Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Am nevoie de asta :eu si nebunelile mele ...
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137
ganesha
CITAT(danyhoney @ 20-12-2007, 12:26 AM) *

Incerc sa inteleg , )).gif blum.gif tease.gif Daca nu pot ...ma ajuti , nu ??? Ce ziceam acum catva timp legat de ce imi ziceau ai mei cand eram mai mica : nu stii ....te invatam , nu poti ...te ajutam , nu vrei ....te obligam )).gif

Ok, te mai ajut oleaca: deci, pe linga ca mi-am propus sa pregatesc masa de cupil pt vineri, miine nu sint in oras, plec la 5:30 dimi si vin seara tirziu din Toronto, deci ramine doar vineri dimineata (cind, apropo, am promis la cupil ca-l duc la patinoar, ca doar e ziua lui). Acu' tocma' ce-am terminat de ajutat cupilu' la taiat/desenat/decorat o felicitare pt invatatoarea lui... Sa mai dau detalii ajutatoare? lol.gif De aia vreau in pestera, si de aia am nevoie de promisiuni solemne lol.gif
danyhoney
Vin la ajutor !!!!! Un avion personal , ceva , ca sa ma aduca mai repede la tine ??????
bubbles
Salut gagici frumoase si anunt oficial ca am gasit forme de facut biscuviti wink1.gif .
bubbles
Ti vad on si daca as putea te-as suna numai ca sa intri sa mai dicutam blum.gif blum.gif blum.gif blum.gif
ganesha
CITAT(danyhoney @ 20-12-2007, 12:50 AM) *

Vin la ajutor !!!!! Un avion personal , ceva , ca sa ma aduca mai repede la tine ??????

Acu il sterg de praf si-l trimit. Da-i pe foaie de matematica, o fi bun? Ii pun un bold in virf sa fiu sigura ca-si tine directia lol.gif
bubbles
G. mi-ar place sa fac ceva sa ii schimb vederea pleasantry.gif babuinului asupra Romaniei si sa plec in afraa dry.gif iar cand mai zici si tu cate ceva give_rose.gif ma simt deja de parca as fi acolo sorry.gif
danyhoney
CITAT(bubbles @ 20-12-2007, 12:06 AM) *

Salut gagici frumoase si anunt oficial ca am gasit forme de facut biscuviti wink1.gif .

cheer.gif cheer.gif cheer.gif Siiii ...cand te apuci de produs ??????

CITAT(ganesha @ 20-12-2007, 12:37 AM) *

CITAT(danyhoney @ 20-12-2007, 12:50 AM) *

Acu il sterg de praf si-l trimit. Da-i pe foaie de matematica, o fi bun? Ii pun un bold in virf sa fiu sigura ca-si tine directia lol.gif

Hai , sa vedem ce iese ...fum sau aterizez )).gif

CITAT(bubbles @ 20-12-2007, 12:33 AM) *

Ti vad on si daca as putea te-as suna numai ca sa intri sa mai dicutam blum.gif blum.gif blum.gif blum.gif

Sunt aici ...inca...nu e nevoie de telefon hug.gif
bubbles
Dany sper ca nu deranjez .. dar in seara asta e cand .. imi vine si mie sa stau cu cele mai bune prietene flowers1.gif

Las ca vin eu in Germania si nu mai scapi blum.gif
danyhoney
hai ...zii ce te doare !!!! pupic.gif
bubbles
Nu stiu cum sa zic .. dar voi pt mine sunteti intr-adevar cele mai bune prietene..m-ati ajutat sa ma maturisez si sa vad lumea cu alti ochi hug.gif give_rose.gif
danyhoney
Crezi ca ma sperii daca zici ca vii in Germania ? )).gif E mare tara asta ...blum.gif
bubbles
Hihi tot dau de tine blum.gif
I-am zis babuinului si de May grin.gif si de Sexy .Abia astept sa mergem si in Spania sa le cunoastem cheer.gif
danyhoney
)).gif )).gif Facem un concediu in Spania in acelasi timp ???? lasam babuinii sa faca ce vor si noi punem de o intalnire de nebunatice !!!! Suna super !!! )).gif

CITAT(bubbles @ 20-12-2007, 12:55 AM) *

Hihi tot dau de tine blum.gif

)).gif )).gif )).gif Cam greu dar ai putea reusi blum.gif )).gif
Mi-a mers rau la suflet .......deci ...reluare !!
bubbles
Dany se pare ca May doarme la ora asta lol.gif
Pentru mine ai fost mai mult decat orice ar fi .. pt ca dupa vorbele tale am invatat sa iubesc,sa tin la cineva sa stiu ca ceva e bun sau nu give_rose.gif .Pt mine una ai fost cum se spune : "o piatra de pe capatai"
danyhoney
Heyyy, ai innebunit ??? Eu am spus mereu ce cred si ce simt ...cateodata am deranjat ...careodata am facut bine . Nu ma lua de exemplu ca nu am nici un merit !!!!! Pe bune !!!! Eu am fost si sunt asa cum simt ca sunt !!! Nimic mai mult !!! Siii...sa nu indraznesti sa mai scrii ceva de genul asta ca sa ma faci sa plang ..... oricum sunt cam sensibila in perioada asta ...

Si .... cum ar fii sa-ti citesti PM-urile?? )).gif )).gif
bubbles
Nush cum ar fi dar daca May ar mai scrie ceva .. blum.gif blum.gif
danyhoney
May a plecat de mult la nani( zicea ea ) ....sau ... ce stiu eu ce face ea la ora asta )).gif )).gif

CITAT(Dumbo @ 19-12-2007, 11:01 PM) *

Sper sa ai din nou party in seara asta, sa am si eu ce citi maine la cafea.

Nu ai prea mult de citit azi la cafea .....asta e...Ne revenim noi .....poate dupa Sarbatori !!

Oricum , iti multumesc ca ma vizitezi !! give_rose.gif
bubbles
pupic.gif give_rose.gif

e

;

Dany, May, G. Aky etc pupic.gif pupic.gif pupic.gif

Dany, May, G. Aky etc pupic.gif pupic.gif pupic.gif
May
A innebunit lupul? blink.gif V-ati pus pe bocit? w00t.gif hug.gif

CITAT(danyhoney @ 20-12-2007, 02:00 AM) *

May a plecat de mult la nani( zicea ea ) ....sau ... ce stiu eu ce face ea la ora asta )).gif )).gif

Vai draga, suntem in post! giggle.gif
emu
'na ziua! Am venit cu pozele, tarziu stiu si nici nu-s toate )).gif si nici multe, dar trebuie sa ma tin de promisiune smile.gif

Aici am pus candy cane pe un pahar, n-a iesit exact ca in poza de-o vazusem acum cateva zile pe net... dar arata tare bine pe masuta, mai bine ca-n poza )).gif

Imagine

Asta-i de anul trecut - are mai multe ferigi acum si mai putini muschi blum.gif
Imagine

Chestie care merge pe mese normale, nu d'astea pitice ca a noastra; dar pana ne luam noi una mai dureaza, cel putin pana apare un bebe )).gif
Imagine

Coltul de Craciun, unde va fi bradul
Imagine

O parte din scari
Imagine

Imagine

Si cam atat, mai ramane sa pozez afara, poate reusesc la noapte )).gif

De cat timp v-am amenintat cu pozele astea lol.gif
amalia0701
Ce frumossssssssss w00t.gif flowers1.gif man_in_love.gif
Dumbo
Buna seara,
top si eu pe aici.
Emu, foarte frumoase decoratiile. Genul ala de bomboane facea si bunica, daca ar fi stiut ea saraca de unde vine moda cu bomboanele alea...

Danyhoney nu e nimic daca nu am de citit prea mult, si asa vreau sabeau mai putina cafea. lol.gif
Nu stiu de ce nu imi place Fuego, cred ca mi se pare cam efeminat si din cauza asta. Mie imi plac masculii mai macho.

emu
blushing.gif multumesc frumos smile.gif... si acum continuarea
fara blitz:
Imagine
cu blitz:
Imagine
detaliu:
Imagine

Mai ramane bradutul pe 24 si impachetat cadouri (jucarii & dulciuri in proportie de 80% )).gif da, da, adultii vor primi si ei jucarele cu telecomanda, masinute, elicoptere lol.gif)

Maine si poimaine suntem plecati (prieteni veniti in zona si e musai sa ne intalnim smile.gif ); sambata seara vrem sa trecem pe aici smile.gif - e-n drum spre casa... Festivalul luminilor la Tanglewood

Dumbo, chiar ma gandeam deunazi cine-o avea rabdare sa faca bomboanele astea acasa smile.gif
bpaula
CITAT(danyhoney @ 17-12-2007, 10:07 PM) *

Paula , te vad on asa ca iti raspund acum ...Imi place cand se citeste proaspat ce se scrie pe aici )).gif
CITAT(bpaula @ 15-12-2007, 03:23 PM) *

salutare

eu am fost copil , am fost copil chiar daca nu ma credeti...si culmea e ca tot copil am ramas

dany imi place cum ai impodobit pentru Craciun, am vazut zilele astea poze puse de tine, nici nu mai stiu unde dar le-am vazut smile.gif

Ieczista o explicatie : tu ai fost copil cuminte .... noi mai nazdravani , mai pusi pe sotii ( zic acum ) care enervau parintii ( acum stiu ) )).gif

Pozele le-ai vazut tot aici , la mine .... anul asta n-am pus poze in alta parte ( doar cateva la " la gura sobei " ) . Ce faci ?????? Cum te pregatesti de Craciun in casa noua ?

Salutare

De vreo 2-3 zile tot vreau sa iti raspund dar nu mai apuc. Deci pregatiri...hmmmmmmmm...Am facut curatenie generala, facut 2 feluri de fursecuri de pe culinar cornuletele cu vanilie si fursecuri cu cioco si nuca, in bucatarie am pus o instalatie, niste figurine de Craciun, am scos prosoapele tesute de bunica, cele rosii si le-am pus pe dulap si pe masa, mai am de pus unul si in sufragerie ( in general nu pun mileuri si alte chestii din astea dar proasoapele si fata de masa tesute de buni merg de minune cu sarbatorile)...am cumparat bradul acum o saptamana cand a fost tatal meu la mine si cel mai important aseara mi-au ajuns musafirii mokk si sotul ei. Iar diseara facem bradul, mai ornam prin casa apoi afcem bagajele si plecam 3 zile la Viena. Cam asta

AAAAAAAA...si ascult colinde de cateva zile incoace

Sarbatori fericite, un Craciun plin de cadouri si un An Nou plin cu bucurie. floare.gif

PS M-ai omorat cu acadelele alea w00t.gif
julyalina
Imagine

super pozele dany! am facut si eu aseara juma din pom ca trebuie sa mai iau niste globuri blum.gif
peach
CITAT(danyhoney @ 19-12-2007, 12:41 PM) *

Sorina , nu pui reteta ta de piftie ???? Asa ma inspir si eu si Dana . Eu as vrea sa nu pun gelatina , sa vad .

neata

eu cum citesc pe diagonala acum am vazut mesajul asta

Cum fac eu piftia..intrucit aici nu se gaseste cap de porc dar se gasesc cozi si urechi )).gif improvizez dupa cum urmeaza: cumpar picioare de porc urechi si codite. Le pun in oala cu presiune cam 45 min-1 h sa fiarba. Cind se desprinde carnea de pe os usor pun in apa morcovi si patrunjel si mai fierb inca 7 minute. strecor supa si scot grasimea cu hartie de bucatarie(pun hartia perfect intinsa, grasimea se inbiba in hartie si o scot dupa citeva secunde..cu 3-4 si nu mai ai grasime..daca are cineva o alta metoda de a scoate grasimea accept cu placere)
Pun usturoiul si sarea..o vintur de 2-3 ori in alta cratita si o strecor iar..adaug 4 folii de gelatina puse la inmuiat inainte. Portionez carnea si legumele si pun zeama peste. Mie personal imi place dulceaga de la morcovi..chestie de gust..stiu ca multi fac piftia fara legume.
Dany daca nu vrei sa adaugi gelatina..pui f putina supa intr-o farfurie si o bagi la frigider. In 10 minute te uiti daca este inchegata sau nu..simplu.
danyhoney
Multumesc , Sorina !! hug.gif

Eu o voi face din curcan deoarece aici gasesc doar picioare de porc ... urechi si codite nu se vand ( se folosesc la facut mancare pentru catei ) . Nemaiavand oala cu presiune ( din cauza de aragaz ) o voi lasa cam 3-4 ore ( zice pe culinar ) sa fiarba si voi incerca cu testul frigiderului , cum ai zis tu . Cu grasimea , cica poti lasa oala afara cateva ore pana se raceste si grasimea se va ridica la suprafata si se va intari un pic si o poti indeparta mai usor . Eu raman la metoda ta ca pe aia o stiam si eu .
Cred ca o voi face maine deja ca altfel prea ma aglomerez pe 23 si 24 .
danyhoney
Tare frumoase sunt pozele , Emi !! hug.gif

CITAT(Dumbo @ 20-12-2007, 08:45 PM) *

Danyhoney nu e nimic daca nu am de citit prea mult, si asa vreau sabeau mai putina cafea. lol.gif
Nu stiu de ce nu imi place Fuego, cred ca mi se pare cam efeminat si din cauza asta. Mie imi plac masculii mai macho.

Cine a zis ca eu ma omor dupa el ? Mie imi plac cuvintele de la acele cantece smile.gif
CITAT(bpaula @ 21-12-2007, 07:39 AM) *

Salutare

De vreo 2-3 zile tot vreau sa iti raspund dar nu mai apuc. Deci pregatiri...hmmmmmmmm...Am facut curatenie generala, facut 2 feluri de fursecuri de pe culinar cornuletele cu vanilie si fursecuri cu cioco si nuca, in bucatarie am pus o instalatie, niste figurine de Craciun, am scos prosoapele tesute de bunica, cele rosii si le-am pus pe dulap si pe masa, mai am de pus unul si in sufragerie ( in general nu pun mileuri si alte chestii din astea dar proasoapele si fata de masa tesute de buni merg de minune cu sarbatorile)...am cumparat bradul acum o saptamana cand a fost tatal meu la mine si cel mai important aseara mi-au ajuns musafirii mokk si sotul ei. Iar diseara facem bradul, mai ornam prin casa apoi afcem bagajele si plecam 3 zile la Viena. Cam asta

AAAAAAAA...si ascult colinde de cateva zile incoace

Sarbatori fericite, un Craciun plin de cadouri si un An Nou plin cu bucurie. floare.gif

Salutari mokkutzei din partea mea si va doresc sa va distrati pe cinste !!! Si ... sa beti mult vin fiert )).gif

Si tie Sarbatori fericite si sa ne regasim cu bine pe aici !! give_rose.gif
peach
CITAT(danyhoney @ 21-12-2007, 09:16 AM) *

Multumesc , Sorina !! hug.gif

Eu o voi face din curcan deoarece aici gasesc doar picioare de porc ... urechi si codite nu se vand ( se folosesc la facut mancare pentru catei ) . Nemaiavand oala cu presiune ( din cauza de aragaz ) o voi lasa cam 3-4 ore ( zice pe culinar ) sa fiarba si voi incerca cu testul frigiderului , cum ai zis tu . Cu grasimea , cica poti lasa oala afara cateva ore pana se raceste si grasimea se va ridica la suprafata si se va intari un pic si o poti indeparta mai usor . Eu raman la metoda ta ca pe aia o stiam si eu .
Cred ca o voi face maine deja ca altfel prea ma aglomerez pe 23 si 24 .

cea cu racitul stiam si eu dar pierzi timp si trebuie iar reincalzita. Am uitat sa spun ca mai pun si soric. La noi se gaseste. Si varza murata capatina se gaseste..si scrie "Sarma" pe ea. smile.gif
Trebuie sa recunosc ca ma scot cu oala cu presiune..la salata de beuf ..fierb morcovii/telina/patrunjelul 6 minute doar si cartofii 8..o sau daca vreau sa fac o ciorba..in 20 de minute e gata. Cred ca oala mea este si pt inductie..ma uit acasa..eventual pot sa-ti cumpar daca vrei. Eu salvez o gramada de timp cu ea.

Cum e retezta de curcan? ce fierbi de la curcan? carnea nu se face atoasa?
danyhoney
Ai si soric ??? Si varza murata ??? Offf , am gresit tara )).gif )).gif

Uite aici reteta dupa care as vrea eu sa fac ...N-a zis nimeni ca ar iesi carnea atoasa . Acum mi-ai bagat alt morcov undeva ... )).gif

M-as bucura daca mi-ai spune despre oala . Daca e si pentru inductie atunci ma apuc sa caut si pe aici . Eu am avut una dar am facut-o cadou ca nu avea fundul magnetic sad.gif
Amazoana
Sarbatori fericite si un An nou plin de realizari si bucurii! pupic.gif

CITAT(danyhoney @ 21-12-2007, 12:42 PM) *

Ai si soric ??? Si varza murata ??? Offf , am gresit tara )).gif )).gif

Eu am soric si varza murata! blum.gif
danyhoney
CITAT(dulcikatty @ 21-12-2007, 09:44 AM) *

Eu am soric si varza murata! blum.gif

Vrei sa te iau la alergat ???????? sad.gif

Multumesc mult !!! hug.gif
axe10
Daca faci din aripi de curcan e ok...pieptul nu e de pus acolo decat de fiert...nu stiu despre pulpe. Pune si tu mai mult usturoi si ti se incheaga!!!
bubbles
Ziua :* :yahoo: .Mie nu imi place piftia :oo: dar soacra face asa ca luam de la ea cat mananca babuinul. :) Varza murata avem si noi dar soric nu :nana: .Maine sau duminica cred ca fac si eu fursecuri ca ale tale :))
daconst
Dany,Craciun fericit iti doresc si sa ai parte de cele mai frumoase si neasteptate cadouri de la Mos! pupic.gif
romanitza
Sarbatori fericite si tot ce iti doresti ...un an nou cu kilograme mai putine ! )).gif
peach
CITAT(axe10 @ 21-12-2007, 10:15 AM) *

Daca faci din aripi de curcan e ok...pieptul nu e de pus acolo decat de fiert...nu stiu despre pulpe. Pune si tu mai mult usturoi si ti se incheaga!!!

de la usturoi?
danyhoney
CITAT(daconst @ 21-12-2007, 11:33 AM) *

Dany,Craciun fericit iti doresc si sa ai parte de cele mai frumoase si neasteptate cadouri de la Mos! pupic.gif

Multumesc mult !!! Si tie iti doresc la fel si ... trage o tura cu schiurile si pentru mine !!! hug.gif
CITAT(romanitza @ 21-12-2007, 03:40 PM) *

Sarbatori fericite si tot ce iti doresti ...un an nou cu kilograme mai putine ! )).gif

Roma, multumesc !!!! Si tu sa ai Sarbatori fericite !!! hug.gif

CITAT(peach @ 21-12-2007, 03:55 PM) *

CITAT(axe10 @ 21-12-2007, 10:15 AM) *

de la usturoi?

La fel am vrut sa intreb si eu .....

Terminat treaba pe ziua de azi ... mai am de spalat 1 masina de rufe . Am facut aluatul pentru saratele , e la frigider asa ca le voi face imediat .

In seara asta imi fac cartofi W cu oua ochi si cu ... ardei umplut cu varza ca mi-a venit pachetul cheer.gif cheer.gif . De abia astept sa pap !!! Acum am un pahar de bere Ursus in fata tease.gif
May
Vin la tine la cina )).gif
danyhoney
CITAT(Maybeline @ 21-12-2007, 04:31 PM) *

Vin la tine la cina )).gif

Acum citisem la neuroni si vroiam sa te intreb daca nu vrei sa papam impreuna )).gif ca si eu mi-s singura pana la ora 22 hug.gif
May
Eu sunt si singura si nici nu am mancare doh.gif daca nu ma luai tu la cina, mancam paine cu dulceata )).gif
danyhoney
Buna si aia blum.gif
peach
fara lapte?
danyhoney
CITAT(peach @ 21-12-2007, 05:01 PM) *

fara lapte?

)).gif )).gif Poate bea ceai ...

gata prima tava cheer.gif

Imagine
otilici
Buna fetele! cheer.gif
Da,piftia se incheaga de la usturoi si de la sorici,in cazul tau de la grasimea din pielea curcanului blum.gif
Daca fierbi carnea pana se desprinde de pe os si adaugi cand e aproape gata de fiert usturoi pisat,se incheaga sigur. wink1.gif
pupic.gif

Vai ca fata harnicuta esti!Fur repede o saratea laugh.gif
Eu in seara asta fac fursecuri ca ale tale smile.gif
danyhoney
Saru-mana pentru explicatii , Oti !! hug.gif

Poti sa furi cate saratele vrei ca am facut 3 tavi din cele cu chimen si acum ma pregatesc sa mai fac si fara o portie ( al meu domn nu mananca chimen ) .

Spor la copt fursecuri !!
otilici
lol.gif Nici al meu sot nu mananca cu chimen )).gif
peach
CITAT(otilici @ 21-12-2007, 05:26 PM) *

Buna fetele! cheer.gif
Da,piftia se incheaga de la usturoi si de la sorici,in cazul tau de la grasimea din pielea curcanului blum.gif
Daca fierbi carnea pana se desprinde de pe os si adaugi cand e aproape gata de fiert usturoi pisat,se incheaga sigur. wink1.gif
pupic.gif

Vai ca fata harnicuta esti!Fur repede o saratea laugh.gif
Eu in seara asta fac fursecuri ca ale tale smile.gif

chef.gif daca asa zice tu ..e prima oara cind aud asta..eu stiam ceva de oase si soric..mama ce foame imi este

Dany ai prastie?

CITAT(otilici @ 21-12-2007, 05:44 PM) *

nici eu blum.gif ..asa ca.. Dany ..mac si sesam drool.gif
danyhoney
CITAT(peach @ 21-12-2007, 05:52 PM) *

Dany ai prastie?

CITAT(otilici @ 21-12-2007, 05:44 PM) *

nici eu blum.gif ..asa ca.. Dany ..mac si sesam drool.gif

N-am prastie ....de aveam le aruncam macar pana la Dana ca e mai aproape si iti aducea ea )).gif

Eeeee, acu` aveti si pretentii ....Auzi la ele : mac si sesam . Altceva mai vreti ? blum.gif tease.gif
Fac tura urmatoare fara chimen dar si fara mac tease.gif . Multumite ??
danyhoney
Am vrut sa pun aici o felicitare primita pe mail dar .... nu stiu unde am salvat-o in calculator )).gif )).gif doh.gif

Imagine

Daca nu ma insel am primit-o deja anul trecut pe sms de la Dana smile.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.