Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Am nevoie de asta :eu si nebunelile mele ...
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137
otilici
Buna Dany! Acum si la noi ploua si e urat afara sad.gif .Dar eu tot astept zapada tease.gif
danyhoney
La voi sunt mult mai multe sanse decat aici sad.gif hug.gif

Sa aveti o saptamana fara stress !
otilici
Si tu la fel smile.gif
pupic.gif
May
Imi vine sa iti mananc capsuna de la ticker )).gif Bafta cu dieta amandurora pupic.gif
anca veselie
si eu vreau sa vina primavara! am facut azi o plimbare prin oras si m-am intors cu pantalonii uzi pana la jumatatea gambei sad.gif
te pup dulce dany dulce si iti urez o saptamana insorita pupic.gif
Deea
Buna dimineata! hug.gif

Cum e cu dieta? Ai intrat in ritm? Eu inca incerc sa ma acomodez...ieri am mancat tare putin din lipsa de timp si era sa pic din picioare pe la 5 dupa-amiaza....cam naspa senzatia asa ca o iau incetisor.

Axe te-am intrebart zilele trecute de poze de la petrecerea de Craciun... le-ai pus undeva si nu le-am vazut? Nu-mi aduc aminte sa fi citit ceva in legatura cu asta.

O saptamana frumoasa va doresc!
bubbles
Dany e luni naughty.gif .Ce faci?Unde esti?
danyhoney
May , Anca hug.gif hug.gif

CITAT(Deea @ 07-01-2008, 08:36 AM) *

Cum e cu dieta? Ai intrat in ritm? Eu inca incerc sa ma acomodez...ieri am mancat tare putin din lipsa de timp si era sa pic din picioare pe la 5 dupa-amiaza....cam naspa senzatia asa ca o iau incetisor.

Ai grija de tine si papa cat trebuie sa nu dai in altceva hug.gif Nici eu nu stiu daca voi reusi sa ma reacomodez asa repede dar incerc.

CITAT(bubbles @ 07-01-2008, 10:27 AM) *

Dany e luni naughty.gif .Ce faci?Unde esti?

Sunt aici , acum .

Am studiat noul program WW de la nemtoaice si sunt cam wacko.gif . Nu stiu ce sa fac ....

ganesha
Dany draga, am vrut aseara sa vin sa-ti dau startu' la dieta da' cind sa pun poza cum un starting gun a deconectat al meu router-ul si intre timp m-am dus la somn... si acu' n-o mai gasesc. Da' oricum la tine nu mai e dimineata. Da' sa stii ca m-am gindit la tine si ca-ti tin pumnii, da? give_rose.gif
danyhoney
hug.gif A. si multumesc !!! give_rose.gif
michelle
Dany, ma gandeam ca trebaluiesti ceva prin casa.. si voiam sa iti spun ca azi e sarbatoare
danyhoney

Cica noul program WW ( aparut din data de 18 noiembrie 2007 ) se refera la 18 produse care pot fii consumate la o masa pana la saturatie si au un numar fix de puncte ( cum era inainte cu pastele si cartofii ) . Saturatie inseamna pana simti ca te-ai saturat , nu pana simti ca pleznesti . Toata chestia e sa stii sa te opresti din mancat cand te simti satul .

Alimente si punctaje :

alimente cu 3 P

- branza proaspata cu pana la 5 % Fett
- iaurt natural degresat
- quarck natural degresat
- peste si fructe de mare ( peste slab si neafumat )
- ton in apa
- mezeluri din piept de pui ( cele feliate )
- carne de pui slaba ( piept de pui )
- file de miel
- carne de vita slaba ( carne de vitel , file de vita )

alimente cu 4 P

- orez de toate felurile ( dar de preferat orezul natural )
- paste de orice fel ( dar de preferat pastele integrale )
- cartofi
- fulgi de ovaz , fulgi de cereale
- müsli ( natur sau cu fructe ) DAR care sa nu contina zahar
- paine neagra , pumpernickel ( habar nu am cum se traduce sad.gif )

Problema e ca nu sunt prea multe pareri pe acel forum ( cam secretoase fetele alea ) si nu stiu ce sa fac : sa merg inainte cu numaratul ca si pana acum sau sa ma bag la aceasta noua regula ???? wacko.gif wacko.gif

CITAT(michelle @ 07-01-2008, 02:48 PM) *

Dany, ma gandeam ca trebaluiesti ceva prin casa.. si voiam sa iti spun ca azi e sarbatoare

Stiu ca e sarbatoare . Oricum mare lucru n-as fii putut face ca am o febra musculara la bratul drept de nici macar pantalonii nu mi-i pot ridica cand merg la toaleta )).gif . Am jucat tenis pe WII Sports si acum trag )).gif

Doar am desfacut pomul si am strans decoartiunile de afara si de la geamuri . Bradul il mai tin pana maine in casa ca e cam greu pentru mine sa-l duc la punctul de colectare asa ca e treaba lui Dirk .
michelle
Multumim pentru punctaje! pupic.gif Poate asa ma motivez si eu sa incep sa numar! E mult mai simplu..
De grasimi bune ai mai gasit ceva? S-a modificat ceva pe aici?

Noi am desfacut ieri bradutul.. Era asa de pustiu fara el..
Nessie
La multi ani! flowers1.gif

Am vazut ca ati avut ceva probleme cu tickerul. Am facut un mesaj separat pentru el si poate va e de folos in viitor: Cum sa imi pun ticker?.
danyhoney
CITAT(michelle @ 07-01-2008, 03:11 PM) *

Multumim pentru punctaje! pupic.gif Poate asa ma motivez si eu sa incep sa numar! E mult mai simplu..
De grasimi bune ai mai gasit ceva? S-a modificat ceva pe aici?

Se pare ca nu sunt modificari . Oricum , daca aud ceva va tin la curent floare.gif

Da , se pare ca e mai simplu asa DAR ...daca papi carne de 3 P + cartofi de 4 P ....si mai folosesti si ceva ulei la carne ....ajungi la vreo 8 P . Cam mult pentru o masa , nu ? Inainte faceam mancare de 5-6 P si ma saturam . De aceea nu stiu in ce parte sa o apuc ...

CITAT(Nessie @ 07-01-2008, 03:13 PM) *

La multi ani! flowers1.gif

Am vazut ca ati avut ceva probleme cu tickerul. Am facut un mesaj separat pentru el si poate va e de folos in viitor: Cum sa imi pun ticker?.

La multi ani si tie , Nessie ! give_rose.gif

Multumim pentru ajutor !
danyhoney
La alimentele cu 3 P am uitat doh.gif carnea de porc slaba ( file de porc , schnitzel de porc )

Si leguminoase ( pastai , fasole , mazare , linte ) . Tot la 3 p !!!

michelle
Da, dar regula asta cu 3 sau 4 p pana la saturatie nu o aplici mereu, ci doar cand esti pe fuga sau in pana de idei. In mod normal se calculeaza totalul unei mancari gatite impartit la nr de portii, nu?
Adica regulile astea noi ma gandesc ca nu le scoate pe cele vechi.

PS: Dany, ti-am furat linkul si mi-am facut si eu ticker.
Intr-adevar merge sa actualizezi direct de pe site-ul lor wink1.gif
danyhoney
Din ce am citit eu pe acel forum sunt persoane care tin doar aceasta regula si altele care doar numara ca si inainte . Cica ideea s-a vrut a veni in ajutorul nostru sa nu mai stam sa cantarim toata ziua ....

Eu cred ca saptamana asta le combin : azi , de exemplu cantaresc si numar . Maine imi voi face carne de pui cu legume si cartofi si voi puncta cu 7 p . Sa vedem ce va iesi la cantar )).gif

CITAT(michelle @ 07-01-2008, 04:09 PM) *

Vezi de ce ma agitam eu asa de tare ? )).gif
michelle
CITAT(danyhoney @ 07-01-2008, 05:21 PM) *

Din ce am citit eu pe acel forum sunt persoane care tin doar aceasta regula si altele care doar numara ca si inainte . Cica ideea s-a vrut a veni in ajutorul nostru sa nu mai stam sa cantarim toata ziua ....
Hmm ciudat ca nu poti combina, ma intreb care e explicatia logica wacko.gif

Pai sa vedem cum se deplaseaza spre dreapta tease.gif
ganesha

CITAT(michelle @ 07-01-2008, 04:09 PM) *

Cum adica? blushing.gif
danyhoney
Adica .... faci ticker-ul , il copiezi la semnatura si apoi de cate ori ai ceva de schimbat la el te duci pe site-ul acela , pui modificarile si se schimba automat la semnatura . Fara sa mai fii nevoita sa-l copiezi . Ai inteles oare ceva ? doh.gif )).gif

Ploua cu galeata afara si bate un vaaaant .... dar tot dispar la o plimbare de vreo juma` de ora doh.gif
ganesha
CITAT(danyhoney @ 07-01-2008, 05:52 PM) *

Adica .... faci ticker-ul , il copiezi la semnatura si apoi de cate ori ai ceva de schimbat la el te duci pe site-ul acela , pui modificarile si se schimba automat la semnatura . Fara sa mai fii nevoita sa-l copiezi . Ai inteles oare ceva ? doh.gif )).gif

Ploua cu galeata afara si bate un vaaaant .... dar tot dispar la o plimbare de vreo juma` de ora doh.gif

Pricipit, asa-i si la ticker factory, ca doar nu crezi ca stau sa copii tickerul dupa ce mai aleg niste amariti de km. grin.gif

Da' imi plac tare modelele de tickere cum e al tau si al lui Miha. AM intrat si eu pe site acolo da' pentru sport am vazut ca n-au. Sau n-am stiut eu sa-l gasesc blushing.gif

Exact asa e vremea si la noi. 13 grade la inceput de ianuarie... doh.gif
ina_ceva
hug.gif

Am venit sa salut gazda dar se pare ca lipseste asa ca am sa las un Imagine si un Imagine

La multi ani! Un an nou fericit, cu multe impliniri si iubire!
May
Nu te-am gasit deloc zilele astea sad.gif give_rose.gif
daconst
Dany,vroiam sa te intreb daca regulile astea sunt intr-o varianta noua publicata de WW sau doar circula pe forum la nemtoaice?
N-am avut timp sa mai citesc forumul ala,dar de maine sunt si eu la dieta si de data asta o sa ma tin pina la capat. cheer.gif

Nessie,multumesc de explicatia cu ticker-ul.M-a ajutat si pe mine! give_rose.gif
nusarich
'Neata Dany! Multumim pentru informatiile calde despre punctaje!

Zic si eu ca si Miha, daca faci o mancarica nu pui carne sau cartofi "pana la saturatie", sau macar una dintre ele nu e pana la saturatie, asa ca poti sa punctezi ca inainte. Parerea mea.
danyhoney
Neata !

CITAT(ganesha @ 07-01-2008, 04:55 PM) *

Exact asa e vremea si la noi. 13 grade la inceput de ianuarie... doh.gif

La noi au fost ieri 5 ° dar ziceai ca sunt - 5. Dar tot a fost frumos afara , chiar daca am fost singura ...

CITAT(ina_ceva @ 07-01-2008, 07:13 PM) *

hug.gif

Am venit sa salut gazda dar se pare ca lipseste asa ca am sa las un Imagine si un Imagine

La multi ani! Un an nou fericit, cu multe impliniri si iubire!

Bine ai revenit , Ina ! hug.gif hug.gif

CITAT(Maybeline @ 07-01-2008, 08:44 PM) *

Nu te-am gasit deloc zilele astea sad.gif give_rose.gif

sorry.gif Si mie mi-e dor de tine hug.gif
CITAT(nusarich @ 08-01-2008, 08:06 AM) *

'Neata Dany! Multumim pentru informatiile calde despre punctaje!

Zic si eu ca si Miha, daca faci o mancarica nu pui carne sau cartofi "pana la saturatie", sau macar una dintre ele nu e pana la saturatie, asa ca poti sa punctezi ca inainte. Parerea mea.

Nusa , la mine senzatia de saturatie vine cam repede unneori si de aceea ma gandeam ca poate ma pacalesc singura cu aceasta noua regula . Adica poate ma satur cu o bucata de carnita de 2 p ( nu 3 ) si poate mananc doar 1 cartof de 1 p( nu 4 p ) ca doar mai am si legume pe langa ....

Raman saptamana asta in regim de proba si o sa vad ce iese . hug.gif
bubbles
Neata yahoo.gif .Ce faci?Cum merge numaratul? pupic.gif
danyhoney
CITAT(daconst @ 07-01-2008, 09:59 PM) *

Dany,vroiam sa te intreb daca regulile astea sunt intr-o varianta noua publicata de WW sau doar circula pe forum la nemtoaice?
N-am avut timp sa mai citesc forumul ala,dar de maine sunt si eu la dieta si de data asta o sa ma tin pina la capat. cheer.gif

E oficial !! Daca ai merge la intalnirile lor ai primi deja brosura cu lista acestor alimente . Vezi ca pe forumul lor trebuie sa citesti tot ca nu prea spun ele pe acolo ....
Bafta de azi la numarat !

CITAT(bubbles @ 08-01-2008, 09:30 AM) *

Neata yahoo.gif .Ce faci?Cum merge numaratul? pupic.gif

Neata ! Ieri a mers .... sa vedem cum continui smile.gif

O zi placuta sa aveti !!!
axe10
Neata!
Te pupicesc in primul rand, ca nu am facut-o pe anul asta!
In al doilea rand vad ca avem acum acelasi nr de kg de pierdut...o fi vreun semn?!...hai sa vedem cum ne descurcam cu ele...

CITAT(danyhoney @ 07-01-2008, 04:05 PM) *

Cica noul program WW ( aparut din data de 18 noiembrie 2007 ) se refera la 18 produse care pot fii consumate la o masa pana la saturatie si au un numar fix de puncte ( cum era inainte cu pastele si cartofii ) . Saturatie inseamna pana simti ca te-ai saturat , nu pana simti ca pleznesti . Toata chestia e sa stii sa te opresti din mancat cand te simti satul .

.....................

Stiu ca e sarbatoare . Oricum mare lucru n-as fii putut face ca am o febra musculara la bratul drept de nici macar pantalonii nu mi-i pot ridica cand merg la toaleta )).gif . Am jucat tenis pe WII Sports si acum trag )).gif

Doar am desfacut pomul si am strans decoartiunile de afara si de la geamuri . Bradul il mai tin pana maine in casa ca e cam greu pentru mine sa-l duc la punctul de colectare asa ca e treaba lui Dirk .

Oficial nu prea mi se potriveste...ca si tine, uneori mananc mult mai putin si ma satur,adica de punctele alea vechi. Poate uneori o sa ma iau si dupa tabelul asta, dar mai bine merg inainte cum stiam. Azi e prima zi de revenire la WW si a mea, ieri am facut ceva cumparaturi si era la supermarket fasole cu carnati gata facuta si nu m-am putut abtine. Am luat o casoleta de vreo 300g acasa pe care am impartit-o cu domnul ca eu nu gatesc asta pt ca dansul nu mananca decat odata...si sa muncesc atata...nu se merita!

Noi nu l-am desfacut (pomul) pt ca in el sunt si globuri de coicolata, Alexia pt ca s-a simtit rau de Craciun nu si-a amintit sa le imparta cu copii invitati si nu prea vreau sa i le dau jos. O sa o aducem acasa in we si...dar tac-su a zis ca el il desface pana vine ea...si e si liber zilele astea asa ca s-ar putea sa il gasesc strans cand ma duc acasa.

danyhoney
Am plecat la dentist la control ...
axe10
Normal pt ca inca nu s-a adunat zapada de pe strazile laturalnice, inotam prin ea si trebuie sa vin cu metroul la servici....ajung transpirata, nervoasa...cum nu-mi place!

CITAT(danyhoney @ 08-01-2008, 10:53 AM) *

Am plecat la dentist la control ...

Ce fata cuminte....si eu trebuie sa ajung la un control...neaparat!
Sa vii fara carii...
danyhoney

Si eu te pupic , Lavi pupic.gif

Cum spuneam , eu sunt la proba saptamana asta ...combin si vad ce iese ...
Hai ca n-or fii kg mai tari decat noi , nu ?

Noi am desfacut bradul pentru ca pana pe 10 trebuie adunati toti brazii din oras si n-am vrut sa ramanem ultimii grin.gif

Pup inca o data si dispar hug.gif

CITAT(axe10 @ 08-01-2008, 09:55 AM) *

Ce fata cuminte....si eu trebuie sa ajung la un control...neaparat!
Sa vii fara carii...

Noroc ca ma suna asistenta dentistului sa-mi faca programare ca altfel nu stiu daca m-as tine cu dintii ( ca tot e vorba de ei ) de mers acolo doh.gif

Fara carii , fara carii , sa traiti ! salut.gif
axe10
Pe mine parca parca ma deranjeaza ceva...o sa merg si eu neaparat, poate in vacanta copilului...ca acum sunt peste cap!

Apropos de paste, ieri mi-am luat unele "colorate" cu rosii si spanac..cred ca o sa se distreze Alexia cand o sa le fac. Am luat si integrale ca mai fac cu ton!
danyhoney
Eu mi-am luat paste rosii cu chilli )).gif

Venit de la dentist , am o carie mica dar se rezolva luni .
Acum bag o cana de ceai verde cu aroma de piersici ( e un frig aici brrrr ) si apoi ma misc la curatenie si calcat .
May
Te pupic.gif scurt dar din toata inima
axe10
CITAT(danyhoney @ 08-01-2008, 03:14 PM) *

Eu mi-am luat paste rosii cu chilli )).gif

Venit de la dentist , am o carie mica dar se rezolva luni .
Acum bag o cana de ceai verde cu aroma de piersici ( e un frig aici brrrr ) si apoi ma misc la curatenie si calcat .

clap.gif ...vezi?...daca nu te chema poate se facea mai mare....

Auzi cam cum sunt de scumpe asig de sanatate la voi, plateste Dirk pt amandoi sau va duceti si dati din mana pt tine ca nu ai servici?!....

Paste cu chilli sunt ardeiate dar si f iuti?...cred ca sunt cool!

Ceai nu am baut azi, apa asa si asa...dar m-am incadrat in puncte...o mini depasire de 0.5p..datorata unei buc de paine cu tarate consumata dimineata!

Te pup si ma duc la citit book.gif , recapitulat...si sigur cateva episoade de Prison Break naughty.gif (sunt la seria 2) ca parca sunt drogata cu filmul asta! wacko.gif

May, tu ne anunti doar cand nu te mai recunoastem in poze ce faci, nu?

pupic.gif

Si...vezi...mi-am tras si eu avatar de dieta...
Deea
Wow ce-mi plac avatarele voastre... pe mine ma duc cu gandul la primavara, la multe fructe si legume in piata si multe salate cu gust.

AXEEEEEEE .... te-am intrebat si eu ceva cu cateva pagini in urma! N-ai vazut? Nu ai vrut sa-mi raspunzi? ... cu toate ca nu stiu sa te fi suparat cu ceva.
Bafta la examene!
axe10
Nu, te-am vazut, dar uitai sa-ti zic...cand intri pe mess iti dau cateva...ca nu ocup spatiul pe aici degeaba!
Sorry!
Deea
smile.gif Bine ca imi zisesti , ma speriasem. Intru maine de la servici...sper... te buzzui cand intru.
axe10
Sunt in zona ca sunt libera maine si stau calare pe documentatia de pe net...deci o sa am si mess-ul deschis!
danyhoney
May pupic.gif

Lavi , eu vad tot avatarul ala doar ca oile sunt muuuult mai grase )).gif

Hai sa va arat ce am mancat aseara . Nu e ceva spectaculos dar m-am super saturat . La carne ( de pui ) am avut o bucata de 164 gr care a avut 3 P deci de acum stiu ca voi aplica noua regula cand va fii ceva mai multa naughty.gif . Am avut doar 1 cartof deci 1 p . O lingurita de ulei ....Rezulta ca am mancat de 5 p cheer.gif

Imagine

si asa arata pe farfurie :

Imagine
danyhoney
CITAT(axe10 @ 08-01-2008, 07:02 PM) *

Auzi cam cum sunt de scumpe asig de sanatate la voi, plateste Dirk pt amandoi sau va duceti si dati din mana pt tine ca nu ai servici?!....

Paste cu chilli sunt ardeiate dar si f iuti?...cred ca sunt cool!

Dirk plateste pentru amandoi ...

Nu stiu inca cUm sunt pastele . Iti spun cand o sa le fac ...

hug.gif
bubbles
Ziua yahoo.gif .Uhh Dany drool.gif ma faci sa ud tastatura biggrin.gif .Eu nu pot manca ceapa,morcovi facute asa ca la tine blink.gif Nu imi plac deloc la gust sorry.gif .Cred ca de WW ma reapuc si eu wink1.gif
danyhoney
Poti face si fara ceapa .... Morcovi nu erau acolo ... Eu am pus ce aveam in casa : ardei rosu si galben , ciuperci , ceapa rosie , cartof si carnitza ....Si pe farfurie am avut si broccoli .
michelle
Mama ce meniu w00t.gif
Super!!! naughty.gif Vad ca te-ai pus serios pe treaba. Tine-o tot asa floare.gif

Cum prepari broccoli?
bubbles
Ma gandeam sa imi iau si eu broccoli mai ales ca au si calciu dar mi-e frica ca nu cumva sa nu imi placa la gust bang.gif .Eu am zis de morcovi la modul general .. cruzi ii mananc ca un iepure )).gif .
danyhoney
Pun intr-o oala apa la fiert cu putina vegeta , cand a fiert pun boccoli , scad temperatura si las cam 5-6 minute sa fiarba incet . Cel mai bine s-ar face la aburi dar n-am chef totdeauna ...

CITAT(bubbles @ 09-01-2008, 12:33 PM) *

Ma gandeam sa imi iau si eu broccoli mai ales ca au si calciu dar mi-e frica ca nu cumva sa nu imi placa la gust bang.gif .Eu am zis de morcovi la modul general .. cruzi ii mananc ca un iepure )).gif .

Eu mai pun si un pic de sare pe ei cand sunt pe farfurie ( in cazul in care nu si-au luat destula din vegeta ) .
danyhoney
CITAT(axe10 @ 08-01-2008, 07:02 PM) *

Si...vezi...mi-am tras si eu avatar de dieta...

Acum il vad si eu .....Frumos !
axe10
Ce oi ,fata, ca m-am dat si eu la verdetzuri....?!

Cartofii aia i-ai pus direct pe tava?

Dirk ce a mancat ca si el e la cura,nu?

Noroc ca tocmai am mancat ceva...ce de culori la tine in farfurie...yummy!

Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.