Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Am nevoie de asta :eu si nebunelile mele ...
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137
danyhoney
Venit de la soacra ... Am mancat de 6,5 p cheer.gif cheer.gif . A avut gulas din carne de porc slaba , cartofi , orez ( normal ca am ales orezul naughty.gif ) si o salata de castraveti . Am numarat cate linguri de orez am pus in farfurie )).gif , pentru gulas aveam punctajul la produsul gata facut de la Aldi ( ea l-a facut cu mana ei dar e aceeasi chestie ) , am cantarit wink1.gif cat mi-am pus in farfurie si am mai pus totusi 0,5 p de acoperire . M-am scos !!!

CITAT(axe10 @ 11-01-2008, 09:50 AM) *

Da, face, dar cu masina!!!

Ma refeream la cat alearga la job ....nu la mersul pana acolo blum.gif

CITAT(dulcikatty @ 11-01-2008, 10:47 AM) *

Am revenit yahoo.gif . In tara nu sunt asa nameti ca in CT.... sad.gif Si nu-mi place. Acolo era ca in povesti, dar aici...
Tu ce faci?Cum ai inceput anul?

Eu ma lupt cu WW.... In rest sunt ok ....
michelle
Bravo, Dany!
Vad ca esti motivata bine! Eu cred ca profitam de ocazie si saream calul blushing.gif

CITAT(axe10 @ 10-01-2008, 09:18 PM) *

Kg l-ai dat jos de cand ai inceput dieta?

Nu am inceput dieta, dar am pus tickerul ca sa testez. Pe la 55-56 ma invart acum. Nu imi fac griji pt cele 3 kg in plus, se duc foarte usor cand apar ridichile, salaturile grin.gif
Cert e ca nu mai vreau sa slabesc prea mult.
danyhoney
CITAT(michelle @ 11-01-2008, 01:49 PM) *

Bravo, Dany!
Vad ca esti motivata bine! Eu cred ca profitam de ocazie si saream calul blushing.gif

Sa vad cat ma tine .... )).gif
bubbles
Ziua yahoo.gif .felicitari pentru abtinere give_rose.gif .Mi-am facut curaj si eu si mi-am modificat ticker si cred ca ma si apuc de numarat )).gif
danyhoney
Bafta , Andreea !!! Chiar m-am gandit de multe ori de ce nu-ti modifici ticker-ul ....asa ai adevarul sub nas tot timpul grin.gif
danyhoney
Cantarit .... multumita cheer.gif

Si ... pentru ca azi nu numar am de gand sa-mi fac de cap cu .... tananam ...clatite tease.gif
axe10
clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif

Eu nu am facut inca saptamana....sper sa ma "laud" si eu asa... grin.gif
ganesha
Vreau si eu clatiteeeeee! pray.gif De cind cu raceala asta am niste pofte de parc-as fi altceva naughty.gif si nu racita lol.gif

Cu floarea lucrurile stau cam asa: e tare pretentioasa, si cica daca au inceput sa-i cada frunzele nu se prea mai poate reabilita. Cica teoretic doar se pastreaza pina la anul viitor, dar practic nu prea. Si m-a pus asta la ambitie si chiar am si citit despre ea. Daca vrei iti dau niste link-uri, erau niste site-uri despre asta. La un link chiar gasisem ca vara se tine afara. E tare confuz, si apoi in septembrie abia se pune la intuneric niste ore din zi. Asta gasisem aici.
Cum mai am noutati revin.

Felicitari pentru multumirea la cintar!!! cool.gif
otilici
Felicitari Dany pt cantar!! cheer.gif cheer.gif La Dirk cum e,s-a miscat acul cantarului?
Sa-ti fie de bine cu clatitele,ca si eu mi-am facut de cap cu ceva dulce aseara,daca tot am dat jos 3kile grin.gif
danyhoney
Multumesc fetelor ...acum sa vad si cat ma tine )).gif

CITAT(ganesha @ 12-01-2008, 01:58 PM) *

Cu floarea lucrurile stau cam asa: e tare pretentioasa, si cica daca au inceput sa-i cada frunzele nu se prea mai poate reabilita. Cica teoretic doar se pastreaza pina la anul viitor, dar practic nu prea. Si m-a pus asta la ambitie si chiar am si citit despre ea. Daca vrei iti dau niste link-uri, erau niste site-uri despre asta. La un link chiar gasisem ca vara se tine afara. E tare confuz, si apoi in septembrie abia se pune la intuneric niste ore din zi. Asta gasisem aici.
Cum mai am noutati revin.

Hmmmm...cred ca ma las pagubasa ...cam complicat . Si daca nu rezolv nimic ma oftic . Nu sunt scumpe in perioada Craciunului asa ca le voi cumpara ....O sa incerc , totusi , varianta cu beciul ...
CITAT(otilici @ 12-01-2008, 03:32 PM) *

Felicitari Dany pt cantar!! cheer.gif cheer.gif La Dirk cum e,s-a miscat acul cantarului?
Sa-ti fie de bine cu clatitele,ca si eu mi-am facut de cap cu ceva dulce aseara,daca tot am dat jos 3kile grin.gif

Dirk a renuntat saptamana asta ca a mancat prostioare pe la job )).gif .

Am facut 8 clatite si eu am mancat 2 .Fata cuminte o sa ziceti ...dar mi-am bagat nasul si in niste bombonele de cioco bang.gif bang.gif . Cred ca mai tarziu o sa mananc doar mirosul de la rata )).gif ca prea am sarit calu` azi doh.gif

otilici
Daca te saturi doar cu mirosul de rata sa ne zici si noua,poate comandam la restaurant )).gif
danyhoney
lol.gif lol.gif Si eu care ma gandeam ca maine va anunt ca e super bun mirosul de rata si sa va faceti si voi ca n-are puncte blum.gif lol.gif

Te-ai bagat tu repede sa-mi furi ideea tease.gif
axe10
Sa-i faci o poza sa vedem cat ai "mirosit" din ea... lol.gif

Inclin sa cred ca nu se misca saptamana asta cantarul...am asa o presimtire, pentru ca desi nu prea am depasit punctajul, acesta a fost "implinit" cu ajutorul ciocolatei sau unui alt fel de dulce...foame am facut , parca nu ma satura nimic!

O sa vad eu miercuri....

Dany eu azi am facut orez...am mancat cu Alexia, a fost la cererea ei.

Te pup si o seara buna!
bubbles
CITAT(danyhoney @ 12-01-2008, 01:36 PM) *

Cantarit .... multumita cheer.gif

Si ... pentru ca azi nu numar am de gand sa-mi fac de cap cu .... tananam ...clatite tease.gif

Felicitari pentru cantar cheer.gif cheer.gif .La cat mai multe kg duse departe ,departe grin.gif

CITAT(otilici @ 12-01-2008, 06:32 PM) *

Bravo Oti pt kg cheer.gif pupic.gif
himere2005
bravo pentru cantar si merci de "surpriza". am ras de m-am cracanat dimineata. incantata ca am vazut cum merge "jocu" dadeam din ce in ce mai repede click pe patratele...dar mi-a cam tras taca pisicuta )).gif
danyhoney
CITAT(himere2005 @ 13-01-2008, 10:46 AM) *

bravo pentru cantar si merci de "surpriza". am ras de m-am cracanat dimineata. incantata ca am vazut cum merge "jocu" dadeam din ce in ce mai repede click pe patratele...dar mi-a cam tras taca pisicuta )).gif

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif Vezi daca esti curioasa ? lol.gif lol.gif

Atat am mirosit din rata si ... declar ca nu suntem prietene . E muuuuuuult prea grasa pentru gustul meu doh.gif . A trebuit sa aleg grasimea de pe pulpa de sub piele .... bleah . A fost prima oara cand am facut rata ... si ultima .Mie daca nu imi place ceva prima data nici ca mai incerc si alte retete .

Imagine
bubbles
Dany si cu cat ai punctat-o? )).gif Sau ieri a fost ziua cand nu ai numarat eusa_think.gif
danyhoney
N-am numarat ieri , a fost ziua mea libera de la WW wink1.gif
bubbles
Aaaa asa mai merge wink1.gif .Oricum se pare ca merge bine WW si cu noua varianta a alimentelor punctate pana la saturatie.Mi se pare ca ai dat ff bine jos, nu? hug.gif
danyhoney
Da , si eu sunt multumita . Urmatoarele saptamani sigur nu voi mai da atat de mult jos si sunt curioasa sa vad cat dureaza pana ajung la platou .....

Inca n-am tinut cont de noua varianta WW , am numarat ca si inainte . Tin noua varianta pentru cazuri de exceptie ( vizite , restaurant , etc ) .

Tu cand ai zi de cantar ?

Aaaa, acum am vazut ca si tu ai scazut la ticker ! Felicitari ! floare.gif
bubbles
De maine ma apuc si eu de numarat constiincios grin.gif si ziua de cantar cred ca mi-o voi fixa miercuri .Inca nu imi dau seama cum de am scazut la cantar .. dar acum arata cam ca inainte de Sarbatori doh.gif .Am avut noroc ca am fost la gratar la vara babuinului si nu mi-a placut ce a facut acolo in afara de peste (merluciu) din care am mancat unul iar in rest nu mi-a tb nimic .Multumesc pt felicitari ,desi nu merit pt ca mananc cam haotic si seara e cel ami rau ca as manca mereu ceva dulce blink.gif
danyhoney
Si pe mine ma apuca uneori seara pofta de ceva dulce . Mi-am luat o punga de tutti-frutti de la Haribo , fara grasime , si mananc 6 bucati . E adevarat ca au 1,5 p dar mai bine asa decat sa dau iama in altceva . Sau imi tai un kiwi si decojesc o mandarina si le am de rontait la TV ( chiar daca fructele nu sunt indicate seara ) . Mi-am mai facut cateodata o farfurie cu ardei rosii si castravete taiate felii mai sunbtiri si cu un pic de sare ....tot ca snack la TV . Si , cel mai important pentru mine , nu mai stau pana tarziu la TV sau la PC ca atunci ma apuca foamea ...
bubbles
Eu daca stau la PC nu mi-e foame smile.gif dar la TV e dureros ca as rontai intr-una.Eu m-am invatat altfel sa ma pacalesc pleasantry.gif .Mi-am luat niste bomboane si cand imi vine sa mananc cate ceva dulce iau o bomboana si juma de ora am treaba ,timp in care imi trece orice pofta.Si de dulce as manca bombonae de la pom (ca e plin) chestii de astea micute.Daca as avea praji sau torturi ar putea sa stea fff mult si bine in frigider ca nu imi trebuie.Ultima oara am aruncat juma de rulada si eu nu m-am atins deloc nici de prima jumatate mancata lol.gif lol.gif
danyhoney
Si pe mine tot chestii micutze dulci ma atrag )).gif . Nu sunt pofticioasa si pot sta fara dulciuri fara probleme dar ... avem pe masuta din living un bol mare cu bombonele , ciocolatzele , etc ramas de la colindatorii de Revelion si ele imi fac cu ochiul in fiecare seara . Nici nu pot lua bolul de acolo ca imi sare al meu in cap ca , deh , el poate manca din ele .
ina_ceva
Si eu am pofte, dar nu de rotait ci de baut: pepsi si fanta de portocale sorry.gif . Ma apuca cand mi-e lumea mai draga

Nu sunt innebunita dupa dulciuri, asa ca nu am in casa pastrat nimic. Poate doar o ciocolata ratacita de babuin (mare mancacios grin.gif)

Ai spus ca Dirk s-a scapat la serviciu si nu a slabit. El poate sa-si ia pachet de acasa?
Am un prieten care s-a apucat de WW ; isi mai ia mancare la pachet, cu puncte numarate.
bubbles
Al meu nu e deloc cu dulcele blink.gif .Pot sa stea ciocolatele cu varf in fata lui ca nu ii tb bang.gif pe cand eu .. daca desfac o ciocolata .. pana nu o dau gata nu ma las blush.gif .

Dany intrebare blink.gif .Am vazut ca la noul punctaj scrie ca ton in apa 3 p pana la saturatie.Asta cat inseamna ca inainte cand mancam o cutie era mai putin punctata .. cu 2 p parca blink.gif
danyhoney
CITAT(ina_ceva @ 13-01-2008, 11:54 AM) *

Si eu am pofte, dar nu de rotait ci de baut: pepsi si fanta de portocale sorry.gif . Ma apuca cand mi-e lumea mai draga

Nu sunt innebunita dupa dulciuri, asa ca nu am in casa pastrat nimic. Poate doar o ciocolata ratacita de babuin (mare mancacios grin.gif)

Ai spus ca Dirk s-a scapat la serviciu si nu a slabit. El poate sa-si ia pachet de acasa?
Am un prieten care s-a apucat de WW ; isi mai ia mancare la pachet, cu puncte numarate.

Bea pepsi light , Ina ! Nu are puncte . DAR dupa un pahar de pepsi trebuie sa bei unul de apa .
Dirk isi ia mancare de acasa dar saptamana asta au fost cateva evenimente la el la job si au avut mese intinse )).gif . De aceea am zis ca a sarit peste saptamana asta . Dar de azi WW scrie si pe fundul lui - pardon , pe burtica ca a crescut un pic grin.gif
CITAT(bubbles @ 13-01-2008, 11:54 AM) *

Al meu nu e deloc cu dulcele blink.gif .Pot sa stea ciocolatele cu varf in fata lui ca nu ii tb bang.gif pe cand eu .. daca desfac o ciocolata .. pana nu o dau gata nu ma las blush.gif .

La noi e invers dar oricat de nepofticioasa as fii cand il vad ca mananca parca - parca m-ar tenta si pe mine wacko.gif
bubbles
Si inca ceva .. mi se pare absurd de mult 3 p la mazare mai ales ca eu imi pun 2 linguri blink.gif .Tu ce zici?Scuze ca te bat la cap dar sper ca usor usor sa revin si eu la numarat wink1.gif
danyhoney
CITAT(bubbles @ 13-01-2008, 11:59 AM) *

Dany intrebare blink.gif .Am vazut ca la noul punctaj scrie ca ton in apa 3 p pana la saturatie.Asta cat inseamna ca inainte cand mancam o cutie era mai putin punctata .. cu 2 p parca blink.gif

100 gr = 2 p .
Daca mananci mai mult ( 200 , 300 gr , 500 gr .... nu conteaza cantitatea ) pana te saturi , pui 3 p . Daca te opresti la 100 gr eu as zice sa pui 2 p ca si pana acum . Oare ai inteles ce am vrut sa spun ? wacko.gif
bubbles
Am inteles salut.gif .Eu am calculat tot dupa vechiul tabel si imi iese o conserva de 130g la 2.1 p cheer.gif .Usor usor imi revin si eu cu numaratul )).gif
danyhoney
CITAT(bubbles @ 13-01-2008, 12:02 PM) *

Si inca ceva .. mi se pare absurd de mult 3 p la mazare mai ales ca eu imi pun 2 linguri blink.gif .Tu ce zici?Scuze ca te bat la cap dar sper ca usor usor sa revin si eu la numarat wink1.gif

Nu -ti mai cere scuze ...daca pot si stiu te ajut . Unde nu stiu zic si eu pas )).gif

Ma gandesc ca la mazare s-au gandit la faptul ca faci mancare de mazare ( sau ciorba - la ei se poarta ) si mananci 1 farfurie sanatoasa . Si , ca sa nu te mai complici sa cantaresti cat ai mancat , pui 3 p . La cele 2 linguri ramai la punctajul vechi : din conserva , 2 linguri = 0,5 p .

CITAT(bubbles @ 13-01-2008, 12:07 PM) *

Am inteles salut.gif .Eu am calculat tot dupa vechiul tabel si imi iese o conserva de 30g la 2.1 p cheer.gif .Usor usor imi revin si eu cu numaratul )).gif

Daca 100 gr au 2 p .... cum iti ies tie 2,1 p la 30 gr ????? 30 gr ar fii 0,6 p ( rotunjit 0,5 )
ina_ceva
Mi se par de bun simt, ca sa zic asa, aproximarile acestea. Insa raman la ideea ca nu pot fi aplicate in fiecare zi
bubbles
Pai la punctajul vechi din liste scria ton in suc propriu 2.5 p la 150 g .Eu am conserva la 130 g => 130g * 2.5(p la 150g) / 150 = 2.1 p .Regula de 3 simpla sorry.gif .Bine macar ca la mazare mai economisesc ceva )).gif

Auuuu eu am gresit .. am pus 30 in loc de 130 bang.gif bang.gif .Scuze give_rose.gif
danyhoney
Te referi la noul punctaj , Ina ? Daca da ... de acord cu tine !! Daca le aplici in fiecare zi te cam pacalesti singura . Eu am mancat saptamana trecuta carne de pui si am avut cartofi , deci ar fii fost 7 p ( dupa ei ) doh.gif . Carnea a fost , intr-adevar 3 p ( cantarita ) dar am avut doar 1 cartof . Normal ca l-am pus 1 p si nu 4 cum zic ei . Am intrebat si la nemtoiace si nu suntem obligate sa folosim acel punctaj , e doar pentru ocaziile in care nu stim cat am mancat ( ca gramaj ) si asa suntem acoperite .

CITAT(bubbles @ 13-01-2008, 12:15 PM) *

Pai la punctajul vechi din liste scria ton in suc propriu 2.5 p la 150 g .Eu am conserva la 130 g => 130g * 2.5(p la 150g) / 150 = 2.1 p .Regula de 3 simpla sorry.gif .Bine macar ca la mazare mai economisesc ceva )).gif

Auuuu eu am gresit .. am pus 30 in loc de 130 bang.gif bang.gif .Scuze give_rose.gif

Tu te-ai luat dupa primele liste ??? Ultima punctare spune ca 100 gr = 2 p .... deci 150 gr = 3 p . Acele 130 gr = 2, 6 p ( adica 2,5 )
bubbles
Acum am vazut .. am uitat de noile liste give_rose.gif .Sper ca nu te-ai suparat sorry.gif .Nu stiu cum am sa punctez copanele ca le-am fiert si nu le-am cantarit inainte blink.gif si am vazut ca la pulpe de pui scrie ca negatite 2.5 p la 100g bang.gif .
danyhoney

Ce-mi place ca reinviem WW-ul . Chiar mi-au lipsit discutiile astea de schimb de experienta )).gif
bubbles
Intr-adevar punctajele alea sunt bune mai ales cand mergem la petreceri sau cum plec eu la socrii si nu car mereu dupa mine cantarul de bucatarie blink.gif .Am vazut totusi ca la mezeluri de pui e tot 3 p pana la saturatie blink.gif desi se stie ca orice fel de mezel ar fi ,tot grase sunt wink1.gif
danyhoney
CITAT(bubbles @ 13-01-2008, 12:24 PM) *

Acum am vazut .. am uitat de noile liste give_rose.gif .Sper ca nu te-ai suparat sorry.gif .Nu stiu cum am sa punctez copanele ca le-am fiert si nu le-am cantarit inainte blink.gif si am vazut ca la pulpe de pui scrie ca negatite 2.5 p la 100g bang.gif .

Nu m-am suparat , bueyyyy hug.gif

Uite , vezi ? O situatie in care poti pune 3 p la copane : nu stii cat cantaresc si aceste 3 p sunt acoperitoare ! Poate or fii doar 2 p dar ca sa fii sigura pui 3 si te-ai scos . Si nici nu-ti mai faci griji ca poate n-ai punctat cum trebuie

Ei zic de carnea de pui si se refera la pieptul de pui .... dar eu as pune si la copane , ca doar nu mananci si pielea , nu ?
bubbles
Inca o intrebare si gata hug.gif .Daca mananc ciorba de perisoare .. numai zeama su legume .. pot sa pun 2 p la o farfurie?(zic 2 ca poate mai este vreun rest de cartofior pe acolo )).gif ) sau e prea putin?

Sunt fara pielita copanelele wink1.gif
danyhoney
CITAT(bubbles @ 13-01-2008, 12:25 PM) *

Intr-adevar punctajele alea sunt bune mai ales cand mergem la petreceri sau cum plec eu la socrii si nu car mereu dupa mine cantarul de bucatarie blink.gif .Am vazut totusi ca la mezeluri de pui e tot 3 p pana la saturatie blink.gif desi se stie ca orice fel de mezel ar fi ,tot grase sunt wink1.gif

Mezeluri din piept de pui = 3 p

Oare n-am specificat " din piept de pui " in lista ? doh.gif Ma duc sa vad .....

Ba da , am specificat blum.gif Credeam ca am gresit tease.gif
bubbles
Am vazut tease.gif .La mezeluri intra si crenvustii?Ca mie aia imi plac tare blink.gif
danyhoney
CITAT(bubbles @ 13-01-2008, 12:31 PM) *

Inca o intrebare si gata hug.gif .Daca mananc ciorba de perisoare .. numai zeama su legume .. pot sa pun 2 p la o farfurie?(zic 2 ca poate mai este vreun rest de cartofior pe acolo )).gif ) sau e prea putin?

Sunt fara pielita copanelele wink1.gif

zeama = 0 p
legume = 0 p

Eu nu pun cartofi in ciorba de perisoare dar daca tu pui ..... as zice sa pui 1 p pentru grasime ( lasata de carne sau de la uleiul in care ai pus legumele la inceput - daca ai pus ulei ) si pentru o urma de cartofior .... 0,5 ca sa fii acoperita . Asta ar fii parerea mea . Poate mai vin fete si spun si ele cum ar face si ajungem la un punctaj comun grin.gif
ina_ceva
CITAT(bubbles @ 13-01-2008, 01:24 PM) *

Mananc f des copanele si sunt cam 2.5 bc la 100 de grame (depinde de marime: 2 daca sunt mai mari, 3-mai mici)
danyhoney
CITAT(bubbles @ 13-01-2008, 12:35 PM) *

Am vazut tease.gif .La mezeluri intra si crenvustii?Ca mie aia imi plac tare blink.gif

nuuuuuu - acolo scrie mezeluri feliate

La cremvursti iti pui pofta-n cui blum.gif
ina_ceva
CITAT(danyhoney @ 13-01-2008, 01:39 PM) *

CITAT(bubbles @ 13-01-2008, 12:35 PM) *

nuuuuuu - acolo scrie mezeluri feliate

La cremvursti iti pui pofta-n cui blum.gif

Un cremvursti are cam 8 pcte sorry.gif
bubbles
Ciorba e facuta de bunica blink.gif si stiu ca ulei nu pune )).gif .Am sa pun 1.5p atunci .. wink1.gif

Stiu ca are 8p la 100g si sincer din cand in cand mai poftesc la cate un crenwust fiert lol.gif .Asta este .. blum.gif
danyhoney
Nu gasesti cremvursti din carne de pui ? Eu am gasit aici la Lidl si 50 gr = 2 p . O bucata are 40 gr deci 1,6 p ( 1,5 ) . Poate au si la voi in carrefour sau real sau ce mai aveti voi ...La Plus sunt unii de la Viva Vital si nici aia n-au multe puncte ... parca 1 bucata avea tot 1,5 p ...
bubbles
Am mai gasit doar ca nu au trecute valorile pe ei blink.gif .Maine daca ajung in Plus sau Kaufland caut poate gasesc cu valorile trecute wink1.gif .Stii ce imi place la WW .. ca poti manca si mancare gatita )).gif si mai ales ca pot sa gatesc si sa manance si sotul - nu mai zic ca de multe ori i se pare ff gustoasa mancarea mea de regim )).gif
otilici
Ce fete puse pe treaba! Bravo voua! floare.gif
danyhoney
Nu la toate dietele poti manca mancare gatita ?? Eu , daca am tinut doar WW , habar nu am de altele ...

La Plus sa te uiti la raionul cu produse Viva Vital si acolo gasesti cremvursti . Cam toate de la Viva Vital au puncte putine ( iaurt , branza , sunca , etc )

CITAT(otilici @ 13-01-2008, 01:25 PM) *

Ce fete puse pe treaba! Bravo voua! floare.gif

hug.gif Ma intrebam cand ai de gand sa scrii si tu ceva blum.gif Cum merge la tine ? Exceptand cele 3 kg naughty.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.