Oti , voi incerca sa le pun cat de curand .
Hai sa va povestesc cate ceva :
In dimineata plecarii aici erau 6°C ( brrrrrr ) ....Am ajuns in Hurghada pe la ora 17 si in momentul in care am iesit din avion am zis ca mi-a dat cineva un pumn in gura :m-a dat pe spate valul de caldura care m-a intampinat . Toate bune , platit viza , reprezentantul agentiei de turism la care am luat biletele ne-a dus pana la mini-bus-ul care ne-a dus la hotel( inainte ni s-au impartit sticle cu apa plata ) . Pe drum soc total : era deja ora 18 , se intunecase ( acolo se intuneca mai devreme ) siiiiiiiiiiii soferul megea cu luminile stinse

. La ei e ceva obisnuit sa se circule cu luminile stinse , sa se depaseasca care cum vrea si sa se claxoneze din minut in minut
).gif)
.
Hotelul a fost curat , mancarea buna , personalul prietenos si saritor de cate ori aveai nevoie de ceva .
Am iesit intr-o zi cu vaporul in larg si am oprit la 3 recifuri de corali casa facem snorkeling . Super frumos !!!!!!!!
Intr-o zi am fost in Hurghada ( la 30 km de hotel ) unde am facut un tur al orasului , am fost la Acvariu , am fost la o moschee ( doar pe dinafara am vazut-o ) , la o biserica ortodoxa si apoi la bazar la cumparaturi .
Am iesit cu vapor cu fundul de sticla in larg sa admiram pestii si coralii in liniste si am prins si apusul de soare . Superb !!
In alta zi am plecat la Luxor cu autocarul ( 8 ore dus-intors ) . Nu am fost asa de capul nostru cu autocarul .... nuuuuu . Pana acolo s-a format convoi ( cam 70 autocare la dus si vreo 90 la intors ) cu politie in fata si in spatele ultimului autocar . Acolo am fost lasati cu ghizii si la ora stabilita iar s-au intalnit toate autocarele si am plecat inapoi spre hotel . A fost o aventura "placuta " . Luxor-ul e un oras tare murdar , case daramate dar in care se locuieste , blocuri murdare si care parca stau sa cada , mizerie pe starzi ....
Am vazut Valea Regilor , mormintele lui Ramses I , al-III -lea , al - XI -lea , mormantul lui Tut Ankhamon ( unde n-a fost prea mult de vazut ) , Templul de la Karnak , Templul lui Hatshepsut , Colosul Memmnon....
Am mancat pe malul Nil-ului , apoi am vizitat si muzeul de papirus .
Piramidele le vom vedea data viitoare . De data asta n-a mers , din pacate , pentru ca toate piramidele sunt in Cairo si de unde am fost noi pana acolo erau cam 16 ore de mers cu autocarul ( dus-intors ) .
Offfff , imi facusem idei cam ce sa va scriu si .... parca am uitat totul

Cand imi mai aduc aminte de ceva , continui