CITAT(ganesha @ 18-01-2008, 04:20 PM)

CITAT(axe10 @ 18-01-2008, 01:06 PM)

Tot aseara la oprah show am aflat de ce slabesc barbatii asa repede: testosteronul care exista in corpul lor arde grasimile!!!
Asta a spus un nutritionist!!
Oricum,
asta e unul din secrete de culise ale dietei keto, unde tesutul adipos se topeste vazind cu ochii, iar masa musculara
se intareste invers proportional.
Ne explici cum e asta...adica secretul?...ca eu nu am inteles...
Buey, am ajuns si eu de vreo ora la servici, cu Alexia dupa mine ca nu am avut cu cine s-o las. Beau un lapte batut (ca bate vantul in frigider)...
La petrecere a fost superrrrrrrrrrrrrr...au cantat pana am plecat eu:Nicu Ploiesteanu, DJ PROject, Elena Gheorghe (fosta la Mandinga) si Directia 5. Nu-ti spun ca prietena mea cea mai buna a urcat pe scena cu DJ Project si a cantat. Am dansat de mi-am intepenit picioarele. De mancat nu am mancat decat 4 minitarte, am baut apa, cola (o sticla), o bere Heineken...asa ca nu m-am aruncat la ingrasacioase!!
Am sarit, am dansat...la un mom dat am facut toti, toata sala niste pasi la indrumarea Elenei (ritmuri latino)!!
Am plecat pe la 22.30 ca normal ca soacra nu mai putea sta cu copilul...
Au fost si tombole...poate am castigat ceva si habar nu am , probabil o sa posteze lista pe Intranet. Era si o gagica care facea poze, am si eu cateva, o sa pun cand le strang.
O zi buna!
Apropos de gatit: azi o sa fac pui cu legume amestec...ca un fel de chinezesti...asta pt mai dupa masa ca cred ca la pranz ii servesc pe ai mei cu o pizza...ca dupa-masa gatesc.Daca mai imi vin idei o sa le postez.