Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Am nevoie de asta :eu si nebunelile mele ...
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138
uka
welcome welcome back
axe10
CITAT(danyhoney @ 05-10-2007, 12:34 PM) *

CITAT(axe10 @ 05-10-2007, 11:22 AM) *

De la mancarea de acolo sau ai patit ce ti-era frica? rolleyes.gif

" Ce mi-era frica " m-a apucat ieri dimineata dar nu rau - doar un pic - am luat 2 pastile de la farmacia lor si e ok . O amica din grupul nostru nu a iesit 2 zile din casa , asa de rau a fost acel " ceva " .
Chestia e ca am avut grija cam ce am mancat : doar carne de pui in fiecare zi , rosii , castraveti , sfecla rosie , cartofi ( vreo 2 zile ) , paste ( 2 zile ) , pizza facuta in fata mea .... din fructe am mancat doar pepene galben ( cateva felii ) si minibanane . Nu m-am aruncat la inghetata , budinca , praji pentru ca mi-a fost teama . Am baut doar suc de mere indoit cu apa minerala ( intr-o seara am baut vin rosu si in 2 dupa-amieze m-am delectat cu cocktail care nu prea avea gust )).gif ) ...
Daca as fii si aici asa de cuminte ce bine ar fii )).gif

Mada hug.gif

Bine ca nu a fost mai devreme....
Pai esti cuminte...dar mananci prea tarziu seara....
Hai ca iti revii tu.
dany
hug.gif Uka

Mi-e friiiiiiig !!!!!!!!!!!!!!!! Vad ca nu e de ajuns galeata de soare care mi-au promis-o animatorii de acolo )).gif

Apropo de animatori : ieri dimineata am ramas la piscina si a fost program de gimnastica acvatica . Toate bune si frumoase ... am facut noi gimnastica ( vreo 10 persoane - din gasca noastra am fost singura care m-am bagat ) si apoi ... dracii aia de animatori ne-au dus pe marginea piscinei si am inceput sa topaim pe muzica lor , un dans de genul " femei contra barbati " . A fost super amuzant ... cei de pe sezlonguri s-au amuzat de numa . Cand am terminat unul din ei a zis in gura mare la microfon ca dansul a fost ceva extra pentru mine pentru ca plec doh.gif doh.gif Lumea cu ochii pe mine ( vedeta pentru cateva minute )).gif ) si ... ca sa scap am sarit in piscina ... Cand am iesit am primit o sticla de sampanie cheer.gif . Super prietenosi si de treaba toti .

CITAT(axe10 @ 05-10-2007, 11:44 AM) *

Pai esti cuminte...dar mananci prea tarziu seara....
Hai ca iti revii tu.

Si acolo mancam de cina la ora 20:00 ... Oricum WW nu impune orele la care sa mananci ( asta ne-o impunem noi ) . Dirk a mancat si seara la ora 22:00 cand a tinut WW si tot a slabit frumos ...

Lasa ca ma fac eu mare si cuminte )).gif
May
Bine ai revenit cheer.gif cheer.gif floare.gif hug.gif pupic.gif give_rose.gif
dany
Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine
May
mama ce bronzata esti w00t.gif
ganesha
Uaaaaaau, duoamna, uaaaaauuuuu! Frumoase poze, frumoasa duamna... floare.gif
dany
A, ma faci sa blushing.gif

La temperaturile de acolo nici nu mi-a trebuit prea mult sa ma fac bronzata , May smile.gif
axe10
Care-i treaba cu turbanu'?

Oricum cred ca te bronzezi rapid...plus ca nu te-am vazut dupa sedintele de solar!
dany
La solar am fost de 3 ori inainte ...doar ca sa nu merg chiar branza acolo . Dar , adevarul e ca ma prinde repede soarele . In pozele care le-am pus cu tunsoarea se vede ce culoare aveam cand am plecat .....

Pozele cu turbanul sunt facute in ziua cu peste 60 ° C ... E singura chestie care o poti pune pe cap pentru a te apara de soare si pentru a nu transpira . Am incercat cu sapca dar dupa 5 minute eram leoarca pe cap . Nu mai spun ca nici ochelarii de soare nu am putut sa-i port in acea zi ... curgea transpiratia pe sun ei in jos pe obraji ...
Si salul alb care il am pe umeri e tot pentru protectie impotriva soarelui . Soarele din desert e muuuuuuuult mai puternic decat soarele de la noi ....
axe10
arati f bine.... naughty.gif naughty.gif
dany
Am uitat sa specific ca acele 33-35 ° C erau la umbra !!!!!! tease.gif Temperatura apei in piscina 29 ° C ...apa marii 26-27 ° C
Sexymom
Ce frumoase sunt pozele, si peisajul din spate. pupic.gif naughty.gif
dany

Plecam la cumparaturi ca suiera vantul prin frigider . Si la medic sa ne ia sange pentru analizele anuale .

Am reusit sa punem pozele facute de noi asa ca .... azi - maine le pun sa le vedeti si voi . restul trebuie sa le adunam de la ceilalti .

Pe mai tarziu .

Stai sa vezi si restul , sexy . Adevarul e ca mie mi-a placut tare mult : sa vezi munti ( stanci doar fara verdeata ) , desert si mare la un loc e ceva .....fara cuvinte .

Hai ca revin cu povesti mai tarziu.
Deea
pupic.gif Bine ai revenit!

Sa inteleg ca avem o vedeta printre noi smile.gif

Suuupppppeeerrrr pozele! vreau si eu asa bronzata sad.gif(
Ma bucur tare mult ca v-ati distrat!
dany
hug.gif Deea

Da , mey , vedeta pentru cateva minute lol.gif lol.gif Dar ...halal vedeta ca radeam de ma prapadeam cand ne-au pus sa topaim lol.gif
otilici
Bine ai revenit Dany!Tare frumoase pozele!Abia astept sa vii si cu restul smile.gif
dany
Oti , voi incerca sa le pun cat de curand .

Hai sa va povestesc cate ceva :

In dimineata plecarii aici erau 6°C ( brrrrrr ) ....Am ajuns in Hurghada pe la ora 17 si in momentul in care am iesit din avion am zis ca mi-a dat cineva un pumn in gura :m-a dat pe spate valul de caldura care m-a intampinat . Toate bune , platit viza , reprezentantul agentiei de turism la care am luat biletele ne-a dus pana la mini-bus-ul care ne-a dus la hotel( inainte ni s-au impartit sticle cu apa plata ) . Pe drum soc total : era deja ora 18 , se intunecase ( acolo se intuneca mai devreme ) siiiiiiiiiiii soferul megea cu luminile stinse doh.gif doh.gif . La ei e ceva obisnuit sa se circule cu luminile stinse , sa se depaseasca care cum vrea si sa se claxoneze din minut in minut )).gif .

Hotelul a fost curat , mancarea buna , personalul prietenos si saritor de cate ori aveai nevoie de ceva .

Am iesit intr-o zi cu vaporul in larg si am oprit la 3 recifuri de corali casa facem snorkeling . Super frumos !!!!!!!!

Intr-o zi am fost in Hurghada ( la 30 km de hotel ) unde am facut un tur al orasului , am fost la Acvariu , am fost la o moschee ( doar pe dinafara am vazut-o ) , la o biserica ortodoxa si apoi la bazar la cumparaturi .

Am iesit cu vapor cu fundul de sticla in larg sa admiram pestii si coralii in liniste si am prins si apusul de soare . Superb !!

In alta zi am plecat la Luxor cu autocarul ( 8 ore dus-intors ) . Nu am fost asa de capul nostru cu autocarul .... nuuuuu . Pana acolo s-a format convoi ( cam 70 autocare la dus si vreo 90 la intors ) cu politie in fata si in spatele ultimului autocar . Acolo am fost lasati cu ghizii si la ora stabilita iar s-au intalnit toate autocarele si am plecat inapoi spre hotel . A fost o aventura "placuta " . Luxor-ul e un oras tare murdar , case daramate dar in care se locuieste , blocuri murdare si care parca stau sa cada , mizerie pe starzi ....
Am vazut Valea Regilor , mormintele lui Ramses I , al-III -lea , al - XI -lea , mormantul lui Tut Ankhamon ( unde n-a fost prea mult de vazut ) , Templul de la Karnak , Templul lui Hatshepsut , Colosul Memmnon....
Am mancat pe malul Nil-ului , apoi am vizitat si muzeul de papirus .

Piramidele le vom vedea data viitoare . De data asta n-a mers , din pacate , pentru ca toate piramidele sunt in Cairo si de unde am fost noi pana acolo erau cam 16 ore de mers cu autocarul ( dus-intors ) .

Offfff , imi facusem idei cam ce sa va scriu si .... parca am uitat totul doh.gif doh.gif Cand imi mai aduc aminte de ceva , continui
axe10
Cred ca a fost foarte frumos si v-a placut...Dirk are acum un vis implinit...
dany
CITAT(axe10 @ 05-10-2007, 06:36 PM) *

Exact , Lavi hug.gif Doar ca mai lipseste Cairo cu piramide cu tot . Dar ...e timp destul si pentru asta .

Am pus pozele noastre la incarcat .... Sunt 342 si , cica , dureaza 2 ore pana sunt gata doh.gif
Cele facute sub apa le vom primi peste vreo cateva zile : am avut aparate ( 2 ) de unica folosinta si trebuie sa le ducem la un foto-service sa le developeze si sa le puna pe CD.
axe10
CITAT(danyhoney @ 05-10-2007, 07:55 PM) *

CITAT(axe10 @ 05-10-2007, 06:36 PM) *

Exact , Lavi hug.gif Doar ca mai lipseste Cairo cu piramide cu tot . Dar ...e timp destul si pentru asta .

Am pus pozele noastre la incarcat .... Sunt 342 si , cica , dureaza 2 ore pana sunt gata doh.gif
Cele facute sub apa le vom primi peste vreo cateva zile : am avut aparate ( 2 ) de unica folosinta si trebuie sa le ducem la un foto-service sa le developeze si sa le puna pe CD.

Abia astept....lasa ca piramidele stau acolo de 2000 de ani....va asteapta pe voi inca vreo 2-3...cred ca si pe mine laugh.gif ...
2 ore?...dar unde le pui mey?
dany
Pe shutterfly le pun . Dar.... ca de obicei , intre timp mi-a picat netul doh.gif . Pana de Revelion reusesc sa le pun lol.gif

Am primit si pozele de la o alta familie care a fost cu noi ...Sa vad cum le pun si pe alea . Sigur nu voi reusi sa le pun in ordine dar ... macar sa se vada . Nu sunt multe pentru ca au fotografiat aproape ca si noi si , deci , nu are rost sa pun poze duble .
dany
Din pacate m-am blocat la pus poze .... Pe shutterfly am voie sa pun doar 250 poze o data ....eu aveam 342 ....asa ca va trebui sa permutez ceva pe acolo dar NU AZI !!!!!! Vreau la nani acum !!!

Promit ca rezolv problema si veti putea vedea pozele ( care nu sunt extrordinare !!!!!! )

Somn usor si WE super tuturor !!!!!

Banuiesc ca maine dimineata voi fii singura care va fii pe aici ... dar nu conteza ! Important e sa rezolv cu pozele si sa ma relaxez , nu ? )).gif
emu
CITAT(danyhoney @ 05-10-2007, 06:54 AM) *
Imagine

w00t.gif w00t.gif Ce bronzolici esti!!! Te prinde repede soarele?

M-am bagat la scotocit de poze... ca nu mai am rabdare pana maine )).gif Poate apuc sa vad ceva. Ha Ha Ha le-am gasit blum.gif
emu
Deci, nu le-am vazut pe toate, dar pana acum zic asa:
- am ras ceva de genul asta " lol.gif " la poza #28
- si voi (mai ales tu) aratati super bine wink1.gif
dany
Cum adica ai vazut deja pozele , Emi ??? Hmmmmmm !! Nu le facusem publice inca !

EGIPT 1

EGIPT - continuare
dany
CITAT(emu @ 06-10-2007, 12:53 AM) *

Nu-mi dau seama care era poza aceea ! La poza 28 eu vad pesti .
otilici
Poza 28 din al doilea set de poze blum.gif banuiesc.Aceea cu prosopul )).gif
dany
Eu ma uitam in primul set pentru ca ea le-a vazut inainte sa le fac publice si nu erau separate ...

Ma voi chinui sa pun si pozele primite ieri de la alta familie .... Sa vad care sunt deosebite de ale noastre ca sa nu pun duble .
dany
restul pozelor

WE placut !
buretel
Dany-dulce, bine ai revenit pupic.gif pupic.gif
De o ora ma uit la pozele tale si nu ma mai satur )).gif Ce locuri frumoase, exotice...ce vacanta faina ati avut! Iar voi doi sunteti wub.gif
Abia astept sa le vad si pe cele subacvatice rolleyes.gif

PS: Nu ne-ai povestit ce papa bun ai mancat pe acolo blum.gif L-am vazut pe nenea bucataru' intr-o poza, mesterea ceva din legume, artistic w00t.gif
dany
hug.gif Buretel

Ma bucur ca ti-au placut pozele !

In legatura cu papa am scris la pagina 17 , postarea 250 ....Nu m-am aruncat la mancare orientala pentru ca mi-a fost frica sa nu-mi deranjez stomacul .Asa ca am avut un pic grija ce pap .
dany
Bueyyyyyy, vreau inapoi in Egipt !!!!!! A fost cel mai frumos concediu !!!! Inca nu imi revin . Sper sa nu va plictisesc dar .......asa sunt eu :cand imi place ceva nu ma pot opri sa nu ma minunez in continuare cu voce tare )).gif
dany
Hmmmm , acel " ceva" de care m-am ferit in concediu a aparut acum rau de tot sad.gif sad.gif sad.gif Am luat 2 pastile ....sper sa treaca repede . La naiba , credeam ca am scapat ieftin si cand colo ...... Am mancat normal de cand suntem acasa , nu am exagerat .
dany
Alte impresii din concediu :

- oameni prietenosi si tot timpul cu zambetul pe buze
- la bazar te poti tocmi cat vrei ( noi am scos cateva saluri de Pashmir - mai bun decat cashmir-ul - la 2 € fata de 8 cat vroia vanzatorul smile.gif )
- se construieste in draci ......DAR omul isi cumpara terenul si IN TIMP DE 1 AN DE ZILE E OBLIGAT SA INCEAPA SA-SI CONSTRUIASCA CASA ......dupa aceea poate continua construirea cand are bani .....deci asta poate dura ani de zile !!!!!! Parintii au o casa si copiii sunt obligati sa-si constriuasca casa lor cu legatura la casa parintilor !!!!! Deci ori ca bloc ( construiesc deasupra parintilor ) ori ca o prelungire ...
- benzina costa 0,32 € !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! La noi costa 1,34 € !!!!!
- o tara bogata dar arata ca ultima tara saraca !!!!!!
- nu am vazut multe femei pe strazi !!!!!!!!!!!! Doar 2 femei cu caprele in desert ( pe drum spre Luxor ) si 1 vamesa !!!!!!! Barbatii muncesc , femeile stau acasa si ies fffff rar !! Toti angajatii din hoteluri erau barbati !!
- sunt credinciosi pana peste poate !!!! Dar exista si exceptii ... deci nu e lege sa tii Ramadan-ul !
- am avut ocazia sa fiu considerata prietena de 2 persoane : capitanul vasului cu care am foat la snorkeling si reprezentantul agentiei de turism cu care am plecat de aici !!!! Cum mi-am dat seama de asta ????? Simplu : la ei forma de salut normala e datul mainii ....ca prieten iti dau mana si te pupa de 2 ori pe obraz !!!!!! Pe mine m-au pupat !!! naughty.gif Asta poate si pentru ca sunt eu mai zapacita din fire )).gif
- isi dau silinta sa vorbeasca mai multe limbi straine !! Animatorii din hotelul nostru vorbeau engleza , germana , franceza , italiana si rusa .

Of , ca multe as mai avea de povestit !
May
CITAT(danyhoney @ 06-10-2007, 11:14 PM) *

- nu am vazut multe femei pe strazi !!!!!!!!!!!! Doar 2 femei cu caprele in desert ( pe drum spre Luxor ) si 1 vamesa !!!!!!! Barbatii muncesc , femeile stau acasa si ies fffff rar !! Toti angajatii din hoteluri erau barbati !!

Am auzit ca musulmancele nu au voie sa iasa din casa in timpul saptamanii decat sa isi duca copiii la scoala sau sa faca piata, dar si asta destul de rar. In rest, cica ies in WE la shopping insotite de barbat unsure.gif.

Nu stiu cat e de adevarat, asta am auzit unsure.gif
dany
Nici eu nu pot spune daca e adevarat sau nu .......Data viitoare ma voi interesa )).gif
dany
Zilele urmatoare voi incepe sa-mi caut un job ! Sper sa am bafta sa gasesc ceva . Imi place sa stau acasa ( de cand avem casa ca tot timpul am ceva de facut ) dar vreau sa am un job de 400 € ( mai mult nu imi permit din cauza salariului lui Dirk ) din care pot economisi ceva pentru urmatorul concediu .
May
Nu am inteles care e faza cu jobul tau si salariul lui Dirk blink.gif ce legatura au?
otilici
Tare frumoase sunt pozele Dany,dar nu am apucat sa le vad pe toate,promit sa vizionez restul maine.De-abia mi-am luat ochii de la ele smile.gif
Chiar,care e treaba cu salariul,ca nici eu nu pricep?

Pai daca e asa bine in Egipt,eu propun sa ne mutam acolo,numai de dragul statului acasa si pt. shopping-ul de sfarsit de saptamana... wink1.gif .Dar nu cred ca as rezista sa nu prea ies din casa...la faza asta is un pic claustrofoba blum.gif
dany
Deciiiiii........

- daca am un job cu program de munca normal mi se iau fff multe taxe pentru ca nu am cum sa dovedesc ce am studiat si pentru ca nu am vechime ! In cazul asta as primi " in mana " cam 40 % din salariu !
- Dirk castiga bine si de aceea taxele platite de mine ar fi fff mari !!!!! Se tine cont de cat castiga cealalta " jumatate " de familie
- daca am job de 400 € nu am taxe .....primesc cei 400 € in fiecare luna
- as putea spune ca am gasit job-ul ideal si vreau sa raman acolo .....atunci se va face o norma intre salariul meu ( angajat normal ) si cel al lui Dirk si am fii amandoi incadrati la aceeasi categorie .....DAR ASTA AR INSEMNA ca Dirk va pierde mult din salariu si ce as castiga eu nu ar fii egal cu ce pierde el .

Cam complicat , nu ????? De aceea prefer un job pentru 400 € !!!!

Acei 400 € ai mei ar fii cheltuialapentru papa si restul pe 1 luna de zile !!!! Avem 100 € programati / saptamana .
May
Acum am inteles..... tare complicat wacko.gif

Multa bafta cheer.gif cheer.gif cheer.gif
otilici
Interesanta chestie,nu am mai auzit de asa ceva... blink.gif
dany
CITAT(otilici @ 07-10-2007, 12:01 AM) *

Pai daca e asa bine in Egipt,eu propun sa ne mutam acolo,numai de dragul statului acasa si pt. shopping-ul de sfarsit de saptamana... wink1.gif .Dar nu cred ca as rezista sa nu prea ies din casa...la faza asta is un pic claustrofoba blum.gif

lol.gif lol.gif lol.gif Statul acasa e ok , shopping e ok DAR ... ce te faci cand nu ai voie sa deschizi gura in fata sotului ???? EL are dreptul de a spune ceva .....TU nu !!!!! Tu mergi la cativa pasi in urma lui , nu ai voie sa vorbesti sau sa comentezi niciodata !!!! Apropo de asta : la aeroport in Hurghada , la controlul pasapoartelor , stand la coada ...apare un egiptean ( reprezentant al unei agentii de turism ) si se ia de o tipa ( SINGURA !!!!! ) care ce-stiu-eu-ce a facut si o face cu ou si cu otet !!!!! Tipa si-a cerut scuze dar el continua sa spuna ca ce a facut ea a fost rau , etc !!!! Ar fii trebuit sa auziti TONUL care l-a folosit acel tip !!!!!Acelasi ton il folosesc ei de obicei in fata femeilor egiptene !!! Mie mi s-a facut pielea gainii cand l-am auzit !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Deci .....de locuit in Egipt ...NICIODATA !!!!!!!!!!!!!!!!!! Chiar daca mergi acolo ca o familie europeana ...candva trebuie sa te adaptezi vietii de acolo !
May
Eu nu as suporta asa ceva, i-as trage si doua in gura daca mi-ar vorbi pe un ton autoritar dry.gif, dar na... asta e religia lor sad.gif
dany
lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif Exact asta i-am spus si eu lui Dirk , May !!! La care el a spus ca nu ar putea trai alaturi de o femeie care nu are nimic de spus !!!! Deci gura mea mare e mai buna decat tacerea unei egiptene lol.gif lol.gif

Egiptenii au voie sa aiba 4 neveste !!! EI decid care dintre cele 4 neveste este nevasta " principala " !!!! Daca prima nevasta naste fetita ....ei au voie sa se insoare din nou in speranta ca urmatoarea nevasta va naste baietel ....Daca cea de a -4-a nevasta naste baietel ( restul au facut doar fetite ) devine AUTOMAT prima nevasta si are parte de toate privilegiile in timp ce celelalte neveste vor fii considerate niste sclave doh.gif doh.gif

dany
CITAT(Maybeline @ 07-10-2007, 12:28 AM) *

Eu nu as suporta asa ceva, i-as trage si doua in gura daca mi-ar vorbi pe un ton autoritar dry.gif, dar na... asta e religia lor sad.gif

Daca ai face asta ...... ai ateriza urgent in inchisore !!!!! Esti pe teritoriul lor !!!!!

Noapte buna si vise placute tuturor !!!!
axe10
CITAT(danyhoney @ 06-10-2007, 11:04 PM) *

Hmmmm , acel " ceva" de care m-am ferit in concediu a aparut acum rau de tot sad.gif sad.gif sad.gif Am luat 2 pastile ....sper sa treaca repede . La naiba , credeam ca am scapat ieftin si cand colo ...... Am mancat normal de cand suntem acasa , nu am exagerat .

Nasol moment...
Eu am fost ieri in petreceri si acum ma pregatesc sa plec la soacra...tot la party.
Duminica placuta.
pupic.gif
dany
Distractie faina , Lavi ! pupic.gif

Noi am fost harnici azi : am strans frunzele din gradina . Era plin !!!!!! Acum am luat o pauza si apoi voi strange si pe aleea catre garaj si pe langa casa . Cred ca maine ma apuc de flori .
emu
CITAT(danyhoney @ 06-10-2007, 06:53 AM) *
CITAT(emu @ 06-10-2007, 12:53 AM) *

Nu-mi dau seama care era poza aceea ! La poza 28 eu vad pesti .

Oti are dreptate, cea cu prosopul (de fapt toate cu ornamentele de pat) smile.gif ma amuza teribil (imi plac); n-am putut sa atasez poza din cauza de format neacceptat smile.gif

CITAT(danyhoney @ 06-10-2007, 05:14 PM) *

Of , ca multe as mai avea de povestit !

Mai povesteste, mai povesteste, ca suna tare interesant. hug.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.