Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Am nevoie de asta :eu si nebunelile mele ...
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171, 172, 173, 174, 175, 176, 177, 178, 179, 180
May
iertare plecaciune.gif uitasem cu cine ma pun laugh.gif
dany
lol.gif lol.gif Vezi ???? gandeste inainte de a scrie blum.gif tease.gif hug.gif
May
Eu ma retrag acum cat sunt inca nelinsata si ma duc spre pat )).gif

Apropo, am visat aseara ffff frumos ( eram un fel de supererou si alea alea grin.gif ) si m-am trezit de vreo 2-3 ori peste noapte ca sa merg la toaleta si dupa fiecare trezire visul meu a continuat de unde l-am lasat w00t.gif

Noapte buna fetelor si multa pupaceala sub vasc sa aveti... ia incercati sa agatati vascul de lustra in dormitor ca poate faceti si niste fursecuri sub el laugh.gif ... gata, fug, fug ca va aud cum alergati dupa mine laugh.gif
dany
Aia cu trezirea si continuarea visului am patit-o si eu de cateva ori .... Cateaodata am fost bucuroasa ca , comtinua ....alteori mi-a fost frica sa continue sad.gif

<ha , ha , ha fugi la nani , ai ????? Ti-e frica de linsare pe aici ? )).gif )).gif
Hmmmmm , asa de repede la nani ??? Esti bolnava ??? hug.gif eusa_think.gif Exact cand am deschis gradina fermecata ..... Okkkkkkk .....alta data !!! hug.gif
dany
Va doresc o noapte linistita si cu vise frumoase !!!!! hug.gif
ganesha
Tu te-ai pus pe prajiturici deja, bravo tie!!! Eu am sa ma pun simbata, acum abia studiez meniul pentru vineri de ziua lu' cupil, ca simbata la party (apropo, ai vazut pozele? grin.gif ) am scapat ieftin: copiiiiiiii au vrut doar pizza (comanda, of course) si tort. Da' pentru vineri fac masa pretentzioasa. Apoi incep sa ma gindesc la prajiturici si cosurile mele de dat cadou.

O dimineata fenomenala sa te-astepte!
Amazoana
Neata
M-ai facut sa balosesc cu prajiturile tale. Arata super, sunt convinsa ca sunt si bune.
Pupici dulci si o zi faina! pupic.gif
nusarich
Dany, uitasem de prajituricile astea. Si mie imi plac tare, si la o canutza de ceai sau ciocolata calda...
axe10
CITAT(emu @ 18-12-2007, 12:51 AM) *

Pun si poze de nu ma credeti )).gif

Am apucat sa mai decorez ceva, dar n-am pozat nimic. Vai... ce in reluare ma misc )).gif

Adica mai mult ceata decat zapada...lasa nu te oftica ..si la noi s-a cam topit, acum e soare cu dinti...si un frig de nu se poate!

dany
CITAT(ganesha @ 18-12-2007, 03:30 AM) *

Tu te-ai pus pe prajiturici deja, bravo tie!!! Eu am sa ma pun simbata, acum abia studiez meniul pentru vineri de ziua lu' cupil, ca simbata la party (apropo, ai vazut pozele? grin.gif ) am scapat ieftin: copiiiiiiii au vrut doar pizza (comanda, of course) si tort. Da' pentru vineri fac masa pretentzioasa. Apoi incep sa ma gindesc la prajiturici si cosurile mele de dat cadou.

O dimineata fenomenala sa te-astepte!

N-a prea fost fenomenala dimineata mea ca am avut de alergat putin ( la spital la o amica , la medic pentru mine , la soacra sa-i duc fursecuri ....... ) . Acum incep sa alerg pe aici , prin casa smile.gif

Ce poze ? n-am vazut . Ma duc sa le caut hug.gif

CITAT(dulcikatty @ 18-12-2007, 08:24 AM) *

Neata
M-ai facut sa balosesc cu prajiturile tale. Arata super, sunt convinsa ca sunt si bune.
Pupici dulci si o zi faina! pupic.gif

Si tie o zi buna , Mada . Si ... da , sa stii ca sunt chiar bune prajiturelele hug.gif
CITAT(nusarich @ 18-12-2007, 09:33 AM) *

Dany, uitasem de prajituricile astea. Si mie imi plac tare, si la o canutza de ceai sau ciocolata calda...

Oare ce am mancat eu azi dimineata ? Praji cu o cana de cacao smile.gif
dany
Mi-am comandat de la magazinul romanesc online : ardei umpluti cu varza ( mor dupa ei !!! ) , mustar cu hrean , gogosari in otet si 5 cutii de bere Ursus . In 2 zile le primesc cheer.gif cheer.gif
bubbles
Buna seara yahoo.gif .Am ajuns si eu acasa .Am fost sa caut forme de fursecuri si nu am mai gasit cry.gif sorry.gif .Au zis sa caut maine poate primesc insa nu am putut pleca chiar fara nimic grin.gif si mi-am luat un fel de seringa pt frisca tot cu forme cheer.gif .Am fost si la cursul de Op Calc ,am cumparat si bomboane:o punga cu caramel la mijloc si una cu martipan si binenteles glazurate cu cioco )).gif blum.gif hug.gif .Am gustat si eu cate una si 2 turtite dulci mici .Se duce babu sa aduca brad daca gaseste asa ca .. cred ca voi impodobi in seara asta si apoi poze.Tb sa aduc si poze de la Chei ca s-au ocupat socrii si au pus o gramada de luminite blink.gif
emu
CITAT(axe10 @ 18-12-2007, 03:51 AM) *
Adica mai mult ceata decat zapada...lasa nu te oftica ..si la noi s-a cam topit, acum e soare cu dinti...si un frig de nu se poate!

)).gif Nu ma oftic deloc, chiar m-am bucurat de "farama" aia de zapada wink1.gif

Hola Dany,

Poate reusesc sa termin cu decoratiile in noaptea asta si pun poze cu finalul partial. Pomul vreau sa-l fac pe 24, ca asa-s obisnuita smile.gif
May
Cioc, cioc!!! e cineva acasa??? )).gif am avut o zi nebuna azi... de abia acum am reusit sa ma mai pun la curent cu forumul smile.gif
dany
CITAT(bubbles @ 18-12-2007, 06:48 PM) *

Buna seara yahoo.gif .Am ajuns si eu acasa .Am fost sa caut forme de fursecuri si nu am mai gasit cry.gif sorry.gif .Au zis sa caut maine poate primesc insa nu am putut pleca chiar fara nimic grin.gif si mi-am luat un fel de seringa pt frisca tot cu forme cheer.gif .

Gasisem pe culinar niste fursecuri care se fac cu acea " seringa" .... O sa caut reteta si ti-o voi da ....Dar mai tarziu.
CITAT(emu @ 18-12-2007, 11:13 PM) *

Hola Dany,

Poate reusesc sa termin cu decoratiile in noaptea asta si pun poze cu finalul partial. Pomul vreau sa-l fac pe 24, ca asa-s obisnuita smile.gif

Si noi tot pe 24 facem pomul . Astept pozele hug.gif

CITAT(Maybeline @ 19-12-2007, 12:34 AM) *

Cioc, cioc!!! e cineva acasa??? )).gif am avut o zi nebuna azi... de abia acum am reusit sa ma mai pun la curent cu forumul smile.gif

Eram la nani deja cand ai aparut tu . Sa ai o zi mai linistita azi hug.gif

M-am trezit cu noaptea-n cap , acum imi beau cafeaua , apoi plecam la cumparaturi si .... sa vad ce voi mai face . Poate iar niste fursecuri ....M-ar cam bate gandul sa fac piftia dar mi-e ca o termin pana la Craciun daca imi iese buna )).gif . Am de facut o gramada de mancare doh.gif .Mi-am planificat cam ce sa fac in fiecare zi ( ar trebui sa incep de vineri ) dar parca nu mai am rabdare )).gif

Sa aveti o zi excelenta !

Uite AICI , Andreea ! Uitasem ca salvasem reteta .
Deea
Neata Dany!

Deja te apuci de mancare....wow, se vede ca intrat sin spiritul sarbatorilor. Bravo! sa-mi trimiti si mie o portie de piftie virtuala pupic.gif
dany
Iti trimit , Deea hug.gif , doar sa-mi iasa ca n-am mai facut niciodata ( fac din curcan ) )).gif . Nu stiu daca am intrat in spiritul sarbatorilor ... ma mai apuca amocu` din cand in cand sad.gif dar trece si asta .

Tu ce faci bun de papa pentru Craciun ? Poate imi mai dai niste idei smile.gif
dany

Gata cafelutza asa ca valea.gif la cumparaturi .
daconst
Succes la cumparaturi si sa mai lasi si la altii sa nu iei tot. lol.gif

Bai de Anul Nou ma bag si eu la o pifitie,daca-ti iese tie.Bagi gelatina?Sa-mi dai reteta. give_rose.gif
peach
CITAT(daconst @ 19-12-2007, 08:53 AM) *

Succes la cumparaturi si sa mai lasi si la altii sa nu iei tot. lol.gif

Bai de Anul Nou ma bag si eu la o pifitie,daca-ti iese tie.Bagi gelatina?Sa-mi dai reteta. give_rose.gif

eu pun oricum gelatina sa fiu sigura..preventiv
Deea
Dany eu nu fac nimic de mancare, o sa fac niste cremshnit (sper ca asa se scrie); si nici cu ala nu ma strofoc prea tare, ingredientele sunt la pliculete, doar le amestec si gata crema. Nu suntem acasa de Craciun si nici nu am chef de nimic special, nu reusesc din pacate sa intru in spiritul sarbatorilor...doar cand am cumparat cadouri am fost incantata....in rest nema. Vad ca multa lume anul asta e cam pe langa cu spiritul Craciunului sad.gif
dany
Facut aprovizonarea , luat brad , Dirk si-a primit si cadoul de Mosh ( WII sports ) , papat .... Acum bantui un pic pe aici si apoi la treaba .

Sorina , nu pui reteta ta de piftie ???? Asa ma inspir si eu si Dana . Eu as vrea sa nu pun gelatina , sa vad .

CITAT(Deea @ 19-12-2007, 10:21 AM) *

Dany eu nu fac nimic de mancare, o sa fac niste cremshnit (sper ca asa se scrie); si nici cu ala nu ma strofoc prea tare, ingredientele sunt la pliculete, doar le amestec si gata crema. Nu suntem acasa de Craciun si nici nu am chef de nimic special, nu reusesc din pacate sa intru in spiritul sarbatorilor...doar cand am cumparat cadouri am fost incantata....in rest nema. Vad ca multa lume anul asta e cam pe langa cu spiritul Craciunului sad.gif

Da , si eu am observat ....Poate anul viitor va fii mai altfel .
May
CITAT(Deea @ 19-12-2007, 10:21 AM) *

Vad ca multa lume anul asta e cam pe langa cu spiritul Craciunului sad.gif

Asa e sad.gif cel putin in jurul meu e asa o deprimare de e greu sa nu te molipsesti sad.gif. Ne-am hotarat si unde si cu cine sa facem Revelionul si eu ma tot stresam ca nu am cu ce sa ma imbrac pe cand ceilalti imi spun rand pe rand ca se imbraca normal si cat mai comod, ca nu au chef de nimic special.....

dany WII sports? mama ce beton w00t.gif. Sa imi spui cand te gasesc dincolo wink1.gif
dany
Am mai trantit niste fursecuri ( 3 tavi ).... acum sunt la uscat ca , cam curge ciocolata )).gif . Nu sunt ele aspectuoase dar sunt bune tease.gif

Imagine

Ma duc sa pap ceva imediat ( imi fac tocanita de pipote de pui cu mamaligutza ) - inca nu e gata si ... cred ca revin mai tarziu .
May
Retetaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa w00t.gif
dany
N-are mama ca ti-ar da-o )).gif )).gif Am avut un pachet cu amestecul gata facut , a trebuit sa mai adaug unt si 2 oua blum.gif Dar poti incerca cu reteta care am pus-o azi-dimineata pentru Andreea .

Adica ASTA
May
plecaciune.gif
dany
Zii repede : cand le faci ?? )).gif Te-ai apucat deja ? grin.gif
May
Nu stiu cand... dar e pusa la favorite... nu fac nimic de sarbatori dry.gif
dany
Nu faci nimic - nimic ? Sau te referi la praji
May
Nimic... nimic....

Ai facut bradul? rolleyes.gif
dany
Nu ! Noi il facem pe 24 .... adica Dirk il face ca eu sunt la bucatarie ....ma cheama doar sa pun varful si sa-mi dau cu parerea daca imi place sau nu )).gif . Anul asta l-am convins sa il facem , din nou , rosu cu auriu ca el vroia iar albastru doh.gif

In timp ce face bradul , pune un film vechi de prin anii ` 40 si cand e gata cu pomul se uita la finalul filmului )).gif . Asta face in fiecare an .

Ma duc sa pap !
May
Pofta mare pupic.gif
dany
Poate voi v-ati plictisit de ea dar ....tare mult imi place ..... Offff !!

Snif - snif , iar ma apuca pandaliile sad.gif . Dar cred ca v-ati obisnuit deja ca pe mine ma apuca toate alea in perioada asta in fiecare an hug.gif
dany
Renul beat lol.gif
Tzutzi80
Vazut ca ti-ai facut jurnal! venit cu colindul "aho-aho!" cheer.gif Si cu flori give_rose.gif
Pup pupic.gif
michelle
Cei trei purcelusi grin.gif
dany
CITAT(Tzutzi80 @ 19-12-2007, 09:22 PM) *

Vazut ca ti-ai facut jurnal! venit cu colindul "aho-aho!" cheer.gif Si cu flori give_rose.gif
Pup pupic.gif

Heyyyyyyyyy, scumpa !!!!!!! Bine ai revenit !!!!!! Te mai astept pe la mine cu ....colinde , plugusor ...ce vrei tu hug.gif hug.gif

CITAT(michelle @ 19-12-2007, 09:40 PM) *

Tare !!! )).gif )).gif

Am ascultat-o de cel putin 10 ori pana acum sad.gif sad.gif
ganesha
CITAT(danyhoney @ 19-12-2007, 09:28 PM) *

Asa ma simt eu acu' lol.gif N-am boxe la calcul care a mai ramas viu, da' stiu clipul. Imi vine sa ma duc intr-o pestera sa nu ma gaseasca nimeni si nimic. Si sa apar eu... cind am sa cred ca-i linsite si safe lol.gif lol.gif lol.gif
Dumbo
lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
renul ala e belea rau de tot. Cu clopoteii lui cu tot.
dany
CITAT(ganesha @ 19-12-2007, 10:06 PM) *

Asa ma simt eu acu' lol.gif N-am boxe la calcul care a mai ramas viu, da' stiu clipul. Imi vine sa ma duc intr-o pestera sa nu ma gaseasca nimeni si nimic. Si sa apar eu... cind am sa cred ca-i linsite si safe lol.gif lol.gif lol.gif

Ma iei si pe mine in pestera ta ???? Plssssssss
CITAT(Dumbo @ 19-12-2007, 10:35 PM) *

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
renul ala e belea rau de tot. Cu clopoteii lui cu tot.

Ti-a placut ? lol.gif lol.gif
ganesha
CITAT(danyhoney @ 19-12-2007, 11:51 PM) *

CITAT(ganesha @ 19-12-2007, 10:06 PM) *

Ma iei si pe mine in pestera ta ???? Plssssssss

Daca promiti ca esti cuminte si nu ma pui sa fac nimic (cumparaturi, mincare, aranjamente, organizare)! blum.gif

Apropo, ai vazut meniu' pt ziua de crocodil?
Dumbo
Danyhoney e sexos.
Eu ma duc la culcare, ma trezesc la 6:30 si e deja ora 00:00 la noi.
Sper sa ai din nou party in seara asta, sa am si eu ce citi maine la cafea.
dany
CITAT(ganesha @ 19-12-2007, 10:55 PM) *

Daca promiti ca esti cuminte si nu ma pui sa fac nimic (cumparaturi, mincare, aranjamente, organizare)! blum.gif

Hmmm...nu pot promite dar ...incerc !
Vazut meniul ...astept ziua de vineri cu poze live blum.gif
CITAT(Dumbo @ 19-12-2007, 11:01 PM) *

Danyhoney e sexos.
Eu ma duc la culcare, ma trezesc la 6:30 si e deja ora 00:00 la noi.
Sper sa ai din nou party in seara asta, sa am si eu ce citi maine la cafea.

O zi buna maine !!!!

lol.gif lol.gif Deci daca eu am chef in casutza , tu iti incepi ziua bine ???? FETELE , ati auzit ????????? hug.gif
ganesha
CITAT(danyhoney @ 20-12-2007, 12:11 AM) *

CITAT(ganesha @ 19-12-2007, 10:55 PM) *

Hmmm...nu pot promite dar ...incerc !
Vazut meniul ...astept ziua de vineri cu poze live blum.gif

Ei, si incercarea e buna si ea. Da' intelegi de ce te pun sa promiti, nu? lol.gif
dany
Incerc sa inteleg , )).gif blum.gif tease.gif Daca nu pot ...ma ajuti , nu ??? Ce ziceam acum catva timp legat de ce imi ziceau ai mei cand eram mai mica : nu stii ....te invatam , nu poti ...te ajutam , nu vrei ....te obligam )).gif
May
Trebuie sa invat zicala asta ca e tare buna lol.gif
dany
Daca ai stii cat m-au batut ai mei la cap cu asta ....Nu as putea uita-o )).gif )).gif

Vezi ? Asa ai mai invatat ceva pe aici ... nu doar cum sa faci fursecuri )).gif
May
Cum sa fac fursecuri invat din kamasutra... pardon! de pe culinar lol.gif
dany
)).gif lol.gif lol.gif La tine "culinar " = kamasutra ???? Nu , asa-i ??? hug.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.