Si pe langa ca se cantaresc seara .... acolo te cantaresti imbracata si incaltata

. Hai , vara merge ca ai haine usurele dar iarna ?? Cam aiurea .... asa mi se pare mie .
Bueyyyy, deci tu vrei toate punctele mele ?? Hmmmm , ok dar imi opresc cateva sa-mi fac un pic de cap sambata , da ?
Nu ma omor eu dupa dulciuri dar si daca ma apuca vreo pofta atunci sa vezi cum devorez tot ce gasesc
Hai ca treci tu si peste saptamana asta . Ai vazut ca si saptamana trecuta ai mancat praji si tot ai slabit

Sa va pun si voua ce am primit pe mail :
Un cuplu aniversa 50 de ani de casnicie. Armonia si linistea din familia lor erau celebre in tot oraselul,
asa ca un reporter se hotaraste sa realizeze un interviu.
- Cum se face ca de 50 de ani nu v-a vazut nimeni certandu-va sau macar ridicand tonul unul la altul?
- Secretul este la inceputul casniciei in luna de miere. Ne-am hotarat sa o petrecem la o cabana superba
pe creasta muntilor, si am inchiriat 2 magarusi pt a ajunge acolo impreuna cu bagajele noastre. La un
moment dat, magarusul sotiei mele s-a impiedicat si a cazut. Sotia mea, desi se lovise, i-a spus animalului
pe un ton calm : " Prima data".
Magarul s-a ridicat si am continuat drumul. Dupa un timp, s-a impiedicat din nou. Sotia i-a spus cu aceeasi voce egala : " A doua oara".
Ne-am continuat calatoria, magarul s-a impiedicat a treia oara. Atunci, sotia mea a scos un revolver si a impuscat magarul in cap.
Am facut o criza de isterie. I-am spus ca e nebuna sa procedeze asa de crud cu bietul animal, ca trebuie sa consulte un psihiatru. Sotia mea s-a intors catre mine, m-a privit in ochi si mi-a spus calm :
"Prima data".
A fost prima si ultima data cand ne-am certat.
[*****] isi cauta o sotie frumoasa, desteapta, devreme acasa, etc etc, femeia perfecta, si o cauta, si o cauta..... si nimic. Se gandeste sa apeleze la D-zeu: Doamne, ajuta- ma si pe mine s-o gasesc ca de ani de zile o caut. D-zeu: "du-te si pune in cea mai populata zona de pe pamant o oglinda: cea care nu se va uita in ea pe aia sa o iei de nevasta". Zis si facut: pune [*****] oglinda si... se insoara.
MORALA 1 (pt baieti): baieti, nu mai cautati fete cuminti, ca... una a fost si p'aia a luat-o [*****]...
MORALA 2 (pt. fete): fetelor, nu mai fiti cuminti, ca... va ia [*****]...
BONUS
Cele cinci porunci ale vietii: Sa nu gandesti. Daca gandesti, sa nu spui. Daca spui, sa nu scrii. Daca scrii, sa nu semnezi. Daca semnezi, sa nu te miri.Unde apar ***** e scris d.r.a.c.u ....