Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Am nevoie de asta :eu si nebunelile mele ...
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171, 172, 173, 174, 175, 176, 177, 178, 179, 180
May
Ne dam dar nu cred ca ajung acasa inainte de pranz unsure.gif. Oricum, te contactez dupa ce faci tu mancare ca sa fac si eu devil.gif )).gif
dany
CITAT(otilici @ 18-01-2008, 03:47 PM) *

Buna ziua! floare.gif
Am intrat si eu sa vad ce mai gatiti voi,dar vad ca si la voi aceeasi situatie ca la mine )).gif .Macar sa va zic eu ce-am gatit ieri: varza calita cu carne de porc alaturi de piure de cartofi...poate va ajuta cu ceva blum.gif
Vai Dany dar ce harnicie acolo la voi! Trimite putina si aici,ca-s racita bocna si de-abia ma misc.

Mi s-a umplut gura de apa , pe bune ! doh.gif )).gif

Sa te faci repede bine , da ? hug.gif

CITAT(Maybeline @ 18-01-2008, 03:48 PM) *

Ne dam dar nu cred ca ajung acasa inainte de pranz unsure.gif. Oricum, te contactez dupa ce faci tu mancare ca sa fac si eu devil.gif )).gif

Maine avem pui la cuptor asa ca ... pauza idei furate de la mine blum.gif

Va hug.gif si am disparut !
May
pupic.gif te mai asteptam
michelle
CITAT(anca veselie @ 18-01-2008, 04:32 PM) *

dany, suntem oameni slabi in fatza cantarului grin.gif eu am avut o perioada de cateva luni cand nu m-am cantarit deloc, acum se pare ca am luat-o pe panta cealalta.

Da, si eu am cazut ispitei canarului azi dimineata.. ma simteam mai usoara si eram tare curioasa )).gif Am doar cu 500 g mai putin dar e ok cheer.gif
axe10
CITAT(ganesha @ 18-01-2008, 04:20 PM) *

CITAT(axe10 @ 18-01-2008, 01:06 PM) *

Tot aseara la oprah show am aflat de ce slabesc barbatii asa repede: testosteronul care exista in corpul lor arde grasimile!!!
Asta a spus un nutritionist!!

Oricum, asta e unul din secrete de culise ale dietei keto, unde tesutul adipos se topeste vazind cu ochii, iar masa musculara se intareste invers proportional.

Ne explici cum e asta...adica secretul?...ca eu nu am inteles... mad.gif

Buey, am ajuns si eu de vreo ora la servici, cu Alexia dupa mine ca nu am avut cu cine s-o las. Beau un lapte batut (ca bate vantul in frigider)...

La petrecere a fost superrrrrrrrrrrrrr...au cantat pana am plecat eu:Nicu Ploiesteanu, DJ PROject, Elena Gheorghe (fosta la Mandinga) si Directia 5. Nu-ti spun ca prietena mea cea mai buna a urcat pe scena cu DJ Project si a cantat. Am dansat de mi-am intepenit picioarele. De mancat nu am mancat decat 4 minitarte, am baut apa, cola (o sticla), o bere Heineken...asa ca nu m-am aruncat la ingrasacioase!!

Am sarit, am dansat...la un mom dat am facut toti, toata sala niste pasi la indrumarea Elenei (ritmuri latino)!!

Am plecat pe la 22.30 ca normal ca soacra nu mai putea sta cu copilul...

Au fost si tombole...poate am castigat ceva si habar nu am , probabil o sa posteze lista pe Intranet. Era si o gagica care facea poze, am si eu cateva, o sa pun cand le strang.

O zi buna!

Apropos de gatit: azi o sa fac pui cu legume amestec...ca un fel de chinezesti...asta pt mai dupa masa ca cred ca la pranz ii servesc pe ai mei cu o pizza...ca dupa-masa gatesc.Daca mai imi vin idei o sa le postez.

dany
Astept pozeleeeeeee !!!!

Si ideile de papa !! Cred ca voi face si eu pui cu legume la wok zilele urmatoare hug.gif
dany
Salutari !

Iar am facut clatite )).gif ( ce bine e sa ai cate o cheat-day ) . De data asta le-am umplut cu quarck amestecat cu putin zahar si cu marar .... yammmyyyyyy

Acum asteptam niste amici la noi si ne punem pe jucat tenis si popice )).gif
Dumbo
CITAT(danyhoney @ 19-01-2008, 05:54 PM) *

Salutari !

jucati pe Wii?
otilici
Iar clatite??Domnie curata la voi,nu gluma )).gif
dany
CITAT(Dumbo @ 19-01-2008, 06:18 PM) *

CITAT(danyhoney @ 19-01-2008, 05:54 PM) *

Salutari !

jucati pe Wii?

Daaaaa....parca vad ca maine iar am febra musculara ... Am jucat 2 ore si am renuntat )).gif
CITAT(otilici @ 19-01-2008, 10:23 PM) *

Iar clatite??Domnie curata la voi,nu gluma )).gif

Da , mey , iar clatite blum.gif Ca doar am dat jos 900 gr saptamana asta ( chiar daca nu a remarcat nimeni ) si sambata oricum imi fac de cap blum.gif Pentru sambata viitoare am nevoie de idei de ingrasacioase lol.gif

Ce mai faci , Oti Te-ai insanatosit ??? hug.gif

otilici
In primul rand felicitari pt cele 900g give_rose.gif ,scuze ca nu am observat schimbarea la ticker blushing.gif ,dar eram sigura ca ai dat jos naughty.gif ,mai ales ca se vedea ceva la cantar inca de marti wink1.gif
In al doilea rand eu sunt mai bine,dar saracul Norbi a facut toata noaptea trecuta febra 40,ca si peste zi avuse...noroc ca in seara asta s-a culcat fara febra,oricum e sub tratament smile.gif .Se pare ca bantuie gripa prin zona.
Si...nu ma pune sa-ti dau idei de ingrasacioase,ca o incurci rau cu ideile mele naughty.gif blum.gif
pupic.gif
dany
Scumpa , ii doresc toata sanatatea din lume lui Norbi !!!!!!

Idei de ingrasaciaose ???? Bagaaaaaaa tot ce ai hug.gif
ganesha
lol.gif idei de ingrasacioase n-ai??? Ti-ai resetat baza de date cind ai intrat la regim, pare-mi-se )).gif Eu taman acu' astept sa se coaca ceva in cuptor, daca tot veni vorba naughty.gif Mie-mi trebuie idei cum sa alung ideile de ingrasacioase, mai ales in perioada asta, nu stiu ce-i cu mine, parca am capiat lol.gif

Felicitari pentru cintar! cheer.gif pupic.gif
otilici
Pai numai la o droaie de dulciuri daca ma gandesc si mi se face rau sweating.gif ...incepand cu ciocolata de casa sau crema de zahar ars sorry.gif
doctor.gif
lol.gif

Vaai Ganesha,mancati-as cookies-urile doh.gif lol.gif
Acuma pe bune,is niste praji super! Ia zi sincer cate ai bagat la ghiozdan blum.gif
dany
Buna ideea ta , A. , saru-mana !!!!! Poate se rezolva samnabata viitoare )).gif

Te omor , Oti , cu crema de zahar ars !!!! Mie imi place la nebunie dar Dirk a strambat din nas cand am facut-o asa ca ....zic pas sad.gif . La cioco de casa nu zic NU .....mai ales ca mi-a trimis maica-mea lapte praf de acasa ......DAR daca fac nu o pot manca toata intr-o zi ......si voi sta cu dusmanul in casa lol.gif . Oricum ramane pe lista " ceea ce vreau neaparat sa pap " )).gif
otilici
Pai daca nu poti manca toata ciocolata de casa intr-o zi mananci pana ti se face rau de nu-ti mai trebuie in veci lol.gif .Iaca am gasit solutia grin.gif lol.gif lol.gif lol.gif
dany

CITAT(otilici @ 19-01-2008, 11:10 PM) *

Pai daca nu poti manca toata ciocolata de casa intr-o zi mananci pana ti se face rau de nu-ti mai trebuie in veci lol.gif .Iaca am gasit solutia grin.gif lol.gif lol.gif lol.gif

Tie ti-e rau , asa-i ???? Cum , puii mei , te gandesti ca mi s-ar face rau de la cioco de casa ????? Ar fii ceva impotriva legilor naturii lol.gif lol.gif

CITAT(otilici @ 19-01-2008, 11:03 PM) *

Acuma pe bune,is niste praji super! Ia zi sincer cate ai bagat la ghiozdan blum.gif

Si eu as vrea sa stiu cate ai ingurgitat , A. !!! )).gif hug.gif

Ma gandeam sa cer si eu cateva dar a sarit Oti repede si a halit ce a mai ramas de la voi )).gif

Somn usor va doresc !!!! Ma car langa al meu babu .......
otilici
Noapte buna Dany! Vise placute si tie si lui babu smile.gif
ganesha
CITAT(otilici @ 20-01-2008, 12:03 AM) *

Pai numai la o droaie de dulciuri daca ma gandesc si mi se face rau sweating.gif ...incepand cu ciocolata de casa sau crema de zahar ars sorry.gif
doctor.gif
lol.gif

Is in cuptor, is in cuptor! Da' si cind o iesi de-acolo naughty.gif lol.gif Si are 96 de calorii una lol.gif

Somn dulce, Dany!
Amazoana
Neata Dany. Hai sus!
Imagine
axe10
Idei....ciorbitza de curcan, placinta cu dovleac si nuci!!

Apropos de tiker...l-ai schimbat pe furish...nu am observat...nu era sambata zi de cantar?...deci daca l-ai schimbat ieri, sunt scuzata ca nu prea am trecut pe aici... grin.gif
Felicitari!

Daca as fi pe panta in jos asa ca tine, nu m-as gandi la ingrasacioase...pe urma sa nu te aud ca Dirk slabeste mai mult ca tine..... blum.gif

dany
Bune ideile tale dar daca ii dau ciorba lui Dirk zici tu ca se satura ? No way ... )).gif

Toata saptamana nu-mi trebuie ingrasacioase asa ca decat sa ma apuce poftele mai bine stiu ca am o zi in care am liber la ce vreau eu wink1.gif

Ia zii tu repede cand e ziua ta de cantar ??? Am inceput amandoua odata si tu n-ai schimbat nimic la ticker ....Nu prea cred ca n-ai dat nimic jos .
axe10
Pai, eu, spre deosebire de tine, nu m-am tinut de treaba...doar m-am intretinut cu ideea ca tin dieta. Miscare nu am facut...asa ca la ticker e nesemnificativ...

a, azi am facut spanac simplu, ca asa vrea Alexia...pe care il mancam cu ou si pui cu legume "italian style"...
dany
Sa vezi ce bataita.gif iti dau si te iau si la alergat ....Cum adica nu te-ai tinut de dieta ? Pai asta-i treaba ? mad.gif

Apropo de spanac : cel care l-am cumparat eu are si ceva smantana in el asa ca se intelege de ce trebuie punctat .
axe10
CITAT(danyhoney @ 20-01-2008, 03:11 PM) *

Sa vezi ce bataita.gif iti dau si te iau si la alergat ....Cum adica nu te-ai tinut de dieta ? Pai asta-i treaba ? mad.gif

Apropo de spanac : cel care l-am cumparat eu are si ceva smantana in el asa ca se intelege de ce trebuie punctat .

Am inteles acum...ca eu o sa-l punctez 1 p pe al meu dar din cauza ca am pus ulei....

Ma tin cat de cat, dar nu am numarat neaparat si dau in dulciuri....
bubbles
Seara yahoo.gif .M-am intors si eu victorioasa daca pot spune asa ca nu am mancat deloc carne de porc.La babuin si socrilor le-am facut pomana porcului cu maioneza de usturoi si mamaliga iar eu am mancat cartofi cu piept de pui in rola cheer.gif .M-am incadrat cat de cat in puncte doar ca aseara am mancat si cateva fursecuri (nu erau prea dulci) :bluch: dar se pare ca am avut bafta ca azi dimineata imi arata 61 kg la cantar cheer.gif .Inca nu schimb. blum.gif
Felicitari pt ticker yahoo.gif
axe10
Azi am fost cuminte blum.gif ..dimineata 2 sandwich-uri cu unt si cascaval, pranz o bucata de placinta cu dovleac, la servici pui cu legume si o felie de paine si acum 2 portocale!!

Cate puncte or fi?...ca nu am nici un chef de calcul...oricum nu cred ca am depasit...sunt prin zona. grin.gif
May
axe arunca si la mine o felie de placinta ca nu am mancat niciodata blum.gif

dany da-te jos din corcodus! lol.gif hug.gif
axe10
CITAT(Maybeline @ 20-01-2008, 09:12 PM) *

dany da-te jos din corcodus! lol.gif hug.gif

Nici mie nu-mi place in mod normal...dar e cu mai putin dovleac, are foaie facuta in casa si mai multa nuca.

Sa fiu sincera am mai mancat acum o portie!!! blum.gif
May
Nu-ti place deloc vad )).gif Eu nu am mancat pt ca nimeni din familie nu face... cand am fost in tara mi-a adus prietena lui frate-meu de la bunica-sa dar nu a transportat-o corespunzator si a rezultat o flescaita neatragatoare si nu am mancat sad.gif
Sexymom
CITAT(Maybeline @ 20-01-2008, 08:12 PM) *

[

Comanda la mine orice placinta iti place Maybeline si iti fac imediat, ti-o si trimit cu curier daca vrei. lol.gif

Besos Dany, felicitari pt. ambitie.
May
Ti-ai deschis patiserie? Ia coace repede una cu branza si una d-asta cu dovleac, intr-o ora sunt la tine lol.gif
axe10
CITAT(Maybeline @ 20-01-2008, 09:25 PM) *

Nu-ti place deloc vad )).gif Eu nu am mancat pt ca nimeni din familie nu face... cand am fost in tara mi-a adus prietena lui frate-meu de la bunica-sa dar nu a transportat-o corespunzator si a rezultat o flescaita neatragatoare si nu am mancat sad.gif

Pai, d'aia flescaita (placinta) nu-mi place nici mie...dar de data asta a nimerit-o soacra-mea....ca ea a facut-o, ce credeai?!
Dumbo
Mie imi place placinta cu dovleac oricum, flescaita, neflescaita, aspectuasa sau nu prea. Din pacate al meu nu mananca dovleac si cum nu reusesc sa o dobor singura nu fac.
Poate mai bine asa... ca scap mai usor la puncte si kile.
May
CITAT(axe10 @ 20-01-2008, 08:35 PM) *

Pai, d'aia flescaita (placinta) nu-mi place nici mie...dar de data asta a nimerit-o soacra-mea....ca ea a facut-o, ce credeai?!

Sunt bune si soacrele astea de ceva )).gif a mea tocmai mi-a vopsit radacinile si ma scuteste de cheltuieli )).gif
bubbles
Seara yahoo.gif Ce faci duamna?Pe unde umblii? eusa_think.gifpupic.gif pupic.gif
daconst
Dany,felicitari pentru ticker...abia acum am citit. give_rose.gif
Eu cred ca stagnez saptamana asta...dar nu ma mir ca am exagerat cu foetajele.Maine ma cantaresc.

Cum punctezi spanacul ala?Ca fi-miu il mananca bine amestecat cu orez sau cu cartofi si parca m-as baga si eu,desi nu ma omor dupa el.
May
Bueiiiiii tu nu ai auzit sa te dai jos din corcodus? mad.gif Poate vin la tine acum si scutur copacul )).gif pupic.gif
dany
Dana , daca scrie pe pachet " rahmspinat " are 1 p la 100 gr ! Are si valorile pe pachet hug.gif

Eu mi-s happy rau : am gasit la un magazin ruso-chinezesc wacko.gif pepene rosu murat si gogonele cheer.gif cheer.gif cheer.gif . Asa ca in seara asta am carnita de pui , piure de cartofi si muraturi !!! Imi ploua-n gura deja )).gif

O seara placuta tuturor !
ganesha
Is moarta dupa pepene murat (cu piure si cascaval pane inocentul.gif , mincarea mea aproape preferata in copilarie).

O seara faina si tie!
dany
Deci ma intelegi de ce sunt asa de fericita hug.gif N-am mai mancat de 8 ani sad.gif . Deeeciiiiii , stiu ce mananc peste 2 WE-uri : cascaval pane cu piure si pepene murat tease.gif
axe10
Ieri si azi am fost si eu in puncte...dar nu m-am abtinut sa mamanc placinta....de s-ar termina odata!!!
stardust
Eu sunt innebunita dupa gogonele. Cand am fost in tara ultima data mi-a cumparat mama la borcan, cred ca erau unguresti dar nu prea mi-au placut sad.gif
Dumbo
)).gif eu am vre-o 2 borcane mari cu gogonele in boxa - facute de tati meu cu dragoste. Cred ca de aia sunt asa de buneeee. Si mai am si un domn dragut in piata care face o varza murata... de ma imbolnaveste.

In schimb nu avem o gramada de chestii pe care le ai tu, sau sunt la niste preturi de te sperii. La produsele alimentare, ma refer...
May
Noah, nici pepene murat n-am mancat vreodata sorry.gif sa-ti fie de bine! Sper ca nu mai dispari alte 2 zile in expeditie dupa gogonele )).gif pupic.gif

Bueiiii si de lucruri sfinte ( cascaval pane) sa nu vorbiti !!! )).gif
dany
Mai ai mult din placinta aia , Lavi ? Du-o la munca sa te scape colegii de ea blum.gif hug.gif

Sorana , sa-ti spun ca nu sunt prea incantata de gogonele sad.gif . Sunt bune dar nu asa ca acasa ... Dar macar imi fac damblaua cand ma apuca poftele smile.gif

Asa e , Irina , nu aveti tot ce avem noi aici darrrr aveti muraturile alea bune facute in casa si pentru mine astea fac toti banii . Voua poate vi se pare ciudat ca ma bucur cand gasesc asa ceva .

May , nu prea mai am ce sa scriu si de aceea e posibil sa mai dispar . Si mai am si alte motive care imi cam taie cheful de stat pe net ( nu e nici o legatura cu vreo persoana de pe forum !!! ) pupic.gif
Amazoana
Hy
Am trecut sa-ti las un pupic.gif si iti urez sa ai pofta la muraturi!!!!!!
dany
hug.gif pupic.gif Mada
michelle
Ce mai trebaluiesti azi, Dany? grin.gif
O zi superrr! hug.gif
dany
Spalat , calcat , ordine in beci , facut salata de boeuf ( saptamana asta n-am avut si prea am folosit multe puncte la micul - dejun doh.gif ) , am avut si o vizita .......Cam atat .

Si tie o zi superba , Miha !
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.