Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Am nevoie de asta :eu si nebunelile mele ...
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138
peach
Neataaaaaaaaaa

ce faci Dany bolesti? prea multa piftie si duciuri? )).gif )).gif

M-am uitat la oala mea cu presiune si este pentru inductie.. ma uit in magazin cit costa..eu am luat-o la reducere.
Dumbo
Dany...???
Ce faci? cum e piftia? s-a inchegat pana la urma?
otilici
Inca mai chefuiesti? haninoroc.gif
pupic.gif
May
Eu cred ca a fugit cu Mos Craciun la Polul Nord laugh.gif
dany
N-am bolit , n-am chefuit , n-am fugit cu Mosh Craciun .... )).gif )).gif )).gif

Saru-mana de vizite , dragelor !! hug.gif Si multumesc de urarile de Craciun tuturor ! hug.gif hug.gif

Sorina , chiar mi-ar place sa-mi spui cam cat costa pe acolo acea oala ! Mersi !

Dana ...n-a venit nici un postas azi sad.gif . sa te iau acum la intrebari : ti-ai schimbat numarul de mobil ???? Ti-am trimis sms si mms si .....nici un raspuns sad.gif

Nusa , Dumbo ....mi s-a inchegat piftia ....dupa 24 de ore ( curios , nu ? ) si .... am halit ca una care n-a mai mancat asa ceva de vreo 100 de ani lol.gif

Siiii...am scris la neuroni ca si eu am primit o masinarie de cioco .....dar am dat-o mai departe la o fff buna amica de a mea de aici ( sa nu stau cu dusmanul in casa ....nu sunt eu nebuna dupa ciocolata dar ... cine stie ce idei imi mai veneau )).gif ) . Cam asa arata ( am luat o poza de pe site-ul de unde a fost comandata ca nu am desfacut-o ca sa fac poza ) ....
Imagine

De sus incepe ciocolata sa curga ......buna o fii )).gif
dany

Emi.. )).gif )).gif deci nu sunt singura care stau linistita la popice )).gif )).gif Al meu rade de mine ca ma agit si dau din maini si din picioare )).gif )).gif . La tenis m-as baga la simplu dar ...... avem doar dublu sad.gif( . Am jucat tenis vreo 4 ani dar ....pe teren adevarat ... )).gif )).gif Ne tinem la curent cu " aventurile WII " ,. da ? )).gif )).gif

Si eu am avut febra musculara la bratul drept din cauza de popice dupa prima zi )).gif )).gif
Amazoana
Neata Danny
Frumos aparat ai primit. La o "prietena" zici ca l-ai dat? Adica i-ai bagat ei dusmanul in casa lol.gif Glumeam. Petrecere frumoasa de Revelion si un an nou minunat! pupic.gif
otilici
Vai Dany,nici nu mi-ai facut pofta cu masinaria aia de cioco drool.gif drool.gif drool.gif plecaciune.gif
May
Buei e moda cu masina asta de cioco? Nu de alta, dar sa fiu si eu in tendinte )).gif

dany pupic.gif
michelle
CITAT(Maybeline @ 28-12-2007, 01:08 PM) *

Buei e moda cu masina asta de cioco? Nu de alta, dar sa fiu si eu in tendinte )).gif

dany pupic.gif

Dany, te salut si eu in casuta hug.gif

Apropo de masinaria asta de cioco, pe la noi e la mare moda la nunti, dar mie chiar mi s-a parut un moft asa ca am zis pas.
Dumbo
Mi-ai facut pofta de piftie asa ca probabil ca in week-end-ul asta o sa cochetez si eu cu bucataria.
Numai sa gasesc carne de curcan.

Ce bunatati mai faci de revelion?
bubbles
Buna ziua salut.gif .Pup pupic.gif pupic.gif si urez un week frumos si linistit.
stardust
Dany, ce au spus musafirii de mancarea romaneasca? Sau sunt romani? Nu s-au crucit cand au vazut cat ai muncit? Cu asa gazda as veni si eu in vizita )).gif dar sa stii ca urasc sa spal vasele.

Ce stie sa faca oala asta cu presiune de care vorbiti voi? Cum arata, ce se face in ea, care ii sunt avantajele, dezavantajele? )).gif

Cred ca simt ca se termina anul si inca nu mi-am bifat toata lista de new years' resolutions: una din ele era sa invat cat mai multe lucruri noi. Acum va stresez pe voi, dar ce sa fac, doar nu intru in 2008 cu datorii la lista. Macar asa imi spal pacatele pentru o alta rubrica din lista: slabitul )).gif In loc sa slabesc m-am ingrasat doh.gif
ganesha
Hai mai, si aici dau de fintina de cioco? Gata, ma duc sa-mi cumpar, anul asta cre'ca cedez lol.gif
nusarich
Dany, astept si eu alea 24 de ore, ca nici la mine nu sunt semne de inchegat piftia de curcan. Oricum pana maine nu gasesc deschis la magazin, asa ca daca nici maine dimineata nu e inchegata fac un drum la Mega Image si iau gelatina. N-am in casa decat de-aia de prajituri si asa merge usturoiul cu zahar si aroma de capsuni...
daconst
Dany,am primit si sms si mms,dar am trimis inapoi sms de pe net.N-a ajuns???
Adresa ta e aia cu Stettiner...?
Sau am trimis pe cea veche? doh.gif

Nusha,ce tare esti cu gelatina. lol.gif
Este gelatina pentru mancare speciala?sa stiu ce sa cumpar si eu ca prea m-ati zapacit cu piftia asta.

Sorana,oala aia cu presiune e super,daca nu tie-a frica de ea. lol.gif
Face toata mancarea super rapid si economisesti mult timp.
Hai ca sa te consolez si eu m-am ingrasat in loc sa slabesc.Dar pentru asta exista la anul.

Miha,pai daca e asa atunci inchiriez si eu masinaria,sa se mai ingrase si altii,nu doar eu. grin.gif
axe10
Buna dimineata doamna!

In sfarsit am si eu putin timp ca sa trec pe aici. Vad ca nici tu nu te inghesui dar stiu din proprie experienta ca e o lene in aer.... blink.gif

Vad ca nu ai exagerat cu mancarea.. wink1.gif ..nici macar nu ma agit sa inteleg fenomenul asta dry.gif (adica mancatul mult de sarbatori)...si eu stau f bine.

Ma pregatesc de Revelion, plec in deplasare.. yahoo.gif

Aici e frig si urat. sad.gif

peach
CITAT(stardust @ 28-12-2007, 03:11 PM) *

Ce stie sa faca oala asta cu presiune de care vorbiti voi? Cum arata, ce se face in ea, care ii sunt avantajele, dezavantajele? )).gif

Dany daca te deranjeaza explicatia o rog pe Miha sa mute mesajul in alt subiect cu profil culinar

Oala mea arata exact asa:
Imagine

Avantaje:
Legumele se fierb in citeva minute: am avut nevoie de 5 min(sub presiune) pentru morcovi/patrunjel/telina intregi acum citeva zile cind am facut salata. Folosesti foarte putina apa.
Se pastraza vitaminele spun ei
O ciorba are nevoie de 20 min nu de 1 ora
Un piure de 6 minute
Piftia 1 o ora max in loc de 3-4
Idea e cum zice si Dana, economisesti mult timp

Dezavantaje:
Trebuie sa stai cu un ochi pe oala sa reduci la timp gazul/puterea aragazului altfel incepe sa piuie
Trebuie sa fi atenta la timp altfel faci legumele piure
Trebuie sa ai grija sa nu mai fie presiune in oala inainte de a scoate capacul..eu pun apa rece peste. Practic sa urmezi instructiunile de securitate.
dany

Refac postarea ca a iesit total aiurea ...

CITAT(dulcikatty @ 28-12-2007, 08:33 AM) *

Neata Danny
Frumos aparat ai primit. La o "prietena" zici ca l-ai dat? Adica i-ai bagat ei dusmanul in casa lol.gif Glumeam. Petrecere frumoasa de Revelion si un an nou minunat! pupic.gif

Da , mey , si chiar s-a bucurat )).gif

Revelion placut sa ai ! hug.gif
CITAT(otilici @ 28-12-2007, 09:40 AM) *

Vai Dany,nici nu mi-ai facut pofta cu masinaria aia de cioco drool.gif drool.gif drool.gif plecaciune.gif

sorry.gif sorry.gif N-am vrut )).gif
CITAT(Maybeline @ 28-12-2007, 12:08 PM) *

dany pupic.gif

Nu stiu daca e la moda dar peste tot am auzit de asta doh.gif
CITAT(michelle @ 28-12-2007, 12:30 PM) *

Dany, te salut si eu in casuta hug.gif

Apropo de masinaria asta de cioco, pe la noi e la mare moda la nunti, dar mie chiar mi s-a parut un moft asa ca am zis pas.

Bine ai venit , Miha ! Sunt convinsa ca e buna cioco aia .... mai ales sa ai capsune si sa le treci prin cioco ....yummy
CITAT(Dumbo @ 28-12-2007, 01:13 PM) *

Mi-ai facut pofta de piftie asa ca probabil ca in week-end-ul asta o sa cochetez si eu cu bucataria.
Numai sa gasesc carne de curcan.

Ce bunatati mai faci de revelion?

De Revelion nu fac nimic pentru ca nu suntem acasa . Asa ca m-am scos cheer.gif

Dany, ce au spus musafirii de mancarea romaneasca? Sau sunt romani? Nu s-au crucit cand au vazut cat ai muncit? Cu asa gazda as veni si eu in vizita )).gif dar sa stii ca urasc sa spal vasele.

Musafirii au fost nemti si le-a placut papa . Au zis ca mai vin si la anu ` )).gif

Mey , am masina de spalat vase asa ca ai scapat , poti veni linistita blum.gif
CITAT(nusarich @ 28-12-2007, 06:19 PM) *

Dany, astept si eu alea 24 de ore, ca nici la mine nu sunt semne de inchegat piftia de curcan. Oricum pana maine nu gasesc deschis la magazin, asa ca daca nici maine dimineata nu e inchegata fac un drum la Mega Image si iau gelatina. N-am in casa decat de-aia de prajituri si asa merge usturoiul cu zahar si aroma de capsuni...

lol.gif lol.gif Piftie cu capsune ...super tare ! lol.gif

CITAT(daconst @ 28-12-2007, 10:01 PM) *

Dany,am primit si sms si mms,dar am trimis inapoi sms de pe net.N-a ajuns???
Adresa ta e aia cu Stettiner...?
Sau am trimis pe cea veche? doh.gif

Am primit sms dar am ramas un pic blocata ca nu stiam numarul .

A venit postasul ... mai incet ca ai pus adresa veche )).gif Multumesc ! hug.gif Eu anul asta am fost lenesa la trimis felicitari sad.gif
CITAT(axe10 @ 29-12-2007, 08:39 AM) *

Ma pregatesc de Revelion, plec in deplasare.. yahoo.gif

Sa ai un Revelion frumos si sa ne regasim cu bine anul viitor !! hug.gif
CITAT(peach @ 29-12-2007, 01:00 PM) *

Dany daca te deranjeaza explicatia o rog pe Miha sa mute mesajul in alt subiect cu profil culinar

Oala mea arata exact asa:
Imagine

Hey , cum sa ma deranjeze ??? M-ai cam lasat blocata .... A mea arata altfel ( era adusa din Ro ) ...a ta e mai sofisticata , cel putin asa pare . Ma pun pe cautat prin magazine .
peach
CITAT(danyhoney @ 29-12-2007, 03:03 PM) *

Hey , cum sa ma deranjeze ??? M-ai cam lasat blocata .... A mea arata altfel ( era adusa din Ro ) ...a ta e mai sofisticata , cel putin asa pare . Ma pun pe cautat prin magazine .

stai sa ma duc sa ma uit cit costa..eu pe a mea am luat-o cu jumatate de pret am prins o reducere. De fapt am 2 ..una mai mica pt toata ziua si una mai mare pt piftie..ciorba
stardust
Sorina merci de explicatie! Chiar ca suna periculos... la cat sunt eu de zapacita m-as mutila )).gif

Voi sunteti nevatamate? grin.gif
bubbles
Mi-as lua si eu oala sub presiune dar mi-e frica ,ca si Stardust, sa nu ma mutilez laugh.gif la cat sunt de zalutica.Plus ca cea pe care o are mama mea nu arata ca cea pusa de Sorina blink.gif .Cat ai dat pe ea S.?
dany
CITAT(peach @ 29-12-2007, 05:33 PM) *

stai sa ma duc sa ma uit cit costa..eu pe a mea am luat-o cu jumatate de pret am prins o reducere. De fapt am 2 ..una mai mica pt toata ziua si una mai mare pt piftie..ciorba

Ai gasit , Sorina ????? Eu am cautat pe Ebay si ...cica au doar 1 bucata care costa ceva pe la 75 € doh.gif doh.gif In magazinele de aici ne-am uitat azi si ...pauza ..... Mai caut !

CITAT(stardust @ 29-12-2007, 07:43 PM) *

Sorina merci de explicatie! Chiar ca suna periculos... la cat sunt eu de zapacita m-as mutila )).gif

Voi sunteti nevatamate? grin.gif

CITAT(bubbles @ 29-12-2007, 07:58 PM) *

Mi-as lua si eu oala sub presiune dar mi-e frica ,ca si Stardust, sa nu ma mutilez laugh.gif la cat sunt de zalutica.Plus ca cea pe care o are mama mea nu arata ca cea pusa de Sorina blink.gif .Cat ai dat pe ea S.?

Fetelor !!!!!! Nu e vorba de mutilare !!! E vorba de economisit timp si energie / gaz !!!!! Pe mine chiar ma intereseaza !

May
?????? Pe unde umbli ?????? Mai dai un semn de viata ?? hug.gif

Oti ???? Tu la fel ....ai disparut !!! hug.gif

Nu va dau acum disparute ca poate aveti si voi alte " treburi " de facut ...dar ....daca nu apareti in cateva ( 2 ) zile ......alea sunteti )).gif )).gif
May
eeeeeee... nu mai tipa asa tare ca-s mahmura!!! haccccc haninoroc.gif
peach
CITAT(bubbles @ 29-12-2007, 07:58 PM) *

Ma uit saptamanina viitore in magazin. Cred ca am dat pe ea in jur de 100 franci (60 euro) era la reducere..dar nu-mi mai amintesc daca era cea mare sau cea mica.

hi hi nu va mutilati..nu va faceti grija...daca are presiune in ea nu poti deschide capacul..si are o supapa de siguranta care scoate aburul automat si face un zgomot infernal. Daca reduci presiunea la timp nu face nici un fel de zgomot wink1.gif
peach
mai ai piftie?
Dumbo
Danyhoney cum sa scot grasimea intainte sa strecor zeama?
daconst
Dumbo,cu servetel de bucatarie...de hartie.N-am facut,dar asa mi-a explicat Sorina ca se face. wink1.gif
Dumbo
Multumesc, o sa incerc asa... sper sa iasa.
stardust
Ai reusit?
Dumbo
Am reusit sa termin servetelele si tot mai era grasime. Asa ca l-am pus la frigi asa cum e si iau grasimea cand se raceste.
Acum tot dau ture in jurul frigiderului sa ma uit daca s-a prins ceva de incercarea mea de piftie.
Intre timp ma chinui cu praji. Macar una din doua poate imi reuseste.

otilici
Ce praji buna faci,Dumbo? Eu iar am facut-o pe cea cu iaurt azi doh.gif )).gif .Sotul a cerut-o,ca e tocmai buna dupa atata carne si ciocolata de la Craciun sorry.gif

Eu piftia o fac seara si o las asa in oala pana a doua zi la rece,respectiv in balcon(al meu e inchis).A doua zi dimineata deja s-a adunat grasimea deasupra.O culeg intr-un vas si apoi pun oala pe foc sa devina totul lichid si o pun in castronase smile.gif
daconst
Otilici,tu tortul fluture il tai dupa ce l-ai umplut?Sau inainte?
Ca trebuie sa duc si la gradi un tort de ziua lui Lucas si ma batea gindul sa-l incerc pe cel fluture. blum.gif
stardust
Eu sunt ca drogatii cu Lebkuchen de la Aldi si Lidl. Imi plac alea mari in forme de stelute, inimioare, moi, trase in cioco neagra. Nu ma mai pot opri sad.gif
Dumbo
Se pare ca o sa se inchege piftia mea, pana la urma. Din pacate eu nu mai am balcon, ca am intins apartamentul si in balcon. Acum aici e biroul cu calculatorul si frigiderul.
Am facut prajitura "alba ca zapada" ca am o obsesie din copilarie cu ea.
http://www.vulpeabucatar.com/retete/prajit...a/index-ro.html

Si probabil dupa ce o sa se termine asta o sa fac negresa, adica asta:
http://www.culinar.ro/forum/continut/Retet...RESA-CU-BANANE/

Interesant e ca in timpul anului nu prea gatesc, acum ca stau acasa m-a apucat si pe mine gateala.

Lebkuchen astea sunt un fel de turta dulce?
daconst
Sorana,si mie-mi place turta aia dulce,dar in cioco cu lapte. doh.gif
Si mai sunt alea cu dulceata inauntru...mor dupa ele.

Dumbo,eu nu am atata rabdare de praji cu foi.Dar aia cu banane arata super bine. blum.gif

Sa va mai spun ca am halit tot salamul de biscuiti?Cred ca stiti deja. doh.gif
otilici
Tortul fluture eu l-am taiat inainte de a-l umple,mi s-a parut mai usor.Decat sa-l umplu si pe urma sa-l manevrez sa-l stric... blum.gif
daconst
Ok,saru mana.Oti. pupic.gif
O sa ma bag sa-l fac si eu,dar dupa reteta ta ca pe Culinar nu-mi place crema aia.In plus trebuie ceva crema sa poata manca copii de acolo.Asa ca daca fac crema de iaurt cu ceva fructe,e la fix. wink1.gif
otilici
Sorana,Dana,asa va inteleg cu mancatul...si eu is la fel cand dau de ceva ce-mi place tare,nu ma mai pot opri blushing.gif blushing.gif
Sorana,nu stiu exact despre ce vorbesti,cum is prajiturelele alea,da mi-e o pofta...merg maine sa-mi cumpar ca am vazut ceva in oras cu aroma de scortisoara si trase in cioco blushing.gif blushing.gif ,mor de nu-mi iau )).gif
stardust
CITAT(daconst @ 30-12-2007, 10:44 PM) *

Sorana,si mie-mi place turta aia dulce,dar in cioco cu lapte. doh.gif
Si mai sunt alea cu dulceata inauntru...mor dupa ele.

Dumbo,eu nu am atata rabdare de praji cu foi.Dar aia cu banane arata super bine. blum.gif

Sa va mai spun ca am halit tot salamul de biscuiti?Cred ca stiti deja. doh.gif

De fapt si ale mele sunt trase in cioco cu lapte ... daca ma uit mai bine smile.gif

Dumbo si Oti, da un fel de turta dulce dar mai moale. Cel putin aia ce o mancam eu in Romania era destul de tare )).gif
daconst
Hai sa nu invatam fata la prostii ca poate ea e cumintica...nu ca noi. grin.gif
stardust
Se gasesc de cumparat doar in perioada Craciunului. Pana acum aici la noi nu erau, mancam numai cand mergeam in Germania. Asta e primul an cand gasesc si aici in magazine. De exemplu si noi avem Aldi si Lidl dar produsele sunt diferite, sunt locale.

Anul asta in schimb vad ca au adus turta dulce din Germania dar am descoperit-o destul de tarziu. Si al meu mananca in prostie (desi e scobitoare si nu-i place in general mancarea, pana si dulciuri mananca putine!).

Dana, tu cate poti sa mananci? Si cate mananci? Mi-e rusine sa zic cate am mancat ieri, si nici azi nu sunt depa rte blushing.gif
daconst
Cred ca ne scoate Dany cu matura afara cind vede ce scriem pe aici. unsure.gif

Pai eu halesc o cutie mare din alea stea sau inimioare sau o punga de inimioare umplute.Asta la o masa. lol.gif
stardust
CITAT(daconst @ 30-12-2007, 11:10 PM) *

Cred ca ne scoate Dany cu matura afara cind vede ce scriem pe aici. unsure.gif

Pai eu halesc o cutie mare din alea stea sau inimioare sau o punga de inimioare umplute.Asta la o masa. lol.gif

Si eu la fel, credeam ca o sa te sochez dar vad ca esti greu de impresionat la capitolul asta lol.gif
daconst
Doar Pisik,mai reusea sa ma intreaca sau sa ma egaleze,parca. lol.gif
otilici
Stati calme ca si eu mai fac din astea,nu sunteti singurele grin.gif .Si eu credeam ca is singura... doh.gif blushing.gif
dany
Ce dezmat pe aici )).gif )).gif

Va hug.gif pe toate , va doresc un Revelion placut si sa ne revedem cu bine in 2008 !!!
Tzutzi80
La multi ani!!!! Sa ne vedem sanatoase in nou an pupic.gif

Imagine
nusarich
LA MULTI ANI, DANY, SA AVEM UN AN BUN SI SA NE PUTEM BUCURA DE EL DIN PLIN!
Deea
La multi ani Dany, sa ai parte de un an de 2008 ori mai frumos sa 2007! hug.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.