesit ma sutesti ...Merge si asta ...Adica eu ma sutesc de la treaba )).gif )).gif
ina_ceva
CITAT(ina_ceva @ 15-12-2007, 04:52 AM) *

Maine poate online blum.gif sau doar sa ma teleportez, dar pt asta trebuie sa am insigna in piept naughty.gif

...asta ca sa nu zic ca trebuie sa-mi ating sfarcurile ca sa ajung la tine devil.gif
dany
CITAT(ina_ceva @ 15-12-2007, 03:52 AM) *

Insigna ???? Ce sa scrie pe ea ?? Se rezolva ...cumva lol.gif lol.gif

Se vede ca Dirk e de noapte si eu nu pot dormi fara el ???? Asa-i ca nu ? blum.gif tease.gif lol.gif
ina_ceva
CITAT(danyhoney @ 15-12-2007, 04:54 AM) *

"Zboara puiule, zboara!"

Se vede ca Dirk e de noapte si eu nu pot dormi fara el ???? Asa-i ca nu ? blum.gif tease.gif lol.gif

Se vede wink1.gif
dany
CITAT(ina_ceva @ 15-12-2007, 03:54 AM) *

...asta ca sa nu zic ca trebuie sa-mi ating sfarcurile ca sa ajung la tine devil.gif

lol.gif lol.gif lol.gif Asta nu vazusem cand ai scris lol.gif lol.gif

Si ... ai o problema cu ...atinsul ?? naughty.gif naughty.gif tease.gif Hai ca le ating eu daca vii sa calci tease.gif lol.gif
ina_ceva
Bine, incerc sa mi le ating, sper sa ajung la ele...maine la ce ora ?
dany
CITAT(ina_ceva @ 15-12-2007, 03:57 AM) *

"Zboara puiule, zboara!"

Noooo , nu tine .... ca tu zbori directia Olanda si ......nu acolo sunt rufele mele de calcat tease.gif
ina_ceva
lol.gif ce le stii maica...
dany
CITAT(ina_ceva @ 15-12-2007, 03:58 AM) *

Bine, incerc sa mi le ating, sper sa ajung la ele...maine la ce ora ?

lol.gif lol.gif lol.gif Cand reusesti sa le atingi e ora ...exacta lol.gif lol.gif

CITAT(ina_ceva @ 15-12-2007, 04:00 AM) *

lol.gif ce le stii maica...

ca o baba batrana , nu ? naughty.gif lol.gif lol.gif
ina_ceva
Astept sa cante cucu' ora exact si ma ating tease.gif

...tu sa fii pregatita cu masa de culcat grin.gif
dany
Am inteles , sa traiti ! salut.gif

Daca ma faci sa astept degeaba ... ce pedeapsa sa-ti dau ? blum.gif
ina_ceva
CITAT(danyhoney @ 15-12-2007, 05:06 AM) *

Daca ma faci sa astept degeaba ... ce pedeapsa sa-ti dau ? blum.gif

Bataie la funduletzu' gol naughty.gif
dany
aaaaa, e bineeeee....asa iti vad si eu funduletzul tease.gif blum.gif
ina_ceva
Daca tot vrei sa ma atingi, macar sa-ti arat tot blum.gif blum.gif lol.gif

wink1.gif Noptile astea stau cu un coleg la serviciu naughty.gif , maine avem program de filme, cu seminte si tot tacamul
dany
Filme ??? Ce fel de filme ??? Seminte ??? Astea erau pentru meciuri )).gif )).gif

Scumpa ..... cu sau fara funduletzul tau ...cu sau fara Dirk ....ma uschesc la nani ca-mi cad ochii-n gura ....

Sa ai o noapte usoara in continuare si ....mai vorbim , daaaaaaaa ???

hug.gif
ina_ceva
Somn usor!

Sigur mai vb, la noapte blum.gif

Baiatul a promis filme, nu stiu de care...presupun ca din alea ce merg cu seminte grin.gif
dany
nu stiu daca intru la noapte ....babuin avut acasa dupa o saptamana lipsa ( rusii care se cam duc ) ....intelegi , nu ? naughty.gif naughty.gif blushing.gif

Dar , sigur vom mai vorbi !!!! hug.gif
ina_ceva
Cum sa nu inteleg pupic.gif
dany
aaa...deci filme , seminte = filme care au legatura cu sportul cheer.gif lol.gif blum.gif

Am plecat acum de-a binelea !!!!! hug.gif
ina_ceva
pupic.gif pupic.gif
michelle
CITAT(Maybeline @ 15-12-2007, 12:26 AM) *

Cine nu a mancat bomboana din brad si nu a lasat hartia impachetata ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic.... ala nu a fost copil! lol.gif

Cunoastem lol.gif
Recunosc ca nu am mai pus bomboane in pom de cativa ani insa..

Ina, bine ai revenit! give_rose.gif Ce serviciu ai tu?.. filme de noapte, seminte etc naughty.gif

Dany, ai avut casuta plina azi-noapte )).gif Spor la trebaluit si petrecere frumoasa la noapte naughty.gif
Dumbo
Buna dimineata,
Vai ce chef a fost aici azi noapte. Si plin de bunatati.
dany
Salutari , salutari !

Am dormit ca valiza pana la ora 10:30 doh.gif Dar am reusit sa calc ...macar atat . Acum ma duc sa pap ceva , sa-l trezesc pe Dirk , sa ne pregatim si .... valea )).gif . Sunt curioasa cum va fii la thailandez , e deschis doar de vreo 3 saptamani .

Miha , multumesc ! hug.gif

Dumbo , chiar ca a fost chef aici ...Tare bine mi-a prins .... ca in vremurile bune )).gif hug.gif

Tuturor un WE super frumos !!!! give_rose.gif
bpaula
salutare

eu am fost copil , am fost copil chiar daca nu ma credeti...si culmea e ca tot copil am ramas
Propozitia de mai sus are legatura cu ce a zis May, ca cine nu a mancat bomboane din pom nu a fost copil. Ei bine eu nu mancam niciodata pana nu venea preotul de Boboteaza sa sfinteasca bradul, si acum cand am atatia ani nu pot mancat bomboane din pom. Tot pazesc pe altii sa nu manance si ii cert. grin.gif Desi ca sa fiu sincera in ultimii 3 ani bomboanele a fost puse sub pom )).gif .

Anul asta nu mai merg acasa a parinti, asa ca o sa fac pentru prima data bradul in casa mea si a sotului meu. Azi am mers si am luat bradul, o sa il impodobesc pe 21 cand ajung prietenii la noi. Daca eram acasa il faceam pe 24. Nu mai am rabdare, de cand l-am adus de la piata il iau in brate si il miros grin.gif blushing.gif

dany imi place cum ai impodobit pentru Craciun, am vazut zilele astea poze puse de tine, nici nu mai stiu unde dar le-am vazut smile.gif
ina_ceva
Sa vii cu detalii despre papa de acolo wink1.gif

O seara placuta!
emu
CITAT(ina_ceva @ 14-12-2007, 10:37 PM) *

CITAT(danyhoney @ 15-12-2007, 04:28 AM) *

Dragul de J !!!! Suntem alaturi de el cand va prinde gustul mancarurilor romanesti lol.gif

Saraca de ea, va trebui sa-i gateasca in fiecare zi blum.gif

Salutare trupa vesela smile.gif

J stie de mancare romaneasca, cum sa nu? Doar a stat vreo 4 ani in romanica. Nu mai zic ca i-am facut saptamana asta, asa ca nu cumva sa uite )).gif, ciorba de legume cu pui si tocana de cartofi cu carnati )).gif si-mi zice "de ce faci doua supe in acelasi timp?" lol.gif (adevarul e ca aratau amandoua la fel in momentul cand s-a uitat la ele). Dupa ce le-am asezat pe masa si-a dat seama de diferenta )).gif

Ii plac sarmalele, astea pot sa i le fac zilnic si nu se satura de ele, si ciorba de burta doar sa inmoaie paine in supa, nu se atinge de burta )).gif Sa nu uitam de snitele si de pestele prajit in crusta de malai smile.gif Mai usor cu mujdeiul de usturoi... ce l-am mai terorizat "pe vremuri", ca sunt mare fan lol.gif

Anul trecut i-am facut ce-a poftit el, ca era primul an in SUA si eram si eu curioasa si dornica sa incerc ceva nou; asa am invatat sa fac prajiturele moraviene (pe care va sfatuiesc sa le cumparati, nu sa le faceti, si-acum mai bomban coca aia) si curcan umplut, si meatloaf, care-au iesit neasteptat de bune )).gif si altele de nu mi le amintesc acum.

Acum fac lista pt un meniu rapid pt sapt viitoare - supa de pui cu taitei, sarmale si sparte (ca se fac mai repede) si pline, probabil snitele, vreau sa fac turta dulce si placinta de branza ca la mama acasa.

O sa iau cateva vinete si o astept pe Ina sa posteze reteta la tocana smile.gif

CITAT(danyhoney @ 15-12-2007, 08:48 AM) *
Sunt curioasa cum va fii la thailandez , e deschis doar de vreo 3 saptamani .

Si eu sunt curioasa, ca n-am fost niciodata. Pofta buna si asteptam povesti/detalii smile.gif

Weekend placut si voua.
julyalina
pupic.gif dany, cum a fost la tailandez ? blum.gif
dany
hug.gif fetele !

La thailandez a fost .... ca la chinez )).gif )).gif De ce s-o numi restaurant thailandez nu stiu ca nu era nici o diferenta intre el si cel chinezesc . Am ramas un pic dezamagiti si am hotarat ca ramanem devotati , in continuare , grecului )).gif

Deci ... ieri am fost la niste prieteni sa vedem meciul . apoi am plecat la " oras " sa bem vin fiert ( unde eu am baut doar o gura si a trebuit sa ma duca Dirk la masina ca ma luase cu ameteli - de la ce nu stiu - aveam senzatia ca o sa lesin pe acolo sad.gif ) ) , apoi la thailandez ( imi revenisem ) si apoi la noi acasa pana la ora 2 doh.gif )).gif .
Acum ii asteptam pe aceeasi prieteni sa vina sa ne ia ( masina noastra e la thailandez in parcare wink1.gif ) si mergem la mare la o tura de plimbare si la o cafea buna ( sau un pharisär ) la restaurantul de pe malul marii .

Duminica placuta sa aveti !
axe10
Si eu am avut aceiasi impresie cand am fost la thay....nu stiu daca e corect, poate cei care gatesc sunt "out off order"...adica nu fac diferenta sau poate intr-adevar asa o fi. Merita dat o tura prin zona cu pricina sa cercetam in amanunt. Numai sa nu vina vreun tzunami peste noi!!

Vroiam sa-ti fac o surpriza MARE si a iesit una mica deoarece nush ce are image...ala ca azi nu vrea...o fi inghetat si el...

Adica de vreo ora ninge si la noi.Speram pe seara sa putem iesi cu saniutza...asta mi-a adus aminte ca in februarie trebuie luat concediu scurt de dus la sanius in Predeal, Poiana sau mai stiu eu pe unde.
ganesha
Ce pacaaaat, hai la thai la mine, fac eu cinste, numa' sa vii. Parol ca n-are treaba cu chinezu'!!!

Plimbare la mare, ce fain! Cred ca mi-ai facut prea mare pofta si o tai si eu pe plaja! Duminica super sa ai si sa incepi sa saptamina minunata! pupic.gif
emu
Ce frumos ninge smile.gif

La noi bate vantul tare si ploua )).gif Mi-a batut ghirlandele pe terasa in toate partile )).gif le re-aranjez eu pt pozat mai incolo, cand s-o potoli blum.gif
May
OOOooooooooooooooooooooooooooooooooffffffffffffffffffffffff viataaaaaa meaaaaaaaaaaaaaaaaa lol.gif lol.gif lol.gif

Ieri seara am facut si noi bradul... adica l-am facut singura dar nevermind dry.gif si asta seara am pus la cale Revelu` cu niste amici de familie smile.gif

Frumos te-ai distrat si tu pupic.gif
ganesha
Stiu ca ziceai tu odata de idei de impaturit servetelele de la masa. Taman ce ma uitam pe niste website-uri pentru idei de Craciun, am dat de servetele si m-am gindit la tine (vezi ce memorie am grin.gif ?) Uite iti las link-urile aici, in caz ca ai vrea sa arunci un ochi pe acolo:

http://www.celebrating-christmas.com/party...pkin-fold.shtml

http://www.celebrating-christmas.com/party...pkin-fold.shtml

Aici e un slide show cu 26 de idei diferite

http://www.bhg.com/bhg/story.jsp?storyid=/...ng_10252001.xml

Aici sint iar vreo 12 idei diferite!

Aici e unul geometric si simplut, dar dragut!

Ce e fain e ca la aproape toate arata pas cu pas cum sa le faci! floare.gif
michelle
Super idei, multumim! pupic.gif

O saptamana nebanuit de buna, Dany!
dany
Salutari !
Voi veniti cu zapada ( multumesc pentru poze , Lavi !! hug.gif ) eu ... vin cu ceata si 1 ° C doh.gif sad.gif

Moama ce de-a idei , A. !!! Multumesc mult ! Eu , de fapt ma refeream la altceva ( vezi postarea lui Peach - 1896 , parca ) ) si am si gasit pe net DAR link-urile tale sunt de mare ajutor !!! Inca o data : saru-mana ! give_rose.gif

CITAT(ganesha @ 16-12-2007, 02:49 PM) *

Ce pacaaaat, hai la thai la mine, fac eu cinste, numa' sa vii. Parol ca n-are treaba cu chinezu'!!!

Plimbare la mare, ce fain! Cred ca mi-ai facut prea mare pofta si o tai si eu pe plaja! Duminica super sa ai si sa incepi sa saptamina minunata! pupic.gif

Faci cinste ??? Aaaa , pai te calc zilele astea ca si-asa esti la o aruncatura de ... avion de mine )).gif

CITAT(emu @ 16-12-2007, 05:47 PM) *

La noi bate vantul tare si ploua )).gif Mi-a batut ghirlandele pe terasa in toate partile )).gif le re-aranjez eu pt pozat mai incolo, cand s-o potoli blum.gif

Macar nu sunt singura cu vreme de kk hug.gif
CITAT(Maybeline @ 16-12-2007, 11:50 PM) *

OOOooooooooooooooooooooooooooooooooffffffffffffffffffffffff viataaaaaa meaaaaaaaaaaaaaaaaa lol.gif lol.gif lol.gif

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif

CITAT(michelle @ 17-12-2007, 09:59 AM) *

O saptamana nebanuit de buna, Dany!

Multumesc , Miha !!! La fel iti doresc si eu ! hug.gif

Ieri s-au schimbat un pic planurile : am fost la un targ de Craciun ca ne venise rata pe care o comandasem smile.gif , acolo am mancat un carnacior si am baut o bere ..... Apoi am plecat la mare si ne-am plimbat vreo 2 ore pana s-a intunecat si .... apoi am mers la vin fiert ( eu am baut cacao ) si ne-a uitat D-zeu acolo )).gif )).gif . Am ajuns acasa pe la ora 19 , uitat TV pana la ora 22 si apoi nani

Azi finisez curatenia , termin de calcat si de joi - vineri ma pun pe facut ceva praji ( vad eu ce ) , cozonac , papa in asa fel incat pe 24 sa am doar sarmalele in cuptor naughty.gif

Brad inca nu am luat , urmeaza zilele astea , pentru ca noi il facem mereu pe 24 ... deci avem timp destul.
axe10
Eu sper sa beau si eu la un moment dar o cana de vin fiert....ca nu am apucat!
Zilele trecute am bagat o visinata facuta de mama... naughty.gif

Eu fac tort cu crema de fistic....
Si sper sa-mi iasa turtele dulci ca sunt in premiera.
May
Mi-ai facut pofta de cacao asa ca prestez in urmatoarele 5 min laugh.gif
bubbles
Buna ziua salut.gif Am reusit sa ii iau si bunicii un brad .. artificial de 1.50m cheer.gif .Asa de bine imi pare si e si frumos ca e des grin.gif
ganesha
Aaaaaaa, tu zisei aici de "tehnica servetelelor", si eu automat m-am dus cu gindu' la "napking folding"...

Deci ramine cum am discutat, numa' ai grija unde arunci avionu' ala sa nu se impiedice cineva de el lol.gif lol.gif lol.gif

O zi faina sa ai!
Dumbo
Vai, Axe ce frumossss ... si putin mai in stanga e casa mea, stii? Sa mai pui poze sa o mai vad din cand in cand ca mi se mai face dor de ea. give_rose.gif

Azi am mancat cam mult, ca vin rusii si am si eu o scuza. Dupa ce plec de la lucru trebuie sa ma duc in plimbare, si nu prea am chef, dar nu am ce face. Oricum pe seara cred ca mananc numai fructe.
dany
Inseamna ca mananci acum mult ( din cauza de rusi ) si de sarbatori tii dieta , Dumbo , ca sa recuperezi ce infuleci acum )).gif
axe10
CITAT(Dumbo @ 17-12-2007, 03:56 PM) *

Vai, Axe ce frumossss ... si putin mai in stanga e casa mea, stii? Sa mai pui poze sa o mai vad din cand in cand ca mi se mai face dor de ea. give_rose.gif

Azi am mancat cam mult, ca vin rusii si am si eu o scuza. Dupa ce plec de la lucru trebuie sa ma duc in plimbare, si nu prea am chef, dar nu am ce face. Oricum pe seara cred ca mananc numai fructe.

Adica pe partea cealalta a strazii sau mai in stg pozei?....

Ma doare stomacul, nush ce dreaq am....
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.