CITAT(danyhoney @ 17-12-2007, 10:07 PM)

Paula , te vad on asa ca iti raspund acum ...Imi place cand se citeste
proaspat ce se scrie pe aici
CITAT(bpaula @ 15-12-2007, 03:23 PM)

salutare
eu am fost copil , am fost copil chiar daca nu ma credeti...si culmea e ca tot copil am ramas
dany imi place cum ai impodobit pentru Craciun, am vazut zilele astea poze puse de tine, nici nu mai stiu unde dar le-am vazut

Ieczista o explicatie : tu ai fost copil
cuminte .... noi mai nazdravani , mai pusi pe sotii ( zic acum ) care enervau parintii ( acum stiu )
Pozele le-ai vazut tot aici , la mine .... anul asta n-am pus poze in alta parte ( doar cateva la " la gura sobei " ) . Ce faci ?????? Cum te pregatesti de Craciun in casa noua ?
Salutare
De vreo 2-3 zile tot vreau sa iti raspund dar nu mai apuc. Deci pregatiri...hmmmmmmmm...Am facut curatenie generala, facut 2 feluri de fursecuri de pe culinar cornuletele cu vanilie si fursecuri cu cioco si nuca, in bucatarie am pus o instalatie, niste figurine de Craciun, am scos prosoapele tesute de bunica, cele rosii si le-am pus pe dulap si pe masa, mai am de pus unul si in sufragerie ( in general nu pun mileuri si alte chestii din astea dar proasoapele si fata de masa tesute de buni merg de minune cu sarbatorile)...am cumparat bradul acum o saptamana cand a fost tatal meu la mine si cel mai important aseara mi-au ajuns musafirii mokk si sotul ei. Iar diseara facem bradul, mai ornam prin casa apoi afcem bagajele si plecam 3 zile la Viena. Cam asta
AAAAAAAA...si ascult colinde de cateva zile incoace
Sarbatori fericite, un Craciun plin de cadouri si un An Nou plin cu bucurie.

PS M-ai omorat cu acadelele alea