Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Am nevoie de asta :eu si nebunelile mele ...
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138
Andreea-Rodica
La Multi Ani si buni! cheer.gif
Lacry
La multi ani, un An Nou cu succese, sanatate si iubire!

Lacri si Alec
bubbles
LA Multi Ani pupic.gif pupic.gif pupic.gif Un an nou fericit si la cat mai multe impliniri si kg trimise departe hug.gif
otilici
LA MULTI ANI!!! Multa sanatate,iubire si implinirea a tot ce va doriti! give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif
dany
LA MULTI ANI , FETELOR !!! hug.gif

Sa va spun ca am uitat sa-mi dorinta la miezul noptii ? doh.gif
stardust
CITAT(danyhoney @ 01-01-2008, 02:24 PM) *

Si eu sad.gif
daconst
CITAT(stardust @ 01-01-2008, 07:10 PM) *

Si eu sad.gif

Ha,ha,ha si eu. lol.gif
Cred ca a fost de la prea multe pahare. wacko.gif
May
La multi ani si sper ca anul asta sa vina cu tot ce iti doresti, mai aleas alea-alea ce ne framanta pe amandoua wink1.gif

Nu ti-ai pus dorinta? Lasa ca mi-am pus eu 12 dorinte in timp ce infulecam boabele de struguri in ritmul batailor de ceas )).gif
dany
CITAT(daconst @ 01-01-2008, 07:14 PM) *

Ha,ha,ha si eu. lol.gif
Cred ca a fost de la prea multe pahare. wacko.gif

Ha , ha , ha .....deci tu ai avut un motiv )).gif La mine cred ca a fost primul Revelion la care pot spune cu mana pe inima ca am plecat la ora 4 dimineata spre casa si eram treaza -treaza )).gif )).gif

CITAT(Maybeline @ 01-01-2008, 11:21 PM) *

La multi ani si sper ca anul asta sa vina cu tot ce iti doresti, mai aleas alea-alea ce ne framanta pe amandoua wink1.gif

Nu ti-ai pus dorinta? Lasa ca mi-am pus eu 12 dorinte in timp ce infulecam boabele de struguri in ritmul batailor de ceas )).gif

pupic.gif Stii tu ce spui acolo , scumpa ! hug.gif

Asta cu boabele de struguri n-am stiut-o doh.gif . Asta e : omul cat traieste , invata !

CITAT(stardust @ 01-01-2008, 04:10 PM) *

Si eu sad.gif

Ai uitat sau de ce ????
May
Nici eu nu am stiut asta cu strugurii si nici cu ``ceva rosu`` pana sa vin aici. Spaniolii mananca o boaba de strugure la fiecare gong care anunta ora 00.00 si isi pun dorinte. Se gasesc chiar conserve micute cu 12 boabe de strugure despielitate ca sa poti sa le mesteci repede si sa nu ratezi niciun gong. Desi e al 3-lea revelion aici, de abia anul asta am reusit sa tin pasul cu gongul. Eram 6 la masa si doar 3 am reusit sa ``mancam`` corect caci socrela a scapat o boaba pe jos, socrelul nu reusea sa manance asa repede si inca o tipa a mancat prea repede si la gongul 10 ea nu mai avea struguri )).gif

dany
Interesanta ideea !!!! Si ....comica vazand cum fiecare incearca sa fie in " ritm " cu gongul )).gif
May
Pai e tare comic, mai ales ca unii erau bucurosi si altii ``nervosi`` cu boabele si ma uitat sa desfacem sampania lol.gif ne-am amintit dupa 20 min dupa ce am dezbatut ce a patit fiecare cu boabele )).gif
dany
lol.gif lol.gif lol.gif Super tare !!!!

Noi am desfacut sampania .....am avut bani in buzunar , mi-am pupat barbatul INTAI .-.....dar am uitat de dorinte lol.gif lol.gif

Merge daca mi-am pus dorinta cu o noapte inainte ( in care am dormit doar 4 ore doh.gif ) si mi-am mai amintit azi dupa amiaza ? lol.gif
May
Hai ca merge )).gif
dany
Saru-mana !!!!! Ce bine ma simt cand cineva tine cu mine )).gif
dany
Uitai sa declar 600 gr in plus de la Craciun si pana acum sad.gif

WW va scrie pe mine de saptamana viitoare .....sper ....cu ajutorul vostru ...
nusarich
CITAT(danyhoney @ 01-01-2008, 05:24 PM) *

LA MULTI ANI, DANY!
Si eu, dar oricum la mine nu functiona chestia, asa ca nu se pune, nu?
May
Ce faci? naughty.gif

Eu nu am reusit sa adorm deloc aseara... la 4.30 inca ma mai uitam pe pereti... azi m-am trezit la 12, tocmai la fix ca sa imi adun hainele plouate de pe sarma doh.gif, apoi am fost sa imi iau niste legume sa prestez raclette diseara blum.gif nu ca mi-as fi luat dar oricum am plita electrica si e cam acelasi lucru biggrin.gif

Te astept sa apari mai pe seara! naughty.gif
amalia0701
pupic.gif
La multzi ani!
hug.gif
axe10
La multi ani si aici!

Vaz ca tot de convorbiri tarzii in noapte te tii...io skip-uiesc ca, desi am fost libera, am tras-o cu o raceala asa ca de sf de an si de inceput de an...noroc ca ma tin pe picioare. Raportez ca mai am 2 examene de dat si finalul pe 14...poate dupa aia imi mai revin cu timpul liber.
Te pup. pupic.gif

floare.gif floare.gif
May
La multi ani axe! floare.gif
axe10
La multi ani si tie May.

Aici suntem la jumatate de metru sub nameti! Dimineata am plecat la sky...adica cu pantalonii de sky, geaca de sky, cizme, caciula , fular si m-am afundat in fata blocului in zapada cazuta de ieri incoace. Eu am ajuns cat de cat bine, m-am schimbat la servici ca altfel muream de cald....barbatul meu in schimb a ajuns dupa 2 ore ca nu avea direct metrou....

Daca fac poze dupa masa cand ajung acasa va plasezcateva de pofta!

O zi buna.
Deea
Buna dimineata si La Multi ani!

Ce mi-a placut dimineata cand m-am trezit si am vazut multa, multa zapada inca neatinsa....superb era; pacat ca nu stau acasa sa ma joc cu fata in zapada.

Axe bafta la examene! Nu am vazut nici o poza de la Craciun, nu ai pus sau nu am vazut eu?
dany
Amalia , Lavi , Deea hug.gif

Buey , eu m-am prostit doh.gif ....Am vrut sa-mi pun ticker si nu ma lasa . Codul BB trebuie copiat , nu ?
michelle
Codul cu paranteze patrate [, ]

Dany, ai inceput dieta?
dany
Pe ala l-am luat si a iesit ce se vede sad.gif asta e

De luni o voi relua si eu si Dirk , acum suntem la acomodare .
michelle
Dany, ia linkul asta, apoi apasa iconita corespunzatoare "Adauga Imagine" si copie-l in fereastra care iti apare.
http://www.abnahme-ticker.de/data/07/12/477cccfc0b1de.png
dany
Saru-mana , Miha ! give_rose.gif Parca n-as mai fii avut ticker in viata mea asa ma incurcasem )).gif
michelle
Vad ca esti foarte motivata, sa fie intr-un ceas bun! hug.gif
Eu sper doar sa nu mai mananc de 150 de puncte, ci doar de 30 blushing.gif
dany
CITAT(michelle @ 03-01-2008, 01:57 PM) *

Vad ca esti foarte motivata, sa fie intr-un ceas bun! hug.gif
Eu sper doar sa nu mai mananc de 150 de puncte, ci doar de 30 blushing.gif

Sa dea D-zeu sa ma si tina motivarea asta . Ma gandesc ca va fii mai usor de data avandu-l si pe Dirk la numarat .
Bafta si tie !

Sper sa nu ma incurc iar cand va fii sa schimb ticker-ul . Tocmai am incercat sa pun altul ( care se schimba el automat ) si nu merge .
ganesha
Neatza! Adica neatza e la mine )).gif da'-s prea somnoroasa si n-am stiut sa incep altfel )).gif

Sa te tina motivatia, sa-ti fie intr-un ceas bun inceputu', eu fac galerie cheer.gif si-mi mai place si avataru'!

Cu tickerul, sincera sa fiu nici eu n-am reusit sa-l pun cum l-am pus pe alte forum-uri, asa ca l-am copiat sub forma de imagine (codul url + "adauga imagine", asa sint puse amindoua). Vezi poate merge asa.
dany
A. , ma bucur ca iti place avataru`....Trebuia ceva legat de dieta , nu ? naughty.gif

Cu ticker-ul sunt inca nedumerita : mereu mi-a iesit din prima si acum pauza .....Il mai gadil eu pana iese . Mai am timp pana luni )).gif

saru-mana de urari si sper ca si tu te vei pune pe treaba ( cu toate ca nu vad ce motive ai avea ca arati tare sexy ) .
ganesha
CITAT(danyhoney @ 03-01-2008, 11:51 PM) *

A. , ma bucur ca iti place avataru`....Trebuia ceva legat de dieta , nu ? naughty.gif

Cu ticker-ul sunt inca nedumerita : mereu mi-a iesit din prima si acum pauza .....Il mai gadil eu pana iese . Mai am timp pana luni )).gif

saru-mana de urari si sper ca si tu te vei pune pe treaba ( cu toate ca nu vad ce motive ai avea ca arati tare sexy ) .

Eu m-am pus deja, am si raportat, inca de ieri! blum.gif Merci give_rose.gif
dany
Am vazut . Ce vroiam sa spun era ca eu nu prea vad sa ai nevoie sa te agiti atat cu diete pentru ca arati tare bine ! dar ... fiecare le stie pe ale ei give_rose.gif
ganesha
CITAT(danyhoney @ 04-01-2008, 12:06 AM) *

Am vazut . Ce vroiam sa spun era ca eu nu prea vad sa ai nevoie sa te agiti atat cu diete pentru ca arati tare bine ! dar ... fiecare le stie pe ale ei give_rose.gif

Vreau six-pack, vreau... definitie, pentru ca in curind vreau sa-mi iau niste certificari naughty.gif (am scris putin si la subiectul cu bilant 2007/plan 2008), plus ca vreau sa incep sa tin si cursuri de dansat... Cu timpul vreau o afacere a mea bazata pe ceva de genu'. Altfel... is sanatoasa si-s in parametri.
give_rose.gif

dany
Hey, will u be my personal trainer ??? give_rose.gif

iti doresc multa bafta in tot ce ti-ai propus !
julyalina
'neatza dany ! floare.gif

cred ca G o sa fie personal trainer pentru tot oneden-ul blum.gif
otilici
Ma inscriu si eu la cursurile de dans! w00t.gif
Ce fain de tine Dany ca tine si Dirk WW,asa iti vine muuult mai usor.Ca la mine in casa nu au ce face oricum,mananca si ei tot WW )).gif
anca veselie
LA MULTI ANI!!!! pupic.gif pupic.gif
spor la numarat naughty.gif si eu tre sa iau masuri, dar mi-e leneeeee sad.gif
ganesha
Dany, un weekend super sa ai!!! pupic.gif floare.gif
axe10
Unde oi fi...vezi ca ai pm!
dany
Multumesc pentru vizite !!! hug.gif

WE placut !

CITAT(axe10 @ 05-01-2008, 04:55 PM) *

Unde oi fi...vezi ca ai pm!

Saru-manaaaaaa !!! pupic.gif
bubbles
Ti-ai pus ticker cheer.gif cheer.gif .De cand te apuci de dieta?
dany
Am scris cu o pagina inainte , Bubule
...
CITAT(danyhoney @ 03-01-2008, 01:48 PM) *

De luni o voi relua si eu si Dirk , acum suntem la acomodare .

axe10
Dupa ticker arati ca si cum astepti primavara(nu pt dieta)!!!

Aici ninge din nou!
butterfly
numai la mn nu ningeee si vreau sa ninga!!!!! )).gif
axe10
CITAT(butterfly @ 06-01-2008, 10:57 AM) *

numai la mn nu ningeee si vreau sa ninga!!!!! )).gif

lol.gif ...la noi sunt "munti" de zapada....

Nu stiu cum o sa mergem sa aducem copilul la sf saptamanii ....Videanu ne vrea pietoni clar, dar cu copii care trebuie sa mearga la scoala ce-o avea....ca unii saracii trebuie sa escaladeze mormanele de zapada ca sa poata traversa strada pana la scoala ohmy.gif ...si numai sunt decat vreo 18 ore si incepe.... huh.gif
butterfly
noaptea-i magica..cine stie ce or face autoritatile )).gif poate maine e totul bine )).gif
otilici
Nici la mine nu e zapada deloc...cand va aud,asa mi-e dor de zapada... sad.gif .In schimb e un friiiig.
dany
CITAT(axe10 @ 06-01-2008, 09:54 AM) *

Dupa ticker arati ca si cum astepti primavara(nu pt dieta)!!!

Sa stii ca eu chiar astept primavara . M-am cam saturat de ploi si de vreme de kk sad.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.