Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Am nevoie de asta :eu si nebunelile mele ...
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139
otilici
Am intrat sa va citesc si atat am apucat,ca cineva nu mi-a mai dat pace )).gif .Nici nu mai zic ca ieri am mancat si eu prostioare,nici nu am calculat inca sa vad daca si cat am depasit.Dar azi m-am prea cumintit,nu am putut manca aproape deloc blushing.gif .Vad ca devin omul extremelor,nu alta doh.gif
dany
CITAT(otilici @ 13-01-2008, 01:38 PM) *

Am intrat sa va citesc si atat am apucat,ca cineva nu mi-a mai dat pace )).gif .Nici nu mai zic ca ieri am mancat si eu prostioare,nici nu am calculat inca sa vad daca si cat am depasit.Dar azi m-am prea cumintit,nu am putut manca aproape deloc blushing.gif .Vad ca devin omul extremelor,nu alta doh.gif

Ai grija mare !!! Asa iti poti strica stomacul , daca nu mananci nimic . Faptul ca ieri ai mancat prostioare nu cred ca e prea grav . Cred ca orice dieta iti permite o cheat-day , zic si eu hug.gif
otilici
Ai dreptate Dany,dar de obicei nu pot manca dimineata,ma fortez sad.gif ,pe cand seara nu ma pot culca cu stomacul gol si trebuie sa mananc ca ma culc tare tarziu blushing.gif .Si nu e bine deloc...Mai rau e ca nu prea pot schimba asta,am incercat de multe ori.Macar sa mananc cu moderatie in ansamblu,e tot ce pot sa fac.

Cheat-day-ul a fost vineri,ca nu m-am putut abtine de la cioco tease.gif .Ieri pur si simplu nu am avut chef sa calculez,sper ca nu am sarit prea tare calul grin.gif
dany
Nu merge sa-ti faci seara o supa din aceea de care ti-am spus eu ? Asa n-ai fii cu stomacul gol si nici nu cred ca are multe calorii .

Si eu sunt la fel cu mancatul dimineata dar incerc sa bag in fiecare zi macar 1 kiwi si un iaurt .
bubbles
Dany tu vrei sa tii in fiecare saptamana cate o zi in care sa nu numeri?Eu cred ca daca l-as baga pe al meu la WW as muri de ciuda cand as vedea ca da mult ai usor si mai repede decat mine jos blink.gif
otilici
Dimineata incerc sa bag iaurt cu cereale sau ceva de gen,dar seara daca nu mananc carbohidrati mi se face rau sad.gif .Macar o pulpa la gratar,niste cartofi,orez...poate de aceea merge mai greu cu dieta la mine in general,dar asta e,altfel nu pot. sorry.gif
bubbles
Si eu tb sa mananc seara ceva carbs ca sa ma simt satula blink.gif .De obicei prefer cartofii fierti wink1.gif
Am vazut ca scrie la punctaj ca painea uscata o felie (cred ca de 20g) are 0.5p .Paine uscata adica pesmet?Eu imi mai fac asa pesmet in tigaie in cuptor )).gif
dany
CITAT(bubbles @ 13-01-2008, 02:20 PM) *

Dany tu vrei sa tii in fiecare saptamana cate o zi in care sa nu numeri?Eu cred ca daca l-as baga pe al meu la WW as muri de ciuda cand as vedea ca da mult ai usor si mai repede decat mine jos blink.gif

Da , tin o zi fara sa numar . asa am facut si acum 2 ani si a mers bine .
)).gif )).gif Mai tii minte cand a tinut si al meu WW si slabea ca nebunu` si eu eram mult in urma lui ? Ma ofticam de numa` . Asa e cu barbatii : slabesc mai repede decat noi doh.gif

CITAT(otilici @ 13-01-2008, 02:22 PM) *

Dimineata incerc sa bag iaurt cu cereale sau ceva de gen,dar seara daca nu mananc carbohidrati mi se face rau sad.gif .Macar o pulpa la gratar,niste cartofi,orez...poate de aceea merge mai greu cu dieta la mine in general,dar asta e,altfel nu pot. sorry.gif

A, eu ma gandeam ca te referi la seara tarziu cu mancatul .
Asa mananc si eu : seara e masa principala ( calda ) la noi - asa a fost mereu . Nu cred ca asta e motivul . La tine e si tiroida ....

CITAT(bubbles @ 13-01-2008, 02:34 PM) *

Si eu tb sa mananc seara ceva carbs ca sa ma simt satula blink.gif .De obicei prefer cartofii fierti wink1.gif
Am vazut ca scrie la punctaj ca painea uscata o felie (cred ca de 20g) are 0.5p .Paine uscata adica pesmet?Eu imi mai fac asa pesmet in tigaie in cuptor )).gif

Aici zic pas ! Eu nu am paine uscata in lista mea .....Intreab-o pe Miha .
bubbles
Bine Dany give_rose.gif .Multumesc oricum hug.gif .Uff usor usor imi revin si eu )).gif .Azi cred ca ma incadrez in 19 puncte grin.gif .Tu de cate tb sa mananci?
Apropo am un compot de ananas in sirop light care are 530 g cu tot cu lichid si 300 si ceva fara .. Cum calculez .. ca mie imi place si siropul sorry.gif
dany
Calculezi cu totul daca bei si siropul blum.gif .

Eu am 20 p / zi doh.gif doh.gif Tare putine sunt cateodata . Dar am si zile in care pun 3-4 deoparte .
bubbles
Eu am 19 si am zile cand le depasesc si zile cand cu greu fac 16-17 p bang.gif .Am gasit un site interesant Site eusa_think.gif

Ufff cat sunt de bolunda bang.gif .Vezi ca pe idioata Idioata daca iti faci cont si intri la download de pe pag ta .. gasesti 2 filmulete cu pilates grin.gif
dany
Wow ! Mersi give_rose.gif !!! Am ce studia zilele astea cheer.gif
May
Neataaaaaaaaaa cheer.gif va salut cu burta plina cu macaroane cu branza... mamaaaa cate ``cu`` am pus dar era inevitabil lol.gif

Si uite asa am mai innebunit putin si rad singura.... sa fie de fericire ca te gasesc ONNNNNNNNNNNNN dupa atatea mii de secole, dany???? Intrii? naughty.gif
bubbles
Dany flowers1.gif .Este util site-ul si l-am gasit din greseala )).gif
May cheer.gif cheer.gif ai aparut blum.gif .Zicea cineva ca tu te tii de treaba, nu mai treci pe aici si cand ai sa treci ai sa fi slaba blum.gif
dany
lol.gif lol.gif lol.gif Oare de la asta ti se trage rasul ? lol.gif

Macaroane cu branza ?? Si eu vreau ...n-am mai facut de 15 ani cred doh.gif .Oare mai stiu cum se fac ?

Intru putin mai tarziu , mai esti ( 30 min cred ) ? pupic.gif
May
Suuuuunttttt, deci la 4 ma prezint in fata pc-ului ca merg sa imi termin de facut mancarea. Macaroanele au fost super, e prima data cand fac si chiar sunt multumita de cum au iesit, mai ales ca sunt simplu de facut, gustoase si satioase..... de puncte nu mai zic nimic ca azi nu numar )).gif

CITAT(bubbles @ 13-01-2008, 03:19 PM) *

May cheer.gif cheer.gif ai aparut blum.gif .Zicea cineva ca tu te tii de treaba, nu mai treci pe aici si cand ai sa treci ai sa fi slaba blum.gif

axe zicea dar am fost prea obosita ca sa raspund in acel moment. Eh, incerc sa ma tin de treaba cat mai bine, deocamdata am scapat de cele 2 kile luate de sarbatori si acum astept schimbari la ticker blum.gif
bubbles
Dany scare.gif am reusit sa micsorez filmuletele ca sa mi le pot pune pe MP4 si cred ca acum le pot trimite blum.gif .Iti trimit .. doar ca apoi tb sa scoti de pe net un program care sa le transforme inapoi in MPEG .Ce zici?
ina_ceva
CITAT(Maybeline @ 13-01-2008, 04:26 PM) *

Eh, incerc sa ma tin de treaba cat mai bine, deocamdata am scapat de cele 2 kile luate de sarbatori si acum astept schimbari la ticker blum.gif

cheer.gif Merge bine, mai ales ca esti o fire mai constiincioasa wink1.gif.
dany
CITAT(bubbles @ 13-01-2008, 03:28 PM) *

Dany scare.gif am reusit sa micsorez filmuletele ca sa mi le pot pune pe MP4 si cred ca acum le pot trimite blum.gif .Iti trimit .. doar ca apoi tb sa scoti de pe net un program care sa le transforme inapoi in MPEG .Ce zici?

Hai sa incercam si asa ..... Daca nu ma descurc il pun pe al meu la traba )).gif

CITAT(ina_ceva @ 13-01-2008, 03:29 PM) *

CITAT(Maybeline @ 13-01-2008, 04:26 PM) *

Eh, incerc sa ma tin de treaba cat mai bine, deocamdata am scapat de cele 2 kile luate de sarbatori si acum astept schimbari la ticker blum.gif

cheer.gif Merge bine, mai ales ca esti o fire mai constiincioasa wink1.gif.

La tine constiinciozitatea e la fel de mare ! Uite la ea : 0,5 kg pana la target ! hug.gif
bubbles
Nu merge cry.gif .Uff nu stiu de ce .cred ca ramane sa imi dai un MP cu adresa ta si sa iti trimit un dvd cu toate filmuletele wink1.gif
May felicitari cheer.gif .
dany
CITAT(bubbles @ 13-01-2008, 03:44 PM) *

Nu merge cry.gif .Uff nu stiu de ce .cred ca ramane sa imi dai un MP cu adresa ta si sa iti trimit un dvd cu toate filmuletele wink1.gif

Buey , tu stii cat te costa trimisul ??? Te seaca de bani . Dar , multumesc pentru intentie ! give_rose.gif
bubbles
Hmmm eusa_think.gif nu credeam ca e atat de mult.In Moldova la Aki am dat 8 lei .De aia am zis ... give_rose.gif
Nu imi place ca in loc de ton am hotarat sa imi fac niste cartofi copti in cuptor si tb sa pun 4 p acum in loc de 2 cat puneam inainte batista.gif
dany
CITAT(bubbles @ 13-01-2008, 04:03 PM) *

Hmmm eusa_think.gif nu credeam ca e atat de mult.In Moldova la Aki am dat 8 lei .De aia am zis ... give_rose.gif
Nu imi place ca in loc de ton am hotarat sa imi fac niste cartofi copti in cuptor si tb sa pun 4 p acum in loc de 2 cat puneam inainte batista.gif

N-ai inteles bataita.gif floare.gif NU ESTI OBLIGATA sa folosesti punctajul nou !!!! Poti merge linistita cu cel vechi in continuare si e bine !!! Asa ca pune 2 p si e ok !!
bubbles
Am inteles salut.gif .Punctajul nou il voi folosi doar cand nu voi stii exact cantitatile etc sau cand mergem in vizite hug.gif .Uhhh asa imi plac cartofii copti .. abia astept drool.gif
dany
ACUM ai inteles !! )).gif

Buey, am scris aproape 4 pagini aici , azi doh.gif lol.gif
bubbles
Foarte bine cheer.gif .
May iar nu mai spui nimic dry.gif .
Dany cum punctezi castravetii in otet? eusa_think.gif
dany
Nu-i punctez naughty.gif . Daca nu au zahar au 0 p ! cheer.gif
bubbles
Multumesc give_rose.gif .Acusica pun punctajul la neuroni ..eu zic ca meniul tot acolo sa il postam hug.gif
Apropo .. May vine,sta oleaca ,ne-abureste si-apoi pleaca (poeata din mine) pupic.gif
dany
Eu nu pun deloc meniuri ( n-am pus niciodata ) asa ca daca mai spun ce am mancat ...o fac aici floare.gif

CITAT(bubbles @ 13-01-2008, 05:08 PM) *

Apropo .. May vine,sta oleaca ,ne-abureste si-apoi pleaca (poeata din mine) pupic.gif

lol.gif lol.gif
May
Ia uite mai, se scriu poezii despre mine lol.gif

N-am plecat, ma uitam dupa feluri de mancare ca nu mai stiu ce sa fac )).gif
dany
CITAT(Maybeline @ 13-01-2008, 05:27 PM) *

Ia uite mai, se scriu poezii despre mine lol.gif

Vedeto ! blum.gif

Va doresc o seara frumoasa si o saptamana linistita !
daconst
Dany,felicitari pentru cantar!!! cheer.gif
Vad ca tare bine ti-a mers saptamana asta.Si eu cam tot la atat ma astept sa dau jos. wink1.gif
Vroiam sa-ti spun ca eu fac des macaroane cu branza,adica fierb pastele si pun quark si sare peste ele,dupa care le bag putin la micro si sunt super.Si au putine puncte.

Am vazut ce ai scris de rata si m-am lecuit.Nu cred ca mai vreau...decit de la chinezesc,aia cu crusta. blum.gif

Bubule,painea uscata din lista se refera la knäckebrot,aia de e ca si cartonul.Este si in Ro,ca stiu ca Pisik manca des.
axe10
CITAT(danyhoney @ 13-01-2008, 02:27 PM) *

Nu la toate dietele poti manca mancare gatita ?? Eu , daca am tinut doar WW , habar nu am de altele ...

La Plus sa te uiti la raionul cu produse Viva Vital si acolo gasesti cremvursti . Cam toate de la Viva Vital au puncte putine ( iaurt , branza , sunca , etc )

CITAT(otilici @ 13-01-2008, 01:25 PM) *

Ce fete puse pe treaba! Bravo voua! floare.gif

hug.gif Ma intrebam cand ai de gand sa scrii si tu ceva blum.gif Cum merge la tine ? Exceptand cele 3 kg naughty.gif

La Plus la tine poate...eu nu am vazut aceste produse la noi...singurele nemtesti mai ieftine la puncte sunt de la Zimbo (www.zimbo.de)...

Cred ca si ea se referea tot la cremwurstii de pui...dar eu tot la fel ii punctez...deci pas!!

CITAT(bubbles @ 13-01-2008, 04:07 PM) *

Eu am 19 si am zile cand le depasesc si zile cand cu greu fac 16-17 p bang.gif .Am gasit un site interesant Site eusa_think.gif

Ufff cat sunt de bolunda bang.gif .Vezi ca pe idioata Idioata daca iti faci cont si intri la download de pe pag ta .. gasesti 2 filmulete cu pilates grin.gif

Ce?..ce?...sa trec si eu pe acolo...daca mai stiu parola...

May, de ce erai draga obosita?....de la pozitiile alea de consuma multe calorii....?! blum.gif tease.gif tease.gif
dany
CITAT(daconst @ 13-01-2008, 06:08 PM) *

Bubule,painea uscata din lista se refera la knäckebrot,aia de e ca si cartonul.Este si in Ro,ca stiu ca Pisik manca des.

doh.gif doh.gif Oare unde mi-a fost ieri capul cand am zis ca eu nu am paine uscata in lista ? La knäckebrot nici nu m-am gandit doh.gif doh.gif Poate si pentru ca n-am mancat niciodata pana acum ?!?

O zi buna si o saptamana placuta sa aveti !
bubbles
Ziua yahoo.gif .O saptamana frumoasa sa ai si tu Dany si fara ingrasacioase grin.gif pupic.gif
michelle
Mama ce fete constiincioase give_rose.gif

Painea uscata se puncteaza la fel ca si cea normala: 1p pentru 20g. O felie de paine uscata banuiesc ca nu e chiar 20g. Ai cantarit cumva?
bubbles
Miha la paine uscata de referi la pesmetul de la noi? blum.gif
michelle
CITAT(bubbles @ 14-01-2008, 11:50 AM) *

Miha la paine uscata de referi la pesmetul de la noi? blum.gif

Da

Dar cel uscat de tine, nu cel cumparat. Cel cumparat ar trebui sa aiba valorile scrise. Daca il cumperi trebuie sa verifici daca a fost prajit in ulei..
bubbles
Aaaa gata am inteles blum.gif O felie de paine uscata e mai usoara decat una normala grin.gif de aia prefer sa o pun la cuptor sa se usuce )).gif
axe10
Buna ziua.

Trecut cu brio examenul...mai ma stresez asa peste 2 luni la finalul urmator!!

Vorbim, o zi buna.
michelle
Bravo, Axe! cheer.gif pupic.gif
axe10
MUltumesc Miha...

Sa vedem ce noutati mai apar in modulul 4...3-ul mi s-a parut extrem de interesant!!!

Azi incepeam dar eu am venit la servici ca mai aveam ceva treaba.... sad.gif
bubbles
Felicitari Axe clap.gif cheer.gif .Bafta la noul modul pupic.gif
Deea
Felicitar Lavi!

Buna zius domna gazda smile.gif .... sa aveti o zi frumoasa si o saptamana asisderea!
dany
CITAT(axe10 @ 14-01-2008, 11:10 AM) *

Trecut cu brio examenul...mai ma stresez asa peste 2 luni la finalul urmator!!

clap.gif clap.gif Bravo !!!

CITAT(Deea @ 14-01-2008, 11:35 AM) *

Felicitar Lavi!

Buna zius domna gazda smile.gif .... sa aveti o zi frumoasa si o saptamana asisderea!

Ce mai faci tu , Deea ? Esti bine ? hug.gif
Deea
Uite ce sa fac, ma lupt cu frigul....tare friguroasa mai sunt, nu-mi place deloc vremea asta. AM fost sambata la cumparaturi si am dat iama in bugetul familiei smile.gif ...noroc ca sunt fata descurcareata si miros reducerile de la 1 km smile.gif ...acum imi caut o fusta din jeans....nu gasesc nicaieri niste fuste normale, fara volane sau pliuri si nici de lungime pentru oameni decenti...numai din alea de purtam la 20 ani, o palma sub fund.....mai merg azi in cercetari si pt. ca ma simt vinovata ca fetei nu i-am cuparat nimic ma duc azi sa-i iau si ei hainute, de fapt niste pijamale din alea groase care se lipesc de corp sunt pe primul loc si apoi mai vad ce chestii dragute mai gasesc.

Fug la treaba pupic.gif

dany
Si eu sunt cam friguroasa .... de aceea beau cate un oloi de ceai de 2 ori pe zi .

Bafta la gasit fusta si pijamalutze ( din alea as vrea si eu : flausate si lipite de corp smile.gif ) pentru Alexia !
Si la noi incep reducerile dar anul asta zic pas ca sunt cam goale buzunarele .

Spor la treaba si te mai astept sa mai dai cate un semn de viata pe aici hug.gif
otilici
Buna ziua la toata lumea! floare.gif
Tocmai m-am intors si eu de la cosmetica,azi mi-am permis sa merg singurica in oras,i-am trimis pe baieti acasa,iar eu m-am facut frumoasa si am golit portofelul )).gif .Noroc ca nu erau prea multi bani in el,ca eram in stare sa cheltui tot,mereu gasesc ceva de cumparat )).gif
dany
)).gif Deci frumoasa te-ai facut , de cheltuit bani ai cheltuit ....de acum papa sanatos scrie pe tine , nu ? blum.gif Doar asa se spune ca o tura de shopping & co iti da forte proaspete ...

hug.gif
otilici
Daaa,promit sa fiu cumintica de acum salut.gif
S-a mai dus un kilogram !! dance3.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.