CITAT(Deea @ 10-01-2008, 09:03 AM)

Neataaaaaaaaaaa!!!!
Dany....unde umbli
Moama cum arata mancarurile voastre...ce va invidiez ca aveti chef si timp...as manca si eu daca as avea vointa sa stau sa fac mancare la orele la care ajung eu acasa...dar numai de asta nu am chef asa ca stau si balosesc pe langa monitor.
Axe am vazut pozele ieri... ce de copii acolo si ce haiosi erau..cumintei foc si atenti la Mosu. M-am distrat copios cand am vazut toti parintii cu camere video si foto in mana

. In ultima poza....cea in care esti imbracata in negru arati super super ....nu ca nu ai arata super si in rest

. Acum serios, in aia pari f. slaba.
O zi buna si frumoasa si....cum mai vreti voi sa fie!
Deea, somonul ala iti ia 10 min max sa-l bagi la cuptor...si intre timp poti fierbe cartofii! Nu e mare lucru. E adevarat ca am mai mult timp decat majoritatea de pe aici, la cele care lucreaza ma refer (restul nu au scuze!!

), asta si pt ca mai sunt libera (tot la fel ca tine ca zile,dar si in timpul saptamanii), mai lucrez dupa masa, am copilul mai mare si acum nu e acasa.
Pe de alta parte insa, dedic mult timp bucatariei (poate prea mult!), curateniei, ordinii si nu in ultimul rand copilului. Nu pot sa stau sa citesc o carte sau sa ma uit la un film daca ea e acasa si nu doarme pt ca mi se pare ca nu-i dedic destul timp, ca nu o sa stie o gramada de lucruri daca eu nu i le spun, iar satisfactia este mare...pt ca vad ca ea chiar retine tot ce-i zic!!
Sotul ma ajuta putin, pretentiile sunt sa zicem normale spre mari...mai mult cu copilul...
Da, copii au fost stana de piatra mai ales ca le-a zis de cum a intrat pe usa :"Eu sunt, Mosh Craciun, cel de anul trecut, ma mai tineti minte?!"....in mintea lor, pt ca si anul trecut au fost cam in aceiasi formatie, au inceput sa apara intrebari..de ce?...pt ca anul trecut Moshu a avut cate o lista cu ce fac sau nu fac si i-au promis ceva....cred ca isi ziceau, oare ma cearta, mai tine minte ce i-am promis?!
Asa ca au stat f cuminti si draguti.
Parintii se distreaza la maxim de fiecare data cand isi vad odraslele cum stau neclintite...
Iar despre poza aia...e de Revelion...satisfactia mea a fost pe anul trecut ,dpdv al greutatii, ca am reusit sa am mai putine kg decat anul trecut (-3kg) in conditiile in care am avut mari perioade de timp in care nu am tinut dieta....cine stie poate se intampla si anul asta!!
Dany, ca de obicei cand sunt in zona e ocupata!