CITAT(danyhoney @ 17-01-2008, 11:34 AM)

CITAT(axe10 @ 17-01-2008, 07:43 AM)

Cum a fost spanacul?...tu il faci cu ceapa si suc de rosii sau ca un piure (cu lapte, unt...)?
Hai sa-ti spun reteta mea de spanac : merg la magazin , cumpar spanac congelat , il pun in oala , pun un pic de lapte si ceva usturoi in el si gata . Gospodina , nu ?

Proaspat inca nu gasesc asa ca am apelat la cel din magazin ....Cam aiurea ca 100 gr = 1 p ( fara laptele adaugat ) dar merge ..
...............
Ieri , din cauza de spanac si de oua si de lapte am ajuns exact la punctele / zi

.
Sambata imi pot face de cap linistita ... am 11,5 p economie

De ce
1p?...ca nu inteleg..avea ceva in el?..eu iau congelat si de ce sa-l punctez ca e ca ala proaspat!!?
De la ou ti se trage punctajul...nu de la spanac!
CITAT(Maybeline @ 17-01-2008, 07:09 PM)

Ei, spanac! Ce e aici?
Salvati spanacu`? Sau sunteti
martorii spanacului si vreti sa convertiti lumea? I-auzi frate, acum tre` sa fac spanac!
Sunt moarta de foame, de somn si de frig.... care-mi da spanac si care-mi prajeste
oo-le?
Hai pupici!

OO-le le prajesc eu...

...
Azi am facut creveti decorticati trasi in nitel unt si o lingura de smantana 12 % cu usturoi...si orez fiert in apa multa cu "magia gustului". Nu am pus nimic altceva la orez si au mancat astia ca spartii....si eu care ma tot strofocam cum sa-l mai fac!!
Nu am numarat ca nu avea rost pt ca a fost ziua unui coleg si am mancat la servici 2 felii pizza, vreo 2 pateutze, 3 bete crocante tot din coca cu mac, si nu in ultimul rand vreo 2 tarte (mini spre medii) , una cu nuci si alta cu struguri si un mini tiramisu (care nici macar nu a adus a tiramisu

)...sa mai zic?!
Ma opresc pana nu-mi patati hainele cu rosii....