Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Am nevoie de asta :eu si nebunelile mele ...
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137
danyhoney
Nusa , esti o comoara !! Mersi mult ! Buna ideea . O voi face negresit cand gasesc spanac proaspat . Si , uite asa , ma pun pe mancat orez )).gif
michelle
Interesanta ideea asta asa pe layere )).gif Noi amestecam spanacul cu orezul si arata ca un terci lol.gif
anca veselie
salutare, am venit sa colind.
pupici dulci pupic.gif
danyhoney
CITAT(anca veselie @ 17-01-2008, 12:48 PM) *

salutare, am venit sa colind.
pupici dulci pupic.gif

pai unde e colindul ? )).gif

pupic.gif
nusarich
CITAT(danyhoney @ 17-01-2008, 03:19 PM) *

Nusa , esti o comoara !! Mersi mult ! Buna ideea . O voi face negresit cand gasesc spanac proaspat . Si , uite asa , ma pun pe mancat orez )).gif

Ca tot ziceai ca nu mananci orez, vezi? hug.gif
Mie imi place mai mult asa spanacul, ca nu are nici multe puncte (ca nu mai pun ou) si mi se pare si mai bun la gust, plus ca nu mai am nevoie de paine din cauza orezului.
May
Ei, spanac! Ce e aici? Salvati spanacu`? Sau sunteti martorii spanacului si vreti sa convertiti lumea? I-auzi frate, acum tre` sa fac spanac! lol.gif

Sunt moarta de foame, de somn si de frig.... care-mi da spanac si care-mi prajeste oo-le? unsure.gif

Hai pupici! pupic.gif
amalia0701
pupic.gif
O sa incerc si io spanacul ala la cuptor ci orez, o manca si fiemea cand o aparea cel verde

axe10
CITAT(danyhoney @ 17-01-2008, 11:34 AM) *

CITAT(axe10 @ 17-01-2008, 07:43 AM) *

Cum a fost spanacul?...tu il faci cu ceapa si suc de rosii sau ca un piure (cu lapte, unt...)?

Hai sa-ti spun reteta mea de spanac : merg la magazin , cumpar spanac congelat , il pun in oala , pun un pic de lapte si ceva usturoi in el si gata . Gospodina , nu ? lol.gif Proaspat inca nu gasesc asa ca am apelat la cel din magazin ....Cam aiurea ca 100 gr = 1 p ( fara laptele adaugat ) dar merge ..

...............

Ieri , din cauza de spanac si de oua si de lapte am ajuns exact la punctele / zi naughty.gif .
Sambata imi pot face de cap linistita ... am 11,5 p economie cheer.gif

De ce 1p?...ca nu inteleg..avea ceva in el?..eu iau congelat si de ce sa-l punctez ca e ca ala proaspat!!?

De la ou ti se trage punctajul...nu de la spanac!

CITAT(Maybeline @ 17-01-2008, 07:09 PM) *

Ei, spanac! Ce e aici? Salvati spanacu`? Sau sunteti martorii spanacului si vreti sa convertiti lumea? I-auzi frate, acum tre` sa fac spanac! lol.gif

Sunt moarta de foame, de somn si de frig.... care-mi da spanac si care-mi prajeste oo-le? unsure.gif

Hai pupici! pupic.gif

OO-le le prajesc eu... naughty.gif naughty.gif ...

Azi am facut creveti decorticati trasi in nitel unt si o lingura de smantana 12 % cu usturoi...si orez fiert in apa multa cu "magia gustului". Nu am pus nimic altceva la orez si au mancat astia ca spartii....si eu care ma tot strofocam cum sa-l mai fac!!

Nu am numarat ca nu avea rost pt ca a fost ziua unui coleg si am mancat la servici 2 felii pizza, vreo 2 pateutze, 3 bete crocante tot din coca cu mac, si nu in ultimul rand vreo 2 tarte (mini spre medii) , una cu nuci si alta cu struguri si un mini tiramisu (care nici macar nu a adus a tiramisu doh.gif )...sa mai zic?!
Ma opresc pana nu-mi patati hainele cu rosii....
bubbles
Dany scare.gif am mancat niste rodie si nu stiu cum sa o punctez bang.gif .
danyhoney
Neata !

Voi vedeti la ce ora va scriu , da ? doh.gif
Am dormit tare aiurea si decat sa ma tot invart in pat am decis sa-mi incep ziua mai devreme azi )).gif

Hai cu spanacu` , May )).gif La oo te-a salvat Lavi ( apropo , de cand ai tu oo ? sau te refereai la Remy ? naughty.gif ) )).gif pupic.gif

Lavi , eu ma iau dupa valorile trecute pe pachet cand cumpar spanac . E gata facut .... adica nemtii nu mai adauga nimic in el ( cel putin cei pe care ii stiu eu ) . Habar nu am ce are in el . Daca gasesc ambalajul mai tarziu ( cand se lumineaza afara - e in gunoiul cu hartie ) ma uit ce contine .
Buey , da` ti-ai facut de cap ieri , nu gluma )).gif pupic.gif

Andreea , 1 buc rodie = 1,5 p . Sa-ti fie de bine !
danyhoney

Ieri am profitat de faptul ca n-a plouat si am muncit 3 ore in gradina la taiatul copacilor care mai ramasesera ( scurtat , de fapt ) . Apoi taiat crengile mai subtiri si duse la locul de colectare a brazilor ( care e peste drum de casa ) iar bustenii grosi i-am oprit pentru la vara cand vom face foc in gradina la gratar ( avem un recipient de facut focul , sa nu va ganditi ca dam foc la gradina )).gif ) .
Hai sa va pun si cateva poze :

Al meu sotz in actiune

Imagine

o mica parte din ce am taiat

Imagine

si ... subsemnata

Imagine

La ora 21:30 eram in pat ca eram terminati wacko.gif )).gif
lucy
CITAT(danyhoney @ 18-01-2008, 07:47 AM) *

Ieri am profitat de faptul ca n-a plouat si am muncit 3 ore in gradina la taiatul copacilor care mai ramasesera ( scurtat , de fapt ) . Apoi taiat crengile mai subtiri si duse la locul de colectare a brazilor ( care e peste drum de casa ) iar bustenii grosi i-am oprit pentru la vara cand vom face foc in gradina la gratar ( avem un recipient de facut focul , sa nu va ganditi ca dam foc la gradina )).gif ) .
Hai sa va pun si cateva poze :

Al meu sotz in actiune

Imagine

o mica parte din ce am taiat

Imagine

si ... subsemnata

Imagine
Ce frumos e la tine Dany draga! Unde locuiesti?La munte?Eu sunt INDRAGOSTITA de munte.Pacat ca ii vad atat de rar. sad.gif Eu sunt din Braila.Te pup pupic.gif
La ora 21:30 eram in pat ca eram terminati wacko.gif )).gif

danyhoney
CITAT(lucy @ 18-01-2008, 07:07 AM) *

Ce frumos e la tine Dany draga! Unde locuiesti?La munte?Eu sunt INDRAGOSTITA de munte.Pacat ca ii vad atat de rar. sad.gif Eu sunt din Braila.Te pup pupic.gif

Bine ai venit pe la mine , Lucy give_rose.gif Nu locuiesc la munte ci langa Marea Nordului .
Sunt nascuta la munte ( Brasov ) .
axe10
CITAT(danyhoney @ 18-01-2008, 07:35 AM) *

Lavi , eu ma iau dupa valorile trecute pe pachet cand cumpar spanac . E gata facut .... adica nemtii nu mai adauga nimic in el ( cel putin cei pe care ii stiu eu ) . Habar nu am ce are in el . Daca gasesc ambalajul mai tarziu ( cand se lumineaza afara - e in gunoiul cu hartie ) ma uit ce contine .
Buey , da` ti-ai facut de cap ieri , nu gluma )).gif pupic.gif

Andreea , 1 buc rodie = 1,5 p . Sa-ti fie de bine !

Da, daca asa scrie...stiam ca la legume ...sunt zero puncte mai putin alea gen mazare, fasole, linte....cartofi...

Sa faci o poza cand cauti in gunoi, da? lol.gif lol.gif lol.gif

Oricum, te declar gospodina si mare gradinareasa!!!

pupic.gif
danyhoney
CITAT(axe10 @ 18-01-2008, 07:40 AM) *

Sa faci o poza cand cauti in gunoi, da? lol.gif lol.gif lol.gif

Oricum, te declar gospodina si mare gradinareasa!!!

pupic.gif

Asta lipseste :poza mea cautand in gunoaie lol.gif

hug.gif
axe10
Cate grade sunt la tine?...si ce mai face baiatul ala rau din bucatarie cu manta?
danyhoney
Sunt 7 ° , ploua , bate vantu` rauuuu de tot asa ca baiatu` are mantaua pe el si fular )).gif
axe10
CITAT(danyhoney @ 18-01-2008, 09:05 AM) *

Sunt 7 ° , ploua , bate vantu` rauuuu de tot asa ca baiatu` are mantaua pe el si fular )).gif

Ce cald e la tine..... blum.gif

Credeam ca s-a mai inmuiat si el.... huh.gif
danyhoney
Cald pe [*****] . Bate un vant asa de rece de zici ca sunt minus grade doh.gif Da` las` ca vine ea , vara ... candva )).gif
Amazoana
neata
Aici e innorat, tot un gri. Brrrrrrrr
axe10
CITAT(danyhoney @ 18-01-2008, 09:21 AM) *

Cald pe [*****] . Bate un vant asa de rece de zici ca sunt minus grade doh.gif Da` las` ca vine ea , vara ... candva )).gif

La noi azi e binisor...cred ca sunt vreo 0 grade...deci e mult mai cald decat saptamana viitoare.

Azi avem party mare al companiei...intarziat pt directia noastra, la Polivalenta. E simultan in toata tara, cu concerte...la Bucuresti, printre altii, DJ Project!!

cheer.gif cheer.gif cheer.gif
lucy
SUPER! Imi place foarte mult DJ Project cheer.gif DISTRACTIE PLACUTA pupic.gif !
axe10
Si mie imi place...de obicei a fost cool la petreceri...sa vedem acum cum iese ca e de amploare!!
amalia0701
CITAT(axe10 @ 18-01-2008, 10:35 AM) *

Si mie imi place...de obicei a fost cool la petreceri...sa vedem acum cum iese ca e de amploare!!

Io nu am auzit de DJ asta )).gif , dar te cam distrezi doamna pupic.gif
Ce mai face fieta?
Dani te pup!
Tare harnicutzi ati fost ieri .
Voi faceti focul la gratar din busteni?
Noi din crengutze de prin padure sau carbuni .
pupic.gif
anca veselie
neatza harnicuto!
danyhoney
Te pup si eu , Amalia pupic.gif . facem focul la gratar doar cu carbuni dar avem o chestie in care putem pune lemne sa arda .... doar pentru atmosfera naughty.gif

Ce faci , Anca ? pupic.gif

Lavi , party ? Iar o dai pe ingrasacioase )).gif ? Sau e doar concert ?
axe10
CITAT(amalia0701 @ 18-01-2008, 11:04 AM) *

CITAT(axe10 @ 18-01-2008, 10:35 AM) *

Io nu am auzit de DJ asta )).gif , dar te cam distrezi doamna pupic.gif
Ce mai face fieta?
Dani te pup!
Tare harnicutzi ati fost ieri .
Voi faceti focul la gratar din busteni?
Noi din crengutze de prin padure sau carbuni .
pupic.gif

Fac si eu ce pot...nu dati cu rosii....

Sunt 2 baieti si o fata...canta misto!

Fi-mea la gradi, azi merge la soacra-mea cateva ore cat stam noi la party....sa vedem ce facem cu ea in we ca suntem amandoi dimineata si dansa soacra nu se arunca sa o tina peste we....

CITAT(danyhoney @ 18-01-2008, 11:48 AM) *

Lavi , party ? Iar o dai pe ingrasacioase )).gif ? Sau e doar concert ?

Nici nu stiu daca ne da sa mancam...poate beutura!!

Dar si dansez.... rolleyes.gif

tease.gif
amalia0701
Offffff iar soacrele.
Nu ma provoca ca a mea e la mine dinainte de Craciun si cand te gandesti ca am chemat-o io )).gif
axe10
CITAT(amalia0701 @ 18-01-2008, 12:06 PM) *

Offffff iar soacrele.
Nu ma provoca ca a mea e la mine dinainte de Craciun si cand te gandesti ca am chemat-o io )).gif

La mine nu vine decat pt max 5 ore...si atunci daca o chem eu!
Altfel nu ne calca pragul....deh, e ocupata rau....nu stie cum sa plece mai repede.
danyhoney
CITAT(axe10 @ 18-01-2008, 11:03 AM) *

Nici nu stiu daca ne da sa mancam...poate beutura!!

Dar si dansez.... rolleyes.gif

Aha ... deci ce dai pe beutura scoti pe dans . Bun asa naughty.gif

pies : ce pantofi ti-ai tras w00t.gif
axe10
As vrea eu sa pot sa port asa ceva...da' ce-mi place sa ma uit!!!
danyhoney
Mda , nici eu nu mai port asa ceva . Doar la nunti sau evenimente mai deosebite . In Ro nu ma dadeam jos de pe toace ....

Ce mai gatesti ? Vroiam sa-mi fac mamaliga cu branza si smantana azi dar parca are prea multe puncte ... 60 gr malai are 3,5 p + branza + smantana sad.gif
anca veselie
dany dulce, sunt bine. o dau inainte cu cura. fac si eu ce pot )).gif
axe10
Azi nu gatesc...mai am cate ceva prin frigider...maine insa e altceva...habar nu am, si trebuie sa fac ceva neaparat!!

Idei, ceva?
danyhoney
CITAT(anca veselie @ 18-01-2008, 11:28 AM) *

dany dulce, sunt bine. o dau inainte cu cura. fac si eu ce pot )).gif

Si merge ? Chiar daca raman la ideea ca tu nu mai ai nevoie sa slabesti tot iti urez bafta hug.gif
CITAT(axe10 @ 18-01-2008, 11:33 AM) *

Azi nu gatesc...mai am cate ceva prin frigider...maine insa e altceva...habar nu am, si trebuie sa fac ceva neaparat!!

Idei, ceva?

Maine avem pui la cuptor ( voi manca si pielitza aia buna crocanta , yummy ) .....Daca tot nu numar macar sa ma aleg cu ceva )).gif

Cam cate puncte folositi voi la mamaliga cu branza ? Mi s-a pus pata rau de tot azi doh.gif )).gif
axe10
Depinde de branza...eu cand fac nu numar....ca daca pui o telemea din aia buna...sare la cer cu punctele!!!
danyhoney
Cred ca ar fii mai bine sa renunt ..... Altadata . Dar acum sa vad ce fac de mancare pentru mine ....Dirk are deja programat ...

Aaaa, am uitat sa va spun ca Dirk a dat 2,7 kg jos in 2 saptamani ( saptamana asta a mancat ce am gatit eu , saptamana trecuta a cam sarit calu` dar nu s-a vazut )).gif ) .
Amazoana
Ce enervanti sunt barbatii astia care mananca tot ce pot si nu se vede nimic pe ei mad.gif
danyhoney
CITAT(dulcikatty @ 18-01-2008, 11:57 AM) *

Ce enervanti sunt barbatii astia care mananca tot ce pot si nu se vede nimic pe ei mad.gif

lol.gif lol.gif lol.gif La Dirk incepuse sa se vada ... facuse un pic de burtica lol.gif

Pe mine ma enerveaza ca slabeste asa de repede mad.gif box.gif
axe10
Tot aseara la oprah show am aflat de ce slabesc barbatii asa repede: testosteronul care exista in corpul lor arde grasimile!!!
Asta a spus un nutritionist!!
anca veselie
pai dany, eu zic ca merge, m-am cantarit azi si am cu 1.5 kg mai putin decat luni. cheer.gif ma gandesc ca o parte au fost cele false, pt ca vineri am beut o bere si am mancat o tochitura moldoveneasca grin.gif asa ca inainte de cura grin.gif
si apropo de barbati, sunt o gramada de grasi....
danyhoney
Suna bine 1,5 kg , bravo ! Te-as fii certat ca te-ai cantarit deja dar si eu am facut la fel saptamana asta )).gif hug.gif

Barbati grasi ? Sa vezi cati sunt aici ...isi cara dupa ei burtile pline cu bere )).gif
Amazoana
CITAT(axe10 @ 18-01-2008, 03:06 PM) *

Tot aseara la oprah show am aflat de ce slabesc barbatii asa repede: testosteronul care exista in corpul lor arde grasimile!!!

De la testosteron creste par pe corp? Ca daca nu, imi bag si eu )).gif Sau poate imi cresc coite lol.gif
May
Auzi, tanti, da-te jos din copac pana nu incepe lumea sa iti aduca banane lol.gif. Imi place de voi, oameni gospodari clap.gif

Apropo de barbati.... am vazut unul ieri in metrouuuuu, durereeeeee maicaaaaa, durere mare.... nu puteam sa ma abtin sa nu ma uit la el w00t.gif doh.gif blushing.gif. Doamne, ca asa barbati frumosi mai rar cool.gif. Era omul la vreo 25-28 de ani, imbracat la 4 ace, cu mansetele camasei mai lungi decat sacoul ca am auzit ca asa e cool acum, cu butoni, ceas bengos, pantofi perfecti.... ce mai, imi venea sa il lipesc de perete lol.gif. Cred ca i-au furat extraterestrii masina ca altfel nu inteleg ce cauta in metrou naughty.gif

A venit WE, iar nu stiu ce sa fac de mancare unsure.gif
ganesha
CITAT(axe10 @ 18-01-2008, 01:06 PM) *

Ehei, si cita dreptate are. Da' tre' sa se tina si ei de treaba serios. Ca de nu... stiu eu pe cineva (destul de apropiat) care cica se chinuie frate la sala si nutritional sa "dea burta jos" (impunatoare, nu zic nu), da' de citeva ori pe saptamina are program de cite 3-4-5 beri pe la 12 noapte cu vecinu' lui mai din deal. Nu le poti avea pe toate. lol.gif

Oricum, asta e unul din secrete de culise ale dietei keto, unde tesutul adipos se topeste vazind cu ochii, iar masa musculara se intareste invers proportional.

O give_rose.gif pentru gazda!
danyhoney
CITAT(Maybeline @ 18-01-2008, 03:14 PM) *

Auzi, tanti, da-te jos din copac pana nu incepe lumea sa iti aduca banane lol.gif.

A venit WE, iar nu stiu ce sa fac de mancare unsure.gif

Stii ca era o vorba : da-te jos din corcodus ca te calca submarinul lol.gif Copacii au fost chiar corcodusi lol.gif

Iar nu stii ce sa gatesti ? Pune lista cu ce ai in casa si gasim noi ceva hug.gif
anca veselie
dany, suntem oameni slabi in fatza cantarului grin.gif eu am avut o perioada de cateva luni cand nu m-am cantarit deloc, acum se pare ca am luat-o pe panta cealalta.
apropo de barbati faini, unul dintre auditorii nostri este bucatica de bucatica devil.gif pacat ca nu vine sapt viitoare sad.gif
ganesha, ar trebui sa studiez si eu keto asta, dar momentan ma tin de dieta mea, daca tot m-am apucat...
May
Am de toate in casa, ideile lipsesc.... cred ca trebuie sa mai studiez culinarul azi )).gif. Daca ar fi dupa remy am manca numai piure cu carne la cuptor doh.gif. Oricum noi in WE nu prea mancam mancare gatita dar pt saptamana viitoare trebuie neaparat. Maine iau kebab ca sa ma premiez dupa ``intepatura`` laugh.gif ... asta daca imi mai raman bani dupa ce platesc analizele doh.gif
danyhoney
Vad ca de la barbatii grasi s-a ajuns la bucatzele )).gif ... bun asa !

May , ne dam maine intalnire sa punem mancarea la cale ? Inainte de pranz ? naughty.gif
otilici
Buna ziua! floare.gif
Am intrat si eu sa vad ce mai gatiti voi,dar vad ca si la voi aceeasi situatie ca la mine )).gif .Macar sa va zic eu ce-am gatit ieri: varza calita cu carne de porc alaturi de piure de cartofi...poate va ajuta cu ceva blum.gif
Vai Dany dar ce harnicie acolo la voi! Trimite putina si aici,ca-s racita bocna si de-abia ma misc.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.